2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yaset sen de müjdeli haberini alırsın inşallah canım bu ay.Hep birlikte çifte bayram yapsak fena mı olur

İyi olur tabi çifte bayram İnşallah Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin.

BERİLcim hepinize günaydın dedim anacım. kimseyi ayırt etmem ben. maşallah işleri de azalttın iyiyce:))

Yasetcim inşallh belirtiler bunun belirtisidir:)

Biraz öyle gibide çünkü daha önce hiç başıma gelmiş şeyler değil BAT 3 eylül o zaman belli olur ne olduğu adetten önce idrarda çıkarmı bilmiyorum.

Bu arada bu gün benim doğum günüm kızlarrr.Mutlumuyum acaba doğum günüm olduğu için aslında gitgide yaşlanıyoruz ama.Yinde niyeyse içimde bi heyecan oluyor doğum günlerimde..

valla canim bende hatirlamiyorum.baska topiklere bakiyorum arada ama cok citirlar ya.ben 3.bebegi soruyom desem ne olur bilemiyom.hatta bir topige sordum oooooo biz burda bir cocuk derdindeyiz diye bir cevap yazdi.

BERİLcim hepinize günaydın dedim anacım. kimseyi ayırt etmem ben. maşallah işleri de azalttın iyiyce:))

Yasetcim inşallh belirtiler bunun belirtisidir:)
yok be canim nerde bitmez kiz kim isini bitirmiste gitmis caniskom.hep birseyler bulunuyor biliyorsun ama temizlik bitti sayilir.bir pencereler kaldi.okul hazirligi daha hic yapmadim.kizlar yok.ama canim sikildikca kislik yapiyom ama daha isinmalardayim.bayram sonunda hiz alacam insallah.hele balimla naz bir gelsin teyzesi.

iyi dogdun canim.nice yaslara sevdiklerinle beraber olasin.ay bizde beraber olalim yahu.bebislerimizde yeni yasinda hepimizi mujdelesin.

kizlarrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz, daha dogrusu nerelerdesiniz, bak okullar acilacak görüsemiyecegiz......
duygu sömürüm ise yararmi ki acaba

öpüldünüzzzzzzzz

slm kızlar nasılsınız ben bu aralar saçlarıma taktım hamilelikte hiç şekil veremiom fön falan tutmuyo

forumda gezerken momy seni gördüm ve sıkıldığım için okumayı bıraktım şimcik saçların nasıl bakim

şaka bir yana brezilya fönü yaptırdın mı memnunmusun kaça yaptırdın defriz nasıl sence ne biliosan anlat bacım bide hamilelikte yapılır mı
acil cvp bekliom yarın sabah ile gitcez yaptırdım yaptırdım 1 ay gidemem

off kızlar ne yapayım sizce bilgisi olan cvp versin lütfen

Doğum günün kutlu olsun tatlım.
Ailen ve sevdiklerine birlikte daha nica sağlıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah.

Iyi ki doğdun.
Dur ilk halayında benden gelsin

Biliyom canım o usulu zaten domates falan da yaptıydım bi kere öyle
neyse şeftali aldım ama başına geçemedim henüz
midem çok ağrıyor bugün,pek tadım yok

Canım ben brezilya fönünü kendim evde uyguladım ve başardım da
sen o mesajları mı gördün valla çook da memnun kaldım
hamileyken de yapılır sadece biraz kokusu oluyor maske takarsın bi de vantilatör karşısında veya kuaförlerin balkonu falan varsa çık orada yaptır yani kokuyu çok tenefüs etmemeye çalış
brezilya fönü olayı çoook rahat tav. ederim ben 2. uygulamayı kuaförde yaptıracam saçımın dip boyasını yaptırdım şimdi bayramdan sonra da bre.fönümü yaptıracam şu fırsat siteleri varya oralardan bak evine yakın olanı tercih edersin hergün bir sürü ilan var,bir de ne marka keratin kullanıyolar onu da sor mutlaka,bana söylersin ben sana az çok tavsiye verebiilecek kadar araştırdım

Güzel bir gün olması dileğiyle herkese günaydın

doğum günümü kutlayan arkadaşlarımada teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni.

