2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın fıstıklar...

DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU VE MUTLU OLSUN

Acemim coşmuş yine maşallah kız sana 40.000 kere..

Sen ankarayı bi görsen abboovvvv dersin.. dünden beri lapa lapa kar yağıyor, heryer bembeyaz, aynı zamanda buz gibi...

Bu arada 20'lik dişim apse yapmış.. dr 10 tane iğne verdi ve iğneler çok ağır(( bugün iğneyi nasıl ve nerde vurduracağımı bilmiyorum. kapıdan çıkmama imkan yok(( Çenemi açamıyorum, gece acıdan ağrıdan uyuyamadım
Yalnızlık çoooookk zor çok..

çok geçmiş olsun birtanem bend emalesef çekiyorum 20 lik diş ağrııs benimde ei şimiş çok canım yanıyor sabaha kadar uyumadım ilaçta içemiyorum çok zor bir anda bulantı bir yanda diş ağrıısı off tedavin hayırlı uğurlu olsun acemiracım işalallh busefer olacak

canim seninde kutlu olsun ...
gecmis olsun gecen senede ben cok cektim alt 20 lik dislerimden ameliyatla aldilar narkozla resmen 1 ay mor ve sis olarak gezdim cok zordur bilirim alalh yardimcin olsun canim

sanada kolay gelsin canim masallah yine keyfin yerinde rabbim bozmasin ....
amin canim hepimizin ...

kizlar hala bende tik yok olmadim 3 gün gecikmis oluyorum 28 günü hic gecmezdim adet döngüm bugün 31 gün oluyor allahim hayirlisi neyse onu versin cok korkuyorum elim varipta test bile yapamiyorum kesin yoktur diyorum insallah bana bi süpriz olmaz allahim saglikla dogacaksa versin insallah dua edin neolur yarinda olmazsan dogru doktora bakalim neler oluyor bana :44::44:

günaydıııııııııııııın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

çelik canım,son karar ne yapıyormusunuz çocuk şimdi,vazgeçmediniz değil mi

kız sabah akşam çalışıoz karar boyutunu geçtik adam bunun işi belli olmuyo vazgeçmeden iişi bitirelim modunda inşş bu ay olur ovulasyon testide henüz negatif ama yarın öbürgün pozitif olur inş

geçmiş olsun tatlım üzüldüm zordur diş ağrısı,bir an önce geçer inş.bu arada burda da kar başladı tipi şeklinde yağıyor ve çok soğuk eve nasıl attım kendimi bilemedim allahtan araba var.usta şöförüm vesselamben bir özledim lapa lapa karı anlatamam gece olacak kar yağacak bende gezcem çok severim çoooooook
senim işin daha zor kıyamam ben size yaaaa,bir arkadaşımında hamileyken olmuştu doktor ona yemek sodasıyla bir karışım hazırlatmıştı onu kullandı 5 ay kadar ağrısını dindirmek için,dur ben sana öğreneyim işine yarar belki bilmiyorum yaptığın birşey varmı ama olsun aklımızda bulunsun birde karanfil iyi geliyor tatlım dene istersen...inş kucaklarımız boş kalmasın artık tatlım
hayırlısı olsun tatlım dur telaş yapma hamileysen de vardır bir hayır beklemediğin anda gelir belki bebişin annesine tutunur neden olmasın.belkide stresten gelmemiştir rahat ol yaşadıkların çok zor ama herşey olacağına varıyor hepimiz biliyoruz...
kız sabah akşam çalışıoz karar boyutunu geçtik adam bunun işi belli olmuyo vazgeçmeden iişi bitirelim modunda inşş bu ay olur ovulasyon testide henüz negatif ama yarın öbürgün pozitif olur inş
ooooooooooh maşallah maşallah:78::78:çalış güzelim çalışgelsin bebişler diyorum ne diyeyim kolay gelsin

