- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.921
flan canım geçmiş olsun
senin kanaman 12.gün başlıyosa o zaman yumurtlman da daha erken mi acaba
nasıl oluyoki?zor bir durum canım,kan iğnesi falan olsan,o da dokunuyomu?:26:
Çelikcim e canın çektiysecanımcıım bi tane de kız yaparsııın,attırıverirsin bacıım
gelmeyin bakalım siz gelmeyin(((
bakalım geldiğinizde beni bulabilecekmisiniz!!!
hıhhh küstüm işte
semracım tatlım ne güzel ve tombul bir haber bu böyle:))))Günaydın fıstıklar.. hayırlı bi hafta diliyorum herkese...
SEDAnın topiğine bi uğrayıp bakayım dedim haber varmı diye veeee dün oğluşunu kucağına aldığını öğrendim..Maşallah 4 kilo doğmuş paşa:)
İnşallah güzel geçiyordur bu günleri.. Ne kadar güzel bi heyecan.. Rabbim analı babalı büyütsün.
SEDA buraya uğrayınca bu tosunpaşayı nasıl beslediğinide bi söyleyiver olurmu canım benim??
geldim ben kimseye küsme, beraber küserizgelmeyin bakalım siz gelmeyin(((
bakalım geldiğinizde beni bulabilecekmisiniz!!!
hıhhh küstüm işte
flancım canım acilen ikimize de kız lazım bu böyle olmuyoracemiciğim hiç kimseye birşey olmamış çok şükür o yüzden toparlanman daha kolay olur canım Allah bir daha yaşatmasın hayat işte geçen bizim gözümüzün önünde oldu arabanın biri bir sağ bir sol derken gitti duran arabaya çarptı bizde eşimle oğlanı bekliyoruz anlamadıkda ne olduğunu bakakaldık öylece Rabbim beterinden saklasın inşallahvallahi kuzum oğlana gelince bizde iki hoplasın zıplasın da stres atsın bize sarmasın diye götürdük niyetimiz tekvando idi ama hoca baktı benim ağır sıklet boksörüm yok dedi direk kick boksa yazdı bizimkilerde baba oğul iyice havaya girdiler evde antreman falan başladı önce vestiyer içine göçtü sonra bana sardılar benim ne halim varsa geri geri kaçarken bulaşık makinesi açıkmış farketmedim ayağım takıldı bildiğin takla attım makinenin üstünden yani acilen bir kızım olması lazım ki evde eşitliği sağlayabileyim birde dalga geçiyorlar ya bebek falan olursa ne olacak bana nazik davranın falan diyorum iyi olur dayanıklı olur diyorlar iyi mi daha doğmadan tenik olarak öğretmeye başlayacaklarmış sözün bittiği yerdeyim sanırm
SELAM kizlarrrrrrr
sizleri cok özledim ,nasilsiniz ???
gecmisi bazen telle takip ediyorum,insallah herkes iyidir .....
yaseminimle yazismistik özelden o biliyor gelismeleri,yarin doktor randevum var ,son birkez daha konusup artik ,rabbiminde izniyle deniycez :26:,allahim bu sefer korktuguma ugratmaz insallah
kizlar icimde hic heves kalmadi,nedendir bilmiyorum:44:..zaman cabucak akip gecse ve ben o ilk 3 ayi yasamasam diyorum,benim icin cok zor kizlar bu benim 8. hamileligim olucak ,bana bile söylerken cok ürkütücü geliyor ama neyazikki gercek ....
