2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

RANAYcım canım kızım olduğu için herkes buna erkek gözüyle bakıyor.. eşim hariç. o hayırlısı olsun diyo başka bişey demiyo çok şükür.
Ve yine çok şükür bulantı kusma yok biraz halsizlik ve uyku hali var ama yine idare ediyorum işte. kışlıklarımı yaptım bitti sayılır. dün dışardaydım 2,5 saat kadar yürüyüş yaptık kardeşimle. hem alışveriş hem yürüyüş yani:))) gündüz uyuma fırsatımda olmayınca akşam sızdım resmen:)))

BİLGİcim canım iyiyim ben çok şükür. AYŞE iyiymiş maşallah, sizlere selamı var. inşallah bu güzel günlerinin devamı gelirde yakında bizlere müjdeli haberi de verir. Senin tarafta durumlar nasıl?????

YASEMİN bacım nerdesin görünmedin bugün???????

günaydın,tünaydın hepsi bende bugün:)))))))geldim semracım,ama çıkıyorum oğlum için alışverişe çıkmam gerekiyor,hem okul hem bayram hepsi bir arada:)))))sizler iyisiniz gördüğüm kadarıyla ben bugün uğrayamam akşamda yemeğe gideceğim(hep ben misafir karşılamayım değil mi birazda yemeye gideyim:)))))hepinizi tek tek öptümgörüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz

yok canim daha tam baslamadim elime geldikce yapiyom masallah asiret gibi yasiyoz biraz mecburiyet biraz severek yaptigimdan birazda zaman gecsin.cumlemiz kuru ekmekte olsa sevdiklerimizle agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.

hayirlisi olsun canim eli ayagi duz olsun kizida ogluda o.hem cok severim bir söz var.kiz gider yigit getirir unutma.

oooooo masallah canim yarasin arkadasima afiyetler olsun.

İnşallah.bişeyler var gibi ama hayırlısı tam emin değilim..

insallah canim hayirli haberlerinle bayrami ciftleriz.ben de birsey yok sanirim hic bir yerim agrimiyor.zaten dunde rezil oldum esime.dusundukce utaniyorum.
ne yaptim biliyormusunuz.dun yorgundum malum erken yattik.esim tv bakiyor hala ben basladim
-hasan sen benim gögüslerimi biliyon demi.
-biliyom canim
-ya yumusakmi nasil
-yat askim yoruldun
-ya bir söyle yumusakmi sertmi(burda bayagi usteledim)
-askim birsey istiyorsan daha acik de istersen

demezmi ay rezil oldum sonra basladim yok istemiyom iste gögsüm yumusak sis sis duruyorda felan.ay hic bu kadar utanmadim kizlar ya.biraktim artik orami burami ellemekten.bu bana ders oldu.bugun hali sildim arada elim gitti ama hemen geri cektim.yok yok kizalr bekliyecem

eeeeeeee canlarim iyisinizdir insallah.bebisler sizi rahat etmiyordur umarim.yaninizdaki yumurcaklari öpün benim icin.mola verdikce girerim,girdikcede haber veririm.kendinize iyi bakin görüsürüz

anlattıkarın benim başıma geleni hatırlattı bak şimdii aet günüm geçince test yapmştım pozitif çıktı ben tabi doktora falan da gitmdim ama ısrar ediyorum eşime gidelim die bigün yine ben böle derken demezmi eşim bana

sen ne öğrencen hamile olup olmadığnımı
ben sesizim tabi
eşimde ben biliyorum hamilesin dün gece baktım göğüslerin sertleşmiş ve büyümüş ben kaldım ağzım açık bi şekilde bide utandımki sormayınn

Son düzenleme:

kocani alkisliyorum canim benimki cevap vermeyip konuyu sapittina göre bilmiyorrrrrrrrrrrrr

nasilsin seker.7 gun kaldi sanirim kendime is cikaracam bolca.bugun hali sildim.yarin bir carsi yapacaz kadin kadina.araba bulabilirsek tabiii.öbür gun allah kerim

