- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.901
Kızlar ben geldiiim,vakit bulamıyorum yaa buraya koşturmaktan ama hep aklımdasınız valla
hamişler ne yaptı,adaylar ne oldu diye ara ara düşünüyorum
Geçmişi çok okuyamadım da Yasemncim bi badire atlatmışsın canım benim geçmişler olsun,
daha büyük belayı def etmiştir inşallah bu kaza
Çiçekciiim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canıım kapmışsın yeni blackberri yi,ya benim de eşimin doğum günüsü 26 kas.da
tel. çok ihtiyacı var,dandik bişey kullanıyor baya eski bi model,aslında ben de ona almak istiyorum hem de iphone ama
çok pahalı zıkkım yaa,benim bi maaşım yani,hem alırsam eşim sevinmek şöyle dursun kıtır kıtır keser beni
ne yapsam bilemedim...:26::26::26:
Çelikcim küçük adama maşallah diyorum,eli işli erkekmiş bu devirde zor valla,
hani diyorum benimde kızım var ellerinden öper
teyzesiii,bizim minikleri diyorum bi tanıştırsak diyoruuum
anası ne güzel reklam yapmış oğluşuna,benim kızım da prensesler gibidir valla,böööyle hamarat bi damadım olsa ohhh bana da baksa kızıma da
Kızlar bu arada benim çalışmalar devam ama umut yok bende gene yaa,geçen gün bebek
mağazasına girdim bi arkadaşa hediye için
allahııım maviler ne kadar güzel,nasıl güzel battaniyeler biberonlar falan
çok imrendim az kaldı kendime alacaktım yani
oyy opyyy,zaten bu ay olursa ağustosa geliyor çok kötü bi zaman aslında
neyse yaa allahtan hayırlısı
Şaduuuşşş nasılsın canımcıım
ikimizden başka kimse yok
benim eşim bugün nöb.evde temizlik var
kızımı da annaneye yolladım açtım her yanı üşütmeden
iki süpürge sallayıp geliim anacıım
maşallah maşallah yine kız doğurasım geldi bak ya hamile kadın aş erer canı çeker demiyosun valla bak canım çekti kızım olsa süslesem püslesem ahhh ahhhhhSenin gibi kaynanansı olsun da canım dostlar başına o zaman
hep kendileri de kaynana çekerler ama gene de çektirirler dimi yaa
ama yeni nesil kaynananalr yapmıyor öyle benimki allahı var iyidir
iki oğlu var hep ben bilirim havasında ama oğullarına hakimiyet kurmaya falan çalışmaz
yoktur öyle egosu kendisinin
kızım oooooh benden daha süslüdür kendisiii
dur bi resmini koyem de bakın ama maşallah deyin hee
siz de koyun da ben de görem yaa
Eki Görüntüle 291174
cnm benim hep aklımdasın (sen anladın onu)eşinde alemmiş valla maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın inşhemen bir merhaba deyip sohbete katılayımcumartesi cumartesi kimsecikler olmaz bi bakıp çıkayım dedim ama herkesçikler burda flan dahil birçok kimse uğramış
ilk önce kime ne yazsam diye düşünürken önceliği müsadenizle SEDAYA veriyorum,doğuma falan gidebilir heran yani o yüzden,okuyup gitsin bari de beni unutmasınçelik kız sen ne yapıyon evde,doğurcan kız üç santim az değil tatlım sekize ne kalmış şurda.ayyy inş suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın tatlım.hadi semra çok heyecanlı,hamile olduğu için ben niye heyecan yaptım.çok samimi arkadaşlarım doğum yapıyor,veya hamile kalıyor sanki.sizleri tanımasam da öyle hissediyorum.dopum yaptım haberlerini de bekliyoruz tatlım,sağlıklı,bir bebişin ve kolay bir doğumun olur inş arkadaşım. oğluna da maşallah böyle oğlanlar kapış kapış gidiyor,haberin olsun,ilk teklifide almışsın zaten hadi hayırlısı
FLAN hoşgeldin güzelim,arada okuyormuşsun ne güzel bizi unutmamışsıniyi olmana sevindim canım.şu kanama işini de halletsen daha iyi olacak ama rahim kalınlığına baktır dın mı.benim kuzenimde vardı aynısı,rahim normal kalınlığa dönmüyormuş,dönmek için de devamlı kanama yapıyor,üç aylık bir ilaç tedavisiyle normale döndü,hatta üç ay sonra korunmayı bırakabilirsin demiş ona doktor,o yeni düşünüyor ama bebeği.seninde inş geçer tatlım,amaaan kadın olmak ne zor,adetin gelmez problem,fazla gelir problem,üşütürsün problem,.......vs vs vs yani.inş hepimiz en kısa zamanda normale döneriz devamlı kanama için bende kür bilmiyorum,bir araştırayım bulursam yazarım.ama sen şu kansızlığına bir çözüm bulmalısın yoksa çook kötü oluyor,devamlı kansız olan birisi olarak tecrübeyle sabittir.çok öpüyorum arkadaşım
MOMMY hoşgeldin.teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.temizlik yapıyormuşsun,kolay gelsin,bende eşimle çocuğu dışarı gönderdim açtım her yeri,bir günaydın deyip çıkacaktım baktım herkes gelmiş burda kaldım,yoksa bende temizlik yapıyorum şu an yaniçalışmalara devam mommy bırakmak yok,inş o minik cicilerden birgün kendi bebeğimiz için alacağız.bende çok imreniyorum bildiğin gibi değil yani
SEMRA 2 tatlım nasılsın,gerçi iyiyiz demişsin ama adet olmuşçarşambaya güzel haberlerle gel inş canım ve haklı olarak stres yapıyorsun ama kendini biraz rahat bırak çünkü karnındaki bebişte etkileniyor biliyorsun bu arada cinsiyetine ne kadar var daha?
