2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

amannııııııınnn yaaaa..

kızlar ödüm şeyime karıştı haaa!!
benim ufaklığı yatırıp pc başına oturdum.. arada gidip kontrol ediyorum filan. yarım saat oldu.
tam az önce yerimden kalktım odasına gidiyordumki köşede bizim küçük hanım sessizce inmiş yataktan, eline de benim terlikleri almış köşede bekliyo:))))

ayyyy nasıl irkildim anlatamam..

çişi gelmişmişmişde:))))

oyyy daha neler göreceğim

aynı valla benimkide öleee :))) amann sağlıklı olsunlarda geç konussunlar yaramazlık yapsınlar .))

.60:

ziillii bunlarr yaa tamm zilliiiii

inşallaj bakalımm hayırlısı canımmm.
insallah Rabbim sana o bebişten iki taner versin aynı andaa hatta o kadar birbirlerine benzesinlerki sen bile ayıramaa :)))

canım ancak girebildim yoğunum bu aralar teşekkür ederim düşünceli arkadaşım

selam kızlar eskiden bilirsiniz beni ama yinede küçük bir hatırlatma yapayım
2 yaşında oğlum var korunmama rağmen yine hamile kaldım şuan 3.ayım bitti
dün akşam kontrolüm vardı,ben belki cinsiyetini öğrenirim umuduyla gittim
ama birde ne görelim bebek 2 tane yani ikizmiş
şok oldum yani şu ana kadar hep tek bebek gördük ultrasonda şimdi iki tane yaaa
şoka girdim doktoruma soracaklarımıda unuttum
tek yumurtamı çiftmi diye bilemiyorum arada zar var dedi doktorum
ikiside çok sağlıklı iyi gelişmişler dedi
ama kendine çok dikkat etmelisin ikiz gebelik ağır geçer felan dedi
ama kızlar yaa hala inanmıyorum ayy iki tane bebek olacak ayyyy

hatırladım seni tedaviyle değil dimi çok güzel zorlukları olacak ama çok güzel

selam canım vallahi yok doğal yolla hatta korunmama istemememe rağmen hamile kaldım,
hiç akrabalarımızda çoğul gebelikte yok bize denk geldi vallahi bakalım nasıl bir yol olacak hayırlısı
ama ultrasonda iki bebeği gördüm ya çok etkilendim..

selamlar....

sabahın en kör vakti hemde pazar günü SADUMANcım ne işin vardı anacım burda.. şaşırdım valla:)

kimseler uğramamış başka da zaten(

az önce bi yazı okudum paylaşayım istedim..

haftaya güzel başlamak dileğiyle hepinize iyi akşamlar..

Allah der ki;kimi benden çok seversen,onu senden alırım...ve ekler;O'nsuz yaşayamam deme,seni O'nsuzda yaşatırım ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün gelir el olur...aklın şaşar...dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur...öyle garip bir dünya...Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...düşmem dersin,düşersin...Şaşmam dersin, şaşarsın...En garip olanda;öldüm der durur,yine de yaşarsın...

kızlar aranıza bende katıldım 2 bebiş için inşalla tez zamanda bize bebiş yavrularımızada bir eş gelir

hoşgeldın canımm amin hayatımm Rabbim hepimizin gönüllerinin muratlarını versin inşallah tez zamanda...

meryem meryem meryem yaa inanamıyorum okudugumda ben bu kadar şok olduysam seni inan düşünemiyorum gözlerim yerinden fırlayacaktı resmen.
çok ama çooook sevindim hayatmm sağ salim al bebİŞLerini kucağına insallah canımmmmmmm arkadasımmm
ayyyyyy inan çok ama çooook sevindim ben yaaaa

günaydıınn canımm arkadasımmm
payLasımın çook güzelmiş hayatım...
bebelerinize sevdiğinizi söylerken bile .EVELALLAH. deyin önce..

