- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.141
canım yaaa.. inşallah cumartesi günü gideceğin doktor sana umut ışığı olur.. ve böyle işini baştan savma yapan kişilere de bi daha gitmezsin.semracım bende doktordan çıktıktan sonra eve gelmeyi hiç istemedim,birileriyle buluşup kafa dağıtmayı çok istedim ama aklıma kimi getirdiysem,ya derdimden anlamıyacaktı yada çook uzaktaydıne güzel olurdu sen veya ben birbirimize yakın olsak,bir bardak çay ve muhabbetin dibine vurmak kadar güzel birşey olamazdı şimdi benim için çoook teşekkür ederim yinede oradasın,oradasınız ve beni anlıyorsunuz eşim aradı sana yazarken,sen ne bakıyorsun o kadına dedi,pis o doktor sen canını sıkma dedi:))))tebessüm ettirdi beni yine:)))daha önceden doktor kararı vermiştik,bu aydan sonra gidip görüşelim diye,hemen ara en kısa zamana randevu al dedi,bende merkezi aradım cumartesi günü üçbuçuğa randevu versiler,bir kapıyı kapatan bir kapıyı açarmış,bakalım onlar ne diyecekler
Selammmmmmm ben geldim canlarııııııımmmmmm.
Yaseminiiiiiiiimm canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum...
Inşallah gün gelecek kızını kucağına aldıgın zaman gidip o doktorun suratına tükürmeni nasıl isterim bir bilsennn.
Onlar için ne kadar kolay söylemesi.. Içimden ağız dolusu küfretmek geliyo ama.....
Sen moralini yüksek tut hayatımmm lütfennn.
Bu bebek sahibi olmak ile ilgili ne mucize yaşananlarr var bir bilsenn..
Rabbim te zamanda önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun inşallah inşallah inşallah canım arkadaşım benimm
Semram canımmmmNasılsın kuzumm inan su yaseminin doktor olayına o kadar moralim bozulduki anlatamam.
Sen nasılsın kızçeler napıyoo. Defnemmm nasıl olduu.
Bu arada nasip olursa ikinci bebişinin adı ne olacakk??
Flan canımm düşügün için cok üzüldüm rabbim tez zamanda yeniden hayılısıyla sağlıklı sıhhatli bi bebiş daha nasip etsin canımmm..
Kızlar ben accayip derecede yoğgunun malum yıl sonu işlemleri
çalışmaktan nefret ediyoruummmmmmm.
Ev hanımı olmak istiyorumm.
Geçen bizim mödürle konustum dedim ben haklarımı alarak ayrılmak istiyorum dedim.ikinci bebeği düşünüyoruz dedim.
Oda tamam söz vermiyorum ama bi konusayım dedi.
Nolur ama nolur benim için dua edin de rabbim gönlümün muradını versin inşallah cümlemizinde..
Hepinizi çok çok ama çooook öpüyorum benim mesai bitmek üzere....
Hayırlı akşamlar
selammmmmmmm arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım eşimde neden ağladığımı soruyor sürekli .böyle zamanlarda kimse seni anlamıyor .ucunda ölüm yok diyorlar ölüm olmadığını bizlerde biliyoruz ama onlar idrak edemiyorlar .amannnnnnnnnnnnnn neyse lütfen üzülmeyin .bende sizler gibi zor dönemlerden geçtim ozamanlar hiç olmuyacakmış gibi geliyordu çok şükür geldi ve dört aylık oldu inşallah hayırlısıyla sizin bebişlerinizde gelicek .
