2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın kızlarr
hayret doğrusu hafta sonu uyuşukluğu çökmemiş bu kez maşlhh diyelimde barii
beni hiçç demeyin okuyup çıkıyorum gözlerim şişmiş gibi sankii elleim falan şiş gibi yazmaya varamıyorum inanın şimdievleri toplıycam ama nasıl yapcam bilemiyorum evin halide içler acısıyoksa benim halimmi içler acısı bilemiyorum valla
topikdeki hekes iyi allah şükür sıkmayın canınızı bişeye herşey geçecekk

ÇOK YAKIN GÜZEL GÜNLER BİRKEZ DAHA UFKA BAK

HEP SEMAYA AÇTIĞIN ELLERİN ŞAHİD OLSUN

Son düzenleme:
ya kizlar bir liste yapin kim hamile diye zaten az kisiyiz en cok bu hosuma gidiyor.ben araniza yeni katildim ama size hic söylemismiydim
SIZI COKKKKKKKKKKKKKKKK SEVDIMI

ben duramamki zaten hemen denerim :))

Berilcim bir listemiz vardı burda bak:))

aslında zeynepte çok erken kalkıyor ama ben geç yattığım geceler sabahın köründe kalkamıyorum malesef ama malüm büyüdü artık abla oldu ben bütün kapıları kilitlitliyorum yani ona zarar verebilecek dış kapı ,mutfak,salon sonra az daha yatıyorum :))kıyamam zaten kızımda boya yapıyor çizgi film izliyor başka kanal izleyemesin diye yumurcağı bile kilitliyorum:)) ama bu 1 hafta sürüyo sadece eşim gecedeyken onun dışında kızıma eşlik ediyorum:)

evet canım öyle olunca günden bişey anlaşılmıyor bende sevmiyorum erken kalkınca zaten kendimi daha enerjik hissediyorum erkenden işler bitiyor ama bu haftayıda atlattık çok şükür:)))) sizin eşler nasıl çalışıyor bilmiyorum ama vardiya gerçekten çok zor yaaa (

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım 25 ağustosa bekliyosan perşembe kesin belli olur hakkında hayırlısı olsun inşallah...

canım Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradlarını versin inşallah daha fazla üzülmeden:81::81::81:

Benim kızımın da doğum günü 9 eylül,yaklaşıyor bakalım bu sene kreşte kutlamayı düşünüyoruz
tabi 9 eylül olmayadabilir kreşin programına bağlı artıkın.
Branş öğretmeni misin?ben ing.öğrtmeniyim,bu sene tayin istemiştim liseye geçtim-imam hatip lisesine
bakalım nasıl olacak daha önce hep ilköğretimlerde çalıştım.

ya kizlar bir liste yapin kim hamile diye zaten az kisiyiz en cok bu hosuma gidiyor.ben araniza yeni katildim ama size hic söylemismiydim
SIZI COKKKKKKKKKKKKKKKK SEVDIMI
Bimukabele canım biz de seni

Eşin fabrika da falan mı canım?benim eşim de subay haftada bir mutlaka nöbetçi olur biz de kızımla
takılırız evde:76:

Beril benim de kızım annanede
eşim hergüün getirsinler kızımı,niye bıraktın,
sen git al deyip duruyor,hem ilk kalışı da değil senenin yarısını Adanada geçirir benimki
biz İstanbuldayız,gelir alır teyzeleri 15 gün doyarlar geri getirirler

senin kociş bişey demiyo mu??

ben duramamki zaten hemen denerim :))
afiyet olsun canim bende cok tarif var yakasi daha gun yuzu görmemis.simdiden afiyet olsun.bugun yine mutfak kislik yoruldum ya.biraz seftali erik yaptim son posta kayniyor bir baktim size.

sagol canim ben niye yokum listedeeeeeeeeeeeeeeee.bakin cok pis kuserim haaaaaaaaa

demezmi önce rahat olur sandik ma simdi can sikintisindan ölüyoruz.ne yesek nereye gitsek bir yanimiz eksik.benimkiler ilk defa kaliyorlar.biz tatile gitmistik annemde bahceli bir ev aldilar bizimkiler bayildi agaca salincak felan kedi köpek surusune bereket.iki tanede sari gaz yavrusu almistilar.gelmediler annemde israr edince birsey diyemedik.ama evde ne is var ne ses.artik az kaldi.bizimki cok sikiliyor.sabah üzerine atlayan yok kavga yok.sessizlik pek iyi gelmedi.ama onlar cok memnunlar.o yetiyor.

eeeeeee canlarim nasilsiniz.ben bayagi is yaptim gine seftali,erik birazda kayisi hazirladim kis icin siselere.ayni taze gibi oluyor covuklara iyi oluyor.hem icimde rahat ev yapimi kimyasal yok icinde.denemek isterseniz yazarim size.birde kömürlügü duzelttirdim.ben oraya rafli dolaplar aldirdim.herseyim duzenli olsun bakinca göreyim diye.kiler niyetine.esimde orayi yapti .merak etmeyin dun yattim ama bugun acisini cikardim.yine ugrarim kizlar kendinize iyi bakin.

