2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Selamlar arkadaşlar..

Reyhancım randevum pazartesi canım. benimde dünden beri boğazımın sağ tarafı fena( sanki bi beze var orda ve ağrıyor( İnşallah başka şeye çevirmez.

Yasemincim aşağıda görüyorum seni ve öpücüklerimi gönderiyorum.. sana ve tüüüüüm topiğimize

saoll canm bilgin tavsiyen için hemen drma soram ok derse yaparım...çünküm kullandığım ilaç antibiyotik değilmiş(( ondan düzelemiyorum

polyanacğm dikkat et canm aman bu mevsimde bu durumda (hamiş hamiş) boğaz enfk çekilmiyooo(( geçmiyoda ateş fışıkırıyo her yanımdan(

aman canım inşallah boğazlarında yoktur bişeycik.pazartesi bebişini görcen ne güzel bende perşembe görücem inşallah iple çekiyorum o günü inşalah cinsiyetinide öğrenirim büyük ifhtimalle çok heyecanlıyım geçmek bilmiyor zaman

uğramışken bende bir ses vereyimbenden de herkese iyi pazarlar
pollyannacım herşey gönlünce olsun canımyarın saat kaçta doktora gidiyorsun,ben heyecanlıyım senin yerine emin olabilirsin

uğramışken bende bir ses vereyimbenden de herkese iyi pazarlar
pollyannacım herşey gönlünce olsun canımyarın saat kaçta doktora gidiyorsun,ben heyecanlıyım senin yerine emin olabilirsin

Saat 2 de canım.

Bugün neden bilmiyorum çok aşırı sinirliyim. Sabahtan beri Kızıma Kızıyorum yaaaa. Şimdide sinirden oturdum ağlıyorum. Rabbim sen yardım et.

mrhabalarrrrrr
herkes uyuyoooooooo sanırım benimde dermanım yokk zatii oğluma çorba yedirem dinlenem biraz haydin herkeşleri öper hasretle kucaklarım.....sağlıcakla kalın[/COLOR]

selam kızlarr nasılsınız ben daha gezmedeyimm....ben iyim bebişimde iyi oğluşumda iyi umarım sizdede herşey iyidir...semracım p.tesi güzel haberlerle dönersin inşlhhh...yasemincim sendende güzel haber alırım inşlhh yani topiğin ahalisinden süper haberler alırım inşlhhh bu arada cinsiyeti belli deil ama ben ilk giysisini aldım kuzumun çok hoşuma gitti napım erkeğede kızada gidiyo... bu gece rüyamda doğum yapmışım ama esmer tenlii biz açık tenliyiz erkek çocuk gördüm beşikten alıp emzirdim kuzumuahh ahhh....oğlumdada bu rüyanın yine esmer tenli ama kız çocuk olduğunu görmüştüm allahım hayra yor inşlhhh...
hastalarada çokk geçmiş olsun bu arada....benim dönemem daha uzun sürebiilir ben yine imkan buldukça sizi ihmal etmemeye çalışcam canlarım yol arkadaşlarımm semraa ben bilirim bu halleri canım çok zor anlayamıyosun ne olduğunu geçen hatta yazmıştım aynı sorunu valla geçmesini beklemekten başka çare yokk ama oyalamaya bak başka şelerle kendini hormonlar sınırda biliyorumm öptüm hepinizi

herkeze selam bir yaşından gün almış kızım var.şuan da 30 haftalık hamileyim.ikinci bebek süpriz oldu ama güzelde oldu.ekim gibi inş doğum yapcam

Saat 2 de canım.

