- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.021
ya kizlar nerdesiniz ya yarin okullar acilacak hic görüsemiyecez.
ama ben bir haber vermek icin geldim
dr.um aradi kan degerlerim iyiymis.yarindan itibaren igne tedavisine baslayacakmisiz.hergun aksam iki doz igne olmam gerekiyormus.ama telefonda cok detayli konusmadik.yarina kaldi ayrintilar.esim aradi icime doguyor ceylan gözlüm dedi.hafta sonu eltimle bir sorun olmustu.bana diyorki sakin yag tenceresi dökülse önemseme bebisimiz gelsin diyor.ya ben bu adami cok seviyorum ya.sahsinizda ona tesekkürler ediyorum 15 yildir hep yeni evliyim gibi bana evlilik yasatti diye.sizleride yeni tanidim ama cok seviyorum ya.
kızlar merhabalar nasılsınız,ben bugün giremedim,benim kocacım!evde de malum bilgisayar bana kalmıyor bayrama kadar ne yazdım kar,sonra o işe ben buraya
ilk önce FATOŞUM kötü haber dediğin evlilik yıldönümünü unutmak olsun telafi edilir kimseye birşey olmasın tatlım,inş kötü birşey yoktur
BİLGİCİM hoşgelmişsin tatlım ama ben seni yakalayamamışım maalesef,semra güzel jest yapmış sana ama kabul etmek lazımcanım arkadaşım daha sık gel
REYHANCIM canım seni buralarda görmek güzel tatlımeeee tabii başlamalısınız artık yelek, patik,ceket işlerine,miniklerin geldiği belli olsun değil mi
HSNBRL hadi hayırlısı canım,iğnelerin işe yaramasını diliyoruz topikçe ama sende stres yapma bak eşinde maaşallah senden yana,herşey güzel olacak
SEMRACIIIIIII tatlım hiiiç kendini kötü hissetme canım biz birbirimizi sanalda olsa az çok tanıyoruz artıkbirde AYŞEDEN çooooooooooooooooooooooook güzel haberler getirmişsin,inş bu sefer bebeğini kucağına almak nasib olur.içim kıpır kıpır oldu gerçekten
kızlar ben hala adet olmadım,doktorada gitmek istemiyorum şu ara,evde ilaçlar var her ay doktorun verdiklerinden,birkaçgün kullanıp adet olmama yardım etsem mi ki kendimehormonlarımın tavan yapmış durumda herşeye sinirlenip olur olmaz herşeye ağlıyorum bir an önce adet olmam lazım benim,ramazan olmasa soğan denerdim ama şimdi olmaz ki:44::44::44::44::44::44 fff ya bi el atıverin şu olaya
kızlar merhabalar nasılsınız,ben bugün giremedim,benim kocacım!evde de malum bilgisayar bana kalmıyor bayrama kadar ne yazdım kar,sonra o işe ben buraya
ilk önce FATOŞUM kötü haber dediğin evlilik yıldönümünü unutmak olsun telafi edilir kimseye birşey olmasın tatlım,inş kötü birşey yoktur
BİLGİCİM hoşgelmişsin tatlım ama ben seni yakalayamamışım maalesef,semra güzel jest yapmış sana ama kabul etmek lazımcanım arkadaşım daha sık gel
REYHANCIM canım seni buralarda görmek güzel tatlımeeee tabii başlamalısınız artık yelek, patik,ceket işlerine,miniklerin geldiği belli olsun değil mi
HSNBRL hadi hayırlısı canım,iğnelerin işe yaramasını diliyoruz topikçe ama sende stres yapma bak eşinde maaşallah senden yana,herşey güzel olacak
SEMRACIIIIIII tatlım hiiiç kendini kötü hissetme canım biz birbirimizi sanalda olsa az çok tanıyoruz artıkbirde AYŞEDEN çooooooooooooooooooooooook güzel haberler getirmişsin,inş bu sefer bebeğini kucağına almak nasib olur.içim kıpır kıpır oldu gerçekten
kızlar ben hala adet olmadım,doktorada gitmek istemiyorum şu ara,evde ilaçlar var her ay doktorun verdiklerinden,birkaçgün kullanıp adet olmama yardım etsem mi ki kendimehormonlarımın tavan yapmış durumda herşeye sinirlenip olur olmaz herşeye ağlıyorum bir an önce adet olmam lazım benim,ramazan olmasa soğan denerdim ama şimdi olmaz ki:44::44::44::44::44::44 fff ya bi el atıverin şu olaya
EVEEEET GAYET GÜZEL BİR SORUtatlım kıymatlım bilemedimki şimdi ne desem. hormonların fıstık gibi konuma gelmişken sen ne diye tekrar hoplatıyosun ki onları!! nacizane fikrim ilaç kullanmamandan yana. Burda herkese stres yok diyosun.. Eeeee peki sen neden stres yapıyosun be güzelim.
