2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bende dün yazdım yazdıklarım gitti sandım gitmemiş bu günlerde var bişeyler yaa ya yazdıklarımdan 2-3 tane gidiyo yada hiç gitmiyor:)ortasını bulamadık bir türlü:)

YASEMİN cim iyiyim canım ben saolasın burlardayım aslında ama bazen ne zazacağımı bilemiyorum sanki:)bu arada 2 gün önce falan zeynepi sitede gördüm ben buraya bakıyodu ama yazar sandım ben çıkmak zorundaydım çıktım ama yazmamışinşallah iyidir...
FATOŞçum hayırdır canım dikkat et kendine çok üzmemeye çalış umarım atlatılacak şeylerdir duyduğun kötü şeyler(

SEMRA cım sen nasılsın canım bu arada nihayet sende söleyebilmişsin çok sevindim senin adına :)bende sölediğimde üstümden bin ton yük kalkmıştı sanki ama umduklarımın hiçbiri olmayınca daha bir rahatlamıştım:))
bu arada AYŞE den getirdiğin haberlere gerçekten çok sevindim canım Rabbim yolunu açık etsin inşallah türkiye dönüşü bize güzel haberlerde getirir

VEEEE diğer yeni gelen arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmişler rabbim gönüllerine göre versin inşallah bebeiş isteyenlere tez zamanda bebiş hamiş olanlarada hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin

VE DEEE ismini saymadığım ama gönlümden geçirdiğim bütün diğer topic sakinlerimizzzzzz:)))hepiniz iyyisiniz dimi:)???

herkesi çok çok öpüyorum kızlarrrrr...

bende dün gece biraz bebiş yeleklerine baktım netten:)gece gece çok heveslendim nedense şimdi az işim var onları bitireyim bebişime yelek örücem bitince eklerin sizede

ya kizlar nerdesiniz ya yarin okullar acilacak hic görüsemiyecez.
ama ben bir haber vermek icin geldim
dr.um aradi kan degerlerim iyiymis.yarindan itibaren igne tedavisine baslayacakmisiz.hergun aksam iki doz igne olmam gerekiyormus.ama telefonda cok detayli konusmadik.yarina kaldi ayrintilar.esim aradi icime doguyor ceylan gözlüm dedi.hafta sonu eltimle bir sorun olmustu.bana diyorki sakin yag tenceresi dökülse önemseme bebisimiz gelsin diyor.ya ben bu adami cok seviyorum ya.sahsinizda ona tesekkürler ediyorum 15 yildir hep yeni evliyim gibi bana evlilik yasatti diye.sizleride yeni tanidim ama cok seviyorum ya.

maşlh canım 15 yıllık allah bizede nasip etsin o günleri görmeyi.. ben dedim ya aklım burda deil ağustosun 14 evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum ilk defa unutuyorum şoktayım hala dün akşam akıma geldi eşimde malum durumdan çok etkilendi aklı yok buralarda...

ölesine kutladık işte dün akşam

zaten ben çok aldırmam amann sen nasıl atlarsın yıl dönümlerini falan die sade bi öpücük bi seni seviorum demesi dünyalara bedelll

zaten biz birbirimize en güzel hediyeyi vermşiizz allah bize bağışlasın oğlumu ve bebişimi

kızlar merhabalar nasılsınız,ben bugün giremedim,benim kocacım!evde de malum bilgisayar bana kalmıyorbayrama kadar ne yazdım kar,sonra o işe ben buraya
ilk önce FATOŞUM kötü haber dediğin evlilik yıldönümünü unutmak olsun telafi edilir kimseye birşey olmasın tatlım,inş kötü birşey yoktur
BİLGİCİM hoşgelmişsin tatlım ama ben seni yakalayamamışım maalesef,semra güzel jest yapmış sana ama kabul etmek lazımcanım arkadaşım daha sık gel
REYHANCIM canım seni buralarda görmek güzel tatlım eeee tabii başlamalısınız artık yelek, patik,ceket işlerine,miniklerin geldiği belli olsun değil mi
HSNBRL hadi hayırlısı canım,iğnelerin işe yaramasını diliyoruz topikçe ama sende stres yapma bak eşinde maaşallah senden yana,herşey güzel olacak
SEMRACIIIIIII tatlım hiiiç kendini kötü hissetme canım biz birbirimizi sanalda olsa az çok tanıyoruz artıkbirde AYŞEDEN çooooooooooooooooooooooook güzel haberler getirmişsin,inş bu sefer bebeğini kucağına almak nasib olur.içim kıpır kıpır oldu gerçekten
kızlar ben hala adet olmadım,doktorada gitmek istemiyorum şu ara,evde ilaçlar var her ay doktorun verdiklerinden,birkaçgün kullanıp adet olmama yardım etsem mi ki kendimehormonlarımın tavan yapmış durumda herşeye sinirlenip olur olmaz herşeye ağlıyorum bir an önce adet olmam lazım benim,ramazan olmasa soğan denerdim ama şimdi olmaz ki:44::44::44::44::44::44fff ya bi el atıverin şu olaya

