- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.381
günaydııııııııın güzel bayanlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin ebrucum tedaviye başlıyacak olman çok güzel hayırlı olsun,bu sefer seni listeye ekliyeceğiz inş.bende çok istiyorum hamile kalmayı tatlım yaaaa vücut saatim deli gibi çalıyor ama maalesefinş bu ay diyorum bakalım n olacak
zeynepçim kendini dinleme,daha erken hiçbir belirti vermeyedebilir.ümitsizliğe kapılmadan hep birlikte sen vede semra için geri sayıcaz hep birlikte
kızlar merhaba ben hamile deilmişimmm belirtiler foss çıktı kaşıntım var die doktora gittim bugün kistte varmış 3,5 cm birsürü ilaç verdi krem sanırım 2 bebeğim olmıcak benim :97:
öyle düşünme tatlım hayırlısı olsun ama bizim ikinci bebeklerimiz olacak inş.ben oğlumu kardeşsiz düşünemiyorum mesela,çok güzel abi olurdu benim gözümde inş olacakta...benim oğlum çok iyi ve yakışıklı bir abi olacak.sende böyle düşün
kızlar merhaba ben hamile deilmişimmm belirtiler foss çıktı kaşıntım var die doktora gittim bugün kistte varmış 3,5 cm birsürü ilaç verdi krem sanırım 2 bebeğim olmıcak benim :97:
selam arkadaşlar bende dün dayanamadım bu kadar halsizlik ve belirtisizliğin üzerine test yaptım ama malesef yine tek çizgiydi zaten bu gün olmadı yarın regl de olurum muhtemelen bu ayada böylece veda ediyoruz........bu arada ağbimlerin bir bebişi olacakmış geçtiğimiz sabah aldım bende haberini çok acayip mutlu oldum ne kadar sevindim anlatamam ilk kez hala oluyorum annelikten sonra takip eden en müthiş duygu olsa gerek ama eşim de diyor biz biraz erteleyelim ozaman diye ama buda üzüyor beni(belki doğru olabilir ama bu kadar hevesle beklerken bende biranda ertelemek zoruma gidiyor bakalım hayırlısı nolucak...
selam arkadaşlar bende dün dayanamadım bu kadar halsizlik ve belirtisizliğin üzerine test yaptım ama malesef yine tek çizgiydi zaten bu gün olmadı yarın regl de olurum muhtemelen bu ayada böylece veda ediyoruz........bu arada ağbimlerin bir bebişi olacakmış geçtiğimiz sabah aldım bende haberini çok acayip mutlu oldum ne kadar sevindim anlatamam ilk kez hala oluyorum annelikten sonra takip eden en müthiş duygu olsa gerek ama eşim de diyor biz biraz erteleyelim ozaman diye ama buda üzüyor beni(belki doğru olabilir ama bu kadar hevesle beklerken bende biranda ertelemek zoruma gidiyor bakalım hayırlısı nolucak...
birtanem sen nasılsın belirtiler falan varmı önce sen sonra ben varız sırada inşallah hayırlısı bakalım
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet
...Nick.......Sat.........Bat
seydam 9 MART 9 nisan
acemiera 7 mart 3 nisan
çelik198408 25 şubat 25 mart
birtanem 18 şubat 18 mart
İzmrli 21 şubat ?????
ebru 10 şubat 10 mart
Flan ? ?
Deniz ? ?
Uryhn 15 şubat 15 mart
Ayyıldızım 27 şubat ???26 mart
Zeynep87 ????? 20 mart
xnazox 6 şubat 8 mart
belkide testte çokmadı canım üzülme hala olmak güzeldir eminim hiç tadamıcam bi duygu kısmet ne ise o olur ama biz çok sabırsızız herhalde neden erteliyosunuz onuda anlamadım canım
ben geldim kızlar, internette problem vardı, epeydir bakamamıştım.İnşallah herkes iyidir, keyiflidir. Benim olmadı şubatta. Bu ay bat 19 mart.Yalnız yumutanın çatlamasından itibaren 14 gün sayarsak (Tabi çatladıysa, böyle giderse yakında ben çatlaycam,yeter artık.Valla yumurta bile yiyesim gelmiyor artık.)21 mart gibi oluyor, hangisi olmalı bir tanem.Bir de yumurta kaç mm olduğunda çatlıyor du. Benim hiç belirtim yok yine ya kafayı yemek üzereyim.Doktor bu ay olmazsa 6 ay klomen kulladıracakmış, daha önce de 3 kez kullanmıştım bundan ayrı 6 ay çok değil mi kızlar?
yine olmazsa vakit kaybetmekte istemiyorum , yaş kemale erdi malesef. ne yapmalıyım?
Hoşgeldin canım.. yumurtlamadan sonraki 14.gün 21 martsa bu tarih esas alınıcak.. diğer soruların hakkında malesef bi bilgim yok canım.. netteki problem düzeldiyse artık daha sık bekleriz.. listeyi düzelteyim.. beraber bekleyelim günlerimizi...
İzmrli aşağıda seni görüyorum.. canım nerelerdesin, ses soluk yok senden.. hamilelik varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?