2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

teşekkür ederim canım,ikinci çocuk gönlünden geçiyora hiç düşünme derim deçünkü ikisi büyür giderler ama çalışıyormuşsun o zaman şöyle yapabilirsin arayı çok ta açmadan,evdeki miniğin kendi işini az çok kendi görmeye başladığında ikinciyi kaçırma derim benhem arayı çok açmazsın,hem yükün biraz hafifler,genede karar senin

arkadaşlar üzülmeyin ya 2. çocuk olmuyor diye. ilk çocuğunuz olduğunda tedaviylemi oldu merak ettim. valla benim ilk çocuğumda dr un biri rahim içi film çekti kesinlikle çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. başka dr a gittiğimde yanlış çekilmiş ama emin olmak için laporoskopi yaptı. tek tüpüm tıkalı. aşılamayla oldu kızım. 2. gebeliğim ve 3. gebeliğim biz istemediğimz halde oldu. ne tedavi ne aşılama. olmaz diyenler görsün. allah istedikten sonra herşey olur. 2. gebelik düşükle sonlandı bundada düşük riski var ama rabbim hayırlısıysa onu kucağıma verir inşallah. sizde ümidinizi kesmeyin. kafaya takmayın. elbet olur allahın izniyle.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | Bebeğini kucağına aldı:)| KIZ
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124:|
3| Sinem_ahmet | | | :124::124:|
4| Çelik198408 | | |:124::124:| ERKEK
5| Uryhn | | | :124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124:|
7| Zeynep87 | | | :124::124:|
8| Meleğim08 | | | :124::124:|
9| Pollyannaa | | | :124::124:|
10| Yaset | | | :124::124:|
11| Cenera | | | :124::124:|
12| Semraozsoy | | | :124::124:|
1| Seydam |? | ? | |
2| Acemiera | ? | ? ||
3| Raebzeh |? | ? ||
4| Ciceklara |?| ? | |
6| Mommy |? | 29 eylül ||
7| Rgbe | | |
8| Ranay |? | ? | |
9| Baharer |? | ? |
10| | | |

semramçok çok çok teşekkür ederim canım arkadaşımyeni yaşım için söylediğin herşeye kocaman bir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. diyorum........sağlık,mutluluk,oğlum,eşim sevdiklerim olsun ama birde bebişim olsun bu yaşımda
semra cım kafam çok ama çoook karışık ruh gibi geziyorum ortada,adet te olmadım hemde ilk defa ilaca rağmen,üçüncü gün bugün:44::26:normalde ilaç bitimi hemen ertesi gün olurdumne demek yaaa temmuzun 7sinden beri adet olmuyorumsalı falan doktora giderim herhalde olmazsam,ne yapıcam ben...ilaçla oluyorum diye stres falandaa yapmamıştım ama,ben bi çıkıp hava alayım

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel saglıklı mutlu yıllar dilerimm hamile olma ihtimalin varmı acaba nasıl 3 gün onu anlamadım geçmişi okumadım ama hayırlısı

polyanacığım kızın oluyormuş küçük prenses mutlulukla gelsin 16. haftadamı ögrenebildin ben unuttm ilkinde ne zaman ögrendiğimi

acemicim geçmişi okudum üzme kendini oğluna allah söyletmiştir

canım merhaba, evet 16.haftamdayım ama dr.kesin demedi. kıza benziyo dedi. zaten kızımdada 6.ayda kesinleşmişti cinsiyeti:))

6. ay çok geç değilmi gerçi göstermesse hiç göstermez ama bakalım canım ya hayırlısı olsun süpriz yapıp oğlan olursa ikisinide tatmış olursun güzel olur kız olursada 2 kızıda ben çok seviyorum bende sen,in gibiyim kızım var doğal olarak bunu oğlan istiyorum ama olmassada üzülmem önce saglıklı olsun gerisi önemli değil

aşkolsun yaaa hiç kimse uğramamış bugün.

yasemin canım nasılsın, hallicemisin:))

ben uğradım ben ben:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:el sallamalarımdan anlaşılacağı üzere halliceyimadet olmak gibisi yok ahada söylüyorum oturup kalkıp halinize şükredin,adet olcam diye dokuz doğurdum burdanasıl gerginlik yaptıysam adam bugün ''sana papatya kaynatayım mı,sıcak su torbası istermisin,.....vb etrafımdan ayrılmadıüç ayda bir olunca merasimle oluyor mübarekama çok şükür bugün adet oldum vede sırtımdan dağlar kadar bir yük kalktı sankisen nasılsın semram

acemiera arkadaşım önerin mantıklı geldi teşekkürler:)
rica ederim herşey gönlüne göre olsun sadumancım:)
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel saglıklı mutlu yıllar dilerimm hamile olma ihtimalin varmı acaba nasıl 3 gün onu anlamadım geçmişi okumadım ama hayırlısı

çok çok teşekkür ederim caneraadet oldum sonundagerginliği bile yetiyor,zaten doktora gitmiştim kontrolümüde olmuştum bebek olsaydı çıkardı,bebek olarak düşünmedim hiç ama geç kalıncada insanın aklına bin türlü şey geliyorneyseki şimdi rahatladım

Deliiiiii

Kızlar yeni avatar resmim nasıl ama hiç yorum yapmıyosunuz
kırmızı ojeler ve elimde christian dior
kırmızı rujum
benim ruhum böyle aslında bakmayın bu ara paspal geziyorum
bide birbirimiz faceden de eklesek ya gayrı
hepimiz hepimiz görrüz nası fikir
eminim daha önce kimsenin aklına gelmemiştir

çok şuh bir hatun yani resimdeki,eminim sende onun kadar alımlı vede bakımlısındır
şimdiiiiii!! canım arkadaşlar faceden görüşüyorlar(tabii olanlar)senide ekleyeceklerdir umarım,ama ben seni merak ettim iki foto yüklesende bizde görsek bu hatunu:106::112::112:

merhaba kızlarr nasılsınızz umarım herşey yolundadır ben iyim arada bi gelip okuyup gidiyorum...
kızlar ben haftaya şeker yüklemesi için gidicem yanlız açmı olcam tokmu bilemedim doktorada sormayı unuttum aranızda yaptıranlar yazarmısınız ltfenn 24 hafta için yani bu haftada aşımı olcamm
semramın kızı olcak anlaşılan bu sene çiflenecek bebişlerimiz benim de bakalım öğrenirim artık neyse cinsiyetini
hepinizi öpüyorum çokkk özlüyorum sizinle muhabbeti ama eskisi gibi olamıuyorum bi türlü ne tv ne bilgissayar oğluşumu verdim anaokuluna onunla meşgul oluyorum diğer yandan kayınvalidemle öle iştee kendinize iyi bakınnn byyy

Son düzenleme:
bugün eşim izinli ya hemen bi bakıp çıkıyım dedim.

FATOŞ tatlım AÇ KARNINA gideceksin. SAKIN UNUTMA

hepinizi öptüm yarın görüşürüz inşallah

merhaba,
aranıza yeni katıldım,bana uyan her başlığa yazıyorum o nedenle :)
3 yaşında bi kızım var,şimdi ikinciyi istiyoruz.bat.ım 28-30 eylül gibi,az kaldı ve heyecan dorukta.
isteyen herkese hayırlı zamanda versin allahım.

Aynen canım bu başlık tam sana göre o zaman:79:
benim de 3 yaşında bi kzım var,2yi istiyorum
batım da 29 eylül
ne kadar çok ortak noktamız var dimi:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…