2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kuzum sen izinlerde kayseri'ye geliyorsun sanırım haber versene gelirken belki bir yardımımız dokunur birbirimize elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum habersiz bırakma olur mu canım?
canim merhaba seni burda görmek ne güzel,evet ben kayseriye geldim bu gectigimiz agustos ayinda ,canim ne güzel olurdu gitmeden burada mesajlasip bulusup tanisirdik,düsünmen yeter bitanem cok sagol,insallah bidahaki sefere

canlarim, benim temiz kalpli arkadaslarim hepinizi cok seviyorum
ben aksam 5 te doktoruma gittim bugün ,yine ve yine hüsran tabi ben alistim biliyordum kücük bir sans daha olmaycagini,ama artik aglamiycam ,
rabbim hayirlisini versin,yaseminim hep senin sözün geldi aklima bugün "benim oglumdan baska mucizem olmayacak" derdin ve ben hep sana kizardim ,simdi ben söylüyorum bunu,kismetten öteye gidilmiyor,doktorum acik acik,söyledi ayni seylerle karsilasabilecegimi,umut vermedi ,verdi tabiki ama bu igne ve ilaclarla kacinci aya kadar ve nasil ilerleyebilecegini bilmiyor,tedavi seklini hic duymamis daha önce benim gibi hic hastasi olmamis vs......,trdeki prof. bozuntusuda cevap vermiyor zaten sorulara,yani ben yolun sonuna geldim,rabbim bana hep bi yol sundu,ben direndim,her seferinde olucak dedim,olmadi.......
ben yokum artik kizlar,doktorum hala deneme taraftari ama ben "bu artik deneyelim belki tutar "kismini coktan gecti dedim........
buraya kadar kizlar benim ruh sagligim hic iyi degil,bunu biliyorum,üstelemenin hic faydasi yok,rabbimin taktidiri bu o böyle olmasini istiyor demekki ,rabbim ogluma uzun ömürler versin insallah..
bende sizlere burdan umut dolu mesajlar yazmak isterdim ama yok ...............hoscakalin kizlar 2. bebege ,hatta bu fikri düsünmeye bile gücüm kalmadi benim,dilerim sizler teker teker kavusursunuz kuzucuklariniza semram , bilgim sende insallah hamilesindir ve bana umut olmayan o igneler sana umut olur kavusursun 2. kuzuna ,heleki yaseminim ikizlerine kavusur insallah herseyin en iyisine layiksin sen ,öpüyorum hepinizi........

ben kocamaaaan bir günaydın demek için gelmiştim,akşam söylediğim üzere sabahın yedi buçuğunda!!!yeni yeni umutlar,yeni güzel haberler dilemek için,,,,,,,,,
ayşecim naptın sen şimdi??yapma arkadaşım yapma!kendine bunu yapma lütfenkimsenin garantisi yok ki zaten bebeği olacağına dair,veya karnındakini sağ sağlim dünyaya getireceğine dairdoktorunda garanti veremez sana,kimse veremez.tatlım!biliyorum daha güven verici bir yola çıkmak istiyordun,yine biliyorum ki doktorun herşey çoook güzel olacak dese ve sen bebeğini yine kaybetsen(ki allah korusun)bundan çok daha fazla yıkılacaksın....bu risk her zaman ve herkes için var,senin için biraz daha fazla....doktor böyle bir tedaviyi daha önce hiç yapmadığı için tereddüt ediyor haklı olarak ve nasıl yapılacağını da bilmiyor,ama sana şöyle bir önerim var senin o gerizekalı prof sorularına yanıt vermiyor ya,,sen hangi ilaçları aldıysan bana yaz ben kendi doktoruma tedavi şeklini sorayım tamam mı belki yardımcı olur.bak çook samimiyetle söylüyorum.ilk önce doktorla konuşayım tedaviyi biliyorsa,detaylı bilgi alırım,kabul ederse doktorunlada konuşmasını rica ederiz....ben gerçekten çok samimiyim,ilaçlarını özelden bana lütfen yaz.elimden ne geliyorsa yapmaya hazırımherşey güzel olacak ben buna inanmak istiyorum,her karanlık geceden sonra çook güzel bir sabah oluyor,bizimde çook güzel bir sabahımız olacak minicik bebeklerimizle,öyle yada böyle,o tarihe yada bu tarihte ama olacak,düşsek te takılsak ta sonunda olacak.....bazen umut buçak gibi kesiliveriyor,ama zaman yaralara en güzel ilaç,,,,,,,bu günlerde geçecek ayşecim inan bu günlerde geçecek