SEMRACIIIIM günaydın tatlım,akşam uğrayamadım,gezmeye gittim.ay ne çok geziyorum bu ara,boşveeer kafam dağılıyor,kendimi çok iyi hissediyorumbirde spora başlasam,en azından yürüsem çok iyi olacak ta daha vakit bulamıyorum,bir ara onuda sıkıştırmam lazım,hormon da alıyorum form da olmam lazım.kocacığım dalga geçmez mi,işi gücü benimle uğraşsın,sen hala evdemisin diyor arabanın önüne bakıyor iz varmı diye sonra pis pis gülüyor ,normalde araba bende, sabah acaba anahtarı alsam mı kadın milletine güven olmaz diyor.....diyor da diyor malzeme çıktı arkadaşa bende kullanıyorum ama o böyle yapınca.dışarda iş oluyor benim gitmem lazım,gidemem diyorum çarparım falan sen hallet,o zamanda'' aman karıcım sen halledersin kim demiş benim karım kötü araba kullanıyor diye döverim ben o ergenleri!!!diyor.erkek her zaman her yerde erkek arkadaşım
polyanna çooook sağol kuzum ne kadar dua aldın bir bilsen Allah razı olsun canım aslan pençesi içmiştim zaten bahsetmiştim adet dönemlerinde tekrar devam edeyim o zaman hatta şu anda demliyorum hemen içeceğim çünkü dün itibariyle yeniden başladı kanama 12.günden itibaren başlıyor tam da yumurtlama dönemine denk geliyor yani 3 aydır hiç şaşmadı yumurtlama dönemi kanaması desem az oluyormuş o tür kanama okuduğum kadarıyla bende çok oluyor ayrıca sarı kantaron içeren bir bitki çayı da içiyordum günde 1 bardak ama buna iyi geldiğini bilmiyordum karışık bir bitki çayı sarı kantaron miktarı çok az içinde gebelikte içilmiyormuş sanırım şuan bu kadar kanamayla gebelik zor o yüzden bir müddet daha içebilirim sanırım işten eve dönünce de masajları yapayım diyorum tekrar çok sağol canım benim o kadar karıştırdım interneti bulamadım nasıl yardımcı oldun bilemezsin Rabbim şifa verir inşallahacemiara ben unutur muyum kuzu sizi sadece yaz çok yoğun geçti biz eşimle birlikte çalışıyoruz ya eşim şehir dışına çıkacağı zaman bizi de götürüyor burda işleri ayarlayıp ailecek gidiyoruz babam da sağolsun biz gelene kadar iş yerine göz kulak oluyor ondan yazın yoğun geçer bizde şimdide yoğunuz ama yazki yoğunluk yok tabii şimdide okul zamanı farklı bir telaş var bizim oğlan liseli oldu dersler zor malum özel ders takviyesi yapıyoruz ergenlik çağı acayip stresli diye babası kick boksa başlattı ağır sıklet sporcuları yokmuş bizimkilerde atladı tabii derdim yoktu birde bu çıktı koştur koştur antremana gidiyoruz birde tabii acayip de korkuyorum kötü vururlarsa diye ama beni dikkate alan bile yok o yüzden malzemeci gibi takılıyorum yanlarında :95:kansızlık cidden sıkıntı yaratıyor canım birkaç kez böyle içim geçti kötüledim kıl payı toparladım buna rağmen pekmez içemiyorum hiçbirini hemen tansiyonumu fırlatıyor bunu acı bir tecrübeyle öğrendim iyi gelir diye içtim benim tansiyon normalde düşük seyreder birden bir fırlattı felç geçiriyordum taşı kardi başladı 120 falan atmaya başladı kalp o yüzden içemiyorum miktar az çok hiç farketmiyor yani anlayacağın bu garip arkadaşının miadı doldu uzatmaları oynuyorum ama hala bir çocuk daha diyorum masada kalmasam bari
ayyyy ne güzel topikte birilerini görüyorumberilcim hoşgeldin tatlım,başınız sağolsun öncelikle,ondan sonrada ohhh maşallah 12 haftalık olmuş,büyümüşsünüz,mide ekşimen de geçer inş tatlım da rahat edersin umarım,keyfini çıkarırsın hamileliğin
semracım sende hoşgeldindöverim ben o migreni birdaha seni rahatsız etmesin diye
