2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım şubat 28 çekiyo adette oynamazmı tarihler yoksa aynı tarihe mi bakalım

arkadaşlar ben bide bişey sormak istiyorum sizlere ben çok önce 7-8 ay oldu belki k.doğuma gitmiştim tekrar bebek düşünüyoruz falan diye folbio verdi dörtte birini iç şimdilik dedi bir müddet sonra bazı aksilikler oldu bir müddet bebek kararından vazgeçmiştik şimdi yine bir iki aydır düşünüyoruz ama ben bu hapı içmiyorum o zaman hiç bir sorun çıkmadığı için tekrar bir dr ada gitmedim hatamı yapıyorum hapı kullanmamakla bide bidek folik asit deyince folbio mu veriyolar başka markalar kullanan varmı aranızda....

belirtilerin varmı cnm seninde valla kusura bakmayın ben çok merak ediyorum acaba benimkilerle aynıolnlar varmı die

valla canım aslında 4 güne kadar falan havalarda uçuyordum kesin hamileyim diye kasıklarım fena ağrıyordu çok fazla akıntım vardı halsizlik yorgunluk vs.vs.vs.birsürü şey:))daha sonra ben kızıma hamile kaldığımı bir hafta evvel öğrenmiştim kesin hamileyim gözüyle baktığım için gittim test aldım ama uçuşum pek uzun süremedi:)malesef çok netminet bir şekilde tek çizgi çıktı şimdi yine bir şans umut diyorum ama yok diyede düşünüyorum şu sıralar duygularım karışık ayrıca ağrılarım halsizliğimde geçti sanırım öyle üşüttüm falandı o zamanlar şimdi hiç birşey hissetmiyorum ne adet dönemim yaklaşınca vücudumda değişiklikler hissederdim ne ona dair nede bebeğe dair hiç birşey hissetmiyorum......

ben de kullanıyorum adını dikkat etmemiştim şimdi sen yazınca baktım bende daha gittim d.r vajinada kaşıntı iin o sıra demiştim bebek düşünüyoruz o zaman vermişti bende az kulladım bırakmıştım ama şimdi yine başladım sanırım 4 tablet bende somn tablet kaldı son iki tablete başlamıştım FOLBİOL folik asit

sen ne kadar içiyosun günde ?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun dilekleriniz için tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilerekten, evime döndüğümü ve artık daha aktif olacağımı beyan ederim:))))

canim gecmis olsun dis agrisimi hala ?? dikkat et kendine
SEYDAMcım bugün döndüm evime çok şükür biraz daha iyiyim. ne berbar bişeymiş bu apse yaaa43:
günaydin kizlar
bugün oglusimin dogumgünü 8 oluyor allahin izniyle teyzeleri
İyiki doğmuş küçük prens..
Nice mutlu yaşlara...

Canım bak ne güzel eklemişsin kendini.. farkettimde aynen söylediğin gibi olmuş.. liste bulup ekleme yapayım derken bulduğum ilk listede yapmışım değişiklikleri, seni farketmemişim... neyse herşey yolunda..
günde bi tane alıyorum
canım hoşgeldin sende.. inşallah vardır hamilelik.. gün sayıyoruz yani.. bende 18 mart.. inşallah gelmez kırmızı

Son düzenleme:
hımm bana dörtte birini demişti en azından o şekilde başlayayım bende o zaman şimdilik ...
bende folbiol kullanıyorum,daha öncede kullanmıştım folik asitten biraz farklı içinde demir ve bazı vitaminler var sanırım uzun süreli kullanımlarda 1 tane fazla gelebiliyor bende demir eksikliği olduğu için ve folik asit eksikliği yarım kullanıyorum.birde folik asit miktarı diğerlerine göre fazla sana doktor dörtte bir dediyse öyle kullan tatlım
hoşgeldin tatlış,bizde seni daha aktif beklerizhadi bakalım listeye bir bir eklenin bende nisanı bekleyen biri olarak arkadan geliyorum
birtanem saol cnm h.b inşallah gelmezler kırmızılarrr

gelmesin canım gelmesin inş belirtilerin doğru çıkar da seni hayal kırıklığına uğratmaz

benim sat 9 mart,bat 9 nisan tabi yine gecikme yasamazsam

insallah canim ya tek dilegim bu rabbimde nasip eder insallah ,sana pastalarin hepsi feda olsun canim

benim oğlum da 4 yaşında. üzülme olur inşlh bende takıyodum kafama ama... napım bazende diyorum olamzsa olamz allah bilir ...sen ne zamandır istiyosun ikinciyi
allah bagislasin canim ...insallah gelecek meleklerimiz bize ....ben 6 yildir deniyorum ve 6 düsügüm oldu malesef canim allahim kimseye vermesin cok zorbir daha nasil denerim orasini hic bilemiyorum suan dimlenme dönemindeyim yaza kadar ondan sonra bakalim artik kismet

birtanem canim cok sagoll..
hosgeldin buarada yoklugun fark ediliyor canim insallah daha da iyisindir

Tünaydın hanımlaaaaarrrr
Ne var yok bakalım, hafta sonu bizim topik çalışmıyor gerçi ama yazayım dedim..
Benim eşim hafta sonu çalıştığı için ben buralardayım.. Öpüldünüz

günaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi

bende bugün ovulasyon testi pozitif inş gebelik testinin pozitif old görürümgörürüz

günaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi

bende bugün ovulasyon testi pozitif inş gebelik testinin pozitif old görürümgörürüz

Hadi hayırlısı canım.. kaçırma bugünü:)))))

birde bişey duydum ovulasyon testleri gebeliği de belli edebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…