2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

sadumancım oğlum 18 aralıkta 3 ü dolduruyo 4 e giriyo ama ya bi görseniz o kadar büyük destek ki bana o olmazsa ben ne yapardım bilmiyorum son zamanlarda sızıp kalıodum koltukta kuşum büyük adam gibi başımda beklio sanki bana yalandan ilaç içiriyo su verio bide iğne hııh iyileşti diyo babamızla yalandan tartışıoz babasının üstüne yürüyo gözleri doluyo bensiz parka dahi gitmio benlede hiç istemediği şeylere bile katlanıo oyuncaklarını topluyo sofra bezini silkelio getir götür çok işe yarıo ilkten kızm olmdı diye üzülmüştüm ama oğlum beni utandırdı Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı evlat hayırlı kul eylesin inş

önceden evde 3e 1 kaldım diye üzülüyodum şimdi 1e 3 üstünlük bizde anlayacağınız

Kızlar ben geldiiim,vakit bulamıyorum yaa buraya koşturmaktan ama hep aklımdasınız valla
hamişler ne yaptı,adaylar ne oldu diye ara ara düşünüyorum

Geçmişi çok okuyamadım da Yasemncim bi badire atlatmışsın canım benim geçmişler olsun,
daha büyük belayı def etmiştir inşallah bu kaza
Çiçekciiim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canıım kapmışsın yeni blackberri yi,ya benim de eşimin doğum günüsü 26 kas.da
tel. çok ihtiyacı var,dandik bişey kullanıyor baya eski bi model,aslında ben de ona almak istiyorum hem de iphone ama
çok pahalı zıkkım yaa,benim bi maaşım yani,hem alırsam eşim sevinmek şöyle dursun kıtır kıtır keser beni
ne yapsam bilemedim...:26::26::26:

Çelikcim küçük adama maşallah diyorum,eli işli erkekmiş bu devirde zor valla,
hani diyorum benimde kızım var ellerinden öper
teyzesiii,bizim minikleri diyorum bi tanıştırsak diyoruuum
anası ne güzel reklam yapmış oğluşuna,benim kızım da prensesler gibidir valla,böööyle hamarat bi damadım olsa ohhh bana da baksa kızıma da

Kızlar bu arada benim çalışmalar devam ama umut yok bende gene yaa,geçen gün bebek
mağazasına girdim bi arkadaşa hediye için
allahııım maviler ne kadar güzel,nasıl güzel battaniyeler biberonlar falan
çok imrendim az kaldı kendime alacaktım yani
oyy opyyy,zaten bu ay olursa ağustosa geliyor çok kötü bi zaman aslında
neyse yaa allahtan hayırlısı

Son düzenleme:
Şaduuuşşş nasılsın canımcıım
ikimizden başka kimse yok

benim eşim bugün nöb.evde temizlik var
kızımı da annaneye yolladım açtım her yanı üşütmeden
iki süpürge sallayıp geliim anacıım

cnm valla oğlum iyidir hoşturda anaya düşkün koca pek çekilmio ama merak etme ben bildiğimden gelinime çektirmem kızın anasına çektiyse süslü oğluşun işi pek zor olacak rakipleri çok olur başı beladan kurtulmaz

Senin gibi kaynanansı olsun da canım dostlar başına o zaman
hep kendileri de kaynana çekerler ama gene de çektirirler dimi yaa

ama yeni nesil kaynananalr yapmıyor öyle benimki allahı var iyidir
iki oğlu var hep ben bilirim havasında ama oğullarına hakimiyet kurmaya falan çalışmaz
yoktur öyle egosu kendisinin

kızım oooooh benden daha süslüdür kendisiii
dur bi resmini koyem de bakın ama maşallah deyin hee

siz de koyun da ben de görem yaa

hemen bir merhaba deyip sohbete katılayımcumartesi cumartesi kimsecikler olmaz bi bakıp çıkayım dedim ama herkesçikler burda flan dahil birçok kimse uğramış

ilk önce kime ne yazsam diye düşünürken önceliği müsadenizle SEDAYA veriyorum,doğuma falan gidebilir heran yani o yüzden,okuyup gitsin bari de beni unutmasınçelik kız sen ne yapıyon evde,doğurcan kız üç santim az değil tatlım sekize ne kalmış şurda.ayyy inş suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın tatlım.hadi semra çok heyecanlı,hamile olduğu için ben niye heyecan yaptım.çok samimi arkadaşlarım doğum yapıyor,veya hamile kalıyor sanki.sizleri tanımasam da öyle hissediyorum.dopum yaptım haberlerini de bekliyoruz tatlım,sağlıklı,bir bebişin ve kolay bir doğumun olur inş arkadaşım.oğluna da maşallahböyle oğlanlar kapış kapış gidiyor,haberin olsun,ilk teklifide almışsın zaten hadi hayırlısı

