- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.241
slm anneler bende ikinci bebegı düşünüyorum.. evet çok erken dıyeceksınız ama olsun şimdiden plamları yapmaya başladık bız..
bende katılabılırım sızlere
günaydın sekerler nasılsınız bakalım öpüyorum hepinizi saglık ocagına sonucumu almaya gidiyorum
yarında sabah 9 a randevu aldı kadın dogumdan bakalım sonuç ne olucak dua edin kızlar bebişim tutunsun benim ilk 3 ayım zor geçiyor ilk bebekdede
görüşrüz sekerler öpüyorum
hayırlısı olsun canım yaa.. senden bayağıdır ses seda çıkmamıştı. niye 2 yıl peki?
inşallah çok kolay ve güzel bir hamilelik geçirirsin ilk bebegin kaç yaşında canım
slm kızlar bende bugün gittim saglık ocağına kan tahlili yaptırdım biraz önce saglık ocagındaki hemşire komsum geldiiiiii
değerim 570 cıkmıs
cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı sizlere kızlaR yarın dr gidecem bakalım
inşallah çok kolay ve güzel bir hamilelik geçirirsin ilk bebegin kaç yaşında canım
[sıze="2"]canııımm çok sevindiiimm...tebrik ederiim..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.. [/sıze]
merhaba arkadaşlar nasılsınız?bende ikinci bebeğimi düşünüyorum Allah izin verirse şuan 4 yaşında bir kızım var inşallah kısa zamanda kızımın birde kardeşi olur :)rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder bu arada dün gece çok inceledim ama üyelik onayımı beklemek zorunda olduğum için yorum yazamadım aranıza hatta listenize benide eklermisiniz 14 mart olarak...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?bende ikinci bebeğimi düşünüyorum Allah izin verirse şuan 4 yaşında bir kızım var inşallah kısa zamanda kızımın birde kardeşi olur :)rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder bu arada dün gece çok inceledim ama üyelik onayımı beklemek zorunda olduğum için yorum yazamadım aranıza hatta listenize benide eklermisiniz 14 mart olarak...
agol canım benim oğlusum 10 yasında baya bir aradan sonra bizimkisi
inşallah canım hepimizin bebeklerinin en kısa zamanda kardeşleri olur benim oglumda 4 yaşında hadi bakalım hayırlısı
kızımla aynı yaştalarmış:)bakalım nasıl geçicek kardeşleri ile beraber nasıl anlaşıcaklar :)çok merak ediyorum:)
ben 30 yaşındayım canım ..
ferhatt benim kızımda aslında hiç kıskanç bir çocuk değildi ama bu sene kreşe gönderdim müthiş derecede kıskanç oldu çıktı paylaşmayı öğrensin diye yollarlar normalde benimki unuttuama kardeşim olunca ona öyle yapmam diyor onu şimdiden çok seviyorum diyor tabi bunu gelmeden öğrenemicez ama merakla bekliyoruzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?