Canım ne kadar sevinmiştim varya senin hamile olduğunu duyuncaacemiciğim herşey olacağına varıyor kuzum benim gebeliğim dün sonlandırıldı kanama başladı dr. gittik kese yapısı bozulmuş ve kan değerim çok düşmüş bana zarar vermemesi için dün hemen temizlendi bugün daha iyiyim dr.korunma vermedi belki bu biraz moralimi düzeltti hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlarım
Kııııııızzzzzzzzzzz al sanadoktora giderken tedaviye başlamıyacağını biliyordum da ''bırak artık deneme olmaz'' diyeceğini bilmiyordum
moral bozmakta üstlerine yok değil mi?AĞLAMADIM,AĞLAMIYACAĞIM.......ilk gittiğim doktor eline tahlil sonuçlarımı alıp,''tahlilleri tekrarlayalım eğer aynısı çıkarsa senin tüp bebek dahil çocuğun olmaz'' demişti,gayet rahat bir şekilde,aradan dört yıl geçti,yine aynı cümle:ben bir dahaki ay bir merkeze gitmeyi düşünüyorum adet olmam için ilaç yazarmsınız dedim''bu sonuçla tüp olmaz'' dedi,,,,,,,,, E BE DOKTOR ,bir yıldır sana geliyorum bazen iyi bazen kötü çıkan sonuçlarım var elimde bir dahaki aya düşük çıkmayacağı ne malumneden içimde kalmış bir damla umut ışığını alıp götürmeye çalışıyorsun neden, neden,?
şimdi hayıta devam etsem mi diye düşünüyorum senin yüzünden,boşa mı uğraşıyorum gerçekten diyorum,,,,oğluma kardeş,eşime bir bebek daha veremediğim için kendimi suçluyorum şimdi,,,nedenler le dolu kafam........hiçbir doktor bunu bana demedi ama ben yarın ola hayrola demek istiyorum,yarın ola hayrola
:
Bakııın semra arkadaşımız ne güzeel örnek vermişşselammmmmmmm arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım eşimde neden ağladığımı soruyor sürekli .böyle zamanlarda kimse seni anlamıyor .ucunda ölüm yok diyorlar ölüm olmadığını bizlerde biliyoruz ama onlar idrak edemiyorlar .amannnnnnnnnnnnnn neyse lütfen üzülmeyin .bende sizler gibi zor dönemlerden geçtim ozamanlar hiç olmuyacakmış gibi geliyordu çok şükür geldi ve dört aylık oldu inşallah hayırlısıyla sizin bebişlerinizde gelicek .
inş. cnm inş. bizimkide gelir uzun zamandır bekliyoruz bi gün gelicek inanıyorum hayırlısıyla bebeğini kucağınada aldığın günleri gör cnm
Canım ne kadar sevinmiştim varya senin hamile olduğunu duyunca
şimdi uzatıpta moralini bozmak istemem neyse canım hayırlısı diyelim en kolayından
elden bişey gelmez.
geçmiş olsun sana
Kııııııızzzzzzzzzzz al sanane ağlamasıymış bakiiiiiimmmmmm
bu drlar çok biliyor anacım o ne demekmiş öyle tüp bebek dahil olmaz diye tövbe tövbeee nerden biliyomuş
ulan ölüm döşeğindeki adama bile,bir umut diyorlar çıkıyorlarda bu herif sana niye öyle demişki
canımcııım sen bozma hiç moralini arkadaşım durumun el veriyorsa giiiittt paşa paşa başla tüpüne müpüne
denemedim ki deme,pişman olma,allah verecek de belki zora koşuyor seni,sabrını sınıyor belki arkadaşım
sen kötülere değil iyi sonuçlarına bak,ben olsam öyle yapardım.