FLAN hoşgeldin güzelim,arada okuyormuşsun ne güzel bizi unutmamışsıniyi olmana sevindim canım.şu kanama işini de halletsen daha iyi olacak ama rahim kalınlığına baktır dın mı.benim kuzenimde vardı aynısı,rahim normal kalınlığa dönmüyormuş,dönmek için de devamlı kanama yapıyor,üç aylık bir ilaç tedavisiyle normale döndü,hatta üç ay sonra korunmayı bırakabilirsin demiş ona doktor,o yeni düşünüyor ama bebeği.seninde inş geçer tatlım,amaaan kadın olmak ne zor,adetin gelmez problem,fazla gelir problem,üşütürsün problem,.......vs vs vs yani.inş hepimiz en kısa zamanda normale dönerizdevamlı kanama için bende kür bilmiyorum,bir araştırayım bulursam yazarım.ama sen şu kansızlığına bir çözüm bulmalısın yoksa çook kötü oluyor,devamlı kansız olan birisi olarak tecrübeyle sabittir.çok öpüyorum arkadaşım

MOMMY hoşgeldin.teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.temizlik yapıyormuşsun,kolay gelsin,bende eşimle çocuğu dışarı gönderdim açtım her yeri,bir günaydın deyip çıkacaktım baktım herkes gelmiş burda kaldım,yoksa bende temizlik yapıyorum şu an yaniçalışmalara devam mommy bırakmak yok,inş o minik cicilerden birgün kendi bebeğimiz için alacağız.bende çok imreniyorum bildiğin gibi değil yani

SEMRA 2 tatlım nasılsın,gerçi iyiyiz demişsin ama adet olmuşçarşambaya güzel haberlerle gel inş canım ve haklı olarak stres yapıyorsun ama kendini biraz rahat bırak çünkü karnındaki bebişte etkileniyor biliyorsunbu arada cinsiyetine ne kadar var daha?

SEMRACIIIIM günaydın tatlım,akşam uğrayamadım,gezmeye gittim.ay ne çok geziyorum bu ara,boşveeer kafam dağılıyor,kendimi çok iyi hissediyorumbirde spora başlasam,en azından yürüsem çok iyi olacak ta daha vakit bulamıyorum,bir ara onuda sıkıştırmam lazım,hormon da alıyorum form da olmam lazım.kocacığım dalga geçmez mi,işi gücü benimle uğraşsın,sen hala evdemisin diyorarabanın önüne bakıyor iz varmı diye sonra pis pis gülüyor,normalde araba bende, sabah acaba anahtarı alsam mı kadın milletine güven olmaz diyor.....diyor da diyor malzeme çıktı arkadaşabende kullanıyorum ama o böyle yapınca.dışarda iş oluyor benim gitmem lazım,gidemem diyorum çarparım falan sen hallet,o zamanda'' aman karıcım sen halledersin kim demiş benim karım kötü araba kullanıyor diye döverim ben o ergenleri!!!diyor.erkek her zaman her yerde erkek arkadaşım

Yaseminciim,vallaa benim gözüm mavilerde,ahh ahh bi şehzade de ben doğursam
aman bi hamiş kalsam da gerisi boş yaa,hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

valla evde tek temizlik yapmanın keyfi hiç bişeyde yok
iki süpürge sallıyorum,bi sigara püftürüyorum
iki toz alıyorum bi buraya bakıyorum ohhh ne rahatmış ben uzun zamandır
elk.süp.üstünde kızımla tem. yapıyodum eşime ayağını kaldır,oralara basma ıslaktır
falan demek acayip sinirimi bozuyodu.