günaydın kızlar,nasılsınız herkes iyidir umarım
yaset canım doğum günün geçmiş olsada nice mutlu yıllara diyorum sağlıkla ve sevdiklerinle........

semram canım nasılsın,sanada günaydınçok yorgun hissediyorum ben kendimi, hiiiç bir işte yapmıyorum doğru dürüst ama kolumu kaldıracak halim yok arkadaşım yaa,birde devamlı uykum var,bulduğum her yerde uyuyorumeşimde evde ya tembellikten sanırımuğrayamazsam bil ki kendime gelemiyorumduradet olmadım daha 20 gün olmuş, doktordan randevu alırım belki,gidersem haber veririm size hoş her ay aynı terane,ya kistim vardır,ya yumurtam yoktur vs vs vs,ama siz benden yinede haber bekleyin anacımsen ne yapıyorsun görüşmeyeli arkadaşım,gerçekten fatoş nerde?????

merka ettim kuzum yaaa.. geçen alışverişe diye çıktın daha da geri dönmedin.

neyse iyisin ya şükür.

biz aynı tatlım, iş güç defne uğraşıp duruyorum.. pazartesi gece köye gitcez, 2.günü geri dönücez. eşimin izni yok malesef sadece 2 gün(

sanki köye gideceğimizi anlamış gibi Defne babanne demeye başladı:)

Bende cuma doktora gidecektim test için randevular dolmuş, bayram sonrasına kaldı.

bugün cam silmeye başlarsam cumaya kadar camlar perdeler biter inşallah.Ancak bu hızla yapabiliyorum:))) başka da işim yok çok şükür.

İnşallah seninde herşey gönlünce olur canım arkadaşım.. uyku hali?? hayırdır inşallah:) Hayır olsun hayır:)

Kocaman öpüldün tatlım.

hakkatten yaaa ben alışverişe diye çıktım yokum ortalıklarda dimi:44::44:kendimde değilim ben,eşimede yemekten önce birşey sormuşum o cevabını vermiş ben yorum yapmışım:44:yemekte soru sordum,yüzüme aynen böyle baktı,beni mi sınıyorsun karıcığım dedi,ben gayet ciddi;yok canım ne alakası var soru sordum sadece dedim.....o derece yani
ohhh ne güzel siz köye falan iki günde olsa bir yerlere gidiyorsunuz bende o da yokhayırlısı bakalım,siz çoook eğlenin inşbenimde bayram sonrasına kaldı tatlım doktor işi dolu maalesef randevularamaaaan ne yapayım hiç üzemiyeceğim kendimi,ama sen git güzel haberlerle gel bebişinin pıt pıtlarını duytahlillerini yaptır,sonuçlarını da bize bildir
uyku hali hayırdır hayır,eşim izinde ya biz geceleri oturuyoruz gündüzde uyuyoruzkeşke hayıra çıksabi saatine denk gelsede ben çifte bayram yapsamamaaan hayal kurmuyorum artık olursa olur olmazsa yine oluray ben gidip biraz yatayım sonra gelmeye çalışırım,bende seni öptüm,defneyide öp benim için

iyi geceleeeeer
Kızlar giremedim iki gündür.polyanna ve beril canım doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim.çok hoş bir akşamdı allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Bu arada dün akşam adet de oldum yalnız eşimin hali şaşırttı beni 2 gün gecikme onu bayağı ümitlendirmiş meğer.Artık darısı gelecek aylara.
yaset canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun kızımla aynı gün doğmuşsunuz torpilli tebrikler benden sana.
BAT ı bekleyen arkadaşlar allah dualarınızı kabul etsin inşallah

ranay tatlım,gecenin bu saati kafam yerindeyken yazayım dedim,sabah diyorum ki birinin kızının doğum günüydü ama kimin:26:yaseti hatırlıyorum,hatta ona kızınla aynı gün mü doğdun diyecektim meğerse minik seninmiş,geçte olsa doğumgünü dileklerimi kabul et artık annesi,mutlu bir yaşam sürsün miniğin sevdikleriyle beraber
önümüzdeki ay eşinede bizede güzel haberler vermen temennisiyle iyi geceler diliyorum canım

Maşallah ACEMİM gece gerçektende oturuyormuşsunuz

anam yorum saatine bak 03:43

Neyse şimdi uyuyosundur sen uyuyan güzel:))

ben gece uyuyamadım. moralim bozuk, eşimle aramız limoni.. hemde yarın evlilik yıldönümümüzken!!!!!!
hormonlarım çoştu adama ağzıma geleni saydım(( sayarkende bi yandan gözlerim şişene kadar ağladım tabi. offfff kafamda kurup kurup patladım!! neyse yarına kadar düzeliriz inşallah.

