2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim valla şimdiden. Hadi hayırlı bakalım. inşallah Rabbim gönlüne göre verir.

iyi bekliyosun valla, ben olsam hemen yapardım testi. Şükürki benim henüz adetime 3 gün kala idrar testinde silikte olsa çıkmıştı. Ayy o günü hiç unutmuyorum. Miraç kandiliydi. Testi yapar yapmaz buraya hemen resmini koymuştum ne olur bakın bişey söyleyin diye. ACEMİcim iyi hatırlar o günü:)

hadi hayrılısı canım

Amin İnşallah.Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
aslında bende çok meraklandımda bayram tatili hafta sonu derken açık eczane yoktu nöbetçi eczanede zor bulunuyor.çalıştığım yerin yakınındada eczane yok o nedenle akşam eve gitmeyi mecbur bekliycem.oda yine eczane bulabilrsem.İnşallah bulurum.

beilcim yaa siğaraya başlamakla iyi etmemişsin gülüm,bak bende içmek için yer arıyorum ama oğlum için içmeyeceğim diyorumburnumda tütüyor kokusu da iki senedir içmiyorum başlarsam da bırakamam biliyorum o yüzden başlamıyorumo yüzden sende kızların için,ilk önce kendin için,sonra da gelmesini beklediğin bebeğin için içme olur mu....arkadaş tavsiyesidir:44::44::44:
anam tetonoz aşılarını bile çok özledim ama bebiş yok işte ortadasanırım aşını yaparlar sorun olmaz diye düşünüyorum ben, biraz kolun ağarabilir ama olsuuun o da güzel:94:
yaset canım çok güzel bir haber bu inan kihadi test sonucunu hemen yazda kutlama yapalım yeni bebişimiz içinşimdidedn hayırlısı olsun çıkacak her iki sonuç içinde
eveeeeeet çok iyi hatırlıyorumbende hamile kalırsam inş,semra semra diye hem buradan hemde özelden seni isteyecerğim yorum yap bana diye:84::84::84::84::84::84:çok güzel ve heyecanlı bir gündü,bugün olsa yine yaşamak isterim,kendim hamile kalmış kadar sevinmiştim canım arkadaşımallah herkese tattırsın o duyguyu

Kızlaaarrrrrrrr beeeeennnn geldimmmmmmmmmmmm.
Sizleri çok ama çoooooooooooooooookkk seviyorum.
Hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Rabbim daha nicelerini göstersin inşallah çocuklarımızla birlikte..

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeemm hoşgeldin canımmmmmmmmm.
şükürki kötü bi haberle dönmemişsin.
Akışına bırak hayatım rabbim hayırlı zamanda hayırlu evlat versin inşallah.

Semraaaaammm canım eşine ve defneme çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.

Yasenimcim,biçiçek ferhat reyhan ebru berilll canlarım sizlerde ne var ne yok geçmişe şöyle bi göz gezdirrdim tamamen okuyamadım umarım herkeslerde herbişeyçikler yolundadırr.

Sizler çok ama çookk seviyorum ve her birinizi o bal yanaklarınızdan öpüyorummmmm .16:

Hadi inşallah güzel haberi çok kısa bi zaman sonra verirsin. burda senden haber bekliyoruz ona göre.

Ayy benim canım arkadaşım, ne gündü valla. RABBİM EN KISA EN HAYIRLI ZAMANDA SANADA TATTIRSIN İNŞALLAH canım benim.
yaaa bizim beğenilerimizi geri verin,kendimi boşlukta gibi hissediyorum
ayen yaa bende çok alışmışım. gidince anladım(

BİLGİcim canım çook teşekkür ederim. Evladının hasta olması çok zor gerçekten. eşimde bende korkuyoruz böyle olunca. o pek belli etmez ama hastalık düzelince söyler bir bir:)

bilgicim hoşgeldin canım,bizlerde seni seviyoruz tatlım,hepinizin yokluğu ayrı ayrı hissediliyor gerçekten
ben işyerinde o butonu kullanamıyodum zatiii.
Benim için bişi farketmedi

canimm cok sagol evet sükürki caresi olmayan bir dert degil ,yani en azindan doktorum böyle söylüyor ,bende dedigin gibi akisina birakiyorum bakalim minik melek ne zaman aramiza katilacak sende durumlar nasil???

canim semram hosbulduk bitanem ,cok cok gecmis olsun defnee,allahim korktuguna ugratmasin canim minik kuzucuk nasil???canimya tickerin dogrumu 26 haftadamisin sen ayy ben okadra uzunmu gittim türkiyeye kiz
reyhancim canim ne güzelde yazmissin insallah bu durumum uzun sürmezde sizlerle hamilelik haberimi paylasirim canim cok sagol bitanem ,bu arada bebeginin cinsiyeti belli oldumu??

