- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.141
sorularimi cevaplarsan sevinirim tatlim
senden cevap gelmedi asagidada görünmedin ondan gittin sandim pc demi sorun acababen anlamadım burda ne demek istediğini ama ben burdayım zaten
ki seninle sohbet ediyoruz..ama bahsetmiştim az önce sorun var ve yazım gidene kadar yıl geçiyor aradan
GÜnaydın fıstıklaaaarrrr...
İyi hafta sonları diliyorum hepinize..
2 gün sönük geçer artık(
GÜnaydın fıstıklaaaarrrr...
İyi hafta sonları diliyorum hepinize..
2 gün sönük geçer artık(
günaydın kızlar nasılız bakalım,güzel bir hafta sonu diliyorum herkeseeeeeeee
günaydın canıııımmmmmm.
gerçi bana bu hafta gün hep geç ayıyor
eşim gececiydi bu hafta bende pek erken yatamadım hiç
o yüzden sabahlarıda kafam kalkmıyo
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlarrrr
iyiyim ben tatlım,ne olsun işte benim kocacım da evde olunca hafta içi hafta sonu farketmiyor:)))ama hiç üzülme bende sendenim,bizde eşimle sabaha kadar oturuyoruz,sonrada vurup kafayı yatıyoruz,oğluşum kalkıp kahvaltısını kendi yapıyor(tabii ben ona masaya hazırlıyorum,birde kayınpederim bizde onunla vakit geçiriyor)bizde eşimle öğlene kadar yatıyoruz,sonra kalk iş güç yemek derken akşam oluyor işte,gerçi ben sevmiyorum günden birşey anlamıyorum,işe başlasın normal düzenime dönmek istiyorum:95::95:günaydın canım
sen nasılsın ?
sanada güzel bir hafta diliyorum canım
ohhhh hamaratım benim:)))))
bize akşam oldu nerdeysesabahın köründe kalkıyo bizim küçük hanım. babasını uğurlayacak mutlaka:))
İlerde Rabbim kucağımıza almayı nasip ederse benim iş çok zor..
üsttekinin kızı ağlar benim kız uyanır: anne ağıooo der :26:, gece erken yatar sabah aynı, geç yatar sabah aynı kalkar :26: bakalım düzelir inşallah.. ve dileğim Rabbimden kızımın kardeşi UYKUCU olsun. AMİN
YASEMİNcim canım sanada mutlu hafta sonları olsun.
ben bugünde nane ayıklamaya oturdum.. dün markette 10 kuruşa satmışlar eşimde 10 bağ almış:))
bi yandan da çarşaflar yıkanıyo. yavaştan temizliğe de başladım.
selam canım,hadi inş bebişin seninledir de bize güzel haberler getirirsinButun arkadaslara selamlar,persembe gunu doktora gıdıcem bende bakalım uzun zaman olmuştu gıtmeyeli,ondan sonrada trabzona gidiyorum,25 agustosta adet bekliyorum bakalım ınsallah bebek vardır:)varsa persembe gunude belli olur herhalde ya trabzona gıtmeden yada geldıkten sonra iyi yada olumsuz haberi veririm..[/I]
selam canlar bılıyorumki gine kimse yok ama yazmak istedim.sanirim gidecek bir yer bulmadim sizden baska.korkunc kötüyüm sebebini bilmiyorum.sabahtan beri yatiyorum resmen.bulasiklari bile yerlestirmedim nerdeyse iftara yaklastik oysa.belirti felan demeyin.tembellikkkkkkkkkk.esimlede konusmadim cikalim diyo cevabim cikkkkkkk.yani konusursam enerji harcayip kusecek bedenim o kadarim.gunler gecmiyor kizlari cok özledim.eltimin bebegi allah uzun ömür versin beni benden aldi.keskelere belkilere geri döndüm.ev tam bir timarhane.kim kimle konusuyor.kim nerde hic bilmiyom.evden de cikmadim.alis veris yine hasan efendinin elinden öptü.gitti insallah yemeklik bir seyler alir.adamin alis veris anlayisi abur cubur ve kavundan ibaret.amannnnn gercekten bu ramazan iftari merasimleri canimi sikiyor artik.ne pisireyim yanina ne edem.e cay bosmu olur bir sey yapayim bari.cokkkkkk sikildim cokkkkkkk.
