2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ayyyyy maşallah maşallah canım.. çooooook sevindim.

Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle götürmeyi nasip etsin.. Hayırla kucağına almak nasip olsun.

çok sevindim valla yaaa:)))

kan testlerini 2 günde bir yaptır mutlaka ihmal etme.. şuan hala kanaman varmı canım???

canım benim de 19 aylık kızım daha erken bezden bi kurtulsun aradan çıksın diyosun da anne çok yıpranıyo erkeklere bakma onlar on tane de ister sen ruhsal ve fiziksel olarak hazır mısın onu sorgula

slm kızlar nasılsınız....
belki hatırlayan vardır yazmıştım buraya bende..
eski nickim aysenur2009
2. bebişi istiyorum diye.....vee hamileyim.adet gecikmemin 3. günü bugün ve bhcg 1000 çıktı.
doktorum hamilesin dedi.paylaşmak istedim...
darısı isteyen herkesin başına inşallahhh

eski nickim aysenur2009
2. bebişi istiyorum diye.....vee hamileyim.adet gecikmemin 3. günü bugün ve bhcg 1000 çıktı.

eski nickim aysenur2009

Canım insan bi kararsızlık yaşıyor ilkin,ama sonra hemen oolacağı ne malum bak işte aylardır hatta yıllardır isteyip de bekleyen var
sen araları azmı çokmu diyene kadar da belli bi zaman geçiyor,acaba mı dediğin an korunmayı bırakacaksın ,benim gibi çok didiklersen yok yaza gelsin olmadı kışa gelsin,araları şu kadar olsun diye böyle kalakalırsın
bence bekleme hemen korunmayı bırak tereddüt etme,hayırlısı olsun

maşallah kızlar ya benim bebişim 2 aylık ben çok korkuyorum 2. bebişi arada baya bi fark olur sanırım gerçi insan unutuyordur ama şu aralar gaz uykusuzluk korkuyorum
sen daha dur bakalıııım,sen acık bekle tatlişkom

maşallahhhhh flan sana çok şaşırdııım,hani kanama hani kansızlık hani yumurtlayamıyoduuun kıııız,allah iyiliğini versin emiiii,hayırlı olsun canıım çoook sevindim

ne güzel haberler yazılmıııış topiğimizeeee
hamile kaldınız diye aylık topiklere dadanıp bizi yalnız bırakmayın heee
pollyanna ablanıza bakın hiç bırakmıyor bizi

anacım benim de adetim yeni bitti temizlendim
bismillahhhh çalışmalara başlicam deddiiim kaynanam koca bir bavulla
kızı özledim deyip damladıı
buyrun burdan yakııın
:88:

saol canım cvp için hayırlısıyla bebeğinize kavusursunuz ınsallah.peki kızınızı hala emzırıyor musunuz benımı emıyor da:26:
canım benim de 19 aylık kızım daha erken bezden bi kurtulsun aradan çıksın diyosun da anne çok yıpranıyo erkeklere bakma onlar on tane de ister sen ruhsal ve fiziksel olarak hazır mısın onu sorgula
haklısın canım ama söz gecıremıyorume sıme ılsıkıden akcıyorum bu sefer aramız bozuluyo arada kaldım yanı hayrılısı dıyorum allaha dua edıyroum o kadar:18:
tebrıklersaglıcakla kucagınıza da alırsınız ınsallah
haklısın canım 3 aydır korunmuyorum bıraktım zaten ama işte rısklı zamanlarda kaıcyorum ılıskıden adetım de yenı düzen egırıyor bakalım hayrılısı

buyrun burdan yakııın

tüh ya kötü olmuş hayırlısı bosverın stres yapmayın

kızlar ben bırakır mıyım burayı yok buradayım azıcık toparlandım gibi önce hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim darısı hepinize sağlıkla olsun inşallahşimdi durumu anlatayım kısaca çünkü tuhaf oldu benim hamileliğim biraz mayısta korunmayı bıraktık kist gördü dr.öbür ay gel bakalım dedi gittim kist 2 katına çıkmış ca 125 istedi riskli bir değer çıktı açıkcası mecburen doğum kont. hapı ile eritmeye çalışacağız olmazsa duruma bakacağız dedi 2 ay kullandım erittik şükür temmuz sürekli yola gittik geldik önemli günleri kaçırdık ağustos zaten ramazandı yoğun faaliyetimiz olamadı 27 ağustosta adet gördüm tam 8 gün sürdü 5 eylülde bitti 12-13 eylül gibi tekrar başladı bayramda şehir dışındaydık hava değişimi falan dedim önemsemedim 27 eylül tekrar oldu otomatik hesaplayıcılardan hesaplatıyordum tam ovulasyon döneminde kanama başlıyordu ekimde de aynı olunca iyice emin oldum dr.gitmedim kasım da da ara kanama gelmeden hemen öncesini ve bittikten hemen sonrasını değerlendirdik 2-2,5 gün sürüyor kanama zaten yumurta da spermde vücutta 2 gün yaşayabiliyor diye düşünürsek şansımızı bu yöntemle deneyelim dedik en son 18 kasımda kanamam oldu geleceğini anladım hemen öncesi ve sonrasını değerlendirdik çünkü kanama ola ola olmaz 1-2 aralık gibi esas adet gelecekti gelmedi hadi 5 ine kadar duralım dedik durduk 8 i oldu e bir bakalım ne oluyor durumuna geldik dün işte dr. gittik keseye benzer bir şey var dedi kan testiyle kesinleştirelim dedi kan verdim 320 çıkmış haftaya gelin dedi eğer kanama aşırı sancı vs.olursa ihmal etmeyin daha erken gelin dedi şu an herhangi birşey yok bakalım hayırlısı arkadaşlarım

tahminim doğru çıkmış kısa zamanda şifa bulur inş. canım kızı
Amin, evet canım yaa çıktı dediğin..

