- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.541
bu arada doğum günün kutlu olsun canım ya ben çalışıyorum 16 aylık kızım var ijkinci çocuğu şimdi mi yapsam kararsızım kendimi vakit ayıramıyorum kimisi de ikisi de aradan çıkar diyo ne yapayım kızlar;(
semramçok çok çok teşekkür ederim canım arkadaşım yeni yaşım için söylediğin herşeye kocaman bir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. diyorum........sağlık,mutluluk,oğlum,eşim sevdiklerim olsun ama birde bebişim olsun bu yaşımda
semra cım kafam çok ama çoook karışık ruh gibi geziyorum ortada,adet te olmadım hemde ilk defa ilaca rağmen,üçüncü gün bugün:44::26:normalde ilaç bitimi hemen ertesi gün olurdumne demek yaaa temmuzun 7sinden beri adet olmuyorum salı falan doktora giderim herhalde olmazsam,ne yapıcam ben...ilaçla oluyorum diye stres falandaa yapmamıştım ama, ben bi çıkıp hava alayım
polyanacığım kızın oluyormuş küçük prenses mutlulukla gelsin 16. haftadamı ögrenebildin ben unuttm ilkinde ne zaman ögrendiğimi
acemicim geçmişi okudum üzme kendini oğluna allah söyletmiştir
aşkolsun yaaa hiç kimse uğramamış bugün.
yasemin canım nasılsın, hallicemisin:))
rica ederim herşey gönlüne göre olsun sadumancım:)acemiera arkadaşım önerin mantıklı geldi teşekkürler:)
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel saglıklı mutlu yıllar dilerimm hamile olma ihtimalin varmı acaba nasıl 3 gün onu anlamadım geçmişi okumadım ama hayırlısı
polyanacığım kızın oluyormuş küçük prenses mutlulukla gelsin 16. haftadamı ögrenebildin ben unuttm ilkinde ne zaman ögrendiğimi
acemicim geçmişi okudum üzme kendini oğluna allah söyletmiştir
ben uğradım ben ben:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:el sallamalarımdan anlaşılacağı üzere halliceyimadet olmak gibisi yok ahada söylüyorum oturup kalkıp halinize şükredin,adet olcam diye dokuz doğurdum burda nasıl gerginlik yaptıysam adam bugün ''sana papatya kaynatayım mı,sıcak su torbası istermisin,.....vb etrafımdan ayrılmadı üç ayda bir olunca merasimle oluyor mübarek ama çok şükür bugün adet oldum vede sırtımdan dağlar kadar bir yük kalktı sanki sen nasılsın semram
Deliiiiii
Kızlar yeni avatar resmim nasıl ama hiç yorum yapmıyosunuz
kırmızı ojeler ve elimde christian dior
kırmızı rujum
benim ruhum böyle aslında bakmayın bu ara paspal geziyorum
bide birbirimiz faceden de eklesek ya gayrı
hepimiz hepimiz görrüz nası fikir
eminim daha önce kimsenin aklına gelmemiştir
merhaba,
aranıza yeni katıldım,bana uyan her başlığa yazıyorum o nedenle :)
3 yaşında bi kızım var,şimdi ikinciyi istiyoruz.bat.ım 28-30 eylül gibi,az kaldı ve heyecan dorukta.
isteyen herkese hayırlı zamanda versin allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?