2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kıyamam canım sana niye o kadar beklettiler ki?neyse biraz toparlan da anlatırsın paşaya da maşallah aman diyeyim iyi bakasın kendine gerçi büyükler (anne yada kayınvalide) vardır etrafında da ben demeden geçmek istemedim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım çoook öptüm seni de bebişi de tekrar hayırlı olsun

bol güneşli günleride görürsün inşallah canım ne yapıyoruz üzülmüyoruz yıkılmıyoruz toparlanıp devam ediyoruz değil mi?

polyanna Rabbim bu sefer kolay bir doğum nasip eder inşallah kuzum son ana kadar tadını çıkarmaya çalış çünkü eninde sonunda doğuyorlar ve biz bu ağrıyı sancıyı kesinlikle çekiyoruz insanın canından can çıkıyor kolay değil canım

Hoşgeldin canııımmm..
senin topiğine girip haberleri aldım ben:))) ve hemen burdaki arkadaşlara haberi uçurdum:))
Maşallah size Sedacım.. Bİ ARA UNUTMA GEBELİKTE NASIL BESLENİP OĞLŞUNA NASIL KİLO ALDIRDIĞINI PAYLAŞ olurmu? seni kocaman öpüyorum, oğluşunu da kocamaaaannn kokluyorum

Aminnnn canım inşallah.. 3,5 ay kaldı doğuma. tam bu hastanede doğum yaparım diyordum ki, annem benim doğduğum hastanede niye yapmıyosun dedi kafam karıştı:) bundan 27 yıl önce anacığım beni orda doğurmuş, geçen sene bi arkadaşımda orda doğum yaptı. ve maşallah çok çabuk toparlandı.

şimdi rarat rahat yazabilirim:)))çelikçim tekrardan hayırlı olsun tatlım,paşamızada kocaman bir maaşallah diyelimbiraz fazla beklemişsin ama şimdi kuzucuğunu bol bol kokla canım,bütüün ağrını,sızını,acını aldığını zaten biliyorsun

semracım tatlım minikle beraber dinledik şarkıyı çook güzelditeşekkür ederiz

flancım tabiiki yola devam tatlış,acısa da kanasa da yapçak birşey yok kızları istiyoruz tatlım:84::84::84::84::97::97::97::129::129::129::129::129:

evet acemiciğim istiyoruz kız evlat bir dizi vardı severek izlediğim 4 kızı vardı bayanın çok güzeldi yani

Son düzenleme:
polyanna Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin canım aklına neresi yatıyorsa orası olsun çünkü biz kadınların kafasına birşey iyice yatmazsa huzursuz oluruz yada ben öyleyim diyeyim o yüzden içine nere siniyorsa orası olsun tatlım

Kızlaaaar yaaaa bugün çok yoğundum yazamadııım hiiiiç..
Bakalım yarın hasta olmam inşallaaaahhhhhhh yaaa
öpüyorum hepinizi ve bebelerinizi
allah'a emanet olun hayırlı akşamlar herkese

iyi akşamlar bayanlaruğrayamadım bugün,şimdide oğlana ders yaptırıyorum bakayım dedim kimler gelmiş,ne haberler vermişler diye:)))))
ilk önce topiğimizin öğretmen sakinleri,çelik mommy,saduman(adını hatırlamadığım başka arkadaşlar varsa özür diliyorum ve üzerlerine alınabilirler)öğretmenler gününüz kutlu olsuun

bilgicim tatlım hadi bize güzel haberler ver tatlım,inş adet olmazsın

semra canım içine neresi siniyorsa orada doğum yap,sonra keşke burada yapmasaydım demezsin en azından.sana yakın bir merkez seç istersen,evde miniğin olacak onuda düşün sana yakın olsun,doktor önemli!!hijyen önemli,kaldığın oda önemli,inş olmaz herhangi bir komplikasyonda ilk müdahale ve araç gereç önemli,küvez önemli.....vs vs.bunların artılarını eksilerini kefeye koy artısı fazla gelen merkezi seçmen kolay olur derim bentabii ki karar verecek olan sensin

flancım,tatlım gönlümüze göre olsun herşey inşşşşşş

günaydın kızlarrrrr
yine kimsecikler uğramamışşşşneyyyysssssssseeeeeeeeeeeee
ben yinede herkese çok güzel bir gün diliyorum,bilgiciiim hasta olmadın değil miiii?

günaydın kızlarrrrr
yine kimsecikler uğramamışşşşneyyyysssssssseeeeeeeeeeeee
ben yinede herkese çok güzel bir gün diliyorum,bilgiciiim hasta olmadın değil miiii?

slmmmm canımmmmmm
yok hayatım simdilik gelen giden bakalım inşallahta olmaz hiç belirti falan da yok ama hayırşısı canımm.
sabah kaltım yutkunurken boğazım acıyo evde de pen os vardı içsem mi içmesemmi diye düşündüm ama yuutum bi tane sabah yaa (

Tünaydın fıstıklar..

