2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kizlar döndüm ben ,sizleri cok özledim,artik hep burdayim insallah aranizda, eeeeeeeeeeee gelismelerden haberdar edin beni gecmisi okuyamadim,güzel haberler vardir insallah

kizlar döndüm ben ,sizleri cok özledim,artik hep burdayim insallah aranizda, eeeeeeeeeeee gelismelerden haberdar edin beni gecmisi okuyamadim,güzel haberler vardir insallah

hoşgeldin,hoşgeldin,hoşgeldiiiiiinaçar açmaz seni gördüm o kadar çok sevindim ki anlatamamheyecendan kimde ne var aklıma gelmiyor şimdi sadece aramıza katılan yeni arkadaşlar var şimdilik aklıma gelen bu,asıl sende ne var,semra biraz haberini verdi çok sevindik te anlat bakalım şu olayın tamamını...................biz bebişi bekliyoruz artık,çalışmalara başladın mı...ayşecim hadi anlat çatladık zaten bir aydır meraktan

merhabalar....benım de 2 yaşında bı kızım var.32 yaşındayım eşim de 38.ben 2.çocuğu istiyorum aslında tek kalsın ıstemıyorum kızım ama eşim pek sıcak bakmıyor.yaşımız geçıyo artık dıyo,daha kaç sene çalışıcaz ki dıyo,hep çocuk için mi koişucaz bızım yaşamaya hakkımız yok mu dıyovs vs vs...söyledıklerınde haksız değil aslında ama kadınlık içgüdüsümüdür nedir kaşınıyorum ben bugunlerde.bu ay1-2 sefer denedım bakalım görücez:)
aSlında ben de ne kadar ha<zırım bilmiyorum ama bu fıkırden yıce uzaklaşmadan yaparsam yaparım gibi gelıyo.hakkımızda hayırlıs artık.sizlerin durumları ne?

iyi geceler topik ahalisi uyku tutmadı gireyim bakayım uğrayan varmı dedim amma kimsecikler yoooook:26::26::26:SEMRAAA
nerdesin tatlım merak ettim,eşin nasıl oldu bir yaramazlık yok umarım,hem çabuk gel ayşe döndü türkiyeden(nasıl bir cümledir bu))
EBRUUUUUUUUUUUUUUUU bacım neler yapıyorsun,sesin çıkmıyor yinebak ben hala adet olmadım,pazartesi olsada doktordan randevu alsam,offf of yani ne yapçaz bilmiyorum artık
TOPİĞİN KAÇAK ANNELERİ,HAMİŞLERİ hadi okuyup çıkmayın ama mesela zeynep nerelerdesin,uhryn,biçiçek,çiçeklara,ferhat,çelik hadi ama adını unuttuklarım bir selam verip öyle çıkın:95::95::95::95:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ayşe gelmiş hoş gelmiş varmı sende bişeyler hayırlısıyla bende 38 haftama girdim çok kötüyüm iyice ağırlaştım ağrılarımda var bakalım bizim cadı ne zaman gelecek ama büyük ihtimalle sezeryan olacak oğlumdada olmuştum bu seferde öyle olur herhalde ama ben normal doğumu çok istiyorum her zaman dualarımdasızın inşşalhh en kısa zamanda melekleriniz gelir

Tüm arkadaşlarıma selamlar;
Giremedim nete memlekete gittim geldim,bu arada hamiş değilim listeye tekrar eklersin pollyanna cım esım de kıbrısa gıttı ben hala adetim bugun bıter sanırım gelince işe koyuluruz tekrar:) of ya 12. 14. gunlerı baslarız yıne hesaplamaya:) hamiş olanlar varmı? olur inşallah herseyın hayırlısı...

