2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Yassemiiin canııım kız doktora ne kafayı bozuyon seen
adam meşgulmuş işte olabilir canısııı,ne sıktın canını,bence sen biraz dolmuşsuun
çizgi film izlesen ağlayacak konuma gelmişin de ondan boşalmışsın canıım

ben de kızıma aralıkta hamile kalmıştım eylülde doğurmuştum keşke şimdi de öyle olsa ama

Çiçeklara senin gibi ben de mübarek günleri değerlendiremedim canısııı

bugün ve yarın ucundan son şansım artık:44: oldu oldu olmadı tevekkeli ya rahim allah

kızlar desteğiniz için teşekkürlerdün size yazdıktan sonra kendimi biraz toparladım ve akşam saati tekrar doktora gittim,kalabalık değil di doktorla konuştum,bekle bakayım deditabiii ki de bekledim,arada aldı,üç tane falan yumurtam varmış ama yumurtalarımı beğenmediçok küçükler dedi:100::100::100::100:kan tahlili istedipazartesi günü sonuçla gel birdaha değerlendirelim dediiyi dedim bendene diyeyim,tahlil sonucu bugün çıkacaktı,alınca yazarım,belli olur tedaviye başlayıp başlamıyacağımızçok zorlamamak lazım bir kere daha anladım:44::44:ters tepiyor
bilgicim adet oldum tatlımmaalesf,çok ümit etmiştim hamile kalırım belki diye ama olmadı,napalım.tüp bebek merkezi araştırmaya başladım bakalım kızmet olursa,bu ay iğne tedavisi denicez olmazsa da bir dahaki ay direk adetimde merkezle konuşmaya gideceğiz eşimle böyle konuştuk ama zaman ne gösterir bilinmez
kızlar ben sonra gene girmeye çalışırım,kendinize iyi bakın hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız
bu arada semra nerde ki? merak ettim

yaseminciiiiimmm canım benim canımmmm, sen hep moralini yüksek tut olurmu??
biz seni o halinle seviyoruz, ve biliyorumki hayırlı zamanda bize burdan hamile olduğun haberini vereceksin. ben buna gönülden inanıyorum

çarşamba eşim izinliydi giremedim, dün annemlere gittim giremedim:))) bugün burdayım.

haber vereyim dedim kan değerlerimin sonucunu aldım ve maalesef menepoz sınırının bile üstündeyim:26:ilk defa bu kadar yüksek çıkıyor.25 üstü menepoz benim 30 çıkmış,tedavi bu ay iptal sizin anlıyacağınız....15 lerdekine ben razıydım ama bu ay böyle
semracım gerçekten bende birgün buradan hamileyim diye haber verecek miyim?
ağlamıyorum,eşim arkamdan önümden suratımı asmayayım dite dolanıyor ne yapacağını şaşırdı,,,ama başım çok ağrıyor,kendimi sıkmak istemiyorum ama sıkıyorum galiba,neyse geçer bu da geçer ben yine kendimi toparlayıp yola devam derim kendimi tanıyorum çünküama şu tüp olayına hiç girmek istemiyordum,hep ona gelmeden olsun du bir bebeğim((((tüpe gerek kalmadan,o kadar hormonu almadan kendisi gelsin di.....

cnmmm yasemincim ne olur iyi ol inan ara ara girip bakıyorum senden haber var mı diye bi gün olacak ve ben yoğunluktan giremiycem bide bakıcam yasemin hamile geçmişi oku oku bitiremiycem ben inanıyorum tüp bebekse tüp bebek Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Yasemin yaa çok da kurcalayınca bissürü şey mi çıkıyor ne canım yaa
yani senin bi evladın olmuş zaten eskiden olsa yok yumurta toplama yok tüp hiç biri yokmuş
patır patır hamile kalırlarmış
yani ben hikayenin öncesini bilmiyorum ama
senin çok canın sıkılıyor ben de okudukça üzülüyorum inan,hayırlısı olsun arkadaşım
bekle bakalım bir ay daha inşallah tüpe müpe gerek kalmaz

Ben de ben de kalmak istiyoruuum bana da dilek dileee
acaba Yasemini okudukça şimdi düşünüyorum yoksam bende de bi numaralar varda ben mi farkında değilim
valla sırf bir sürü tahlil isteyecek olmadık ilaçlar verecek,en sonunda da yok efendim yumurtan aklitesiz falan bişey deyip de beni aşılamaya
yönlendirecek diye ısrarla gitmiyorum bakalım,bekleycem kararlıyım allahtan

günaydın mutlu pazarlar olsun inşallah....

