- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.841
Yok artıkk neredeyse bunu ben mi yazdım acaba diye bakakaldım. Benimde 3.5 yaşında bir oğlum var ve bende yeni öğrendim hamile olduğumu :))
Sizi de tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Ben sabah yaptığım testle hamile olmadığımı öğrendim(Çokmu erken yaptım testi acaba.bu idrar testleri kaç gün sonra yapılmalı acaba?
Sizi de tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Ben sabah yaptığım testle hamile olmadığımı öğrendim(Çokmu erken yaptım testi acaba.bu idrar testleri kaç gün sonra yapılmalı acaba?
Sizi de tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Ben sabah yaptığım testle hamile olmadığımı öğrendim(Çokmu erken yaptım testi acaba.bu idrar testleri kaç gün sonra yapılmalı acaba?[/QUOTE
Çok tşk ederimmm inşallah cnm... Bu arada benim regl tarihimden 1 gün geçmişti yaptığımda. İlk hamileliğimde de 5 gün geçince yapmıştım cnm. Eşim inananamış eczaneye gitmişti doğruluk oranı nedir diye %99,9 demiş eczacı. Pozitif çıktıysa yanılmaz ama negatifse bir iki gün sonra tekrar deneyin demiş :))
teşekkür ederim cevabınız için,moralimi düzelttiniz.gerçi adetine bir gün kala öğrenen arkadaşlarımız da var okudum buradan az önce.onları da okuyunca üzülüyorum demekk ki aslında çıkadabiliyor,yani yok mu benim şimdislm cnm
ben kızıma hamileyken adetim 7 gün geçmişti test yaptıgımda tek çizgiydi.
onuncu gün testi tekrarladıgımda çift çizgiyi görmüştüm.
sen biraz erken yapmışsın.
en az on gün geçmesi lazım.
umarım hamilesindir canım.
Rabbim seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürür inşallah.
günaydın canlar.
nasılsınız.
hayırlı cumalar.
semraaaaaaaaaaammmm nasıl oldunuz canımmmmmmmmm
Erkende olabilir canım. İşyerinde çalıştığım arkadaşla geçen ay aynı gün regl olmuştuk. İkimizde bebek istiyorduk. Ben ikinci bebeği oda ilk bebeği için çalışıyordu. Ben adet günümden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşım hamile olduğumu duyunca gebelik testi yaptı negatif çıktı. Ama hala regl olmadı. En iyi netice kandaki testte çıkıyor. Sen birde kan tahlili yaptır..
Sizi de tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Ben sabah yaptığım testle hamile olmadığımı öğrendim(Çokmu erken yaptım testi acaba.bu idrar testleri kaç gün sonra yapılmalı acaba?[/QUOTE
Çok tşk ederimmm inşallah cnm... Bu arada benim regl tarihimden 1 gün geçmişti yaptığımda. İlk hamileliğimde de 5 gün geçince yapmıştım cnm. Eşim inananamış eczaneye gitmişti doğruluk oranı nedir diye %99,9 demiş eczacı. Pozitif çıktıysa yanılmaz ama negatifse bir iki gün sonra tekrar deneyin demiş :))
adet tarihi sadece bir gün geçtikten sonra bile pozitif çıkabiliyorsa demek ki ben çok da umutlu olmayayım(((
slm kızlarnasılsınız,yine kimsecikler uğramıyor:26: benim bugün günüm var yarında kursum sonra rahat rahat girerim bir aksilik olmazsa oğlum hasta,öksürüyor,sinüsleri doldu herhalde sabah doktora götürdüm ama çok sıra vardı bekleyemedim,öğlen misafirim gelcek diye yarın sabahtan tekrar götürürüm,bu arada benim ilaçlarım bitti,bugün yarın adet olurum çünkü tüüüüm belirtileri mevcut,yine umutlar başka aya kaldı galiba benim başka çocuğum olmayacak!!!demek istemiyorum artık,kısmet diyorum sadece kısmet:44:
,
baharer tatlım kullandığın ilacı duydum,bir arkadaşımda kullanmıştı,şimdi hamileonunda 30un üstündeydi,ama ilacı kullanırken korundu mu bilmiyorum,ilaç normale dönmesnde çok etkili ihormonun,o normale döner dönmez hamile kaldı,istersen doktoruna danış korunup korunmayacağını
iki gün gecikti adetim acaba idrar testi yapmak için erken mi yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?