2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım teşekkürler senin de bayramın mübarek olsun adet olmuşsun hayırlısı canım!Edirne'ye selamlar,)

günaydın canım arkadaşlarım,

biz dün akşam apar topar döndük.

Kızım hasta 4 gündür su hariç hiçbişey koymadı ağzına.. ishal ateş, bitmek bilmeyen öğürme ve kusma.. Ordayken hastanelere götürdük ama ilaçlar fayda etmiyor. bugün burda hastaneye götürücez tekrar.

Bayram çifte bayram olamadı malesef bize((

Bende şifayı kaptım üzerinizden uzak ((

Rahat bi zamanda yazarım.. şimdi hepinize iyi günler diliyorum.. öpüldünüz.

semracım hoşgeldiniz... çok geçmiş olsun canım Rabbim kızınada sanada acil şifalar versin inşallah ...

saol canım çok teşekkürler

rabbim sanada hayırlısını versin inşallah en hayırlı vaktinde tez zamanda canım dualarımız sizlerle...

günaydın kızlar
mommy canım hayırlısı olsun,bu aya olur belki,edirneden dönmüşsündür büyük ihtimalle,bugün okul var:26:bende sana şöööyle 9-8lik birşeyler yollamak isterdim sabah sabah neşemiz yerimize gelsin diye ama semrama üzüldüm be yaaa
semracım çok ama çok geçmiş olsun hem defneye hem sana,çabucak iyleşirsiniz umarım......
diğer kızlar hepiniz iyisinizdir diye umuyorum,ve öyle olun istiyorum
benim de iki gündür dişlerim çok kötü apse yaptı,doktora gideceğim,sabahtan halledersem öğleye tekrar uğramaya çalışırım,öğlene randevu verirlerse de öğleye kadar uğramaya çalışırım:)))))))byyyyyyyyyy ben kaçtım

günaydınlarrrrrrr
semracım Rabbim şifa versin inşallah sanada defnemede.
umarım doktor kontrolünüz iyi geçmiştir.önemli bişi yoktur.
ve umarım bugün daha iyisinizdirr..

günaydınlarrrrrrr

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. keşke kafam yerinde olsaydı da tek tek cevap yazabilseydim..
kızım öyle kötü olduki bugün 6.gün ve hiç yemek yemiyor..sadece su ile yaşıyor yavrum.. şu 6 altı günde ömrümden 6 yıl gitti.. kızım bu sürede 2 kilo kaybetmiş o minicik bedeninde( gözlerimin önünde karnının ağrıdığını söyledikçe içim eriyor.. günlerdir ağlamaktan içim dışıma çıktı. yarına kadar düzelmezse tekrar gidicez doktora serum filan takılıp yatırılacak...

bugün 1 buçukta randevum var ama içimde heyecan namına hiçbişey yok.. şuan kızım canlansın, önceki gibi koşsun oynasın, yemek yesin diye bekliyorum..

bi süre giremem galiba.. inşallah kızımın iyileştiği haberini vermek için en kısa zamanda tekrar uğrarım. Dualarınızı bekliyorum canlarım

Son düzenleme:
SELAM HERKESE,,

BENDE 2.BEBEĞİ ''ARTIK'' İSTİYORUM AMA AÇIKÇASI KORKUYORUM.ÇÜNKÜ KIZIM MART AYINDA 3 YAŞINA GİRECEK BEN DAHA EVLENMEDEN ÖNCE 2 ÇOCUK İSTİYORDUM VE ARALARINDA EN AZ 3 YAŞ OLSUN DİYORDUM VE 3 YAŞ GELDİ ÇATTI..ŞİMDİ EN RAHAT ZAMANIMIZ ÇÜNKÜ UYKU SAATİMİZ ,ÇİŞİMİZ TUVALETE HERŞEYİMİZİ SÖYLÜYORUZ KISACASI ,İKİNCİ ÇOCUK NASIL OLUR ZORLANIRMIYIM BİLMİYORUM,,TAM RAHAT ETTİM DERKEN..

YAŞ DA GEÇİYOR 33 YAŞINDAYIM VE İLK HAMİLELİĞİM KLOMENLERLE LABARATUVARLARDA GEÇTİ UĞRAŞTIK KISACASI ÇATLATMA İŞLEMİ FALAN FİLAN DERKEN BIRAKTIKTAN SONRA TEDAVİYİ HAMİLE KALDIM.YİNE AYNI ŞEKİLDE UĞRAŞICAM PSİKOLOJİM BOZULACAK DİYE KORKUYORUM..

