2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Meraba arkadaslar forumda dolasırken baslık dıkkatımı cektı ve hepınız ıkıncı bebeklerını dusunen annler olarak nolur bana yardım edın.benı9m 50 gunluk bır bebegım var ama sutum yetmıyo.premature dogdu.mama verıyorum ama elımden geldıgı kadar sık emzırmeye calısıyorum bırkac gundur arttı sutum ama yıne de oglum benı emdıkten sonra aranmaya devam edıyo aglıyo.acaba yetıyomularla ılk aykı kontrolunde kılosu sadece 500 gr artmıstı ve ebe mamayı arttır dedı.bende arttırdım ama sımdı bıraz denesemmı mı mamayı kesıp dıye dusunuyorum cış sayısıyla kaka sayısına baksammı dıyorum napıcamı şaşırdım.bır yandanda kafama takmayıp sutumun artmasını saglıyorum ılk gunler uzuntuden ıyıce kesılmıstı damla damla sıka sıka anca gelıyordu.şımdı sıkınca cok olmasada fıskırıyo.sızce ne yapmalıyım.bırde mamayla buyuyen ılk bebebk benım deıl dıyorum.napalım herkesın aynı olucak deılya sutubenım durumumu yasayanlar varsa yada sutu damla damla gelıp bebegıne hıc mama vermeden buyuten varmı ...cunku bazı kısıler verme sen mama o yeter dıyo ooofff napıcam ben.artık gec belkı ama hala belkı sadece anne sutuyle olurmu dıye bır umut ıste benımkısı((( cevaplarınız ıcın hepınıze sımdıden teskkurler..ve ıkıncıler ıcın bol sanslar...

iyi akşamlar kumralperi,ilk önce hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüsün,süt konusuna gelince benim kendi kanaatim,bebeğin acıktığı zaman emzir eğer hala aranıyorsa mama takviyesi yapabilirsin,her anne anne sütüyle büyütmek ister çocuğunu ama herkesin süt durumu bir değildir kendini sıkma,üzüntülü günler atlatmışsın şimdi de sütün yavaş yavaş artıyor bu sevindirici fakat kendini çok sıkarsan yine kesilebilir.bebeğine mama verip arada süt verme,ilk önce emzir tam doymadığını hissedersen mama takviyesi yap,hem sütünü çektiği için süt üretimin de artar.herşey gönlünce olsun

tırtılım kurabiyem ve acemieracım yorumlarınız için tşk kociiş bebek istyo da ben nazlanıyodum küstüğüm için şimcik herşey yolunda ben vazgeçtim istiyom dedim oda sevindi inş bu ay yüzüm güler tabi önce herşeyin hayırlısı

bu arada sat 25 şubat bat 25 mart

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet

...Nick...................Sat.................Bat

seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............19 şubat............?????
çelik198408.........25 şubat............25 mart
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????
xnazox.................6 şubat............8 mart

Son düzenleme:
selam kizlar gecmisi okuyacak kadar vaktim yok malesef insallah herkes iyidir ben iyiyim yalniz bi problem var ben hala adet olmadim dün bat ti fakat hep iki gün önce oldugum icin biraz korkuyorum hala tik yok ama kasiklarimda agri var sanirim gecikmeli olarak olucam bu ay:44: ....

dar geldi sana angara, şaziyede kaçtı osmana,hala adet olmadım ne olacak sonum baksanasat sat dünyanın anasını gelir birgün nasıl olsa........yeni şarkım bayanlar hoppaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

coştur acemicim coştur

seydam kız maşallah sana ben şimdiye bi düzine gebelik testi yapmıştım ne olur en kısa zaman da test yap ve güzel haberler ver bize

sabah sabah nerde bu bayanlar bakayım hıhani günaydınlar hani bu seferlik böyle olsun bakalım denizde uğramıyor her sabah pembiş pembiş günaydın desin:26::26:
adet olcam bayanlar agrasifim ,kompleksliyim,sıkıntılıyım:84::84::84::84::84::84::84:bildiğiniz gibi değil yani
ben günaydın deyip kaçayım en iyisi
seydam adet oldun mu arkadaşım

Yüce Rabbimin hikmeti işte. bakarsın vardır bişey hayırlısı canım

Allaaaaahhh... acemim gelmiş coşturmuş burayı. ooohhhh yandaaannn

Hamilelerimiz çoğalsada daha da coştursak buraları...

