- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.941
canim merhaba seni burda görmek ne güzel,evet ben kayseriye geldim bu gectigimiz agustos ayinda ,canim ne güzel olurdu gitmeden burada mesajlasip bulusup tanisirdik,düsünmen yeter bitanem cok sagol,insallah bidahaki seferekuzum sen izinlerde kayseri'ye geliyorsun sanırım haber versene gelirken belki bir yardımımız dokunur birbirimize elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum habersiz bırakma olur mu canım?
Yasemincim evet hızlı gidiyorum ama her zaman ne yiyorsam onları yiyorum. diğer topikte bi arkadaş vücudumun su tutuyo olabileceğini söyledi. ve çok haklı gibi. çünkü ben kızımda 13 kilo almıştım, son ay vücudum çok şişmişti ve doğumdan bir ay sonra sadece 1,5 kilo fazlam vardı. inşallah yine öyle olur da aldıklarımın hepsini geri veririm.
:
sağol bebeğimmmmmmmmm senden naberr herşey yolundadır umarımmmm
unut sen beni unut bakalım hep böleeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsın yaseminim sen beni unutuyon hep ama gör bek ben ilk sana yazıyorummmbu arada izmir in neresendensin bacımm senn
maşallah maşallah kırk bin kere cadıyaaa.
Rabbim nazarlardan saklasınnnn
bendee bendeeee tabi öncesinse sağlıklı sıhhatli inşallah...
aysemmm canımmmmm
hoşgeldim Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhhh.
dualarım seninle ne olur bizler habersiz bırakmaaaaaaaaaa
semramm kuzummm senden naber defne nasılll.
bebiş te iyidir umarım herşey yolundadırrrrrr...
kızlaaaar yaa benim cuma en geç cumartesi adet olmam lazım dua edinde hayırlısıysa olmayayımmm.
ayy Allah'ımın izniyle başladı yine bakalım bu heyecenlar bu telaşlarr
Günaydın fıstıklar...
AYŞEm gelmiş hoşgelmiş.. Umarım herşey gönlünce olur.. Sen şimdiden ilk 3 ayı düşünme canım.. Rabbimin izniyle su gibi akıp geçer inşallah o 3 ay.
Yaseminciimm ee canım sen böyle koştur koştur tabi kilo almazsın.. ve ne güzel çıtır kalırsın..Bak bana ilk 3 ay kilo almadım diye sevinirken 2,5 ayda 7,5 kilo aldım:53 ühüüüüüüü ühhhüüüüüüü
Maşallah sana maşallah..
BİLGİcim aşağıda seni görüyorum.. nerelerdesin kuzum.. yoğun bi tempoda çalışıyorsun galiba :126::126:::126:
inşallah herşey yolundadır.. beklenen güne de az kaldı hani:)
canlarim, benim temiz kalpli arkadaslarim hepinizi cok seviyorumsüpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ayşe gelmiş:109::nasıl sevindim seni gördüğümehadi bakalım canım hayırlı olsun tedavin ve o 3 ay su gibi geçsin hemencecik dokuz ay olsuun .sıkma canını,tedirgin de olma herşey çok iyi gidecek bu sefer,önümüzdeki ay bende başlıyorum tedaviye inş beraber hamile kalırız ve beraber büyütürüz bebeklerimizi ebruda hamile kaldı mı gözüm arkada kalmıyacak gelişmeleri yaz tatlım,pazar günü çelik doğum yaptımı yapmadımı diye düşünmekle geçti,yarını da seni düşünerek geçirim artık ne yaptı bu hatun,doktor ne dedi,ne zaman korunmayı bırakıyor acaba diye diye geçer günüm artık yaz da beni çok düşündürtme:44: öptüm tatlım
ben aksam 5 te doktoruma gittim bugün
rabbim hayirlisini versin,yaseminim hep senin sözün geldi aklima bugün "benim oglumdan baska mucizem olmayacak" derdin ve ben hep sana kizardim
ben yokum artik kizlar,doktorum hala deneme taraftari ama ben "bu artik deneyelim belki tutar "kismini coktan gecti dedim........
buraya kadar kizlar
bende sizlere burdan umut dolu mesajlar yazmak isterdim ama yok ...............hoscakalin kizlar 2. bebege ,hatta bu fikri düsünmeye bile gücüm kalmadi benim,dilerim sizler teker teker kavusursunuz kuzucuklariniza semram , bilgim sende insallah hamilesindir ve bana umut olmayan o igneler sana umut olur kavusursun 2. kuzuna ,heleki yaseminim ikizlerine kavusur insallah herseyin en iyisine layiksin sen ,öpüyorum hepinizi........