2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım yaaa.. inşallah cumartesi günü gideceğin doktor sana umut ışığı olur.. ve böyle işini baştan savma yapan kişilere de bi daha gitmezsin.

canım kulaklarını çınlatmasak geleceğin yok( inşallah dualarımız dileklerimiz kabul olurda sende ev hanımı olursun artık.
biz iyi diyelim iyi olalım canım.. yasemininin durumu, flanın durumu, senin iş yoğunluğun yanında bizimkiler bişey değil.. defneye bi haller oldu bayramdan beri çocuğum 2.kez grip oldu. ama bu kez daha hafif atlatıyor çok şükür.. ilaçta vermiyorum, burnu tıkanıyor ama rahatça da çıkıyor çok şükür:)))
ben dünden beri mide bölgesinde bi ağrıyla uğraşıyorum, ara ara tansiyonum oynuyor hissediyorum, gaz sancısı filan tutuyor çok fena.dün gece periyodik bi şekilde gelen gaz sancısıyla uyandım ishal olursunda karnın burulur ya öyle bişeydi. hala da tam geçmiş değil.. Yarın kaynanamlar geliyolar.. hemen yarın başlamayız ama çarşamba banyo ve mutfak tadilata girecek.. bi süre uğrayamam, merak etmeyin olurmu..

hepinizi çooookkk öpüyorum

selammmmmmmm arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım eşimde neden ağladığımı soruyor sürekli .böyle zamanlarda kimse seni anlamıyor .ucunda ölüm yok diyorlar ölüm olmadığını bizlerde biliyoruz ama onlar idrak edemiyorlar .amannnnnnnnnnnnnn neyse lütfen üzülmeyin .bende sizler gibi zor dönemlerden geçtim ozamanlar hiç olmuyacakmış gibi geliyordu çok şükür geldi ve dört aylık oldu inşallah hayırlısıyla sizin bebişlerinizde gelicek .

inş. cnm inş. bizimkide gelir uzun zamandır bekliyoruz bi gün gelicek inanıyorum hayırlısıyla bebeğini kucağınada aldığın günleri gör cnm

Canım ne kadar sevinmiştim varya senin hamile olduğunu duyunca
şimdi uzatıpta moralini bozmak istemem neyse canım hayırlısı diyelim en kolayından
elden bişey gelmez.
geçmiş olsun sana

Kııııııızzzzzzzzzzz al sana ne ağlamasıymış bakiiiiiimmmmmm
bu drlar çok biliyor anacım o ne demekmiş öyle tüp bebek dahil olmaz diye tövbe tövbeee nerden biliyomuş
ulan ölüm döşeğindeki adama bile,bir umut diyorlar çıkıyorlarda bu herif sana niye öyle demişki
canımcııım sen bozma hiç moralini arkadaşım durumun el veriyorsa giiiittt paşa paşa başla tüpüne müpüne
denemedim ki deme,pişman olma,allah verecek de belki zora koşuyor seni,sabrını sınıyor belki arkadaşım
sen kötülere değil iyi sonuçlarına bak,ben olsam öyle yapardım.
İstemeye istemeye 4.yü vern de allahhhh böyle isteye isteye 2. vermeyen de,doktorlar değiil

Bakııın semra arkadaşımız ne güzeel örnek vermişş
maşallah canım sana da bebeklerine de

inş. cnm inş. bizimkide gelir uzun zamandır bekliyoruz bi gün gelicek inanıyorum hayırlısıyla bebeğini kucağınada aldığın günleri gör cnm

