- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.001
haftasonuna kadar hı:26:ayy ben çatlarıııııııııııııııııııııııııııııım,hemde tam ortadan:))))hafta arası yapsak şunuheyecan yaptım iyimi:)))inş güzel haberler verirsin bilgiciim hadi bakalım ayyyy yeni bir hamişimiz var sanki
kahvaltı iyi ikir:128::128:teklif için teşekkürler ama maalesef oğlum çok acıktım diye isyanları oynayınca kendim hazırlayıp kendim kaldırdım ev hanımı olmanın çileleri bunlar tatlım :)))))birde üstüne mutfağa girmişken misafirilein kullandığı ve akşamdan yıkanmış bulaşıklarını da yerlerine yerleştirdim,iş bitti ama ellerim ağrıyoooooor böö işte
bence de de evet evet de,ikiz isteyenlerdenim bende:))))
semraaaammmmm
yaseminim
bugün itibariyle adetim 3 gün geçmiş bulunmaktaevde bir tane gebelik testim mevcut ama kararlıyım hafta sonuna kadar yapmayacağım bakalım inşallaaaaaaaahhhhhh adet olmazsam cmt yada pazar yaparımm..:18::18::18::18::18:
çünkü ecrinde adetim 7 gün geçmişti yaptım çıkmadı tam 10. gün yağptıgım testte cıkmıştı işte öyle kızlaarr beklemedeyim anlacagınızzz.
ama sanki karnım ara ara gelecekmiş gibi agrıyogerçi hamileliğin ilk belirtileride adet belirtilerine benziyo ama.:26::26::26::26:
ammaaaann böyle işte kızlar fazlada ümiytlenmek istemiyorum ama elimde değillll
inşallah inşallah inşallah tatlımm bana dayanamaz hafta ortası bigün yaparmışım gibi geliyo ama yok yok dayanmam lazımm yapmamam lazımm
ohh afiyet bal seker olsun anneciğine ve tosununa olsun olsun bende ev hanımı olayımda oram ağrıdı buram ağrıdı diyee şikayet edeyim.bura elin insanlarının agız kokusunu cekeceğime kendi canlarım ciğerlerim için harap edeyim kendimi...
ooooff bak yine deli gibi ev kadını olasım geldi benim yawwww
YASEMİNcim canım benim niye yoruyosun bu kadar kendini bacım yaaa. hiç kıymetini bilmiyosun kendinin. bak gelirsem oraya varyaaaaa...
bol bol dinlen bugün canım.. akşama da hazır bişeyler söylersiniz.
hafta sonuna kadarmııııı????
yavrum senin amacın ne yaaa.. bizi çatlatmakmı???
ecrinde 10 gün sonra çıktı diye bunda da öyle olacak diye bişey yokki.
Varsa silik milik çıkar bişeyler, bende olduğu gibi:)))
Tabi yine sen bilirsin de biz sabırsızlanıyoruz ona göre.
Rabbim hakkında hayırlsını eylesin.
YASEMİNcim canım benim niye yoruyosun bu kadar kendini bacım yaaa. hiç kıymetini bilmiyosun kendinin. bak gelirsem oraya varyaaaaa...
bol bol dinlen bugün canım.. akşama da hazır bişeyler söylersiniz.
hafta sonuna kadarmııııı????
yavrum senin amacın ne yaaa.. bizi çatlatmakmı???
ecrinde 10 gün sonra çıktı diye bunda da öyle olacak diye bişey yokki.
Varsa silik milik çıkar bişeyler, bende olduğu gibi:)))
Tabi yine sen bilirsin de biz sabırsızlanıyoruz ona göre.
Rabbim hakkında hayırlsını eylesin.
oyyy yavruum en kısa zamanda ev kadını ol,tüm kalbimle diliyorum inş bebiş vardır da ev kadını olmaya bir adım daha yaklaşırsın
evet semra yaaa ben niye kendimi bu kadar yıpratıyorumbırak işler bir günde yarım kalsın değil mi?ama olmaz çok pis bir huy işte o bana batar orda,sonra da ah oram ağrıyor vah buram ağrıyor kuzucuğumu okula bıraktım,arkadaşımda bir kahve içtim şimdi evdeyim,ayaklarımı uzattım,bilgisayarım önümde ohhhh mis,keyif yapıyorum.yemek te dün akşamdan kalanlar var idare eder,dışardan söyleme hakkımı şimdilik erteliyorum seni dinliyorum ve de bol bol dinleniyorum bugün
Neden ben ilk aydan bu kadar üzüldüm yaaaa.
Gerçi dediğim bir ayda toplasan 3 kere şeetttikk...
Demekki napıcakmısız bu ay daha sıkı çalışacakmısız....
canım benim sıkma canını.. Hayırlısı böyleymiş demekki.
Dediğin gibi bu ay sıkı çalışır yumurtlama günlerini kaçırmazsın.
