2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam arkadaşlar...
mutlu bi hafta diliyorum hepinize..

SEDACIM, FLANCIM haklısınız tabiki çocuklar herşeyden etkileniyorlar.. ama beni o şekilde hiç görmedi ki.. çünkü çok şükür bu hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım. Doktor reflü dedi ilaç tedavisi başladık.. bakalım 1 sonra ne durumda olacağız. hakkımızda hayırlısı..

SEDACIM bebişin nasıl iyidir inşallah. buraya yazmıştık ama görmedin sanırım.. 4 kilo doğmuş bebişin MAŞALLAH. gebeliğinde nasıl beslendin bizle paylaşırmısın?? benim zorunlu sezaryen olacağı için çok kilo alsa iyi olur diye düşünüyorum

OOOOOoooooooooooooo olmuyo ama kızlar yaaa..
BİLGİ nerdesin güzelim, niye boş bırakıyosun buraları..
YASEMİN canım sen ne zaman gelecektin unuttum yaw.. gelde şu bol smileyli yorumlarını yaz be bacım..
GÜL senden ne haber geldimi kayınvalide??
SADUMAN canım sen nasılsın, nasıl gidiyor??

milleeeeeeeeeeeet ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sizi çoooooooook ama çoooooooook özledim
dün akşam geldim,çok güzel diyebileceğim bir üç gün geçirdim,gezdim,alışveriş yaptım,yedim içtim,eğlendim ve döndüüüm.herkeslere tavsiye ederimdün akşam gelir gelmez ne var ne yok diye size baktım ama çook yorgun olduğum için yazamadımama FLAN için o kadar sevindim ki anlatamam:124::124::124::124::128::128::128::128::128::128:
FLAN KIZIN OLURSA TADINDAN YENMEZ BACIM HABERİN OLSUN,BABASI VE ABİSİ DE NAZINDAN KORKSUN DİYELİMinş bende en kısa zamanda böyle güzel haberler veririm.diğer hamile arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.
SEMRACIM tatlım sana bol smileyli mesaj yazmazmıyım ben
ben bugün doktoru aradım randevu için haftaya kadar doluymuş,randevusuz gelirsiniz ama beklersiniz dediyapacak birşey yok gidip bekleyeceğiz artık,daha başlarken zor başladı sonrası kolay gelir mi bilmem,kolay dileyelim kolay olsun değil mi.
sonra yine yazarım tek tek herkesleri hatırlamıyorum ama çelikçim uğramışbebeğin de kendin de inş çook iyisindir sedacım,ve flana dilediklerin kabul olmuş inş benim için de kabul olur
mommy sen takma kaynanayı,çalışmalara tam gaz devam,
bilgiiiim nerdesin çok uğramamışsın iyisin değil mi

Anacım senin elti değil sanki Fatmagülün yengesi yani haa
ver canım şunun ağzının payını,yok gelme canım ben hallederim sağol de
amaan ne hadsiz insanlar fıtık ederler adamı valla
benimki de seninkinden hallice merak etme
bayan kapristir kendisi,kayınv.deye dirlik vermez onda kalamaz kaynanam
onlar için bile gelse ben de kalır,neyse amaaannn

Çalışamıyozki bacım yaa kv bizi uyutmadan kendisi uyumaz
e çocuk da var ben onu yatırim diye giriyorum odaya
bayılı verip gidiyorum.Kocam anasıyla oturup sonradan geliyor
yanıma ama benim pireler uçuşmaya başlamış oluyor çoktaaan

Geldi canım geldiiii
gelir gelmezde oturdu bismillah çayını verdim konuşma şu şekil:

