- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.261
kizlar döndüm ben ,sizleri cok özledim,artik hep burdayim insallah aranizda, eeeeeeeeeeee gelismelerden haberdar edin benigecmisi okuyamadim, güzel haberler vardir insallah
Maşallah canııım 38. hafta ne güzeeelll,sonuna gelmişsin artık hadi hayırlısımerhaba kızlar nasılsınız bakalım ayşe gelmiş hoş gelmiş varmı sende bişeyler hayırlısıyla bende 38 haftama girdim çok kötüyüm iyice ağırlaştım ağrılarımda var bakalım bizim cadı ne zaman gelecek ama büyük ihtimalle sezeryan olacak oğlumdada olmuştum bu seferde öyle olur herhalde ama ben normal doğumu çok istiyorum her zaman dualarımdasızın inşşalhh en kısa zamanda melekleriniz gelir
Ben de değilim polly beni de eklesin BAT 29 eylül :-(((((Tüm arkadaşlarıma selamlar;
Giremedim nete memlekete gittim geldim,bu arada hamiş değilim listeye tekrar eklersin pollyanna cımesım de kıbrısa gıttı ben hala adetim bugun bıter sanırım gelince işe koyuluruz tekrar:) of ya 12. 14. gunlerı baslarız yıne hesaplamaya:) hamiş olanlar varmı? olur inşallah herseyın hayırlısı...
Hoş geldin canımMerhaba , bende ikinci bebeğimi bekliyorum süpriz olarak geldi :)
oğlum henüz 13 aylık nasıl bir şey bekliyor beni tam olarak kestiremiyorum .
umarım oğlumu üzecek bir durum yaşanmaz ..
ilk bebeğim 3 sene sonunda oldu bunda korunduğumuz halde kaçak yapmış gelmiş :)
ilk zamanlar oğluma her baktığımda ağlıyordum sanki ona ihanet etmişim gibi geliyordu şimdi biraz daha alıştım sanırım bu fikre ..
miğde bulantılarım biraz yoruyor hatta günlük hayatımı zorluyor ama ayakta kalmam lazım diye diye akşam ediyorum
bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
canim cok sagol hosbuldum hemde cok hos,masallah sende sona yaklastin darisi bizlere insallah ,doguma giderken bizlere bol bol dua etmeyi unutma olurmu allahim sagsaglim kucakladigin günleride göstersin canim benim ....merhaba kızlar nasılsınız bakalım ayşe gelmiş hoş gelmiş varmı sende bişeyler hayırlısıyla bende 38 haftama girdim çok kötüyüm iyice ağırlaştım ağrılarımda var bakalım bizim cadı ne zaman gelecek ama büyük ihtimalle sezeryan olacak oğlumdada olmuştum bu seferde öyle olur herhalde ama ben normal doğumu çok istiyorum her zaman dualarımdasızın inşşalhh en kısa zamanda melekleriniz gelir
hoşgeldin,hoşgeldin,hoşgeldiiiiiinaçar açmaz seni gördüm o kadar çok sevindim ki anlatamam heyecendan kimde ne var aklıma gelmiyor şimdi sadece aramıza katılan yeni arkadaşlar var şimdilik aklıma gelen bu,asıl sende ne var,semra biraz haberini verdi çok sevindik te anlat bakalım şu olayın tamamını...................biz bebişi bekliyoruz artık,çalışmalara başladın mı...ayşecim hadi anlat çatladık zaten bir aydır meraktan
canim cok sagol hosbuldum hemde cok hos,masallah sende sona yaklastin darisi bizlere insallah ,doguma giderken bizlere bol bol dua etmeyi unutma olurmu allahim sagsaglim kucakladigin günleride göstersin canim benim ....
canim canim, yaseminim hosbuldum bitanem cok özledim bende sizleri ayrintilari yazamadim kusura bakmayin ,trden kkya giremedim sifremi unutmusum ,ancak faceden semraya yazabildim gelismeleri, simdi birde burdan yazayim ayrintilari dedim ancak firsat bulabildim ....
evet ilk isim iyi bir prof bulmak oldu,aileminde sayesinde tabi,bütün ayrintili kagitarimla gittigim icin isim uzamadi acikcasi neyse sadece rahim filmi istedi ,cekildim tabi mecburen, hayatimda yasadigim en büyük aciydi cok zordu aglayarak cekildim resmen,neyseki sonucu iyi cikti ufak bir hava kabarcigi oldugunu ikinci ilaci veripte tekrar cektiginde bu sorununda ortadan kalktigini söyledi, sonrasi ,vaginal muayne , kagitlarin tekrar incelenmesi ve ayni gün sonuc; kesinlikle hic bir problem yok bu güne kadar ki gebelikte kullanilan ilaclarin tamamen yanlis olusu ve sebepsiz,(gereksiz bencede) 6 düsük ,hemen 5 haftalik izinim icersinde hamile kalabilecegimi söyledi ,ama ben istemedim suanda bile var o isteksizlik anlamadim gitti ,neyse sonuc olarak kan sulanidirici igne ve aspirin kullanicam hamile kalirsam birde kesinlikle alman doktorlarin söylediklerini dinlemiycem ,prof git derse kontrola gidicem, yat derse yaticam,kalk derse kalkicam ,yani bayabi caba harcamam gerekecek,haliyle buda bende isteksizlik yaratti ,hic mi hic hamile kalmak istemiyorum ,allahim ne verirse hayirlisini versin suan icin 1 ay kafami dinlemek istiyorum,sonrasi rabbime kalmis dilerse verir insallah ...iste böyle yaseminim anliycan kafam karisik gittim, kafam karisik döndüm, eger hamile kalirsam cok iyi biliyorumki bu kafamin agrisi 2 misline cikicak , zaman ne gösterir hic bilmiyorum ,diliyorum rabbim feraha cikarir hepimizide ...sen neler yaptin peki ,varmi bi gelisme ??
