2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canim dilerim hersey diledigin gibi olur....
insallah seninde bizlerinde oglusleri ,kizceleri yanliz kalmaz canim
kızlar zaman gçmiyo

bitanem inş hamilesindir cnm ama ilk denemenizmiş olmazsa üzülme cnmm
canim sen nerelerdesin neler yapiyorsun??

bir ben eksikmişim muhabbette ooo ne güzel olmuş
ilk kez ayni anda biraraya geldik ama malesef uzun sürmedi süremedi isler beklemiyor iste

Son düzenleme:
geç oldu amma geldim arkadaşlar durumlar maalesef iyi değil yumurtalarım onca şeye rağmen büyümemişler!!!!!!!!!! ilk defa ilaca cvp vermiyorlar,fsh 16 idi ama östrojen 14 yani çok düşükbu ay boş geçiyor tedavi iptal olduağlamayacağım ama ağlamadım da yoluma devam ediyorum bir şey vesile olacak inanıyorum ben onu buluncaya kadar devam edeceğim:82::82::82::82::82::82:bir dahaki ay iğne dedi ama bakalımöptüm hepinizi

canim benim demekki vakti gelmemis daha.. ama sen zaten güclüsün teselliyede ihtiyacin yok tabiki rabbim bizlerede nasip edecek en kisa zamanda buna bende cok inaniyorum ,canim arkadasim insallah bidahaki aya

Tatlım olsun be sen üzülme.. Allah büyük..

Sen neşenden, mutluluğundan bişey kaybetme yeterki.. Güçlüsün ve inşallah hepte öyle olursun...

birtanem günaydin canim nasilsin??????:126::126::126::126::126:

Günaaayyydıııın şekerim iyi çok şükür.. kalktık yine sabah erkenden.. dedim pc açım bakiim ne var ne yok... Günler çabuk geçsin istiyorum ve hayırlı güzel haberler getirsin Allah'ın izniyle...

Perşembe akşama misafirim var.. Birazdan kalkıp yavaştan işe başlıycam.. Malum çocuklu ev darmaduman

Son düzenleme:
kızlar herkese selammm

Allah'ın izniyle bende ikinciyi istiyorum ama daha çalışmalara başlamadık. şuan çalısıyorum ve en az bu sene sonuna kadar daha çalışmam lazım. umarım bi kaza kurşunu denk gelirde hamiş kalırım. yoksa bize kalsa bu iş erteleye erteleye bilmiyoru ne zaman başlanır çalışmalara.

bu arada benide 1,5 yaşında bi kızım var. Rabbim cümlemizin evlatlarınıailesine bağışlasın.

umarım topiğnizde VE SOHBETİNİZDE BANADA YER VARDIR..

A.S. canım hoşgeldin...

Benimde 19 ayını yeni bitiren bi kızım var... 1 yaşını doldurduğunda içimdeki annelik duyguları tekrar bi bebek daha istemeye yönlendirmişti beni ama eşimi ikna edemediğim için bu zamana kadar geldik... allah hayırlı birer evlat daha (topiğimizde ikiz isteyen arkadaşlarımda var, onlara da ikiz nasip etsin Rabbim) verirse çok güzel olur..

Her zaman bekleriz canım..sat ve bat tarihlerini ver senide ekleyelim listeye

Son düzenleme:

canım bildiğim kadarıyla her ay dr kontrolünde usg ile bakılıp kontrol altında klomen kullanmanda sorun yok..ama dediğim gibi dr kontrolünde olucaksın..eğer gitmezsen kiste çevirme ihtimali var diye biliyorum..bende kızımda gittiğim eski dr uma gittim geçen seneki gittiğim dr un bana aşılama önerdiğini söyledim..dr hanım bana aşılama ancak eşlerde sorun olursa öneriyoruz dedidediğin gibi istersen dr dan memnun değilsen değiştirebilirsinsenin sağlığın herşeyden önemli

günaydıııınn canlarııııımmmm....

semraaaaa...çok sevindim canım eşin sonunda ikna olmuş..inşallah bizlere güzel haberler verirsin canııımm beniiimm..

