2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba arkadaşlar. oğlum 4 yaşında dün tv de görünce niye benim kardeşim yok diye sordu. ikinci düşünüyorum ama açıkçası cesaret de edemiyorum. çalışıyorum ve oğlum bakıcıda. biraz daha mı beklesem yoksa düşünsemmi karar veremedim. (gerçi düşünsemde hemen olacakmı oda sorun yaa neyse)

Teşekkürler sizler bu tahlıllerınıze baktırdırnız dımı ? proklaktın yuksek olunca olmuyormus,hayırlısı ınsallah bakalım darısı bızlerın basına

merhaba kızlar,ben bi uğrayıp hemen çıkıyorum

semracım teşekkür ederim,oğlum bugün biraz daha iyi,evde küçük tedbirler alddık şimdilik iyi geldi bende bugün doktora götürmedim,biraz daha beklesin bakalım,ateşi falan yok,hemen ilaç içmeyelim dedik,,,

baharer tatlım ben baktırdım benim sadece fsh ım yüksek,yumurta rezervimi belirtiyor maalesef

bu arada ben bu sabah adet oldumadet olmakta güzel,en azından olcam mı olmucam mı stresi yapmıyorum ama birde bebişim gelseydi çok güzel olur du..............................................
ben kursa gidiyorum bugün,gidip kafamı dağıtayım bari

merhaba kızlar,ben bi uğrayıp hemen çıkıyorum

semracım teşekkür ederim,oğlum bugün biraz daha iyi,evde küçük tedbirler alddık şimdilik iyi geldi bende bugün doktora götürmedim,biraz daha beklesin bakalım,ateşi falan yok,hemen ilaç içmeyelim dedik,,,

baharer tatlım ben baktırdım benim sadece fsh ım yüksek,yumurta rezervimi belirtiyor maalesef

bu arada ben bu sabah adet oldumadet olmakta güzel,en azından olcam mı olmucam mı stresi yapmıyorum ama birde bebişim gelseydi çok güzel olur du..............................................
ben kursa gidiyorum bugün,gidip kafamı dağıtayım bari

slm kızlar yasemincim semracım geçmiş olsun bebişlere kib

semra hayırlı olsn yeni işiniz yeni bazanız iyi günlrde kullanın inş

yasemincim muhtemelen benim doğum senin yumurtlama zamanına gelecek Allah nasip ederse dualarımda olacaksın olacaksınız sizde bana dua edin ne olur

ben sıpamın keyfini bekliyorum

ben geldimde yine kimse yooook:26:bende oynamıcam işte
bilgi sen nerelerdesin bacım,sabah sabah açınca günaydınını görmek güzeldi,sende uğramıyorsun artık,korunmayı bırakacaktın ne yaptın tatlım
çelik canımmmmartık çok yaklaşmış doğumun,çok kolay bir doğumun olsun inş arkadaşım.sağ sağlim kollarına almanı diliyorum tüm kalbimleçok üzmeden kolaylıkla gelsin meleğin
canım arkadaşım biliyorum isimlerimizi en içten bir şekilde söyliyeceksin,ve diliyorum kabul olsun

semra neden sesin çıkmıyor

fatoş,reyhan,mommy,semra2,ayşe,ebru......ismini saymadığım tüm kızlar nerdesiniz yaaaa,beni neden yalnız bırakıyorsunuz???????

YASEMİNİİİİİMMM canım benim bende burdayım da, bugün migrenim tuttu ( sabah bi parol içtim hafifi geçti gibi yaptı, sonra geri gelip tekrar tekrar cceeee eee yaptı bana bu migren olacak illet!!!
ne kendi topiğime ne de buraya bişey yazmadım..
bakıp geçtim.

Defneme bişeyler yedirme çabasındayım. zorlamıyorum, küçük hanım yemem diyince bırakıyorum ama içim de rahat etmiyor işte(

doktor çinko yazmıştı hastalık halindeyken, ona devam ediyorum, multivitamin şurubunu içiriyorum.. inşallah kısa zmanda iyice açılır iştahı yavrumun.