günaydın güzel anneler
seydaaam tatlış yaa bu kadar karamsar olma,belki mucizen geliyor üzülme onu yaşatacak doktorlar değil tatlım,sen öncekilerin sebebini bulamadılar diye telaşlanıyorsun ama doktorların elinde olsaydı hepimiz hamileydik değil mibiz neyin iyi olduğunu bilmiyoruz belkide stresten gelmiyor bu kadar üzülme ne olur,
bende bütün gece acayip acayip rüyalar gördümadetim de kesildi dün öğlenden beri,yani ikincigün leke leke geliyor,herşey olacağına varıyor artık sıkamıyacağım kendimi ne hali varsa görsünöğleden sonra veririm haberleri
bu arada dişleri ağrıyan bayanlar nasılsınız,kız ben size ne diyim akşam bir ara dişim sızladı yok artık dedim bu kadar etkilenirmi bir insansizin yüzünüzden dişim ağrıyacaktıöptüüüüüüüüüm hepiniziseydaaaam haberlerini bekliyoruz tatlım

semracım geçmiş olsun canım..bilirim diş ağrısını..inşallah tez zamanda geçer canıım beniim..

acemieraaaaa buralardayım canım beniimm..genellikle facebookta geziyorum ara ara topiğe uğruyorum..biraz kafam dağılsın istiyorum canım benim..oksa çok takıntı yapıyorum..face te biraz oyun oynuyorum orda da fazla durmuyorum..yemeni oyası örüyorum bol bol..

nasılsınız canlarıımmm..burda da kar yağdıokullar bugün tatil..ama eşim bugün pansiyonda nöbetçi malesefadamcağız üzüldü biraz ama sağlık olsunyok mu yeni hamişler

ayşeee test yapsana canım yaainşallah hamilesindir ve bu sefer inşallah bebişini sağlıklıca kucağına alacaksın inşallah..dualarımız seninle canıım..

hepinizi öpüyorum canlarıımmm..yine gelicem inşallah..beni merak etmeyin bende durumlar aynıc.tesi eski dr uma gidecem..bugünler adet günlerim eğer bebek yoksa inşallah adet olurum tam dr a denk gelir inşallah..

Son düzenleme:

kizlar bugün sabah kalktigimdada hala adet olmamistim ,9da evden bi ciktim alisveris yaptim dolastim derken belime bi agri saplandi eve geldigimde leke gelmisti yani hamile degilim girip sizlere haber vermek istedim ben sizlere süpriz yapamadim ama sizlerden güzel haberler alirim insallah...
acemiera, canim söylediklerin cok dogru canim doktorlar sadece araci bizlere,rabbim dilerse ona hic birsey zor degil muhakkak , rabbim beter acilardan korusun ben sadece birazcik unuttuktuktan sonra olursa daha iyi olacagina inaniyorum cünkü cok yiprandim artik insallahta öyle olur ..
reabzeh ,canim insalalh senin adetinde benim gibi bos bosuna gecikmez insan streste kaliyor resmen varmi yokmu derken basima agrilar girdi resmen kac gündür allalhim en hayirli zamanda hayirla verir hepimize insallah öpüyorum canim

hoşgelmişsin tatlış arada uğrada topiğimiz şenlensin dimi yaaaabebek vardırda olmazsın inş.aslında kafanı dağıtmakla güzel yapıyorsun o zaman hormonlarımızda mutlu mutlu geziyorlar bizimlesizde mutluluktan havalara uçun veeeee mutlu sona erin inş
senin adına sevindim seydamcım,zati hazır hissetmiyordun kendini sen nasıl mutlu olacaksan hayat önüne onları getirsin ne diyeyim..
ben doktordan geldim bu arada;kistim gitmiş bir sevindim bir sevindim anlatamam,sağda yine iki tane yumurta var,tembel solumda yokklomenle devam ediyormuşuz yarım yarım bakalım kaliteli olurlar inş.pazartesi günü akşam kontrolüm var.bende havadisler bu kadaryemek tatlı yapmam lazım malum misafirler var

acemiera ;
canim cok sagol gercekten hazir degildim rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimizi ...

