2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

deprem oldu anca kendime gelip yazıyorum var yaaa çok korktum:18::18::18::18::18:çoğu kimse hissetmemiş,keşke bende hissetmeseydim,öğleden sonra yalnız başıma nasıl evde oturcam beeen:18:uyumayı planlıyordum amaaaaa
semraaaaaaa hani fırça atıcaktın kız,gel de görüşelim tatlım,yoksa dolaplar mı geldio zaman kolay gelsin sana
bilgi sende bi foto eklesene yavrimm benden güzelmisin göreyimşaka şaka tabii ki benden güzelsin
semra hepten güzel zaten,kim bilir hamilelik nasıl da yakışmıştırbilgi en kısa zamanda bizde hamile kalalım inş kız bizede yakışsın,şöyle daha bir güzel olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam herkeseeee
biz çok şükür iyiyiz,oğlum,ben ikizler yeni hayatımızın hayallerini kurmakla meşgulüz

çiçeklara ; aman canım 2 yaş sendromunu duymadım demişsin ya bence hiçte bilme inşallah senin prenseste olmaz
ay biz çektik çocuğunu tanıyamıyorsun nerdeyse kıyamet kopuyor yaa çocuklar yani 2 yai sendromu yaşayanlar; inatçı hırcın söz dinlemez bri oluveriyo
biz doktora götürdük doktor rahat bırakın üstüne gitmeyin dedi geçici dedi,yeni yeni bitiyor rahatladık

diğer arkadaşlar umarım sizlerin keyifleride yerindedir.
sıkmayın canınızı elbet gelir bebişler benimkiler süpriz geliverdi

hadi öpüyorum sizleri görüşmek üzere

evet yasemin yaa bende hissetimm masam şöle bi gitti geldi yaaaa
hayatım yaaa sen neden face kullanmıyosunnnn açsana sadece bizleri ekleyebileceğin bi adress.
yok be hayatımmm su zamanlarda iyice paspal takılıyorum kendimle ilgilenemedim hiççç.
doğumdan sonra valla güzellik müzellik kalmadı kilolu çirkin bişeyim işteee

günaydın canlarım benim...

yasemincim tatlım kendini yormamana çok sevindim. azarlamıyorum bu yüzden:))
saçlarına daha fön çekemedinmi?? hani foto ekliycektin..
ayrıca ben duba gibi oldum bu kez, hamilelik filan hiç yakışmadı. dün annem bizdeydi, kızlarımın dolabı geldi. akşam eşimle konuşuyolar, eşim diyo ki "semra bu hamileliğinde çok hantal" ((( eee ne olacaktı dedim!! Defnedeyken beni eve bağlayan bişey yoktu ki, rahat rahat çıkıp dolaşıyordum, yürüyüşümü yapıyordum.. şimdi defnenin uykusuydu, yemesiydi içmesiydi derken herşeyi ona göre ayarlıyosun!! dedim:)) bişey diyemedi tabi :))))
dün deprem olmuş, çok geçmiş olsun.. ben 1-2 kere deprem hissettim, gerçekten çok kötü bi duygu.

Bilgicim canım biz malesef o sendromu yaşıyoruz. Zaten zor olan Aslan burcu çocuğum, iyice zıvanadan çıkıyor..sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum.birde üstüne hormonlarımın çoşmasını da eklersek vay benim halime en önemli göstergesi SÖZ DİNLEMİYOR! çok inatçı, herşeye benim diyor! ama bunları bi kenara koyup gelip bide sarılıp öpmesi yokmu.. işte o zaman herşey ama herşey unutuluyor.
mesela biz defneye dudağımızdan öpmesini yasaklamıştık, ama kuzenini hep dudağından öpüyordu. bizde bişey demiyoduk, geçen gün aniden yanıma gelip, anne muuuhhh oommmaaaa dedi:)) yani dudağını gösterip burdan öpücük olmaz demek istedi:)))
önceki günde dudak demeyi öğrendi.. o kadar şeker bi dudak diyişi varki.. ince ince söylüyo dûdâk:)))))))

