2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba arkadaşlar.....

bu sabah kötü bi şekilde uyandık. eşim alt karın bölgesinde tek bölümde şiddetli bi ağrıyla uyandı. işe gitmeden hemen acile gitti. serum bağlanmış usgye girmiş, idrar tahlili yapılmış... Sonuç; taş düşürüyormuş

şükür ki taş böbrekten üretere inmiş. . sabah ki o ağrıdan kıvrandığı hali gözümden gitmiyor..

doktor bol su iç demiş, ilaç vermiş.. bayramdan sonra da ürolojiye gidicez. Allah'ım sen yardım et noolur.

mommy cim canım inşallah bayramı çifte bayram şeklinde yaşarsınız..

hakkında hayırlısı olsun canım.. haftasonu bizim topik çooook sessiz oluyor gördüğün üzre:)

kızını da senide öpüyorum.. Şimdiden hayırlı bayramlar ( çifte bayram olsun inşallah)

Polyanna canıım geçmiş olsun
varmıydı öncesi birden mi çıktı?
ay bu iş erkeklerde ne kadar çok oluyor yaa,böbrek ağrısı çok şiddetli olurmuş
doğum sancısı gibi derler,allah yardımcısı olsun.

Bayram dileklerin için teşekkürler
benim evde şimdi kaynanam var eşimle bizi bekliyolar zaten hep ben kapıdan o bacadan gelir
fırsat kollar bizde kalmak için neyse:26:
bozmicam sinierlerimi,baklava yapmış,sarma sarmış daha bayrama 2 gün var yani biraz erken olmamışmı??*
kendisi oruç tutmuyor eşim oruç,ben de tutuyodum evde hergün söylemesi ayıp çorbadan böreğe,salatadAN cacığa sofrada çeşit çeşit
yemeğim olurdu
ben gidince eşim annem geldi, yemek yapmaya dedi iyi dedim yazık doyursun kocacığımı
ne yapmış biliyomusuz ilk gün buzlukta ikea köftesi vardı onu ısıtmış yanında da makarna ki dolabım sebze doluydu yanii
insan bari bi anne yemeği yapar yaa,benim kocam zaten onu ısıtır yerdi sen olmasan da
:44:ben ne deyimki bişey deyince fettan gelin oluyorum hiiiç yormuyor kendini benim annem olsa paralar kendini
yemek yapacam diye
:26:

canım arkaadasım bende kacgun gıremedım evde ınt yoktu dun girdim cok kisa annemden.benide merak etmediler bayram telasesi.bende seni fistekleyim biraz.saka be tatlisim.ben bugun cok kotuyum eltimle buyuk bir kavga oldu.simdi arkadasa geldim.yatisirsam giderim.adet olmadim buyuk gun yarin ama ben kizlarima gidemiyorum.kötüyüm hemde cok.zaten bu hallerimde sigindigim tek yer bu.oruc agiz basima gelmeyen kalmadi.lanet ettim bugunu yasadima-bir rahatlayim anlatirim.sende takma birseyi kendine ve minise iyi bak.umarim 2 kisi gidip 3 gelirsin.benim icin gercekten bosver gunumdeyim.

gecmis olsun canim.bayram zamani kötü olmus ama beterin beteri var.buna da sukur.tekrar gecmis olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
BERİLcim ve MOMMYim teşekkür ederim kızlar. daha öncesinde böyle bişeyin varlığını bilmiyorduk. aniden ortaya çıktı. zaten de böyle aniden belirti verirmiş bu illet.

BERİL inan yazını okurken aynen böle oldum
bu nedir yaaaa.. yeni gelinsin otursana oturduğun yerde, ne diye milletin etlisine sütlüsüne karışırsın. senin ne haddine!! Annende iyi demiş: ipini kısa bağla diye.. çok takdir ettim.

ayyyy düşman başına böylesi. sen eşinle evlatlarınla mutlu ol, kıskananlarda orta yerinden çatlasın!!!

Bu arada HEPİNİZİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. biz Allah!ın izniyle bu gece yola çıkıyoruz. 2.gün akşam döneriz ama nete giremem. Nasipse bayramın 3.günü görüşmek üzere.

gecirmenizi diliyorum.benim nerde olacam pek belli degil.ama ne olursa olsun kizlarimla olacam.bu arada dr.kontrolüm vardi bugun.elde var koca bir sifirli kn testi.zaten umurumdada degil.tek istedim gitmek yada onlarrin gelmesi.hic okuyamayacaklar biliyorum ama icimden geldi gelin geldim aileden allah razi olsun beni her derdimde sarip sarmaladiklari icin.