Canım hadi bakalım sen 29unu ben de 31ini bekliyorum,ayyy allah müjdeli haberler vermeyi nasip etsinkıs senin ikizlerin varmış bu hamilelikde ikiz olursa?ihtimali yüksek mi?allaahhhhh dört dörtlük kadın olursun valla
Meyveleri nasıl şişeliyosun canım?komposto gibi mi oluyor?Taze gibi derken?yumuşamıyor mu?
Ben hiç meyve koymadım,valla burda senden gaza gelip domates almıştım çook güzel fasulyeyle onu öldürdüm
patlıcan közledim,ayrıyeten de domates rendeledim koydum buzluğa,ilham perim benim
Melek kızının doğum gününü şimdiden kutlarım,allah uzuuuun,mutlu,sağlıklı ömürler versin canım.
Allah senin iyiliğini versin eşininde ayy ne adam yaa
ben burda gülmekten yıkıldım fıkra gibi olmuş valla,çok yaşayın emiii

Hıııh şöylee bak evinin işi de bitiyor bu arada ne sayacan günleri deli gibi
rahat ol biraz diyen beeennn bugün fortell alsam mı diye düşündüm,ellerim durmdan göğüslerimde mıncıklıyorum
ama benim zaten adet olmadan önce de şişer,size öyle olmaz mı??

Yavrular n erdesiniz yaa:80:
iftar hazırlığı sanırsam valla ben yemeğimi pilavımı yaptıım,salatayı da çıkardım kocamı da başına geçirdim
tabi malzemeleri yıkıyorum,salata kasesini önüne koyuyorum,doğrama tahtası ve bıçağını da veriyorum kendisine bi tek doğramak kalıyor,sonra da nasıl olmuş salatam diye geriliyor
:82:

ay sen cok yasa 4*4 ne guldum canimsin
ayni taze gibi oluyor hem icim rahat hem dogal kimyasal yok icinde bak tarifini yaziyom
seftali icin
seftalinin kabunu soy sicak suya degmesen normal satin aldinda soy
cekirdegini cikar kavanoza yerlestir fazla sikistirip ezmeden aldigi kadar
sonra uzerine istege göre seker ekle ben biraz az koyuyom meyve tabagi hazirlarken dogal bir tat olsun diye
sonracima caniskim bir yada istege bagli ama bir seftali yetiyor ez kavanoza dok kalan boslugu suyla doldur
siseyi iyice kapat
bir tencerede 1 saate yakin kaynat soguyunca cikar bir gece kapak uzeri yatir.sonra serin bir yerde sakla hem pastalara hem meyve hem kompostu tatlisim sana

kayisi ve mor erik hani mürdüm olanida ayni yapiyom ama onlarin icine meyvesini sikip eklemiyom sadece normal suy koyuyorum.ben derimki 1 er sise yap sonra kisin basimin etini ye beril ben niye cok yapmadim diye.
gerci kizlarla yapardik son iki yildir kizlar acayip keyf alirdi ama simdi ben yapiyom.dene canim zaten ne yaparsam yaziyom

bir kabak tarifi vereyim kiz gaza geldim
kabagi rendeleyin canlarim sonra cicek yagindaa cevirin biraz
soguyunca suzme yada istege bagli sarmisakli yogurt dökün uzerinede inca cekilmis cevizle susleyin mmmmmmmm olur

İnşallah.bişeyler var gibi ama hayırlısı tam emin değilim..

canım ya allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsun da.İkinci çocukta ister istemez farklı cins beklentisi olur insanda.Bu günlerde yoksa bence sonradan bulantı olmaz tadını çıkar sen de gez toz

Mommy canım iyi dileklerine teşekür ediyoruz hem ben hem de minik kuşum.İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir

Beril canım yine dökmüşsün incileri ortaya.Bugün içimde kalmıştı benden sana .Günler çabuk geçse bari yoksa sizizn evden daha çook fıkralar çıkacak.Hayırlı haberler olsun hepimiz için.

Bugün şahane bir pasta sipariş verdik kızım için balonlarımız şişirildi süslemeler tamam.Biz hazırız teyzeleri hepinizi bekleriz:92::92::92::92::92:Hepinize iyi geceler

Beril allah senin müstakınımını versin emi
bi de kabak tarifi mi verdin deli,onu biliyodum ben,canın çekti senin heralde
ama biz bugünn kabak yedik canoş..