inaşallah canım hayırlısıyla gelicek bebeişleriniz.amin canım inşallah

teşekkür ederim canım

selam herkesee
ne var ne yok neler yapıyorsunuz
ben dün izinliydim evde hem dinlendim hemde oğlumla birlikte zaman geçirdim
nete bile girmedim çok güzeldi dünümüz
ayyy oğlumda artık kardeşlerini biliyor anlıyor geleceklerini
hatta nerden duymuşsa adı çağatay olsun diyor çok akıllıydı dün inaılmaz hiç üzmedi yormadı beni
sürekli kitap okuttu ve oda dinledi ara sıra oda okudu vs
şimdi ofisteyim dünü düşününce ayyy evde olsam ne güzel diyorum vallahi
kısmetse 2 ay sonra doğum iznine ayrılırım sanırım ikiz olduğu için erken alabiliyorum izni
evde oğlumla zaman geçirmek istiyorum ve doğum sonrası için oğlumu hazırlamak istiyorum
ne bileyim en azından sürekli anlatırım olacakları felan
çünkü 3 aydır kardeşi anlata anlata şimdi anladı benimsedi alıştı
anlatarak bişeyleri çözerim diye umuyorum

sağlığım ve hayatım konusuna gelince
15 haftalık olduk bende bebeklerde çok iyiyiz
hiçbi ağrım sızım vs şikayetim yok
işyerindede fazla yormuyorum kendimi ara sıra dinleniyorum felan
iyiyim keyifliyim şimdilik

geçmişi okuyamadım fırsat bulunca okuyacam inşallah herkes iyidir
öpüyorum hepinizi

orası öyle canım oğlum 15 yaşında yemin ederim 15 senedir her yüzüne baktığımızda bende eşimde Rabbime binlerce kez şükrediyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin biliyorsunuz çok kanamam vardı bu şartlarda hamilelik çok süpriz oldu bize yeni duruma alışmaya çalışıyorum hala şaşkınım diye düşünürken o bir haftada nasıl bağlanmışım gidince çok büyük boşluk oldu haliyle ama geçecek buda geçecek hakkımızda hayırlısı buymuş Rabbim başka acı yaşatmasın hiçbirimize

semraozsoy,mommy,çiçeklara çok çok sağolun arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için Rabbim kimseye içinde bize de başka acı yaşatmasın hep söylerim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın toparlanacağım yine kalkacağım ayağa inşallah acısı taze daha biraz zaman geçsin daha iyi olacağım inşallah

çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın bidahaki hamileliğindede bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve 9 ay sonra kavuşun birbirinize inş...

amin canım inşallah

:119::119::119::119::119::119: Güneşi sizin içi ben uyandırdımm :121::121::121::121::121::121:

Ben uzaklardayım ama size kalbimi yolladım

Hadi canlarım bi'tanelerim güzellerim uyanın artıkk :89::89::89::89::89::89:

Işte size kocamaaaaaaaaann bir günaydınnnnnnnn

Canım tekraradan geçmiş olsun
gene de sevinecek bişey vaar demekki hamile kalabileceğini
öğrenmiş sınamış oldun,hem düşükten sonra çok çabuk hamile kalınabiliyormuş
senin durumun özel mi bilmiyorum ama bu da bi teselli

Kııııız ne uyanmasııı o saate kalınırmı?ben 4. derse giriyom o satte bacıııımmmmm
koca danalarla uğraşıyoom

günaydın bayanlar,giremiyorum fazla yoğunum herhalde:))))yarını iple mi çekiyorum yoksa gitmekten mi korkuyorum hala karar verebilmiş değilimgelişmeleri yazarım,kendinize iyi bakın,,,,,bu arada topik 4.sayfaya düşmüş,boş bırakmayın kızlar
bilgicim,semra1 ve 2:))))mommy,saduman ve biliyorum arada ayşe girip okuyorhepinizi çok öptüm

hayırlı cumalar kızlar..bir kaçak daha geldi..ama birde müjdeyle geldim sizlerin aranızaa..yaklaşık 3,5 aydır adetim geçmişti,son bir aydır da bulantılarım vardı ama hiç şüphelenmedim..eşimin ısrarı ile tesadüf üzerine dr a gittim..dr gebesin diyince çok şaşırdım..7 hafta 2 günlük dedi dr ..çok şükür kalp sesinide duydum..bir ay sonra tekrar kontrolüm var..ama çok korkuyorum sanki bişey olacakmış gibi..karışık duygular içindeyim ..karın ve kasık ağrılarım oluyo ara ara..eşimde nazlanıyon diyo inanmıyo

Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..ben 4,5 senedir uğraşıyordum..Rabbim mucizesini gönderdi..şimdi sizler için dua ediyorum....Rabbime emanet olun cümleten inşallah..

