- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.241
canım arkaadasım bende kacgun gıremedım evde ınt yoktu dun girdim cok kisa annemden.benide merak etmediler bayram telasesi.bende seni fistekleyim biraz.saka be tatlisim.ben bugun cok kotuyum eltimle buyuk bir kavga oldu.simdi arkadasa geldim.yatisirsam giderim.adet olmadim buyuk gun yarin ama ben kizlarima gidemiyorum.kötüyüm hemde cok.zaten bu hallerimde sigindigim tek yer bu.oruc agiz basima gelmeyen kalmadi.lanet ettim bugunu yasadima-bir rahatlayim anlatirim.sende takma birseyi kendine ve minise iyi bak.umarim 2 kisi gidip 3 gelirsin.benim icin gercekten bosver gunumdeyim.Kızlar ben Adanaya geldim bayramın 1.gününü burda geçirip kızımı da alıp İstanbula babamızın yanına dönücez inşallah
beni merak eden olmamış hiç aşkolun emiii
Oysa ben yatıp kalkıp sizi düşündüm,adet bekleyenler vardı ne oldu acep diye,Beril naptın canım
hala temizsin inşallah umutlar devam ediyor dimi hadi bakalım yaa
dua ediyorum sana,hepimize hayırlısı olsun
ben de 31i bekliyorum yaaaa,müjdeli bi haber vermek istiyorum herkese hele de eşime,nasıl söylerim diye
süpriz planları yapıyorum,zaten öyle bişey varsa ilk size söylicem,o zaamn öneriler hoş planlar yapalım birbirimize
ayyyy hadi yaaa
1.de de o kadar şaşkındım ve o kadar uzun süre bekledim ki hemen tel. açıp söyleyiverdim zaten test yapmaya girerken bile
aramıştım,yapıyorum hadi ararım seni demiştim,zaten çok bilinçli çok isteyerek zoraki şey ederek olmuştu:26:
süprizi müprizi yoktu yani
gecmis olsun canim.bayram zamani kötü olmus ama beterin beteri var.buna da sukur.tekrar gecmis olsun.merhaba arkadaşlar.....
bu sabah kötü bi şekilde uyandık. eşim alt karın bölgesinde tek bölümde şiddetli bi ağrıyla uyandı. işe gitmeden hemen acile gitti. serum bağlanmış usgye girmiş, idrar tahlili yapılmış... Sonuç; taş düşürüyormuş
şükür ki taş böbrekten üretere inmiş. . sabah ki o ağrıdan kıvrandığı hali gözümden gitmiyor..
doktor bol su iç demiş, ilaç vermiş.. bayramdan sonra da ürolojiye gidicez. Allah'ım sen yardım et noolur.
Polyanna canıım geçmiş olsun
varmıydı öncesi birden mi çıktı?
ay bu iş erkeklerde ne kadar çok oluyor yaa,böbrek ağrısı çok şiddetli olurmuş
doğum sancısı gibi derler,allah yardımcısı olsun.
Bayram dileklerin için teşekkürler
aman bos ver be tatlis.sen keyfine bak.
geçmiş olsun bacım yaaa şimdi okuyunca üzüldüm,bizim başımızda da var o dert fakat biz alıştık rutine bağladık gibi birşey bir ara her 7 ayda bir döküyordukmerhaba arkadaşlar.....
bu sabah kötü bi şekilde uyandık. eşim alt karın bölgesinde tek bölümde şiddetli bi ağrıyla uyandı. işe gitmeden hemen acile gitti. serum bağlanmış usgye girmiş, idrar tahlili yapılmış... Sonuç; taş düşürüyormuş
şükür ki taş böbrekten üretere inmiş. . sabah ki o ağrıdan kıvrandığı hali gözümden gitmiyor..
doktor bol su iç demiş, ilaç vermiş.. bayramdan sonra da ürolojiye gidicez. Allah'ım sen yardım et noolur.
