2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba arkadşlar... kaynana ve kaynbabayı postaldım, ben geldim :))

ve gelir gelmez çok güzel bi haberle karşılaştım.

EBRUCUMMMMM canım hayırlı olsun.. ne kadar güzel bi haber verdin maşallah.

ayyy 7 haftalık hee, oy maşalllah, Allah tamamına erdirsin. dARISI HAYIRLISIYLA YASEMİNE OLSUN.

semracıımmm çok teşekkür ederim canıım beniimm...Allah razı olsun..bize süpriz yaptı teyzesi..sen nasılsın canım uzun süredir görüşemedik..pek sık nete giremedim son zamanlarda..

yaseminiimm canıım beniiimm..darısı inşallah sana,ayşeye,flana ve diğer arkadaşlara inşallah canıım beniim..ben inanıyorum ki sende birgün böyle bir süpriz yaşayacaksın kısa zamanda..

hadi çekelim halayı :118::118::118::118:

ben bu topiğin en eski elemanıyım kaç sene sonra nasip oldu..Rabbim sizlerden de kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bizlere inşallah..hayırlı akşamlar canlarıımmmmm.....Allaha emanet olun cümleten..

pazar pazar uğrayan olmaz ama ben geldim
dün doktorla görüştük,pek iç açıcı konuşmadı ama içimi de karartmadı yanikeşke ilk öğrendiğinde yaptırsaydın bu takiple falan olacak iş değil dedineyse bu adetimde başlıyoruz tüp bebeğe:)))))ama benim durumumda olanlar için mini tüp bebek diye bir program var onu uygulayacaklar,daha az hormon alıcağım hem de maliyeti çok daha düşükdiğerinden bir kere deneyeceksem bundan iki kere deneyebileceğim
doktor bu uzun bir süreç dedi,birkaç ay üst üste yumurta toplayacak veya birkaç ay arayla,hormonlarım en düzgün seviyedeyken,sonra her ay topladığı(kaç tane çıkarsa artık)yumurtaları dölleyecek,eğer dondurulacak kalitedeyse donduracak ve en son biz yeter dediğimizde kaç kaliteli embriyo varsa koyacak

kesin olacak diye birşey yok bunu biliyorum,tüp bebek benim için son basamaktı,şimdi bu basamağı çıkıyorumilk önce hayırlısı olsun tabii ki deama olmazsa da(ki inş olur) iki üç yıl sınra oturup ta konuştuğumuzda keşke o zaman deneseydik belki olurdu demek istemiyoruz o yüzden bir yerlerden başlamak gerekiyor,doktorun dediği de yumurtaları bir kontör gibi düşün,bunlar sana doğuştan yükleniyorlar ve bir daha yüklenme şansın yok,kontörün bittiği zaman yapılabilecek hiçbirşey yok,bu pişmanlığı yaşamamak için artık daha fazla ertelememeye karar verdik,çünkü kontörlerim bitmek üzere
içimde tuhaf bir rahatlık var,neyin rahatlığı bilmiyorum,doktor elinden geleni yapacağını söyledi,,,,bende elimden gelen herşeyi yapıyorum,çalınması gereken her kapıyı çalıyorum,bundan sonrası benim elimde değil,kendimi yıpratmama gerek te yok diye düşünüyorum
bu belki bir aylık belkide bir yıllık yeni bir süreç ondan sonra benim için bu defter kapanıyor,tabii ki korunmayı düşünmüyorum gelirse kendi gelir yine başım üstüne ama olmazsa da hayatı zindan etmeye gerek yok...........
ocak 14 de adet olacağım ve yeni bir dönem başlıyor benim için hiç bilmediğim yeni umutların olduğu(umarım hiç hayal kırıklığım olmaz)

Amiiin canım valla böyle süpriz haberler duyunca içime bi heves,bi kıpırtı doğuyor yaa
EBRU arkadaşımız,yeni bebeğimiz hayırlı,uğurlu olsun inşallah
sağlıkla koklayasın.