amin canim amin ,yaseminim canim arkadasimya hic sorma, bu kararsizlik beni mahvediyor allahim kolayliklar nasip eyler insallah hepimize....allahim sanada mucizeni,mucizelerini yollar biran önce insallah,ben trden bi döndüm tam döndüm resmen eltim dogum yapmisti ben yokken ,o bebek kokusu beni bi kez daha yikti ,bi aklim hemen olsun diyor,diyeri yok, hic kolay bi yol degil, sakin girme diyor , keske ayni anda hamile kalsak sen bana burdan bol bol moral versen ne iyi olur canim benim......duacinim bitanem..

merhaba canim hosbuldum ,sende hosgeldin aramiza ..
benim durumum sizlerden bayabi farkli benim 8 yasinda 1 oglum var sonrasinda , 6 düsügüm oldu malesef,sonuncusu 8 ay kadar önce oldu 3,5 aylik kaybettim bebegimi, arkadaslarim bilirler nasil yikildigimi,kendimi nasil biraktigimi....neyse sonuc olarak yilmak yok dedik birde türkiyede gideyim doktora dedim bu arada ben almanyada yasiyorum,güzel haberlerle geldim fakat simdide ben kendimi hazir hissetmiyorum bakalim zamna ne gösterecek.....dilerim senin meleginde seni cok fazla bekletmeden gelir allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin....

ne bileyim elim gitti ictim basladim ama birakirim.

kizlar ben gidiyorum size haber vermek icin aradim.kavusmama sayili saat kaldi sukurler olsun.icim bir garip ya balim nazim ve ben artik hic bir sey umurumda degil.annem kiziyor biz getirecez diye ama ben dayanamiyom.hasan efendide test perhizine giriyor yarin.ben gitsem iyi olur dedim.tamam dayanamiyon dedi.yarin beni götürecek gelecek.ben pazara yada bilmiyom kavusayimda dönmek umurumda degil.heinizi seviyom cnlarim.

GÜNAYDIIIINNNN PAMPİŞLERRRR

BERİLCİM GÖZÜN AYDIN CANIIMMMM PRENSESLERE KAVUSUYOSUN ÇOK ŞÜKÜRR.

AYŞEM EVET ÇOK ŞÜKÜR ÇAESİ VARRR BİLİYYOSUN KIZIMDA BENDE DOKUZ AY BOYUNCA KAN SULANDIRICI İĞNE KULLANDIM.
RABBİM'E ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN OLMADI.
SENDE YASEMİNDE TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMDA TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BEBİŞLERİNİZE İNŞALLAHH.

SEMRACIM YAA AYŞEMİN DEDİĞİ GİBİ SENİN TİCKER DA Bİ 26 HAFTA YAZISI VAR AMA ACABA OLAN DOĞUMA KALAN SÜREYİMİ GÖSTERİYO :26:
BİLEMEDİM BAK BEN ŞİMDİ..

Yasetciiim
hayırlı olsun şimdiden hadi habei kesinleştir de bi bayram edelim bizde valla
çooook sevindim senin adına darısı başımıza ohhh be en azından bi güzel haber alabildik

Seydamcım hayırlısı olsun canım 6 düşük diyosun insanı ne kadar yıpratır
biraz kendini dinle,kafanı topla bakalım kolay değil yaşadıkların canım sonra da allah hayırlısından versin inşallah

Ciceklara,uhryn,Beril,pollyanna,acemiara
herkese selamlaarrr,misafirim var pek giremem sanırım bu ara hepinizi öpüyorum
hamişler kendilerine iyi baksınlar

kizlar yarin geliyorlar acayip deliyim bugun heryeri temizliyom ne yapiyim diye sabah beri kac liste yatim ay birde yarin dr.a gidecem insallah bu ay gelsin bebisim.icim icimi yiyor.ben mahvoldum ya su 1 ayda olmayanlara rabbim sabir versin
geliyorlar
geliyorlar
geliyorlar
geliyorlar
geliyorlar

tamam tamam acil vakkayim bugun

canım çok güzel bir haber bu ama gelmemişsin dünden beri testi yapmışsındır sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

anam tetonoz aşılarını bile çok özledim ama bebiş yok işte ortadasanırım aşını yaparlar sorun olmaz diye düşünüyorum ben, biraz kolun ağarabilir ama olsuuun o da güzel:94:

ay canım benim o açıdan bakıldığında dediğin doğrıu belki ama gece bile kolumun üzerine yatıcam diye uyuyamadım:)zeynepte böyle olmamıştı Allahtan ateş yapmadı ama kolum öyle ağrıyor ki dünden beri sol kolumu kullanamıyorum:))ama inşallah rabbim tez zamanda karnındaki bebişle birlikte tetenoz aşısı olmanı nasip ederhehe:))

yaaa bizim beğenilerimizi geri verin,kendimi boşlukta gibi hissediyorum

ya valla bende ama açtığımda hem bildirimlerde çıkıyodu ya hem beğenen arkadaşlar olmuşsa en son kaldığım yeri buluyodum hem sizler yazınca beğeniyodum beğendiğimi ifade etmiş oluyodum:))neden gitti ki

saolasın canım bende şimdilik çok şükür herşey yolunda umarım seninde yolundadır canım..

