- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.341
o beklemediğin bebiş olup gelsin sana canım.niye uzaktan izliyon kuzum biliyorsan bi el at birtanem gelene kadar,bak ben anlamıyom
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet
...Nick..................Sat.................Bat
seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............7 mart............3 nisan
çelik198408.........25 şubat............25 mart
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Uryhn................15 şubat.............14 mart
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????
xnazox.................6 şubat............8 mart
Allah'ım kırmızıları bi süre gösterme bize ne olur
canım şubat 28 çekiyo adette oynamazmı tarihler yoksa aynı tarihe mi bakalım
benimkide 15 ine kaldı hesapladım şimdi gerçi 1 gün farketti de son 4 gün beklicez mecbur:)
belirtilerin varmı cnm seninde valla kusura bakmayın ben çok merak ediyorum acaba benimkilerle aynıolnlar varmı die
arkadaşlar ben bide bişey sormak istiyorum sizlere ben çok önce 7-8 ay oldu belki k.doğuma gitmiştim tekrar bebek düşünüyoruz falan diye folbio verdi dörtte birini iç şimdilik dedi bir müddet sonra bazı aksilikler oldu bir müddet bebek kararından vazgeçmiştik şimdi yine bir iki aydır düşünüyoruz ama ben bu hapı içmiyorum o zaman hiç bir sorun çıkmadığı için tekrar bir dr ada gitmedim hatamı yapıyorum hapı kullanmamakla bide bidek folik asit deyince folbio mu veriyolar başka markalar kullanan varmı aranızda....
ben de kullanıyorum adını dikkat etmemiştim şimdi sen yazınca baktım bende daha gittim d.r vajinada kaşıntı iin o sıra demiştim bebek düşünüyoruz o zaman vermişti bende az kulladım bırakmıştım ama şimdi yine başladım sanırım 4 tablet bende somn tablet kaldı son iki tablete başlamıştım FOLBİOL folik asit
SEYDAMcım bugün döndüm evime çok şükür biraz daha iyiyim. ne berbar bişeymiş bu apse yaaacanim gecmis olsun dis agrisimi hala ?? dikkat et kendine
İyiki doğmuş küçük prens..günaydin kizlar
bugün oglusimin dogumgünü 8 oluyor allahin izniyle teyzeleri
Canım bak ne güzel eklemişsin kendini.. farkettimde aynen söylediğin gibi olmuş.. liste bulup ekleme yapayım derken bulduğum ilk listede yapmışım değişiklikleri, seni farketmemişim... neyse herşey yolunda..yok canım ben şaka yaptım inan darılmadım yani :)görünce belki daha önceki yani ben yokkenki listeden düzenleme yapmış olabilirsin diye düşündümde ...bu arada çok geçmişş olsun neyin var dicem ama önce geçmişi bi okuyayım yazmışsındır mutlaka tekrardan yormayayım seni Allah şifa versin canım...
canım hoşgeldin sende.. inşallah vardır hamilelik.. gün sayıyoruz yani.. bende 18 mart.. inşallah gelmez kırmızıgünde bi tane alıyorum
bende folbiol kullanıyorum,daha öncede kullanmıştım folik asitten biraz farklı içinde demir ve bazı vitaminler var sanırım uzun süreli kullanımlarda 1 tane fazla gelebiliyor bende demir eksikliği olduğu için ve folik asit eksikliği yarım kullanıyorum.birde folik asit miktarı diğerlerine göre fazla sana doktor dörtte bir dediyse öyle kullan tatlımhımm bana dörtte birini demişti en azından o şekilde başlayayım bende o zaman şimdilik ...
hoşgeldin tatlış,bizde seni daha aktif beklerizGeçmiş olsun dilekleriniz için tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilerekten, evime döndüğümü ve artık daha aktif olacağımı beyan ederim:))))
canım hoşgeldin sende.. inşallah vardır hamilelik.. gün sayıyoruz yani.. bende 18 mart.. inşallah gelmez kırmızı
birtanem saol cnm h.b inşallah gelmezler kırmızılarrr
benim sat 9 mart,bat 9 nisan tabi yine gecikme yasamazsamBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet
...Nick..................Sat.................Bat
seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............7 mart............3 nisan
çelik198408.........25 şubat............25 mart
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Uryhn................15 şubat.............15 mart
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????
xnazox.................6 şubat............8 mart
Allah'ım kırmızıları bi süre gösterme bize ne olur
insallah canim ya tek dilegim bu rabbimde nasip eder insallah ,sana pastalarin hepsi feda olsun canimhoşgelmişsin canım,çok beklemeden ikinci bebeğini de kucağına alırsın umarım
üzülmek yok üzülmek yok seydambugün oğluşunun doğum günü,tüm güzellikleri diliyor herkes onun için bir dahaki yaşında kardeşi de yanında olur tatlım sen üzülme..bu arada partiyehazırlan sen ben çok pasta yerim haberin olsun
geçmiş olsun canım umarım oğluşunun önemli birşeyi yoktur
o beklemediğin bebiş olup gelsin sana canım.niye uzaktan izliyon kuzum biliyorsan bi el at birtanem gelene kadar,bak ben anlamıyom
allah bagislasin canim ...insallah gelecek meleklerimiz bize ....ben 6 yildir deniyorum ve 6 düsügüm oldu malesef canim allahim kimseye vermesin cok zorbir daha nasil denerim orasini hic bilemiyorum suan dimlenme dönemindeyim yaza kadar ondan sonra bakalim artik kismetbenim oğlum da 4 yaşında. üzülme olur inşlh bende takıyodum kafama ama... napım bazende diyorum olamzsa olamz allah bilir ...sen ne zamandır istiyosun ikinciyi
günaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi
bende bugün ovulasyon testi pozitifinş gebelik testinin pozitif old görürüm görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?