Anam yumurta toplayacak toplayacak kaç kaliteli embriyo varsa koyacak haa,sen bekledin bekledin de
mini tüp bebek derken mini mini üçüzlerin olsunda gör bakalım
Ne güzel yaa en azından canım kararını vermiş,geleceğini belirlemişsin
bizimkisi bi belirsizlik içinde hala,bu ay mı öbür aymı,bu yıl mı,seneye mi,olurmu,olmazmı
hepsini allah biliyor,kararın hayırlı olsun tedavinde seni yıpratmaz
ilk denemede inşallah müjdeyi verirsin canııım

Kıııız Yasemin bak o kadar aydır yazışıyoz anam bişey recaa edeceğdiiim
senin şü üçüzlerden birini diyecektim bana şey etseeennnn
napacaaan sana da zor olur diye diyooommm

YENİ BİR YIL,YENİ UMUTLAR
HADİ İNŞALLAH,BADEM GÖZLÜ,ELMA YANAKLI,POĞAÇA AYAKLI,BAL DUDAKLI
LÜLE LÜLE SAÇLI,CIVIL CIVIL SESLİ BEBEKLERİN OLSUN CANIIIM

BENLE BİRLİKTE BEKLEYEN BÜTÜN GÜZEL KALPLİ ANNELERİN DE İNŞALLLLLAAAHHHHHHHHH

Merhaba arkadaşlar.benim 4 yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım 1 yıldır 2. çocugu istiyoruz maalesef olmadı bu hafta dr a gittim klomen ve yumurta takibi verdi..bakalım bundan sonra nasıl olacak..bekle bekle bebişim gelmiyoooo .yalnız olmadığımı hissetmek ve güzel haberleriniz umut verdi bana

gülcüm ağzından bal damlıyor tatlımayyyyyyyyyyyyy bütün güzel dileklerine canı gönülden katılıyorumüçüz kısmına,al yanaklı bal dudaklı poğaça ayaklı kısmına ise bittim resmeninş diyorum tüm isteyenler için,senin için ,ayşe, falan,bilgi için ve kendim için.......2012 hepimize uğurlu gelir inşsenin bebişte biran önce annesine merhaba der umarımhayır yani benim üçüzde olsa kimseye vermek gibi bir niyetim yok tadört yıldan sonra hepsi benim yani bilemiyorumo yüzden seninki biran önce gelsin bence
merhaba canım,inş bebeğin seni daha fazla bekletmez,annesini üzmeden gelirherhangi bir sorun yoksa stres yapma,daha rahat olmaya çalış çünkü stres kadar bu işe mani olan başka birşey yok tatlım,

canım ben bebişi yapmasamda işim çok stresli zaten ama hemen olsun istiyom acaba aranızda klomen kullanan varmı ?? Nekadar sürede olacak bebişimm..birinci kendiliğinden olmuştu bu nie böle oldu anlamadım zaten

haftaya güzel başlamak böyle bişey işte...

yaseminiim canım benim, yazılarını okurken içim öyle kıpır kıpır oldu ki.. bunları yazarken yüzümde hala tebessüm var:) inşallah seninde için her zaman kıpır kıpır olur ve Allah'ın izniyle yüzünden gülücükler eksik olmaz.
2012 yılı sana hayırlı kapılar açsın, göbeğini ve sonra da kucağını doldursun.. sen nasıl istiyosan ikiz, üçüz..
öyle mutlu oldumki şimdi mutluluktan ne yazacağımı bilemiyorum..
çıktığın yol hayırlı olsun canım arkadaşım, yolun sonundaki ışık en kısa zamanda seni bulsun.

Selaaaammmmmmm ben geldimmm
Hatunlar nasışsınız bakalım.

Ebruuuuuuuuuuuuuu canım nasılll sevindim anlatamam canımm yaaa Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inşallah.

Yasemin canımm seninnadına çokk ama çooookkkkk sevindim canım arkadasımm
Hadi bakalım ikiz istiyom ikiz istiyom diye diye getirtcen ikizleri inşallah sağlıklı sıhhatlii..

Semram canımm Sen nasılsın defnem nasıl iyice ağırlaşmışsındır artık malum son iki ay.
Sende inşallah sağ salim al bebeni kucağına.