HAYIRLI BAYRAMLAAAAAAR,sevdiklerinizle nice güzel bayramlar yaşamanız dileğiyle diyorum ve hewpinizi çooook öpüyorumherzamanki gibi çok vaktim yok ama aklım ve gönlüm burada,ayyyyyy canım arkadaşlarım benim......geçmişi okumadım okuyunca size döneriim

arkadaslar ben memlekete gidemedim.kendimi eve kapattim.bayraminiz kutlu ve sevdiklerinizle beraber mutlu gecsin

iyi bayramlaaaar
Kızlar hepinizi çok özledim ama bu sene ramazan bir başka yorucu geçti sanki bir de bayram telaşı alışverişi eklenince... Hepinizin ve güzel yavrularınızın yanaklarınızdan kocamaaaa öpüyorum.
polyanna canım çok geçmiş olsun.Benim eşim de 2 yıl önce atlattı aynı durumu, bilirim ne kadar zor bişeydir dağ gibi adam iki büklüm kalmıştı gözümün önünde
beril canım ne olur üzme kendini hamilelik için önünde pek çok güzel gün var tadını çıkar sadece bence çocuk sahibi olmak için harcanan bu çabanın tadı bile bambaşka. Eltinle yaşadığın sıkıntının ayrıntılarını bilmiyorum ama eminim icabına bakmışsındır
mommy artık müjdeli haberi senden bekliyoruz en kısa zamanda mutlu haberini paylaşırsın inşallah bizimle.
Hamile arkadaşlarım sizlere de iyi bayramlar geçirmeniz dileğiyle
Ne dersiniz bat larımız listede güncellensin mi?polyanna canım seni de yoruyoruz ama Benim BAT:19 eylül

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak

Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma

Hepimiz için olsun bu şarkı
Selam verip yürümek istiyorum ben

Kızlar ben bugün itibariyle patladım,allahtan hiiiç gecikip de beni boş yere umutlandırmıyor metabolizmam
çok üzüldüm gene,herkes hamile,benimle beraber kızı,oğlu olanlar hep 2.ye geçmiş ama herkes tek çocukla kalan yok
hatta bi arkadaşım vardı kızını 3 yıl beklediler ağlaya ağlaya bana hamile haberini vermişti,çok zor hamile kalıyordu tedaviye geçmek üzereyken mucize oldu sanki
şimdi kızı daha 2 yaşında bile değil o bile süpriz hamile kalmış ocakta doğuracakmış hem de erkek
çok sevindim,allah sağlık versin maşallah diyorum ama kıskançlıktan da çatlicam
offf offf

Beril noldun kuzum ben anlamadım eltinle olanları silmişin heralde aman boşver anlatıpta sinirini zıplatma tekrardan
al allah kulunu zapteyle delini demişler,senin derdin sana yerrt arkadaşım,arkanda sana ful destek bi kocan var
gerisini de çek sifonu gitsin ne deyim

hepinizi öpüyorum canlarım
akşama misafirim var kaynanam bende,2 sepet ütüm var daha ne olsun
ben bitmişim okeye dönüyorum byeee:95::95:

canlarım ben geldım bombok bir moralle.adet oldum,kizlar gelmedi okul acilinca annem getirecek,evde hersey yolunda eltim tatilde.esim biraz rahatsiz,ama onemli degil her yil oruc sonrasi patlayana kadar yer mideniyi halleder.onun haricinde ziyaretlerde ya hamisler ya yeni dogurmusla.ben cöpsuz uzum gibi dolandim.cogunada gitmedim zaten.edi budu evde istedimiz gibi keyf ediyoz.sizi özledim ya.

geçmiş olsun bacım yaaa şimdi okuyunca üzüldüm,bizim başımızda da var o dert fakat biz alıştık rutine bağladık gibi birşey bir ara her 7 ayda bir döküyordukvücudu yapıyormuş eşimingerçi iki üç senedir rahatız nazar değmesinbiraz geç kalmış olabilirim ama aklında bulunsun maydanoz suyu vede gileburu diye bir bitkinin nektarı,bu aktarlarda var yalnız söyleyim berbat bir tadı ve kokusu var,faydası da çok taşı parçalıyor ve kum şeklinde dökülmesini sağlıyor biz böyle rahat ediyoruzsizin birşeyiniz kalmamıştır inş bu zamana kadar,,,tekrardan çok çok geçmiş olsun
ramazan bayramınız mübarek olsun nice bayramlara
sanada iyi bayramlar ferhatım,,,doğuma ne kadar kaldı canım bu arada keyfin nasıl
ranaycım iyi bayramlar sanada tatlım,
mommy canım üzülme benim felsefem yeni tur yeni şansönümüzdeki aya güzel haberler verirsin umarım,ama şuna sevinin metobolizmanız düzgün çalışıyor birde hami,le olmadığı halde adet olamayanlar var(benim gibi)emin ol o daha zor,ferhat arkadaşımıza da hiiiiiç hamile kalamayacak mış gibi geliyordu bak birkaç güne prensesimiz dünyaya gelecek inş,,,,sizinde güzel haberlerinizi alacağız ben eminim hemen üzülme

