- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.301
canimm cok sagol evet sükürki caresi olmayan bir dert degil ,yani en azindan doktorum böyle söylüyor ,bende dedigin gibi akisina birakiyorum bakalim minik melek ne zaman aramiza katilacak sende durumlar nasil???
canim semram hosbulduk bitanem ,cok cok gecmis olsun defnee,allahim korktuguna ugratmasin canim minik kuzucuk nasil???canimya tickerin dogrumu 26 haftadamisin sen ayy ben okadra uzunmu gittim türkiyeye kiz
reyhancim canim ne güzelde yazmissin insallah bu durumum uzun sürmezde sizlerle hamilelik haberimi paylasirim canim cok sagol bitanem ,bu arada bebeginin cinsiyeti belli oldumu??
amin canim amin ,yaseminim canim arkadasimya hic sorma, bu kararsizlik beni mahvediyor allahim kolayliklar nasip eyler insallah hepimize....allahim sanada mucizeni,mucizelerini yollar biran önce insallah,ben trden bi döndüm tam döndüm resmen eltim dogum yapmisti ben yokken ,o bebek kokusu beni bi kez daha yikti ,bi aklim hemen olsun diyor,diyeri yok, hic kolay bi yol degil, sakin girme diyor , keske ayni anda hamile kalsak sen bana burdan bol bol moral versen ne iyi olur canim benim......duacinim bitanem..
merhaba canim hosbuldum ,sende hosgeldin aramiza ..
benim durumum sizlerden bayabi farkli benim 8 yasinda 1 oglum var sonrasinda , 6 düsügüm oldu malesef,sonuncusu 8 ay kadar önce oldu 3,5 aylik kaybettim bebegimi, arkadaslarim bilirler nasil yikildigimi,kendimi nasil biraktigimi....neyse sonuc olarak yilmak yok dedik birde türkiyede gideyim doktora dedim bu arada ben almanyada yasiyorum,güzel haberlerle geldim fakat simdide ben kendimi hazir hissetmiyorum bakalim zamna ne gösterecek.....dilerim senin meleginde seni cok fazla bekletmeden gelir allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin....
GÜNAYDIIIINNNN PAMPİŞLERRRR
BERİLCİM GÖZÜN AYDIN CANIIMMMM PRENSESLERE KAVUSUYOSUN ÇOK ŞÜKÜRR.
AYŞEM EVET ÇOK ŞÜKÜR ÇAESİ VARRR BİLİYYOSUN KIZIMDA BENDE DOKUZ AY BOYUNCA KAN SULANDIRICI İĞNE KULLANDIM.
RABBİM'E ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN OLMADI.
SENDE YASEMİNDE TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMDA TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BEBİŞLERİNİZE İNŞALLAHH.
SEMRACIM YAA AYŞEMİN DEDİĞİ GİBİ SENİN TİCKER DA Bİ 26 HAFTA YAZISI VAR AMA ACABA OLAN DOĞUMA KALAN SÜREYİMİ GÖSTERİYO :26:
BİLEMEDİM BAK BEN ŞİMDİ..
SEMRACIM şimdi ayşenin yazısını okuyunca farkettim canım sanırım senin çizelgede bir sorunmu var 26.haftada gösteriyor canım..
kizlar yarin geliyorlar acayip deliyim bugun heryeri temizliyom ne yapiyim diye sabah beri kac liste yatim ay birde yarin dr.a gidecem insallah bu ay gelsin bebisim.icim icimi yiyor.ben mahvoldum ya su 1 ayda olmayanlara rabbim sabir versin
geliyorlar
geliyorlar
geliyorlar
geliyorlar
geliyorlar
tamam tamam acil vakkayim bugun
canim masallah melegine kocaman olmus ,insallah yarinda bizlere hayirli haberler getirisin canimkızlar TİCKERım kalan haftayı gösteriyor. şekli hoşuma gitti diye yapıştırdım ama baş tarafına filan yazı azılamıyormuş öyle kaldı. 13 haftalığım şuan Allahın izniyle.