yeni gelen arkadaslar sizlerde hos geldiniz bos vaktimde gecmisi okuyup hepinizi taniycam insallah
SEMRA ;EBRU ;BILGI; ZEYNEP;CENERA;REYHAN;BICICEK;sizlerede selamlar kizlar....
ferhatım hadi çok az kaldı canım,sabah akşam hayırlı haberlerini bekliyoruz,umarım doğumun istediğin gibi olurmerhaba kızlar nasılsınız bakalım ayşe gelmiş hoş gelmiş varmı sende bişeyler hayırlısıyla bende 38 haftama girdim çok kötüyüm iyice ağırlaştım ağrılarımda var bakalım bizim cadı ne zaman gelecek ama büyük ihtimalle sezeryan olacak oğlumdada olmuştum bu seferde öyle olur herhalde ama ben normal doğumu çok istiyorum her zaman dualarımdasızın inşşalhh en kısa zamanda melekleriniz gelir
Tüm arkadaşlarıma selamlar;
Giremedim nete memlekete gittim geldim,bu arada hamiş değilim listeye tekrar eklersin pollyanna cımesım de kıbrısa gıttı ben hala adetim bugun bıter sanırım gelince işe koyuluruz tekrar:) of ya 12. 14. gunlerı baslarız yıne hesaplamaya:) hamiş olanlar varmı? olur inşallah herseyın hayırlısı...
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin ikinci meleğin,süprizleri severim banada böyle bir süpriz diliyorum en kısa zamanda:)))))))))Merhaba , bende ikinci bebeğimi bekliyorum süpriz olarak geldi :)
oğlum henüz 13 aylık nasıl bir şey bekliyor beni tam olarak kestiremiyorum .
umarım oğlumu üzecek bir durum yaşanmaz ..
ilk bebeğim 3 sene sonunda oldu bunda korunduğumuz halde kaçak yapmış gelmiş :)
ilk zamanlar oğluma her baktığımda ağlıyordum sanki ona ihanet etmişim gibi geliyordu şimdi biraz daha alıştım sanırım bu fikre ..
miğde bulantılarım biraz yoruyor hatta günlük hayatımı zorluyor ama ayakta kalmam lazım diye diye akşam ediyorum
bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
canım arkadaşım tekrardan hoşgeldin aramıza:)))kafanın karışıklığını anlıyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun bunuda biliyorum her ne kadar doktor güzel şeyler söylemiş olsadacanim cok sagol hosbuldum hemde cok hos,masallah sende sona yaklastin darisi bizlere insallah ,doguma giderken bizlere bol bol dua etmeyi unutma olurmu allahim sagsaglim kucakladigin günleride göstersin canim benim ....
canim canim, yaseminim hosbuldum bitanem cok özledim bende sizleri ayrintilari yazamadim kusura bakmayin ,trden kkya giremedim sifremi unutmusum ,ancak faceden semraya yazabildim gelismeleri, simdi birde burdan yazayim ayrintilari dedim ancak firsat bulabildim ....
evet ilk isim iyi bir prof bulmak oldu,aileminde sayesinde tabi,bütün ayrintili kagitarimla gittigim icin isim uzamadi acikcasi neyse sadece rahim filmi istedi ,cekildim tabi mecburen, hayatimda yasadigim en büyük aciydi cok zordu aglayarak cekildim resmen,neyseki sonucu iyi cikti ufak bir hava kabarcigi oldugunu ikinci ilaci veripte tekrar cektiginde bu sorununda ortadan kalktigini söyledi, sonrasi ,vaginal muayne , kagitlarin tekrar incelenmesi ve ayni gün sonuc; kesinlikle hic bir problem yok bu güne kadar ki gebelikte kullanilan ilaclarin tamamen yanlis olusu ve sebepsiz,(gereksiz bencede) 6 düsük ,hemen 5 haftalik izinim icersinde hamile kalabilecegimi söyledi ,ama ben istemedim suanda bile var o isteksizlik anlamadim gitti ,neyse sonuc olarak kan sulanidirici igne ve aspirin kullanicam hamile kalirsam birde kesinlikle alman doktorlarin söylediklerini dinlemiycem ,prof git derse kontrola gidicem, yat derse yaticam,kalk derse kalkicam ,yani bayabi caba harcamam gerekecek,haliyle buda bende isteksizlik yaratti ,hic mi hic hamile kalmak istemiyorum ,allahim ne verirse hayirlisini versin suan icin 1 ay kafami dinlemek istiyorum,sonrasi rabbime kalmis dilerse verir insallah ...iste böyle yaseminim anliycan kafam karisik gittim, kafam karisik döndüm, eger hamile kalirsam cok iyi biliyorumki bu kafamin agrisi 2 misline cikicak , zaman ne gösterir hic bilmiyorum ,diliyorum rabbim feraha cikarir hepimizide ...sen neler yaptin peki ,varmi bi gelisme ??
yeni gelen arkadaslar sizlerde hos geldiniz bos vaktimde gecmisi okuyup hepinizi taniycam insallah
SEMRA ;EBRU ;BILGI; ZEYNEP;CENERA;REYHAN;BICICEK;sizlerede selamlar kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?