2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selammmmmmmmmmmmm

Kaçaklardan biri gelmiş koşuuunnnnn :))))

sana da selam canım nasılsın nasıl gidiyor????

YASEMİNCİM canım sen böyle uzun uzun yazınca işin içinden çıkıpta iki satır yazı yazamıyorum varya.. Boğazım düğümleniyor. ne yazsamda arkadaşıma teselli olsam diyorum ama yok..
Her zaman dualrımdasın canım.. Rabbim inşallah tekrar tattırır sana bu duyguyu.

Son düzenleme:
günayydınnnnn günaydııııınnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım benim hepimize hayırlı cumalarr olsun inşallah inşallahhh

semrammmmm yaseminimmmm beni merak etmişsiniz canlarım benimm çok sağolunn herşey yolunda çok şükürrrrr...

yasemimcim evet canım çalışmalara başladık bakalım adet günümü bekliyoruz şimdi 25-26 kasım gibi olmam lazımm.. nasip diyelimmm.ama ekimde adet bittikten sonra bugüne kadar toplasan 3 kere şaaptıkk olacağını sanmıyorum ama hayırısı bakalımmmm

kızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüzz 4. yılımız bitiyo Rabbim'in izniyleeee. hediyem pazartesi günü geldi blackberryy tlf.

hepinizi kocamannnn kocamannnnnn öpüyorum v ve hemennnnn semraaaa anladın sen onu

yasemincim yaa kaza için geçmiş olsun yazacaktım atlamışım..
geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış ya biraz hızlı gidiyo olsaydınnn.
aayyy düşünmesi bile ne kötüü..

semramm defne nasıl oldu inşallah iyidir birazzz kuzucummm

GÜNAYDIN
Ayyy ne güzel semralar!:)))gelmiş,bilgicim gelmiş.topiğimiz şenlenmiş,semranın dediği kadar var tüm kızlar koşun yani
semraozsoy tatlım sanada selam,nasılsın,oğlun bebişin nasıl
bilgiciiiim hoşgeldin tatlım,gözümüz yollarda kaldı gerçektenEVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUUUUNumarım ki güzel,aşkla dolu,bir yastıkta mutlu günler geçirirsinizen güzel hediyeniz de bebişiniz olurtabii sana alınan hediyede güzel güle güle kullan tatlım..
ayrıca geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim,bende düşünemiyorum hızlı gidiyor olsaydım kısmını,içim daralıyor:18::18::18:ama eşim dalga geçmeye başladı bile,evi arayıp''karakoldan aradılar,seni nezarete alcaklarmış,üç gün dediler ama ben ek süre talep ettim!! birkaçgün fazladan da kalabilir dedim''diyor.gıcık işte gıcıksonrada akşama şöyle yemek yapsana diyor!zor bulursun sen o yemeğihıhh işte

semracım canım benim,güzel arkadaşım,seni seviyorumanladın sen onu

sanada günaydın kuzuuummmmmm..

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN.. NİCE NİCE YILLARDA HEP BERABER OLUN ÇOCUKLARINIZLA İNŞALLAH.
RABBİM AĞZINIZIN TADINI, YUVANIZIN HUZURUNU DAİM ETSİN.

Defne daha iyi çok şükür canım. yemek yememekte ısrarcı tutumları devam ediyor.. bende fazla üstelemiyorum. yediği kadar işte.. ama şükürler olsun kaybettiği 2 kilodan yarım kilosunu geri alabilmiş şükürler olsun:))

Son düzenleme:

yav senin bu bol smileyli yorumlarına bayılıyorum!!!!! hastasıyım yaaa.. MAŞALLAH SANA

Eşinde alemmiş:)) onada malzeme çıktı:)))

son cümle için bilmukabele

yav senin bu bol smileyli yorumlarına bayılıyorum!!!!! hastasıyım yaaa.. MAŞALLAH SANA

Eşinde alemmiş:)) onada malzeme çıktı:)))

son cümle için bilmukabele

ayyyy canım benimbende bayılıyorum bol smyli msj yazmayakendimi enerjik hissediyorum öyle zamanlarda,ben şimdilik kaçtım,oğlan okula ben alışverişeakşama burdayım güzeller size iyi muhabbetler

öbür topiğe yazdım buraya yazmazsam içime sinmez gerçi yazmıyordum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum çok şükür iyisiniz kızlar hamile arkadaşlarımız var Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah isteyenlerede tez vakitte nasip etsin yaz çok yoğundu şimdide çok sakin değil de bu aralar ben azıcık sakinim sanırım zaten malumunuz hormonlar insanı allak bullak ediyor beni sadece allak bullak etmedi içimdeki canavarı da ortaya çıkardı sanki neyse iyiyim bu aralar şükür bende bir değişiklik yok sorarsanız ama hatırlarsanız kist var demiştim en son şükür erittik 2 ayda ama sonra ara kanama başladı 3 aydır dünyam şaştı inanınki kist polip vs yok ama kanama çok çözemedim bakalım yılbaşına kadar dr.yok gitmeyeceğim kendi kendine düzelsin düzelmezse bakarız ilaç kullanmak istemiyorum tabii son ana kadar mecbur kalınırsa içilecek tabii de azıcık dursun bakalım çünkü ilaçları alınca zaten bozuk olan dengem nasıl olur şu an kestiremiyorum neyse ara ara gelmeye çalışırım çok öptüm hepinizi hep aklımdasınız