şimdi de gidiyorum nevresim çarşaf değişecem sonra da banyoya girerim artık

öpüldünüz canlarııım

polyanna çooook sağol kuzum ne kadar dua aldın bir bilsen Allah razı olsun canım aslan pençesi içmiştim zaten bahsetmiştim adet dönemlerinde tekrar devam edeyim o zaman hatta şu anda demliyorum hemen içeceğim çünkü dün itibariyle yeniden başladı kanama 12.günden itibaren başlıyor tam da yumurtlama dönemine denk geliyor yani 3 aydır hiç şaşmadı yumurtlama dönemi kanaması desem az oluyormuş o tür kanama okuduğum kadarıyla bende çok oluyor ayrıca sarı kantaron içeren bir bitki çayı da içiyordum günde 1 bardak ama buna iyi geldiğini bilmiyordum karışık bir bitki çayı sarı kantaron miktarı çok az içinde gebelikte içilmiyormuş sanırım şuan bu kadar kanamayla gebelik zor o yüzden bir müddet daha içebilirim sanırım işten eve dönünce de masajları yapayım diyorum tekrar çok sağol canım benim o kadar karıştırdım interneti bulamadım nasıl yardımcı oldun bilemezsin Rabbim şifa verir inşallah acemiara ben unutur muyum kuzu sizi sadece yaz çok yoğun geçti biz eşimle birlikte çalışıyoruz ya eşim şehir dışına çıkacağı zaman bizi de götürüyor burda işleri ayarlayıp ailecek gidiyoruz babam da sağolsun biz gelene kadar iş yerine göz kulak oluyor ondan yazın yoğun geçer bizde şimdide yoğunuz ama yazki yoğunluk yok tabii şimdide okul zamanı farklı bir telaş var bizim oğlan liseli oldu dersler zor malum özel ders takviyesi yapıyoruz ergenlik çağı acayip stresli diye babası kick boksa başlattı ağır sıklet sporcuları yokmuş bizimkilerde atladı tabii derdim yoktu birde bu çıktı koştur koştur antremana gidiyoruz birde tabii acayip de korkuyorum kötü vururlarsa diye ama beni dikkate alan bile yok o yüzden malzemeci gibi takılıyorum yanlarında :95:kansızlık cidden sıkıntı yaratıyor canım birkaç kez böyle içim geçti kötüledim kıl payı toparladım buna rağmen pekmez içemiyorum hiçbirini hemen tansiyonumu fırlatıyor bunu acı bir tecrübeyle öğrendim iyi gelir diye içtim benim tansiyon normalde düşük seyreder birden bir fırlattı felç geçiriyordum taşı kardi başladı 120 falan atmaya başladı kalp o yüzden içemiyorum miktar az çok hiç farketmiyor yani anlayacağın bu garip arkadaşının miadı doldu uzatmaları oynuyorum ama hala bir çocuk daha diyorum masada kalmasam bari

acemiciğim yazmayı unutmuşum kusura bakma çooook büyük geçmiş olsun kuzum bir müddet aklına geldikçe üzülürsün bizde geçirdik hala etkisi üstümdedir Rabbim kimseye yaşatmasın şükür ki kimseye birşey olmamış tekrar geçmiş olsun

evet canım sonradan kızlar doldurdu topiği ben de üstün körü süpürdüm kızım hasta bu aralar salgın herhalde insallah canım kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin

Bu arada kızın çok tatlı maşallah benim kızım da 18 aylık kızımın da bu halini görürüm inşallah Rabbim hayırlısını versin ama ben ikinci çocuğumun da kız olmasını istiyorum Birbirlerini daha iyi anlarlar diye!

maşallah maşallah yine kız doğurasım geldi bak ya hamile kadın aş erer canı çeker demiyosun valla bak canım çekti kızım olsa süslesem püslesem ahhh ahhhhh
cnm benim hep aklımdasın (sen anladın onu)eşinde alemmiş valla maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın inş

flancım hg cnm inş en kısa zaman da göbüşleriniz dolar

canım öncelıkle gecmıs olsun
benım salı dr.kontrolüm var.ev ıs cocuk kosusturup duruyorum.hamılelık pek kolaz gecmıyor. mıdem zaten baslı basına bır dert.kabızlık hat safhada. ılac alamıyorum

dualarim seninle canim.belkide ben bunlari yazarken sen bücürü emziriyorsundur.eger daha dogmadiysa rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtarsin seni

yok ben canim benim iki kizim var.hic süslü degiller.sanki erkek fatmalar.etek elbise alinir.dolap bekleye bekleye kücültür.bu biraz yapidan geliyor.

kizlar benden dualarinizi esirgemeyin sali gunu ikili testim var
kendinize iyi bakin öpüldünüz

unutmadan ciceklara evlilik yildönümün kutlu olsun .30 lu 40 li yillari görmeyi nasip etsin

Allah senden de razı olsun canım.. İnşallah faydası olur bunların.

