2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

sağol canım 3 aydır sersem oldum inanki bu durumda yumurta oluyor mu onu da bilmiyorum oluyorsa çok seyrek görülen bir durum sanırım ben diğer topiklerde öyle okudum böyle olan bayanlar ovulasyon kanaması sonucuna varmışlar çünkü testler sonunda birşey çıkmamış genelde ki bende de kist polip vs. göremedi dr. ilk gittiğimde tekrarlarsa gel dedi bende gitmedim daha doğrusu korktum 3 aydır var bu durum ilk ay adet sonrası 12.gün ikinci ay 14.gün bu ayda 16.gün geldi kırmızılar o yüzden bende yumurtlama kanaması diye düşündüm hayırlısı be gülüm biraz daha durayım bakalım gerçi kan sayımı yaptırmam şart eğer verirse kan ilacı alırım iğne hiç vurdurmadım da ilacını kullanmıştım dokunmamıştı

gelmeyin bakalım siz gelmeyin(((

bakalım geldiğinizde beni bulabilecekmisiniz!!!

hıhhh küstüm işte

canım içerisinde senin yazındaki bitkileri içeren bir çay buldum adet dönemlerinde tüketiliyormuş umarım faydalı olur kırmızıların arası gün olarak açılırsa çok iyi olacak diye düşünüyorum şu an en son 16 gün birkaç ay içinde 21 günü yakalıyabilirsem biraz normale dönmüş olacak inşallah

acemiciğim hiç kimseye birşey olmamış çok şükür o yüzden toparlanman daha kolay olur canım Allah bir daha yaşatmasın hayat işte geçen bizim gözümüzün önünde oldu arabanın biri bir sağ bir sol derken gitti duran arabaya çarptı bizde eşimle oğlanı bekliyoruz anlamadıkda ne olduğunu bakakaldık öylece Rabbim beterinden saklasın inşallahvallahi kuzum oğlana gelince bizde iki hoplasın zıplasın da stres atsın bize sarmasın diye götürdük niyetimiz tekvando idi ama hoca baktı benim ağır sıklet boksörüm yok dedi direk kick boksa yazdı bizimkilerde baba oğul iyice havaya girdiler evde antreman falan başladı önce vestiyer içine göçtü sonra bana sardılar benim ne halim varsa geri geri kaçarken bulaşık makinesi açıkmış farketmedim ayağım takıldı bildiğin takla attım makinenin üstünden yani acilen bir kızım olması lazım ki evde eşitliği sağlayabileyim birde dalga geçiyorlar ya bebek falan olursa ne olacak bana nazik davranın falan diyorum iyi olur dayanıklı olur diyorlar iyi mi daha doğmadan tenik olarak öğretmeye başlayacaklarmışsözün bittiği yerdeyim sanırm

semracım tatlım ne güzel ve tombul bir haber bu böyle:)))):nazarönce sen sonrada hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız inşşşşş
gelmeyin bakalım siz gelmeyin(((

bakalım geldiğinizde beni bulabilecekmisiniz!!!

hıhhh küstüm işte

geldim ben kimseye küsme, beraber küseriztatlım,oğlanın okulu,banka işleri,faturalar anca kendimi eve attım.hemen kalkıp yemeği soğanlamam lazım,sonrada oğlanı okuldan alıcağım(((nasıl koşturuyorum yaa hemde nasılkarnımda aç biryandan yazıp bir yandan kraker yiyiyorum,sırf buraya gircem diye bak kıymetimi bil
flancım canım acilen ikimize de kız lazım bu böyle olmuyorhep ezilen taraf biziz yok böyle birşey sen o sözün bittiği yerde beni bekle bacım,yakında bende yanına gelirim:44::44::44::44::44:demiyeceğim,acilen kız sparişi veriyorum:tatlımı tatlı,sağlıklı,akıllı,annelerine benzeyen,babalarına nazda sınır tanımayan kızlar istiyoruz biz arkadaşımla....evrene verdim mesajı,dur bakalım ne olacak

