2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet

...Nick.......Sat.........Bat

seydam 9 MART 9 nisan
acemiera 7 mart 3 nisan
çelik198408 25 şubat 25 mart
birtanem 18 şubat 18 mart
İzmrli 21 şubat ?????
ebru 10 şubat 10 mart
Flan ? ?
Deniz ? ?
Uryhn 15 şubat 15 mart
Ayyıldızım 27 şubat ???26 mart
Zeynep87 ????? 20 mart
xnazox 6 şubat 8 mart

canım benim ya kendimi o kadar çok zorluyorumki dinlememek için ama olmuyo hep aklımın bi köşesinde duruyo neyse bende hala hiç belirti yok kan tahlilinde çıkarmı acaba

kızlar merhaba ben hamile deilmişimmm belirtiler foss çıktı kaşıntım var die doktora gittim bugün kistte varmış 3,5 cm birsürü ilaç verdi krem sanırım 2 bebeğim olmıcak benim :97:

kızlar merhaba ben hamile deilmişimmm belirtiler foss çıktı kaşıntım var die doktora gittim bugün kistte varmış 3,5 cm birsürü ilaç verdi krem sanırım 2 bebeğim olmıcak benim :97:

öyle düşünme tatlım hayırlısı olsun ama bizim ikinci bebeklerimiz olacak inş.ben oğlumu kardeşsiz düşünemiyorum mesela,çok güzel abi olurdu benim gözümde inş olacakta...benim oğlum çok iyi ve yakışıklı bir abi olacak.sende böyle düşün

inşlh cnm yaa olucakk. bu kist de neyin nesi şimdi anlamadım bana doğum kontrol hapı yazdı kist için DESOLETT adetimde doğru olmuyodu bakalım ne olcak şimdi sizce bu kist önemli bi boyuttamı bilen varmıbu konuda bilgisi olan varsa yazssın ltfen

Canım niye öyle umutsuz konuşuyosun ki... Allah büyük.. kaçıncı denemeydi bu bilinçli olarak?? 3,5 cm kist çokda önemli değil.. 1 ay o hapı kullan kontrole git büyük ihtimalle erimiş olucaktır..

selam arkadaşlar bende dün dayanamadım bu kadar halsizlik ve belirtisizliğin üzerine test yaptım ama malesef yine tek çizgiydi zaten bu gün olmadı yarın regl de olurum muhtemelen bu ayada böylece veda ediyoruz........bu arada ağbimlerin bir bebişi olacakmış geçtiğimiz sabah aldım bende haberini çok acayip mutlu oldum ne kadar sevindim anlatamam ilk kez hala oluyorum annelikten sonra takip eden en müthiş duygu olsa gerek ama eşim de diyor biz biraz erteleyelim ozaman diye ama buda üzüyor beni(belki doğru olabilir ama bu kadar hevesle beklerken bende biranda ertelemek zoruma gidiyorbakalım hayırlısı nolucak...

Canım bende sana yorum yapacaktım, nasılsın belirti varmı diye....

canım erken gebelik testi değilse göstermeyebiliyor.. yarını bekle bakalım kırmızılar gelmez inşallah... bu yüzden ben ne yapıp edip sabredicem ve günümde test yapıcam.. hala olmak güzel bi duygu gerçekten.. ben annelikten önce halalığı tatmıştım, yeğenimden 10 ay sonra da kızım dünyaya geldi...

Eşinde bi yöne haklı.. yengen nasıl bi yapıya sahip bilemem ama bizi kıskandı diyebilme ihtimaline karşı eşin böyle söylüyor olabilir. Nasip kısmet... Allah büyük canım..

yok canım yengem demez öylede onların ilk bebeği olacak daha ilk zamanlarda zorlanırlar diye ama bu sefer ailemin falan siz bari bekleseydiniz demesindende bende çekiniyorum aslında ama bu ay hamiş olsaydım eğer öğle bir sorunum olmayacaktı çünkü habersiz olacaktık:))neyse napalım rabbim en doğrusunu bilir herşeyde bir hayır vardır ama sonuçta birincisinden biz tecrübeliyiz Rabbimde izin verirse ikinci bebemiz bizi birincisi kadar zorlamayacaktır ...belki bu ay çok kaptırmıştım bende kendimi ondan bu kadar etkilendim bilemiyorum napalım beklicez artıkı:))

olun canım ya belkide en hayırlısı budur sizin için bizimde ikinci bebişlerimiz olacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun

belkide testte çokmadı canım üzülme hala olmak güzeldir eminim hiç tadamıcam bi duygu kısmet ne ise o olur ama biz çok sabırsızız herhalde neden erteliyosunuz onuda anlamadım canım

birtanem sen nasılsın belirtiler falan varmı önce sen sonra ben varız sırada inşallah hayırlısı bakalım