topiği tüm kızları günaydın diyorum herkese ve kocamaaan öpüyorum
bilgicim ttlım sana ÖZEL günaydın yolluyorumsonra yok görmedim,yok duymadım,bilmiyorum kabul etmem ona göre
şimdiden sana çoook kolay gelsin:126::126:

canımmmmmmm benimmmmm yaaa Rabbim inşallah tez zamanda gönlünün muradını versin insallahhhhh çifter çifter versin sana çifter çifter inşalllllahhhhhhhhhhhhhhhhhh
duayı bırakma hayatımmmmm unutma dua okumanın altında taş erir derlerr..

aysemmmmmm bitaneemmmmm canımmm arkadasımmmmmm inan ne diyeceğimi bilemiyorummm yaaaa.
tüm ümitlerin tükendiği anda geliverir minigin bebeğin meleğinnn inşallahhhhh....
Rabbim ummadıgınız beklemediğniz bir anda göndersin inşallah bebeğini göndersinde sağ salim sağlıklı sıhhatli alın kucağınızaaa(AMİN YARABBİM AMİNNNN)

ooooyaseminim erkencisin bugünnn
günaydın mesajın içinde ayrıca teşekkür ederimmm hayatımm. haa işte böyle ol canımı yeeee napıyosun bugün oğlanı yolladın evdesin herhaldee öptüm bebemmmmmm
bende evkadını olmak istiyorum yaaaaa Allah'ım YaRabbim duy sesimii

semram nerelerdesin sen bakalım herşey yolundamı öpüyorum seni dee

canlarrr sizlerede günaydınlarrrrrrr .16: cümlemiz için hayırlı bir gün olmasını diliyorummm ve ben hemenn

Son düzenleme:
yaseminim ,bilgim kizlar cok sagolun iyiki varsiniz,ben cok kötüyüm biraktim kendimi iyice ,geceden beri aglamaktan bittim ,aglamiycam dedim ama kendime engel olamiyorum,evdeyim hic biryere gitmek, kimseyi görmek istemiyorum,hep aklimda meleklerim,ben cok cok umutsuzum hic böyle olmamistim
yaseminim canim benim allahim diyorumya hep o güzel gönlüne göre versin insallah,canim arkadasim,gözümden yaslar dökülerek yaziyorum inan,ama inan cok kisi senin yaptigini yapti 4,5 doktorla bu tedaviyi sordurduk , kendim konustum,ailemde arastirdi,ama hepsi farkli seyler söylüyor,nasil denenir nasil olur bilemiyorum ama bende o güc yok onu cok iyi biliyorum,dedimya yolun sonu,aksam esime artik kendini hic olmayacagina alistir,nelour dedim....BEN KOLAY TOPARLANAMIYCAM KIZLAR kendine iyi bakin hoscakalin..