kızlar iyi akşamlar herkese:)))
giremedim paşam hastaydı,ateşlendi,üstüne mide bulantısı,balgam eklenince peri,şan olduk tabiişimdi daha iyi,bugün okula gitmedi,canı o kadar sıkıldı ki şu an yanımda yazdıklarımın hepsini heceliyerek okuyor,birde onun hakkında yazdığımı anlayınca kıkırdıyor:))))))
saçlara fön çektim de kaldı mı acaba? neyse ben size daha sonra sonra yükleyeyim olmazsa:26:kusura bakmayın artık oldu mu sizi de merakta bıraktım
sabaha daha iyi olursa ben gelmeye çalışırım,hepinizi öpüyorum
bu arada ilaçların bitmesine 5 gün var ama benim belirtilerimim var maaleseftatlı krizim nedeniyle şimdi adamı alışverişe gönderiyorumiğneleri araştırdık biraz,fiyatlarına falan baktım.hangisini kullanacağını bimediğim için herşeyi oluruna bıraktım,haftaya cuma herşey belli olur sanırsam,şansa ihtiyacım var,haberiniz olsun yani şimdiden.iyi akşamlar tatlışlar

canım bu aralar salgın var dün 4dört öğrenim kusma ateş nedeniyle izi aldı içtiğiniz suya musluk suyuna dikkat et okuldan da kapmış olabilir sevgilerle...

semram allah kolaylık versin canımmm yaaaaa.
çok şükür biz öyle bir sendrom falan yasamıyoruz dilimi ısırayımda nazar değmesin.
ee benimki akşama kadar anneanne de aksam 6,30 da ben alıyorum bir iki saat hasret gideriyoruz sonra babasıya oyun falan derken yatıp uyuyoruzz işte ,:)))
oo zaten jer duyduklarını söylemeye çalışmaları yok mu ne kadar tatlı oluyolar :))

semramm geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşalllah..
senin kontrol bu cuma mı haftaya cumamı ??

bu arada günaydınlaaaarrrr

yaaaa yukrıdaki geçmiş olsun mesajım yasemincim sana yamlış yazmışımmm.
kızlarr yee benimde boynum tutukkk sğa sola cevirirken nasıl canım acıyo bir bilsenizz

merhaba canlarım,

biz hastaneden geldik.. benim şeker testim yapıldı.. 15:3 da sonuç almaya gidicez.
defneyi de gösterdik doktora, şikayetlerimize dayanarak Reflüden şüphelendi ve ilaça başlattı.. 1 ay snra tekrar kontrole gideceğiz, düzelme olmamışsa gastroskopi yapıcaklar.. inşallah ilaçlar tam tedavi sağlarda buna gerek kalmaz. olursa da yapıcak bişey yok.. yeterki düzelsin yavrum, şu kusmaları son bulsun artık.

haberler bu kadar, kendimi şuan çok yorgun hissediyorum, sanki üstümden tır geçmiş gibi..
defne uyudu, bende biraz kestirsem iyi olur ama burda ikindi ezanı okundu..

eşimde arabayı tamire götürdü, inşallah yetişir sonuca kadar.

Selam;
dun doktora gıttım adetımın 5 gunuydu,kıst var dedı,3 ay dogum kontrol hapı kullanman gerekır dedı,böyle olan varmıydı aranızda?

tahminim doğru çıkmış kısa zamanda şifa bulur inş. canım kızı

Çiçekçiiim sana boynundan geçmiş olsun deyim
robokop gibi mi oldun kııız?fena bişeydir bana da sık sık olur orjin kremle şıp diye geçiveriyor
eşin azıcık masaj ediversin
bu arada ben taaa temmuzdan beri korunmuyorum daaa
işte daha doğrusu doğru dürüst hiç korunmamıştım sadece riskli günlerde dikkat ediyorduk ama arada kaçtığı da oluyordu
ama temmuzdan beridir isteyerek hususi korunmuyoruz canımcım yaaa

Yasemin sana da deprem geçmişi olsun canıım:18::18:

Pollycim kızçen de reflüymüş,geçmiş olsun
canım umutsuz olma ama işte benim yeğenime de reflü dediler bir sürü de ilaç dayadılar ama
bi fayda etmedi,ilaçla değil beslenmeyle yani perhizle biraz düzeliyor
çocuklarda pek önemsemiyolar bu tür şeyleri zamanla düzelir falan dedilerdi
gerçekten de şimdi 5 yaşında iştahı da yemesi de iyi maşallah

senin kız kaç yaşındaydı??

slmm arkadaslar bende burdayım :))) kızım on gun sonra 3 yasını dolduruyor bızde esımle dusunuyoruz ıkıncı bebegımızı artık ama spıral var korunuyorum ben onumuz kısa gelsın ıstıyorum bahar gıbı cıkartmak ıstıyorum spıralı yanı ama cıakrtır cıkarttmaz hamıle kalırmıyım acba yoksa dahamı erken cıkartsam cunku onumuz sene kızım 4 yasını doldurcak allah ızın verırse ben 4 yas olsun ıstıyorum farkı daha fazla acılmasını ıstemem ... fıkrı olan varmı spıral cıktıktan ne zaman sıonra hamıle kalınıyor ben hemen dıe bılıyorum ama ınsallah ..

