- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.021
selamlar....
sabahın en kör vakti hemde pazar günü SADUMANcım ne işin vardı anacım burda.. şaşırdım valla:)
kimseler uğramamış başka da zaten(
az önce bi yazı okudum paylaşayım istedim..
haftaya güzel başlamak dileğiyle hepinize iyi akşamlar..
Allah der ki;kimi benden çok seversen,onu senden alırım...ve ekler;O'nsuz yaşayamam deme,seni O'nsuzda yaşatırım ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün gelir el olur...aklın şaşar...dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur...öyle garip bir dünya...Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...düşmem dersin,düşersin...Şaşmam dersin, şaşarsın...En garip olanda;öldüm der durur,yine de yaşarsın...
inşallah canımmmmmm inşallahhhhhh.
senin adet günün ne zaman bakalım simdi senin için geri sayıma başlayalımm
15 aralık tatlım,ama bu ay değil de,adetimle iğnelere başlıyacağım bir aksilik olmazsa bir dahaki ay sayalım,haaa geyik olsun dersek hadi sayalım,eğlence olsun bizebu ay sanırsam yumurta da yok çünkü elimde olsa şu ultrasonlardan eve de alıcam çok rahatlık valla,kendi işini kendin gör,böyle yumurtan var mı yokmu diye düşün dur adete kadar,çatla dımı çatlamadı mı kist mi var ohhh hemen kendin bil yani:44:
Ilahi yasemin yaa güldürdün beni rabbim'de seni güldürsün inşallah
Ya semra nerelerde bugün hiç gelmedi umarım herşey yolundadırr
geçmişe baktım ama sonra cevap yazayım olurmu??
eşim toplantıya gştmişti sabah, geç gelir diye ağırdan aldım börek yapacaktım çat kapı geliverdii süpriiizzz..:))
bende hazırladığım içi pide yaptırması için gönderdim:) iyi etmişim dimi:))
defne evet hasta ama çok ağır değil.. ağır olan iştahsızlığı ve kusması. haftaya hastaneye götürcem. çünkü artık bende yıprana yıprana sinir kalmadı. stres stres bi hal oldum. bugün oturdum 2 posta ağladım(
öpüldünüz kızlar.. yarın görüşürüz.
geçmişe baktım ama sonra cevap yazayım olurmu??
eşim toplantıya gştmişti sabah, geç gelir diye ağırdan aldım börek yapacaktım çat kapı geliverdii süpriiizzz..:))
defne evet hasta ama çok ağır değil.. ağır olan iştahsızlığı ve kusması. haftaya hastaneye götürcem. çünkü artık bende yıprana yıprana sinir kalmadı. stres stres bi hal oldum. bugün oturdum 2 posta ağladım(
dün akşam bizi deli etti yine sağolsun. ilk kez gündüz uykusunu uyumadı. akşamda öyle huysuzdu ki. 3 kaşık çorba içti, yemem Allah yemem!!! süt ılıttım belki içer diye 75 ml ancak içtikıyamam ben sana tatlım yaaaçok ağır değilmiş miniğin bak,ama ve evet doktora götürmelisin,çok sık midesi bulanıyor,iştahsızlığı bir şekilde halledilir,vitamin takviyesi veya başka birşeyle ama mide bulantısına bir çare bulunmalı bencede:44:inş önemli birşey yoktur tatlım,saece bir üşütmedir ve gelir geçer
amiiin amin.. ah sadumancım kusması tamamen kesilsinde iştahsızlığına da bişey diyemem artık. beni mahveden 2 yıldır kusmasıiyi olur canım benim kızım da bi dönem hiçbir şey yemiyodu kusması yoktu demir eksikliği varmış sen götür için rahat eder Allah şifa versin,)
Amiiin Bilgicim.. tamam canım sağolasın. gerçi bayramda da yapılmıştı yine hastayken, şükür bişey yoktu idrarda. kanda mikrop filan yoktu şükür ama yemediği için vitamin eksikliği çoktu. doktor çinko takviyesi vermişti. hala devam ediyorum. artı birde multivitamin veriyorum. sanırım onlar ayakta tutuyor. yoksa bu kadar enerjiyi böyle 2-3 kaşık yemekle bulamazgünaydın kızlarr hayırlı günlerrrr.
semra tatlım yaaaa aklında bulunsun hastaneye gittiginde idrar tahlilide yaptır çünkü idrar yolu enf. da kusma yapar ecrin bebekken iki defa olmustu( Rabbim şifa versin kuzuma sana da sabır ve dayanma gücü canım arkadasım.
canlar sizler nasılsınız bende geldim masamın basına kahvaltımı yapıyorum
hadi bana afiyet olsun
öpüyorum hepinizi kocaman
Günaydın fıstık.. yavrum sen zaten fıstık gibisin napıcan kuaförü filan.günaydın güzel hatunlar,nasılsınız bakalım bugün
bilgicim afiyet olsun tatlım,kolay gelsin sana,işlerin rast gitsin anacım
semracım canım,bugün nasıl oldu defne.inş çok kusmamıştır.
benim program yoğun bugün yine,öğlene kadar iş güç öğleden sonra bir aksilik olmazsa kuaför:116::116::116::116::116:aynada kendime bakmak istemiyorum biraz güzelleşeyim anacım:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:sonra yine uğrarım kızlar görüşürüz
dün akşam bizi deli etti yine sağolsun. ilk kez gündüz uykusunu uyumadı. akşamda öyle huysuzdu ki. 3 kaşık çorba içti, yemem Allah yemem!!! süt ılıttım belki içer diye 75 ml ancak içtio zaman dedim hadi yatağa. tabi erken yatınca da zaten sabah erken kalkan kızım, bu kez iyice erken kalktı.. uyanmış, inmiş yataktan yanımıza gelmiş:) anne amma sittoommm diyo:) sabhın kör vakti rüyasında elma görmüş!!!!