Yasemincim canım

Bilgicim Güzel haberlerini bekliyoruz

tünaydınnn datluuummmmmm

inşallah bebeğimm yaa bu aralar çok hamile kalasımm var ama adetinde pazara kadar yolu var her an gelebilir yani gerçi belirtim de yok ama ooofff semrammmm yaa beklemedeyim anlayacağın ama ilk aydan da olmaz diye düşünüyorum olursada büyüüük bi sürpriz olur bizim için hakkımızda hayırlısı bakalımm
sen neler yapıyonn kuzucun nasılll.
semram yaa defne konusmaya başladımı ecrin hala derdini kelimlerle anlatıyo cümle kısmına gecemedik bi türlü biz

kızlar merhabalar.ben progestan kullanıyorum.hormon düzenleyici olarak.geçen hafta pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.yani tam 30 gün olmuştu regl günüm gelmişti normalde.ama benim düzensiz olduğu için tabi kestişremiyorum nezaan olacağını.1 hafta olacak bu pazar test yapalı.ve ilaç da bugün bitti.sizce bir umut olabilirmi.

canım gidip bi kanda hcg baktır bence sana kesin cevabı anca o tahlil sonucu verir.
Hakkında hayırlısı olsunnn.

Yesemiinnnnnnnn
Noldu bacım ıkuyup çıktınn

selam fıstıkım:)

canım benim yaa inşallah gelmez o kırmızılar.. hem niye öyle düşünüyosunki ilk aydan olmaz diye. benim ilk aydan tutmuştu ama tutunamadı yavrum
İnşallah hamişsindir canım. ve tabi geçmiş olsun bu arada. ialç içmek yerine azıcık zencefille bal karıştırıp yutsaydın daha iyi olurdu güzelim.

Defne kuzum yaramazlık yapıyo bol bol.. 10 dk içinde evi bi dağıtışı var görmen lazım. harpten çıkmış gibi:)))
konuşmaya gelince yok anacım bizimkide pek konuşmuyo.. sebebi de yalnız olmamız çocuk akşama kadar bi beni bide tvyi görüyo.. dili dönmüyo daha çoğu şeye. ama hafiften başladı 2-3 kelimelik cümlelere.
mesela çişi geldiğinde "anne çi deldi" diyor. elma isterse "amma sittoom anneeee" diyo:)))) mesela bi keloğlanı izliyo ama keloğlanı bi türlü söyleyemiyo.
zaman tersine dönmüş gerçekten. hep derlerdi ya erkekler geç doğar,geç konuşur diye.. şimdi erkekler erken doğuyor erken konuşuyor. kızları solladılar..

burdayım bacılarnaparsınız?
bilgim tatlım işler kesat herhal:)))bu saatte sen olmazdın,ama iyi olmuuuşşşşşşşşşşşşşş.
semra aşağıda seni görüyorum tatlım nasılsıın?

kızlar o tatlı kız çocuğu biraz sonra yine bana birbuçuk saatliğine geleceek:.::())))hem çok seviniyorum hem de içim acıyooooo
eşim gece uyanmış,harbi gece yarısıydı yani:)))yasemin biliyormusun çok güzel bir rüya gördüm dedi,ne gördün dedim,bizim çoook güzel ama çook güzel bir kızımız dünyaya geldi dediii,,,,,benden sonra adamıda sardı rüyalar,inşşş deyip kaldığım yerden devam ettim uykuma(etmek denirse)benim kadar sevdiğimde kız çocuk istiyooooor:127::127::127 eşşek sıpasıda gelmiyorgeldiği gün poposuna tokadı yiyecek:))))

iyilik sağlık canım.. sende iyisin inşallah.

Rabbim eşinin rüyasını hayırlı eylesin. En hayırlı zamanda sizde nasip etsin güzeller güzeli bi evlat daha.. hatta iki tane daha.
o fıstığın annesi senin durumundan haberdarmı canım?
çocuk istediğinizi biliyormu, yoksa düşünmüyosunuz diye mi biliyo.

bilgicim geçmiş olsun demeyi unuttum tatlım,ama ilaç içmeseydin keşkeeee,ilk aydan olmaz deme birçok insanın ilk aydan oluyor.....mesela ben!ikinciyi tutturamayan ben oğluma ilk ay hamile kaldım yaniiiiiiiiiiisen şimdilik ilaç kullanma da bitkisel birşeyler dene tatlım.bebiş geliyor ben yazmaya çalışırım gene,o ne kadar izin verirse artk:))))çok canım çekiyor çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…