tatlım kıymatlım bilemedimki şimdi ne desem. hormonların fıstık gibi konuma gelmişken sen ne diye tekrar hoplatıyosun ki onları!! nacizane fikrim ilaç kullanmamandan yana. Burda herkese stres yok diyosun.. Eeeee peki sen neden stres yapıyosun be güzelim.

ahh canım keşke kötü haber die buna deseydim malesef cenezamiz vardı bide çok sevdiğim birinin çok hasta olduğunu öğrendim keşke herşey o kadarcıkla bitse

sen hala adet olmadın hormonların tavan yapmış üstelik diyosunki ilaç alıyımda adet olsam kuzum iyimisin sennn
test yapıp olumsuz aldığını biliyorum ama başka bişide yaptında benmi gözden kaçırdım doktora falan gittinmi

slm kızlar nasılsınız girip mutlaka okuyorum ama yazamıyorum malum efe ramazan bide oruç tutuyorum bitkin oluyorum yemek temizlik bitmiyo 24 saat yetmiyo ama sizleri çok seviyorum ona göre

EVEEEET GAYET GÜZEL BİR SORUdimi ben niye stres yapıyom?????bi bilsem semracım bir bilsem,hani adet gerginliği olur ya üzerinde bir türlü olmayınca sinirlerin had safhaya çıkar işte tam ben öyle durumdayım,hani bir an önce olayım da bi rahatlayım demiştim,senin söylediklerin benimde aklımdan geçiyor,bir dengesizlik olurmu diye,o yüzden birşey yapmadan size sorayım dedim ve cevabı öğrenmiş oldum kendi gelirse geliyor gelmezse ay başında doktorun yolları taştan diyorum ben en baştaaaaanvalla siz iyiki varsınız
canım ilk önce başın sağolsun,buna maalesef hiçbirşey denmiyor kelimelerin bittiği yer burası,ne yazsam boş şimdi o yüzdenhastanız içinde inş biran önce iyleşir ve sağlığına tekrardan kavuşur...çok üzülmüşsün burdan belli oluyor ama şunu da unutma karnında seninle birlikte atan minik bir kalp var ve o senin etkilendiğin herşeyden fazlasıyla etkileniyor kendine de dikkat et arkadaşımben doktora gitmedim fatoşçum gitmek istemediğim için ilacı evde kullanayım dedim,on gün önce gitmiştim hatırlarsan yumurtlama kanaması demişti,şimdi adet olmam lazım,testte birşey çıkmadığına göre tutmadı,yada çatlamadı,ilaç kullanayım da üzerimdeki bu stres gitsin dediğdim ama boyumun ölçüsünü aldım,bekliyoruuuum
slm kızlar nasılsınız girip mutlaka okuyorum ama yazamıyorum malum efe ramazan bide oruç tutuyorum bitkin oluyorum yemek temizlik bitmiyo 24 saat yetmiyo ama sizleri çok seviyorum ona göre
kolay gelsin sedacım bayağı yoğunmuşsun sen benide geçtinbizde seni seviyoruz ve daha sık sahalarda görmek istiyoruz

olur böyle seyler canim aallah nazardan korusun evliliginide cocuklarinida nice yillara canim insallah

canim insallah ise yarar ne bileyim 10 gun her gun iki igne bilemiyorum benim icin dert degil ama hasanda benimle rezil olacak hastanelerde.hayirlisi.aklima geldikce he hasan olurmu dersin diyom yazik o nerden bilecekse. bende fazla giremiyom bi gelip bakiyom iki yazdiriyom geri gidiyom

canım ilaç derken bir ara progestan falan diyodun ya onumu kullanıyosun başka ilaçmı hani oysa bişey varsa bile sorun olmazda değilse sorun tabi Allah korusun sen yinede sık dişini arkadaşım 10 gün oldu daha diyosun ama önemli olan senin sağlığın en azından bir ara istersen neder ona göre hareket et canım..