amiiin amin.. ah sadumancım kusması tamamen kesilsinde iştahsızlığına da bişey diyemem artık. beni mahveden 2 yıldır kusması( bi ara düzeliyo gibi oluyo sonra tekrar başa dönüyoruz
Amiiin Bilgicim.. tamam canım sağolasın. gerçi bayramda da yapılmıştı yine hastayken, şükür bişey yoktu idrarda. kanda mikrop filan yoktu şükür ama yemediği için vitamin eksikliği çoktu. doktor çinko takviyesi vermişti. hala devam ediyorum. artı birde multivitamin veriyorum. sanırım onlar ayakta tutuyor. yoksa bu kadar enerjiyi böyle 2-3 kaşık yemekle bulamaz(
Sana afiyet bal şeker olsun.
Günaydın fıstık.. yavrum sen zaten fıstık gibisin napıcan kuaförü filan.
yukarıda da yazdığım gibi dün akşam sinirlerimiz gerdi yine..
şimdi yemeği hazırda bekliyor.. artık korkuyorum yemek vermeye yaa... böyle bişey varmı!!! şurda 3 ay sonra kardeşi olunca iyice çığrığından çıkıcak diye korkuyorum. Vallahi Rabbim bana dayanma gücü versin.
Valla yaa benimde aklıma gelmişti haa15 aralık tatlım,ama bu ay değil de,adetimle iğnelere başlıyacağım bir aksilik olmazsa bir dahaki ay sayalım,haaa geyik olsun dersek hadi sayalım,eğlence olsun bizebu ay sanırsam yumurta da yok çünkü elimde olsa şu ultrasonlardan eve de alıcam çok rahatlık valla,kendi işini kendin gör,böyle yumurtan var mı yokmu diye düşün dur adete kadar,çatla dımı çatlamadı mı kist mi var ohhh hemen kendin bil yani:44:
Canım minnoşa geçmiş olsungeçmişe baktım ama sonra cevap yazayım olurmu??
günaydın güzel hatunlar,nasılsınız bakalım bugün
bilgicim afiyet olsun tatlım,kolay gelsin sana,işlerin rast gitsin anacım
semracım canım,bugün nasıl oldu defne.inş çok kusmamıştır.
benim program yoğun bugün yine,öğlene kadar iş güç öğleden sonra bir aksilik olmazsa kuaför:116::116::116::116::116:aynada kendime bakmak istemiyorum biraz güzelleşeyim anacım:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:sonra yine uğrarım kızlar görüşürüz
Valla yaa benimde aklıma gelmişti haa
hatta hamileyken bi ara şu karın dinleme apartlarından alacaktım
sanki çocuk benle konuşacak da:44:
yani elimde olsa ultrason da alırım dediğin gibi git gel bak yattığın yerden ohh
Canım minnoşa geçmiş olsun
şu hasta olduklarında kusmaları yokmuuu,ayy ayy,iki lokma yerler ohh neyse dersin sonra ööööö
gel delirme yaniiiBenim kızımda iştahsız canım ben ona vitamin + balık yağı veriyorum hiç olmazsa kafam rahat ediyor
beslenemiyor demiyorum...
Boya mı yaptıracan canıım?fönmü?kaporta bakım yani
resim koy da bakalım,hadi sana sıhhatler olsun hemen bozulmaz inşallah
Kızlar bu arda adetime 2 gün var
hayırlısı hadi bakalım yaaa,ooof heyecan yaptım gene
hüsran mı yoksa müjde mi?
Kızlar trendyoldan alışveriş yaptınızmı hiç?:26::26:
ben parfüm aldım salı günü de hala gelmedi
kaç günde geliyor anacım?İstanbuldayım ben
kızlar ben geldim,acelem var çıkmam lazım hemen günaydı diyoum ilk önce
Kuaföre gittim dün ohhh mis,saçımı boyattım,kestirdimyüzümü temizlettim çok şuh bir hatun oldum,fotoğraf yüklemek isterdim amma şimdi zamanım yok yükleyince size haber veririm,ben kesimine bayıldım,çok değişik oldu yaniiiiii
Mommy hasta olmazsın bu ay diye umuyorum,geçen aydan tecrübe kazanarak çalışmış olduğunu kabul edersek,eee hadi hayırlısı diyelim her iki sonuç için,ilk önce sana gün sayıyoruz,topiğe gelmemezlik yapıp bizi merakta bırakma
Bilgicim tatlımkolay gelsin sana bacım
semracıııım özledim kız nerelerdesin,
Bu arada unutuyordum ayşeden haber var,iyimiş kendisi,biraz toparlamış.günleri çok yoğun geçiyormuş,çok bebeği düşünemiyorum diyor(aslında bu onun için çok iyi olmuş)ama aklıma gelince işin içinden çıkamadığım için yine kötü oluyorum diyor,inş zamanla herşey yoluna girer onun için de bizim için de
Benden bu kadar öğleden sonra günüm var,işlerimi halledip süslenmeye gidiyoruuuum,akşamda evde yokum,bu kadar gezersem yarın temizlik arası gelene giden varmı diye uğrarım artık hepinizi kocamaaaaaan öptüm
tez zamanda ev hanımı olasın,günlerden günlere koşasıııııııııııın
benim gibi akşama yemek,oğlanın dersleri,evin tozu ,öğlene herşey tastamam yetişecek diye saçını süpürge edesiiiiin
benden güzel olasııııııııın
seni seviyorum BİLGİCİM
Kızlar trendyoldan alışveriş yaptınızmı hiç?:26::26:
ben parfüm aldım salı günü de hala gelmedi
kaç günde geliyor anacım?İstanbuldayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?