yaa kızlar çok kötü oldum,çocuğu okula bıraktım arabayla,eve dönerken lisenin yanından geçiyorum,yeni çıkmışlar,hepsi yolun ortasından yürüyor ellerinde telefon,korna çalıyorsun duymuyorlar bile,o kadar yavaş gidiyorsun ki yolda onların keyfini bekliyorsun,radyoyu değiştiriyordum araba birşeye çarptı kafamı bir kaldırdım önümde bir kız gurubu,,,hiçbirine birşey olmadı ama yağ gibi birde üste çıkıyorlar,dikkatli gitmeliymişim,önüme bakmalıymışım.sinirden elim ayağım titriyor.on yıldan fazladır araba kullanırım ilk defa birine dokundurdum!(denir ona,çarpmadım yani)elim ayağım boşaldı zaten.yolun ortasından gidiyorlar birde suçlu oluyorsun.bende ağzıma geleni söyledim,birde erkek öğrenciler ordan plakasını alın diye bağırıyorlar.off çok sıkıldım çok stresliyim,kız yere bile düşmedi o kadar yavaş gidiyorum yani.oğlanı okula bırakırken de park ediyorum,yanımda arkadaş ta var,arabanın önünde durmuş yine o yaşlarda bir öğrenci,oğlum çekil park edicem diyorum arabanın içinden el kol işareti yapıyor,merasimle kaldırıma çıktı beyfendi....ya bunlarda mı sorun var bizde mi bilmiyorum.oğlum da var ama eşşek sudan gelinceye kadar döverim böyle genç olursa büyük konuşmayım amaneyse içimi dökmem gerekiyordu birilerine eşimden önce size anlatayım dedim
ayşeyi sormuşsun semracım,unuttum hepinize selamı var adet olmuş,cuma günü eşi doktora gidelim diye ısrar ediyormuş tedavi için,gidicekler büyük ihtimalle ama hevesim yok sanki diyor,haklı olarak hem yıllarca beklemeni,n hemde yaşadığı acıların yorgunluğıu herhalde:26:ama tedavi inş iyi geçer ve bu sefer bebeğine kavuşur,kendimle birlikte herkes için diliyorum bunu
dualarim seninle canim.belkide ben bunlari yazarken sen bücürü emziriyorsundur.eger daha dogmadiysa rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtarsin senislm kızlar dün nişan geldi bugün dr gittik 3 cm açıklık ve nst de sancı çıktı yatış yaptık ama ben duramadım oğlumu özledim birden
izin aldık eve geldik annem gelecek o yüzden pazara kadar dayansın istiyorum dr pazar nöbetçiymiş olmazsa pazar suni sancı veririz dedi
dua edin ne olur Allah nasip ederse pazartesi oğluşumun sünnetini de yaptırıp evimize geleceğiz
inşallah
maşallah maşallah yine kız doğurasım geldi bak ya hamile kadın aş erer canı çeker demiyosun valla bak canım çekti kızım olsa süslesem püslesem ahhh ahhhhh
cnm benim hep aklımdasın (sen anladın onu)eşinde alemmiş valla maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın inş
flancım hg cnm inş en kısa zaman da göbüşleriniz dolar
polyanna çooook sağol kuzum ne kadar dua aldın bir bilsen Allah razı olsun canım aslan pençesi içmiştim zaten bahsetmiştim adet dönemlerinde tekrar devam edeyim o zaman hatta şu anda demliyorum hemen içeceğim çünkü dün itibariyle yeniden başladı kanama 12.günden itibaren başlıyor tam da yumurtlama dönemine denk geliyor yani 3 aydır hiç şaşmadı yumurtlama dönemi kanaması desem az oluyormuş o tür kanama okuduğum kadarıyla bende çok oluyor ayrıca sarı kantaron içeren bir bitki çayı da içiyordum günde 1 bardak ama buna iyi geldiğini bilmiyordum karışık bir bitki çayı sarı kantaron miktarı çok az içinde gebelikte içilmiyormuş sanırım şuan bu kadar kanamayla gebelik zor o yüzden bir müddet daha içebilirim sanırım işten eve dönünce de masajları yapayım diyorum tekrar