FLANcım hoşgeldin canım yaaa... bayağı bi zaman oldu gerçketen topiğe yazmayalı.

kistini erittiğine sevindim ve inşallah bu ara kanamalarında geçer. Madem ilaç kullanmak istemiyorsun yılbaşına kadar, şu bilindik kürlerden filan denesen. Allah'ın izniyle faydası olur.

Ve bu kanamaları kafaya takmamaya çalış.. çünkü taktıkça hormonların iyice coşacak(

Seni daha çok aramızda görmek dileğiyle.. Öpüyorum

yapayım gülüm de ne kürü yapacağımı bilmiyorum kist için doğum kont. hapı kullanmıştım ama yanında aslan pençesi içmiştim günde bir bardak bir de sumaklı soğan yemiştim iyi gelmiş demekki tertemiz şuan herşey çok normal görünüyor adet gelmezse onun için de kürler var okudum ama bende sürekli kanama oluyor bunun için kür var mı bilmiyorum hiç denk gelmedim ama bilen varsa yazarsa çok ikrama geçer betim benzim attı kansızlıktan yemin ederim

oyy canım yaaa(( sen bol bol kuru üzüm ye.. keçiboynuzu pekmezi filan iç.. bu kadar kan kaybetmeye onlar iyi gelir. hem kışta geldi çok üşürsün sen

canım senin için bi yazı buldum.. İnşallah faydalı olur:

Aşırı adet kanamalarıbüyük çoğunlukla, odaklanma bozukluklarına ve dolaşımyetersizliğine yol açan gizli kansızlığa neden olur.

Kendinize yardımcıolabilirsiniz

Akupresur (noktamasajı)

Bu yöntem psikosomatik hastalıklardagenellikle başarılı olur:

Aşırı ve uzun sürelikanamalar, belirli bir noktaya baskı uygulanarak frenlenebilir. Bu nokta,dizkapağının dört parmak kadar aşağısında,bacağın iç tarafındadır. Ona işaret vebaşparmağınızla masaj yapın. Günde 3 kere olmak üzere,her bacağa 3 dakika süreyle uygulanır bu masaj.

Şifalı bitki çayları

Şifalı bitki çaylarınınaşırı adet kanamalarına karşı kullanımıyüzyıllardır süregelmektedir. Çobançantası, atkuyruğuve sarı Kantaron kanamaları azaltıcı etkileresahiptirler; Civanperçemi ise etkili bir kramp çözücüdür. Beyaz veyasarı ballıbaba çiçeği, frenk kimyonu ve nane, adetağrılarını yatıştırabilir; arslanpençesi isemukozayısıkıştırıcı/sağlamlaştırıcıetkiye sahiptir.

Reçete: Seçtiğinizbitkiyi veya harman yapmak istediğiniz bitkileri ince kıyarak,kaşık ölçüsüyle kullanmalısınız. Eğer birdenfazla bitki seçtiyseniz, onları eşit oranda harmanlayıp, koyurenkli bir kavanozda saklamalısınız.

Yarım veya bir tatlıkaşığı bitki, orta boy bir su bardağı dolusukaynar derecede sıcak suyla haşlanır ve 8-10 dakika sonrasüzülür. Günde 1-3 bardak taze demlenmiş çay, aç karnına veya öğünaralarında, tatlandırılmadan ve soğutulmadan içilir.

Beklenen adet görme tarihinden 3-4 günöncesinden başlanan bu çay kürü, adet kanamaları sona erene kadarsürdürülür. Bir sonraki adet döneminden 3-4 gün önce yeni bir kürebaşlanır ve bu çay kürleri, sıkıntılar son bulanakadar sürdürülür.

Hayıt tohumu çayı

Hormon tablosunu genel anlamdadengeleyici/düzenleyici etkilere sahip olan ender bir bitkidir ve bu etkisayesinde adet görme çevrimini de düzenleyebilir ve aksaklıklardanarındırır.

Reçete: Havandahafifçe ezilmiş yarım tatlı kaşığı tohum,orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suylahaşlanır ve üstü kapalı olarak 6-8 dakika demlendikten sonra,kapağın altında yoğunlaşan sıvı bardağageri dökülür ve süzülür. Günde 1-2 bardak taze demlenmiş çay,soğutulmadan ve tatlandırılmadan, öğün aralarındaiçilir.

