2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

SEMRACIM şimdi ayşenin yazısını okuyunca farkettim canım sanırım senin çizelgede bir sorunmu var 26.haftada gösteriyor canım..

kızlar TİCKERım kalan haftayı gösteriyor. şekli hoşuma gitti diye yapıştırdım ama baş tarafına filan yazı azılamıyormuş öyle kaldı. 13 haftalığım şuan Allahın izniyle.

Hadi Allah kavuştursun canım. Nasıl heyecanlısındır sen şimdi.

arkadaşlar bugün kardeşim geldi. yarın sabah doktor randevum var o yüzden. kızıma bakacak teyzesi, kızımın diliyle tiseesi:))

canim masallah melegine kocaman olmus ,insallah yarinda bizlere hayirli haberler getirisin canim

canim benim yüregi ,gönlü güzel arkadasim , rabbim seni hic ummadigin anda sevindirsin insallah ,allahim ogluna saglik sihat versin insallah kardessiz kalmayacaklar kuzularimiz....bak bu doktorlarin söylediklerine okadar inanma, ayni sana söylediklerini kkdan bi arkadasima söylediler, suan 30 haftalik hamile , istersen mesajlas onunla bak sana nasil moral olucak inan,umudumuz rabbimden "OL" diyecek insallah,allahim o güzel yüzünü hic soldurmasin ,bak inanirmisin kendimi unuttum kiz , allahim sanada banada nasil eyleyecek ben inaniyorum INSALLAH...

inşallah canım inşallah..evet canım nasip olursa bir kızım daha olucak inşallah
ohh masallah ,2 kiz ha tadindan yenmez, ne güzel bayiliyorum kiz cocuklarina ,allahim hayirla kurtarsin canim....

evet canim malesef 6 düsük ama rabbimin bi bildigi var mutlaka sinav dünyasi iste...hazir oldugumda insallah tekrar deniycem insallah bu sefer yüzüm güler,canim cok sagol....

ay yaaa bizimde pazar günü evlilik yıldönümümüzdü ve karı koca ikimizde unutmuşuz varmı böyle birşey hadi eşim sitres içinde ve yoğun çalışıyor onu anlıyorumda ama kendimi anlayamıyorum bir türlü daha sabah tesadüfen aklıma geldi

günaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

günaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum Buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah Darısı tüm isteyenlerin başına

çoooooooooooooookkkk güzel bi haber buuu rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayatımmmmmmmmm.
Tebrikler tekrar.
Kızın kaç yaşında bu arada..

günaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

gözün aydın yasetçimçoooooook güzel bir haber bu gerçektentebrik ederim,kucağına almak nasip olur inşdarısı tüm bekleyenlere

elbet çiçeklaracım vardır bir zamanı,bizde onu bekliyoruz elden birşey gelmiyor,,,teşekkür ederim desteğiniz ,için,inş herkesin tez zamanda kucağı dolsun,benimde onlarla birlikte....
arkadaşlar bugün kardeşim geldi. yarın sabah doktor randevum var o yüzden. kızıma bakacak teyzesi, kızımın diliyle tiseesi:))
semracım çok bekletme bizi güzel haberler bekliyoruz senden ve miniğinden,,,

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun reyhancım daha nice mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle...........

tebrik ederiim canıımm beniimm...Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir hamilelikten sonra hayırlı doğum nasip etsin inşallah...ne güzel bir haber

Allahım böyle güzel haber vermeyi bana yasemine ayşeye ve burda ismini hatırlamadığım bütün arkadaşlarıma da nasip et Ya Rabbim..

tekrar tebrik ederim canıım beniimm..

AYŞEEMMM hoşgeldin canıımm...sefalar güzel haberler getirdin inşallah..

SEMRAA kız maşallah size ne çabuk 26 haftalık oldunuz..rabbim nazarlardan esirgesin sizi inşallah..dr a gidecekmişsin güzel haberlerle gel inşallah canım beniim..

bende iyiyim çok şükür yine adet oldum bu haftabakalım yaza kadar hamileliği askıya aldım..yazın direk ankaraya gidicem inşallah..ama yaza kadar ara vericem..bu arada kızım haftaya anaokuluna başlayacak teyzeleri.. artık onunla ilgilenecem ve de seneye sınava girecem üniversite için bu kış bol bol çalışıcam inşallah ..hepinizi öpüyorum canlarıımm..

hoşgeldin ebrucum seni buralarda görmek ne kadar güzelbizede böyle güzel haberler vermek nasip olur inş bacımbende adet olabilirsemkurbandan sonra tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum,elime ne geçecek bilmiyorum ama,,,,inş tedaviye gerek kalmadan bu kış hepimiz hamile kalabiliriz
kızınada hayırlı olsun inş okulu,güzel bir sene geçirinbizde bu sene okula başlıyoruz artık,evde bir heyecan sorma gitsinpazartesiyi zor edecek oğlumbu kış bende ders çalışacağım ama bu sefer ünv için değil,kpss için,birde kursa gitmeyi düşünüyorum,kurdele işi falan,vakit geçerken bende birşeyler öğrenirimkız bu kış ne kadar çok ortak noktamız var şimdi farkettim,sende bi kursa gitsen tam olacaközletme kendini