Sakinelerden geliyorum ben de (bi yudum çaydan alıyor)
kızı Melike hamileymiş gene,maşallahhh(bi yudum daha alır ve zaten çay biter-çok sıcak içeme kabiliyetine sahiptir kendisi)
çocukların arası 1 yaş olacakmış tam(Gül bi çay daha ver kızım,ohhh)

yaa kızlar yaa Melike dediği anacııım,6 aylık bebeği vaar,4 aylık hamile yaaa
allahııım yaaaa:26::26::26:Çok büyük baskı var üstümdeeeee:83::111::100::99:

akşam akşam güldürdün beni gül,sende gülesin emi
kız deseydin ya anne erken yat ta bizde bebek yapalım diye:26:anam o melike de de hiç akıl yok altı aylık bebeği var hı:26:yandın sen ben sana diyim gidene kadar bu muhabbet sürerama yılmak yok,ezdirme kendini kaynanayatabii saygıda kusur etme ama,altta da kalma.stres te olma bak bebiş gelcek onu düşün gerisi hikaye

ama korkuyorum stres yapmamaya calişıorum bugün kontrole gittim cok iyi gidio allah olmayanada versin inşalahhhh

neden kimse uğramamış:26::26:ama ama ben geldiiiiiiiiim
napalım madem kimse yok bende kursa gidiyorum,akşama uğramış olursunuz belkideherkesi kocamaaan öptüm

CANIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİİİNNNNNN...
nasıl sevindim varya gönlünce 3 gün geçirmiş olmana.. darısı bizim başımıza diycem ama çok zor(
Rabbim inşallah yüzünü her daim güldürür. doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.. 2012 yılı en başta sana güzel bi hediyeyle gelsin inşallah.

ay ne güzel söyledin.. fatmagülün yengesi:)))) çok doğru!!!

Senin kaynana da fenaymış heeee..
övdüğü şey çokmu iyi sanki.. araları ne kadar az!
İnşallah sende kaynanan varken hamile kalırsında ilerde söylerken SEN GELDİĞİNDE HAMİLEYMİŞİM dersin:)

canım iyiyim koşuşturmadır gidiyo senin kız nasıl oldu acemira hoş geldin ne kursu hayırdır

Pollyciim inşallah canım yaaa
valla kaynana sterisinden benim kuş kalkmıyo zaten:26::26:
tam da günleri ama cık zerre kadar iştahım yok
frijit oldum çıktım yaa

Valla bu kaynanamın bahsettiği melike bacı 8 yıllık evliydi iğnelemeydi,aşılamaydı,tüptü derken
olmadı olmadı en sonunda bıraktılar olmuyosa vardır bi hikmeti dediler
bi duyduk hamileymiş,sevindik falan bi duyduk doğurmuuş,aha şimdi de bi daha duyduk gene hamileymiş

Allahın işi işte vermiyo vermiyo sonra pat pat ikiz gibi iki tane

ama bu olmayanların hikayesi hep aynı,tam bıraktık dedikleri yerde başlıyor
ama benim gibi takıntılı olursa insan menepoza da girse bıraktım allaha diyemez
o da bi meziyet

günaydın herkeslere
semram canım arkadaşım tüm güzel dileklerin için çok ama çoook teşekkür ederim,sabah sabah okuduğum en güzel yazıydı desem yalan olmaz yaniseviyorum ben seni yaaaaaasende inş güzel bir tatil yaparsın eşin,çocukların ve sadece seneltiymiş,görümceymiş,kaynanaymış hiiiç kimsenin burnunu sokmadığı
SADUMANCIM hoşbulduk tatlım,kurdeleye gidiyorum kafam dağılsın diyeaslında çok iyi geliyor ben farkında olmasamda
MOMMY kaldır anacım sen o kuşu sen dua et çalışıyorsun,birde sabahtan akşama kaynanayla otursan ne olacaktısen o kaynanaya inat yap o çocuğu,semranın dediği gibi sonra anlatıp gülersin sen varken yaptım diye
kızlar öğleden sonra görüşürüz benim oğlan basket kursu diye tutturdu arkadaşları gidiyormuş,bir götüreyim de hevesini alsın.....öğleden sonra dinlenmei düşünüyorum bugün,tüüüüm adet belirtilerim de mevcut her an kırmızıları bekliyorum.bakalım 2012 bize uğurlu gelecek mi.ben oğlumada aralık ayında hamile kalmıştım,bunada kalsam ne güzel olur.ama bu aralıkta bir dahakine değil,o çok uzun bir sene daha beklemek istemiyorum

selam herkesee nasılsınız bakalım
herkesin keyfi yerindedir umarım
biz iyiyiz koşturuyorum bakalım,gündüz çalışıyorum,akşam oğlumla oyun oynuyorum
gece ikizlerimi seviyorum vs vs böyle geçiyor günlerimiz bakalım

yavaş yavaş bebeklere hazırlık yapalım dedik dün bir yere gittik yatak almak için
ben oğluma bir yatak almıştım doğduğu günden beri kullanıyor ama çok harika hem beşik hem tek kişilik yatak oluyor
ikizlerede ondan almak istiyorum ama üretimi bitmiş :2:
off beşik felan sevmiyorum...
bakalım bir mobilyacı bulabilirsem yapabilirse istediğim şeyden yaptıracam