canım ilk önce başın sağolsun,buna maalesef hiçbirşey denmiyor kelimelerin bittiği yer burası,ne yazsam boş şimdi o yüzdenahh canım keşke kötü haber die buna deseydim malesef cenezamiz vardı bide çok sevdiğim birinin çok hasta olduğunu öğrendim keşke herşey o kadarcıkla bitse
sen hala adet olmadın hormonların tavan yapmış üstelik diyosunki ilaç alıyımda adet olsam kuzum iyimisin sennn
test yapıp olumsuz aldığını biliyorum ama başka bişide yaptında benmi gözden kaçırdım doktora falan gittinmi
kolay gelsin sedacım bayağı yoğunmuşsun sen benide geçtinslm kızlar nasılsınız girip mutlaka okuyorum ama yazamıyorum malum efe ramazan bide oruç tutuyorum bitkin oluyorum yemek temizlik bitmiyo 24 saat yetmiyo ama sizleri çok seviyorum ona göre
maşlh canım 15 yıllık allah bizede nasip etsin o günleri görmeyi.. ben dedim ya aklım burda deil ağustosun 14 evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum ilk defa unutuyorum şoktayım hala dün akşam akıma geldi eşimde malum durumdan çok etkilendi aklı yok buralarda...
ölesine kutladık işte dün akşam
zaten ben çok aldırmam amann sen nasıl atlarsın yıl dönümlerini falan die sade bi öpücük bi seni seviorum demesi dünyalara bedelll
zaten biz birbirimize en güzel hediyeyi vermşiizz allah bize bağışlasın oğlumu ve bebişimi
ya kizlar nerdesiniz ya yarin okullar acilacak hic görüsemiyecez.
ama ben bir haber vermek icin geldim
dr.um aradi kan degerlerim iyiymis.yarindan itibaren igne tedavisine baslayacakmisiz.hergun aksam iki doz igne olmam gerekiyormus.ama telefonda cok detayli konusmadik.yarina kaldi ayrintilar.esim aradi icime doguyor ceylan gözlüm dedi.hafta sonu eltimle bir sorun olmustu.bana diyorki sakin yag tenceresi dökülse önemseme bebisimiz gelsin diyor.ya ben bu adami cok seviyorum ya.sahsinizda ona tesekkürler ediyorum 15 yildir hep yeni evliyim gibi bana evlilik yasatti diye.sizleride yeni tanidim ama cok seviyorum ya.
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür saglgmzda iyide şu bulantılar tamamen bi bitse çok daha iyi olacaz tam 6 kilo vermişim çok kötüydü şimdi daha iyi bakalım geçer inşallah beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi azcık okudum yeni gelenler var Allah hamilelerin kucagına almayı nasip etsin olmayanlarnda en kısa zamanda kucagını doldursun inşallah kendinizde iyi bakın kızlar bulantılarım el verdigi sürece yazmaya çalışırım
allahtan hazırlısı canım ıyı dıleklerın ıcın sagol cümlemızın göbüsü dolar benımde dılegım bakalım bu aksam baslayacaz ama bılemıyorum nasıl olacak ramazanda aksam bızım ev ya yemekten dolar ya caydan ama hayirlisi.Allah daim etsin inşallah canım ömrünüzün sonuna kadar bu sevginiz hiç bitmesin inşallah tez zamandada bu sevginiz bir melek ile perçinleşir güzel haberler almışsın çok sevindim senin adına göbişine konmuş haberlerinide alırız inşallah...
tanismiyoruz ama hayirli olsun ve gecmis olsun bulantilarin icin.slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür saglgmzda iyide şu bulantılar tamamen bi bitse çok daha iyi olacaz tam 6 kilo vermişim çok kötüydü şimdi daha iyi bakalım geçer inşallah beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi azcık okudum yeni gelenler var Allah hamilelerin kucagına almayı nasip etsin olmayanlarnda en kısa zamanda kucagını doldursun inşallah kendinizde iyi bakın kızlar bulantılarım el verdigi sürece yazmaya çalışırım
allahtan hazırlısı canım ıyı dıleklerın ıcın sagol cümlemızın göbüsü dolar benımde dılegım bakalım bu aksam baslayacaz ama bılemıyorum nasıl olacak ramazanda aksam bızım ev ya yemekten dolar ya caydan ama hayirlisi.
tanismiyoruz ama hayirli olsun ve gecmis olsun bulantilarin icin.
arkadaslar hamilelikta kilo vermek bebege zararli degilmi
günaydın kızlarr
zeynepcim anlaşılan seninde zor geçiyo bende 10 kilo verdim bulşantılar yüzünden
bu arada sanmıyorum zararlı olacağını çok böle halsiz aşırı kötü hissedersen tabi zararlı olabilir ben ilk gebeliğimdede vermiştim gayette sağlıklı oldu oğlum 4 kilo 40 gram olmuştu maşalhhh
şimdi bakalım iki gündür yok bulantım umarım artık kesilir
ama o verdiğim kiloları fazlasıyla almaktan korkuyorum oğlumda verdiğim 10 kiloyu 30 kilo ile geri dönmüştü çokkk dikkat ettiğim halde
yarına randevu aldım bende dahiliyeden troid için inşlhhh artık düzene girmiştirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?