- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.161
kizlar eltim geldi tatvandan dedim ya dun sahur icin bir börek yapti hem cok kolay hem cok havali hemde kolayyyyyyyyyyy
anlatiyom hemen bacim
normal hazir yufkayla böregi hazirliyoz arasina sutlü yagli karisimi surerek sonra orta kata harci koyuyoz hersey ayni ama
en ust katta milföy hamurunu diziyoz tepsiyi örtecek sekilde yumurta sarisi sürüp milföylerin karalerine uyarak cigken böregi kesiyoruz ve pisiriyor. firindan cikinca böyle puf puf oluyor cok havali yerkende citir bir tat alti yumusacik börek.ben begendim denerseniz diye yazdim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:| KIZ
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:|
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:|
4| Çelik198408 || |:124::124::124:|
5| Uryhn || | :124::124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek || | :124::124::124:|
7| Zeynep87 || | :124::124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124::124:|
9| Pollyannaa || | :124::124::124:|
1| Seydam |temmuz? | ? | |
2| Acemiera | temmuz? | ? ||
3| Raebzeh |temmuz? | ? ||
4| Ciceklara | temmuz?| ? | |
5| Cenera |? | ? | ||
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos | |
7| Mommy |2 Ağustos | 31 Ağustos ||
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | | |
10| Ranay |28 Temmuz | 21 Ağustos | |
11| Baharer |27 Temmuz | 25 Ağustos |
12| | | | |
13| | | | |
:)))))
bize akşam oldu nerdeysesabahın köründe kalkıyo bizim küçük hanım. babasını uğurlayacak mutlaka:))
İlerde Rabbim kucağımıza almayı nasip ederse benim iş çok zor..
üsttekinin kızı ağlar benim kız uyanır: anne ağıooo der :26:, gece erken yatar sabah aynı, geç yatar sabah aynı kalkar :26: bakalım düzelir inşallah.. ve dileğim Rabbimden kızımın kardeşi UYKUCU olsun. AMİN
YASEMİNcim canım sanada mutlu hafta sonları olsun.
ben bugünde nane ayıklamaya oturdum.. dün markette 10 kuruşa satmışlar eşimde 10 bağ almış:))
bi yandan da çarşaflar yıkanıyo. yavaştan temizliğe de başladım.
iyiyim ben tatlım,ne olsun işte benim kocacım da evde olunca hafta içi hafta sonu farketmiyor:)))ama hiç üzülme bende sendenim,bizde eşimle sabaha kadar oturuyoruz,sonrada vurup kafayı yatıyoruz,oğluşum kalkıp kahvaltısını kendi yapıyor(tabii ben ona masaya hazırlıyorum,birde kayınpederim bizde onunla vakit geçiriyor)bizde eşimle öğlene kadar yatıyoruz,sonra kalk iş güç yemek derken akşam oluyor işte,gerçi ben sevmiyorum günden birşey anlamıyorum,işe başlasın normal düzenime dönmek istiyorum:95::95:
Butun arkadaslara selamlar,persembe gunu doktora gıdıcem bende bakalım uzun zaman olmuştu gıtmeyeli,ondan sonrada trabzona gidiyorum,25 agustosta adet bekliyorum bakalım ınsallah bebek vardır:)varsa persembe gunude belli olur herhalde ya trabzona gıtmeden yada geldıkten sonra iyi yada olumsuz haberi veririm..[/I]
Destekleriniz ve dualarınız için çook teşekkür ederim canlarım benim..isyan etmiyorum kesinlikle ama yazıyı yazdığım gün içim doluydu biraz kusura bakmayın.bazen geliyolar işteiyiyim çok şükür şimdi.
berilcim dua okuduğun için Allah razı olsun canım ablam benim..benim kız kardeşim yok ama burdaki arkadaşlarım sanki kız kardeşim gibi yakın geliyo bana..Rabbim hepinizden razı olsun..ne dilekleriniz varsa hepsi teker teker kabul olsun inşallah..
bu ara iftar misafirleri vs. derken pek giremiyorum kulube..hepinizi çok çok öpüyorum..Rabbime emanet olun eşleriniz,çocuklarınızla beraber inşallah..yine uğramaya çalışırım ...
