2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Yok artıkk neredeyse bunu ben mi yazdım acaba diye bakakaldım. Benimde 3.5 yaşında bir oğlum var ve bende yeni öğrendim hamile olduğumu :))

Sizi de tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Ben sabah yaptığım testle hamile olmadığımı öğrendim(Çokmu erken yaptım testi acaba.bu idrar testleri kaç gün sonra yapılmalı acaba?

Sizi de tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.Ben sabah yaptığım testle hamile olmadığımı öğrendim(Çokmu erken yaptım testi acaba.bu idrar testleri kaç gün sonra yapılmalı acaba?

slm cnm
ben kızıma hamileyken adetim 7 gün geçmişti test yaptıgımda tek çizgiydi.
onuncu gün testi tekrarladıgımda çift çizgiyi görmüştüm.
sen biraz erken yapmışsın.
en az on gün geçmesi lazım.
umarım hamilesindir canım.
Rabbim seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürür inşallah.

günaydın canlar.
nasılsınız.
hayırlı cumalar.
semraaaaaaaaaaammmm nasıl oldunuz canımmmmmmmmm

Erkende olabilir canım. İşyerinde çalıştığım arkadaşla geçen ay aynı gün regl olmuştuk. İkimizde bebek istiyorduk. Ben ikinci bebeği oda ilk bebeği için çalışıyordu. Ben adet günümden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşım hamile olduğumu duyunca gebelik testi yaptı negatif çıktı. Ama hala regl olmadı. En iyi netice kandaki testte çıkıyor. Sen birde kan tahlili yaptır..

slm kızlar,çok yorgunum çok(((bilgi kız ev kadını olup napıcan,çek kapıyı çık,bak akşama misafirim var temizlik yaptım,daha ikram yok piyasada,pazar akşamı yemeğe misafirim var,pazartesi günüm:26::26:heyyyt be ben sahalara dönmüşüm ama kilo vermesem bari bu koşuşturmada:)))kısacası kır bacağını otur iş yerindeşaka şaka nasıl istiyorsan öyle olsun gülüm
birşey sorucam bir haftadır sağ kasığıma eyilip kalkarken,yürürken,ani hareket ettiğimde kramp giriyor,yolda yürürken bile böyle bıçak kesiği gibi bir durum oluyor,bu ne ki:26::26::26::26:kiste benzemiyor,daha öncede çok kist tecrübem oldu ama:26:yaa bir ayda düzgün geçse şaşarım yani,ilaçların bitmesine dört gün var.üç gün içinde de adet olsam 7 gün var daha adete,antbyotik te kullanıyorum dişim için:44:ama doktora korunmuyorum dedim,ona göre ilaç yazdı,merak etme sakıncası olmaz dedibenden havadisler böyle

semraaa inş defne toparlamıştır da hastaneye yatmamışsınızdır arkadaşım

çelik hoşgeldin tatlım demek gün sayıyorsun ne güzel,doğumda adımı söylüyeceksin sakın unutma tamam mıcanım kucağına almak nasip olsun,sağ sağlim,bebişin huzur mutluluk ve uğur getirsin sana

ayşeee tatlım nerelerdesin,seni merak ediyorum,tedaviye başladın mı,bir uğra iyiyim de lütfen,,bayramda bile uğramamışsın:26:

ebruuu kaçaksın artık ta ses ver tatlım

topiğe yeni gelen arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun güzel bir hamilelik diliyorum herkese,hamile kalmayı bekleyen arkadaşlara da en kısa zamanda göbüşleri dolsun diyorumtek tek yazmadım acelem var kusura bakmayın

teşekkür ederim cevabınız için,moralimi düzelttiniz.gerçi adetine bir gün kala öğrenen arkadaşlarımız da var okudum buradan az önce.onları da okuyunca üzülüyorum demekk ki aslında çıkadabiliyor,yani yok mu benim şimdi(((

adetinize iki gün kala yaptırdığınız test kan testi miydi acaba?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Ya ben bazen eşimden korunmasını istiyorum bazen istemiyorum. Ya sizce daha çok mu erken benim için? Fİkirlerinizi bekliyorum.
Birde 2. bebeği olan anneler nasıl geçiyor zor mu ya çok karışığım biraz yardım edermisiniz baanda...

pazar pazar kimsecikler yok ama bn geldim ve yazayım:)

kızım iyileşiyor teyzeleri, ishali kusması bitti çok şükür ama çok çok az yemek yiyor. önceleri 1 kaseye yakın yemek yiyen kızım şimdi 3 kaşık yiyip kalkıyo(( buna da şükür diyip ısrar etmiyorum ne yapayım..