CANLARRRRR HERKESEEEEE GÜNAYDIN GÜNAYDIN VE KOCAMANNN BİR GÜN AYDIN DAHAAA

Son düzenleme:
BİLGİCİM günaydın canım, sen bizi çıldırtmak mı istiyosun güzelim????

eeee hani haber???

bekliyoruz valla biz öylece..

günaydın kızlarnasılsınız bakalım,güzel bir hafta olsun herkese
semracım,bilgicim günaydınlar ayriyetten
hakikatten bilgi yaaa hani haber? adet oldun mu olmadın mı,olmadıysan test yaptın mı yapmadın mı????hadiiiiiiii söylesene

meryemmeryem hayırlısı olsun ikizlerin,seni bilmem ama ben ikiz isteyen birisi olarak senin adına çook sevindim,sağlıkla kucağına al tatlımöğreniş şeklin de çok hoş olmuş,bir beklerken iki tane,ne güzel bir hediye değil mi?

kızlar ben çok yorgunum dün yemekli misafirim vardı,kollarım çok ağrıyor bugün:26:çok yoruldum herhalde,ayyy kahvaltı hazırlayasım bile yok yani,hazır bir kahvaltı ne güzel olurdu,ama sonra hazırlayan toplasaydı kahvaltıyı tabiii
bugünü kendime ayırdım dinleniyoruuuum,tabii birşey çıkmazsabol bol uğramaya çalışırım tatlışlar

semraaaammmmm
yaseminim

bugün itibariyle adetim 3 gün geçmiş bulunmakta evde bir tane gebelik testim mevcut ama kararlıyım hafta sonuna kadar yapmayacağım bakalım inşallaaaaaaaahhhhhh adet olmazsam cmt yada pazar yaparımm..:18::18::18::18::18:

çünkü ecrinde adetim 7 gün geçmişti yaptım çıkmadı tam 10. gün yağptıgım testte cıkmıştı işte öyle kızlaarr beklemedeyim anlacagınızzz.

ama sanki karnım ara ara gelecekmiş gibi agrıyo gerçi hamileliğin ilk belirtileride adet belirtilerine benziyo ama.:26::26::26::26:

ammaaaann böyle işte kızlar fazlada ümiytlenmek istemiyorum ama elimde değillll

saolun kızlar yaa ikinci bebeği istemeden hamile kalmıştım
hamile kaldığımda alışamamıştık ama şimdi ikiz olduğunu öğrenince
ilk hamilelik gibi heyecanlıyım çok merak ediyorum bebeklerimi
ayy gerçekten çok garip bir duyguymuş
allah herkese bebek nasip etsin derdim ya
şimdi allahım herkese ikiz bebek nasip etsin diyesim geliyor
ayy çok harika bir şeymiş yaa

de hayatımm de herkese çifter çifter nsip etsin dee. yani hayırlısı ama şahsen ben isterim ikizlerim olsun :))

yaseminim gel bana dısarda ısmarlayım kahvaltı böylece ne hazırlama nede toplama derdi olur

nasıl fikir ama
haftasonuna kadar hı:26:ayy ben çatlarıııııııııııııııııııııııııııııım,hemde tam ortadan:))))hafta arası yapsak şunuheyecan yaptım iyimi:)))inş güzel haberler verirsin bilgiciimhadi bakalım ayyyy yeni bir hamişimiz var sanki
kahvaltı iyi ikir:128::128:teklif için teşekkürlerama maalesef oğlum çok acıktım diye isyanları oynayınca kendim hazırlayıp kendim kaldırdımev hanımı olmanın çileleri bunlar tatlım:)))))birde üstüne mutfağa girmişken misafirilein kullandığı ve akşamdan yıkanmış bulaşıklarını da yerlerine yerleştirdim,iş bitti ama ellerim ağrıyoooooor böö işte
bence de de evet evet de,ikiz isteyenlerdenim bende:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…