çok sağol canım benim o kadar karıştırdım interneti bulamadım nasıl yardımcı oldun bilemezsin Rabbim şifa verir inşallahacemiara ben unutur muyum kuzu sizi sadece yaz çok yoğun geçti biz eşimle birlikte çalışıyoruz ya eşim şehir dışına çıkacağı zaman bizi de götürüyor burda işleri ayarlayıp ailecek gidiyoruz babam da sağolsun biz gelene kadar iş yerine göz kulak oluyor ondan yazın yoğun geçer bizde şimdide yoğunuz ama yazki yoğunluk yok tabii şimdide okul zamanı farklı bir telaş var bizim oğlan liseli oldu dersler zor malum özel ders takviyesi yapıyoruz ergenlik çağı acayip stresli diye babası kick boksa başlattı ağır sıklet sporcuları yokmuş bizimkilerde atladı tabii derdim yoktu birde bu çıktı koştur koştur antremana gidiyoruz birde tabii acayip de korkuyorum kötü vururlarsa diye ama beni dikkate alan bile yok o yüzden malzemeci gibi takılıyorum yanlarında :95:kansızlık cidden sıkıntı yaratıyor canım birkaç kez böyle içim geçti kötüledim kıl payı toparladım buna rağmen pekmez içemiyorum hiçbirini hemen tansiyonumu fırlatıyor bunu acı bir tecrübeyle öğrendim iyi gelir diye içtim benim tansiyon normalde düşük seyreder birden bir fırlattı felç geçiriyordum taşı kardi başladı 120 falan atmaya başladı kalp o yüzden içemiyorum miktar az çok hiç farketmiyor yani anlayacağın bu garip arkadaşının miadı doldu uzatmaları oynuyorum ama hala bir çocuk daha diyorum masada kalmasam bari
flancım teşekkür ederim,gerçekten aklıma gelince hala içim bir hoş oluyoracemiciğim yazmayı unutmuşum kusura bakma çooook büyük geçmiş olsun kuzum bir müddet aklına geldikçe üzülürsün bizde geçirdik hala etkisi üstümdedir Rabbim kimseye yaşatmasın şükür ki kimseye birşey olmamış tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun sadumancım,kızın daha iyidir şimdi umarımevet canım sonradan kızlar doldurdu topiği ben de üstün körü süpürdüm kızım hasta bu aralar salgın herhalde insallah canım kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin
çelikçim,buraya uğrayamasam da aklım sende,büyük ihtimalle şu an bebişin yanındamaşallah maşallah yine kız doğurasım geldi bak ya hamile kadın aş erer canı çeker demiyosun valla bak canım çekti kızım olsa süslesem püslesem ahhh ahhhhh
cnm benim hep aklımdasın (sen anladın onu)eşinde alemmiş valla maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın inş
flancım hg cnm inş en kısa zaman da göbüşleriniz dolar
canım öncelıkle gecmıs olsun
benım salı dr.kontrolüm var.ev ıs cocuk kosusturup duruyorum.hamılelık pek kolaz gecmıyor. mıdem zaten baslı basına bır dert.kabızlık hat safhada. ılac alamıyorum
dualarim seninle canim.belkide ben bunlari yazarken sen bücürü emziriyorsundur.eger daha dogmadiysa rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtarsin seni
yok ben canim benim iki kizim var.hic süslü degiller.sanki erkek fatmalar.etek elbise alinir.dolap bekleye bekleye kücültür.bu biraz yapidan geliyor.
kizlar benden dualarinizi esirgemeyin sali gunu ikili testim var
kendinize iyi bakin öpüldünüz
unutmadan ciceklara evlilik yildönümün kutlu olsun .30 lu 40 li yillari görmeyi nasip etsin
semracım nasılsınAllah senden de razı olsun canım.. İnşallah faydası olur bunların.
SEDACIMMMM canım ne durumdasın???? Aklım hep sende..
GÜL tatlım hoşgeldin.. Kızına kocaman bi maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?