- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.801
ne uyuması tatlım ne uyumasıgünaydınnnn günaydınnnn günaydınnnnngüzel topiğimin güzel anneleri ve anne adaylarıı
yaseminnnnnnnnnnnnn bacımm yaaa yatıp uyusana bu saatte ayakta işin neee.. yattt yatt uyuuuuuuu çabukkkkkkkk
reyhannnnnn canım hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün kuzucugunuzu inşallah. darısı sana ve tüm hamile canlarımın başına inşalahhh..
semrammm bacıımm naberrrr. pufff şimdi ne kaynanaya giden yollar nede kaynana çekilmez ama napıcaksın el mahkum kocişlerimizin gönülleri olsun diye gidiliyo işte
hoş ben kendiminkini 10 günden fazladır görmüyorummiki sokak ötemizde oturuyo ama gitmiyorum. gtmiyorum işte gitmiyorumm
ayşeeeeeeeemm nerelerdesin kuzucum yaa gelip bi ses bi soluk ver face tede görmyorum seni umarım herşey yolundadır canım arkadaşımm
ebru, fatoş,zeynep ve adının yazmayı unuttugum diğer canlar sizler nasılsınız...
hadi öpüyorum sizelri kocaman ve hemencecik faturalarla olan randevuma gitmek üzere yola çıkıyorumm
bende seni seviyorumsaol canım valla pozitif düşünüyoruz ama bakalım nasip kısmet. 22.haftamdayım şükürler olsun.
yaa ben seni seviyorum yaaaaa:)
Gül canım inşallah 2 gün sonra hayırlı haberlerini verirsin ama ben 2 gün sonra Çorum yollarında olurum( hadi hakkında hayırlsı
Reeeeyyyyhhaaaannnnn hoşgeldin kuzuuuummmm. ve gözünüz aydın abinin oğluşu olmuş.
sizde kocaman olmuşsunuz maşallah.. senle aramızda 7 hafta, fatoşla aramızda 4 hafta var.. yani ocak, şubat, mart sırayla doğuracak Allahın izniyle.
Günaydın BİLGİCİM. benim kaynanayla pek bi derdim yok aslında, huyuna gider sağolsun. ama işte eltimle beraber oturdukları için ve ben eltimi sevmediğim için ....... öyle işte yaaaa.. buraya yazacak bişey bulamadım anlamışsındır.. eltim ve küçük görümcemi sevmiyorum. her şeye bi lafı vardır bacak kadar boyuyla sağolsun.
şimdi benim göbek çabuk fırladı ona da hemen laf sokar. bende şimdiden antrenmana başladım şu lafı ederse şunu söylerim gibisinden. hiiiçç bişeyi alttan almaya niyetim yok. kimsenin beni hamile halimle, hemde orda misafirken üzmesine izin vermeyeceğim.
hıhh eşimde işsiz zaten elimiz boş gidicez. Avuçlarını yalasınlar. ooohhhh
ne uyuması tatlım ne uyumasısabah kocacığıma kalkıyorum sonra uykum kaçıyor sağolsun oğlum da erken kalkıyor ben altıbuçuktan tan beri ayaktayım,o yüzden bende resmi tatil istiyorum ya hadi sana kolay gelsin faturalarınla
bende seni seviyorumda daha gitmeden kafanda birsürü şey tasarlarsan olmaz o iş,bak ben aynısını yapıyorum kayınpedere karşı daha çok geriliyorum hemde gerim gerim geriliyorum,kaslarım falan geriliyor o kadar yani ama kendimi serbes bırakırda ben zaten bunu yaşıcam sakin ol diye kendime telkinde bulunduğum zaman hem kendimi çoook rahat hissediyorum hemde beklediğim gibi birşeyle karşılaşmıyorum:44:ilginç ama öyle oluyor:44::44:şimdi sende hemen kafanda kurmayı bırakıyorsun kim ne derse desin akıllı kadınsın o anda cevabını verirsin,şimdiden kendini şunu dicekler bunu dicekler diye zora sokma emi benim güzel arkadaşım,biz hayatı geldiği gibi yaşamasını bilemediğimiz zaman kendimizi üzüyoruz,dur bakalım belkide hiiiç böyle birşey olmuyacak ve sen gerildiğinle kalacaksın değil mi:26::26::26::26::26:sakin ol tatlım sakiiiiin,sen hakkından gelirsin o görümceyle eltinin hiiç merak etme
cannıııııııııımmm çok çok sağol.. Tavsiyelerini bir bir uyguluycam.
Veeeee müjdemi veriyoruuuummmmmm
eşim işe kabul edildi. çok istediğimiz bi şirketti ve bugün aradılar görüşmeniz olumlu geçti gelin dediler.
şükürler olsun rabbime. Bize çifte bayram olacak inşallah.
öyle rahatladım ki, dediğin gibi kurmayı bırakıyorum.. Bu bayram kimse bozamaz moralimi.
Yüce rabbim hamile halimle çoook istediğim eşimin işini hayırlı eyledin şükürler olsun, ne olur rabbim çok istediğim bişey daha var, yaseminime hayırlı bi evlat daha nasip eyle.
Kurban olduğum allahım duy sesimi ne olur. Amin amin amin.
cannıııııııııımmm çok çok sağol.. tavsiyelerini bir bir uyguluycam.
veeeee müjdemi veriyoruuuummmmmm
EŞİM İŞE KABUL EDİLDİ. ÇOK İSTEDİĞİMİZ Bİ ŞİRKETTİ VE BUGÜN ARADILAR GÖRÜŞMENİZ OLUMLU GEÇTİ GELİN DEDİLER.