Benim kızımın da doğum günü 9 eylül,yaklaşıyor bakalım bu sene kreşte kutlamayı düşünüyoruzevet canım kızlarım var ama anneannedeler bayrama gelecekler kızlara hedıye yollamıs amcaları tatvanda görev yapızor ama ben kedı sevmem ya ne bıleyım hanı nankör derler kılını döker.bilmiyom simdi kücük eltide duruyor bakalim.kadin verecegede benzemiyor.valla dun igneye gittim 5.de yapildi gelirken 1 saat yuruduk.bacaklarim uyusmus ya.ama yok dun öyle bir gundu bende anlamadim.bugun yeni bir gun dun yaok ben miskinligi atip insallah normale dönecem.dun bende esime dedim keske cocuklar burda olsa onlarin arkasinitoplayinca zaman geciyormus diyor.guluyor.sana rahat batiyor diye.bende de isim ezberleme sorunu var.okulda oturma duzenine göre bir cizelge yapiyordum ögrenmek icin.
ay evet baslasin ya.yoksa otur ye ic yat kiloya kilo ekledim.hem eylül ayini severim ya.kizlarin dogum gunude var.
eeeeeeeeeee hanimlar iyi bir pazar diliyorum hepimize.bende gec yattim ama ne bileyim kalktim iste.evde biri uyuyunca seste edemem.dedikoduya bakiyom.ama ramazan zorlamaya basladi ya.orucluyken disari cikmayi ben sevmiyom.resmen ödem tuttum.sizler nasilsiniz insallah iyisinizdir.hepinize iyi hayirli bir gundiliyorum.görüsmek uzere
Bimukabele canım biz de seniya kizlar bir liste yapin kim hamile diye zaten az kisiyiz en cok bu hosuma gidiyor.ben araniza yeni katildim ama size hic söylemismiydim
SIZI COKKKKKKKKKKKKKKKK SEVDIMI
evet canım öyle olunca günden bişey anlaşılmıyorbende sevmiyorum erken kalkınca zaten kendimi daha enerjik hissediyorum erkenden işler bitiyor ama bu haftayıda atlattık çok şükür:)))) sizin eşler nasıl çalışıyor bilmiyorum ama vardiya gerçekten çok zor yaaa (
afiyet olsun canim bende cok tarif var yakasi daha gun yuzu görmemis.simdiden afiyet olsun.bugun yine mutfak kislik yoruldum ya.biraz seftali erik yaptim son posta kayniyor bir baktim size.ben duramamki zaten hemen denerim :))
sagol canim ben niye yokum listedeeeeeeeeeeeeeeee.bakin cok pis kuserim haaaaaaaaaBerilcim bir listemiz vardı burda bak:))
Benim kızımın da doğum günü 9 eylül,yaklaşıyor bakalım bu sene kreşte kutlamayı düşünüyoruz
tabi 9 eylül olmayadabilir kreşin programına bağlı artıkın.
Branş öğretmeni misin?ben ing.öğrtmeniyim,bu sene tayin istemiştim liseye geçtim-imam hatip lisesine
bakalım nasıl olacak daha önce hep ilköğretimlerde çalıştım.
ben bu yil 4.sinif alacam canim daha önece yazmistim.imam hatip te calisan arkadaslar var cok daha rahatlarmis ögrenci acisindan daha saygili oluyorlarmis.
Bimukabele canım biz de seni
burayi ve bu topikten cok memnunum canim
Eşin fabrika da falan mı canım?benim eşim de subay haftada bir mutlaka nöbetçi olur biz de kızımla
takılırız evde:76:
Beril benim de kızım annanede
eşim hergüün getirsinler kızımı,niye bıraktın,
sen git al deyip duruyor,hem ilk kalışı da değil senenin yarısını Adanada geçirir benimki
biz İstanbuldayız,gelir alır teyzeleri 15 gün doyarlar geri getirirler
senin kociş bişey demiyo mu??
