- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.201
yaset sen de müjdeli haberini alırsın inşallah canım bu ay.Hep birlikte çifte bayram yapsak fena mı olur
BERİLcim hepinize günaydın dedim anacım. kimseyi ayırt etmem ben. maşallah işleri de azalttın iyiyce:))
Yasetcim inşallh belirtilerbunun belirtisidir:)
valla canim bende hatirlamiyorum.baska topiklere bakiyorum arada ama cok citirlar ya.ben 3.bebegi soruyom desem ne olur bilemiyom.hatta bir topige sordum oooooo biz burda bir cocuk derdindeyiz diye bir cevap yazdi.çok güldüm yaaa baya komik olmuş
benim sağ kasığımda 3 gündür geçmeyen sürekli hafif bir agrı var bide hafif bir dolgunluk hissi ama henüz emin değilim tabi.Kızımdada böyle varmıydı hiç hatırlamıyorum ama işin içinde tecrübesizlikte vardı o zaman varsada önemsememiş olabilirim bide tabi çok yoğun çalışıyordum anlamadım belkide.Şimdi işim biraz daha hafif kendimi dinleyebiliyorum.yakında belli olur hayırlısı
yok be canim nerde bitmez kiz kim isini bitirmiste gitmis caniskom.hep birseyler bulunuyor biliyorsun ama temizlik bitti sayilir.bir pencereler kaldi.okul hazirligi daha hic yapmadim.kizlar yok.ama canim sikildikca kislik yapiyom ama daha isinmalardayim.bayram sonunda hiz alacam insallah.hele balimla naz bir gelsin teyzesi.BERİLcim hepinize günaydın dedim anacım. kimseyi ayırt etmem ben. maşallah işleri de azalttın iyiyce:))
Yasetcim inşallh belirtilerbunun belirtisidir:)
İyi olur tabi çifte bayramİnşallah Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin.
Biraz öyle gibide çünkü daha önce hiç başıma gelmiş şeyler değil BAT 3 eylül o zaman belli olur ne olduğu adetten önce idrarda çıkarmı bilmiyorum.
Bu arada bu gün benim doğum günüm kızlarrr.Mutlumuyum acaba doğum günüm olduğu için aslında gitgide yaşlanıyoruz ama.Yinde niyeyse içimde bi heyecan oluyor doğum günlerimde..
Beril allah senin müstakınımını versin emi
bi de kabak tarifi mi verdin deli,onu biliyodum ben,canın çekti senin heralde
ama biz bugünn kabak yedik canoş..
Şeftaliyi deniycem bakalım ama zaten ben erik normalde de sevmem ki
onla uğraşamam ben yarın pazara çık,2 kilo bursa şeftali al,4 katı çıkar
bir güzel otur soy allah soy et,yarına iş çıkardın banaaa
gelemezsem sebebi beril herkesin haberi olsun,bi de dip boyamı yaptıracam ne güzel dimi fönlü
boyalı saçlarımla oturup kışlık yapacam
Biliyom canım o usulu zaten domates falan da yaptıydım bi kere öylegunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canim seftaliyi sadece ortadan ikiye ayir
kapagina dikkaat ert ve siki kaapat
tencerede kaynatirken de siseleri gazeteyle yada bezle sar yanyana kaynarken kirilma yapiyor.sonra su sogusun siseleri öyle cikar ve hemen ters cevir beklet acaba bozulan varmi diye
slm kızlar nasılsınız ben bu aralar saçlarıma taktım hamilelikte hiç şekil veremiom fön falan tutmuyo
forumda gezerken momy seni gördüm ve sıkıldığım için okumayı bıraktım şimcik saçların nasıl bakim
şaka bir yana brezilya fönü yaptırdın mı memnunmusun kaça yaptırdın defriz nasıl sence ne biliosan anlat bacım bide hamilelikte yapılır mı
acil cvp bekliom yarın sabah ile gitcez yaptırdım yaptırdım 1 ay gidemem
off kızlar ne yapayım sizce bilgisi olan cvp versin lütfen
hakkatten yaaa ben alışverişe diye çıktım yokum ortalıklarda dimi:44::44:merka ettim kuzum yaaa.. geçen alışverişe diye çıktın daha da geri dönmedin.
neyse iyisin ya şükür.
biz aynı tatlım, iş güç defne uğraşıp duruyorum.. pazartesi gece köye gitcez, 2.günü geri dönücez. eşimin izni yok malesef sadece 2 gün(
sanki köye gideceğimizi anlamış gibi Defne babanne demeye başladı:)
Bende cuma doktora gidecektim test için randevular dolmuş, bayram sonrasına kaldı.
bugün cam silmeye başlarsam cumaya kadar camlar perdeler biter inşallah.Ancak bu hızla yapabiliyorum:))) başka da işim yok çok şükür.
İnşallah seninde herşey gönlünce olur canım arkadaşım.. uyku hali??hayırdır inşallah:) Hayır olsun hayır:)
Kocaman öpüldün tatlım.
iyi geceleeeeer
Kızlar giremedim iki gündür.polyanna ve beril canım doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim.çok hoş bir akşamdı allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Bu arada dün akşam adet de oldum yalnız eşimin hali şaşırttı beni 2 gün gecikme onu bayağı ümitlendirmiş meğer.Artık darısı gelecek aylara.
yaset canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun kızımla aynı gün doğmuşsunuztorpilli tebrikler benden sana.
BAT ı bekleyen arkadaşlar allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Maşallah ACEMİM gece gerçektende oturuyormuşsunuz
anam yorum saatine bak 03:43
Neyse şimdi uyuyosundur sen uyuyan güzel:))
ben gece uyuyamadım. moralim bozuk, eşimle aramız limoni.. hemde yarın evlilik yıldönümümüzken!!!!!!
hormonlarım çoştu adama ağzıma geleni saydım(( sayarkende bi yandan gözlerim şişene kadar ağladım tabi. offfff kafamda kurup kurup patladım!! neyse yarına kadar düzeliriz inşallah.
Hepinize günaydın..
canım benim rüyaların hayırlara çıksın inşallah.
Rabbim o güzel gönlüne göre versin.
nasıl heyecanla bi solukta okudum yazını varya:))
canım malum defne daha küçük olduğu için bizim evlilikte yeni sayılır. 4 yılımız bitiyor.
Bu arada az önce eşim aradı Çok şükür düzeldi herşey. Bebeğin stresi var üzerinde diyo. bende o stresle camları sildim perdeler yıkanıyo:))
hem kendini yorma, hemde ağlayıpta bebeğimizi üzme dediRabbime şükürler olsun içim rahatladı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?