SELAM kizlarrrrrrr

sizleri cok özledim ,nasilsiniz ???
gecmisi bazen telle takip ediyorum,insallah herkes iyidir .....
yaseminimle yazismistik özelden o biliyor gelismeleri,yarin doktor randevum var ,son birkez daha konusup artik ,rabbiminde izniyle deniycez :26:,allahim bu sefer korktuguma ugratmaz insallah
kizlar icimde hic heves kalmadi,nedendir bilmiyorum:44:..zaman cabucak akip gecse ve ben o ilk 3 ayi yasamasam diyorum,benim icin cok zor kizlar bu benim 8. hamileligim olucak,bana bile söylerken cok ürkütücü geliyor ama neyazikki gercek ....
ama ben arkama hic bakmak istemiyorum tarihler ,günler ,haftalar bana yasanmisliklarimi hatirlatsada , düsünmemeye calisicam bu sürede(insallah)
esim ve doktorumun cok rolu var aslinda bu kararimda ,egerki onlar olmasa kesinlikle bu süre uzuycakti benim icim ,rabbimden hep dogru zamanda sen beni bu yola yönelt diyerek duada bulundum , insallah o zaman bu zamandir! neolur dualarinizi eksik etmeyin,benimde dualarimda yeriniz oldugunu hic unutmayin olurmu öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

süpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ayşe gelmiş:109::109::109::109::109::109::109:nasıl sevindim seni gördüğümehadi bakalım canım hayırlı olsun tedavin ve o 3 ay su gibi geçsinhemencecik dokuz ay olsuun.sıkma canını,tedirgin de olma herşey çok iyi gidecek bu sefer,önümüzdeki ay bende başlıyorum tedaviye inş beraber hamile kalırız ve beraber büyütürüz bebeklerimiziebruda hamile kaldı mı gözüm arkada kalmıyacakgelişmeleri yaz tatlım,pazar günü çelik doğum yaptımı yapmadımı diye düşünmekle geçti,yarını da seni düşünerek geçirim artıkne yaptı bu hatun,doktor ne dedi,ne zaman korunmayı bırakıyor acaba diye diye geçer günüm artıkyaz da beni çok düşündürtme:44:öptüm tatlım

Günaydın fıstıklar...

AYŞEm gelmiş hoşgelmiş.. Umarım herşey gönlünce olur.. Sen şimdiden ilk 3 ayı düşünme canım.. Rabbimin izniyle su gibi akıp geçer inşallah o 3 ay.

Yaseminciimm ee canım sen böyle koştur koştur tabi kilo almazsın.. ve ne güzel çıtır kalırsın..Bak bana ilk 3 ay kilo almadım diye sevinirken 2,5 ayda 7,5 kilo aldım ühüüüüüüü ühhhüüüüüüü
Maşallah sana maşallah..

BİLGİcim aşağıda seni görüyorum.. nerelerdesin kuzum.. yoğun bi tempoda çalışıyorsun galiba :126::126::126::126::126::126::126::126::126:
inşallah herşey yolundadır.. beklenen güne de az kaldı hani:)

sağol bebeğimmmmmmmmm senden naberr herşey yolundadır umarımmmm
unut sen beni unut bakalım hep böleeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsın yaseminim sen beni unutuyon hep ama gör bek ben ilk sana yazıyorummm bu arada izmir in neresendensin bacımm senn

maşallah maşallah kırk bin kere cadıyaaa.
Rabbim nazarlardan saklasınnnn

evet canım sonradan kızlar doldurdu topiği ben de üstün körü süpürdüm kızım hasta bu aralar salgın herhalde insallah canım kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin

bendee bendeeee tabi öncesinse sağlıklı sıhhatli inşallah...

aysemmm canımmmmm
hoşgeldim Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhhh.
dualarım seninle ne olur bizler habersiz bırakmaaaaaaaaaa

semramm kuzummm senden naber defne nasılll.
bebiş te iyidir umarım herşey yolundadırrrrrr...

kızlaaaar yaa benim cuma en geç cumartesi adet olmam lazım dua edinde hayırlısıysa olmayayımmm.
ayy Allah'ımın izniyle başladı yine bakalım bu heyecenlar bu telaşlarr

günaydın bilgicim,tatlım,kuzum,bidanemkız sende gidip adın geçmeyen yazıları buluyoooooon.ben burda bas bas bağırdım bilgi nerdesin,sabah günaydınlarını özledim diyedön geriye hemen,bırak elindeki işi o mesajları bul tamam mıııııaa, kabul unutuyorum da o kadarda değilll yaniiaaa:84::84::113::60
günaydın tatlış naber,işler yoğun herhalde:126::126::126::126::102::102:inşşş hasta olmazsın bilgicim inşşş arkadaşım,bize çok güzel bir haber verirsingaziemirdeyim tatlımben,sen nerdesin
günaydın,çıtır semram benim nasılsın?dikkat et tatlım hızlı gidiyorsun sanki:26:son aylarda alacaklarını da düşünürseeek,amaaaaaaan boşver,sağlık sorunun yoksa hepsi gelir geçer bacım,doğumdan sonra ikisinin peşinden koştururken hiçbiri kalmazafiyet olsun bana kahvaltıya gidiyorum,isteyen herkes buyursuuuuun

ayşem bugün herşey güzel geçer umarım....