öncelikle aramıza hoşgeldin
sorunun cevabını bilemeyeceğim ,allah kısmet ederse hemende hamile kalabilirsin bilemeyizki
bak bana bende spiral olmasına rağmen hamile kaldım ikizlerim yolda geliyor
düşünüyorsanız ikinci çocuk uygun gördüğün istediğin zamanda spirali çıkarttırıp çalışmalara başla canım
ay ben ikinci hamileliğimde ayrı bir keyf aldım dah farklı bir heyecan var içimde
biraz zor oluyor evde bir çocukla çok rahat dinlenemiyorsun vs felan ama olsun anne olmak çok güzel

Kızlar merhaba bende kendıme uygun bı topık arıyordum ama burası mı bılemedım benım oglum 19 aylık esım bebek ıstıyor yası gecmeden ben kednımı cok hazır hıssetmıyorum korkuyorum araları cok az olucak dıye bı taraftanda olsun bıtsın dıyorum zaten 3 aydır korunmuyorum ama dıkkat edıyorum sankı dıkkat etmesem hemen hamıle kalcam korkusu sarıyor içimi bılmıyorum aslında bende aen fazla 3 yas olsun araları dıyorum ama mısal sımdı kalsam 2 yas 4 ay olcak az daha süre lazım sankı hazır hıssetmem ıcın sız ne dersınzı cocuklarınız kac yasında ya da benım gıbı durumda olan var mı :44:

maşallah kızlar ya benim bebişim 2 aylık ben çok korkuyorum 2. bebişi arada baya bi fark olur sanırım gerçi insan unutuyordur ama şu aralar gaz uykusuzluk korkuyorum

maşallah kızlar ya benim bebişim 2 aylık ben çok korkuyorum 2. bebişi arada baya bi fark olur sanırım gerçi insan unutuyordur ama şu aralar gaz uykusuzluk korkuyorum

allah bagıslasın canımda senınkı daha cok küçük benimki bile küçük yani ama yaş faktörü cok onemlı ben onu dadüşünüyorum saglık problemlerı cıkıyor ben hamılelıgım son zamanlarında bel fıtıgım cıktı hala sıkıntı yasıyorum o yuzden ılerde daha zor olur ondan ıstıyoruz sadece oglumun kucuk olması düşündürüyor herseyın hayırlısı

arkadaşlar nasılsınız?beni merak eden olmamış:44:küstüm işteinsan sorar değil mi ne yaptın nasıl ettin diyeşaka şakaiyisiniz umarım,bilgicim gelmemişsin:26:
semracım defne iyleşir inş,ilaçlar işe yarar umarım.
kızlar ben akşama şehir dışın çıkıyorum pazar akşam gelebilirim ancatedaviden önce inş bana moral oluroğlum daha iyi,ilaçlara devam ediyoruz,arada çok öksürüyor ama iyleşmesini umuyorum....şimdilik ben çıkıyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum herkesleri kocamaaaaan öptüm

ben kızıma kardeş düşündüğümde hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlanmıştı. o zaman kızım 19 aylıktı. neyse bundan 3 ay sonra kızım 22 ayının içindeyken tekrar hamile kaldım çok şükür. 2.bebeğimiz doğduğunda kızım 30.5 aylık olucak yani aralrı tam 2,5 yaş olucak.
Rabbim gönlünüze göre versin.

yasemincim canım benim yakışıklı oğluşuna çooook geçmiş olsun..
şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.. selametle gidin gelin inşallah.

canım arkadaşlarım uzun süre yine yoğunluğumdan yoktum geçmişede dönüp bakamıyorum bir müsait zamanda geri dönüp okuyacağım şu anda gerçekten şoktayım hala çok tuhafım haber vermek istedim ben o kadar kanamaya rağmen hamile kalmışım ayın 2 sinde olması gereken adet olmadı bugün dr.gittim o zaman çıktı ortaya beta hcg ise 320 imiş şimdi azıcık toparlanayım sonra şu değerlere falan bakacağım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…