- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.361
bende topiğe uğrayıp bir çıkanlardanım hafta sonuTünaydın hanımlaaaaarrrr
Ne var yok bakalım, hafta sonu bizim topik çalışmıyor gerçi ama yazayım dedim..
Benim eşim hafta sonu çalıştığı için ben buralardayım.. Öpüldünüz
hadi çelik boş geçirme bu tatili evde otur çocuk yapgünaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi
bende bugün ovulasyon testi pozitifinş gebelik testinin pozitif old görürüm görürüz
Acemicim az kaldı sanırım... acılarımın ağrılarımın çoğu geçti.. ama var hala.. adetime 6 gün kaldı.. inşallah güzel haberler alırız... bu arada şuan kullandığım ilaçlar bebek varsa eğer etki etmiyormuş... hem hamile olup olmadığımı daha öğrenmediğim için, hemde daha embriyo olduğu için.. Tabi Allah'ın izniyle bebek varsa..
kızalr merhaba size birşey sormam lazım vajinada kaşıntım var daha öncede olmulştu doktorda CANESTEN vermişti.şimdi hamilelik belirtileride var sizce kullanmalımıyım bunu bide bu kaşıntı acaba hamileliktende olabilirmi bazı gebeliklerde oluyomuş kaşıntı ama bilmiyorum
geçen ay benimde başıma böyle birşey gelmşti vajina içindeki sıvı değişime uğruyormuş hamile olunduğu zaman doktor hemen hamile olabilirsin demişti,fitil ve krem vermişti hamileysen de zarar vermez demişti,prespektüsünü oku hamilelikte kullanımı nasıl öğrenebilirsin,zaten çok küçük olduğu içinde bebeğe zarar verceğini zannetmiyorum eğer hamileysen..geçmiş olsun tatlım.bu arada benim hormonlarımdaki değişiklikten olmuş hamile değildim yani
hımm anladım cnm saol cvb için benimde belki hormondandır
yaaaaa,6 gün nedirki insallah güzel haberler verirsin canim bize 4 gözler bekliyoruzAcemicim az kaldı sanırım... acılarımın ağrılarımın çoğu geçti.. ama var hala.. adetime 6 gün kaldı.. inşallah güzel haberler alırız... bu arada şuan kullandığım ilaçlar bebek varsa eğer etki etmiyormuş... hem hamile olup olmadığımı daha öğrenmediğim için, hemde daha embriyo olduğu için.. Tabi Allah'ın izniyle bebek varsa..
sonunda pozitifgünaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi
bende bugün ovulasyon testi pozitifinş gebelik testinin pozitif old görürüm görürüz
hamilelikten olabiliyormuymus ben hic duymadim ,mantar olabilir canim ben de kürtajdan sonra olmustu sanirim krem ve fitil kullanmistim yinede hamilelik ihtimalin varsa danismadan kullanma bence enazindan bi eczaneye sorabilirsin dikkat et canim kendinekızalr merhaba size birşey sormam lazım vajinada kaşıntım var daha öncede olmulştu doktorda CANESTEN vermişti.şimdi hamilelik belirtileride var sizce kullanmalımıyım bunu bide bu kaşıntı acaba hamileliktende olabilirmi bazı gebeliklerde oluyomuş kaşıntı ama bilmiyorum
inş cnm inan bende çok istiyorumsonunda pozitifdemek ,iyi calismalar sana canim [/B]
insallah birgünde hamileyim kizlar test pozitif cikti diye yazarsin
hiç duymadım inş hamileliktendir de sevinirizkızalr merhaba size birşey sormam lazım vajinada kaşıntım var daha öncede olmulştu doktorda CANESTEN vermişti.şimdi hamilelik belirtileride var sizce kullanmalımıyım bunu bide bu kaşıntı acaba hamileliktende olabilirmi bazı gebeliklerde oluyomuş kaşıntı ama bilmiyorum
ayy inş cnm 6 gün 1 i gitti 5 gün kaldı ama günlerde geçmiyo bi arkadaşım la konuşuoduk oda bede bebek istiyoduk onunki 4 aylık oldu bende tık yokAcemicim az kaldı sanırım... acılarımın ağrılarımın çoğu geçti.. ama var hala.. adetime 6 gün kaldı.. inşallah güzel haberler alırız... bu arada şuan kullandığım ilaçlar bebek varsa eğer etki etmiyormuş... hem hamile olup olmadığımı daha öğrenmediğim için, hemde daha embriyo olduğu için.. Tabi Allah'ın izniyle bebek varsa..