aslinda sekerler bunlar bahane biliyorsunuz demi.gunler gecmiyor. bugun 5 igne gunum daha 5 tane daha var.ve beklenen gune 9 gun.9 koca gun.bir yanda inga deyip salyasiyla gulen yegen diger yanda karni burnuna degen görümce kizlarimda yok.ay dengeyi bozdum.haaa biz bu dertteyiz kizlara amcalaribir van kedisi yollamis dogum gunu hediyesi.ben eve koyamam ya.kili beni deli eder.gerci kizlr ölür sevictende.diyecegimi unutacaktim bak simdi.kediyi yeni evlenen eltim istiyor.dert bir degilki bacim ya.akilli beni bulmuyor deli g...tümü birakmiyor.kocaman kadin ne deyim ben simdi.hele küsüp ggitmesi yokmu.deli oluyom.aman ben susayim en iyi yaptim is bu zaten aile problemlerinde.
ya anlamadim ben bunlari niye bos topige yazdimki.oh bosver rahatladim.
umarim hafta sonunuz iyi geciyordur.prensler prensesler size zamani u nutturuyordu.hepinizi öpüyorum arkadaslar.
şimdiiiiii yazdıklarına güleyim mi ağlayım mı bilemedim berilcimruh halin çok tanıdık geldide ondan yanlış anlama sana sadece geçicek diyebiliyorum o dokuz gün geçecek amaaaaa böyle stres yaparsan o dokuz günün sonunda ne olacağını kestiremiyorum hamileysen ilk halay benden sevincin sevincimizdir, amaaaa dedim ya! eğer hamile değilsen şu anda bulunduğun durumdan daha kötü olursun o yüzden şöyle bir ayağı kalk,silkelen ve şu kısacık hayatımızın güzelim dakikalarını ne kadar boşa geçirip hayatın elimizden akıp gittiğini farket şimdi kalk insanların arasına karış sohbetlerine ortak ol,enişteyi yalnız alışverişe gönderme,tut elinden ve ...........beri kalk sofrayı hazırla bacım yaaa ,felsefik felsefik konuşturuyon burda beni,topiğin tescilli ve hunili delisiyim ben .sonra yine uğruyacağım kendine gelmiş ol tamam mı tatlım
selam canlar bılıyorumki gine kimse yok ama yazmak istedim.sanirim gidecek bir yer bulmadim sizden baska.korkunc kötüyüm sebebini bilmiyorum.sabahtan beri yatiyorum resmen.bulasiklari bile yerlestirmedim nerdeyse iftara yaklastik oysa.belirti felan demeyin.tembellikkkkkkkkkk.esimlede konusmadim cikalim diyo cevabim cikkkkkkk.yani konusursam enerji harcayip kusecek bedenim o kadarim.gunler gecmiyor kizlari cok özledim.eltimin bebegi allah uzun ömür versin beni benden aldi.keskelere belkilere geri döndüm.ev tam bir timarhane.kim kimle konusuyor.kim nerde hic bilmiyom.evden de cikmadim.alis veris yine hasan efendinin elinden öptü.gitti insallah yemeklik bir seyler alir.adamin alis veris anlayisi abur cubur ve kavundan ibaret.amannnnn gercekten bu ramazan iftari merasimleri canimi sikiyor artik.ne pisireyim yanina ne edem.e cay bosmu olur bir sey yapayim bari.cokkkkkk sikildim cokkkkkkk.