Berilcim bir listemiz vardı burda bak:))
herkese iyi geceler
uryhn ve hsnbrl haftasonu topiği tatlı sohbetinizle şenlendirmişsiniz.hsnbrl canım enerjine şapka çıkarıyorum doğrusu bide içimden bişey yapmak gelmiyo diyorsun ardından bu kadar tempolu çalışıyorsan miskinlik sonuna kadar hakkın canım ya.
bugün adet günümdü ve henüz adet olmadım olmadığım gibi bir belirti de yok.Ama içim çok rahat ne kesin olacak ne de olmayacak diye bir kaygım var.sadece tatlı bir heyecan benimkisi.Zaten şu anda tek düşüncen salı günü kızımın doğumgünü 1 yaşında olacak annesinin birtanesi.Bugün babasıyla gidip harika bir elbise aldık.Melek gibi oldu giydirince.
Genelde gece yazdığım için canlı sohbeti yakalıyamıyorum, sonradan da olsa aynı duyguları paylaştığım sizlerdden haber almak çok güzel.Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:| KIZ
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:|
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:|
4| Çelik198408 || |:124::124::124:|
5| Uryhn || | :124::124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek || | :124::124::124:|
7| Zeynep87 || | :124::124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124::124:|
9| Pollyannaa || | :124::124::124:|
1| Seydam |temmuz? | ? | |
2| Acemiera | temmuz? | ? ||
3| Raebzeh |temmuz? | ? ||
4| Ciceklara | temmuz?| ? | |
5| Cenera |? | ? | ||
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos | |??
7| Mommy |2 Ağustos | 31 Ağustos ||
8| Rgbe | | |
9| Yaset | | | |
10| Ranay |28 Temmuz | 21 Ağustos | |??
11| Baharer |27 Temmuz | 25 Ağustos |
12| Hsnbrl | | 29 Ağustos | |
13| | | | |
yaw hayırdır arkdaşlar bu saat oldu kimsecikler yok.
aşağıda BİLGİcimi görüyorum.. başka da kimseden ses seda çıkmamış.
bu arada 60 kilo ile başlayan hamileliğim çok şükür aynı kiloda devam ediyor. İnşallah kızımda olduğu gibi 70 kilo ile tamamlarım
:)))) canım işyerindeki pcde ifadeleri kullanamıyorum yoksa sana onlarca kahkaha gönderirdim.çok tatlsın yaa. anlaşılan sen de eldeğmemiş çok laf değerlendirmek lazım.iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım.Hayırlısı bugün 26.günüm bekliyoruz bakalım.nice mutlu yillar olsun melegimize.nice yaslarni ailesiyle kutlasin sekerimiz.tarafimizdan öp lütfen.rabbim uzun hayirli saglikli bir ömür nasip etsin. insallah bir pozitif test koyarsin söyle bizim ekranlara canim ya.askim merak etmebizburda sanki küs karikocalar yaparya bot birakir birbirlerine iste ayni öyleyiz sekerim arada seytanin bacani kiriyoz ama genelde topikte ramazana istinaden oructa.
gunaydin efendim
iyi bir hafta olur dilegim
hayirli habarler aliriz insallah
ve malüm söz görüsürüz
yaw hayırdır arkdaşlar bu saat oldu kimsecikler yok.
aşağıda BİLGİcimi görüyorum.. başka da kimseden ses seda çıkmamış.
bu arada 60 kilo ile başlayan hamileliğim çok şükür aynı kiloda devam ediyor. İnşallah kızımda olduğu gibi 70 kilo ile tamamlarım
:)))) canım işyerindeki pcde ifadeleri kullanamıyorum yoksa sana onlarca kahkaha gönderirdim.çok tatlsın yaa. anlaşılan sen de eldeğmemiş çok laf değerlendirmek lazım.iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım.Hayırlısı bugün 26.günüm bekliyoruz bakalım.
canım ben de öğle arasında girebildim ancak.İnşallah kilon hep öle gider gerçi ikinciler de daha hızlı alııyor diyorlar ama test etmek lazım.Konu hamilelik bebek olunca konuşan çok oluyor nasılsa.En doğrusu tecrübe bence.Senin hamilelik nasıl gidiyor.Bulantı halsizlik var mı.Cinsiyetiyle ilgili fikir jimnastiği yorumlar başladı mı? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?