hepinize hayırlı günler diliyorum canlarııımm..ben çıkıyorum eşim öğlen yemeğe geliyoyine gelicem inşallah..

vereyim canım vereyimde benim bu ay enteresan bi durum oldu.
Normalde adetlerim çok düzenlidir. 30, yada 31 günde olurum.
Ama geçen ay 23 şubatta hastalandım ve ay sonunda bitti 28 şubatta yani.
Fakat benim 7 martta tekrar bi kanamam geldi ama adet kanaması gibi değil. Az da değil yani.
Iki gün kadar geldi ve bitti. şimdi benim martın 25 inde tekrar hastalanmam gerekiyor ama bu ara kanama kafamı karıştırdı.
Sen istersen sat 23 şubat bat 25 mart yazz

ayrıca bu ay ki korunmamız geri çekilmeydi umarım bi kaç tane kaçmıştır içeri

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | |
2| Tırtılkurabiye | | |
3| Sinem_ahmet | | |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 18 mart | sabırsızlıkla gününü bekliyor:)
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok ((
7| Flan |? ? |? ? |
8| Deniz | ? ? | ? ?|
9| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | şimdilik test sonucu negatif ama ümitler tükenmedi
10| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
11| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
12| | | |
13| | | |
14| | | |

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni

canim benim demekki vakti gelmemis daha.. ama sen zaten güclüsün teselliyede ihtiyacin yok tabiki rabbim bizlerede nasip edecek en kisa zamanda buna bende cok inaniyorum ,canim arkadasim insallah bidahaki aya
evet tatlım vakti daha gelmemiş diyorum bende ve ekliyorum ne zaman bunun vakti yaaaa:84::84::84::84:her tarafta hamile kıyafetleri gözüme ilişiyor bu aralar sırf şu üzeri yazılı kıyafetleri giymek için bile hamile kalmak istiyorum ama kısmet işte
Tatlım olsun be sen üzülme.. Allah büyük..

Sen neşenden, mutluluğundan bişey kaybetme yeterki.. Güçlüsün ve inşallah hepte öyle olursun...
inş canım hiç neşemiz kaçmaz,biraz üzüldüm hatta hafiften başım ağrıdı sıkıntıdan eşim çok takıyorsun diyor yok dedim ama inanmıyor o da üzülüyor yüzünün şekli değişti büyümediklerini öğrewnince ama ne yapayım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum tamamen de aklımdan çıkaramıyorum ama hayat devam ediyor ve bende hayatıma devam ediyorum daha güzel günler göreceğiz,kayıkları maviliklere süreceğiz hepimiz hamile kalıcağız sizi bilmem ama ben ikiz doğuracağım,tek isteyenlere tek gelsinikiz konusunda beni unutmadığın için teşekkür ederim
hoşgelmişsin tatlım umarım herşey gönlünce olur
hatun yaaa girmenle çıkman bir oluyor,biraz kalda sohbet edelim.yoğun kadınsın vesselam

merhaba canım göğüslerindeki hassasiyet hem klomenden hem de iğneden kaynaklanıyor,şu an test yaparsan yanılırsın çünkü iğneden dolayı pozitif çıkabilir adet tarihini beklemen gerekiyor biliyorum zor ama......inş hamilesindir

inşallah allah sesini duysun arkadaşım

Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam

tatlim keske vaktini saatini bilsekte kendimizide bu kadar yipratmasak iyi ama rabbim takdiri insallah sende o cicislerden giyersin canimmmm

insallah hayirli haberler verirsin canim buay bende gec oldum neden acaba buay takipteyim alalh korusun kist felanmi varkiii
kolay gelsin canim bu arada

Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam
canim ciddimisin bak bende sana güzel mesajlar yazmistim az önce insallah regl agrisi degildir gelmesin kirmizilar :84::84:

hosgeldin canim
kizinda daha kücükmüs canim insalalh fazla beklemeden gelir melegin tabiki var nedemek

selam canim
canim ignenin etkisiyle bu agrilar belirtiler olabiliyor bende 2 kez denedim catlatma ignesiyle 2.de hamile kaldim ,ignenin yaptiktan sonraki 2. haftada test te pozitifi görürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…