ama ben arkama hic bakmak istemiyorum tarihler ,günler ,haftalar bana yasanmisliklarimi hatirlatsada , düsünmemeye calisicam bu sürede(insallah)
esim ve doktorumun cok rolu var aslinda bu kararimda ,egerki onlar olmasa kesinlikle bu süre uzuycakti benim icim,rabbimden hep dogru zamanda sen beni bu yola yönelt diyerek duada bulundum , insallah o zaman bu zamandir! neolur dualarinizi eksik etmeyin,benimde dualarimda yeriniz oldugunu hic unutmayin olurmu öpüyorum hepinizi
SEMRACIIIIM günaydın tatlım,akşam uğrayamadım,gezmeye gittim.ay ne çok geziyorum bu ara,boşveeer kafam dağılıyor,kendimi çok iyi hissediyorumbirde spora başlasam,en azından yürüsem çok iyi olacak ta daha vakit bulamıyorum,bir ara onuda sıkıştırmam lazım,hormon da alıyorum form da olmam lazım.kocacığım dalga geçmez mi,işi gücü benimle uğraşsın,sen hala evdemisin diyor arabanın önüne bakıyor iz varmı diye sonra pis pis gülüyor ,normalde araba bende, sabah acaba anahtarı alsam mı kadın milletine güven olmaz diyor.....diyor da diyor malzeme çıktı arkadaşa bende kullanıyorum ama o böyle yapınca.dışarda iş oluyor benim gitmem lazım,gidemem diyorum çarparım falan sen hallet,o zamanda'' aman karıcım sen halledersin kim demiş benim karım kötü araba kullanıyor diye döverim ben o ergenleri!!!diyor.erkek her zaman her yerde erkek arkadaşım
maşallah maşallah kırk bin kere cadıyaaa.Senin gibi kaynanansı olsun da canım dostlar başına o zaman
hep kendileri de kaynana çekerler ama gene de çektirirler dimi yaa
ama yeni nesil kaynananalr yapmıyor öyle benimki allahı var iyidir
iki oğlu var hep ben bilirim havasında ama oğullarına hakimiyet kurmaya falan çalışmaz
yoktur öyle egosu kendisinin
kızım oooooh benden daha süslüdür kendisiii
dur bi resmini koyem de bakın ama maşallah deyin hee
siz de koyun da ben de görem yaa
Eki Görüntüle 291174
evet canım sonradan kızlar doldurdu topiği ben de üstün körü süpürdüm kızım hasta bu aralar salgın herhalde insallah canım kısa zamanda bizlere müjdeyi verirsin
Bu arada kızın çok tatlı maşallah benim kızım da 18 aylık kızımın da bu halini görürüm inşallahRabbim hayırlısını versin ama ben ikinci çocuğumun da kız olmasını istiyorum Birbirlerini daha iyi anlarlar diye!
SELAM kizlarrrrrrr
yaseminimle yazismistik özelden o biliyor gelismeleri,yarin doktor randevum var ,son birkez daha konusup artik ,rabbiminde izniyle deniycez :26:,allahim bu sefer korktuguma ugratmaz insallah
kizlar icimde hic heves kalmadi,nedendir bilmiyorum:44:..zaman cabucak akip gecse ve ben o ilk 3 ayi yasamasam diyorum,benim icin cok zor kizlar bu benim 8. hamileligim olucak ,bana bile söylerken cok ürkütücü geliyor ama neyazikki gercek ....
ama ben arkama hic bakmak istemiyorum tarihler ,günler ,haftalar bana yasanmisliklarimi hatirlatsada , düsünmemeye calisicam bu sürede(insallah)
esim ve doktorumun cok rolu var aslinda bu kararimda ,egerki onlar olmasa kesinlikle bu süre uzuycakti benim icim,rabbimden hep dogru zamanda sen beni bu yola yönelt diyerek duada bulundum , insallah o zaman bu zamandir! neolur dualarinizi eksik etmeyin,benimde dualarimda yeriniz oldugunu hic unutmayin olurmu öpüyorum hepinizi
günaydın bilgicim,tatlım,kuzum,bidanem
sağol bebeğimmmmmmmmm senden naberr herşey yolundadır umarımmmm
unut sen beni unut bakalım hep böleeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsın yaseminim sen beni unutuyon hep ama gör bek ben ilk sana yazıyorummmbu arada izmir in neresendensin bacımm senn
maşallah maşallah kırk bin kere cadıyaaa.
Rabbim nazarlardan saklasınnnn
bendee bendeeee tabi öncesinse sağlıklı sıhhatli inşallah...
aysemmm canımmmmm
hoşgeldim Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhhh.
dualarım seninle ne olur bizler habersiz bırakmaaaaaaaaaa
semramm kuzummm senden naber defne nasılll.
bebiş te iyidir umarım herşey yolundadırrrrrr...
kızlaaaar yaa benim cuma en geç cumartesi adet olmam lazım dua edinde hayırlısıysa olmayayımmm.
ayy Allah'ımın izniyle başladı yine bakalım bu heyecenlar bu telaşlarr
Günaydın fıstıklar...
AYŞEm gelmiş hoşgelmiş.. Umarım herşey gönlünce olur.. Sen şimdiden ilk 3 ayı düşünme canım.. Rabbimin izniyle su gibi akıp geçer inşallah o 3 ay.
Yaseminciimm ee canım sen böyle koştur koştur tabi kilo almazsın.. ve ne güzel çıtır kalırsın..Bak bana ilk 3 ay kilo almadım diye sevinirken 2,5 ayda 7,5 kilo aldımühüüüüüüü ühhhüüüüüüü
Maşallah sana maşallah..