Günaydın demek için girdim ama......
Ayşem yazını okurken tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu43:
İçim öyle acıdı ki, senin bu yazıları yazmanı hiç ama hiç beklemiyordum, hiç birimiz beklemiyorduk!!!
ama RABBİM ÖYLE BÜYÜKKİ, gün gelicek o güzel haberi vermek sana da nasip olacak.
Sakın ama sakın ümitsizliğe kapılıp ta yanlış şeyler yapma.
Biliyorum ve inanıyorum ki sen her zaman duanı ediceksin yine. Bizlerinde dualrında hep olacaksın.
bırakma bizi ve ağlama ne olur....
SENİ SEVİYORUZ

BİLGİCİM dün selam verdim sana ama görmedin sanırım. aynı zamanlarda mesaj yazıyormuşuz, benim yazımı es geçmişsin:)
Ben duygusala bağladım biraz, heyecan sardı şimdiden..
Buraya gelip AYŞEnin yazısını da okuyunca iyice kötü oldum.

Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. AMİN

ayşecim ne diyeyim tatlım,vakti zamanı gelince herşey yoluına girer,ağlama lütfen........bırakma kendini,biraz zaman ver kendine ama yine aramıza dön.biz seni seviyoruz,çok bunaldığında,kimse seni anlamadığında burda seni dinleyecek ve derdinle dertlenecek arkadaşların olduğunu unutma olur mu..kendine dikkat et arkadaşım

bilgicim semracım merhaba tatlışlar,

bilgicim sende inş en kısa zamanda ev kadını olursunbende senin yerine çalışabilir miyim:26:lütfeeençoluklu çocuklu şöööyle,bir elinde toz bezi bir elinde kaşık,fıldır fıldır dön evin içinde:))))ayy ben şu anda öyleyim de,herkes öyle olsun istiyorum:)))))))
şaka bir yana da offff ayşe yaa can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyorum,ben böyle hayal etmemiştim ama yaaaa,kimse etmemişti semranın dediği gibi.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
pollyannaa, flan, acemiera+

amanın amanın topikte nihayet karşılaştım:))
daaa bu 2 ziyaretçi kim acep??

yasemincim idare ediyoruz işte güzelim..
benim şu güneşli havayı değerlendirip kendimi kızmla beraber dışarı atmam lazım.. yoksa bu kilolar artmaya, benim sinirlerimi bozmaya devam edecek(

Flancım sen nasıl canım?? nasıl gidiyor, biraz toparladınmı?

Son düzenleme:

canım yok öyle toparlanamayacağım demek tabii ki toparlanacaksın pes etmek yok en başta senin bir ailen var sana birşey olsa Allah korusun ne olacak?bak kuzum ben oğlumun doğumunda bildiğin ölümden döndüm şimdi uzun uzun anlatıp canını sıkmayayım sonra müsait olursa anlatırım ve hastaneden tam 45 gün sonra çıktığımda tek şükrettiğim şey eşimin benim ve oğlumun canının sağ olmasıydı aradan seneler geçti ve ben hala buna şükrederim evet yeniden bir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama önceliğim canımızın sağlığı kuzum Allah'a şükür bir evladım var Rabbim hiç kimseye düşmanıma dahi göstermesin evlat acısı olursa bir daha evladım başımın tacıdır istiyoruz ama olmazsa ne olur ki?ben tek çocuğum öyle paylaşmayı bilmeyen bencil bir insan da değilimdir inanki bir sürü çocukla mutsuz insanlar var etrafta Rabbim dermansız dert vermesin evet yaşadıkların zor ama herşey bitti mi?şuan kendini güçsüz hissediyorsun ama geçecek buda geçecek ve sen yine eski gücünü toparlayacaksın sadece biraz zaman benim canım yok mu?o korkulardan sonra kadın doğum polikliniğinin önünden geçemiyordum ilk dr. gittiğimde betim benzim attı dr. ağzıma suyu zor yetiştirdi yeni yeni alışıyorum dr.a gitmeye zaman kuzum sadece biraz zaman ama herşeyden önce can sağlığı

iyi diyelim iyi olsun canım biliyorsun işte ara kanamalarla uğraşıyorum asıl adet 5 aralık gibi umarım biraz geç gelir de kanamaların arasını açabilirim biraz kadın olmak zor vallahisen nasılsın canım? kilolara takma gülüm senin de bebeğin de sağlığı iyi olsun da verirsin doğumdan sonra doğum hangi aya denk geliyordu?karar verdin mi doğumu nasıl yapacağına?

