- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.841
sağol canım benim geçti çok şükür arada bir yokluyor iştesenin nasıl geçiyor dün yanlış okumadıysam randevu aldım demiştin sanırım ne zaman gidiceksin doktora canım..
teşekkür ederiz ranaycım sanada çook geçmiş olsun kulak ağrısı çok zor kötü olsa gerek Allah şifa versin inşallah tez zamanda antibiyotik kullanman gerektiği içinn emziremicen sanırım inşallah kkb doktoru uygun bir yol bulur...
sende sağol:)))) çok geçmiş olsun tekrardan,boğazını yumşatacak birşeyler içsen sık sık,sıcakta sıcak birşeyler çekilmez ama denemekte fayda var...veya adaçayı gargarası iyi geliyor bak aklıma geldi,adaçayını yap,soğuduktan sonra sadece gargara yapmak boğazlara iyi geliyor diye biliyorum araştır istersen:26:
Selamlar arkadaşlar..
Reyhancım randevum pazartesi canım. benimde dünden beri boğazımın sağ tarafı fena( sanki bi beze var orda ve ağrıyor ( İnşallah başka şeye çevirmez.
Yasemincim aşağıda görüyorum seni ve öpücüklerimi gönderiyorum.. sana ve tüüüüüm topiğimize
Selamlar arkadaşlar..
Reyhancım randevum pazartesi canım. benimde dünden beri boğazımın sağ tarafı fena( sanki bi beze var orda ve ağrıyor ( İnşallah başka şeye çevirmez.
Yasemincim aşağıda görüyorum seni ve öpücüklerimi gönderiyorum.. sana ve tüüüüüm topiğimize
uğramışken bende bir ses vereyimbenden de herkese iyi pazarlar
pollyannacım herşey gönlünce olsun canımyarın saat kaçta doktora gidiyorsun,ben heyecanlıyım senin yerine emin olabilirsin
hormonlardan tatlım hormonlardanSaat 2 de canım.
Bugün neden bilmiyorum çok aşırı sinirliyim. Sabahtan beri Kızıma Kızıyorum yaaaa.Şimdide sinirden oturdum ağlıyorum. Rabbim sen yardım et.
hormonlardan tatlım hormonlardanbiçiçeğin dediği gibi beklemekten başka çare yok sanırım bende sinirliyim,adet belirtilerim var sabah az birşey pembeyle karışık akıntı geldi çoook üzüldüm ama sonra geçti,devamı gelmesinde hamile olayım diye dualar ediyorum ama bu ayda dükkanı kapattık sanırsam....önümüzdeki ay doğum günüm var bir yaş daha yaşlanıyorum.........oğlum bu sabah benim kardeşim ne zaman olacak anne dedi,bilmiyorum oğlum bilmiyorum dedim sadece ve oturdum ağladım
fatoşçum inan size güzel haberler vermeyi bende isterim........
Sağolun arkadaşlar, evet galiba hormonlar... Kızım uyuyunca bende yatıp uyudum, şükür sinirim geçmişti.hormonlardan tatlım hormonlardanbiçiçeğin dediği gibi beklemekten başka çare yok sanırım bende sinirliyim,adet belirtilerim var sabah az birşey pembeyle karışık akıntı geldi çoook üzüldüm ama sonra geçti,devamı gelmesinde hamile olayım diye dualar ediyorum ama bu ayda dükkanı kapattık sanırsam....önümüzdeki ay doğum günüm var bir yaş daha yaşlanıyorum.........oğlum bu sabah benim kardeşim ne zaman olacak anne dedi,bilmiyorum oğlum bilmiyorum dedim sadece ve oturdum ağladım
Hıhh kimse beni merak etmemiş... Topiği 3.sayfalardan buluyorum :26::26:
Neeyse!!!
Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi kocaman öpüyorum
hormonlardan tatlım hormonlardanbiçiçeğin dediği gibi beklemekten başka çare yok sanırım bende sinirliyim,adet belirtilerim var sabah az birşey pembeyle karışık akıntı geldi çoook üzüldüm ama sonra geçti,devamı gelmesinde hamile olayım diye dualar ediyorum ama bu ayda dükkanı kapattık sanırsam....önümüzdeki ay doğum günüm var bir yaş daha yaşlanıyorum.........oğlum bu sabah benim kardeşim ne zaman olacak anne dedi,bilmiyorum oğlum bilmiyorum dedim sadece ve oturdum ağladım
nasılsınız bakalım bende ikinci çocuğumu düşünüorum 2 yıldır uğraşıoruz bi türlü olmadı hayırlısıı bakalımm :) çalışmalara devam
kim kimi merak etmiyormuş bakayım,bugün sırf senin için girdim burayaHıhh kimse beni merak etmemiş... Topiği 3.sayfalardan buluyorum :26::26:
Neeyse!!!
Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi kocaman öpüyorum
teşekkür ederim reyhancım,dün eşimlede konuştuk biraz,çaresizlik çok zor,onun elinden de birşey gelmiyor doğal olarak....onada söyledim,insanların yok mu ikinci demesi beni incitiyor(bu akşamda bu konu açılacak adım gibi eminimcanım bu yazını dünden beri kaç kez okudum bilemiyorum ama içim ne kadar burkuldu anlatamam cevap yazmaya cesaret edemediminan bana canım gönülden diliyorum bu mübarek günlerin hürmetine inşallah senin melek oğlunun hürmetine rabbim inşallah tez zamanda kuzuna bir kardeş nasip eder canım sağlıkla sıhatle artık seni çok bekletmeden gelsin meleğin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?