Hadi Allah kavuştursun canım. Nasıl heyecanlısındır sen şimdi.
canim benim yüregi ,gönlü güzel arkadasim , rabbim seni hic ummadigin anda sevindirsin insallah ,allahim ogluna saglik sihat versin insallah kardessiz kalmayacaklar kuzularimiz....bak bu doktorlarin söylediklerine okadar inanma, ayni sana söylediklerini kkdan bi arkadasima söylediler, suan 30 haftalik hamile , istersen mesajlas onunla bak sana nasil moral olucak inan,umudumuz rabbimden "OL" diyecek insallah,allahim o güzel yüzünü hic soldurmasin ,bak inanirmisin kendimi unuttum kiz , allahim sanada banada nasil eyleyecek ben inaniyorum INSALLAH...kızlar ben geldim herkese kocaman kocaman
beril güldürdün beni kız,sende gül emibiran önce gelsin kızlarında şu stresten kurtul artık,zaten sen yarın uğradığında ağzın kulaklarına varmiş olur(bizim buralarda öyle derler:))))))inş ta öyle olsun
yaset bizde merak ettik gerçekten,güzel haberler duymaya ihtiyacımız var..
uryhn inş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mommy bende seni öpüyorum tatlım
ayşem benim,canım arkadaşımo bebek kokusu var ya o bebek kokusu..............................evimde öyle bir kokuyu okadar çok özledim ki,bu ara yine doğum ve hamile haberleri alıyorum,derin bir offf tan sonra yoluma devam ediyorum,hani size diyorum ya ''herşey güzel olacak diye''işte kendime de aynen öyle diyorum,HERŞEY YOLUNA GİRECEK VEDE ÇOOOOOOK GÜZEL OLACAK!!!!!!!!!
inş beraber hamile kalırız birbirimize destek oluruz ama sen beni bekleme be ayşemben yine senin yanında olurum sonuna kadar,sevincin sevincim üzüntün ki inş hiç olmaz üzüntüm olur emin ol ama sen beni bekleme..........
dün yazacaktım amaaan boşver dedim,bu ay hem oğlumun doğum günü hem benim doğum günüm hem eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz variki ay sonrada kendini bilmez bir doktorun ''BU TESTİ TEKRARLIYACAĞIZ,EĞER AYNI ÇIKARSA SENİN BİR DAHA TÜP BEBEK DAHİL ÇOCUĞUN OLMAZ ''dediği lafın doğum günü!!!!!!!!!!!3bitecek 4'e gireceğiz..............daha ne kadar yolum var bilmiyorum,sen en azından hamile kalabiliyorsun doktorunda bu sefer olacak diyor,ben burda olursam sonuna kadar seninleyim arkadaşım......
ohh masallah ,2 kiz ha tadindan yenmez, ne güzel bayiliyorum kiz cocuklarina ,allahim hayirla kurtarsin canim....inşallah canım inşallah..evet canım nasip olursa bir kızım daha olucak inşallah
evet canim malesef 6 düsük ama rabbimin bi bildigi var mutlaka sinav dünyasi iste...hazir oldugumda insallah tekrar deniycem insallah bu sefer yüzüm güler,canim cok sagol....Yasetciiim
hayırlı olsun şimdiden hadi habei kesinleştir de bi bayram edelim bizde valla
çooook sevindim senin adına darısı başımıza ohhh be en azından bi güzel haber alabildik
Seydamcım hayırlısı olsun canım 6 düşük diyosun insanı ne kadar yıpratır
biraz kendini dinle,kafanı topla bakalım kolay değil yaşadıkların canım sonra da allah hayırlısından versin inşallah
Ciceklara,uhryn,Beril,pollyanna,acemiara
herkese selamlaarrr,misafirim var pek giremem sanırım bu ara hepinizi öpüyorum
hamişler kendilerine iyi baksınlar
günaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlarçok mutluyum Buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah Darısı tüm isteyenlerin başına
çoooooooooooooookkkk güzel bi haber buuu rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayatımmmmmmmmm.
Tebrikler tekrar.
Kızın kaç yaşında bu arada..
günaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlarçok mutluyum buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
elbet çiçeklaracım vardır bir zamanı,bizde onu bekliyoruz elden birşey gelmiyor,,,teşekkür ederim desteğiniz ,için,inş herkesin tez zamanda kucağı dolsun,benimde onlarla birlikte....Yasemincimmm canımmmmmm benim ya üzülme haytım elbet vardır onunda bi vakti zamanı.
Bizim bi tanıdıgımızın 16 yıl sonra tüp bebel ile bi kızları oldu kız 5-6 yasındayken kadın tekrardan kazayla hamile kalıyo düşünebiliyomusun hemde doğal yolla canımmm.
Sen bol bol dua et sadece rabbim'den iste.inşallah tez zamanda gelsin bebişin özletmesin üzmesin annesini daha fazlaaa.
Semraam nirdeesinnnn bak bugünde ben burdayım sen yoksun olmuyo ama böyle..