beril canım şimdi ne desem ki sana,ilk önce kızların gelseydi senin için iyi olacaktı buna eminim de vardır herşeyde bir hayır napalım,sağlıkları iyi olsunlarda gelirler annesi,keyifleri yerindeki okulu bekliyorlar,yoksa şimdiye senin yanında olurlardı üzülmeşu lti meselesini bayağı bir merak ettim söyleyeyim ama canın sıkılacak o yüzden at arkaya gitsiiiiin,hayat küçük şeylere kafa yoramayacak kadar değerli,eşin senin yanındaysa gerisi dış kapının mandalıeşinede geçmiş olsun canımkeyfe devam.............birde hadi hep beraber YENİ TUR YENİ ŞANS,BU AYI İYİ DEĞERLENDİRİYORUZ HEPİMİZ YANİ ÇALIŞIYORUZ KIZLAR ÇOOOOOK ÇALIŞIYORUZ

Son düzenleme:
Beril benim kuzum geldi
evde heryer uçuyor her yanı ceryanlıyor sıpa
annemler karalar bağladı,ellerinden oyuncak bebeklerini almışım gibi oldu çok üzüldüm ama napiim

senin bıcırıklar kaç yaşındalar??

hepinize günaydııınnnnnnnn

Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
biz köye gittik geldik, annemlere de uğradık, başkada hiçbiyere gitmedik.

YASEMİNCİM tavsiyen için çooook sağol canım benim. eşime söyleyim, baksın bi aktarlara.

BERİLcim canım çocukların gelmemiş,:26: üzüldüm valla( gerisini de hiiiç takma. tınnn:)

MOMMYcim ve RANAYcım kırmızılarınız gelmiş... neyse kızlar yapacak bişey yok. Adet olunca ilk gün üzüntülü geçiyo sonra insan alışıyo ve yeni tur yeni şans diyerekten enerji toplamaya başlıyo:) Hakkınızda hayırlısı olsun

yaw birde bizim BEĞENimiz nerelere gitmiş. sistemden kalkmışmı? yoksa benim BEĞENim mi kayıp :))

Son düzenleme:
günaydııııııııııınnnnnnn.patronun muzurluğu yüzünden bugün işteyim(.işhanında kimse yok ama olsun.günlerdir içimi yien kurt bugün açığa çıktı:)...2 3 gündür kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde sızlama vardı.hamileyim diye çok korktum.sabah eczaneye gidip test aldım ve sonuç negatif.rahat bi oohh çektim ama bu seferde aklımda başka şeyler var.acaba başka bi hastalığım mı var.yoksa hava değişiminden mi kaynaklanıyo?...sanırım ben çok pipirikliyimDD

slm kızlar inş güzel bi bayram geçirmişsinizdir benimki çook güzel geçti

2. bayramıda sizden güzel habrrler alınca yaşıycam durmak yok çalışın

GÜNAYDINPARDON TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
topik biraz canlanmış,normale dönüyoruz sanırım
MOMMY gözün aydın kızın gelmiş
POLLYANNAM günaydın canım,nasılsın..bebişin, defnen nasıl?eşin nasıl oldu,hala ağrısı varmı,varsa hemen maydanoz suyu yap ama bir tencere,su kaynasın içine maydonozu at bir demet veya yarım demet biraz kaynasın hemen maydonozu içinden çıkar soğusun yoksa acı olur,gün içinde içebildiği kadar içsin bu sık idrara çıkmasını vede damarların biraz genişlemesini sğlıyor böylelikle daha rahat dökebilir kumunubirde sıcak su torbası varsa böbrek kısmına tutsun buda damarların genişlemesini sağlar ve bu çooook rahatlatıyor(denenmiştir:34

sedacım hoşgeldin canımbak tatlım ben çalışıyorum:78::78::78:,durmak yok yani bilemiyorum...sonunda turnayı gözünden vuracağım inanıyorum(en kısa zamanda inş)

sedacım hoşgeldin canımbak tatlım ben çalışıyorum:78::78::78:,durmak yok yani bilemiyorum...sonunda turnayı gözünden vuracağım inanıyorum(en kısa zamanda inş)

Kızlar dün pedim bitmişti gittim kotex 36lık aldım
küçük paketlere gitti elim belki ihtiyacım olmaz sonra dedim ama
jumbo boyu aldım inşallah bi sene dayanır bana

Polly,çelik,acem
iyi dilekler için teşekkürler
dualarımdasınız
hamişler de adaylarda sağlıkla kucaklayıp cennet kokusunu içlerine çeksinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…