YASEMİNİM canım arkadaşım, biliyosun senin moralin bozuk olduğunda ben yorum yazamıyorum dilim söz söylemiyor, elim klavyeye gitmiyor.

hakkında Rabbimden hayırlısını diliyorum.

acemiciğim herşey olacağına varıyor kuzum benim gebeliğim dün sonlandırıldı kanama başladı dr. gittik kese yapısı bozulmuş ve kan değerim çok düşmüş bana zarar vermemesi için dün hemen temizlendi bugün daha iyiyim dr.korunma vermedi belki bu biraz moralimi düzeltti hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlarım

yaaaaa(((
FLANCIM çok üzüldüm canım.. ama korunma vermediği iyi olmuş, demekki içerisinin durumu iyi.
hakkında hayırlısı olsun canım

günaydın bayanlar
flan canımmmm çok üzüldüm birtanem yaaa,doğru söylüyorsun herşey olacağına varıyor,kısmet böyleymiş tatlım sen iyi ol da bak doktor korunma vermemiş,rahimin durumu iyi demekki en kısa zamanda yine olur inş tatlım.

gül tatlım hemen bende de birşeyler mi var deyip kendine kuruntu yapma,sen daha şurada ne kadar zamandır korunmuyorsun ki:26:hele bir sene korunma ona rağmen olmazsa biraz kuruntu yaparsın oda biraz yani:)))herkes benim gibi olcak diye bir kaide yok ki...senin birşeyin yok tatlım,sen kafanı rahat tut çalışmalara da son hızla devam et bak nasıl geliyor kızının kardeşi

semram,sedam canlarım benim

sadumancım sanada çok teşekkür ederim,eski neşeme en kısa zamnada dönerim inş,gayret ediyorum inan

dün hayıt çayıma başladım yine,şimdi de elimde yudumluyorum,bu sabah erken kalkıp evi toparladım biraz sporumu yaptımadet bitiminden 7 gün sonrada soğan yapıcağım bu ay bir de,,,girmeyeceğim menepoza bu yaşta,,,işe yararlar mı bilmiyorum ama ben elimden geleni ardıma koymayacağım
doktora sonucu göstermeye gideceğim öğleden sonra,ilaç verir büyük ihtimalle,adetime göre de tüp merkezinden randevu alcam,birde onlarla konuşalım bakalım ne diyecekler,vakit daha fazla geçmeden.....gelişmeleri yazarım

Canım benim günaydın..

evet bitanem sen elinden geleni ardına koyma..

inşallah bu çaylar, soğanlar bu kez daha iyi işe yarar..

tüp bebek için de Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. bu şekilde gelmiyorsa inşallah o şekilde gelir.
dost akraba arkadaş hepsini geçtim en ama enn önce Allahın izniyle senin hamile kalmanı ve hayırlı bi şekilde kucağına almanı canı gönülden diliyorum. inşallah YARADAN bu hamile halimle dualrımı kabul eder.

yasemincim nasılsın canım?

