2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın sekerler nasılsınız bakALIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ SAGLIK OCAGINA SONUCUMU ALMAYA GİDİYORUM
YARINDA SABAH 9 A RANDEVU ALDI KADIN DOGUMDAN BAKALIM SONUÇ NE OLUCAK DUA EDİN KIZLAR BEBİŞİM TUTUNSUN BENİM İLK 3 AYIM ZOR GEÇİYOR İLK BEBEKDEDE
GÖRÜŞRÜZ SEKERLER ÖPÜYORUM

inşallah çok kolay ve güzel bir hamilelik geçirirsin ilk bebegin kaç yaşında canım

hayırlısı olsun canım yaa.. senden bayağıdır ses seda çıkmamıştı. niye 2 yıl peki?

merhaba
doğuda nasıl bir ortamda olacağımız belli değil eşim asker benim...2 yıl sürecinde inşallah kendiliğinden olurda tedaviye gerk kalmaz çünkü bu aşılamada resmen yıkıldım tutmayınca hem maddi hem manevi çöküyorsunuz....benim doktorlarım ankarada ama kızım olduğu için gidemiyoruz onu yormak istemiyorum yollarda rabbim yüzüme bakarda normal yolla olur inşallah...pek uğrayamadım buraya aşılamanın tutmadığı belli olunca yıkıldım...çok kötü oldum..çaba harcıyorsun sonrasında sanki karnında bebek varmış gibi özen gösteriyorsun dikkat ediyorsun sonra yaptığın herşeyin boş olduğunu öğreniyorsun bu yıkıyor beni...ama inşallah kendiliğinden olur çok dua ediyorum....

canııımm çok sevindiiimm...tebrik ederiim..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?bende ikinci bebeğimi düşünüyorum Allah izin verirse şuan 4 yaşında bir kızım var inşallah kısa zamanda kızımın birde kardeşi olur :)rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder bu arada dün gece çok inceledim ama üyelik onayımı beklemek zorunda olduğum için yorum yazamadım aranıza hatta listenize benide eklermisiniz 14 mart olarak...

inşallah canım hepimizin bebeklerinin en kısa zamanda kardeşleri olur benim oglumda 4 yaşında hadi bakalım hayırlısı

inşallah canım hepimizin bebeklerinin en kısa zamanda kardeşleri olur benim oglumda 4 yaşında hadi bakalım hayırlısı

benimde oğlum 4 yaşını bitirdi 5 içinde bende çok merak ediyorum nasıl anlaşacaklar gerçi oğlum dışarda bebek görünce sevmez bakalım kardeşini sevecekmi çünkü bütün oyuncaklarını saklamış elbiselerini kardeşimin olacak diyor ama yinede kıskanır çocuk işte

ben 30 yaşındayım canım ..

ferhatt benim kızımda aslında hiç kıskanç bir çocuk değildi ama bu sene kreşe gönderdim müthiş derecede kıskanç oldu çıktı paylaşmayı öğrensin diye yollarlar normalde benimki unuttuama kardeşim olunca ona öyle yapmam diyor onu şimdiden çok seviyorum diyor tabi bunu gelmeden öğrenemicez ama merakla bekliyoruzz:)

kardeş olurda kıskançlık olmazmı olur bence ya ama inşallah aşırı olmaz benim yaşım daha 23 canım erken anne oldum ben bu arada bitanem ve acemiera nerdesiniz kızlarrrr unuttunuz bu topigi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Sinem_ahmet
Tırtılkurabiye

...Nick...................Sat.................Bat

Seydam...............5 şubat............5 mart
Acemiera.............19 şubat............?????
Çelik198408.........27 şubat............?????
Birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
Ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............22 şubat...........21 mart
Uryhn.................. *****............14 mart

Son düzenleme:
zeynepcim unuturmuyuz hiç tatlım.. dün annemler sağolsunlar bizi pikniğe götürdüler havayı güzel bulunca:)) o yüzden giremedim.. yarında eşim izinli yine giremem.. ama takipteyim.. bırakamam ben burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…