reyhancim canim ne güzelde yazmissin insallah bu durumum uzun sürmezde sizlerle hamilelik haberimi paylasirim canim cok sagol bitanem ,bu arada bebeginin cinsiyeti belli oldumu??

inşallah canım inşallah..evet canım nasip olursa bir kızım daha olucak inşallah

Son düzenleme:
SEMRACIM şimdi ayşenin yazısını okuyunca farkettim canım sanırım senin çizelgede bir sorunmu var 26.haftada gösteriyor canım..

Kızlar ben hala testi yapamadım yaaa ne acı .Dün işten çıktım ve eczaneler kapalıydı. nöbetci eczanede nerde var Allah bilir. eve girerken bi arkadaşıma rastladım alabilirse o alacak.
ben ilçede yaşıyorum son bir yıldır meğer burdaki eczanelerde saat 18:00 olunca kapanırmış e ben zaten 18:00 de çıkıyorum.hafta sonlarıda kapalı olurlarmış ilk defa burda gördüm böyle bir uygulama.
Böyle olacağını bilsem bir aydır denk gelen ezaneden alır koyardım bi kenara, meraklanıyorum ve hala kesinleştiremedim

kızlar ben geldim herkese kocaman kocaman

beril güldürdün beni kız,sende gül emibiran önce gelsin kızlarında şu stresten kurtul artık,zaten sen yarın uğradığında ağzın kulaklarına varmiş olur(bizim buralarda öyle derler:))))))inş ta öyle olsun

yaset bizde merak ettik gerçekten,güzel haberler duymaya ihtiyacımız var..

uryhn inş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mommy bende seni öpüyorum tatlım

ayşem benim,canım arkadaşımo bebek kokusu var ya o bebek kokusu..............................evimde öyle bir kokuyu okadar çok özledim ki,bu ara yine doğum ve hamile haberleri alıyorum,derin bir offf tan sonra yoluma devam ediyorum,hani size diyorum ya ''herşey güzel olacak diye''işte kendime de aynen öyle diyorum,HERŞEY YOLUNA GİRECEK VEDE ÇOOOOOOK GÜZEL OLACAK!!!!!!!!!
inş beraber hamile kalırız birbirimize destek oluruz ama sen beni bekleme be ayşemben yine senin yanında olurum sonuna kadar,sevincin sevincim üzüntün ki inş hiç olmaz üzüntüm olur emin olama sen beni bekleme..........
dün yazacaktım amaaan boşver dedim,bu ay hem oğlumun doğum günü hem benim doğum günüm hem eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz variki ay sonrada kendini bilmez bir doktorun ''BU TESTİ TEKRARLIYACAĞIZ,EĞER AYNI ÇIKARSA SENİN BİR DAHA TÜP BEBEK DAHİL ÇOCUĞUN OLMAZ ''dediği lafın doğum günü!!!!!!!!!!!3bitecek 4'e gireceğiz..............daha ne kadar yolum var bilmiyorum,sen en azından hamile kalabiliyorsun doktorunda bu sefer olacak diyor,ben burda olursam sonuna kadar seninleyim arkadaşım......

BU ARADA BEN HAFTAYA ÇARŞAMBAYA RANDEVU ALABİLDİM ANCAKyukarıda yazdıklarımada bakarak zaman ne kadar çabuk geçmiş,doktorların peşinde koştururken,bahar gelcek moralim yerinde olur,bu sefer farklı olur,kış gelcek şöyle olur,yaz gelcek böyle olur,bayram gelcek belki bakarsın bayram hediyesi olur,......o olur bu olur,insan umut etmekten hiç bıkmıyorbu ay olsaydı herkese hediye olurdu,ama olsaydı

Yasemincimmm canımmmmmm benim ya üzülme haytım elbet vardır onunda bi vakti zamanı.
Bizim bi tanıdıgımızın 16 yıl sonra tüp bebel ile bi kızları oldu kız 5-6 yasındayken kadın tekrardan kazayla hamile kalıyo düşünebiliyomusun hemde doğal yolla canımmm.
Sen bol bol dua et sadece rabbim'den iste.inşallah tez zamanda gelsin bebişin özletmesin üzmesin annesini daha fazlaaa.

Semraam nirdeesinnnn bak bugünde ben burdayım sen yoksun olmuyo ama böyle..
Mommy slm canım senden ne var neyok .

Yasett şu testi bi an önce yap canımda halayımız çekelim hep beraber..

Berilcimmm hadi gözün aydın canım.sen bu akşam erkenden yat bi an önce yarın sabaho olsun sana

Kızlar benim mesai bitmek üzere öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…