- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.041
Kızlar trendyoldan alışveriş yaptınızmı hiç?:26::26:
ben parfüm aldım salı günü de hala gelmedi
kaç günde geliyor anacım?İstanbuldayım ben
günaydın hanımlarnasılsınız,tabii haftasonu,daha herkes dinleniyor yada aheste aheste kahvaltı ediyor ohhh ne güzel
benim sevdam bugün çalışıyor,bende söylemiştim temizlik arası uğrarım diye:))))))bana kolay gelsin deyin anacım
semracım dolap çok güzel tatlımgüle güle kullansınlar kızçelerin,sağlıkla inş....tabii doğuma za kalınca hazırlıklara da hız vermek lazım,çok ağırlaşmadan miniğin lazım olanlarını tamamla gülüm
ben heryerim ağrıyor olsada kaldığım yerden devam diyorum,sonra yine uğrarım
GÜL canım 1 haftayı gözden çıkar. ben bir kez yaptım 1 hafta filan sonra gelmişti.
BİLGİCİM YASEMİNCİM canlarım bugün gezmelerdeydim.. minik kuşlarımızın odasını yapıyoruz, bazalarını almıştık, bugünde annemle gidip gardırobunu aldık:) pazartesi adamlar gelip kurucaklar. gardırobumuz bu.. nasıl sizce??
Eki Görüntüle 300257
ufaklık içinde bi kaç parça bişey aldım hastane çıkışı filan.. öyle işte.. yoruldum biraz. artık eskisi gibi fazla gezip tozmaya gelemiyorum
çabucak yoruluyorum. yakında bizim yokuştan aşağı yuvarlarlar beni:))))
SADUMANcım reflü olduğunu zannetmiyorum ama hayırlısı bakalım. haftaya gidince ne çıkıcak. öyle ilaç milaç verirlerse kabul etmiycem, artık basılamak istemiyorum. midesine mi bakarlar, ciğerlerine mi nereye bakarlarsa baksınlar. Bugün yengeme bıraktık defneyi, yazık kadın 1 kaşık yemek yedirememiş(
selam kızlaaarrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.
bende fena sayılmam işte ,gribi atlatmaya çalışıyorum
bir iyileşseydim bende ikizler için oda yapacam onlarla ilgilenmek istiyorum bakalım
ikinci hamilelik olunca oğlumun odasına bir yatak alırız biter diyordum ama ikiz olunca işler karıştı
oğlumun odasına hiç dokunmayacam, oturma odamızı bozup ikizler için oda yapacam
bizde artık cümbür cemaat salonu kullanırız,misafir gelsede gelmesede salonda oturup kalkacaz napalım
Günaydın güzelim, fıstıkım.. seni yeni imajınla öyle bi göresim geldiki:))
benim söylediklerim senin bi kulağından girip diğerinden çıkıyo be yavrum.. bu kadar yorgunluğun üstüne hala temizlik yapıyorsun ya ne diyim!!!
hadi sana kolay gelsin.
selam kızlaaarrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.
bende fena sayılmam işte ,gribi atlatmaya çalışıyorum
bir iyileşseydim bende ikizler için oda yapacam onlarla ilgilenmek istiyorum bakalım
ikinci hamilelik olunca oğlumun odasına bir yatak alırız biter diyordum ama ikiz olunca işler karıştı
oğlumun odasına hiç dokunmayacam, oturma odamızı bozup ikizler için oda yapacam
bizde artık cümbür cemaat salonu kullanırız,misafir gelsede gelmesede salonda oturup kalkacaz napalım
ay çok güzel ya imrendim sana kaç aylık oldu ikizller cinsiyetleri belli mi?
SADUMANcım kızım 28 ayın içinde, Allah'ın izniyle de doğumuma 3 ay kaldı.canım ya seni kızın kaç yaşındaydı, bir de kaç haftan kaldı doğuma
SADUMANcım kızım 28 ayın içinde, Allah'ın izniyle de doğumuma 3 ay kaldı.
amin canım zor olacak ama beişlerin her zaman özel olacak ikiz oldukları için
ay canım yaa sağlıcakla doğurup kavuşursun inşallah
benim oğlumda 27 aylık.. ama ben 6 ay sonra doğum yapacam bakalım ev hallerimiz ne olacak
ben bir çocuk beklerken ne güzel kendi başıma yaparım diyordum şimdi 3 çocuk olacak evde
bazen gülüyorum bazen korkuyorum allah kolaylık versin şimdiden bizlere
kızlar ben bugün hiç çaktırmadan,sancısız,üşümeden,
Kıvranmadan adetimi gördüümm
Neden yaaa,benim bi çocuğum var zaten,2. Neden olmuyor?
Kızlar siz ilişkiden sonra ayakları havaya dikme,kalçaya yastık koyma gibi yöntemler deniyor musunuz?
Yoksa öylesine benim gibi sadece korunmasız ilişkiyle mi bekliyosunuz???
günaydııııııııınnnnnnnnnn... mutlu huzurlu bi hafta olsun inşallah...
BİLGİcim erkencisin yine:) bugün bizde 7:30da kalktık.. gece 11i geçiyordu Defnenin uyuduğunda ama işte böyle bizim kız(
kuzucuklarımın dolabı bugün gelicek teyzesi, çok heyecanlıyım:)
sen nasılsın iyisin inşallah, Ecrin hanım nasıl, oda 2 yaş sendromu yaşıyormu?
Yasemin yormadan yapıyorum dedi ama yoruldu bence. Dün bide pikniğe gidecekti, orda da boş durmamıştır yine yormuştur kendini..gelsinde bi azarlayalım:)))))
ben geldiiiiimgünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
sevgili bayanlar hiçte tahmin ettiğiniz gibi yorgun değilim işte:122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128:
cumartasi bütün işlerimi bitirdim sayılır,banyomun fayansları kaldı sadeceiçimi tırmalıyor kalkıp yapasım var amma dinleniceğim bugün yoksa hafta sonu gezime hasta gitmek istemiyorum:44:
dün pikniğe de gittiiim,izmirde hava çoook güzel.....değil mi bilgicim
oğlum sabah erken kalktı,hasta olacak galiba,hapşuruyor,burnu akıyor,ve de geniz akıntısı varinş olmaz,ayyy ilacını vericektim kalkınca unutmayayım bari günlük işlerim bitmek üzere,ne yemek yapacağıma karar veremedim sadece:44:
aralığın beşi olmuş bugün,ben kesin yumurtlamadım arkadaşlartatlı krizim var biraz ama göğüslerim falan şimdiye davul gibi şişerdi ama hiç öyle bişi olmadı,akıntım da yok.menepoza girmesem bari,ilaca rağmen yumurta yok:26:hormonlarımı ölçtürmüyorum üç aydır,ondan önce iyiydi de bu ilaçla daha iyi olması gerekiyordu neyse on gün sonra öğreniceğiz,doktor hanım ne diyecek bakalım,tedaviye başlayabilecek miyim acaba.....herkes evinde bedava çocuk yapar ben parayla,kızım olursa başlık parası alıcam ağırlığınca korkun benden damat adayları hele bu iş tüpe giderse direk açık arttırmayla evercem başka türlü zararı karşılayamam yani
neyseeee ben fön çekeyim saçlarıma:115::115::115::115::115::115::115:size fot ekleyebilirsem ekleyim,pasaklı pasaklı görmeyin beni anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?