Bugün neden bilmiyorum çok aşırı sinirliyim. Sabahtan beri Kızıma Kızıyorum yaaaa. Şimdide sinirden oturdum ağlıyorum. Rabbim sen yardım et.
hormonlardan tatlım hormonlardanbiçiçeğin dediği gibi beklemekten başka çare yok sanırımbende sinirliyim,adet belirtilerim var sabah az birşey pembeyle karışık akıntı geldi çoook üzüldüm ama sonra geçti,devamı gelmesinde hamile olayım diye dualar ediyorumama bu ayda dükkanı kapattık sanırsam....önümüzdeki ay doğum günüm var bir yaş daha yaşlanıyorum.........oğlum bu sabah benim kardeşim ne zaman olacak anne dedi,bilmiyorum oğlum bilmiyorum dedim sadece ve oturdum ağladım

fatoşçum inan size güzel haberler vermeyi bende isterim........

ben seninle aynı durumdayım canım hergün oğluma birşeyleri alatmaktan yoruldum.ama yine de bu günümüze şükür inşallah. bizim kuzularımızda kardeşlerine kavuşacaklar allahın izniyle .

Sağolun arkadaşlar, evet galiba hormonlar... Kızım uyuyunca bende yatıp uyudum, şükür sinirim geçmişti.

Ayyy yavrum yaaa, ne bilsin ki senin içinde ne fırtınalar kopuyo. O zannediyo ki kardeş hemen gelecek.. Güzel Allahım bu mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin. Oğluna hayırlısıyla bi kardeş göndersin. AMİN

Son düzenleme:
nasılsınız bakalım bende ikinci çocuğumu düşünüorum 2 yıldır uğraşıoruz bi türlü olmadı hayırlısıı bakalımm :) çalışmalara devam

Hıhh kimse beni merak etmemiş... Topiği 3.sayfalardan buluyorum :26::26:

Neeyse!!!

Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi kocaman öpüyorum

merak etmezmiyiz canım herşeyin yolunda olmasına sevindim varsın 4 gün geriden gelsin benimkide 5 gün geriden geliyorsağlıklı olsunlarda inşallah önemli olan o .sonuçlarını ne zaman alacaksın benimde ilk gittiğimde çok kan almışlardı ama şimdi her ay bir tüp genel kontrollere bakılıyor sanırım sonuçlarımı telle öğreniyorum ama sonradan toptan alıyorum gidişimde sonuçlarda iyi çıkar inşallah canım haberdar edersin..

canım bu yazını dünden beri kaç kez okudum bilemiyorum ama içim ne kadar burkuldu anlatamam cevap yazmaya cesaret edemediminan bana canım gönülden diliyorum bu mübarek günlerin hürmetine inşallah senin melek oğlunun hürmetine rabbim inşallah tez zamanda kuzuna bir kardeş nasip eder canım sağlıkla sıhatle artık seni çok bekletmeden gelsin meleğin canım...

kim kimi merak etmiyormuş bakayım,bugün sırf senin için girdim burayaakşama misafirim var,çok yoğunum ama öğlenden beri kaçıncı girişim,bakıyorum birşey yazılmamış çıkıyorum:44:ama beklediğimize değdi sanırsam güzel haberlerle gelmişsinçok sevindim arkadaşım senin adına,birkaçgün geriden gelsin birşey farketmez osağlıklı doğsunlardatahlil sonuçlarında güzel çıkar umarım semracım....ben anca yarına uğrarım şimdilik kaçtım:79::79::79::79:
teşekkür ederim reyhancım,dün eşimlede konuştuk biraz,çaresizlik çok zor,onun elinden de birşey gelmiyor doğal olarak....onada söyledim,insanların yok mu ikinci demesi beni incitiyor(bu akşamda bu konu açılacak adım gibi eminim),her ay adet olmak beni üzüyor,her adet olduğumda eşimin hayal kırıklığını görmek ömrümden ömür alıyor ama hiç birisi oğlumun anne benim kardeşim ne zaman olcak demesi kadar yüreğimi dağlamıyorciğerim yanıyor derler ya,dünden beri artık resmen ciğerim yanıyor!!!!!!!!!

yasemincim dünden beri bende bakıyorum adet oldumu diye inşalhh olmamıştır diye devamı yoksa umut vardır bende her ay adet olduğumda çok kötü oluyordum ağlıyordum niye olmuyor diye stresli geçiyordu eşimle hep kavga ediyordum olmaycak artık off o günler kötüydü canım yüce rabbim ne zaman isterse o zaman olur seni çok iyi anlıyorum hakında hayırlıısı olsun inşallh oğlunun kardeşi tez zamanda gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…