Merhaba , bende ikinci bebeğimi bekliyorum süpriz olarak geldi :)
oğlum henüz 13 aylık nasıl bir şey bekliyor beni tam olarak kestiremiyorum .
umarım oğlumu üzecek bir durum yaşanmaz ..
ilk bebeğim 3 sene sonunda oldu bunda korunduğumuz halde kaçak yapmış gelmiş :)
ilk zamanlar oğluma her baktığımda ağlıyordum sanki ona ihanet etmişim gibi geliyordu şimdi biraz daha alıştım sanırım bu fikre ..
miğde bulantılarım biraz yoruyor hatta günlük hayatımı zorluyor ama ayakta kalmam lazım diye diye akşam ediyorum
bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

Maşallah canııım 38. hafta ne güzeeelll,sonuna gelmişsin artık hadi hayırlısı
sezeryandan sonra normal doğum oluyormuymuş?bana da ümit oldu şimdi ben de hep norml istiyodum ama olmadı sez.oldum
2. olursa inşallah normal isterim
ayy önce ben bi hamile kalayım da...
Ben de değilim polly beni de eklesin BAT 29 eylül :-(((((
Hoş geldin canım
ne güzel sürpriz olmuş bebeğin
böyle sürprize can kurban
allah sağlıkla kucağına almayı nasşp etsin
bak bizim gibi aylar hatta yıllarca bekletmeden kendi koşa koşa gelmiş
minik tırtıl

bu arada minik sarı suratlar nerde ki???

canim cok sagol hosbuldum hemde cok hos,masallah sende sona yaklastin darisi bizlere insallah ,doguma giderken bizlere bol bol dua etmeyi unutma olurmu allahim sagsaglim kucakladigin günleride göstersin canim benim ....

canim canim, yaseminim hosbuldum bitanem cok özledim bende sizleri ayrintilari yazamadim kusura bakmayin ,trden kkya giremedim sifremi unutmusum ,ancak faceden semraya yazabildim gelismeleri, simdi birde burdan yazayim ayrintilari dedim ancak firsat bulabildim ....
evet ilk isim iyi bir prof bulmak oldu,aileminde sayesinde tabi,bütün ayrintili kagitarimla gittigim icin isim uzamadi acikcasi neyse sadece rahim filmi istedi ,cekildim tabi mecburen, hayatimda yasadigim en büyük aciydi cok zordu aglayarak cekildim resmen,neyseki sonucu iyi cikti ufak bir hava kabarcigi oldugunu ikinci ilaci veripte tekrar cektiginde bu sorununda ortadan kalktigini söyledi, sonrasi ,vaginal muayne , kagitlarin tekrar incelenmesi ve ayni gün sonuc; kesinlikle hic bir problem yok bu güne kadar ki gebelikte kullanilan ilaclarin tamamen yanlis olusu ve sebepsiz,(gereksiz bencede) 6 düsük ,hemen 5 haftalik izinim icersinde hamile kalabilecegimi söyledi ,ama ben istemedim suanda bile var o isteksizlik anlamadim gitti ,neyse sonuc olarak kan sulanidirici igne ve aspirin kullanicam hamile kalirsam birde kesinlikle alman doktorlarin söylediklerini dinlemiycem ,prof git derse kontrola gidicem, yat derse yaticam,kalk derse kalkicam ,yani bayabi caba harcamam gerekecek,haliyle buda bende isteksizlik yaratti ,hic mi hic hamile kalmak istemiyorum ,allahim ne verirse hayirlisini versin suan icin 1 ay kafami dinlemek istiyorum,sonrasi rabbime kalmis dilerse verir insallah ...iste böyle yaseminim anliycan kafam karisik gittim, kafam karisik döndüm, eger hamile kalirsam cok iyi biliyorumki bu kafamin agrisi 2 misline cikicak , zaman ne gösterir hic bilmiyorum ,diliyorum rabbim feraha cikarir hepimizide ...sen neler yaptin peki ,varmi bi gelisme ??

yeni gelen arkadaslar sizlerde hos geldiniz bos vaktimde gecmisi okuyup hepinizi taniycam insallah

SEMRA ;EBRU ;BILGI; ZEYNEP;CENERA;REYHAN;BICICEK;sizlerede selamlar kizlar....