SEDACIM canım yaa maşallah bitirdin hamileliği.. sona yaklaşmışsın artık, bişey kalmamış İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu.

BİLGİCİM canım bu ara yoğunsun galiba.. Facede yoksun önceki kadar, tabi burda da

Saduman sen nasılsın??

Ayşe ne yaptı acaba yaaa merak içerisindeyim..

FATOŞ, REYHAN kızlar sizler de bi ses verin gari..

Son düzenleme:
uzun zamandir int yoktu evde yazamadim.nasilsiniz,hersey yolundmi, yeni güzel haberler varmi.ben 12.haftayi bitirmek uzereyim mide yanmasi haricinde bir sorunum yok.sizleri merAK EDIYORUM:KIM NE YAPTI HAMISLER DEN DOGURAN OLDUMU::::::::::

uzun zamandir int yoktu evde yazamadim.nasilsiniz,hersey yolundmi, yeni güzel haberler varmi.ben 12.haftayi bitirmek uzereyim mide yanmasi haricinde bir sorunum yok.sizleri merAK EDIYORUM:KIM NE YAPTI HAMISLER DEN DOGURAN OLDUMU::::::::::

amanda aman kimler gelmiş.. Berilcim hoşgeldin canım yaaa..
oh oh maşallah 12 haftalık olmuşsun zaman çabuk mu geçiyor ne.. mide yanması için erken değilmi canım??
benim ilk kızımda 7 ayımda başlamıştı, bunda 5.ayda başladı. ama ben çökelek filan yersem ekşiyor midem, sodayla rahatlıyorum:)

bilmediğin yeni hamiş yok galiba.. Semraozsoy hamile, Cenera hamile.. en son bunlardı.
İnşallah en yakın en hayırlı zamanda da Acemiera ve Seydam da hamile kalırlar.

Ferhatt doğum yaptı, Çelik gün sayıyor çok az kaldı Allah'ın izniyle.

bizden kısaca haberler böyle.

ayyyy ne güzel topikte birilerini görüyorumberilcim hoşgeldin tatlım,başınız sağolsun öncelikle,ondan sonrada ohhh maşallah12 haftalık olmuş,büyümüşsünüz,mide ekşimen de geçer inş tatlım da rahat edersin umarım,keyfini çıkarırsın hamileliğin
semracım sende hoşgeldindöverim ben o migrenibirdaha seni rahatsız etmesin diye

yaa kızlar çok kötü oldum,çocuğu okula bıraktım arabayla,eve dönerken lisenin yanından geçiyorum,yeni çıkmışlar,hepsi yolun ortasından yürüyor ellerinde telefon,korna çalıyorsun duymuyorlar bile,o kadar yavaş gidiyorsun ki yolda onların keyfini bekliyorsun,radyoyu değiştiriyordum araba birşeye çarptı kafamı bir kaldırdım önümde bir kız gurubu,,,hiçbirine birşey olmadı ama yağ gibi birde üste çıkıyorlar,dikkatli gitmeliymişim,önüme bakmalıymışım.sinirden elim ayağım titriyor.on yıldan fazladır araba kullanırım ilk defa birine dokundurdum!(denir ona,çarpmadım yani)elim ayağım boşaldı zaten.yolun ortasından gidiyorlar birde suçlu oluyorsun.bende ağzıma geleni söyledim,birde erkek öğrenciler ordan plakasını alın diye bağırıyorlar.off çok sıkıldım çok stresliyim,kız yere bile düşmedi o kadar yavaş gidiyorum yani.oğlanı okula bırakırken de park ediyorum,yanımda arkadaş ta var,arabanın önünde durmuş yine o yaşlarda bir öğrenci,oğlum çekil park edicem diyorum arabanın içinden el kol işareti yapıyor,merasimle kaldırıma çıktı beyfendi....ya bunlarda mı sorun var bizde mi bilmiyorum.oğlum da var ama eşşek sudan gelinceye kadar döverim böyle genç olursa büyük konuşmayım amaneyse içimi dökmem gerekiyordu birilerine eşimden önce size anlatayım dedim