Yasemincim evet hızlı gidiyorum ama her zaman ne yiyorsam onları yiyorum. diğer topikte bi arkadaş vücudumun su tutuyo olabileceğini söyledi. ve çok haklı gibi. çünkü ben kızımda 13 kilo almıştım, son ay vücudum çok şişmişti ve doğumdan bir ay sonra sadece 1,5 kilo fazlam vardı. inşallah yine öyle olur da aldıklarımın hepsini geri veririm.

:26::26::26::26::26::26:evet olabilir:44::44::44:inş herşey istediğin gibi olur tatlım,ben çıkıyorum kursa gitmem lazım öptüm sonra yine uğramaya çalışırım

seviyorum seni ben yaaaaaaaaa
canımmm benim normalde cuma cumartesi adet olmam lazım bi kaç gündür böyle batmalar varrr tam yumurtalıklarımın orda.
bilmiyorum fazla da ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısı bakalım.
ilk aydanda olmaz sanırım yaaa.:26::26::26::26:
ama inşallah hayırlısı ise olurrrr

kız sen daha kahvaltımı yapcan biz öğle yemeğine gitçez birazdan

bu arada bende çiğli de oturuyorum inşallah görüşmek nasip olurda görüşürüz canımmm

kuzum sen izinlerde kayseri'ye geliyorsun sanırım haber versene gelirken belki bir yardımımız dokunur birbirimize elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum habersiz bırakma olur mu canım?

acemiciğim babaya nazda sınır tanımayan kız evlat zincirleme isim tamlamana bayıldım hedefim tam da budur yarın 16.senemize giriyoruz evliliğimizde Allah nasip ederse 16 senelik nazı yaptırayım ben kızım olursa çooook güzel fikir bayıldımama ama oğlanda nasibini alacak tabiiki sadece baba değil abi de var hedefte saygılarımla

olabilir canım el yada ayaklarında şişlik varsa mümkündür

bende seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuumilk aydan niye olmasın tatlım,olan çok!!!!!sanada bir piyango vurur belkide:)))çok fazla ümitlenmemek doğru olan,bekleyelim bakalım hafta sonu belkide halaylar çekeriz topikte:118::118:.kahvaltıya gelince,bugün biraz geç kalmışım(arada olsun okadar:)))))evi falan da topladım,öyle kahvaltı yapayım dedim ondan geç kaldı,bir de buraya girdim ohoooo hepten uzadı.yarın 7,5 ta burdayım bekleyin beni anacımbirde evet tatlım görüşmek kısmet olur inş bir ara
evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun tatlım,daha nice güzel günleri beraber ve ailenize bir kız evlat eklenerek devam ettirirsiniz inşen güzel hediye hepinize bebek olsun diyorum ve ekliyorum,babaya nazın yanında abiyede nazda sınır tanımayan kız(lar)(kendi adıma ikiz istiyorum biliyorsun:))) diliyorum ikimize de!!!!benim oğlanda,şimdi hamile kalsam doğduğunda dokuz yaşına girer,ehh o da naz çekecek yaşa gelmiş gibi görünüyor

Son düzenleme:
Her ay ümitlenerek beklemek ne kadar zormuş yarabbim...

bahrcım gerçekten ümitlenip sonrada hüsrana uğramak kadar zor birşey yok,bizim evde bir tane var yinede ne kadar zor oluyor,ya h,ç olmayanlar diyorum bazen kendime,çok zor onlar için çook zor gerçekten(((bugün aklıma,nerden estiyse şu ayda hamile kalırsam şu ayda doğum yaparım gibi bir şeyler geldi,sonrada dedim ki okadar çok olur olcaksa bu ay olsun:44:şöyle bir kendime geldim birden!!!!ne düşünüyorsun sen dedim iki ayın hesabını yapıyorsun şurda,dört yıldır bekliyorsun,dört yıldır her ay ama her ay aynı hüsranı yaşıyorsun,olcaksa iki ay sonra olsun ama yeterki olsuntek dileğim artık ümitlerimin suya düşmemesi,kimsenin ümitlerinin tükenmemesien kısa zamnda güzel haberler veririz inş,yoksa beklemek çok zor maalesef acı bir tecrübeyle biliyorum yani

aklımdan cıkaramıyorum yınede cok sagolasın .rabbım hayırlısını versın hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…