sanada iyi bayramlar ferhatım,,,doğuma ne kadar kaldı canım bu arada keyfin nasılramazan bayramınız mübarek olsun nice bayramlara
ranaycım iyi bayramlar sanada tatlım,iyi bayramlaaaar
Kızlar hepinizi çok özledim ama bu sene ramazan bir başka yorucu geçti sanki bir de bayram telaşı alışverişi eklenince...Hepinizin ve güzel yavrularınızın yanaklarınızdan kocamaaaa öpüyorum.
polyanna canım çok geçmiş olsun.Benim eşim de 2 yıl önce atlattı aynı durumu, bilirim ne kadar zor bişeydir dağ gibi adam iki büklüm kalmıştı gözümün önünde
beril canım ne olur üzme kendini hamilelik için önünde pek çok güzel gün var tadını çıkar sadece bence çocuk sahibi olmak için harcanan bu çabanın tadı bile bambaşka.Eltinle yaşadığın sıkıntının ayrıntılarını bilmiyorum ama eminim icabına bakmışsındır
mommy artık müjdeli haberi senden bekliyoruzen kısa zamanda mutlu haberini paylaşırsın inşallah bizimle.
Hamile arkadaşlarım sizlere de iyi bayramlar geçirmeniz dileğiyle
Ne dersiniz bat larımız listede güncellensin mi?polyanna canım seni de yoruyoruz amaBenim BAT:19 eylül
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak
Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Hepimiz için olsun bu şarkı
Selam verip yürümek istiyorum ben
mommy canım üzülme benim felsefem yeni tur yeni şansKızlar ben bugün itibariyle patladım,allahtan hiiiç gecikip de beni boş yere umutlandırmıyor metabolizmam
çok üzüldüm gene,herkes hamile,benimle beraber kızı,oğlu olanlar hep 2.ye geçmiş ama herkes tek çocukla kalan yok
hatta bi arkadaşım vardı kızını 3 yıl beklediler ağlaya ağlaya bana hamile haberini vermişti,çok zor hamile kalıyordu tedaviye geçmek üzereyken mucize oldu sanki
şimdi kızı daha 2 yaşında bile değil o bile süpriz hamile kalmış ocakta doğuracakmış hem de erkek
çok sevindim,allah sağlık versin maşallahdiyorum ama kıskançlıktan da çatlicam
offf offf
Beril noldun kuzum ben anlamadım eltinle olanları silmişin heralde aman boşver anlatıpta sinirini zıplatma tekrardan
al allah kulunu zapteyle delini demişler,senin derdin sana yerrt arkadaşım,arkanda sana ful destek bi kocan var
gerisini de çek sifonu gitsin ne deyim
hepinizi öpüyorum canlarım
akşama misafirim var kaynanam bende,2 sepet ütüm var daha ne olsun
ben bitmişim okeye dönüyorum byeee:95::95:
canlarım ben geldım bombok bir moralle.adet oldum,kizlar gelmedi okul acilinca annem getirecek,evde hersey yolunda eltim tatilde.esim biraz rahatsiz,ama onemli degil her yil oruc sonrasi patlayana kadar yer mideniyi halleder.onun haricinde ziyaretlerde ya hamisler ya yeni dogurmusla.ben cöpsuz uzum gibi dolandim.cogunada gitmedim zaten.edi budu evde istedimiz gibi keyf ediyoz.sizi özledim ya.
slm kızlar inş güzel bi bayram geçirmişsinizdir benimki çook güzel geçti
2. bayramıda sizden güzel habrrler alınca yaşıycam durmak yok çalışın
slm kızlar inş güzel bi bayram geçirmişsinizdir benimki çook güzel geçti
2. bayramıda sizden güzel habrrler alınca yaşıycam durmak yok çalışın
sedacım hoşgeldin canımbak tatlım ben çalışıyorum:78::78::78:,durmak yok yani bilemiyorum...sonunda turnayı gözünden vuracağım inanıyorum(en kısa zamanda inş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?