İstemeye istemeye 4.yü vern de allahhhh böyle isteye isteye 2. vermeyen de,doktorlar değiil
Bakııın semra arkadaşımız ne güzeel örnek vermişş
maşallah canım sana da bebeklerine de
flan ağlama olurmu tatlım,güzel olacak herşey senin için benim için ayşe,ebru için,tüm bekleyenler için.....benimle birlikte tahlil sonucu göstermeye gelmiş bie eş vardı,aynı anda girdik içeri,herhalde aynı durumdaydık ki yumurta kalitesi için test yapmış bayana,aynı şeyleri onlarada söyledi.bana dediklerinin aynısını.....aramızdaki tek fark neydi biliyormusun onlar rahat kırklı yaşlarının sonuna gelmişti,ama hiç evlatları yoktuflan ne kadar güzel ki bize anne diyen,bizim kanımızdan bizim canımızdan birileri var.....onlar için de içimden hep bebekleri olur inş dedim eve gelene kadar bizimde olur inş be flan ikinci kez bebişlerimiz,biz onlar kadar umutsuz değiliz öyle değil mi,,,,,onlar bom boş bir eve dönecekler bizim akşam yanağımıza öpücük konduracak delikanlılarımız var,,,,,,,,zamanı gelecek tatlım,zamanı gelecek,onlara kardeş bize yeni bir bebek,zamanı gelecek,o nazlı kızlar babalarına ve abilerine,etmediklerini bırakmıycaklar..................baba sütümü sen ısıt,annem değil,çişimi abim yaptırsın,beni babam yatırsın,abim benimle oynasın,..........bunun bir gün zamanı gelecek o yüzden ağlama olur mu,sen ağlarsan bende kendimi koyuveririm haberin olsun
orası öyle canım oğlum 15 yaşında yemin ederim 15 senedir her yüzüne baktığımızda bende eşimde Rabbime binlerce kez şükrediyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin biliyorsunuz çok kanamam vardı bu şartlarda hamilelik çok süpriz oldu bize yeni duruma alışmaya çalışıyorum hala şaşkınım diye düşünürken o bir haftada nasıl bağlanmışım gidince çok büyük boşluk oldu haliyle ama geçecek buda geçecek hakkımızda hayırlısı buymuş Rabbim başka acı yaşatmasın hiçbirimize
orası öyle canım oğlum 15 yaşında yemin ederim 15 senedir her yüzüne baktığımızda bende eşimde Rabbime binlerce kez şükrediyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin biliyorsunuz çok kanamam vardı bu şartlarda hamilelik çok süpriz oldu bize yeni duruma alışmaya çalışıyorum hala şaşkınım diye düşünürken o bir haftada nasıl bağlanmışım gidince çok büyük boşluk oldu haliyle ama geçecek buda geçecek hakkımızda hayırlısı buymuş Rabbim başka acı yaşatmasın hiçbirimize
Canım tekraradan geçmiş olsunsemraozsoy,mommy,çiçeklara çok çok sağolun arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için Rabbim kimseye içinde bize de başka acı yaşatmasın söylerim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın toparlanacağım yine kalkacağım ayağa inşallah acısı taze daha biraz zaman geçsin daha iyi olacağım inşallah
:119::119::119::119::119::119: Güneşi sizin içi ben uyandırdımm :121::121::121::121::121::121:
Ben uzaklardayım ama size kalbimi yolladım
Hadi canlarım bi'tanelerim güzellerim uyanın artıkk :89::89::89::89::89::89:
Işte size kocamaaaaaaaaann bir günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar kızlar..bir kaçak daha geldi..ama birde müjdeyle geldim sizlerin aranızaa.. yaklaşık 3,5 aydır adetim geçmişti,son bir aydır da bulantılarım vardı ama hiç şüphelenmedim..eşimin ısrarı ile tesadüf üzerine dr a gittim..dr gebesin diyince çok şaşırdım.. 7 hafta 2 günlük dedi dr ..çok şükür kalp sesinide duydum..bir ay sonra tekrar kontrolüm var..ama çok korkuyorum sanki bişey olacakmış gibi.. karışık duygular içindeyim ..karın ve kasık ağrılarım oluyo ara ara..eşimde nazlanıyon diyo inanmıyo
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..ben 4,5 senedir uğraşıyordum..Rabbim mucizesini gönderdi..şimdi sizler için dua ediyorum....Rabbime emanet olun cümleten inşallah..
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canım nasıl sevindim,nasıl sevindim bir bilsen,hayırlısı olsun tatlım,sağ sağlim kucağına almak ta nasip olsun inşşş.ayşe ve sen hep aklımdasınız.bu sabah daha yazacaktım,ama ebru uğramadığına göre okuyamıyor da o yüzden yazmayım dedim,ama şimdi müjdeli haberini alıyorum....çok sevindim arkadaşım.darısı bize olur inş,,,,korkma inş hiçbirşey olmaz bebişine bu kadar çok teyzesi onun için güzellikler dilerken inş hiç birşeycikler olmaz,,
daha sık uğra bize gelişmeleri haber ver olur muakşam akşam nasıl mutlu oldum anlatamam ilaç gibi geldi bu haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?