- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.421
canim dilerim hersey diledigin gibi olur....sağol canım bilgi verdiğin için ben de öyle hesaplayacağım, 2 hafta sonrasını düşüneceğim.21 mart muhtemelen.hayırlısı.İnşallah canım ya çok istemiyorum bir tane daha yeter, ilerde oğlum yalnız kalmasın istiyorum, birbirlerine destek olurlar.İnşallah hepimizin olur.
canim sen nerelerdesin neler yapiyorsun??kızlar zaman gçmiyo
bitanem inş hamilesindir cnm ama ilk denemenizmiş olmazsa üzülme cnmm
ilk kez ayni anda biraraya geldik ama malesef uzun sürmedibir ben eksikmişim muhabbette ooo ne güzel olmuş
canim benim demekki vakti gelmemis daha.. ama sen zaten güclüsün teselliyede ihtiyacin yok tabiki rabbim bizlerede nasip edecek en kisa zamanda buna bende cok inaniyorum ,canim arkadasim insallah bidahaki ayageç oldu amma geldim arkadaşlardurumlar maalesef iyi değil yumurtalarım onca şeye rağmen büyümemişler!!!!!!!!!! ilk defa ilaca cvp vermiyorlar,fsh 16 idi ama östrojen 14 yani çok düşük bu ay boş geçiyor tedavi iptal oldu ağlamayacağım ama ağlamadım da yoluma devam ediyorum bir şey vesile olacak inanıyorum ben onu buluncaya kadar devam edeceğim:82::82::82::82::82::82:bir dahaki ay iğne dedi ama bakalım öptüm hepinizi
geç oldu amma geldim arkadaşlardurumlar maalesef iyi değil yumurtalarım onca şeye rağmen büyümemişler!!!!!!!!!! ilk defa ilaca cvp vermiyorlar,fsh 16 idi ama östrojen 14 yani çok düşük bu ay boş geçiyor tedavi iptal oldu ağlamayacağım ama ağlamadım da yoluma devam ediyorum bir şey vesile olacak inanıyorum ben onu buluncaya kadar devam edeceğim:82::82::82::82::82::82:bir dahaki ay iğne dedi ama bakalım öptüm hepinizi
birtanem günaydin canim nasilsin??????:126::126::126::126::126:
kızlar herkese selammm
Allah'ın izniyle bende ikinciyi istiyorum ama daha çalışmalara başlamadık. şuan çalısıyorum ve en az bu sene sonuna kadar daha çalışmam lazım. umarım bi kaza kurşunu denk gelirde hamiş kalırım. yoksa bize kalsa bu iş erteleye erteleye bilmiyoru ne zaman başlanır çalışmalara.
bu arada benide 1,5 yaşında bi kızım var. Rabbim cümlemizin evlatlarınıailesine bağışlasın.
umarım topiğnizde VE SOHBETİNİZDE BANADA YER VARDIR..
Sağol canım yardımcı olduğun için, klomen ben daha önce 3 kere kullandım bundan sonra aşılamaya geçilir zannediyordum ancak bu doktor (ilk defa gittim) 6 ay daha kullanacağımı söyledi.(bu üç ay kullandıktan sonra arada 2 ay kullanmamıştım.)Bana çok geldi, klomeni fazla kullanmanın zararı olur mu?Bunu merak ediyorum.Aşılama için erken dedi, aşılamayı da zaten çok gerekli bulmuyor.Ben en iyisi bu doktoru da değiştireyim.
a.s. Canım hoşgeldin...
Benimde 19 ayını yeni bitiren bi kızım var...1 yaşını doldurduğunda içimdeki annelik duyguları tekrar bi bebek daha istemeye yönlendirmişti beni ama eşimi ikna edemediğim için bu zamana kadar geldik... Allah hayırlı birer evlat daha (topiğimizde ikiz isteyen arkadaşlarımda var, onlara da ikiz nasip etsin rabbim) verirse çok güzel olur..
Her zaman bekleriz canım..sat ve bat tarihlerini ver senide ekleyelim listeye
evet tatlım vakti daha gelmemiş diyorum bende ve ekliyorum ne zaman bunun vakti yaaaa:84::84::84::84:her tarafta hamile kıyafetleri gözüme ilişiyor bu aralar sırf şu üzeri yazılı kıyafetleri giymek için bile hamile kalmak istiyorum ama kısmet iştecanim benim demekki vakti gelmemis daha.. ama sen zaten güclüsün teselliyede ihtiyacin yok tabiki rabbim bizlerede nasip edecek en kisa zamanda buna bende cok inaniyorum ,canim arkadasim insallah bidahaki aya
inş canım hiç neşemiz kaçmaz,biraz üzüldüm hatta hafiften başım ağrıdı sıkıntıdan eşim çok takıyorsun diyor yok dedim ama inanmıyor o da üzülüyor yüzünün şekli değişti büyümediklerini öğrewnince ama ne yapayım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum tamamen de aklımdan çıkaramıyorum ama hayat devam ediyor ve bende hayatıma devam ediyorum daha güzel günler göreceğiz,kayıkları maviliklere süreceğiz hepimiz hamile kalıcağız sizi bilmem ama ben ikiz doğuracağım,tek isteyenlere tek gelsinTatlım olsun be sen üzülme.. Allah büyük..
