2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım bu klomen dediğiniz şeyi RAEBZEH kullanıyo galiba.. uğrarsa ondan daha iyi bilgi alabilirsin.. Belki diğer arkadaşlarında bilgisi vardır. Öptüm.

Son düzenleme:
listeyi bölümlere ayırayım dedim yapamadım(
SIRA|İSİM|SAT|BAT|...|...|...|...
1| | | | | | |
2| | | | | | |
3| | | | | | |
4| | | | | | |
5| | | | | | |
6| | | | | | |
7| | | | | | |
8| | | | | | |
9| | | | | | |
10| | | | | | |
11| | | | | | |
12| | | | | | |
13| | | | | | |
14| | | | | | |
15| | | | | | |
16| | | | | | |

Son düzenleme:
Canım niye öyle umutsuz konuşuyosun ki... Allah büyük.. kaçıncı denemeydi bu bilinçli olarak?? 3,5 cm kist çokda önemli değil.. 1 ay o hapı kullan kontrole git büyük ihtimalle erimiş olucaktır..

allah büyük evet umarım olur bebeğim ben 8 aydır istiyorum bebeği .ama doktor bidahaki ay yumurtlamama bakacak kist gittikten sonra tabi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | |
2| Tırtılkurabiye | | |
3| Sinem_ahmet | | |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 18 mart |
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok ((
7| Flan |? ? |? ? |
8| Deniz | ? ? | ? ?|
9| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | şimdilik test sonucu negatif ama ümitler tükenmedi
10| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |

Son düzenleme:
selam canim ben düsükle sonuclanan bu hamileligimde 5 ay klomene es deger olan merformin kullanip yumurta takibiyle hamile kalmistim benim o ayki satim 28 agustostu evde ovulasyon testi yapip takip edip ediyordum tam 13 eylülde catlama oldu bende ogün test pozitifti ve catlatma ignemi vurmustum 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrendim ,yani senin hesabindan gec de olabilir bende öyle oldu hayirlisi olsun artik .. allahim hayirlisindan birer tane daha versin bizlere insallah

canimya anlasam ucundan tutcam ama yok bende yapamiyorumm

selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..semraaa test yapsana kııızzz..merakta bırakma bizi ne zaman eşin ikna oldu niye haber vermiyon bakemm bizlereeeeyoksa verdinde benim haberim mi yokbi test yap bizi merakta bırakma oldu mu canııımm..

izmirli canım klomenle ilgili soru sormuşsun sanırım..ben klomen,gonaphene,serophene vs. hepsini kullandım..hepside aynı şekilde kullanılıyor..yumurtalar 19-22 mm arası ölçülerde civarı çatlıyo..çatlamazsa dr. tarafından iğne yardımıyla çatlatılıyo..başka sorun olursa seve seve cevaplarım canıımm..

muhabbet dönmüş yine bensiz
şaka şaka bende gezdim zaten bu saate kadar çocuklar okula biz alışverişeşimdi doktor için çıkıyorum tüm iyi dileklerinizi bekliyorum şekerler öptüm

he heeee sonunda yaptııııımmmmm... çok mutlu oldum yaaa. Hoşgeldin seydamcım oğlunun doğum günü kutlamasında sonra uğramadın pek.. pastamızı kargoya verdinmi:))))))

Yok Ebrucum yaa günümü bekliycem test için. Sadece 1 tane test aldım ki kendimi tutayımda yapmayım diye.. Eşim %60 ikna oldu sayılır.. bu ayki yumurtlama dönemimde hadi dedim, oldu:))))):92::92: nisanda yaparız ederiz desede oldu işte:)))
şaka şaka bende gezdim zaten bu saate kadar çocuklar okula biz alışverişeşimdi doktor için çıkıyorum tüm iyi dileklerinizi bekliyorum şekerler öptüm

Oy canım benim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... Akşam yaz mutlaka ne olup bittiğini.. öptüm..

Son düzenleme:
he heeee sonunda yaptııııımmmmm... çok mutlu oldum yaaa. Hoşgeldin seydamcım oğlunun doğum günü kutlamasında sonra uğramadın pek.. pastamızı kargoya verdinmi:))))))
ayyy evet canim ya burda baya yorucu oluyor evde vardi kutlama zaten, bugün okul icin yolladim arkadslarine seker,kurabiye vs.. yarinda kres icin yolluycam ordada ders yapiyor ögle sonu ,yani anliycan pasta görmek bile istemiyorum artikk ama size pastalarin en güzeli feda olsun canim benim

güzel haberlerini bekliyoruz canim insallah

cok sükür sen nasilsin canim ??

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
birtanem seydam+ raebzeh+ acemiera+

seydamcım da söylemiş bende söyleyim:)))

aman Allah!ım ne güzel bir tablo....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
birtanem seydam+ raebzeh+ acemiera+

seydamcım da söylemiş bende söyleyim:)))

aman Allah!ım ne güzel bir tablo....

allah bozmasin diyecemde ben heran gidip bozabilirim oglusi sanirim ben alicam okuldan esimi aramam lazimm

Ellerine sağlık liste çok güzel olmuş

sağol canım bilgi verdiğin için ben de öyle hesaplayacağım, 2 hafta sonrasını düşüneceğim.21 mart muhtemelen.hayırlısı.İnşallah canım ya çok istemiyorum bir tane daha yeter, ilerde oğlum yalnız kalmasın istiyorum, birbirlerine destek olurlar.İnşallah hepimizin olur.

Sağol canım yardımcı olduğun için, klomen ben daha önce 3 kere kullandım bundan sonra aşılamaya geçilir zannediyordum ancak bu doktor (ilk defa gittim) 6 ay daha kullanacağımı söyledi.(bu üç ay kullandıktan sonra arada 2 ay kullanmamıştım.)Bana çok geldi, klomeni fazla kullanmanın zararı olur mu?Bunu merak ediyorum.Aşılama için erken dedi, aşılamayı da zaten çok gerekli bulmuyor.Ben en iyisi bu doktoru da değiştireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…