- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.061
deprem oldu anca kendime gelip yazıyorum var yaaa çok korktum:18::18::18::18::18:çoğu kimse hissetmemiş,keşke bende hissetmeseydim,öğleden sonra yalnız başıma nasıl evde oturcam beeen:18:uyumayı planlıyordum amaaaaa
semraaaaaaa hani fırça atıcaktın kız,gel de görüşelim tatlım,yoksa dolaplar mı geldio zaman kolay gelsin sana
bilgi sende bi foto eklesene yavrimm benden güzelmisin göreyimşaka şaka tabii ki benden güzelsin
semra hepten güzel zaten,kim bilir hamilelik nasıl da yakışmıştırbilgi en kısa zamanda bizde hamile kalalım inş kız bizede yakışsın,şöyle daha bir güzel olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
semram allah kolaylık versin canımmm yaaaaa.
çok şükür biz öyle bir sendrom falan yasamıyoruzdilimi ısırayımda nazar değmesin.
ee benimki akşama kadar anneanne de aksam 6,30 da ben alıyorum bir iki saat hasret gideriyoruz sonra babasıya oyun falan derken yatıp uyuyoruzz işte ,:)))
oo zaten jer duyduklarını söylemeye çalışmaları yok mu ne kadar tatlı oluyolar :))
semramm geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşalllah..
senin kontrol bu cuma mı haftaya cumamı ??
bu arada günaydınlaaaarrrr
merhaba canlarım,
biz hastaneden geldik.. benim şeker testim yapıldı.. 15:3 da sonuç almaya gidicez.
defneyi de gösterdik doktora, şikayetlerimize dayanarak Reflüden şüphelendi ve ilaça başlattı.. 1 ay snra tekrar kontrole gideceğiz, düzelme olmamışsa gastroskopi yapıcaklar.. inşallah ilaçlar tam tedavi sağlarda buna gerek kalmaz. olursa da yapıcak bişey yok.. yeterki düzelsin yavrum, şu kusmaları son bulsun artık.
haberler bu kadar, kendimi şuan çok yorgun hissediyorum, sanki üstümden tır geçmiş gibi..
defne uyudu, bende biraz kestirsem iyi olur ama burda ikindi ezanı okundu..
eşimde arabayı tamire götürdü, inşallah yetişir sonuca kadar.
slmm arkadaslar bende burdayım :))) kızım on gun sonra 3 yasını dolduruyor bızde esımle dusunuyoruz ıkıncı bebegımızı artık ama spıral var korunuyorum ben onumuz kısa gelsın ıstıyorum bahar gıbı cıkartmak ıstıyorum spıralı yanı ama cıakrtır cıkarttmaz hamıle kalırmıyım acba yoksa dahamı erken cıkartsam cunku onumuz sene kızım 4 yasını doldurcak allah ızın verırse ben 4 yas olsun ıstıyorum farkı daha fazla acılmasını ıstemem ... fıkrı olan varmı spıral cıktıktan ne zaman sıonra hamıle kalınıyor ben hemen dıe bılıyorum ama ınsallah ..
maşallah kızlar ya benim bebişim 2 aylık ben çok korkuyorum 2. bebişi arada baya bi fark olur sanırım gerçi insan unutuyordur ama şu aralar gaz uykusuzluk korkuyorum
ben kızıma kardeş düşündüğümde hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlanmıştı. o zaman kızım 19 aylıktı. neyse bundan 3 ay sonra kızım 22 ayının içindeyken tekrar hamile kaldım çok şükür. 2.bebeğimiz doğduğunda kızım 30.5 aylık olucak yani aralrı tam 2,5 yaş olucak.Kızlar merhaba bende kendıme uygun bı topık arıyordum ama burası mı bılemedım benım oglum 19 aylık esım bebek ıstıyor yası gecmeden ben kednımı cok hazır hıssetmıyorum korkuyorum araları cok az olucak dıye bı taraftanda olsun bıtsın dıyorumzaten 3 aydır korunmuyorum ama dıkkat edıyorum sankı dıkkat etmesem hemen hamıle kalcam korkusu sarıyor içimi bılmıyorum aslında bende aen fazla 3 yas olsun araları dıyorum ama mısal sımdı kalsam 2 yas 4 ay olcak az daha süre lazım sankı hazır hıssetmem ıcın sız ne dersınzı cocuklarınız kac yasında ya da benım gıbı durumda olan var mı :44:
arkadaşlar nasılsınız?beni merak eden olmamış:44:küstüm işte insan sorar değil mi ne yaptın nasıl ettin diye şaka şaka iyisiniz umarım,bilgicim gelmemişsin:26:
semracım defne iyleşir inş,ilaçlar işe yarar umarım.
kızlar ben akşama şehir dışın çıkıyorum pazar akşam gelebilirim ancatedaviden önce inş bana moral olur oğlum daha iyi,ilaçlara devam ediyoruz,arada çok öksürüyor ama iyleşmesini umuyorum....şimdilik ben çıkıyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum herkesleri kocamaaaaan öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?