masallah masallah rabbim bizlerinde adini yazilmayi nasip etsin.hamisler imrendim size.tamamina erdirsin rabbim.geridekileride insallah en kisa zamanda müjdelesin bebisler.kizlar benide eklermisiniz bat 29 agustos

canlarim ben geldim yinede gelen giden olmamis.ben hala 5.viteste kislik hazirliyom,hazirlik bahane kafami dagitiyom.meyvelerimi bitirdim.aci pül biberide yaptim.ama heryerim yaniyor banyo yaptim yok banamisin demiyor.merdivenleri sildim ozonlu suyla hemde bezle elimi suya daldirayimda gecsin dedim.biraz daha iyi acisi.ama allahtan hep aklimda yoksa gece gece halay cekerim valla.taifleri veririm.aci pul biber seven olursa.birde bismillah dedim ya bugun hazirliga artik gunleri dusunmuyom.ay buda komik oldu simdi.dusunmuyom deyip yine gun yaziyom.neysen kuslarim igneye gidiyom 6.si olacak geriye kalir 4 igne ve 8 gun.dualrimda hepiniz varsiniz.rabbim tum anneleri bebislerine cocuklarina bagislasin.ay ne olur cocuklarinizi söyle yerime yanaklarrini seyirtim kocaman öpün.öyle öpünki yanagin yarisi agziniza girsin.nazla balim bir gelsin teyzeleri bayram edecem ben asil o zaman.iyi geceler sekerler.yarin görüsürüz

herkese iyi geceler
uryhn ve hsnbrl haftasonu topiği tatlı sohbetinizle şenlendirmişsiniz.hsnbrl canım enerjine şapka çıkarıyorum doğrusu bide içimden bişey yapmak gelmiyo diyorsun ardından bu kadar tempolu çalışıyorsan miskinlik sonuna kadar hakkın canım ya.

bugün adet günümdü ve henüz adet olmadım olmadığım gibi bir belirti de yok.Ama içim çok rahat ne kesin olacak ne de olmayacak diye bir kaygım var.sadece tatlı bir heyecan benimkisi.Zaten şu anda tek düşüncen salı günü kızımın doğumgünü 1 yaşında olacak annesinin birtanesi.Bugün babasıyla gidip harika bir elbise aldık.Melek gibi oldu giydirince.

Genelde gece yazdığım için canlı sohbeti yakalıyamıyorum, sonradan da olsa aynı duyguları paylaştığım sizlerdden haber almak çok güzel.Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

nice mutlu yillar olsun melegimize.nice yaslarni ailesiyle kutlasin sekerimiz.tarafimizdan öp lütfen.rabbim uzun hayirli saglikli bir ömür nasip etsin. insallah bir pozitif test koyarsin söyle bizim ekranlara canim ya.askim merak etmebizburda sanki küs karikocalar yaparya bot birakir birbirlerine iste ayni öyleyiz sekerim arada seytanin bacani kiriyoz ama genelde topikte ramazana istinaden oructa.

gunaydin efendim
iyi bir hafta olur dilegim
hayirli habarler aliriz insallah
ve malüm söz görüsürüz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:| KIZ
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:|
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:|
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:|
5| Uryhn | | | :124::124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:|
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:|
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:|
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:|
1| Seydam |temmuz? | ? | |
2| Acemiera | temmuz? | ? ||
3| Raebzeh |temmuz? | ? ||
4| Ciceklara | temmuz?| ? | |
5| Cenera |? | ? | ||
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos | |??
7| Mommy |2 Ağustos | 31 Ağustos ||
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | | |
10| Ranay |28 Temmuz | 21 Ağustos | |??
11| Baharer |27 Temmuz | 25 Ağustos |
12| Hsnbrl | | 29 Ağustos | |
13| | | | |

HEPİNİZE merhaba...

günaydın canlarım. Dün alışverişe ve annemlere gittim geç gelince de açamadım pcyi.

hepinizi öpüyorum

yaw hayırdır arkdaşlar bu saat oldu kimsecikler yok.

aşağıda BİLGİcimi görüyorum.. başka da kimseden ses seda çıkmamış.

bu arada 60 kilo ile başlayan hamileliğim çok şükür aynı kiloda devam ediyor. İnşallah kızımda olduğu gibi 70 kilo ile tamamlarım

Son düzenleme:

yuppi listedeyimmmmmmmmmmmmmm tesekkürler canim

insallah canim ama kiloyuda dert etme bebislerimiz hayirlisiyla gelsinde kiloda verilir

:)))) canım işyerindeki pcde ifadeleri kullanamıyorum yoksa sana onlarca kahkaha gönderirdim.çok tatlsın yaa. anlaşılan sen de eldeğmemiş çok laf değerlendirmek lazım.iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım.Hayırlısı bugün 26.günüm bekliyoruz bakalım.

canım ben de öğle arasında girebildim ancak.İnşallah kilon hep öle gider gerçi ikinciler de daha hızlı alııyor diyorlar ama test etmek lazım.Konu hamilelik bebek olunca konuşan çok oluyor nasılsa.En doğrusu tecrübe bence.Senin hamilelik nasıl gidiyor.Bulantı halsizlik var mı.Cinsiyetiyle ilgili fikir jimnastiği yorumlar başladı mı? :))))

canimsin ben duydum meraklanma kahkahani.benimde bugun 21.gunum haftaya sali gel diyom.ay nedeyim kis ben sana delinin aklina yine dusurdun gün saymayi.

Canlarım hepinize hayırlı haftalar diliyorummmm..
Berilcim maşallah sana ne güzel kışlıkları hazırlıyosun.,evlatlarınla ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah.
Semraamm canımm sen nasılsın ayşe den yeni haberler varmı çok özledik onuuuu..

Rehhan ebru zeynep yasemin bacılarım sizler nasılsınız..

Hepinizi kocamannnn öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…