2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhabe benim kızım 17 aylık bende düşünmüyo derim ama vermem gereken bir 10 kilo var ondan sonra hamile kalmayı düşünüyorum çünkü hamilelikte çok kilo almak istemiyorum....o yüzden bilinçli bir şekilde zayıflamak ve doğru kilo almak istiyorum hayırlısı bakalım.....

ne uyuması tatlım ne uyumasısabah kocacığıma kalkıyorum sonra uykum kaçıyor sağolsun oğlum da erken kalkıyorben altıbuçuktan tan beri ayaktayım,o yüzden bende resmi tatil istiyorum yahadi sana kolay gelsin faturalarınla
bende seni seviyorumda daha gitmeden kafanda birsürü şey tasarlarsan olmaz o iş,bak ben aynısını yapıyorum kayınpedere karşı daha çok geriliyorum hemde gerim gerim geriliyorum,kaslarım falan geriliyor o kadar yaniama kendimi serbes bırakırda ben zaten bunu yaşıcam sakin ol diye kendime telkinde bulunduğum zaman hem kendimi çoook rahat hissediyorum hemde beklediğim gibi birşeyle karşılaşmıyorum:44:ilginç ama öyle oluyor:44::44:şimdi sende hemen kafanda kurmayı bırakıyorsun kim ne derse desin akıllı kadınsın o anda cevabını verirsin,şimdiden kendini şunu dicekler bunu dicekler diye zora sokma emi benim güzel arkadaşım,biz hayatı geldiği gibi yaşamasını bilemediğimiz zaman kendimizi üzüyoruz,dur bakalım belkide hiiiç böyle birşey olmuyacak ve sen gerildiğinle kalacaksın değil mi:26::26::26::26::26:sakin ol tatlım sakiiiiin,sen hakkından gelirsin o görümceyle eltinin hiiç merak etme

cannıııııııııımmm çok çok sağol.. tavsiyelerini bir bir uyguluycam.

veeeee müjdemi veriyoruuuummmmmm

EŞİM İŞE KABUL EDİLDİ. ÇOK İSTEDİĞİMİZ Bİ ŞİRKETTİ VE BUGÜN ARADILAR GÖRÜŞMENİZ OLUMLU GEÇTİ GELİN DEDİLER.

Şükürler olsun RABBİME. Bize çifte bayram olacak inşallah.

öyle rahatladım ki, dediğin gibi kurmayı bırakıyorum.. bu bayram kimse bozamaz moralimi.

Yüce Rabbim hamile halimle çoook istediğim eşimin işini hayırlı eyledin şükürler olsun, ne olur Rabbim ÇOK İSTEDİĞİM BİŞEY DAHA VAR, YASEMİNİME HAYIRLI Bİ EVLAT DAHA NASİP EYLE.
KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM DUY SESİMİ NE OLUR. AMİN AMİN AMİN.

Son düzenleme:

canımmmm bu çoooook güzel bi haberrr
Hayırlısı olurrrr inşallahh..
Yasemin için ettiğin duayada kocamannnnnn bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.
Benimde işten çıkarılmam için dua eder misin canım???
Tabi bütün haklarımı alarak.
Hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Rabbim kabul eder inşallahhhhhhh

ağlıyorum ama seviçtençok sevindim, inan çok sevindim,hangi kelimeyi kullansam diye düşünüyorum sevincimi paylaşmak için bilemiyorum......hem senin için sevinçten ağlıyorum hem de ettiğin içten dua için..........çok ama çok çok çok teşekkür ederim canım arkadaşımherşey ama herşey gönlüne göre olsun tatlım

kızlar günaydın,herkes umarım iyidirben bayram temizliğine başladım o yüzden selam verip kahvaltıya gidiyorum,herkesi çok çok öptümsemra kız hala içim içime sığmıyor sevinçten ve hala ettiğin dua için tüm kalbimle amin diyorum

Bilgicim çok teşekkür ederim canım arkadaşım
Senin içinde dua edicem. Rabbim kabul eylesin inşallah

polyanna hayırlı olsun canım bebek kısmetiyle geliyo
sağol canım, Rabbimin izniyle öyle olucak inşallah

ama oldu mu bea oldumu şimdi...
sabah sabah beni de ağlattın.
İnşallah dökülen gözyaşların bundan sonra da hep sevinçten olur...
canım arkadaşım inşallah seninde o güzel gönlünün muradını verir Yüce Rabbim.

Senin için Ebru için ayşe için.. Dualrım sizlerle..

Günaydın Yaseminiiimmm canım benim..

sana kolay gelsin güzelim.. Biz sağolsun kocişimle beraber yaptık işleri bitirdik.
Allah izin verirse bugün çıkıyoruz yola.