insallah senin kistler hic gelmemek üzere gitmislerdir canim ,rabbim önündeki bütün engelleri kaldirsin insallah,bu arada kolay gelsin sanada canim ......

beni neden listeden çıkarttınız kibazen sık giremeye biliyorum işlerden dolayı ama onun dışında burdayım hep sadece daha tam tanışamadığımız için çok yorum yazamıyorum

Bizde ikinci bebisimizi istiyoruz inshAllah.... adetim tam 11 gun gecikti hic boyle olmazdi 9 aydir bebek istedigimiz icin dedim 10 gun gecene kadar test falan yapmam,yapmayacam, bugun gecikmesinin tam 11. gunu hic boyle olmazdiaskim bugun isten gelirken test alacak bakalim ne gostercekAllahtan hayirlisi....

slm kızlar ben bu ara giremedim eeeeeee söyleyin bakım keyifler nasıl ??? kuzucugum ya 11 gün nasıl dayanıyosun ben çoktan çatlamiştım biran önce haber ver çok merAK ettim inşallah hamilesindir ilk bebegin kaç yaşında:119:

Allahim sana sonsuz sukurler olsun ikinci mucizemizide yolladi bize..HAMiLeYimmmmmmm ben yaaaatesti aksam yaptim aninda ikinci cizgide kipkirmizi belirdi ahhh cok mutluyuz ailecek.cok sukur .esimde cooook mutlu oglusumdaRabbim hayirlisi ile sonlandirir inshAllah...

Zeynepcim oglum 5 yasinda

Arkadaslar biraaz anlatmak istiyorum nasil oldu biliyormusunuz...Biz diyebilirim 9-10 aydir ikinci bebek istiyorduk,her ay acabalarla yasadim butun bebek isteyenler gibi kah 1-2 gun gecikti test yaptim, kah hamilelik psikolojisi yasadim derken inanirmisiniz bu subat ayi icin demistimki bitti artik kafama takmayacam Rabbim zamaninda vericek dedim ve kendimi okadar rahat birakmistimki sonucccc kafadan at hamile kal hesabi aynende oyle oldu gercektende takmayacakmisiz kafamiza demekki...ELHAMDULILLAH

Rabbim tum isteyenlere yasatsin inshAllah

Askima surpriz yapmak istiyordum ama olmadi:)
O benden daha cok takip ediyormus gordumki canim benim
Testi gorunce taaa gozlerinin ici gulduoglusumda
Annecim o ne diyor bende kardes oglum kardes dedim

beni neden listeden çıkarttınız kibazen sık giremeye biliyorum işlerden dolayı ama onun dışında burdayım hep sadece daha tam tanışamadığımız için çok yorum yazamıyorum
günaydın canım listeyle birtanem ilgileniyor ama seni bilerek çıkardığını zannetmiyorum gözden kaçmış veya yanlışlık olmalı bazen bizede olabiliyor üzme kendini tekrardan ekleriz bat ve sat ını verirsen hatta becerebilirsen kendin bile listeyi yenileyebiirsin,çekinmeeeeeee herkese istediğini yazabilirsin zamanla tanışmışta oluruz
günaydın hoşgeldin zeynep keyifler iyide sen neler yapıyorsun,
hayırlı olsun kuzucum sağlıkla doğsun

günaydın bayanlar kendimi bi yorgun hissediyorum bi yorgun hissediyorum sormayın,misafirlerim bu akşam gidiyorlar.her yerciklerim ağrıyorferhaaaat nasıl oldun bacım,dişin ne alemde.unuttum ben sana tarif alcaktım dimi,dur bir ara arayım arkadaşı
diş demişken birtanem nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi,ankaraya kar yağıyor soğuğu burda haksızlık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…