- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.321
beni neden listeden çıkarttınız kibazen sık giremeye biliyorum işlerden dolayı ama onun dışında burdayım hep sadece daha tam tanışamadığımız için çok yorum yazamıyorum
evet canim hayirlisi olsun hakkimizda...hayırlısı olsun seydam
acemicim ooo 2 ymrta daha ne istion bacım öbürünün işini o tek başına yapıo inş sağlıklıdırlar
bende ovulasyon testi hala negatif bekliom
selam canim hadi atlattin yine ..icimden bi ses senden güzel haberler alacagimi söylüyor biliyormusun insallah canim benim, cünkü cok pozitifsin masallah gelmezse zaten sasiricam artikgünaydın bayanlar kendimi bi yorgun hissediyorum bi yorgun hissediyorum sormayın,misafirlerim bu akşam gidiyorlar.her yerciklerim ağrıyorferhaaaat nasıl oldun bacım,dişin ne alemde.unuttum ben sana tarif alcaktım dimi,dur bir ara arayım arkadaşı
diş demişken birtanem nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi,ankaraya kar yağıyor soğuğu burda haksızlık ama
gözünaydin canim rabbim tamamina erdirsin insallah,Allahim sana sonsuz sukurler olsun ikinci mucizemizide yolladi bize..HAMiLeYimmmmmmm ben yaaaatesti aksam yaptim aninda ikinci cizgide kipkirmizi belirdi ahhh cok mutluyuz ailecek.cok sukur .esimde cooook mutlu oglusumda Rabbim hayirlisi ile sonlandirir inshAllah...
Zeynepcim oglum 5 yasinda
Arkadaslar biraaz anlatmak istiyorum nasil oldu biliyormusunuz...Biz diyebilirim 9-10 aydir ikinci bebek istiyorduk,her ay acabalarla yasadim butun bebek isteyenler gibi kah 1-2 gun gecikti test yaptim, kah hamilelik psikolojisi yasadim derken inanirmisiniz bu subat ayi icin demistimki bitti artik kafama takmayacam Rabbim zamaninda vericek dedim ve kendimi okadar rahat birakmistimki sonucccc kafadan at hamile kal hesabi aynende oyle oldu gercektende takmayacakmisiz kafamiza demekki...ELHAMDULILLAH
Rabbim tum isteyenlere yasatsin inshAllah
canim gecmis olsun dis agrisimi hala ?? dikkat et kendinecanım kusura bakma.. bilerek yapılan bişey değil.. hatta geçenlerde seni başka bi topikte daha gördüm yorum yazacaktım. bu ara hastayım biraz, feci ağrım var.. evde değilim annemlerde kalıyorum.. en kısa zamanda listeyi son şekliyle düzenleriz. yada siz ekleyin adınızı.. bunda darılacak bişey yok canlarım
günaydin kizlar
bugün oglusimin dogumgünü 8 oluyor allahin izniyle teyzeleri
hayırlısı olsun seydam
acemicim ooo 2 ymrta daha ne istion bacım öbürünün işini o tek başına yapıo inş sağlıklıdırlar
bende ovulasyon testi hala negatif bekliom
günaydın bayanlar,işlerimi bitirdim geldim dinleniyorum bugüncanım ne isterse onu yapıcağım birazdan plates yapayım diyorum evde,zaten havalar ısınacakmış burda pazardan sonra, oğlan okula ben yürüyüşe...kendimi oyalamam lazım bu ay kafaya takmak yok,zaten karar verdim yok yumurta rezervim az yok menepoza giriyorum demiyorum artık..ben gayet sağlıklıyım vede menepoza girmiyorum benim de oğlumun çok güzel ve sağlıklı kardeşleri olcak inş.....burdaki herkes için de dileğim bu biline
seydaaaaaam kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun tatlım,sağlıkla mutlulukla bir ömür geçirsin(doğum günü pastası için tatlım bizide görürsün artık)
hepinizi kocamam öptümuğrarım yine pasta ayırın
günaydıınn canıımm..oğluşunun doğum günü kutlu olsun..Rabbim sağlıklı,sıhhatli,hayırlı nice mutlu yıllar,ömürler nasip etsin inşallah.. maşallah artık abi olmuş delikanlı olmuş annesi.. [/QUOTE
amin sagolun teyzeleri insallah bir sonraki yasinda yaninda saglikli bir kardeside olarak girer oglusim ,rabbim hayirlisindan versin hepimize insallah
canim acemiera canim aksama partivar tabiki beklerim canim benim basimin üstünde yeriniz var ahh gercekten böyle imkanimiz olsa ne iyi olurdu
merhaba canim hosgeldinmerhaba herkese ben yeni katıldım ... bende 2. bebk istiyorum ama 8 aydır çalışmalar sonuçsuz ama durmak yok yola devammm :) ilk gebelimde tam 1 senede olmuştu ya ben 8 ay önce spiral vardı çıkarttım diyolarki bazen 6 ay koruması devam edermiş varmı böle bişi bu aydan çok umutluyum bellirtilerimde var ama hayırlısı artık ayın 20 sini bekliyorum inşlh belirtiler doğrudurdilerim senin melegin sana bekletmeden gelir bol sans sanada bu yolda
canim nedemek burda ancak biz birbirimizin halinden anliyoruzseydam saol desteğin için inşlh gelirde hayırlısıla bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun
canim nedemek burda ancak biz birbirimizin halinden anliyoruz....cok sagol canim oglum bir yasina daha giriyor büyüyor ve hala kardesi yok cok üzülüyorum allahim hayirlisini versin ne yapalim
canım kusura bakma.. bilerek yapılan bişey değil.. hatta geçenlerde seni başka bi topikte daha gördüm yorum yazacaktım. bu ara hastayım biraz, feci ağrım var.. evde değilim annemlerde kalıyorum.. en kısa zamanda listeyi son şekliyle düzenleriz. yada siz ekleyin adınızı.. bunda darılacak bişey yok canlarım
Allahim sana sonsuz sukurler olsun ikinci mucizemizide yolladi bize..HAMiLeYimmmmmmm ben yaaaatesti aksam yaptim aninda ikinci cizgide kipkirmizi belirdi ahhh cok mutluyuz ailecek.cok sukur .esimde cooook mutlu oglusumda Rabbim hayirlisi ile sonlandirir inshAllah...