şimdilik liste yapıyorum eksikleri hazırlıkları vs öyle işte
çok zor günler beni bekliyor belkide ama içimde nedensiz kocaman bir heyecan var istek var
bir an önce doğsunlar diyorum

selammmmm ben geldim hepicinizi çok özledim ama inanın hiç zamanım olmuyor.ev işi çocuk derken bir bakıyorum gün bitmiş .akşamda tavuklar gibi 8.9 oldummu kendimi yorgunluktan yatakta buluyorum .bende böyle sizler nasılsınız . herkezin iyi olması dileğiyle hepinizi kocaman kocaman öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyy

merhaba kızlar nasılsınız,kimsecikler uğramıyor topiğe hayırdır?:26:
semracım hoşgeldin tatlım
meryem sende uğramışsın sanada hoşgeldin diyeyim,

benim moralim çok bozuk,doktora gittim randevusuz hasta almıyorlarmış,derdimi anlattım,diğer doktor başka yere gitmiş o yüzden tüm hastalar bizim doktora kalmış kendi hastalarını bile randevusuz almıyor dedi,yukarı çıktım doktorla konuşmaya odada hemşire vardı,benden önce iki kişi girdi çıktı bende girince biraz müsade etseniz bi beş dakika dinleneyim dedi,bende odadan çıktım,sonra doktor geldi o arada bir bey birşey sormak istedi,daha lavaboya gidemedim müsade edin biraz dedibende hiiç yeltenmedim durumumu anlatmaya çıktım eve geldim......oturup ağladım sinirimden,şimdi belki üçbuçuk dört gibi gideyim diyorum,biraz hastalar dağılınca derdimi anlatabilirim belki.hiç olmadı bir ilaç yazdırabilirim ne bileyim.oysa çoook umutlanmıştım,tedaviye başlıyacaktım.tüm kapılar yüzüme kapanmış gibi hissediyorum,ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum...
keşke herşey çok daha güzel olsaydı

ay kuzum üzülme sana doktor mu yok ya git başka doktora hangi şehirdeydin topiğin en neşeli herkesin derdini dinleyen annesi böyle yaparsa sirkelen kendine gel eski acemira nerdesin

ay canım yaa ben seni böyle görmeye hiç alışmamamışım
üzme bakalım kendini başka doktora gitme imkanın yokmu
benim kendi doktorum çok iyi olduğu halde bazen kaçamak yapar baka yerlerede giderim
hadi neşelen bakalım böyle keyifsiz olursan çözüm bulmazsın

Yasemincimmmm yaaa yapma ama böleeee
Geç olsun güç olmsın sende randevu alıp gitmeyi dene böyle alalacele anatacagına oturursun doktorun karşısına rahat rahat anlatırsın derdini.
Canımm benim üzülme belki vardır bundada bi hayır. Belki bi ilaç verirdi diyosun. Sen adet oldunmu bakayım ilaç içeceksin.
Ya bebiş varsa ( ki inşallah öyledirrr)
hadi canım hadi ben eski yaseminimi geri istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Meryem canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım bebişler nasılll.
Inan en az sein kadar cinsiyetlerini çoooookk merak ediyorummmm

Semraaam bacımm sen nerelerdesin defne nasıl sen nasılsın bebişin nasıl.
Inşallah herşey yolundadırr..

öpüyorum kızlar sizlerii çokkk.

Biz bu ay yumurtlama günlerini pek değerlendiremedik bir iiki kere anca oldu.umuum yok ama bakalım hayırlısı olsun inşallahh.
Hadi kaçtım ben Herkese iyi mutlu hayırlı hafta sonları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…