2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Tünaydın hanımlaaaaarrrr
Ne var yok bakalım, hafta sonu bizim topik çalışmıyor gerçi ama yazayım dedim..
Benim eşim hafta sonu çalıştığı için ben buralardayım.. Öpüldünüz
bende topiğe uğrayıp bir çıkanlardanım hafta sonunasıl oldun güzelim dişin geçmiştir herhalde sanırsam umarımdışarıya çıkıyorum bende dönüşte gözatarım yine
günaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi

bende bugün ovulasyon testi pozitif inş gebelik testinin pozitif old görürümgörürüz
hadi çelik boş geçirme bu tatili evde otur çocuk yaphamile haberlerini de verirsin inş.......birtanem doğru söylüyor lh hormonunu gösteriyor o test bir hafta sonra tekrar dene yine çift çizgi belirirse gebelik olmuştur diye biliyorum ben ama en garantisi adetinin geçmesi gülüm mutlu haberler bekliyoruz

Acemicim az kaldı sanırım... acılarımın ağrılarımın çoğu geçti.. ama var hala.. adetime 6 gün kaldı.. inşallah güzel haberler alırız... bu arada şuan kullandığım ilaçlar bebek varsa eğer etki etmiyormuş... hem hamile olup olmadığımı daha öğrenmediğim için, hemde daha embriyo olduğu için.. Tabi Allah'ın izniyle bebek varsa..

Son düzenleme:
kızalr merhaba size birşey sormam lazım vajinada kaşıntım var daha öncede olmulştu doktorda CANESTEN vermişti.şimdi hamilelik belirtileride var sizce kullanmalımıyım bunu bide bu kaşıntı acaba hamileliktende olabilirmi bazı gebeliklerde oluyomuş kaşıntı ama bilmiyorum

inş bebişin seninledir birtanem bunu canı gönülden diliyorum,isteyen herkese istediği kadar sağlıklı bebişler diyorum hep umarım da herkes daha fazla beklemeden kavuşur mucizelerine tabiiii ikiz isteyen birisi olarak bende:49

geçen ay benimde başıma böyle birşey gelmşti vajina içindeki sıvı değişime uğruyormuş hamile olunduğu zaman doktor hemen hamile olabilirsin demişti,fitil ve krem vermişti hamileysen de zarar vermez demişti,prespektüsünü oku hamilelikte kullanımı nasıl öğrenebilirsin,zaten çok küçük olduğu içinde bebeğe zarar verceğini zannetmiyorum eğer hamileysen..geçmiş olsun tatlım.bu arada benim hormonlarımdaki değişiklikten olmuş hamile değildim yani

hımm anladım cnm saol cvb için benimde belki hormondandır

yaaaaa,6 gün nedirki insallah güzel haberler verirsin canim bize 4 gözler bekliyoruz

günaydın kızlar hg bitanem kızlar pek giremiom ama takipteyim hepinizzi

bende bugün ovulasyon testi pozitif inş gebelik testinin pozitif old görürümgörürüz
sonunda pozitif demek ,iyi calismalar sana canim
insallah birgünde hamileyim kizlar test pozitif cikti diye yazarsin

hamilelikten olabiliyormuymus ben hic duymadim ,mantar olabilir canim ben de kürtajdan sonra olmustu sanirim krem ve fitil kullanmistim yinede hamilelik ihtimalin varsa danismadan kullanma bence enazindan bi eczaneye sorabilirsin dikkat et canim kendine

sonunda pozitif demek ,iyi calismalar sana canim [/B]
insallah birgünde hamileyim kizlar test pozitif cikti diye yazarsin
inş cnm inan bende çok istiyorum

hiç duymadım inş hamileliktendir de seviniriz

ayy inş cnm 6 gün 1 i gitti 5 gün kaldı ama günlerde geçmiyo bi arkadaşım la konuşuoduk oda bede bebek istiyoduk onunki 4 aylık oldu bende tık yok

hadi ya kesin denerim elimde 6 *7 tane ovulasyon 4 tanede gebelik tsti var bol bol yeter

Hadi hayırlısı canım.. kaçırma bugünü:)))))

birde bişey duydum ovulasyon testleri gebeliği de belli edebiliyormuş
çalışcaz inş testide deneyim gerçek mi değilmi test etmiş oluruz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet

...Nick.......Sat.........Bat

seydam 9 MART 9 nisan
acemiera 7 mart 3 nisan
çelik198408 25 şubat 25 mart
birtanem 18 şubat 18 mart
İzmrli 21 şubat ?????
ebru 10 şubat 10 mart
Flan ? ?
Deniz ? ?
Uryhn 15 şubat 15 mart
Ayyıldızım 27 şubat ???26 mart
Zeynep87 25 şubat ?????
xnazox 6 şubat 8 mart

Son düzenleme:
Günaydın güzellerim, hepinize iyi pazarlar... Ankara'da hava açtı ama hala çok soğuk...
Kızıma balık yağı içirirken sağolsun şımardığı için kafasına döküldü ve iğrenç kokuyor bıcı bıcı yaptırıcam inşallah.

Son 5 gün.... nedense bu ay geçen aydan daha çok umudum var... Ama Allah'ım hayırlı olacaksa versin.. geçen ay çabuk toparlandım, bu ay yoksa inşallah yine çabuk toparlanırım.. Vakit geçsin diye şimdi de kızıma kazak başladım..