aaa yazı yeri değişmiş mi??
koyu yapamıyoruz artık smileys yokk
böööyle kuru kuru yazıyoz

hem artık kimse kimseyi de beğenmiyor
beğenler de yokkk

Canım hoşgeldin
tanışmamıştık ben gül aranıza yeni transfer oldum
aslında kk da baya bi eskiyim
2. çocuğu düşünürken topiğinize rastladım sohbette hoşuma gitti
adım gül yarışmaya İstanbuldan katılıyorum

hamile kalmak için bi sorunum yok,adetlerim düzenli ancak kafam bozuk,kızıma da zor hamiş kalmıştım zaten
takıntılıyım fena halde,bu ay da patladım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

neyse senin de bi sorunun yokmuş anladığım kadaruyla hadi hakkında hayırlısı,klomen falan verdi mi dr?
ilk çocuk kaç yaşında?ne zamandır uğraşıyosun 2. için???

ferhatım hadi çok az kaldı canım,sabah akşam hayırlı haberlerini bekliyoruz,umarım doğumun istediğin gibi olur
((((( hayırlısı olsun canım stres yapmadan yeniden çalışmalara devam
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin ikinci meleğin,süprizleri severim banada böyle bir süpriz diliyorum en kısa zamanda:)))))))))
canım arkadaşım tekrardan hoşgeldin aramıza:)))kafanın karışıklığını anlıyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun bunuda biliyorum her ne kadar doktor güzel şeyler söylemiş olsada((( sen ne zaman istersen o zaman tekrar dene arkadaşım,biz buradayız,yanındayız...ama emin ol her şey güzel olacak,bu sefer bebişin seni bırakmıyacak....şimdi biraz kafanı toparla istediğin zaman çalışmalara başlarsın bizede güzel haberler verirsin sonrada burada birlikte,kısmet olursa,o miniğin doğumunu kutlarız halaylarla................................
bende bir değişiklik yok be ayşecim aynı tas aynı hamam devam ediyoruz,bir aydır adette olmadım((((yarın randevu almaya çalışacağım(bayram dönüşü bilemiyorum en kısa zaman ne olur)bakalım öğrencez yumurtamı çatlamamış,yoksa başka birşey mi var((bu arada test yaptım tabii ki birşey yok her zamanki gibi((((birgün bende hamileyim diyecekmiyim bilmiyorum ama yolda yürümeye devam tatlım yeni tur yeni şans diyerek:))))))))))

SEMRAAAAA merak ediyorum arkadaşım bi iyiyim de,reyhanla fatoşta yoklar((((BİZİM KIZLAR NERDESİNİİİİİİİİZ

slm arkadaşlar çok uzun süre oldu gelemedim geldim bir gece girebildim ondada yazamadım çünkü okadar uzun aradan sonra anca yazılanları okuyabildim gece olduğundan dolayıda uykum geldi içim geçmiş sonrasınada tekrar giremedim bir türlü tam şööööllllleeeeeeeee biiirrrr sitem edecektim ki bu kadar zamadır hiç kimsecikler beni merak etmemiş diye yaseminin son yazısı ile edemedim :) bir ara çok moralim bozuktu değil pc ye girmek hiç ama hiç birşey yapmak istemiyordum hani insan birde bazen olur ya ne dışarı çıkmak ister ne birileri ile konuşmak ister ne tv izlemek ister ne yatmak ister ama kalkmakta istemez su bile içmek istemez işte öyle bir psikoloji içinden zorlada olsa çıktım derken baktım bayram gelmiş sonra temizlik yaptım bayram geldi bayağ bir yoğun geçti derken anca bu güne nasipmiş gelebilmem bu arada hepinizinde geçmiş bayramı mübarek olsun arkadaşalr rabbim yenilerine erdirsin inşallah ve bütün bebişe hasret arkadaşlarımda bebişleri ile birlikte erdirsin inşallah.....

bu arada ben gelmeyeli ne simile kalmış forumda ne beğen bölümü ne foto vs. ekleme linkleri falan filan neye sitem ediyolar acep:))))

sizler nasılsınız arkadaşlar?tek tek yazmayayım isimlerinizi okuyan herkes üzerine alınsın lütfen:)))

semracım sizede geçmiş olsun canım taş düşürmek gerçekten kötü birşey rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah ama maydonoz suyu gerçekten iyi geliyor bide kiraz sapı suyu deler canım aktarlarda satılır...

