- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.281
tatil diyemi yoksunuz güzel hanımlar,bozuşmayalım sonra öptüm hepinizi
selam kizlargecmisi okuyacak kadar vaktim yok malesef insallah herkes iyidir ben iyiyim yalniz bi problem var ben hala adet olmadim dün bat ti fakat hep iki gün önce oldugum icin biraz korkuyorum hala tik yok ama kasiklarimda agri var sanirim gecikmeli olarak olucam bu ay:44: ....
dar geldi sana angara, şaziyede kaçtı osmana,hala adet olmadım ne olacak sonum baksanasat sat dünyanın anasını gelir birgün nasıl olsa ........yeni şarkım bayanlar hoppaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
SEYDAM canım durum nedir? bi haber ver olurmu gülüm.
Yüce Rabbimin hikmeti işte. bakarsın vardır bişeyhayırlısı canım
sabah sabah nerde bu bayanlar bakayım hıhani günaydınlar hani bu seferlik böyle olsun bakalım denizde uğramıyor her sabah pembiş pembiş günaydın desin:26::26:
adet olcam bayanlar agrasifim ,kompleksliyim,sıkıntılıyım:84::84::84::84::84::84::84:bildiğiniz gibi değil yani
ben günaydın deyip kaçayım en iyisi
seydam adet oldun mu arkadaşım
haydi seyda haydi tam zamanı şimdi hayırlısıla işalalh meleğin gelmiştir göbüşine
selam kizlar sizleride merakta biraktim kusura bakamayin türkiyeden misafirlerimiz var cok cok yogunumcoştur acemicim coştur
seydam kız maşallah sana ben şimdiye bi düzine gebelik testi yapmıştım ne olur en kısa zaman da test yap ve güzel haberler ver bize
Ayy ben yerim seni yaaaaakızlar nerelerdesiniztopiği arka sayfalardan topluyorum olmuyor böyle,3 gündür yatılı misafirim var yinede giriyorum nerelerdesiniz bakayım,tüm günde bebiş için çalışılmaz ki çarşamba doktor randevumu aldım bakalım neler diyecek,soldaki kist gitmiş olsun lütfen diye diye dolaşıyorum
yarın bal tarçın çörek oyuyla beraber incir kürünede başlıyorum haydi hayırlısıbir dahaki aya birtaneme sat,bat vermek istemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
adımın yanında nazar boncukları görmeyi umut ediyorum haberiniz olsun tatlışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?