Hepinize günaydın..

bana günaydın,size tünaydıııııın
uyuyan güzel kalktı,yüzünü yıkadı şimdi bilgisayarın başındaeşimde rüyandamı gördün kızları der hep
senin adına üzüldüm gülüm ama olur böyle şeyler,geçer inş.hepte önemli günlerin arifesinde olurumarım herşey youna girer tatlım,evlilik yıldönümünüzde şimdiden kutlu olsun,çocuklarınızla daha nice yıllara diyim ben sana.bu arada kaç yıl oldu:26::26:

bende gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm,beklemediğim birinin hamilelik haberini aldım bana ultrason görüntülerini falan gösterdi,bayram günüymüş birde,içime oturdu resmen rüyamdaağlamıyacağım diye dolaşıyorum ortalıkta birde devamlı dua ediyorum,lütfen bende hamile olayım artık diyesonra annemi görüyorum kızım sen hamilesin diyor,anne ben böyle rüya gördüm biliyormusun deyip rüya içinde rüya görüyorum,gerçi iki gün önce annem gerçekte de sordu hamilemisin diye o da rüyasında görmüş ben ona ağır kaldırmamam gerek hamileyim demişimhayrolsun diyorum gördüğünüz gibi yine rüyalarıma girmeye başladı ben birkaç aydır rahattım oysaki,dün çok mu düşündüm nehayrolsun diyelim hayra çıksın

canım benim rüyaların hayırlara çıksın inşallah.

Rabbim o güzel gönlüne göre versin.

nasıl heyecanla bi solukta okudum yazını varya:))

canım malum defne daha küçük olduğu için bizim evlilikte yeni sayılır. 4 yılımız bitiyor.

Bu arada az önce eşim aradı Çok şükür düzeldi herşey. Bebeğin stresi var üzerinde diyo. bende o stresle camları sildim perdeler yıkanıyo:))
hem kendini yorma, hemde ağlayıpta bebeğimizi üzme dedi Rabbime şükürler olsun içim rahatladı valla.

çoooook sevindim canım herşeyin düzelmesine,bi gazla temizlikte çıktı desene
tuttum enişteyi,senide bebişide düşünmüş bir alkış ta ona

hadi bakalım güzel bir evlilik yıldönümü diliyorum sizeeeeeeee

Sağol yaseminim çok teşekkür ederim.. Alkışlarına layık olmaya çalışacağız:)))

Yarın kandil bu arada.. Öle aman aman bi kutlama yapmayız. belki iftara yetişirse yemeğe çıkarız. yetişemezse ben evde bişeyler hazırlarım artık:)

Son düzenleme:
selam kızlaarr nasılsınız?keyifler iyidir inşallah..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..yarın kandil bayrama 4 gün kaldı..temizlikler başlıyor,bayram hazırlıkları vs. ne güzel sohbetler ediyosunuz ooohh maşallah..ben giremiyorum bu aralar..hemde biraz uzak durmaya çalışıyorum bu konu hakkında konuştukça stresim artıyo..sildim kafamdan diyorum birisi gelip yok mu ikinci diye soruyokafam darman duman oluyo..neyse çok şükür toparladım kendimi..

şöyle bi geçmişi okudum ve selam vermeden çıkmayım dedim..ama sizleri çok özledim,sizlerle sohbet etmeyihepinizi çok çok öpüyorum..Allaha emanet olun inşallah..

Ebrucum hoşgeldin güzelim. İyi olmana kendini toplama çoook sevindim.
Rahat ol canım, stres büyük düşman biliyosun.

Tombiş kuzunu ve seni kocaman öpüyorum. yarın görüşemezsek KAndilin mübarek olsun canım. Rabbim nicelerini görmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…