hadi ya kesin denerim elimde 6 *7 tane ovulasyon 4 tanede gebelik tsti var bol bol yeterhadi çelik boş geçirme bu tatili evde otur çocuk yaphamile haberlerini de verirsin inş.......birtanem doğru söylüyor lh hormonunu gösteriyor o test bir hafta sonra tekrar dene yine çift çizgi belirirse gebelik olmuştur diye biliyorum ben ama en garantisi adetinin geçmesi gülüm mutlu haberler bekliyoruz
çalışcaz inşHadi hayırlısı canım.. kaçırma bugünü:)))))
birde bişey duydum ovulasyon testleri gebeliği de belli edebiliyormuş
Günaydın güzellerim, hepinize iyi pazarlar... Ankara'da hava açtı ama hala çok soğuk...
Kızıma balık yağı içirirken sağolsun şımardığı için kafasına döküldü ve iğrenç kokuyorbıcı bıcı yaptırıcam inşallah.
Son 5 gün.... nedense bu ay geçen aydan daha çok umudum var... Ama Allah'ım hayırlı olacaksa versin.. geçen ay çabuk toparlandım, bu ay yoksa inşallah yine çabuk toparlanırım.. Vakit geçsin diye şimdi de kızıma kazak başladım..
Yaaa EBRU yu bulursam bi güzel dövücem heeee
Kaçak yok ortalıkta yine
hoşgeldin ebrucum tedaviye başlıyacak olman çok güzel hayırlı olsun,bu sefer seni listeye ekliyeceğiz inş.bende çok istiyorum hamile kalmayı tatlım yaaaa vücut saatim deli gibi çalıyor ama maalesef
burdayıımm SEMRAAAAhakkaten kaçak oldum bende dün eski dr uma gittim Çoruma..bende 5-6 tane tahlil istedi adetim geçmişti ama dr usg de herhangi bişey görmedim dedi hamilelik vs. istersen b-hcg yaptır dedi ama gerek yok daha olmazsa evde test yapar farlutal içerim .dr onu yazdı adet söktürücü.. adet olunca gidicem ve tedaviye başlıycaz tekrardan inşallah..
sizler nasılsınız kızlaaarr..ben hamile kalmayı çok istiyorum bu ara...içimde öyle çok istek varki hamileliğe karşı :26:hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..şu listede kaç senedir terfi edemedim hamileler listesineooofff oofffff
slm kızlar adetime 6 gün kaldı ama bende hiç belirti yok maalesefoglum çok şükür ii oldu artık buralardayım bide kızlar bel agrım var sanki çok iş tutmuş gibi agrıyo bu hamilelik belirtisi olabilirmi
Oooooo hoşgeldin sefalar getirdin canım
burdayıımm SEMRAAAAhakkaten kaçak oldum bende dün eski dr uma gittim Çoruma..bende 5-6 tane tahlil istedi adetim geçmişti ama dr usg de herhangi bişey görmedim dedi hamilelik vs. istersen b-hcg yaptır dedi ama gerek yok daha olmazsa evde test yapar farlutal içerim .dr onu yazdı adet söktürücü.. adet olunca gidicem ve tedaviye başlıycaz tekrardan inşallah..
sizler nasılsınız kızlaaarr..ben hamile kalmayı çok istiyorum bu ara...içimde öyle çok istek varki hamileliğe karşı :26:hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..şu listede kaç senedir terfi edemedim hamileler listesineooofff oofffff
benimde bu sabah yataktan kalmadan belim ağrıyordu kalktım geçti :26::26::26::26:slm kızlar adetime 6 gün kaldı ama bende hiç belirti yok maalesefoglum çok şükür ii oldu artık buralardayım bide kızlar bel agrım var sanki çok iş tutmuş gibi agrıyo bu hamilelik belirtisi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?