- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.261
zeynepcim unuturmuyuz hiç tatlım.. dün annemler sağolsunlar bizi pikniğe götürdüler havayı güzel bulunca:)) o yüzden giremedim.. yarında eşim izinli yine giremem.. ama takipteyim.. bırakamam ben burayı
merhaba arkadaşlar.benim 7 yaşında bir oğlum var.2. bebeği düşünmekle kalmadım:))şuan 15 haftalık hamileyim ve bebişimin de ugün cinsiyetini öğrendim kızmış
merhaba arkadaşlar.benim 7 yaşında bir oğlum var.2. bebeği düşünmekle kalmadım:))şuan 15 haftalık hamileyim ve bebişimin de ugün cinsiyetini öğrendim kızmış
mrh kızlar benimde 2 yaşında bir kızım var bizde 2. çocuga karar verdik yaklasık 3 aydır korunmuyorum ama bu ayda hastalandım bakalım benim güzel kızıma ne zaman kardeş gelicek allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
merhabalar ...hayırlı olsun hamişliğinde neredeyse yolu yarılamışsın ne kadar güzel darısı başımıza artıkın:))
mrh kızlar benimde 2 yaşında bir kızım var bizde 2. çocuga karar verdik yaklasık 3 aydır korunmuyorum ama bu ayda hastalandım bakalım benim güzel kızıma ne zaman kardeş gelicek allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
ben sogan sen incir hadi bakalım hayırlısı Allah çok aratmasın herkesin melegini biran önce hayırlısıyla kollarına versingünaydın güzel anneleriki gündür annemdeyim giremedim,nasılsınız bakalım.....
tırtılkurabiye tatlım doktordan sonra haber vermemişsin:26:merakta bırakma bizi lütfen
birtaneeeem tatlış nasılız? canım benim adet tarihim belli değil,şöyleki 10 gün önce adet oldum ilaç kullanıyordum bugün bitiyor,pazar gününe hastalanırım,ogün ben sana yeni tarihleri yazarım olur mu
seydam arayı çok uzatma canım,arada bir merhaba de olurmu,özletme kendini:80::80::80::80::80::80:
çeliiiiik üzüldüm tatlım yaaaa.ama herşeyde bir hayır vardır biraz ara ver bakalım daha iyi olur belki ama bizide unutma haberdar et olan bitenden,arada halaya katıl:80:
ebruuuu neler yapıyorsun,daha sık gir kuzum
zeynep burdayım tatlım,incir arıyorum fellik fellikbu ay ferhatı dinliyorum,uğurlu gelir inş sanada banada
yeni hamileler var hayırlı olsun kızlar,darısı bize diyorum,gelişmelerden bizide haberdar edin
hg sekercim hayırlı ugurlu olsunnnnnnn allahım tammaına erdirsinmerhaba arkadaşlar.benim 7 yaşında bir oğlum var.2. bebeği düşünmekle kalmadım:))şuan 15 haftalık hamileyim ve bebişimin de ugün cinsiyetini öğrendim kızmış
canım uzun bir aradan sonra anca 5-6 ay da hazırlanıyo vücüt inşallah yakın zamanda hayırlı haberlerini alırızmrh kızlar benimde 2 yaşında bir kızım var bizde 2. çocuga karar verdik yaklasık 3 aydır korunmuyorum ama bu ayda hastalandım bakalım benim güzel kızıma ne zaman kardeş gelicek allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
mrb kızlar
sağol acemicim kocişle barıştım ama bebek fikrinde hala olumsuzum aslında mantığım hayır duygularım evet diyo bilmiyorum ama inan çok üzülüyorum kocişede zorla kabul ettirdim sonra acabamı dedim boş ver bekleyelim dedi
o istese ben istememekte ısrar edecektimde kabul edince bi tuhaf oldum
değerin çok güzel artmış,keseyide görürsün inş canım.Slm sekerlerim dün giremedim coook yoruldum bütün gün hastanedeydim
tahlilleri verdim aldım hsgb 570 salı günü dün 1000 olmus yükleme devam ediyor 5 haftalık cıkıyo adet tarihime göre
2 hafta sonra kalp atışları ve keseyi görmeye gidecez dua edin sekerler bana
öpüyorum sizleri
inş canım.yeni hamileler de gelcek ben inanıyorum ferhat başlattı arka arkaya geliyor hamilelerimizben sogan sen incir hadi bakalım hayırlısı Allah çok aratmasın herkesin melegini biran önce hayırlısıyla kollarına versin
ben yemeğe çalışıyordum zaten ama yeterli olmuyor sanırım,bir de suyunu içelim,bir hamiş olarak dua edersin artıkacemira canım işallah sanada uğurlu gelir incir kürü seninde benim gibi incirci olacak pek sevmezdim ama şimdi çok seviyorum inciri
mrb kızlar
sağol acemicim kocişle barıştım ama bebek fikrinde hala olumsuzum aslında mantığım hayır duygularım evet diyo bilmiyorum ama inan çok üzülüyorum kocişede zorla kabul ettirdim sonra acabamı dedim boş ver bekleyelim dedi:37
o istese ben istememekte ısrar edecektimde kabul edince bi tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?