Allah daim etsin inşallah canım ömrünüzün sonuna kadar bu sevginiz hiç bitmesin inşallah tez zamandada bu sevginiz bir melek ile perçinleşir güzel haberler almışsın çok sevindim senin adına göbişine konmuş haberlerinide alırız inşallah...

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür saglgmzda iyide şu bulantılar tamamen bi bitse çok daha iyi olacaz tam 6 kilo vermişim çok kötüydü şimdi daha iyi bakalım geçer inşallah beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi azcık okudum yeni gelenler var Allah hamilelerin kucagına almayı nasip etsin olmayanlarnda en kısa zamanda kucagını doldursun inşallah kendinizde iyi bakın kızlar bulantılarım el verdigi sürece yazmaya çalışırım

hoşgeldin zeynepçim inşallah bulantıların tez zamanda biter gider ara sıra haberdar et canım bizi gerçekten merak ediyoruz

allahtan hazırlısı canım ıyı dıleklerın ıcın sagol cümlemızın göbüsü dolar benımde dılegım bakalım bu aksam baslayacaz ama bılemıyorum nasıl olacak ramazanda aksam bızım ev ya yemekten dolar ya caydan ama hayirlisi.

tanismiyoruz ama hayirli olsun ve gecmis olsun bulantilarin icin.
arkadaslar hamilelikta kilo vermek bebege zararli degilmi

saat kac olmus topikte kimse yok in cin top oynuyor bende halay cekiyim bari tey tey tey

günaydın kızlarr

zeynepcim anlaşılan seninde zor geçiyo bende 10 kilo verdim bulşantılar yüzünden
bu arada sanmıyorum zararlı olacağını çok böle halsiz aşırı kötü hissedersen tabi zararlı olabilir ben ilk gebeliğimdede vermiştim gayette sağlıklı oldu oğlum 4 kilo 40 gram olmuştu maşalhhh
şimdi bakalım iki gündür yok bulantım umarım artık kesilir
ama o verdiğim kiloları fazlasıyla almaktan korkuyorum oğlumda verdiğim 10 kiloyu 30 kilo ile geri dönmüştü çokkk dikkat ettiğim halde
yarına randevu aldım bende dahiliyeden troid için inşlhhh artık düzene girmiştirrr

Son düzenleme:

umarim hersey yolundadir.hayirli haberle gelirsin

bu arada kirmizi alarm aksama iftara misafirim var yine ama akrabalardan.artik sasirdim ya bugun mu olur diye.neyse vardir bir hayir.annemlere söylemiyorduk ama bugun anlatacam.o halleder zaman meselesini.bizde misafirler hep bana gelir.birincisi biz ayni binadayiz ama bir benim ev terasli daire yani genis yatili icin yerim var.ikincisi buyuk gelinim ya.aslinda kaynim bi kaynim benden önce evlenmis.buyuk abisi dururken gelinle bazen takiliriz sen ben buyuguz diye.ama misafir olunca hep ben buyuk olurum.neyse anneme söylerim artik o zaten bir yol bulur daha da olmadi gec giderim hastaneye.ama gidecem ya banane derim olmassa
kizlar bugun giremem heralde kalabalik gelecek kendinize iyi bakin arada bir selam attiriverin.ya bir söyle muabbetin beline vurup tuslara bir göbek attiramadim ona yanarim.hepinizi seviyommmmmmmmmmmm
beril ablaniz

EBRUUUUU PABUCU YARIM ÇIK SOKAĞA OYNAYALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM,aşağıdasın görüyorum kaçak arkadaşımbi selam vermeden çıkma olu muözlüyoruz seni bacım,haberleride merak ediyoruz haberin olsun ben diyim de sonra beni sormamışlar diye üzülme

merhaba deyip çıkıyorum dışarda işim var berilcim kolay gelsin canım,sonra görüşürüz herkesleeee,ebruuuuuu tekrar söylüyorum güzel haberler vermeden çıkma bak gelince okuyacağımsırf senin için yazdım yoksa bakıp çıkacaktım acelem vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…