çok nadir de olsa karşılaşıyoruz bak:))

bu arada BİLGİ nerde yaaa??

huuuu Bilgi hanım topikten bekleniyorsunuz!!!

doktora giderken tedaviye başlamıyacağını biliyordum da ''bırak artık deneme olmaz'' diyeceğini bilmiyordum
moral bozmakta üstlerine yok değil mi?AĞLAMADIM,AĞLAMIYACAĞIM.......ilk gittiğim doktor eline tahlil sonuçlarımı alıp,''tahlilleri tekrarlayalım eğer aynısı çıkarsa senin tüp bebek dahil çocuğun olmaz'' demişti,gayet rahat bir şekilde,aradan dört yıl geçti,yine aynı cümle:ben bir dahaki ay bir merkeze gitmeyi düşünüyorum adet olmam için ilaç yazarmsınız dedim''bu sonuçla tüp olmaz'' dedi,,,,,,,,, E BE DOKTOR ,bir yıldır sana geliyorum bazen iyi bazen kötü çıkan sonuçlarım var elimde bir dahaki aya düşük çıkmayacağı ne malumneden içimde kalmış bir damla umut ışığını alıp götürmeye çalışıyorsun neden, neden,?
şimdi hayıta devam etsem mi diye düşünüyorum senin yüzünden,boşa mı uğraşıyorum gerçekten diyorum,,,,oğluma kardeş,eşime bir bebek daha veremediğim için kendimi suçluyorum şimdi,,,nedenler le dolu kafam........hiçbir doktor bunu bana demedi ama ben yarın ola hayrola demek istiyorum,yarın ola hayrola

SEMRAM canım arkadaşım,birgün ikinci bir bebeğim olursa bu sizin güzel temennileriniz,içten dile getirdiğiniz çoook güzel dilekleriniz sayesinde olacak ben buna inanıyorumsiz iyiki varsınız iyiki benide aranıza kabul edip bu topikte ağırlıyorsunuz,siz olmasanız ben derdimi kimlere anlatacağım,,,,birgün sayenizde sevincimi de paylaşacağım,
bunlar sana tatlım

yasemincim nasılsın canım?

çok nadir de olsa karşılaşıyoruz bak:))

bu arada BİLGİ nerde yaaa??

huuuu Bilgi hanım topikten bekleniyorsunuz!!!

evet aslında çok ta iyi oldu benim için,yapmam gereken herşeyi bırakıp buraya geldim,evde yemek te yok:))))eşime de anlatmadım daha olanları(((biraz sizinle dertleşip moral toplayıp öyle anlatırım dedim kendi kendime:))))

evet yaaa bilgicim nerdesin tatlım,sabah günaydınların olur du en azından uğrayamasan da o da yok,yokluğun farkediliyor bak,çabuk topiğe gel

ayşe ne yaptı acaba okuyorsa arada o da uğrasın,özledik yani

offfffffff offff ne denir ki şimdi?? yada nasıl denir ki..

hııhh bide doktor olacak yaaa, sen önce İNSAN OL İNSAN!!! karşındaki aylardır geliyor sana, derdini skınıtısı anlatıyor, tahliller yaptırıyor her ay bi umutla.. bide onun gözünden bak ve kendini azıcık onun yerine koy!!! bu kadının içinde ne fırtınalar kopuyor yıllardır, sen nasıl bu kadar rahat ARTIK DENEME OLMAZ diyebiliyorsun!!! boşuna demiyorlar eşeğe altın semer vursanda eşek gene eşek diye.

yasemincim bitanem, sen hayıt tohumunu iç, soğan kürüne başla, sonrada başka bi doktorun yolunu tut.. önceki tahlillerini göster, bide o yapsın bunlardan sonra.. devamında ne yaacağınıza öyle karar ver gülüm.

Rabbim Şafi ismi hürmetine san ŞİFA versin, göbeğini ve kucağını doldursun hayırlısıyla.

şu an yanımda olmanı, yanında olmayı çok isterdim. senle karşılıklı çay- kahve içmeyi sohbetin dibine vurmayı isterdim.