ayşeyi sormuşsun semracım,unuttum hepinize selamı var adet olmuş,cuma günü eşi doktora gidelim diye ısrar ediyormuş tedavi için,gidicekler büyük ihtimalle ama hevesim yok sanki diyor,haklı olarak hem yıllarca beklemeni,n hemde yaşadığı acıların yorgunluğıu herhalde:26:ama tedavi inş iyi geçer ve bu sefer bebeğine kavuşur,kendimle birlikte herkes için diliyorum bunu

yeni nesil gençlik işte!!!

sana çoook geçmiş olsun canım.. sıkma canını ne olur.
Bizimde çok korktuğumuz bi durum bu..kızımız var!!! ve etrafta parkta bahçede ulu orta herbişeyi yapan bi gençlik var(( hem çok sinirleniyorum hemde çok üzülüyorum. Rabbim bizlere hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Evlatlarımızın içlerine de iman gücü versin ve böyle şeyler yapmasınlar.

Aleykümselam canım, inşallah ayşe de fazla sıkmıyordur canını.

Son düzenleme:
sağol tatlım,yeni yeni kafamı toparlıyorum ne yalan söyleyeyim,eşimlede konuştum,çarptım zaten elim ayağım boşaldı birde laf yedim,bende kavga ettim dedim.ergen onlar he de geç dedi,ona ve sana birşey olmamış gerisi önemli değil falan dedi şimdi biraz toparladım,kimseye birşey olmadı ama insan çok kötü oluyormuş,acemi şöför de değilim yani.bilgsyarda acemiyim kabul ama:)))neyse bu işler tecrübeye bakmıyormuş,beterinden korusun,vicdan azabından ölürdüm herhalde((((((((((((((((
hakikatten gençlik bir tuhaf,bizde ergen olduk ama bir başkalar yaa,akıl fikir versin herkese bizimkilere de

ayşede inş çok sıkmaz canını,ama ona da söyledim,kimseye birşey demiyorum ama o heves kalmadı ben de de nedense,çok beklediğim için zannedersem:26:bıkkınlık değil,umutsuzluk değil,ki inş benimde tekrar bebeğim olacak diyorum,ama bu değişik birşey semracım,hani o biyolojik saatin yanıp tutuşuyor ya bebek diye,bir üç sene deli olmuştum ben,ama şimdi....olsa da olur olmasa da gibi geliyor,yine de hiç olmazsa diye bazen içimden geçirip çok korkuyorum ama kısmet yani,bir adım öteye gidemiyorsun sonuçta ondan,,,,,benimde son ilacım kaldı,önümüzdeki ay iğnelere başlıyacağım ama içimde hiiiç istek yok bakalım hayırlısı,şimdi böyle düşünüyorum da iğne vurulmaya başladım mı çok çalışmam lazım çooook diye gezerim etrafta,inş çabalarımız boşa gitmez de biz bebişlerimize,çocuklarımız da kardeşlerine kavuşur

amin canım takma kafanı düşün o öğrencilerin derslerine giriyorum ben ukala süslü kendini bi şey zanneden bir de bizim halimizi düşün

amin canım takma kafanı düşün o öğrencilerin derslerine giriyorum ben ukala süslü kendini bi şey zanneden bir de bizim halimizi düşün

ayy hakikatten size kolay gelsin diyorum başka da birşey diyemiyorum,siz hergün onlarla uğraşıyorsunuz,bizlerde yetiştiriyoruz bilmiyorum size akıllı,kendini bilen,saygılı öğrenciler göndermek için çabalıyoruz da inş b aşarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…