Şeftaliyi deniycem bakalım ama zaten ben erik normalde de sevmem ki
onla uğraşamam ben yarın pazara çık,2 kilo bursa şeftali al,4 katı çıkar
bir güzel otur soy allah soy et,yarına iş çıkardın banaaa

gelemezsem sebebi beril herkesin haberi olsun,bi de dip boyamı yaptıracam ne güzel dimi fönlü
boyalı saçlarımla oturup kışlık yapacam

Kızımın deyimiyle
bu gece minçe yokk

hadi iyi geceler tatlı rüyalar:79::80::81:
bu arada dün rüyamda eski bi kitabın arasında para buluyodum gıcır gıcır paralar
güya vakti zamanında ben saklamışım oraya hiç de huyum değildir hemen harcarım oysa ki
miktarı bile çok net valla 575tl oturup eski kitapların arasını mı karıştırsam

hayırdır inşallah deyin

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canim seftaliyi sadece ortadan ikiye ayir
kapagina dikkaat ert ve siki kaapat
tencerede kaynatirken de siseleri gazeteyle yada bezle sar yanyana kaynarken kirilma yapiyor.sonra su sogusun siseleri öyle cikar ve hemen ters cevir beklet acaba bozulan varmi diye

Günaydın arkadaşlar...

RANAYcım fıstık kızının doğum günü kutlu olsun. annesiyle babasıyla nice nice mutlu yıllar geçirsin.

iyiki dogmus annesinin minigi.nice nice yillara canim.pastadan yerime yemeyi unutursan topige gelmeeeeeeeeeee

birde kirmizi biber tarifi vereyim kislik oh olsun iste sen kabagima gulersin haaaaaaa
kirmizi biberi közleyin kizlar ister dograyin ister tum koyun sonra sirke,ay cicegi sarmisak koyun bu sosun icinde en az 6 saatbekletin sonra torbalayin yavrum yallah dolaba deyin

ay birde kilay iki dakikalik yaz tursusu vereyim deneyin
kirmizi biberin cekirdeklerini temizleyin dograyin yada tum koyun yikayin suyunu suzun en iyisi kurulayin
sonracima bir ölcü aycicek yagini bir ölcü sirkeyi tencereye koyun kizinca biberleri icine atin kavurun.zaten kavrulma islemi bitince kabugu sogulmus oluyor hemen hemen.biberleri bi kaseye alin uzerine sarmisak ve istege bagli maydonaz ekleyin.disardaki satilanlar sef ahcilar halt etmis derler yiyenler.

ohhhhhhh kabagimin intikamini iki tarifle aldim

ya ben hamis klamazsam topigin akibetinden korkuyorum.sayeme yön degistirecek gibi

kiz bir bak valla olur olur ben kisliklarin cebinde para buluyom bazen ay ne seviniyom bir bilsen. yerim ben o mince yok diyen dilleri.verene kurban oluyummmmmmmmmm

Günaydın arkadaşlar...

RANAYcım fıstık kızının doğum günü kutlu olsun. annesiyle babasıyla nice nice mutlu yıllar geçirsin.

kissss bana niye gunaydin yok bakiyimmmmmmmm

neyse arkidesler ben geldim malum hali silme faslimda bitti.bugun bir perdeleri yikayim diyom okadar.bakalim araba bulursak alisverise gidecez.bizimki belki arabayi getiririm dedi.eltimin kocasi servisle gidiyor ama vermez.onu isteyipte havalara sokmayim bugun.
haa ben kediden bahsetmedim demi size.kedi binada dolanip duruyor.dun eve getirdim.kucagimda oksaya oksaya uyuttum acayip yorgunluk aliyor tuylerini oksarken ikimizde mayistik canlarim ya.ama bilemiyom benim kizlar gelince ne olur onlar benim der. dilek eltim olur kuser 100% bakalim hayirlisi.ama gri siyah karisimi birsey ama henuz karisip kaynasamadik daha.

kendinize iyi bakin ben eccikte dert okuyum gitmeden.haydin byeeeeeee

çok güldüm yaaa baya komik olmuş

benim sağ kasığımda 3 gündür geçmeyen sürekli hafif bir agrı var bide hafif bir dolgunluk hissi ama henüz emin değilim tabi.Kızımdada böyle varmıydı hiç hatırlamıyorum ama işin içinde tecrübesizlikte vardı o zaman varsada önemsememiş olabilirim bide tabi çok yoğun çalışıyordum anlamadım belkide.Şimdi işim biraz daha hafif kendimi dinleyebiliyorum.yakında belli olur hayırlısı

İyiymiş yine benimki o kadarınıda yapmıyor..

BERİLcim hepinize günaydın dedim anacım. kimseyi ayırt etmem ben. maşallah işleri de azalttın iyiyce:))

Yasetcim inşallh belirtiler bunun belirtisidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…