AMİİİNNN canım inşallah ...hakikaten ne çok ortak noktamız olmuş kızhadi bakalım inşallah beraber hamile kalırızaslında kursa da gitmeyi düşünüyorum ama kızım öğlen 12 gibi gelecek okuldan..zorlanırım biraz bu sene ..ama seneye onuda düşünüyorum canım..kafamızı dağıtmamız lazım stresten uzak olmamız lazım..:87::97:hadi bakim her konuda çalışmamız lazım yasemiinn..Allah kolaylık versin hepimize..
kızım için yaptığın güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ettik teyzesi..aynı heyecan bizim evde de var canım..Rabbim oğluna da hayırlı sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı nasip etsin..Rabbim yavrularımıza hayırlı sağlıklı,sıhhatli bir ömür ve hayırlı bir gelecek nasip etsin inşallah..öptüm canım beniim..

:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

merhaba kızlarr nasılsınızz
kayınpederim vefat etti kadir gecesi anlayacağınız çok zor günler içindeyimm içindeyiz ailecekk hiç beklenmedik bi şekilde aniden ne olduğunu dahi anlayamadık neyse sizin çok moralinizi bozmak istemem yasetcim hayırlı olsun canım
kızlar daha sonra yine girrerim görüşürz inşlhhh kendinize iyi bakın

gözünaydin canim tebrik ederim allah tamamina erdirsin

amin canim amin INSALLAH.......hosbuldum canim ebrucum ,cok sükür iyiyim ben ,iyi haberlerlede geldim aslinda ama bu seferde ben hazir degilim hamilelige,ne olcak hic bilmiyorum, kan sulandirici ignelerle aslinda %100 sans verdi trdeki doktor ,ama gözüm ne kadar korktuysa hic hamile kalmak istemiyorum bakalim hakkimizda hayirlisini versin rabbim ...oyy oyy yesin teyzesi onu demek ana okuluna basliyo ne heyecanlidir simdi,saglikla büyüsün kuzucuklarimiz insallah kardesleriyle tabi,öpüyorum canim ara ara ugra olurmu....

Son düzenleme:
Aysem sen bana küsmüsün bacımmm yaa neden bana cevap yazmıyon

Biçiçek canım rabbim sizlere ömür versin canım başınız sağolsun.

Sen üzme kendini fazla bebişini düşün canımmmmmmmmm

Semracım doktor kontrolün nasıl geçti hayatımm.
Güzel haberlerini bekliyoruz bizleri habersiz bırakma.
Canlarım benim mesai bitmek üzere öpüyorum hepinizi en kocamanından

:)) gönüller bir olsun canım yaa. yıldönümünüzü biraz geç kutlamış olursunuz olur biter. İnsanlık hali ne yapıcaksın işte

Tebrik ederim canım. Darısı İnşallah YASEMİN, EBRU AYŞE BİLGİ ve tüm isteyenlere olsun. Sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun

SEMRAA kız maşallah size ne çabuk 26 haftalık oldunuz..rabbim nazarlardan esirgesin sizi inşallah..dr a gidecekmişsin güzel haberlerle gel inşallah canım beniim..
EBRUcum tatlım hoşgeldin. Canım ticker kalan haftayı gösteriyor. henüz 13 haftalığız Allahın izniyle.
Doktordan elim boş geldim. 2li test için haftaya gün verdiler o zaman gideceğim

FATOŞcum başınız sağolsun canım. şuan kendimi kötü hissettim yaa.. daha şurda ne kadar zaman oldu ki senle, suya düşen anahtarların muhabbetini yapalı.. Tekrar başınız sağolsun canım.

Semracım doktor kontrolün nasıl geçti hayatımm.
Güzel haberlerini bekliyoruz bizleri habersiz bırakma.
Canlarım benim mesai bitmek üzere öpüyorum hepinizi en kocamanından

BİLGİcim canım çok sağol canım merak etmişsiniz. canım haftaya bugüne gün verdiler o gün yapılacakmış.
Hayırlısı olsun.
bende seni öptüm kocaman. ve tabi ecrin naz'ı:))

Aysem sen bana küsmüsün bacımmm yaa neden bana cevap yazmıyon

Biçiçek canım rabbim sizlere ömür versin canım başınız sağolsun.

Sen üzme kendini fazla bebişini düşün canımmmmmmmmm
canim bilgicim hic küsermiyim ben sana neolur kusuruma bakma olurmu :26:öyle sayfalari yüzünden okuyup geciyorum kesin kacirmisim hic farkinda degilim seni kirdiysam özür dilerim bitanem malum benim kafa dumanli yine söz daha dikkatli olucam bundan sonra

Basiniz sagolsun canim ,rabbim sabir versin nedenilirki cok üzüldüm allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah:59..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…