- 12 Aralık 2007
- 102
- 1
- 118
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.861
slm kızlarnasılsınız,yine kimsecikler uğramıyor:26: benim bugün günüm var yarında kursum sonra rahat rahat girerim bir aksilik olmazsa oğlum hasta,öksürüyor,sinüsleri doldu herhalde sabah doktora götürdüm ama çok sıra vardı bekleyemedim,öğlen misafirim gelcek diye yarın sabahtan tekrar götürürüm,bu arada benim ilaçlarım bitti,bugün yarın adet olurum çünkü tüüüüm belirtileri mevcut,yine umutlar başka aya kaldı galiba benim başka çocuğum olmayacak!!!demek istemiyorum artık,kısmet diyorum sadece kısmet:44:
,
baharer tatlım kullandığın ilacı duydum,bir arkadaşımda kullanmıştı,şimdi hamileonunda 30un üstündeydi,ama ilacı kullanırken korundu mu bilmiyorum,ilaç normale dönmesnde çok etkili ihormonun,o normale döner dönmez hamile kaldı,istersen doktoruna danış korunup korunmayacağını
burdayım ben de aynı dertten muzdaribim k imse uğramıyo hu kızlar nerelerdesiniz?
uzun zamandir int yoktu evde yazamadim.nasilsiniz,hersey yolundmi, yeni güzel haberler varmi.ben 12.haftayi bitirmek uzereyim mide yanmasi haricinde bir sorunum yok.sizleri merAK EDIYORUM:KIM NE YAPTI HAMISLER DEN DOGURAN OLDUMU::::::::::
amanda aman kimler gelmiş.. Berilcim hoşgeldin canım yaaa..
oh oh maşallah 12 haftalık olmuşsunzaman çabuk mu geçiyor ne.. mide yanması için erken değilmi canım??
benim ilk kızımda 7 ayımda başlamıştı, bunda 5.ayda başladı. ama ben çökelek filan yersem ekşiyor midem, sodayla rahatlıyorum:)
bilmediğin yeni hamiş yok galiba.. Semraozsoy hamile, Cenera hamile.. en son bunlardı.
İnşallah en yakın en hayırlı zamanda da Acemiera ve Seydam da hamile kalırlar.
Ferhatt doğum yaptı, Çelik gün sayıyor çok az kaldı Allah'ın izniyle.
bizden kısaca haberler b
canim ben hem yogun hem kötü gunler gecirdim
nete giremedim
okul acildi cocuklar yogun
bu arada dayimi kaybettik
yasi vardi ama ani oldu
özel ders veriyordum neyse biraktim yapamadim
ben sikinti cekmedim ne yorgunlugum oldu nede kusmam yanliz mide eksimesi beni mahvetti yedikce yedim yani
ama simdi 3 gunlugune rapor aldim evdeyim ilk is size geldim canim
ayyyy ne güzel topikte birilerini görüyorumberilcim hoşgeldin tatlım,başınız sağolsun öncelikle,ondan sonrada ohhh maşallah 12 haftalık olmuş,büyümüşsünüz,mide ekşimen de geçer inş tatlım da rahat edersin umarım,keyfini çıkarırsın hamileliğin
semracım sende hoşgeldindöverim ben o migreni birdaha seni rahatsız etmesin diye
yaa kızlar çok kötü oldum,çocuğu okula bıraktım arabayla,eve dönerken lisenin yanından geçiyorum,yeni çıkmışlar,hepsi yolun ortasından yürüyor ellerinde telefon,korna çalıyorsun duymuyorlar bile,o kadar yavaş gidiyorsun ki yolda onların keyfini bekliyorsun,radyoyu değiştiriyordum araba birşeye çarptı kafamı bir kaldırdım önümde bir kız gurubu,,,hiçbirine birşey olmadı ama yağ gibi birde üste çıkıyorlar,dikkatli gitmeliymişim,önüme bakmalıymışım.sinirden elim ayağım titriyor.on yıldan fazladır araba kullanırım ilk defa birine dokundurdum!(denir ona,çarpmadım yani)elim ayağım boşaldı zaten.yolun ortasından gidiyorlar birde suçlu oluyorsun.bende ağzıma geleni söyledim,birde erkek öğrenciler ordan plakasını alın diye bağırıyorlar.off çok sıkıldım çok stresliyim,kız yere bile düşmedi o kadar yavaş gidiyorum yani.oğlanı okula bırakırken de park ediyorum,yanımda arkadaş ta var,arabanın önünde durmuş yine o yaşlarda bir öğrenci,oğlum çekil park edicem diyorum arabanın içinden el kol işareti yapıyor,merasimle kaldırıma çıktı beyfendi....ya bunlarda mı sorun var bizde mi bilmiyorum.oğlum da var ama eşşek sudan gelinceye kadar döverim böyle genç olursa büyük konuşmayım amaneyse içimi dökmem gerekiyordu birilerine eşimden önce size anlatayım dedim
ayşeyi sormuşsun semracım,unuttum hepinize selamı var adet olmuş,cuma günü eşi doktora gidelim diye ısrar ediyormuş tedavi için,gidicekler büyük ihtimalle ama hevesim yok sanki diyor,haklı olarak hem yıllarca beklemeni,n hemde yaşadığı acıların yorgunluğıu herhalde:26:ama tedavi inş iyi geçer ve bu sefer bebeğine kavuşur,kendimle birlikte herkes için diliyorum bunu
amin canım takma kafanı düşün o öğrencilerin derslerine giriyorum ben ukala süslü kendini bi şey zanneden bir de bizim halimizi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?