BİLGİcim aşağıda seni görüyorum.. nerelerdesin kuzum.. yoğun bi tempoda çalışıyorsun galiba :126::126::126::126::126:
inşallah herşey yolundadır.. beklenen güne de az kaldı hani:)
Yasemincim evet hızlı gidiyorum ama her zaman ne yiyorsam onları yiyorum. diğer topikte bi arkadaş vücudumun su tutuyo olabileceğini söyledi. ve çok haklı gibi. çünkü ben kızımda 13 kilo almıştım, son ay vücudum çok şişmişti ve doğumdan bir ay sonra sadece 1,5 kilo fazlam vardı. inşallah yine öyle olur da aldıklarımın hepsini geri veririm.
günaydın bilgicim,tatlım,kuzum,bidanemkız sende gidip adın geçmeyen yazıları buluyoooooon.ben burda bas bas bağırdım bilgi nerdesin,sabah günaydınlarını özledim diye dön geriye hemen,bırak elindeki işi o mesajları bul tamam mıııııaa, kabul unutuyorum da o kadarda değilll yaniiaaa:84::84::113: :60
günaydın tatlış naber,işler yoğun herhalde:126::126::126::126::102::102:inşşş hasta olmazsın bilgicim inşşş arkadaşım,bize çok güzel bir haber verirsingaziemirdeyim tatlımben,sen nerdesin
günaydın,çıtır semram benim nasılsın?dikkat et tatlım hızlı gidiyorsun sanki:26:son aylarda alacaklarını da düşünürseeek,amaaaaaaan boşver,sağlık sorunun yoksa hepsi gelir geçer bacım,doğumdan sonra ikisinin peşinden koştururken hiçbiri kalmaz afiyet olsun bana kahvaltıya gidiyorum,isteyen herkes buyursuuuuun
ayşem bugün herşey güzel geçer umarım....
SELAM kizlarrrrrrr
Yasemincim evet hızlı gidiyorum ama her zaman ne yiyorsam onları yiyorum. diğer topikte bi arkadaş vücudumun su tutuyo olabileceğini söyledi. ve çok haklı gibi. çünkü ben kızımda 13 kilo almıştım, son ay vücudum çok şişmişti ve doğumdan bir ay sonra sadece 1,5 kilo fazlam vardı. inşallah yine öyle olur da aldıklarımın hepsini geri veririm.
bende seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuumseviyorum seni ben yaaaaaaaaa
canımmm benim normalde cuma cumartesi adet olmam lazım bi kaç gündür böyle batmalar varrr tam yumurtalıklarımın orda.
bilmiyorum fazla da ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısı bakalım.
ilk aydanda olmaz sanırım yaaa.:26::26::26::26:
ama inşallah hayırlısı ise olurrrr
kız sen daha kahvaltımı yapcan biz öğle yemeğine gitçez birazdan
bu arada bende çiğli de oturuyorum inşallah görüşmek nasip olurda görüşürüz canımmm
evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun tatlım,daha nice güzel günleri beraber ve ailenize bir kız evlat eklenerek devam ettirirsiniz inşacemiciğim babaya nazda sınır tanımayan kız evlat zincirleme isim tamlamana bayıldım hedefim tam da budur yarın 16.senemize giriyoruz evliliğimizde Allah nasip ederse 16 senelik nazı yaptırayım ben kızım olursa çooook güzel fikir bayıldımama ama oğlanda nasibini alacak tabiiki sadece baba değil abi de var hedefte saygılarımla
Her ay ümitlenerek beklemek ne kadar zormuş yarabbim...
bahrcım gerçekten ümitlenip sonrada hüsrana uğramak kadar zor birşey yok,bizim evde bir tane var yinede ne kadar zor oluyor,ya h,ç olmayanlar diyorum bazen kendime,çok zor onlar için çook zor gerçekten(((bugün aklıma,nerden estiyse şu ayda hamile kalırsam şu ayda doğum yaparım gibi bir şeyler geldi,sonrada dedim ki okadar çok olur olcaksa bu ay olsun:44:şöyle bir kendime geldim birden!!!!ne düşünüyorsun sen dedim iki ayın hesabını yapıyorsun şurda,dört yıldır bekliyorsun,dört yıldır her ay ama her ay aynı hüsranı yaşıyorsun,olcaksa iki ay sonra olsun ama yeterki olsun tek dileğim artık ümitlerimin suya düşmemesi,kimsenin ümitlerinin tükenmemesi en kısa zamnda güzel haberler veririz inş,yoksa beklemek çok zor maalesef acı bir tecrübeyle biliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?