yok kuzum ağlama ben de ağlamıyorum en azından ağlamamaya çalışıyorum çünkü bir başlarsam susamayacağımı biliyorum

semracım bende doktordan çıktıktan sonra eve gelmeyi hiç istemedim,birileriyle buluşup kafa dağıtmayı çok istedim ama aklıma kimi getirdiysem,ya derdimden anlamıyacaktı yada çook uzaktaydıne güzel olurdu sen veya ben birbirimize yakın olsak,bir bardak çay ve muhabbetin dibine vurmak kadar güzel birşey olamazdı şimdi benim içinçoook teşekkür ederim yinede oradasın,oradasınız ve beni anlıyorsunuzeşim aradı sana yazarken,sen ne bakıyorsun o kadına dedi,pis o doktor sen canını sıkma dedi:))))tebessüm ettirdi beni yine:)))daha önceden doktor kararı vermiştik,bu aydan sonra gidip görüşelim diye,hemen ara en kısa zamana randevu al dedi,bende merkezi aradım cumartesi günü üçbuçuğa randevu versiler,bir kapıyı kapatan bir kapıyı açarmış,bakalım onlar ne diyecekler

yok kuzum ağlama ben de ağlamıyorum en azından ağlamamaya çalışıyorum çünkü bir başlarsam susamayacağımı biliyorum

flan ağlama olurmu tatlım,güzel olacak herşey senin için benim için ayşe,ebru için,tüm bekleyenler için.....benimle birlikte tahlil sonucu göstermeye gelmiş bie eş vardı,aynı anda girdik içeri,herhalde aynı durumdaydık ki yumurta kalitesi için test yapmış bayana,aynı şeyleri onlarada söyledi.bana dediklerinin aynısını.....aramızdaki tek fark neydi biliyormusun onlar rahat kırklı yaşlarının sonuna gelmişti,ama hiç evlatları yoktuflan ne kadar güzel ki bize anne diyen,bizim kanımızdan bizim canımızdan birileri var.....onlar için de içimden hep bebekleri olur inş dedim eve gelene kadarbizimde olur inş be flan ikinci kez bebişlerimiz,biz onlar kadar umutsuz değiliz öyle değil mi,,,,,onlar bom boş bir eve dönecekler bizim akşam yanağımıza öpücük konduracak delikanlılarımız var,,,,,,,,zamanı gelecek tatlım,zamanı gelecek,onlara kardeş bize yeni bir bebek,zamanı gelecek,o nazlı kızlar babalarına ve abilerine,etmediklerini bırakmıycaklar..................baba sütümü sen ısıt,annem değil,çişimi abim yaptırsın,beni babam yatırsın,abim benimle oynasın,..........bunun bir gün zamanı gelecek o yüzden ağlama olur mu,sen ağlarsan bende kendimi koyuveririm haberin olsun

Selammmmmmm ben geldim canlarııııııımmmmmm.

Yaseminiiiiiiiimm canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum...
Inşallah gün gelecek kızını kucağına aldıgın zaman gidip o doktorun suratına tükürmeni nasıl isterim bir bilsennn.
Onlar için ne kadar kolay söylemesi.. Içimden ağız dolusu küfretmek geliyo ama.....

Sen moralini yüksek tut hayatımmm lütfennn.
Bu bebek sahibi olmak ile ilgili ne mucize yaşananlarr var bir bilsenn..
Rabbim te zamanda önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun inşallah inşallah inşallah canım arkadaşım benimm

Semram canımmmm Nasılsın kuzumm inan su yaseminin doktor olayına o kadar moralim bozulduki anlatamam.
Sen nasılsın kızçeler napıyoo. Defnemmm nasıl olduu.
Bu arada nasip olursa ikinci bebişinin adı ne olacakk??

Flan canımm düşügün için cok üzüldüm rabbim tez zamanda yeniden hayılısıyla sağlıklı sıhhatli bi bebiş daha nasip etsin canımmm..

Kızlar ben accayip derecede yoğgunun malum yıl sonu işlemleri
çalışmaktan nefret ediyoruummmmmmm.
Ev hanımı olmak istiyorumm.

Geçen bizim mödürle konustum dedim ben haklarımı alarak ayrılmak istiyorum dedim.ikinci bebeği düşünüyoruz dedim.
Oda tamam söz vermiyorum ama bi konusayım dedi.
Nolur ama nolur benim için dua edin de rabbim gönlümün muradını versin inşallah cümlemizinde..

Hepinizi çok çok ama çooook öpüyorum benim mesai bitmek üzere....
Hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…