Hepinizin şimdiden KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
sevdiklerinizle nice nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...

Köyde nete giremem, dönüşte haberleşiriz inşallah.

Allah'a emanet olun canlarım..

saol canım.evet olacak okadar ama zaman zaman beni çok korkutuyor yasemincim hele şu sıralar dün gece müthiş bir sancıyla sabahladım
dedim geliyo heralde Allah korusun hayırlısı ve vaktiyle gelsinde ben ağırlıkları sancıları çekmeye razıyım canım...birde aklıma bişey geldi yani biryerde bişey okudum sen geldin :)
ama burda yasak olabileceğinden dolayı yazmak özelden yazıcam canım :)

reyhannnnnn canım hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün kuzucugunuzu inşallah. darısı sana ve tüm hamile canlarımın başına inşalahhh..

çok çok saol canım benim kocamaaannnn ammiiiinnnn güzel dileklerine cümlemize inşallah canım

saol semracım çok teşekkür ederim evet canım nasipse her ay bir bebişimiz gelicek ailemize:) ama benim bebiş şu aralar acele etmek istiyor ama inşallah sabırlı olur kuzucum vaktinde ve sağlığınla gelir rabbim hepimize vaktinde geleni sağlıklı sıhatli bebişlerimizi nasip etsin inşallah..

canıııııımmmm çok sevindim inan senin adına rabbim tez zamanda cümlesine benim eşimede hayırlı yerlerden hayırlı kazançlı bir iş nasip etsin inşallah....

yasemincim kolay gelsin hayatım sana gerçi sen temiz hatunsun çaabuk bitirirsin temizliğini

canım hayırlı yolculuklar sana güle güle gidin gelin güzel bir bayram geçirin inşallah sende Allaha emanet ol güzel bayramlar canım

günaydın tatlım,çok çok çok geçmiş olsun ve de allah korusun,zamanında gelsin tüm bebişlerimiztatlım aslında bööyle kolay bir hamilelik nasip olsun herkeslere,bir kere de de doğsun bebişlerben büyümüş olmanın verdiği ağırlık diye düşünmüştüminş bişeyciğin kalmaz güzelim,bebiş te sabırlı olur zamanında gelir inş annesi:)))))ne yazıcağını merak ettim özelden bekliyorum reyhancım:))))))bu arada sizede güzel ve gönlünüze göre bir iş olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

semracım hayırlı yolculuklar tatlım şimdiden iyi bayramlar sizlere
bilgiiii kız sen kovulmak mı istiyorsuuuuuntazminatınla tez zamanda çıkasın sende,bütün hakların sende kalarak ev hanımı olmak istiyorsan,seninde gönlüne göre olsun arkadaşımbirde bebişin seni çok bekletmesin,annesini üzmeden hemencicik gelsin

Son düzenleme:

sağol canımmmmmmmmmmmm :16
evet hayatımm bütün haklarımı alarak kovulmak istiyorummm...
inşallah canım inşallah Rabbim tez zamanda bütün dualarımızı kabul eder.

semramm sana hayırlı yolculuklar canım.
güle güle gidin güle güle gelin inşallahh..
sizinde bayramınız mübarek olsun.
öpüyorum seni ve tatlı kızını

topiğin bütün kızları ben işlerimi bitirdiiiiim ve bayramın birinci gününü geçirmek için anneme gidiyorum,bayram boyunca uğrayabilirmiyim bilmiyorum o yüzden şimdiden herkesin bayramını kutluyorumkendinize ve kentinize iyi bakınİYİ BAYRAMLAR

slm kızlar....
yarın bayram ve biz bugünden annemlerin yanına memleketime gidiyoruz.
10 kasımda da yengem doğum yapacak ancak sonra dönerim diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa....
ozmana kadar da buraya giremeyeceğim.
şimdiden herkesin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
bol bol dua edelim bu gün ve yarın allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşeallah.....

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle geçirebileceğiniz mutlu huzurlu bir bayram olur inşallah öpüyorum herkesiiiii

Kızlarrr,hepinize iyi bayramlaaaarrr
Plly,acem,uhryn,çiçeklara,seydam,saduman
hepimize nice bayramlar dilerim,çoluk çocuk,şenlikli kalabalık aileler diliyorum hepimize inşallah

Bu arada acem kızııı sağol canım duaların,dileklerin için ama ben çoktan adet oldum bile
2 gün var dedim ama ertesi gün gördüm kotexleri gene

hayırlısı be yaaa Edirnedeyim de sevgiler be yaaa
öpüyorum hepinizi,kızanları,kızçeleri
alın bi de 9-8lik göbecik size be yaa
:130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…