Sen neşenden, mutluluğundan bişey kaybetme yeterki.. Güçlüsün ve inşallah hepte öyle olursun...
hoşgelmişsin tatlım umarım herşey gönlünce olurkızlar herkese selammm
Allah'ın izniyle bende ikinciyi istiyorum ama daha çalışmalara başlamadık. şuan çalısıyorum ve en az bu sene sonuna kadar daha çalışmam lazım. umarım bi kaza kurşunu denk gelirde hamiş kalırım. yoksa bize kalsa bu iş erteleye erteleye bilmiyoru ne zaman başlanır çalışmalara.
bu arada benide 1,5 yaşında bi kızım var. Rabbim cümlemizin evlatlarınıailesine bağışlasın.
hatun yaaa girmenle çıkman bir oluyor,biraz kalda sohbet edelim.yoğun kadınsın vesselamcanım bildiğim kadarıyla her ay dr kontrolünde usg ile bakılıp kontrol altında klomen kullanmanda sorun yok..ama dediğim gibi dr kontrolünde olucaksın..eğer gitmezsen kiste çevirme ihtimali var diye biliyorum.. bende kızımda gittiğim eski dr uma gittim geçen seneki gittiğim dr un bana aşılama önerdiğini söyledim..dr hanım bana aşılama ancak eşlerde sorun olursa öneriyoruz dedi dediğin gibi istersen dr dan memnun değilsen değiştirebilirsin senin sağlığın herşeyden önemli
günaydıııınn canlarııııımmmm....
semraaaaa...çok sevindim canım eşin sonunda ikna olmuş..inşallah bizlere güzel haberler verirsin canııımm beniiimm..
hepinize hayırlı günler diliyorum canlarııımm..ben çıkıyorum eşim öğlen yemeğe geliyoyine gelicem inşallah..
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni
evet tatlım vakti daha gelmemiş diyorum bende ve ekliyorum ne zaman bunun vakti yaaaa:84::84::84::84:her tarafta hamile kıyafetleri gözüme ilişiyor bu aralar sırf şu üzeri yazılı kıyafetleri giymek için bile hamile kalmak istiyorum ama kısmet işte
Inş canım hiç neşemiz kaçmaz,biraz üzüldüm hatta hafiften başım ağrıdı sıkıntıdan eşim çok takıyorsun diyor yok dedim ama inanmıyor o da üzülüyor yüzünün şekli değişti büyümediklerini öğrewnince ama ne yapayım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum tamamen de aklımdan çıkaramıyorum ama hayat devam ediyor ve bende hayatıma devam ediyorum daha güzel günler göreceğiz,kayıkları maviliklere süreceğiz hepimiz hamile kalıcağız sizi bilmem ama ben ikiz doğuracağım,tek isteyenlere tek gelsinikiz konusunda beni unutmadığın için teşekkür ederim
Hoşgelmişsin tatlım umarım herşey gönlünce olur
hatun yaaa girmenle çıkman bir oluyor,biraz kalda sohbet edelim.yoğun kadınsın vesselam
Merhaba canım göğüslerindeki hassasiyet hem klomenden hem de iğneden kaynaklanıyor,şu an test yaparsan yanılırsın çünkü iğneden dolayı pozitif çıkabilir adet tarihini beklemen gerekiyor biliyorum zor ama......inş hamilesindir
tatlim keske vaktini saatini bilsekte kendimizide bu kadar yipratmasak iyi ama rabbim takdirievet tatlım vakti daha gelmemiş diyorum bende ve ekliyorum ne zaman bunun vakti yaaaa:84::84::84::84:her tarafta hamile kıyafetleri gözüme ilişiyor bu aralar sırf şu üzeri yazılı kıyafetleri giymek için bile hamile kalmak istiyorum ama kısmet işte
insallah hayirli haberler verirsin canim buay bende gec oldum neden acaba buay takipteyim alalh korusun kist felanmi varkiiiGünaaayyydıııın şekerim iyi çok şükür.. kalktık yine sabah erkenden.. dedim pc açım bakiim ne var ne yok... Günler çabuk geçsin istiyorum ve hayırlıgüzel haberler getirsin Allah'ın izniyle...
Perşembe akşama misafirim var.. Birazdan kalkıp yavaştan işe başlıycam.. Malum çocuklu ev darmaduman
canim ciddimisin bak bende sana güzel mesajlar yazmistim az önce insallah regl agrisi degildir gelmesin kirmizilar :84::84:Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam
hosgeldin canimkızlar herkese selammm
selam canimMerhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?