- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.961
slm kızlar geç oldu ama geldim ahmet mert imle çok şükür 20.11.2011 de 14.00 da 4kiloluk tosun paşam dünyaya geldi
ya kızlar küsmek yok ama o sancı anlarında hepinizin ismini söleyecektim sözde yasemin ayşe ve flan geldi aklıma gerisi gelmedi ne olur beni maruz görün gerçekten zor bi doğum oldu 10 saat sancı çektim
inş hepinizin hayırlı haberlerini bekliorum
semraa çıktın mı dışarı,güzel havanın tadını çıkar bakalım,
ben işi şaklabanlığa vuruyorum da öyle çok iyi değilim,akşam oğlum benim kardeşim yok diye ağladıona zaten sıkıldım,sabah ayşe nin yazısını okudum,şimdi de alt komşum doktora gitmesi gerekiyormuş,9 aylık bir bebeği var onu sana bırakayım dedi,bırak dedim...oğlum anne ben okulda olcakmıyım,ben dönünce de bebek burda olcak mı diye diye okula gitti sol yanım acıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor.......bu gece bitse de güneşi görsem artık lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.
Hoşgeldin canııımmm..slm kızlar geç oldu ama geldim ahmet mert imle çok şükür 20.11.2011 de 14.00 da 4kiloluk tosun paşam dünyaya geldi
ya kızlar küsmek yok ama o sancı anlarında hepinizin ismini söleyecektim sözde yasemin ayşe ve flan geldi aklıma gerisi gelmedi ne olur beni maruz görün gerçekten zor bi doğum oldu 10 saat sancı çektim
inş hepinizin hayırlı haberlerini bekliorum
polyanna Rabbim bu sefer kolay bir doğum nasip eder inşallah kuzum son ana kadar tadını çıkarmaya çalış çünkü eninde sonunda doğuyorlar ve biz bu ağrıyı sancıyı kesinlikle çekiyoruz insanın canından can çıkıyor kolay değil canım
günaydın kızlarrrrr
yine kimsecikler uğramamışşşşneyyyysssssssseeeeeeeeeeeee
ben yinede herkese çok güzel bir gün diliyorum,bilgiciiim hasta olmadın değil miiii?
Tünaydın fıstıklar..
Yasemincim canım
Bilgicim Güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar merhabalar.ben progestan kullanıyorum.hormon düzenleyici olarak.geçen hafta pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.yani tam 30 gün olmuştu regl günüm gelmişti normalde.ama benim düzensiz olduğu için tabi kestişremiyorum nezaan olacağını.1 hafta olacak bu pazar test yapalı.ve ilaç da bugün bitti.sizce bir umut olabilirmi.
tünaydınnn datluuummmmmm
inşallah bebeğimm yaa bu aralar çok hamile kalasımm var ama adetinde pazara kadar yolu var her an gelebilir yani gerçi belirtim de yok ama ooofff semrammmm yaa beklemedeyim anlayacağın ama ilk aydan da olmaz diye düşünüyorum olursada büyüüük bi sürpriz olur bizim için hakkımızda hayırlısı bakalımm
sen neler yapıyonn kuzucun nasılll.
semram yaa defne konusmaya başladımı ecrin hala derdini kelimlerle anlatıyo cümle kısmına gecemedik bi türlü biz
burdayım bacılarnaparsınız?
bilgim tatlım işler kesat herhal:)))bu saatte sen olmazdın,ama iyi olmuuuşşşşşşşşşşşşşş.
semra aşağıda seni görüyorum tatlım nasılsıın?
kızlar o tatlı kız çocuğu biraz sonra yine bana birbuçuk saatliğine geleceek:.::( ))))hem çok seviniyorum hem de içim acıyooooo
eşim gece uyanmış,harbi gece yarısıydı yani:)))yasemin biliyormusun çok güzel bir rüya gördüm dedi,ne gördün dedim,bizim çoook güzel ama çook güzel bir kızımız dünyaya geldi dediii,,,,,benden sonra adamıda sardı rüyalar,inşşş deyip kaldığım yerden devam ettim uykuma(etmek denirse)benim kadar sevdiğimde kız çocuk istiyooooor:127::127::127eşşek sıpasıda gelmiyor geldiği gün poposuna tokadı yiyecek:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?