Eşim işe başladı bugün Rabbime sonsuz şükürler olsun. İnşallah hayırlı olur.

bende soğuk algınlığımı hafif atlatıyorum Rabbim sayesinde. Yaradan gördü halimi de böyle geçirmemi istedi. şükürler olsun

Defnemize ve kardeşine baza aldık önceki gün, salı günü teslim edilecek inşallah. birde gardırop alırsak yeter. zaten defne şuan beşikte yatıyor onu kendi odamıza çekip bebişi orda yatırıcaz. kardeşi gelene kadar kendi yatağına alışsın istedik. gerçi bizim küçük hanım çok deli yatar ya bakalım bazada nasıl yatacak :26:

bizde haberler böyle arkadaşlar.

hepinize mutlu pazarlar.

pazar pazar bende geldim semracımsenin için geldim desem yalan olmaz,birde içimden güzel haber veren var mı acaba diye geçi:)))))senden başka güzel haber veren olur belki,hamileyim diye
çok çok sevindim kızına,tekrardan geçmiş olsun.ççok zorlamıyormuşsun yemek konusunda en doğrusunu yapıyorsun biraz daha iyleşsin yine yine yer yemeğini annesi üzülme,onların vücutları bizden daha dayanıklıhayırlı olsun ranzanız,ne güzel tatlı telaşlar,bizede nasip olsun inş.eşine de hayırlı olsun tatlım.

ayşee nerdesin ses ver lütfen,arada girip okuyorsun tahmin ediyorum(sanırım:26:)lütfen neler yaptın bir haber verirmisin

tüm kızlar iyi hafta sonları diliyorum,benim yemeğe misafirim varçok çalışmam lazım çooook

Arkadaslar nasılsınız? hamile olan var mı:) bayagıdır gıremıyorum,ben tahlıl yaptırdım prolaktın 47,30 cıktı, bana dostınex ve progestron ılacı verdı,bunları kullanıpta hamıle kalanınız oldumu acaba?bunları kullanırken korunmak gerekıyormu acaba her kafadan bı ses cıkıyor

slm kızlarnasılsınız,yine kimsecikler uğramıyor:26:benim bugün günüm var yarında kursum sonra rahat rahat girerim bir aksilik olmazsaoğlum hasta,öksürüyor,sinüsleri doldu herhaldesabah doktora götürdüm ama çok sıra vardı bekleyemedim,öğlen misafirim gelcek diyeyarın sabahtan tekrar götürürüm,bu arada benim ilaçlarım bitti,bugün yarın adet olurum çünkü tüüüüm belirtileri mevcut,yine umutlar başka aya kaldıgaliba benim başka çocuğum olmayacak!!!demek istemiyorum artık,kısmet diyorum sadece kısmet:44:
,
baharer tatlım kullandığın ilacı duydum,bir arkadaşımda kullanmıştı,şimdi hamileonunda 30un üstündeydi,ama ilacı kullanırken korundu mu bilmiyorum,ilaç normale dönmesnde çok etkili ihormonun,o normale döner dönmez hamile kaldı,istersen doktoruna danış korunup korunmayacağını

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım.. demek istemiyorum'dan önce yazdığın cümleyi tekrar görmek istemiyorum yaaa ben!! Rabbim öyle büyükki. sakın böyle düşünme canım arkadaşım.

Kuru incir seviyorsa yesin oğluşun. öksürüğe, boğaz ağrısına iyi geliyormuş. geçenlerde almıştık, bi araştırayım nelere iyi geliyor diye bakınırken görmüştüm. çok faydalıymış gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…