Ayşecim canım hoşgeldin öncelikle gelişmelerin güzel olmasına senin adına çok sevindim inan ama şuan bebiş istememen yaşadıklarından sonra böyle bir ferahlatıcı söler duyduktan sonraki gevşeenden gelen bir psikolojik durum olabilir canım inşallah bugünleri atlattığında istediğin zaman rabbim sanada tez zamanda bir bebiş nasip eder canım bu sevincini hep birlikte paylaşırız inşallah...

Mommy canım üzülme sende inşalalh rabbim en kısa zamanda sanada nasip edecektir ama ikinciler biraz sıpa oluyor işte bekletiyolar annişleri sen ne kadar zamandır istiyordun bebiş?

Ferhatçım az kalmış maşallah canım seninde rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah birde hangi yol senin için hayırlı ise o yol ile doğumun gerçekleşir inşallah kim nederse desin sezeryandan sonra normal doğum da sorunların oluşması olasılığının yüzdesi yüksek aslında bende ilkinde çok istteidm saatlerce inat ettim sezeryan olmayacam diye ağladım taki biri gelip uyarana kadar ama şimdi ise tabiyki çok isterim normal doğum yapmayı doğum yap akşama al bebişini gezdir ooohhh ne rahat ama yinede şuan bir kızım varken ve karnımdaki bebiş ve benim az yada çok tehlike içinde olurken gözüm kesmiyor illada normal doğum demeye o yüzden rabbim herkese hepimize inşallah en hayırlısı neyse onu nasip etsin canım güzel haberlerini alalım inaşallah tez zamanda:)

Son düzenleme:
Günaydın canlarım, bende geldim:))

AYŞECİM hoşgeldin öncelikle. kafanın karışması da çok normal galiba şuan için. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

YASEMİNCİM canıııımmm beni merak etmişsin sağol tatlım. cumartesi günü öğlen uykusunu Defneyi yatırdım hiçbişeyi yoktu, uykudan bi uyandı ateş 38,5 , bıcı bıcı yapıcaz diyince benden önce banyoya koşan kızım, 2 haftadır nefret ediyor banyodan! tabi suya sokmak mümkün olmadı. bende küçük bi leğene ılık su koyup hem oynamasını sağladım, hemde o arada herbiyerini ısladım:) neyse sonra ateş düşürüü verdim 37 ye kadar düştü ateşi. tamda misafirliğe gidicektik. yanımıza ilaç alıp çıktık yola. yolda tekrar fırladı ateş. gittiğimiz yer yabancı değildi. orda da bi posta suya soktuk ilaç içirdik tekrar. hemende hastaneye gitmek istemedik açıkcası. bir de iştah sıfır bayramdandan beri. ne yapıcam bilmiyorum(
böle böle bi indi bi çıktı işte. dünde eşim izinliydi. artık pazar günleri izinli olucakmış. dünde aynı şekilde devam etti defnenin durumu. akşama şükürler olsunki herşey düzeldi. ama gece uykularının hala ve hala düzelmemiş olması beni çok yıpratıyor( dün eşim halimi görünce, kardeşi gelince nasıl başa çıkıcan dedi.:26: bende 2 yıldır alışığım zaten onada alışırım dedim. Rabbimden isteğim babası gibi UYKUCU olması.

Maydonoz suyunu henüz denemedim canım, önerin tavsiyen ve tarifin için çoooook teşekkür ederim. eşime söyledim tamam yapalım dedi. en kısa zamanda yapıp içiricem.

REYHANcım çok sağol canım. şuan rahat ama işte o sancı aniden gelirmiş o kötü işte. Yazdan kiraz saplarını biriktirmiştim ilerde zayıflamama yardımcı olur diye. Eşime kullanırım onları şifa olsunda. Tekrar sağol canım.