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI ÇOK OLURSA DEZAVANTAJ DİYOLAR 7 SENE FALAN ÇOKMUŞ AMA 2-3 YAŞ İYİDİR DİYOLar NE YAPAYIM KARARSIZIM BANA ÖNERİLERİNİZİ YAZARMISINIZ.

ALLAH BÜTÜN BEBELERİMİZİ KORUSUN SAĞLIK AFİYET VERSİN İNŞALLAH...ŞİMDİDEN ÖPTÜM HEPİNİZİ...

1 kızım var 7 ya$ında. Geçen ay eşimle niyetlendik ve korunmadık dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bugünde kanda baktırdım 931 çıktı hcg. Çok karışık duygular içerisindeyim. Ne hissettiğimi tam olarak bilemiyorum. Garip bir duygu

semracım çok çok geçmiş olsun inş hastaneye falan gerek kalmaz tatlımbiran önce iyleşir inş annesi defnemiz,bende şimdi hastaneden geliyorum,çocuk polk. önü nasıl dolu anlatamam,salgın var herhalde dedim içimden,çocukların hepsi ateşli,başları annelerinin omuzunda,huzursuzlar,çok kötüydü bebeğinden 4 yaşına kadar sanki tüm çocuklar aynı dertten muzdaripherkes biran önce iyleşir umarımgüzel haberlerini bekliyorum semracım

merhaba canım,hoşgeldinikinci bebeği düşünen hemen her annenin aklına bu sorular takılıyor merak etme,ama doğru söylüyorlar üç yaş iyi bir yaş çünkü bende oğlum üçün içindeyken düşünmeye başladım,dört yaşında olsun artık dedik şimdi sekiz yaşında bekliyoruz gelcek diye6 ve 7 yaş ara çok ama çok uzuyor ve herşey o kadar rahatlıyor ki ikinci için en az üç beş kez düşünmen gerekiyor:)))çünkü birincinin sana o kadar ihtiyacı kalmıyor sen kendini gayet rahat hissediyorsun,yemek için başında beklemiyorsun,tuvaletini kendi halledip geliyor,kendi giyinip kendi soyunuyor,kendi uyuyorar,kadaşlarıyla dışarı çıkıyor gözün kulağın onda ama yine de çooooook rahatsın:))))))seninki bu kadar uzun zamanda gelicek demiyorum yanlış anlama,belki hemen olacak ama senin her bilgin taze olacak,ikisi birbirine destek olacak,ve herşeye sıfırdan başlamak yerine yarı yoldan başlıyacaksın ikisi bir arada çıkacak,ben böyle düşünmüştüm yola çıktığımda bizim kısmetimizde bu varmış ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen ki biyolojik saat hiç ama hiç şaşmıyor o zaman ikinci için çalışmalara başla derim ben,şimdiden hayırlısı olsun

hayırlısı olsun canım,kucağına almak ta nasip olur inş

günaydınlarrrrrrr

bilgicim nasılsın tatlım,kafam yerinde değil böyle teker teker yazıyorum herkesetatil nasıl geçti,bomba gibi işe başladın umarım

merhaba bugün yazdıklarıma kimse cvp vermiyor birileriyle tanışmaya başlamak istiyorum en uygun yer burası sanırıım 3.5 yaşında oğlum var ve az önceki teste göre hamileyim bende

slm kızlar bayram bitti eve döndüm.
bugün Abimin kızı doğdu oradaydım.allahım isteyen herkese nasip etsin inşeallah...
bu arada benim kırmızılar 2 gün önce geldi.bendden müjdeli haber yok malesef..
zaten ümidimde yoktu...
yeni liste açalım bat 8 aralık

günaydın kızlar nasılsınız bayağıdır uğrayamadım inş güzel haberler vardır hepinizi kocaman öptm

ben iyiyim işte gün sayıyoz artık

Ben de ikinci bebeği düşünüyorum artık.Ama olmuyor.Azönce test yaptım yine negatif.Sahisizleresorayımbelki bi yardım edeninizolur Allah rızası için:)))Yarın adet olmam lazım ama ben de hiç bir belirti yok bu sebeple test yaptım.
Tabi negatif(((Acaba çokmu erken yaptım testi,hep şişerdi göğüslerim falan başağrım olurdu iki önceden başlayan bu sefer olmayınca ümitlendim biraz.

merhaba bugün yazdıklarıma kimse cvp vermiyor birileriyle tanışmaya başlamak istiyorum en uygun yer burası sanırıım 3.5 yaşında oğlum var ve az önceki teste göre hamileyim bende

Yok artıkk neredeyse bunu ben mi yazdım acaba diye bakakaldım. Benimde 3.5 yaşında bir oğlum var ve bende yeni öğrendim hamile olduğumu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…