Mommy slm canım senden ne var neyok .
Yasett şu testi bi an önce yap canımda halayımız çekelim hep beraber..
Berilcimmm hadi gözün aydın canım.sen bu akşam erkenden yat bi an önce yarın sabaho olsun sana
Kızlar benim mesai bitmek üzere öpüyorum hepinizi...
semracım çok bekletme bizi güzel haberler bekliyoruz senden ve miniğinden,,,arkadaşlar bugün kardeşim geldi. yarın sabah doktor randevum var o yüzden. kızıma bakacak teyzesi, kızımın diliyle tiseesi:))
canim benim yüregi ,gönlü güzel arkadasim , rabbim seni hic ummadigin anda sevindirsin insallah ,allahim ogluna saglik sihat versin insallah kardessiz kalmayacaklar kuzularimiz....bak bu doktorlarin söylediklerine okadar inanma, ayni sana söylediklerini kkdan bi arkadasima söylediler, suan 30 haftalik hamile , istersen mesajlas onunla bak sana nasil moral olucak inan,umudumuz rabbimden "OL" diyecek insallah,allahim o güzel yüzünü hic soldurmasin ,bak inanirmisin kendimi unuttum kiz , allahim sanada banada nasil eyleyecek ben inaniyorum INSALLAH...
ay yaaa bizimde pazar günü evlilik yıldönümümüzdü ve karı koca ikimizde unutmuşuz varmı böyle birşey hadi eşim sitres içinde ve yoğun çalışıyor onu anlıyorumda ama kendimi anlayamıyorum bir türlü daha sabah tesadüfen aklıma geldi
günaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlarçok mutluyum buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
tebrik ederiim canıımm beniimm...Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir hamilelikten sonra hayırlı doğum nasip etsin inşallah. ..ne güzel bir haber
Allahım böyle güzel haber vermeyi bana yasemine ayşeye ve burda ismini hatırlamadığım bütün arkadaşlarıma da nasip et Ya Rabbim..
tekrar tebrik ederim canıım beniimm..
AYŞEEMMM hoşgeldin canıımm...sefalar güzel haberler getirdin inşallah..
SEMRAA kız maşallah size ne çabuk 26 haftalık oldunuz..rabbim nazarlardan esirgesin sizi inşallah..dr a gidecekmişsin güzel haberlerle gel inşallah canım beniim..
bende iyiyim çok şükür yine adet oldum bu haftabakalım yaza kadar hamileliği askıya aldım..yazın direk ankaraya gidicem inşallah..ama yaza kadar ara vericem..bu arada kızım haftaya anaokuluna başlayacak teyzeleri.. artık onunla ilgilenecem ve de seneye sınava girecem üniversite için bu kış bol bol çalışıcam inşallah .. hepinizi öpüyorum canlarıımm..
hoşgeldin ebrucum seni buralarda görmek ne kadar güzelbizede böyle güzel haberler vermek nasip olur inş bacım bende adet olabilirsem kurbandan sonra tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum,elime ne geçecek bilmiyorum ama,,,,inş tedaviye gerek kalmadan bu kış hepimiz hamile kalabiliriz
kızınada hayırlı olsun inş okulu,güzel bir sene geçirinbizde bu sene okula başlıyoruz artık,evde bir heyecan sorma gitsin pazartesiyi zor edecek oğlum bu kış bende ders çalışacağım ama bu sefer ünv için değil,kpss için,birde kursa gitmeyi düşünüyorum,kurdele işi falan,vakit geçerken bende birşeyler öğrenirim kız bu kış ne kadar çok ortak noktamız var şimdi farkettim,sende bi kursa gitsen tam olacak özletme kendini
AMİİİNNN canım inşallah ...hakikaten ne çok ortak noktamız olmuş kızhadi bakalım inşallah beraber hamile kalırız aslında kursa da gitmeyi düşünüyorum ama kızım öğlen 12 gibi gelecek okuldan..zorlanırım biraz bu sene ..ama seneye onuda düşünüyorum canım..kafamızı dağıtmamız lazım stresten uzak olmamız lazım.. :87::97:hadi bakim her konuda çalışmamız lazım yasemiinn.. Allah kolaylık versin hepimize..
kızım için yaptığın güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ettik teyzesi..aynı heyecan bizim evde de var canım..Rabbim oğluna da hayırlı sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı nasip etsin..Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı,sıhhatli bir ömür ve hayırlı bir gelecek nasip etsin inşallah.. öptüm canım beniim..