Son düzenleme:
birtaneeeeeeeeeem adet oldum sat 07.03 bat 03.04 tatlım hadi listeye ekleyiver vede bu son olur inş.

Merhaba moralim çok bozuk ikinci bbeğime 13 haftalık hamileyim toxoplazma ıgm ve ıgg pozitif çıktı dr avidite testi istedi sonuç bekliyorum bu evreleri geçirenler var mi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet

...Nick..................Sat.................Bat

seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............7 mart............3 nisan
çelik198408.........25 şubat............25 mart
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????
xnazox.................6 şubat............8 mart

Allah'ım kırmızıları bi süre gösterme bize ne olur

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz topiği arka sayfalardan topluyorum olmuyor böyle,3 gündür yatılı misafirim var yinede giriyorum nerelerdesiniz bakayım,tüm günde bebiş için çalışılmaz kiçarşamba doktor randevumu aldım bakalım neler diyecek,soldaki kist gitmiş olsun lütfen diye diye dolaşıyorum
yarın bal tarçın çörek oyuyla beraber incir kürünede başlıyorum haydi hayırlısıbir dahaki aya birtaneme sat,bat vermek istemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
adımın yanında nazar boncukları görmeyi umut ediyorum haberiniz olsun tatlışlar

SEYDAM canım durum nedir? bi haber ver olurmu gülüm.

Yüce Rabbimin hikmeti işte. bakarsın vardır bişey hayırlısı canım

haydi seyda haydi tam zamanı şimdi hayırlısıla işalalh meleğin gelmiştir göbüşine

coştur acemicim coştur

seydam kız maşallah sana ben şimdiye bi düzine gebelik testi yapmıştım ne olur en kısa zaman da test yap ve güzel haberler ver bize
selam kizlar sizleride merakta biraktim kusura bakamayin türkiyeden misafirlerimiz var cok cok yogunum
ben hala adet olmadim ama bekliyorum belirtileri var .. ya imkansiz benim hamile olamam kizlar olmasinda zaten cünkü henüz bebegimin karnimda neden öldügü kesin degil olsa bile ayni seyleri yasarim diye hic istemiyorum simdi zaten esimde korunuyor ben bu ay gecikmeli olarak adet olucam buna eminim hepinizi kocaman öpüyorum adet olunca yazmaya calisirim hemen girip hoscakalin

Ayy ben yerim seni yaaaaa
inşallah o kist olacak mahlukatlar eriyip gitmiştir birdaha dönmemek üzere
yavrum inşallah vermezsin satını batını
Rabbim inşallah bu yıl güldürsün hepimizin yüzünü AMİİİİİNNN

SEYDAMCIM Rabbim gönlüne göre versin canım.. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Ve inşallah kötü bişey çıkmaz.

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar burası bi soğuk bi soğuk anlatamam,evden başımı dışarı çıkarasım yok ama öğlen günüm var,birazdan koşturmaya başlarım,misafirlerimde gitmedi perşembe akşamı gidecekler,onların yemeği :104::104::104ğlumun beslenmesi,benim süsüm derken:115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115: giremem dedim,bir gireyim kızlara günaydın deyim bi moral alayım öyle işe başlayım:112::112::112::112::112::112::112::112::112:dedim.
birtanem tatlış amin diyorum bu sene kimsenin kucağı boş kalmasın artık
seydaaaaam hayırlısı olsun tatlış,kolay gelsin ayrıca sanada banada
tırtılkurabiye hamilelik nasıl gidiyor,başladımı belirtiler
ferhat geçmedimi kız bulantıların
ebruuuu nerdesin ses ver kuzum görünüp gidiyorsun iyimisin bilelim
zeynep soğan kürü ne alemde kaç gün oldu
çelik canım,son karar ne yapıyormusunuz çocuk şimdi,vazgeçmediniz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…