aslinda sekerler bunlar bahane biliyorsunuz demi.gunler gecmiyor. bugun 5 igne gunum daha 5 tane daha var.ve beklenen gune 9 gun.9 koca gun.bir yanda inga deyip salyasiyla gulen yegen diger yanda karni burnuna degen görümce kizlarimda yok.ay dengeyi bozdum.haaa biz bu dertteyiz kizlara amcalaribir van kedisi yollamis dogum gunu hediyesi.ben eve koyamam ya.kili beni deli eder.gerci kizlr ölür sevictende.diyecegimi unutacaktim bak simdi.kediyi yeni evlenen eltim istiyor.dert bir degilki bacim ya.akilli beni bulmuyor deli g...tümü birakmiyor.kocaman kadin ne deyim ben simdi.hele küsüp ggitmesi yokmu.deli oluyom.aman ben susayim en iyi yaptim is bu zaten aile problemlerinde.
ya anlamadim ben bunlari niye bos topige yazdimki.oh bosver rahatladim.
umarim hafta sonunuz iyi geciyordur.prensler prensesler size zamani u nutturuyordu.hepinizi öpüyorum arkadaslar.
evet canım kızlarım var ama anneannedeler bayrama gelecekler kızlara hedıye yollamıs amcaları tatvanda görev yapızor ama ben kedı sevmem ya ne bıleyım hanı nankör derler kılını döker.bilmiyom simdi kücük eltide duruyor bakalim.kadin verecegede benzemiyor.valla dun igneye gittim 5.de yapildi gelirken 1 saat yuruduk.bacaklarim uyusmus ya.ama yok dun öyle bir gundu bende anlamadim.bugun yeni bir gun dun yaok ben miskinligi atip insallah normale dönecem.dun bende esime dedim keske cocuklar burda olsa onlarin arkasinitoplayinca zaman geciyormus diyor.guluyor.sana rahat batiyor diye.bende de isim ezberleme sorunu var.okulda oturma duzenine göre bir cizelge yapiyordum ögrenmek icin.Canım senin ikiz kızların mı vardııı????ya kusura bakmayın yeni yeni tanıyorum herkesi offf demeyin noluur.
E nerdeler şimdi?Benim de bi kzım var annanesinde adana'da ben de çoook özledim haftaya gidip alacam inşallah yavruşumu...
van kedisi mi çoook severim kedileri ama ben de eve sokamam,benim lolipopum da bayılır,delirir kedi görünce ama evde çok zor be,bakabilene bravo,ben korkarım da hem öyle çok haşır neşir olamam yani,sırtını severim en çok yani
canım için baya sıkılmış ama Yasoşun dediği gibi sen 9 gün böyle gidersen kafayı yersin,bence de hemen toparla kendini,bi moda dergisi al,ne bileyim yeni bi kitaba başla oyala işte kendini,ben de bekliyorum şimdi 31inde adet olmam lazım kotexlere hazır ama inşallah daha uzun süre ihtiyacım olmaz...
Çatlatma iğnesi mi oluyosun?o da güzel en azından bi tedavin umudun var ben sebepsiz bekliyorum ööööyyyleee
Bende de var aynı miskinlik valla artık okul başlasın diyorum
ramazandan dolayı bence,bizde sahurda yatıyoruz sabah da daha doğrusu
öğlende 12 gibi kalkıyoruz
evinişiydi iftar vakti geliyodu derken işte akşamı ediyoruz
evde çocuk olmayınca sıkıyormuş insan,
kızım olsa her işim yetişiyor valla mecburen onun uykusu,kreş zamanı,yemeği,oyunu işleri sıraya diziyorum
şimdi o yok ya,ha bugün yaparım ha yarın yaparım derken herşey kalıyor
Destekleriniz ve dualarınız için çook teşekkür ederim canlarım benim..isyan etmiyorum kesinlikle ama yazıyı yazdığım gün içim doluydu biraz kusura bakmayın.bazen geliyolar işteiyiyim çok şükür şimdi.
berilcim dua okuduğun için Allah razı olsun canım ablam benim..benim kız kardeşim yok ama burdaki arkadaşlarım sanki kız kardeşim gibi yakın geliyo bana..Rabbim hepinizden razı olsun..ne dilekleriniz varsa hepsi teker teker kabul olsun inşallah..
bu ara iftar misafirleri vs. derken pek giremiyorum kulube..hepinizi çok çok öpüyorum..Rabbime emanet olun eşleriniz,çocuklarınızla beraber inşallah..yine uğramaya çalışırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?