Zeynepcim kendimi çok kaptırmak istemediğimden pek belirti aramıyorum.. ikinci bebek için bilinçli olarak ilk ayımız bu ay.. çünkü eşimi ikna edememiştim aylardır...

belirti olarak ne bilim yaa akıntı var renksiz kokusuz 4-5 gündür.. bugün sağ göğüs ucum kaşınıyor.. başkada bişey yok.. hayırlısı Allah'tan.. nasip kısmet.. Sabredicez artık ne yapalım..

Son düzenleme:

ben geldim kızlar, internette problem vardı, epeydir bakamamıştım.İnşallah herkes iyidir, keyiflidir. Benim olmadı şubatta. Bu ay bat 19 mart.Yalnız yumutanın çatlamasından itibaren 14 gün sayarsak (Tabi çatladıysa, böyle giderse yakında ben çatlaycam,yeter artık.Valla yumurta bile yiyesim gelmiyor artık.)21 mart gibi oluyor, hangisi olmalı bir tanem.Bir de yumurta kaç mm olduğunda çatlıyor du. Benim hiç belirtim yok yine ya kafayı yemek üzereyim.Doktor bu ay olmazsa 6 ay klomen kulladıracakmış, daha önce de 3 kez kullanmıştım bundan ayrı 6 ay çok değil mi kızlar?
yine olmazsa vakit kaybetmekte istemiyorum , yaş kemale erdi malesef. ne yapmalıyım?

belkide testte çokmadı canım üzülme hala olmak güzeldir eminim hiç tadamıcam bi duygu kısmet ne ise o olur ama biz çok sabırsızız herhalde neden erteliyosunuz onuda anlamadım canım

ya şimdi benim kesin sezeryan olacak ilk bebeğim öyle olmuştu şimdi abimlerinde bebişi olacağı için annem oraya gider benimde annemde başka balkanım yok malesef kızımada ilgi gerekli olacak biyandan hadi bebeyi idare ederim eşim o açıdan düşünüyor sanırım ama bende zaten 8 haftalıkmış yengemin benimde bu ay büyük ihtimalle olmadığına göre diğer ay olsam bile yengemin 3 aylık olmuş olcak yani arada bayağ fark olacak ama eşim pek yanaşmıyor sanırım çekiniyor nasip tabi bilemiyorum

Hoşgeldin canım.. yumurtlamadan sonraki 14.gün 21 martsa bu tarih esas alınıcak.. diğer soruların hakkında malesef bi bilgim yok canım.. netteki problem düzeldiyse artık daha sık bekleriz.. listeyi düzelteyim.. beraber bekleyelim günlerimizi...

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Hamilelerimiz:
Ferhatt
Tırtılkurabiye
Sinem_ahmet

...Nick.......Sat.........Bat

seydam 9 MART 9 nisan
acemiera 7 mart 3 nisan
çelik198408 25 şubat 25 mart
birtanem 18 şubat 18 mart
İzmrli 21 şubat 21 mart
ebru 10 şubat 10 mart günü geçti ama hamilelik yok ((
Flan ? ?
Deniz ? ?
Uryhn 15 şubat 15 mart şimdilik test sonucu negatif ama ümitler tükenmedi
Ayyıldızım 27 şubat ???26 mart
Zeynep87 25 şubat 20 mart
xnazox 6 şubat 8 marthaber yok

Son düzenleme:

21 mart oluyor, o zaman canım.Bilgisi olan başka arkadaş varsa belki onlar cevaplar. İnşallah beklediğimiz son günümüz olur bu.

İzmrli aşağıda seni görüyorum.. canım nerelerdesin, ses soluk yok senden.. hamilelik varmı????

Aynı anda yazmışız, İnternette problem vardı, uğrayamadım canım.Yok canım ya yine olmadı.Bu ay da olmazsa ki, hiç sanmıyorum 6 ay klomen kullanacakmışım, biraz önce de anlatmıştım.Bana çok geldi, klomen en fazla ne kadar kullanılıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…