Son düzenleme:
reyhancım hoşgeldin tatlım,sizleri burada görmeyi özlemişim gerçektenbirde fatoşla zeynep ses vereydi,canerada var tabii aman işte sesi çıkmayan tüm hatunlar ses versinler işte ebru da dahil
semracım geçmiş olsun defnemize tatlım yaaa çok üzüldüm,şimdi toparlamış neysekiben eşin çok rahatsız herhalde diye düşündüm açıkçası defne hiç aklıma gelmedi çünkü benim eşim hastanelik oluyor taş veya kum dökerken,yediği serumlar bile işe yaramıyoro ağrı aniden geliyor çünkü bulunduğu yerden harekete geçiyor.sıcak su torbasını koy beline bak nasıl ağrı geliyorbiz kaplıcaya giderdik eşim ertesi gün taş düşürürdüneyse atlatır inş.
bu arada bana haftaya çarşambaya randevu verdilerayy çok sıkıntı bastı geldi artık yaaa bi düzene girseydi keşke.her ay dktor,onada randevu al o da 10 gün sonraya anca bul,zaten sinir yaptı iyiceevde klomenden,promiluot,ginera,pregesteron hepsi var,kullanıcam üç gün birini paşa paşa adetimi olcam,kafamın iyice bozmasını bekliyorum

gunaydin arkadaslar nailsiniz, ben iyiyim mi bilmiyom.ama bildigim tek sey saya saya özlemi bir haftaya dusurdugum.az kaldi dedikce sanki etim kemigimden ayriliyor.bu gunlerde hersey ters gidiyor nedense.ama allah buyuktur.sizi merak ettim bakindim bayagi yazmissiniz.umarim heiniz iyisinizdir.bebislerin gelisimi yerindedir.ne olmus böyle kk degismis.ben sigaraya basladim hem kokuyom hem iciyom bende anlamiyorum ya beni neyse.sanirim kizlar gelsin duzelecek hersey.heinizi kocaman öpüyorum.kendinize ve bicirlariniza iyi bakin

berilcim hiç iyi yapmamışsın canım birincisi 2 tane evladın var zaten onlarla hatta eşinle daha uzun yıllar geçirmek istemezmisin ?benim için bir gün bir gündür mesela ama içtiğin her sigara ömründen bir yada bir kaç gün götürüyor biliyosun değilmi canım rabbim ne zaman nereye kadar yazdı ömrümüzü bilemeyiz ama sebepleri biz oluşturmayalım öyle değilmi :)2.si yeni bir bebiş istiyorsun sitrese giriyosun olmuyor diye ama sigara içiyorsun(( sigara yumurtalıkları daha çok köreltiyor ama canım olasılık azalıyor(( sen en iyisimi yol yakınken bırak hem sen ve ailen hemde ciğerlerin rahat etsin:)

bu arada bende kızlar şimdi tetenoz aşısı vurunmaya gidicem

sabah kalkamadım kahvaltı şu bu derken öğlen oldu:)) öğlene kaldım

gitmeden bakayım dedim size aşınında vakti geçince vuruyorlarmı bilmiyorum hiç ama

bayram arifesiydi asıl günüm ama arife kapalıdır diye hoş benimde vaktim yoktu

gidemedim şimdi bugün gidicem inşallah:)

merhaba kızlar bayramdı tatildi derken uzun bir ara sonunda tekarar kk gelebildim.bayram boyunca hiç bakamadım bile oda bitti gitti işte.Bayram sonundada işbaşı derken yeni vakit bulabildim doğrusu.İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.reglim üç gün gecikti henüz test yapmadım ama büyük ihtimalle hamileyim kızlar.Çünkü çok düzenlidir benim reglim gecikmez zamanlı gelir.Ama şimdi yok zaten hamileliği bekliyordumda inşallah herşey yolundadır.
testi yapınca kesin sonucu yazarım.hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…