amin canim amin INSALLAH.......hosbuldum canim ebrucum ,cok sükür iyiyim ben ,iyi haberlerlede geldim aslinda ama bu seferde ben hazir degilim hamilelige,ne olcak hic bilmiyorum, kan sulandirici ignelerle aslinda %100 sans verdi trdeki doktor ,ama gözüm ne kadar korktuysa hic hamile kalmak istemiyorum bakalim hakkimizda hayirlisini versin rabbim ...oyy oyy yesin teyzesi onu demek ana okuluna basliyo ne heyecanlidir simdi,saglikla büyüsün kuzucuklarimiz insallah kardesleriyle tabi,öpüyorum canim ara ara ugra olurmu....tebrik ederiim canıımm beniimm...Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir hamilelikten sonra hayırlı doğum nasip etsin inşallah. ..ne güzel bir haber
Allahım böyle güzel haber vermeyi bana yasemine ayşeye ve burda ismini hatırlamadığım bütün arkadaşlarıma da nasip et Ya Rabbim..
tekrar tebrik ederim canıım beniimm..
AYŞEEMMM hoşgeldin canıımm...sefalar güzel haberler getirdin inşallah..
SEMRAA kız maşallah size ne çabuk 26 haftalık oldunuz..rabbim nazarlardan esirgesin sizi inşallah..dr a gidecekmişsin güzel haberlerle gel inşallah canım beniim..
bende iyiyim çok şükür yine adet oldum bu haftabakalım yaza kadar hamileliği askıya aldım..yazın direk ankaraya gidicem inşallah..ama yaza kadar ara vericem..bu arada kızım haftaya anaokuluna başlayacak teyzeleri.. artık onunla ilgilenecem ve de seneye sınava girecem üniversite için bu kış bol bol çalışıcam inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/flow.gif..:34:hepinizi öpüyorum canlarıımm..
:)) gönüller bir olsun canım yaa. yıldönümünüzü biraz geç kutlamış olursunuz olur biter. İnsanlık hali ne yapıcaksın işteay yaaa bizimde pazar günü evlilik yıldönümümüzdü ve karı koca ikimizde unutmuşuz varmı böyle birşey hadi eşim sitres içinde ve yoğun çalışıyor onu anlıyorumda ama kendimi anlayamıyorum bir türlü daha sabah tesadüfen aklıma geldi
EBRUcum tatlım hoşgeldin. Canım ticker kalan haftayı gösteriyor. henüz 13 haftalığız Allahın izniyle.SEMRAA kız maşallah size ne çabuk 26 haftalık oldunuz..rabbim nazarlardan esirgesin sizi inşallah..dr a gidecekmişsin güzel haberlerle gel inşallah canım beniim..
FATOŞcum başınız sağolsun canım. şuan kendimi kötü hissettim yaa.. daha şurda ne kadar zaman oldu ki senle, suya düşen anahtarların muhabbetini yapalı.. Tekrar başınız sağolsun canım.merhaba kızlarr nasılsınızz
kayınpederim vefat etti kadir gecesi anlayacağınız çok zor günler içindeyimm içindeyiz ailecekk hiç beklenmedik bi şekilde aniden ne olduğunu dahi anlayamadık neyse sizin çok moralinizi bozmak istemem yasetcim hayırlı olsun canım
kızlar daha sonra yine girrerim görüşürz inşlhhh kendinize iyi bakın
Semracım doktor kontrolün nasıl geçti hayatımm.
Güzel haberlerini bekliyoruz bizleri habersiz bırakma.
Canlarım benim mesai bitmek üzere öpüyorum hepinizi en kocamanından
canim bilgicim hic küsermiyim ben sana neolur kusuruma bakma olurmu :26:öyle sayfalari yüzünden okuyup geciyorum kesin kacirmisim hic farkinda degilim seni kirdiysam özür dilerim bitanemAysem sen bana küsmüsün bacımmm yaa neden bana cevap yazmıyon
Biçiçek canım rabbim sizlere ömür versin canım başınız sağolsun.
Sen üzme kendini fazla bebişini düşün canımmmmmmmmm
Basiniz sagolsun canim ,rabbim sabir versin nedenilirkimerhaba kızlarr nasılsınızz
kayınpederim vefat etti kadir gecesi anlayacağınız çok zor günler içindeyimm içindeyiz ailecekk hiç beklenmedik bi şekilde aniden ne olduğunu dahi anlayamadık neyse sizin çok moralinizi bozmak istemem yasetcim hayırlı olsun canım
kızlar daha sonra yine girrerim görüşürz inşlhhh kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?