- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.101
Anacım senin elti değil sanki Fatmagülün yengesi yani haadüşüncesiz olunca bi insan böyle oluyo işte.
o anca gezsin tozsun, çocuğuna birilerine atsın....
düşün bayramda köye gittiğimizde görümcemin yanına gittim oturmaya, bana haber göndermiş gelsin çocuğuma baksında bende yemek yapayım diye!!! sanki bu zamana kadar ben bakmışım çocuğuna. benim kızım yatak döşek yattı bayram boyu, ben bi kere bile Defneye bak demedim!!
m
merhbalar bende hamileyimve mayısta doğum gözüküyor.tam o suırada kızımda yaşında olacak.hadi bakalım.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çalışamıyozki bacım yaa kv bizi uyutmadan kendisi uyumazslm kızlar flan ve diğer hamişlere çok sevindim darısı bekleyenlerin başına
semracım geçmiş olsun kızın acaba psikolojık olarak senden etk olabilir mi seni kusarken falan gördüyse etkilenmiştir belki çok üzüldüm eltinede defne hasta çocuğu getirme bulaşır de gelmesin
yasemin yok demişsiniz nerdeki yaw malum sebeplerden gelemiom da
momy iyi haberlerini bekliom cnm kv takmaçalışın siz
Geldi canım geldiiiiOOOOOoooooooooooooo olmuyo ama kızlar yaaa..
BİLGİ nerdesin güzelim, niye boş bırakıyosun buraları..
YASEMİN canım sen ne zaman gelecektin unuttum yaw.. gelde şu bol smileyli yorumlarını yaz be bacım..
GÜL senden ne haber geldimi kayınvalide??
SADUMAN canım sen nasılsın, nasıl gidiyor??
Anacım senin elti değil sanki Fatmagülün yengesi yani haa
ver canım şunun ağzının payını,yok gelme canım ben hallederim sağol de
amaan ne hadsiz insanlar fıtık ederler adamı valla
benimki de seninkinden hallice merak etme
bayan kapristir kendisi,kayınv.deye dirlik vermez onda kalamaz kaynanam
onlar için bile gelse ben de kalır,neyse amaaannn
Çalışamıyozki bacım yaa kv bizi uyutmadan kendisi uyumaz
e çocuk da var ben onu yatırim diye giriyorum odaya
bayılı verip gidiyorum.Kocam anasıyla oturup sonradan geliyor
yanıma ama benim pireler uçuşmaya başlamış oluyor çoktaaan
Geldi canım geldiiii
gelir gelmezde oturdu bismillah çayını verdim konuşma şu şekil:
Sakinelerden geliyorum ben de (bi yudum çaydan alıyor)
kızı Melike hamileymiş gene,maşallahhh(bi yudum daha alır ve zaten çay biter-çok sıcak içeme kabiliyetine sahiptir kendisi)
çocukların arası 1 yaş olacakmış tam(Gül bi çay daha ver kızım,ohhh)
yaa kızlar yaa Melike dediği anacııım,6 aylık bebeği vaar,4 aylık hamile yaaa
allahııım yaaaa:26::26::26:Çok büyük baskı var üstümdeeeee:83::111::100::99:
CANIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİİİNNNNNN...milleeeeeeeeeeeet ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sizi çoooooooook ama çoooooooook özledim
dün akşam geldim,çok güzel diyebileceğim bir üç gün geçirdim,gezdim,alışveriş yaptım,yedim içtim,eğlendim ve döndüüüm.herkeslere tavsiye ederimdün akşam gelir gelmez ne var ne yok diye size baktım ama çook yorgun olduğum için yazamadım ama FLAN için o kadar sevindim ki anlatamam:124::124::124::124::128::128::128::128::128::128:
FLAN KIZIN OLURSA TADINDAN YENMEZ BACIM HABERİN OLSUN,BABASI VE ABİSİ DE NAZINDAN KORKSUN DİYELİMinş bende en kısa zamanda böyle güzel haberler veririm.diğer hamile arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.
SEMRACIM tatlım sana bol smileyli mesaj yazmazmıyım ben
ben bugün doktoru aradım randevu için haftaya kadar doluymuş,randevusuz gelirsiniz ama beklersiniz dediyapacak birşey yok gidip bekleyeceğiz artık,daha başlarken zor başladı sonrası kolay gelir mi bilmem,kolay dileyelim kolay olsun değil mi.
sonra yine yazarım tek tek herkesleri hatırlamıyorum ama çelikçim uğramışbebeğin de kendin de inş çook iyisindir sedacım,ve flana dilediklerin kabul olmuş inş benim için de kabul olur
mommy sen takma kaynanayı,çalışmalara tam gaz devam,
bilgiiiim nerdesin çok uğramamışsın iyisin değil mi
Anacım senin elti değil sanki Fatmagülün yengesi yani haa
ver canım şunun ağzının payını,yok gelme canım ben hallederim sağol de
amaan ne hadsiz insanlar fıtık ederler adamı valla
benimki de seninkinden hallice merak etme
bayan kapristir kendisi,kayınv.deye dirlik vermez onda kalamaz kaynanam
onlar için bile gelse ben de kalır,neyse amaaannn
Geldi canım geldiiii
gelir gelmezde oturdu bismillah çayını verdim konuşma şu şekil:
Sakinelerden geliyorum ben de (bi yudum çaydan alıyor)
kızı Melike hamileymiş gene,maşallahhh(bi yudum daha alır ve zaten çay biter-çok sıcak içeme kabiliyetine sahiptir kendisi)
çocukların arası 1 yaş olacakmış tam(Gül bi çay daha ver kızım,ohhh)
yaa kızlar yaa Melike dediği anacııım,6 aylık bebeği vaar,4 aylık hamile yaaa
allahııım yaaaa:26::26::26:Çok büyük baskı var üstümdeeeee:83::111::100::99:
OOOOOoooooooooooooo olmuyo ama kızlar yaaa..
BİLGİ nerdesin güzelim, niye boş bırakıyosun buraları..
YASEMİN canım sen ne zaman gelecektin unuttum yaw.. gelde şu bol smileyli yorumlarını yaz be bacım..
GÜL senden ne haber geldimi kayınvalide??
SADUMAN canım sen nasılsın, nasıl gidiyor??
merhaba kızlar nasılsınız,kimsecikler uğramıyor topiğe hayırdır?:26:
semracım hoşgeldin tatlım
meryem sende uğramışsın sanada hoşgeldin diyeyim,
benim moralim çok bozuk,doktora gittim randevusuz hasta almıyorlarmış,derdimi anlattım,diğer doktor başka yere gitmiş o yüzden tüm hastalar bizim doktora kalmış kendi hastalarını bile randevusuz almıyor dedi,yukarı çıktım doktorla konuşmaya odada hemşire vardı,benden önce iki kişi girdi çıktı bende girince biraz müsade etseniz bi beş dakika dinleneyim dedi,bende odadan çıktım,sonra doktor geldi o arada bir bey birşey sormak istedi,daha lavaboya gidemedim müsade edin biraz dedi bende hiiç yeltenmedim durumumu anlatmaya çıktım eve geldim......oturup ağladım sinirimden,şimdi belki üçbuçuk dört gibi gideyim diyorum,biraz hastalar dağılınca derdimi anlatabilirim belki.hiç olmadı bir ilaç yazdırabilirim ne bileyim.oysa çoook umutlanmıştım,tedaviye başlıyacaktım.tüm kapılar yüzüme kapanmış gibi hissediyorum,ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum...
keşke herşey çok daha güzel olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?