Merhaba, ben sitede yeniyim ve başlık tam bana uyduğu için aranıza katılmak istedim... 6 yaşında bir oğlum var ve 2.cocuğu düşünüyoruz artık.... Aslında çok nettik tek çocuk konusunda bu yaza kadar.... ama bir şekilde değişti kararımız ve bakalım neler olacak önümüzdeki günlerde... 35 yaşındayım fakat hiç acelem yok ne zaman isterse gelebilir diyorum... oğlumu normal doğurdum....ve hayatta yaptığım en güzel şey olduğuna inanıyorum onu dünyaya getirmek...

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canım nasıl sevindim,nasıl sevindim bir bilsen,hayırlısı olsun tatlım,sağ sağlim kucağına almak ta nasip olsun inşşş.ayşe ve sen hep aklımdasınız.bu sabah daha yazacaktım,ama ebru uğramadığına göre okuyamıyor da o yüzden yazmayım dedim,ama şimdi müjdeli haberini alıyorum....çok sevindim arkadaşım.darısı bize olur inş,,,,korkma inş hiçbirşey olmaz bebişine bu kadar çok teyzesi onun için güzellikler dilerken inş hiç birşeycikler olmaz,,
daha sık uğra bize gelişmeleri haber ver olur muakşam akşam nasıl mutlu oldum anlatamam ilaç gibi geldi bu haber

yaseminiiiimmmm canııımm beniiiimm...Allah razı olsun güzel duaların için..kaç seneden sonra böyle bir haber alınca tedirgin oluyo insan..canııımm beniimm..dualarımdasın inşallah..inşallah senden kısa zamanda güzel haberler alıcaz yaseminiim...canım arkadaşım..adetim 3,5 ay gecikti bende hiç şüphelenmedim.çarşamba günü annem aradı kızım bi test yap rüya gördüm dedi..ben yine yapmadım..çarşamba günü göğüsten usg çekindim..eşim dedi ki gelmişken birde doğum dr na gidelim dedi belki adet söktürücü vs. verir dedi..adamı son dakikada durdurduk rica ettik sağolsun usg ye aldı birde gebesin deyince çok şaırdım..bi dualar ettim görsen dr la yardımcısınaRabbim kısa zamanda senden de böyle güzel mucize haberleri almayı nasip etsin bitaneeeemm...dualarım seninle ..uğrarım müsait oldukça..eşim bilgisayarı okula götürüyo ancak akşamları uğramaya çalışıcam canıım..Allah hepinizden razı olsun..Rabbim dualarınızı kabul eylesin..hepinizi öpüyorum canlarııımm...

ben gezmelerden geldim,hani kimsecikler uğramamış ebrunun hamileliğini kutlayacaktık ama,çalıp söyleyecek tik:118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ben sabah sabah topik ahalisini buraya toplamazmıyım şimdigelmeyenin özel mesaj kutusunda yer bırakmıyacağım haberiniz olsun,HADİ KIZLAAAAAR TOPİĞE,MUTLU HABER VAR,BİR HAMİLEMİZ DAHA VAAAAAAAAAAAAAAAR.....

FLAN VE AYŞE bizde çok yakında böyle güzel haberler vereceğiz tamam mı kızlar,bizim sıpalarda böyle güzel süprizler yapacaklar haberiniz olsun,üçümüz için de İKİZ DİLİYORUUUUUUUUUM
bilgi ve gülcüm sizde bir problem yok o yüzden disiplinli çalışmalarla en kısa zamanda güzel haberler umuyorum.....çalışın kızlar çoooook çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…