2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hayırlısı olsun seydam

acemicim ooo 2 ymrta daha ne istion bacım öbürünün işini o tek başına yapıo inş sağlıklıdırlar

bende ovulasyon testi hala negatif bekliom

beni neden listeden çıkarttınız kibazen sık giremeye biliyorum işlerden dolayı ama onun dışında burdayım hep sadece daha tam tanışamadığımız için çok yorum yazamıyorum

canım kusura bakma.. bilerek yapılan bişey değil.. hatta geçenlerde seni başka bi topikte daha gördüm yorum yazacaktım. bu ara hastayım biraz, feci ağrım var.. evde değilim annemlerde kalıyorum.. en kısa zamanda listeyi son şekliyle düzenleriz. yada siz ekleyin adınızı.. bunda darılacak bişey yok canlarım

hayırlısı olsun seydam

acemicim ooo 2 ymrta daha ne istion bacım öbürünün işini o tek başına yapıo inş sağlıklıdırlar

evet canim hayirlisi olsun hakkimizda...
ovulasyon testinde canim sen silikte ciksa göz ardi etme bence bende öyle olmustu kesin belirmeye biliyor ikinci cizgi ....

selam canim hadi atlattin yine ..icimden bi ses senden güzel haberler alacagimi söylüyor biliyormusun insallah canim benim, cünkü cok pozitifsin masallah gelmezse zaten sasiricam artik

gözünaydin canim rabbim tamamina erdirsin insallah, darisi bizlerin basina insallah

canim gecmis olsun dis agrisimi hala ?? dikkat et kendine

günaydin kizlar
bugün oglusimin dogumgünü 8 oluyor allahin izniyle teyzeleri

günaydıınn canıımm..oğluşunun doğum günü kutlu olsun..Rabbim sağlıklı,sıhhatli,hayırlı nice mutlu yıllar,ömürler nasip etsin inşallah..maşallah artık abi olmuş delikanlı olmuş annesi..

Son düzenleme:
günaydın bayanlar,işlerimi bitirdim geldim dinleniyorum bugüncanım ne isterse onu yapıcağım birazdan plates yapayım diyorum evde,zaten havalar ısınacakmış burda pazardan sonra, oğlan okula ben yürüyüşe...kendimi oyalamam lazım bu ay kafaya takmak yok,zaten karar verdim yok yumurta rezervim az yok menepoza giriyorum demiyorum artık..ben gayet sağlıklıyım vede menepoza girmiyorum benim de oğlumun çok güzel ve sağlıklı kardeşleri olcak inş.....burdaki herkes için de dileğim bu biline
seydaaaaaam kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun tatlım,sağlıkla mutlulukla bir ömür geçirsin(doğum günü pastası için tatlım bizide görürsün artık)
hepinizi kocamam öptümuğrarım yine pasta ayırın

hayırlısı olsun seydam

kız bende öyle diyom iki yumurta daha ne istiyom millet ilaçla iki taneyi çıkarcam diye uğraşıyo dimi.....akıllı olsunlar kaliteli olsunlar,yeter ben onlarlamı uğraşıcağım hep canım benimde işim gücüm var daha çamaşır yıkıyacağım töbe töbeeekadın olduklarını unutmasınlar döllensinler ben onlara tüm imkanları sağlıyorum akıllarını kullansınlar:82::82::82::82::82::82::82::82:görcez çelikçim kalitelilermi değillermi,kavga ediceğim yakında vücudumla dur bakalım......zaten yeni felsefem bu yaştan sonra ben güzel,seksi,çalışkan bir KADINIM...vede DOĞURGAN...evde böyle geziyorum bakalım ne olcakheeeyt destur deyin topiğin en alımlı hatunu konuşuyor

merhaba herkese ben yeni katıldım ... bende 2. bebk istiyorum ama 8 aydır çalışmalar sonuçsuz ama durmak yok yola devammm :) ilk gebelimde tam 1 senede olmuştu ya ben 8 ay önce spiral vardı çıkarttım diyolarki bazen 6 ay koruması devam edermiş varmı böle bişi bu aydan çok umutluyum bellirtilerimde var ama hayırlısı artık ayın 20 sini bekliyorum inşlh belirtiler doğrudur