Şükürler olsun RABBİME. Bize çifte bayram olacak inşallah.
öyle rahatladım ki, dediğin gibi kurmayı bırakıyorum.. bu bayram kimse bozamaz moralimi.
Yüce Rabbim hamile halimle çoook istediğim eşimin işini hayırlı eyledin şükürler olsun, ne olur Rabbim ÇOK İSTEDİĞİM BİŞEY DAHA VAR, YASEMİNİME HAYIRLI Bİ EVLAT DAHA NASİP EYLE.
KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM DUY SESİMİ NE OLUR. AMİN AMİN AMİN.
Bilgicim çok teşekkür ederim canım arkadaşımcanımmmm bu çoooook güzel bi haberrr
Hayırlısı olurrrr inşallahh..
Yasemin için ettiğin duayada kocamannnnnn bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.
Benimde işten çıkarılmam için dua eder misin canım???
Tabi bütün haklarımı alarak.
Hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Rabbim kabul eder inşallahhhhhhh
sağol canım, Rabbimin izniyle öyle olucak inşallahpolyanna hayırlı olsun canım bebek kısmetiyle geliyo
ağlıyorum ama seviçtençok sevindim, inan çok sevindim,hangi kelimeyi kullansam diye düşünüyorum sevincimi paylaşmak için bilemiyorum......hem senin için sevinçten ağlıyorum hem de ettiğin içten dua için..........çok ama çok çok çok teşekkür ederim canım arkadaşım herşey ama herşey gönlüne göre olsun tatlım
hoşgeldiniz kaçaklarvalla topiğin yüzü gülüyor böyle teker teker uğradıkça siz iyi olmana sevindim tatlım,bebişte sevip gelmişsin ohhh ne güzel sizde büyümüşsünüz,e annesi yavaş yavaş sona geliyorsunuz artık olcak o kadar ağırlık,kucağına alınca kalmaz birşeyciğin,mis kokusu herşeye değer tatlım
reyhannnnnn canım hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün kuzucugunuzu inşallah. darısı sana ve tüm hamile canlarımın başına inşalahhh..
Reeeeyyyyhhaaaannnnn hoşgeldin kuzuuuummmm. ve gözünüz aydın abinin oğluşu olmuş.
sizde kocaman olmuşsunuz maşallah.. senle aramızda 7 hafta, fatoşla aramızda 4 hafta var.. yani ocak, şubat, mart sırayla doğuracak Allahın izniyle.
cannıııııııııımmm çok çok sağol.. tavsiyelerini bir bir uyguluycam.
veeeee müjdemi veriyoruuuummmmmm
EŞİM İŞE KABUL EDİLDİ. ÇOK İSTEDİĞİMİZ Bİ ŞİRKETTİ VE BUGÜN ARADILAR GÖRÜŞMENİZ OLUMLU GEÇTİ GELİN DEDİLER.
Şükürler olsun RABBİME. Bize çifte bayram olacak inşallah.
öyle rahatladım ki, dediğin gibi kurmayı bırakıyorum.. bu bayram kimse bozamaz moralimi.
Yüce Rabbim hamile halimle çoook istediğim eşimin işini hayırlı eyledin şükürler olsun, ne olur Rabbim ÇOK İSTEDİĞİM BİŞEY DAHA VAR, YASEMİNİME HAYIRLI Bİ EVLAT DAHA NASİP EYLE.
KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM DUY SESİMİ NE OLUR. AMİN AMİN AMİN.
kızlar günaydın,herkes umarım iyidirben bayram temizliğine başladım o yüzden selam verip kahvaltıya gidiyorum,herkesi çok çok öptüm semra kız hala içim içime sığmıyor sevinçten ve hala ettiğin dua için tüm kalbimle amin diyorum
Günaydın Yaseminiiimmm canım benim..
sana kolay gelsin güzelim.. Biz sağolsun kocişimle beraber yaptık işleri bitirdik.
Allah izin verirse bugün çıkıyoruz yola.
Hepinizin şimdiden KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
sevdiklerinizle nice nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
Köyde nete giremem, dönüşte haberleşiriz inşallah.
Allah'a emanet olun canlarım..
saol canım.evet olacak okadar ama zaman zaman beni çok korkutuyor yasemincim hele şu sıralar dün gece müthiş bir sancıyla sabahladım
dedim geliyo heralde Allah korusun hayırlısı ve vaktiyle gelsinde ben ağırlıkları sancıları çekmeye razıyım canım...birde aklıma bişey geldi yani biryerde bişey okudum sen geldin :)
ama burda yasak olabileceğinden dolayı yazmak özelden yazıcam canım :)
çok çok saol canım benim kocamaaannnn ammiiiinnnn güzel dileklerine cümlemize inşallah canım
saol semracım çok teşekkür ederim evet canım nasipse her ay bir bebişimiz gelicek ailemize:) ama benim bebiş şu aralar acele etmek istiyor ama inşallah sabırlı olur kuzucum vaktinde ve sağlığınla gelir rabbim hepimize vaktinde geleni sağlıklı sıhatli bebişlerimizi nasip etsin inşallah..
semracım hayırlı yolculuklar tatlım şimdiden iyi bayramlar sizlere
bilgiiii kız sen kovulmak mı istiyorsuuuuuntazminatınla tez zamanda çıkasın sende,bütün hakların sende kalarak ev hanımı olmak istiyorsan,seninde gönlüne göre olsun arkadaşım birde bebişin seni çok bekletmesin,annesini üzmeden hemencicik gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?