acemiciğim çooook teşekkür ederim güzel dileklerin için canım nasıl bir tesadüftür ki bende ikiz istiyorum kız olursa fıstık gibi olur da erkek olursa ben yine spor salonlarında oğlanların malzemecisi olarak kalan günlerimi geçiririm ve ben bu filmi izlemiştim derim:44:

sağlıklı olsunlar da senin dediğin gibi filmi baştan tekrar izleyelim be flancımtabiii kız olursa da dadından yenmez ben sana diyim yanibenim eşimde çok kız istiyor,bende istiyorum,bildiğin istiyorum yani:84::84::84::84::84::84::84:ben siparişi verdim de dur bakalım ne zaman gelecekler veletler

semraa çıktın mı dışarı,güzel havanın tadını çıkar bakalım,
ben işi şaklabanlığa vuruyorum da öyle çok iyi değilim,akşam oğlum benim kardeşim yok diye ağladıona zaten sıkıldım,sabah ayşe nin yazısını okudum,şimdi de alt komşum doktora gitmesi gerekiyormuş,9 aylık bir bebeği var onu sana bırakayım dedi,bırak dedim...oğlum anne ben okulda olcakmıyım,ben dönünce de bebek burda olcak mı diye diye okula gittisol yanım acıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor.......bu gece bitse de güneşi görsem artık lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Sağol canım iyiyiz işte çok şükür.
Mart ayında doğumum, muhtemelen 1-2 si gibi. kızım sezeryan olduğu için buda szeryan olacak. ama inşallah ilki gibi çok acı çekmem.

evet canım çıktık geldik ama gelince böyle bi yazı beklemiyordum((
Oğluşunun o sözleri zaten seni en çok yaralayan.. Yavrum yaa nasılda bi heyecanla kardeş istiyor.
Rabbim onun hürmetine nasip etsin inşallah ikizlerini

Semraaammmmmm
Bunlar sana kuzummmmm özür hediyesi inan bana o kadar hızlı okuyup çıktım ki anlatamam
atlamışım işteeeee...
Lütfen kusura bakmaaa canım arkadaşımm benim

üzülme canım benim oğluna söyle dua etsin çocukların duası kabul olur

kızlar yanımda çoook güzel bir kız bebiş vaaarannesi bir hamile haberi daha verip gitti ama olsuun moralimi bozmuyorumşu an tuşlara basmak için can atıyooor çok güzeeel

Semraaammmmmm
Bunlar sana kuzummmmm özür hediyesi inan bana o kadar hızlı okuyup çıktım ki anlatamam
atlamışım işteeeee...
Lütfen kusura bakmaaa canım arkadaşımm benim
Aşkolsun canım yaaa ne kusuru..

kızlar yanımda çoook güzel bir kız bebiş vaaarannesi bir hamile haberi daha verip gitti ama olsuun moralimi bozmuyorumşu an tuşlara basmak için can atıyooor çok güzeeel

oyyyy canım çekti:))

Yaseminim Rabbim sana da nasip etsin inşallah.

bun o miniğe dinlet bakalım:)))
http://www.youtube.com/watch?v=bkzjgj53oWk

Son düzenleme:
slm kızlar geç oldu ama geldim ahmet mert imle çok şükür 20.11.2011 de 14.00 da 4kiloluk tosun paşam dünyaya geldi

ya kızlar küsmek yok ama o sancı anlarında hepinizin ismini söleyecektim sözde yasemin ayşe ve flan geldi aklıma gerisi gelmedi ne olur beni maruz görün gerçekten zor bi doğum oldu 10 saat sancı çektim
inş hepinizin hayırlı haberlerini bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…