- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.401
Aynı anda yazmışız, İnternette problem vardı, uğrayamadım canım.Yok canım ya yine olmadı.Bu ay da olmazsa ki, hiç sanmıyorum 6 ay klomen kullanacakmışım, biraz önce de anlatmıştım.Bana çok geldi, klomen en fazla ne kadar kullanılıyor acaba.
Canım niye öyle umutsuz konuşuyosun ki... Allah büyük.. kaçıncı denemeydi bu bilinçli olarak?? 3,5 cm kist çokda önemli değil.. 1 ay o hapı kullan kontrole git büyük ihtimalle erimiş olucaktır..
selam canim ben düsükle sonuclanan bu hamileligimde 5 ay klomene es deger olan merformin kullanip yumurta takibiyle hamile kalmistim benim o ayki satim 28 agustostu evde ovulasyon testi yapip takip edip ediyordum tam 13 eylülde catlama oldu bende ogün test pozitifti ve catlatma ignemi vurmustum 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrendim ,yani senin hesabindan gec de olabilir bende öyle oldu hayirlisi olsun artik .. allahim hayirlisindan birer tane daha versin bizlere insallahben geldim kızlar, internette problem vardı, epeydir bakamamıştım.İnşallah herkes iyidir, keyiflidir. Benim olmadı şubatta. Bu ay bat 19 mart.Yalnız yumutanın çatlamasından itibaren 14 gün sayarsak (Tabi çatladıysa, böyle giderse yakında ben çatlaycam,yeter artık.Valla yumurta bile yiyesim gelmiyor artık.)21 mart gibi oluyor, hangisi olmalı bir tanem.Bir de yumurta kaç mm olduğunda çatlıyor du. Benim hiç belirtim yok yine ya kafayı yemek üzereyim.Doktor bu ay olmazsa 6 ay klomen kulladıracakmış, daha önce de 3 kez kullanmıştım bundan ayrı 6 ay çok değil mi kızlar?
yine olmazsa vakit kaybetmekte istemiyorum , yaş kemale erdi malesef. ne yapmalıyım?
canimya anlasam ucundan tutcam ama yok bende yapamiyorummlisteyi bölümlere ayırayım dedim yapamadım(
SIRA|İSİM|SAT|BAT|...|...|...|...
1| | | | | | |
2| | | | | | |
3| | | | | | |
4| | | | | | |
5| | | | | | |
6| | | | | | |
7| | | | | | |
8| | | | | | |
9| | | | | | |
10| | | | | | |
11| | | | | | |
12| | | | | | |
13| | | | | | |
14| | | | | | |
15| | | | | | |
16| | | | | | |
selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..semraaa test yapsana kııızzz.. merakta bırakma bizi ne zaman eşin ikna oldu niye haber vermiyon bakemm bizlereeee yoksa verdinde benim haberim mi yok bi test yap bizi merakta bırakma oldu mu canııımm..
muhabbet dönmüş yine bensiz
şaka şaka bende gezdim zaten bu saate kadar çocuklar okula biz alışverişeşimdi doktor için çıkıyorum tüm iyi dileklerinizi bekliyorum şekerler öptüm
ayyy evet canim ya burda baya yorucu oluyor evde vardi kutlama zaten, bugün okul icin yolladim arkadslarine seker,kurabiye vs.. yarinda kres icin yolluycam ordada ders yapiyor ögle sonu ,yani anliycan pasta görmek bile istemiyorum artikkhe heeee sonunda yaptııııımmmmm... çok mutlu oldum yaaa. Hoşgeldin seydamcım oğlunun doğum günü kutlamasında sonra uğramadın pek.. pastamızı kargoya verdinmi:))))))
güzel haberlerini bekliyoruz canim insallahmuhabbet dönmüş yine bensiz
şaka şaka bende gezdim zaten bu saate kadar çocuklar okula biz alışverişeşimdi doktor için çıkıyorum tüm iyi dileklerinizi bekliyorum şekerler öptüm
cok sükür sen nasilsin canim ??selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..semraaa test yapsana kııızzz.. merakta bırakma bizi ne zaman eşin ikna oldu niye haber vermiyon bakemm bizlereeee yoksa verdinde benim haberim mi yok bi test yap bizi merakta bırakma oldu mu canııımm..
izmirlicanım klomenle ilgili soru sormuşsun sanırım..ben klomen,gonaphene,serophene vs. hepsini kullandım..hepside aynı şekilde kullanılıyor..yumurtalar 19-22 mm arası ölçülerde civarı çatlıyo..çatlamazsa dr. tarafından iğne yardımıyla çatlatılıyo.. başka sorun olursa seve seve cevaplarım canıımm..
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
birtanem seydam+ raebzeh+ acemiera+
seydamcım da söylemiş bende söyleyim:)))
aman Allah!ım ne güzel bir tablo....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || |
2| Tırtılkurabiye || |
3| Sinem_ahmet || |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 18 mart |
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok((
7| Flan |? ? |? ? |
8| Deniz | ? ? | ? ?|
9| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | şimdilik test sonucu negatif ama ümitler tükenmedi
10| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
selam canim ben düsükle sonuclanan bu hamileligimde 5 ay klomene es deger olan merformin kullanip yumurta takibiyle hamile kalmistim benim o ayki satim 28 agustostu evde ovulasyon testi yapip takip edip ediyordum tam 13 eylülde catlama oldu bende ogün test pozitifti ve catlatma ignemi vurmustum 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrendim ,yani senin hesabindan gec de olabilir bende öyle oldu hayirlisi olsun artik .. allahim hayirlisindan birer tane daha versin bizlere insallah
selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..semraaa test yapsana kııızzz.. merakta bırakma bizi ne zaman eşin ikna oldu niye haber vermiyon bakemm bizlereeee yoksa verdinde benim haberim mi yok bi test yap bizi merakta bırakma oldu mu canııımm..
izmirlicanım klomenle ilgili soru sormuşsun sanırım..ben klomen,gonaphene,serophene vs. hepsini kullandım..hepside aynı şekilde kullanılıyor..yumurtalar 19-22 mm arası ölçülerde civarı çatlıyo..çatlamazsa dr. tarafından iğne yardımıyla çatlatılıyo.. başka sorun olursa seve seve cevaplarım canıımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?