Bitkininstandartlaştırılmış preparatları Almaneczanelerinden satın alınabilir: Agnolyt(damla ve kapsül),Agnucaston(tablet ve damla), Strotan(kapsül ve damla).

İbuprofen

Bu etken madde, prostaglandin üretiminiyavaşlattığı için, adet dönemi ağrılarınakarşı etkilidir.

İbufen şurubu veya optalidontabletleri yardımcı olabilir.

Dinlenmek rahatlatır!

Adet kanaması döneminde,dölyatağındaki kramp duyusunu arttırabilecek bedenseletkinliklerden kaçının. Yani güç kullanımı gerektiren sportürlerinden de uzak durmalısınız.

Soğuk karın kompresleri!

Soğuk kompresler kanamanınazalmasına yardımcı olabilir. Kalça ekleminden alt kaburgayakadarki bölgeyi kaplayabilecek genişlikte ve beden eninin iki misliuzunluğunda olan bir pamuklu bezi yatağınıza yayın.Aynı ölçüdeki bir başka pamuklu bezi soğuk Çobançantasıçayına daldırıp çıkardıktan sonra hafifçesıkın ve yataktaki kuru bezin üstüne yayın. Bezlerin üstünesırtüstü yatın ve önce bir ucu sonra da öteki ucu üstünüze örtün.Dizlerinizi hafifçe kırarak 20 dakika süreyle sırtüstü yatın. Butedaviyi günde 2 kere uygulayın. En uygun zaman sabah ve akşamsaatleridir.
ALINTIDIR

Son düzenleme:
slm kızlar dün nişan geldi bugün dr gittik 3 cm açıklık ve nst de sancı çıktı yatış yaptık ama ben duramadım oğlumu özledim birden
izin aldık eve geldik annem gelecek o yüzden pazara kadar dayansın istiyorum dr pazar nöbetçiymiş olmazsa pazar suni sancı veririz dedi

dua edin ne olur Allah nasip ederse pazartesi oğluşumun sünnetini de yaptırıp evimize geleceğiz
inşallah

canım ya inşallah sağ salim bebişin gelir ben de normalk doğum yaptım inş suni sancı almazsın oğlun kaç yaşındaydı haberlerini bekliyoruz

ayyyyyy heyecanlandım yaaaa:))
SEDACIM Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah.. Erkenci çıktı senin oğlan.. Ama be güzelim 3 cm açıklıkla Pazara kadar dayanabilirmisin ki??? Hakkında hayırlısı olsun güzelim...

heyecan bastı beni yaaa:)) seni düşünemiyorum bile..

Ve de sünnet ettirip getirme düşüncenize de katılıyorum.. en güzeli valla.

Herkese günaydıııınnnn

BİLGİCİM dün senin evlilik yıldönümünü kutlarken benim aklım nerdeydi bilmiyorum:)) Biliyormusun dün anne-babamın da evlilik yıldönümleriydi:)))
30 yılı devirdiler Allahın izniyle.. darısı bizlere olsun inşallah.

YASEMİNCİM tatlım nasılsın?? Kocan hala uğraşıyormu senle:)))

SEMRA2 canım iyi olmanıza sevindim.. Çarşambaya iyi haberlerle gel inşallah ve daha sık gel:) kaç haftalık oldunuz bu arada??

canım ya inşallah sağ salim bebişin gelir ben de normalk doğum yaptım inş suni sancı almazsın oğlun kaç yaşındaydı haberlerini bekliyoruz
sağol cnm inş bende biraz suniye gerek kalmasın diye pazar olsun dedim dr da öyle dedi pazara gerek bile kalmaya bilir ded i inş diyelim

sağol cnm ilk oğlumda da öyle yapmıştık kv kbaba falan kızmıştı küçücük çocuk yazık diye ama bunda sünnetini unutmayın deyip durdular çok rahat ettik

valla artık hazır bekliyorum ne zaman isterse gelsin paşam hatta birazdan kalkıp evi süperyim diyom eşim akşama ben yaparım dedi ama suniye gerk kalmasın ben mi yapsam

yasemincim unutuyorum ya geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsın ve dediklerine katılıyorum gençler bi felaket ünv tercihlerini yaparken lise öğrt puanım tutuyodu hatta ilk sıralara yazmıştım sonlarda sınıf öğrt yazıyodu benim yaramaz erkek kardeşim son gün yanıma geldi abla ben bugün derste müzik öğrt ağlattım(ne yaptıysa artık)seni de ağlatırlarsa dayananmam dedi yazma onları dedi son gün tercihlerimi değiştirdim iyide yapmışım

kızlar yardımlarınızı desteklerinizi unutamıyorum en zor günlerimde yanımdaydınız oğluşuma kavuşamayacağımı düşündüğüm günlerde siz destek oldunuz Allah hepinizden razı olsn inş sağ salim kucağıma alırım hayırlı evlat olurlar

darısı başınıza canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…