çok sağol GÜLcüm, bizim ilaçlarda fayda etmiycek sanırım.. bugün 3.gün oldu ama hala kusma aynen devam, hatta az önce öğle yemeğiyle beraber sabahki kahvaltısıda çıktı(((
kızım 28 aylık teyzesi.. inşallah en kısa sürede düzelir. yoksa bebek ve kızım benim için çok ama çok yorucu olucak bu halde.

hatrladım canım seni ve tebrik ediyorum.. ne güzel 1 günde 2 hamile haberi aldı topiğimiz.
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

buyrun burdan yakııın

bunlar kaynanana gelsin.. ama siz onu takmayın, tam gaz devam

saol canım cvp için hayırlısıyla bebeğinize kavusursunuz ınsallah.peki kızınızı hala emzırıyor musunuz benımı emıyor da:26:
amin canım sağolasın, kızımı sütten 17 aylıkken kesmiştim ben mecburiyetten.

demekki yumurtlama dönemi kanamasıymış hep onlar. sana sinyal veriyormuş, bu günleri boş geçirme diye:))
hadi hakkında hayırlısı olsun canım.. sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun..

darısı da YASEMİNE, AYŞEYE ve EBRUYA olsun

yaa benim derdim zaten bana yetiyor birde nelerle uğraşıyorum yaaa.

sabah seker testi sonuçlarımı alamya gittim açlık çok iyi ama 1 saat sonraki 140 çıkmış. tam sınırda.
:44::44::44::44::44:

kızımın ilaçlarına başlayalı bugün 3.gün ama hiçbir değişim yok(
yine kusuyo, yine kusuyo.. hemde öle az buz bişeyde değil..

üstüne benim hamilelik hormonlarımın coşması

derken kayınbaba ve kaynana gelecekti banyo ve mutfakta tadilat yapılacak o yüzden, kaynana gelemiyormuş onun yerine eltim atlamış hemen ben gideyim diye.. sanki çok lazım!!!
1 yaşında bebeği var, benim karnım burnumda Defnemle zor başa çıkıyorum zaten.. neymiş efendim Semra çocuklara baksın ben işe yardım ederim!!! bak bak bakkk sinirlerim hopladı. kaynanaya dedim bana yardım edecek adam lazım, ben 2 çocuğa bu halimle bakamam dedim. hemde ev tadilat halindeyken!! siz düşünün gerisini.

bi laf vardı ya; ekmek almaya diye çıkıp bi 30 yıl uzaklaşasım var diye... şimdi onu istiyorummm.. ama bi 2-3 yıl yeter bana:)

yazımın rengi gibiyim... çok pis,puslu ve üzgün((

Polly canım yaa
ne demeye geliyor eltinde laf olsun hee
arayıp,yok sağol falan deseydin açık açık söyleseydin Defne zaten yoruyor beni
gerek yok falan deseydin deli mi nee
kendinin düşünmesi lazım da işte,illa insanı laf ettirecekler sonra da bak işte cık cık cık bana ne dedi
yardıma gidim dedim de hanımefendi laf etti derler

düşüncesiz olunca bi insan böyle oluyo işte.

o anca gezsin tozsun, çocuğuna birilerine atsın....

düşün bayramda köye gittiğimizde görümcemin yanına gittim oturmaya, bana haber göndermiş gelsin çocuğuma baksında bende yemek yapayım diye!!! sanki bu zamana kadar ben bakmışım çocuğuna. benim kızım yatak döşek yattı bayram boyu, ben bi kere bile Defneye bak demedim!!

aman elti elti oluyor işte sen hamilesin zaten ne diye sana iş buyuruyo yahu sen de yapma dövecek değil ya iyi niyetli olursan hep bi şeyleri sana yaptırır dişli ol biraz

m
merhbalar bende hamileyimve mayısta doğum gözüküyor.tam o suırada kızımda yaşında olacak.hadi bakalım.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

slm kızlar flan ve diğer hamişlere çok sevindim darısı bekleyenlerin başına

semracım geçmiş olsun kızın acaba psikolojık olarak senden etk olabilir mi seni kusarken falan gördüyse etkilenmiştir belki çok üzüldüm eltinede defne hasta çocuğu getirme bulaşır de gelmesin

yasemin yok demişsiniz nerdeki yaw malum sebeplerden gelemiom da

momy iyi haberlerini bekliom cnm kv takmaçalışın siz

seydam kardeşimm nasılsın yaaa neler oldu böylee inaki yeni duydum (( çok üzüzldümm canım benimm rabim yardımcın olsunnn

hoşgeldin canım iyisindir inşallahpolyannacığım çeliğin dediği benim aklıma yattı çocuklar herşeyden etkilenebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…