Zaten tutsaydı aslan bebeği olacaktı:) ki aslan bebeği çook zor bi bebek. örnek: Defne.
Bu arada defne yine hasta( son kök dişleri çıkarıyor bi yandan, grip oldu bi yandan, iştah yine gitti, dün ateşi çıktı filan (
şükür bu sabah daha iyi. Hım hım konuşuyo ama olsun.. Düne göre daha canlı.
Haftaya kontrolüm var benimde, o zamana kadar iyileşir inşallah da sonrasında da defneyi detaylı bi araştırmaya sokmam lazım. 28 ayın içinde ama hala kusması bitmedi. Yoğurt ve peynir midesini ekşitiyor diye vermiyorum ama yine de ekşi ekşi çıkarıyor. Midesine, ciğerlerine filan iyice bi bakılsın artık!
meryem ve bilgicim günaydıııın,
meryem ikizler çok güzeller......bende istiyorum,avatar resmimde var ama karnımda da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84:
günaydın herkesee nasılsınız
çiçeklara : selam canım nasıl gidiyor çalışmalar,prenses nasıl keyfi yerindemi
günaydın bayanlardün uğramadım bugün üçüncü sayfalara düşmüşüz:83: bilemiyorum yaniiiii
nasılsınız bakalım,
SEMRAcım geçmiş olsun defne hastaymış,nasıl bugün biraz daha iyidir umarım,sen nasılsın
BİLGİcim yaa çok üzüldümhayırlısı diyelim tatlım,zaten ilk ay dı bu.bir dahaki aya çoook çalışanlar listesine seni de ekliyorum çalışacaksın ama unutma
ben kendimden haberler vereyim;bende hasta olucam galiba her yerim çok kötü ağrıyor,başım da öylebu ay yumurtlamadım sanırsam,bu ayı boş geçiyoruz ne akıntım var ne ateşim yükseldi biraz canım sıkıldı ama neyse,bu ay iğneler işe yarıyacak mı bakalım.
dün uğrayamadım,sabahtan minik kızımız vardı yineoğlum çok güzel abilik yaptı abi olmayı gerçekten hakkediyor benim tatlı kuzucuğum inş kardeşleri olur inşşşşşşşşşşşş...
öğleden sonra kursa gittim,çook güzel karanfiller yaptımkendim bile bayıldım,eşim bunu çerçeveletelim dedi çoook mutlu oldum:127::128: kursiyer bir bayan lokum göndermiş bir kasa(tabii tüm kursa)bize de geldi,bayanın çocuğu olmuyormuş,sadaka gibi değil de yiyenler dua ederse memnun olurum demiş.........herkes üstüne düşeni yaptı da,ama bir yandan da konusu açıldı herkes birşeyler anlattı falan,ben hiiiç konuşmadım,hiç yorum yapmadım kendimi o bayanla aynı durumda hissederek(ki tek farkla aynı durumdayım)sadece sustum,çünkü o da bende sözün bittiği yerdeyiz, neyse ona üzüldüm biraz,,birde çocuklar için çook güzel nakışlar var,tek çocuğu olan bi ben varım herkes hadi doğur da işleyelim diyor,,,,,,,,,,,,vs vs yani herkes gibi onlar d doğur diyor ben yine dolmuşum herhalde başınızı ağrıttım....
yazmadan geçemiyeceğim sabah seda varken postacı bir bayan geldi,kapıyı açınca oğlumla birlikte bebeği de gördü,onunda gözleri masmavigözleri mavimi dedi bende evet dedim,allah sabır versin iki çocuk dedi ve gitti,ende hiç bozmadım komşumun diye bir an kendimi iki çocuklu gibi hissetmek istedim belkide sonrada kendime acıdım,başkasının çocuğunu kullanarak bu duyguyu yaşamaya çalıştığım için ama şimdi iyiyim,herşey güzel olacak diyorum yine benim oğlum da abi olacak inş ve bende üç çocuklu bir kadın şimdilik evi toplamak üzere çıkıyorum sonra uğrarım bayanlar
inş tatlım,kim istiyorsa kucağı boş kalmasınvallahi hamilelerin duası kabul olur derler ben zaten hep derdim allahım tüm isteyenlere bebek ver diye
ama şimdi ikiz ver diyorum inanki
allahım inşallah sizlerde ikiz (isteyenler tabiki) bebeklere gebe olur müjdelerini verirsiniz en kısa zamanda
canımmm benimm yaa Rabbim sana tez zamanda en güzelinden ikiz kız bebe nasip etsin inşallah.. inşallahhh.. inşallah....
lütfen üzülme canımmm onlar geleceği vakti hepimizden iyi biliyolar..
semraaamm nasılsın ugramadın bugün defne nasıl oldu.
iyileşti kuzumm inşallah..
inş tatlım,kim istiyorsa kucağı boş kalmasın
bilgicim inş tatlım ikimize de ,ikiz ikiz olsunflan da ikiz istiyor ona da olsuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?