Son düzenleme:

güne bayağ hareketli başlamışsınız desenize:))bizimde buralarda güneş var gibi ama çıkmadım hiç havanın durumu nasıldır bilemiyorum ama ankara ile kardeş şehirler ya az çok aynıdır:))bende hiç umutlu değilken bugün biraz umutlandım gibi yine:18:sabahtan beridir hiç iyi değilim beynim uyuşuk uyuşuk sürekli uykum var gibi midem ağzımda üşütmüşte olabilirim gibi bir ihtimalimde var tabi:))ama şölede bir durum var yarın olmadı bir sonraki gün regl olmam gerekiyor adına dair hiç bir belirti yok oysa normalde 1 hafta evvel karnım şişer buna benzer bir sürü belirti oluşurdu aklımı karıştırdı az heyecan yaptım gibi ama yinede bir yanım umutsuz yok diyor beklemekte sabır istiyor :))hayırlısı bakalım...aslında ilk kızımı bir hafta önceden öğrenmiştim onda öyle oldu diye bu sefer 1 hafta önceden bende test yapmıştım ama tek çizgiydi malesef o yüzden az umutsuzluğum var ama hayırlısı tabi:)

URYHN umutsuzluğa kapılma canım.. bende hiç belirti yok henüz.. bende kızımı reglden bir gün önce öğrenmiştim. şimdi günümü bekliycem.. geçen ay minik bi ihtimalde olsa hamilelik olabilir belki diyordum tam 4 tane test yaptım hepsi negatifti... bu ay sabredicem bakalım.. Allah'tan hayırlısı ne ise o olsun

iyi akşamlar bayanlar,güzel bir gün geçirdim gecemde güzel geçer inş:79::79:sizin içinde aynısını temenni ediyorum:80::80::80::80::80:
şehri soğuk olan arkadaşlar kıskandırmak gibi olmasın da burda yazdan birgün vardı,sokaklar insan kaynıyordu,her yer tıklım tıklımdı vede piknik yerlerine akın etti insanlar güzel havayı buluncatabiiii bizde
yerel gazete gibi hissettim kendimi))))))))))))))
bol bol östrojen salgılamayı umarak! spor yaptım sonrada yürüyüş........

bugün son ilacımı aldım biraz önce,yarın akşam kontrolüm var bakalım büyümüşmü benim yumoşlar.bir tanesi büyürde ikiside bizim istediğimiz.incir kürü yapamıyorum bu arada onu ilaç kullanmadığım zaman yapcakmışım ama bal tarçın çörekotu yiyorum sabah akşam,adaçayı içiyorum östrojen için spor yapıyorum,yumurtalar büyüdüğünde de süt kaynatıp oturuyorlar ya öyle birşey yapmayı düşünüyorum bir iki kez bakalım ne olacak...bu arada bal ve polen de yiyorum bir de inciri kahvaltıda yemeye çalışıyorum...kaliteli olsunlar diye yapmadığımız kalmadı dur bakalım ne olacak

Yaaa EBRU yu bulursam bi güzel dövücem heeee
Kaçak yok ortalıkta yine

burdayıımm SEMRAAAAhakkaten kaçak oldum bende dün eski dr uma gittim Çoruma..bende 5-6 tane tahlil istedi adetim geçmişti ama dr usg de herhangi bişey görmedim dedi hamilelik vs.istersen b-hcg yaptır dedi ama gerek yok daha olmazsa evde test yapar farlutal içerim .dr onu yazdı adet söktürücü..adet olunca gidicem ve tedaviye başlıycaz tekrardan inşallah..

sizler nasılsınız kızlaaarr..ben hamile kalmayı çok istiyorum bu ara...içimde öyle çok istek varki hamileliğe karşı :26:hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..şu listede kaç senedir terfi edemedim hamileler listesineooofff oofffff

slm kızlar adetime 6 gün kaldı ama bende hiç belirti yok maalesef oglum çok şükür ii oldu artık buralardayım bide kızlar bel agrım var sanki çok iş tutmuş gibi agrıyo bu hamilelik belirtisi olabilirmi

günaydııııııııın güzel bayanlar nasılsınız bakalım

hoşgeldin ebrucum tedaviye başlıyacak olman çok güzel hayırlı olsun,bu sefer seni listeye ekliyeceğiz inş.bende çok istiyorum hamile kalmayı tatlım yaaaa vücut saatim deli gibi çalıyor ama maalesefinş bu ay diyorum bakalım n olacak
slm kızlar adetime 6 gün kaldı ama bende hiç belirti yok maalesef oglum çok şükür ii oldu artık buralardayım bide kızlar bel agrım var sanki çok iş tutmuş gibi agrıyo bu hamilelik belirtisi olabilirmi

zeynepçim kendini dinleme,daha erken hiçbir belirti vermeyedebilir.ümitsizliğe kapılmadan hep birlikte sen vede semra için geri sayıcaz hep birlikte

Oooooo hoşgeldin sefalar getirdin canım
İnşallah testlerde kötü bişey çıkmaz.. Tedaviye çorumda mı başlıycaksın Ebrucum.. Ankara işi ne oldu??? Allah'ım hayırlısıyla versin inşallah bebişlerimizi.

benimde bu sabah yataktan kalmadan belim ağrıyordu kalktım geçti :26::26::26::26:
birde göğüs ucum kaşındı, birazda akıntı var o kadar.. benimde son 4 gün... Hadi hayırlısı..
vakit geçsin diye kızıma kazak başlamıştım, yarına oda biter... eeee sonra ne yapacam ben

ACEMİCİM canım sana da günaydın.. Güzel bi hafta olsun inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…