SEDACIMMMM canım ne durumdasın???? Aklım hep sende..

GÜL tatlım hoşgeldin.. Kızına kocaman bi maşallah..

flan canım geçmiş olsun
senin kanaman 12.gün başlıyosa o zaman yumurtlman da daha erken mi acaba
nasıl oluyoki?zor bir durum canım,kan iğnesi falan olsan,o da dokunuyomu?:26:

Çelikcim e canın çektiyse canımcıım bi tane de kız yaparsııın,attırıverirsin bacıım

flancım teşekkür ederim,gerçekten aklıma gelince hala içim bir hoş oluyoreşimle geyiğe vuruyoruz ama o beni toparlasın diye öyle yapıyor biliyorum çünkü ona anlatırken elim ayağım boşaldı ağladımsende miadını falan doldurmadın daha tatlım herkes kız doğurmaktan bahsediyor biz niye bahsatmiyelimpekmez neden dokundu ki:26:vardır bir etkisi,kan ilacı falan yazdırsan,kansızlıkta çarpıntı yapıyor maalesefdikkat et arkadaşım kendine kırmızı et falan tüket(eminim sen elinden geleni yapıyorsun dur )gelecek bebişlerimiz için güçlü ve sağlıklı olmalıyız değil mioğlun içinde ne desem bilmem ki bizimkiler de evde kareteye gitmekten bahsediyorlar baba oğul:44:bekle tatlım yanına geliyorum
evet canım sonradan kızlar doldurdu topiği ben de üstün körü süpürdüm kızım hasta bu aralar salgın herhalde insallah canım kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin
geçmiş olsun sadumancım,kızın daha iyidir şimdi umarım
çelikçim,buraya uğrayamasam da aklım sende,büyük ihtimalle şu an bebişin yanındainş herşey çok güzel geçmiştir veya geçer.bebeğini sağ sağlim kucağına almışsındır inş.herşey gönlünce olsun arkadaşım,pazartesi günü bebeğinle beraber bize evden doğum yaptım iyiyim demeni bekliyorum
umarım hepsi geride kalınca tatlı bir anı olarak hatırlarsın hamileliğini.inş sıkıntıların hafifler ve kızlar sana çook büyük destekçi olurlar kardeşlerinin büyümesinde
Allah senden de razı olsun canım.. İnşallah faydası olur bunların.

SEDACIMMMM canım ne durumdasın???? Aklım hep sende..

GÜL tatlım hoşgeldin.. Kızına kocaman bi maşallah..
semracım nasılsınuğrayamadım,hava izmirde çok güzeldi eve giresimiz yoktu,bu havaları değerlendirmek gerek değil mi
seda konusunda al benden de o kadar,bugün aklımdan hiç çıkmadı,umarım herşey güzel geçmiştir.sıra sana gelince de herşey çoook güzel olur inş semracım hemen kolaycacık alıverirsin bebeğini inşşşşşş.

gül tatlım,o ne tatlı bir kız öylebiblo niyetine koy salonun en güzel köşesine........ben de istiyorumişte,bende istiyorum bir tane kız:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::97::97::97::97::97:

Günaydın fıstıklar.. hayırlı bi hafta diliyorum herkese...

SEDAnın topiğine bi uğrayıp bakayım dedim haber varmı diye veeee dün oğluşunu kucağına aldığını öğrendim.. Maşallah 4 kilo doğmuş paşa:)

İnşallah güzel geçiyordur bu günleri.. Ne kadar güzel bi heyecan.. Rabbim analı babalı büyütsün.

SEDA buraya uğrayınca bu tosunpaşayı nasıl beslediğinide bi söyleyiver olurmu canım benim??

kızlar epeydir yoktum ya alıntıyla cevaplamayı unutmuşum ondan tek tek yazayım bari kusura bakmayın olur mu?çelik canım doğuma pazar yazmışsın inşallah sağ salim yapmışsındır canım doğumunu sünnetin de böyle yapılmasını dr lar sağlıklı buluyorlar Rabbim ikisinin de evlendiği günleride görmeyi nasip etsin canım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüsünler inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…