- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.981
canım gidip bi kanda hcg baktır bence sana kesin cevabı anca o tahlil sonucu verir.
Hakkında hayırlısı olsunnn.
Yesemiinnnnnnnn
Noldu bacım ıkuyup çıktınn
selam fıstıkım:)
canım benim yaa inşallah gelmez o kırmızılar.. hem niye öyle düşünüyosunki ilk aydan olmaz diye. benim ilk aydan tutmuştu ama tutunamadı yavrum
İnşallah hamişsindir canım. ve tabi geçmiş olsun bu arada. ialç içmek yerine azıcık zencefille bal karıştırıp yutsaydın daha iyi olurdu güzelim.
Defne kuzum yaramazlık yapıyo bol bol.. 10 dk içinde evi bi dağıtışı var görmen lazım. harpten çıkmış gibi:)))
konuşmaya gelince yok anacım bizimkide pek konuşmuyo.. sebebi de yalnız olmamızçocuk akşama kadar bi beni bide tvyi görüyo.. dili dönmüyo daha çoğu şeye. ama hafiften başladı 2-3 kelimelik cümlelere.
mesela çişi geldiğinde "anne çi deldi" diyor. elma isterse "amma sittoom anneeee" diyo:)))) mesela bi keloğlanı izliyo ama keloğlanı bi türlü söyleyemiyo.
zaman tersine dönmüş gerçekten. hep derlerdi ya erkekler geç doğar,geç konuşur diye.. şimdi erkekler erken doğuyor erken konuşuyor. kızları solladılar..
amannııııııınnn yaaaa..
kızlar ödüm şeyime karıştı haaa!!
benim ufaklığı yatırıp pc başına oturdum.. arada gidip kontrol ediyorum filan. yarım saat oldu.
tam az önce yerimden kalktım odasına gidiyordumki köşede bizim küçük hanım sessizce inmiş yataktan, eline de benim terlikleri almış köşede bekliyo:))))
ayyyy nasıl irkildim anlatamam..
çişi gelmişmişmişde:))))
oyyy daha neler göreceğim
bilgicim geçmiş olsun demeyi unuttum tatlım,ama ilaç içmeseydin keşkeeee,ilk aydan olmaz deme birçok insanın ilk aydan oluyor.....mesela ben!ikinciyi tutturamayan ben oğluma ilk ay hamile kaldım yaniiiiiiiiiii sen şimdilik ilaç kullanma da bitkisel birşeyler dene tatlım.bebiş geliyor ben yazmaya çalışırım gene,o ne kadar izin verirse artk:))))çok canım çekiyor çoook
iyi akşamlar bayanlaruğrayamadım bugün,şimdide oğlana ders yaptırıyorum bakayım dedim kimler gelmiş,ne haberler vermişler diye:)))))
ilk önce topiğimizin öğretmen sakinleri,çelik mommy,saduman(adını hatırlamadığım başka arkadaşlar varsa özür diliyorum ve üzerlerine alınabilirler)öğretmenler gününüz kutlu olsuun
bilgicim tatlım hadi bize güzel haberler ver tatlım,inş adet olmazsın
semra canım içine neresi siniyorsa orada doğum yap,sonra keşke burada yapmasaydım demezsin en azından.sana yakın bir merkez seç istersen,evde miniğin olacak onuda düşün sana yakın olsun,doktor önemli!!hijyen önemli,kaldığın oda önemli,inş olmaz herhangi bir komplikasyonda ilk müdahale ve araç gereç önemli,küvez önemli.....vs vs.bunların artılarını eksilerini kefeye koy artısı fazla gelen merkezi seçmen kolay olur derim bentabii ki karar verecek olan sensin
flancım,tatlım gönlümüze göre olsun herşey inşşşşşş
inşallaj bakalımm hayırlısı canımmm.
insallah Rabbim sana o bebişten iki taner versin aynı andaa hatta o kadar birbirlerine benzesinlerki sen bile ayıramaa :)))
hatırladım seni tedaviyle değil dimi çok güzel zorlukları olacak ama çok güzel
kızlar aranıza bende katıldım 2 bebiş için inşalla tez zamanda bize bebiş yavrularımızada bir eş gelir
selam kızlar eskiden bilirsiniz beni ama yinede küçük bir hatırlatma yapayım
2 yaşında oğlum var korunmama rağmen yine hamile kaldım şuan 3.ayım bitti
dün akşam kontrolüm vardı,ben belki cinsiyetini öğrenirim umuduyla gittim
ama birde ne görelim bebek 2 tane yani ikizmiş
şok oldum yani şu ana kadar hep tek bebek gördük ultrasonda şimdi iki tane yaaa
şoka girdim doktoruma soracaklarımıda unuttum
tek yumurtamı çiftmi diye bilemiyorum arada zar var dedi doktorum
ikiside çok sağlıklı iyi gelişmişler dedi
ama kendine çok dikkat etmelisin ikiz gebelik ağır geçer felan dedi
ama kızlar yaa hala inanmıyorum ayy iki tane bebek olacak ayyyy
selamlar....
sabahın en kör vakti hemde pazar günü SADUMANcım ne işin vardı anacım burda.. şaşırdım valla:)
kimseler uğramamış başka da zaten(
az önce bi yazı okudum paylaşayım istedim..
haftaya güzel başlamak dileğiyle hepinize iyi akşamlar..
Allah der ki;kimi benden çok seversen,onu senden alırım...ve ekler;O'nsuz yaşayamam deme,seni O'nsuzda yaşatırım ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün gelir el olur...aklın şaşar...dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur...öyle garip bir dünya...Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...düşmem dersin,düşersin...Şaşmam dersin, şaşarsın...En garip olanda;öldüm der durur,yine de yaşarsın...
saolun kızlar yaa ikinci bebeği istemeden hamile kalmıştım
hamile kaldığımda alışamamıştık ama şimdi ikiz olduğunu öğrenince
ilk hamilelik gibi heyecanlıyım çok merak ediyorum bebeklerimi
ayy gerçekten çok garip bir duyguymuş
allah herkese bebek nasip etsin derdim ya
şimdi allahım herkese ikiz bebek nasip etsin diyesim geliyor
ayy çok harika bir şeymiş yaa
haftasonuna kadar hı:26:ayy ben çatlarıııııııııııııııııııııııııııııım,hemde tam ortadan:))))hafta arası yapsak şunuyaseminim gel bana dısarda ısmarlayım kahvaltı böylece ne hazırlama nede toplama derdi olur
nasıl fikir ama
bence de de evet evet de,ikiz isteyenlerdenim bende:))))saolun kızlar yaa ikinci bebeği istemeden hamile kalmıştım
hamile kaldığımda alışamamıştık ama şimdi ikiz olduğunu öğrenince
ilk hamilelik gibi heyecanlıyım çok merak ediyorum bebeklerimi
ayy gerçekten çok garip bir duyguymuş
allah herkese bebek nasip etsin derdim ya
şimdi allahım herkese ikiz bebek nasip etsin diyesim geliyor
ayy çok harika bir şeymiş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?