Zeynepcim oglum 5 yasinda
Arkadaslar biraaz anlatmak istiyorum nasil oldu biliyormusunuz...Biz diyebilirim 9-10 aydir ikinci bebek istiyorduk,her ay acabalarla yasadim butun bebek isteyenler gibi kah 1-2 gun gecikti test yaptim, kah hamilelik psikolojisi yasadim derken inanirmisiniz bu subat ayi icin demistimki bitti artik kafama takmayacam Rabbim zamaninda vericek dedim ve kendimi okadar rahat birakmistimki sonucccc kafadan at hamile kal hesabi aynende oyle oldu gercektende takmayacakmisiz kafamiza demekki...ELHAMDULILLAH
Rabbim tum isteyenlere yasatsin inshAllah
günaydın canım listeyle birtanem ilgileniyor ama seni bilerek çıkardığını zannetmiyorum gözden kaçmış veya yanlışlık olmalı bazen bizede olabiliyor üzme kendini tekrardan ekleriz bat ve sat ını verirsen hatta becerebilirsen kendin bile listeyi yenileyebiirsin,çekinmeeeeeee herkese istediğini yazabilirsin zamanla tanışmışta oluruz
ayyy ne kadar güzel yaa böyle haberleri aldıkça dahada bir hevesleniyorum:)9-10 aydır bekliyorsunuz he insan ikince olunca birinci nasılsa oldu ikinciside hemen olur diye düşünüyor ilk hetapta yani kendi adıma düşüneyim ama meğer olmuyomuştabi rabbim ne zaman nasip eder yada nasip edermi bilemiyorum ama hayırlısı darısı başımıza Rabbim kolay hayırlı bir hamişlik geçirmeni nasip etsin inşallah canım....
hoşgelmişsin canım,çok beklemeden ikinci bebeğini de kucağına alırsın umarımmerhaba herkese ben yeni katıldım ... bende 2. bebk istiyorum ama 8 aydır çalışmalar sonuçsuz ama durmak yok yola devammm :) ilk gebelimde tam 1 senede olmuştu ya ben 8 ay önce spiral vardı çıkarttım diyolarki bazen 6 ay koruması devam edermiş varmı böle bişi bu aydan çok umutluyum bellirtilerimde var ama hayırlısı artık ayın 20 sini bekliyorum inşlh belirtiler doğrudur
üzülmek yok üzülmek yok seydamcanim nedemek burda ancak biz birbirimizin halinden anliyoruz....cok sagol canim oglum bir yasina daha giriyor büyüyor ve hala kardesi yok cok üzülüyorum allahim hayirlisini versin ne yapalim
geçmiş olsun canım umarım oğluşunun önemli birşeyi yokturooooooooo ben yokken neler olmuş neler yeni katılan arkadaşlar var hoşgelmişler bu arada ben iyiyim ayın 20 sini bekliyorum ama oglum rahatsız giremiyorum nete neyse arada ugrarım kendinize iyi bakın güzelk anne adayları öpüldünüz
o beklemediğin bebiş olup gelsin sana canım.niye uzaktan izliyon kuzum biliyorsan bi el at birtanem gelene kadar,bak ben anlamıyomteşekkür ediyorum canım ben inan şaka yapmıştım
ben şimdilik uzaktan izleyeyim listeyi el atmayım yani:)) benim 15 şubat-14 mart az kaldı :)gerçi daha önce bir test denemesi yaptım ama tek çizgiydi bakalım bir kaç gün sonra beklemediğim gelmezse bidaha yaparım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?