Son düzenleme:
seydam saol desteğin için inşlh gelirde hayırlısıla bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun
canim nedemek burda ancak biz birbirimizin halinden anliyoruz ....cok sagol canim oglum bir yasina daha giriyor büyüyor ve hala kardesi yok cok üzülüyorum allahim hayirlisini versin ne yapalim

canim nedemek burda ancak biz birbirimizin halinden anliyoruz ....cok sagol canim oglum bir yasina daha giriyor büyüyor ve hala kardesi yok cok üzülüyorum allahim hayirlisini versin ne yapalim

benim oğlum da 4 yaşında. üzülme olur inşlh bende takıyodum kafama ama... napım bazende diyorum olamzsa olamz allah bilir ...sen ne zamandır istiyosun ikinciyi

yok canım ben şaka yaptım inan darılmadım yani :)görünce belki daha önceki yani ben yokkenki listeden düzenleme yapmış olabilirsin diye düşündümde ...bu arada çok geçmişş olsun neyin var dicem ama önce geçmişi bi okuyayım yazmışsındır mutlaka tekrardan yormayayım seni Allah şifa versin canım...

ayyy ne kadar güzel yaa böyle haberleri aldıkça dahada bir hevesleniyorum:)9-10 aydır bekliyorsunuz he insan ikince olunca birinci nasılsa oldu ikinciside hemen olur diye düşünüyor ilk hetapta yani kendi adıma düşüneyim ama meğer olmuyomuştabi rabbim ne zaman nasip eder yada nasip edermi bilemiyorum ama hayırlısı darısı başımıza Rabbim kolay hayırlı bir hamişlik geçirmeni nasip etsin inşallah canım....

teşekkür ediyorum canım ben inan şaka yapmıştım
ben şimdilik uzaktan izleyeyim listeyi el atmayım yani:)) benim 15 şubat-14 mart az kaldı :)gerçi daha önce bir test denemesi yaptım ama tek çizgiydi bakalım bir kaç gün sonra beklemediğim gelmezse bidaha yaparım:)

Son düzenleme:

ooooooooo ben yokken neler olmuş neler yeni katılan arkadaşlar var hoşgelmişler bu arada ben iyiyim ayın 20 sini bekliyorum ama oglum rahatsız giremiyorum nete neyse arada ugrarım kendinize iyi bakın güzelk anne adayları öpüldünüz

hoşgelmişsin canım,çok beklemeden ikinci bebeğini de kucağına alırsın umarım
üzülmek yok üzülmek yok seydambugün oğluşunun doğum günü,tüm güzellikleri diliyor herkes onun için bir dahaki yaşında kardeşi de yanında olur tatlım sen üzülme..bu arada partiyehazırlan sen ben çok pasta yerim haberin olsun
geçmiş olsun canım umarım oğluşunun önemli birşeyi yoktur
o beklemediğin bebiş olup gelsin sana canım.niye uzaktan izliyon kuzum biliyorsan bi el at birtanem gelene kadar,bak ben anlamıyom

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet

...Nick..................Sat.................Bat

seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............7 mart............3 nisan
çelik198408.........25 şubat............25 mart
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Uryhn................15 şubat.............15 mart
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????
xnazox.................6 şubat............8 mart

Allah'ım kırmızıları bi süre gösterme bize ne olur

Son düzenleme:
acemiera h.b saol cnm ya benim bazı belirtilerim var sizle paylaşmak istiyorum bilgisi olan yazsın neolur.. şubat 14 de adet oldum her zmankinde kısa sürdü bittikten 3 yada 4 gün saonra göğüslerim koltukaltından doğru ağrımaya başladı bikaç gün sonra sol göğsüm de kabarcıklar belirdi ucları genişledi sanki ve süt damarları çk belirgin hala sızı var akıntımda var az midem kaynıyo benim umutladım yer adetimin biter bitmez böle olması sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…