- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.121
haber vereyim dedim kan değerlerimin sonucunu aldım ve maalesef menepoz sınırının bile üstündeyim:26:ilk defa bu kadar yüksek çıkıyor.25 üstü menepoz benim 30 çıkmış,tedavi bu ay iptal sizin anlıyacağınız....15 lerdekine ben razıydım ama bu ay böyle
semracım gerçekten bende birgün buradan hamileyim diye haber verecek miyim?
ağlamıyorum,eşim arkamdan önümden suratımı asmayayım dite dolanıyor ne yapacağını şaşırdı,,,ama başım çok ağrıyor,kendimi sıkmak istemiyorum ama sıkıyorum galiba,neyse geçer bu da geçer ben yine kendimi toparlayıp yola devam derim kendimi tanıyorum çünküama şu tüp olayına hiç girmek istemiyordum,hep ona gelmeden olsun du bir bebeğim ((((tüpe gerek kalmadan,o kadar hormonu almadan kendisi gelsin di.....
Ben de ben de kalmak istiyoruuum bana da dilek dileeecnmmm yasemincim ne olur iyi ol inan ara ara girip bakıyorum senden haber var mı diye bi gün olacak ve ben yoğunluktan giremiycem bide bakıcam yasemin hamile geçmişi oku oku bitiremiycem ben inanıyorum tüp bebekse tüp bebek Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
acemiciğim herşey olacağına varıyor kuzum benim gebeliğim dün sonlandırıldı kanama başladı dr. gittik kese yapısı bozulmuş ve kan değerim çok düşmüş bana zarar vermemesi için dün hemen temizlendi bugün daha iyiyim dr.korunma vermedi belki bu biraz moralimi düzeltti hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlarım
günaydın bayanlar
flan canımmmm çok üzüldüm birtanem yaaa,doğru söylüyorsun herşey olacağına varıyor,kısmet böyleymiş tatlım sen iyi ol da bak doktor korunma vermemiş,rahimin durumu iyi demekki en kısa zamanda yine olur inş tatlım.
gül tatlım hemen bende de birşeyler mi var deyip kendine kuruntu yapma,sen daha şurada ne kadar zamandır korunmuyorsun ki:26:hele bir sene korunma ona rağmen olmazsa biraz kuruntu yaparsın oda biraz yani:)))herkes benim gibi olcak diye bir kaide yok ki...senin birşeyin yok tatlım,sen kafanı rahat tut çalışmalara da son hızla devam et bak nasıl geliyor kızının kardeşi
semram,sedam canlarım benim
sadumancım sanada çok teşekkür ederim,eski neşeme en kısa zamnada dönerim inş,gayret ediyorum inan
dün hayıt çayıma başladım yine,şimdi de elimde yudumluyorum,bu sabah erken kalkıp evi toparladım biraz sporumu yaptımadet bitiminden 7 gün sonrada soğan yapıcağım bu ay bir de,,,girmeyeceğim menepoza bu yaşta,,,işe yararlar mı bilmiyorum ama ben elimden geleni ardıma koymayacağım
doktora sonucu göstermeye gideceğim öğleden sonra,ilaç verir büyük ihtimalle,adetime göre de tüp merkezinden randevu alcam,birde onlarla konuşalım bakalım ne diyecekler,vakit daha fazla geçmeden.....gelişmeleri yazarım
yasemincim nasılsın canım?
çok nadir de olsa karşılaşıyoruz bak:))
bu arada BİLGİ nerde yaaa??
huuuu Bilgi hanım topikten bekleniyorsunuz!!!
doktora giderken tedaviye başlamıyacağını biliyordum da ''bırak artık deneme olmaz'' diyeceğini bilmiyordum
moral bozmakta üstlerine yok değil mi?AĞLAMADIM,AĞLAMIYACAĞIM.......ilk gittiğim doktor eline tahlil sonuçlarımı alıp,''tahlilleri tekrarlayalım eğer aynısı çıkarsa senin tüp bebek dahil çocuğun olmaz'' demişti,gayet rahat bir şekilde,aradan dört yıl geçti,yine aynı cümle:ben bir dahaki ay bir merkeze gitmeyi düşünüyorum adet olmam için ilaç yazarmsınız dedim''bu sonuçla tüp olmaz'' dedi,,,,,,,,, E BE DOKTOR ,bir yıldır sana geliyorum bazen iyi bazen kötü çıkan sonuçlarım var elimde bir dahaki aya düşük çıkmayacağı ne malumneden içimde kalmış bir damla umut ışığını alıp götürmeye çalışıyorsun neden, neden,?
şimdi hayıta devam etsem mi diye düşünüyorum senin yüzünden,boşa mı uğraşıyorum gerçekten diyorum,,,,oğluma kardeş,eşime bir bebek daha veremediğim için kendimi suçluyorum şimdi,,,nedenler le dolu kafam........hiçbir doktor bunu bana demedi ama ben yarın ola hayrola demek istiyorum,yarın ola hayrola
SEMRAM canım arkadaşım,birgün ikinci bir bebeğim olursa bu sizin güzel temennileriniz,içten dile getirdiğiniz çoook güzel dilekleriniz sayesinde olacak ben buna inanıyorum siz iyiki varsınız iyiki benide aranıza kabul edip bu topikte ağırlıyorsunuz,siz olmasanız ben derdimi kimlere anlatacağım,,,,birgün sayenizde sevincimi de paylaşacağım,
bunlar sana tatlım
yok kuzum ağlama ben de ağlamıyorum en azından ağlamamaya çalışıyorum çünkü bir başlarsam susamayacağımı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?