Güll hayatım senin çalışmalar nasıl gidiyii.
Kaygana hala sende mi??

Kızlar ben accayip yoğunum fazla giremiyorum
girsemde okuyup çıkıyorum hemen.
Mazur görüverin bemi

Bu arada benimde geri sayım başladı bakalım yine..
Hakkımızda hayırlısı olsunn..

öptüm hepinizi

:)) BİLGİCİM MERHABA CANIM

beni görmen lazım, ayak bileklerim şişmeye başladı diye çoğunlukla ayakları uzatıp oturuyorum ama sonra kalkması bi dert:))) yambul yumbul o yana dön bu yana dön öyle kalkıyorum.. bi kaç gündür de kasık ağrılarım var
Defne hım hım yine.. burnu akıyo, biraz biraz öksürüyo.. sabah bal zencefil verdim, gece de sırtına göğsüne havlu koyuyorum inşallah çabucak düzelir yılbaşına kadar
uzuuuuuuuunn bi süredir de usgye girmedim, bebişimi çok özledim.. şimdi yıl sonu randevularda dolmuştur diye, çarşamba eşim izinliyken özele gidip görmek istiyorum.

geçen misafirlikte makas-bıçak koymuşlar bıçağa oturmuşum Erkek demekmiş, bide yüzük çevirdiler onda da Erkek çıktı, hemde artık şu cinsiyet işini kesinleştirelim diye de çok merak ediyorum kuzumu.

battaniye örmeye başlamıştım yeşil beyaz araya da pembe filan, erkek se hiç pembeye bulaşmayım:)))))

ama sevindiğim bişey varki 2 haftadır kilomu kontrol altında tutuyorum. yoksa bu 2 haftada kesin 1.5-2 kilo alırdım.

öpüyorum tatlım, bu yoğunlukta bizleri unutmadığı içinde bunlar sana

Son düzenleme:
semram canım arkadaşım,ağlattın benigözümden yaş akarken yüzümde tebessüm var:))))yola sizin gibi arkadaşlarla çıkmak çok güzel,ailem bile bu kadar destek olmadısonu her ne olursa olsun bunu denemek istiyorum,ben bunu kimseye anlatamadım anlatmayacağım da artık,delimisin sen bir çocuğun var,bebel bebek diye kendini paralıyorsun diyorlar(maalesef annem dahilgerçi o çok hormon aldığımı düşünüp bana birşey olmasından korkuyor da)ben kendimi paralamadım ki,elbet hayal kırıklıklarım oldu ama çok ta duygularla hareket ettiğimi düşünmüyorum,,,,çok şükür bir evladım var,beş sene sonra ikinci olmadı dediğimde şu da varmış denediniz mi,bu yolu denediniz mi diye sormuyacakmı şimdi karşı çıkanlarben sadece kendim ve eşim için bir tek pürüz kalmasın istiyorum,çünkü biz çocukları çok seviyoruz...olmayabileceği her an aklımda,dün biri bu kadar koşturuyorsun ya hayırsız olursa ya bilmem ne olursa diye birsürü şey söylediya ben hiçbirşeye müdahele etmiyorum ki,ilim denen birşey var ben bundan yararlanıyorum,olursa olur olmazsa da kendime birşey yapacak değilim yaniçok canım sıkıldı velhasıl,ama siz bana o kadar destek oluyorsunuz ki buradao kadar güzel dileklerde bulunuyorsunuz kiO YÜZDEN YOLA SİZİN GİBİ ARKADAŞLARLA ÇIKMAK ÇOK GÜZEL,çok ama çooook teşekkür ederim desteğiniz için2012 sanada güzellikler getirsin eşine,defnene,bebişinesağlıkla kucağına al,mutluluk bereket getirsin miniğin sana

Son düzenleme:
o gözünden akan yaşlar bundan sonra hep sevinç gözyaşları olsun...

inan akllımdan hiç çıkmıyorsun, birinin hamile haberini aldığımda ilk aklıma gelen sen oluyorsun.. Allah biliyor

etraf herşeyi der güzelim, bebeğin olur aaa çok erken değilmiydi derler, olmaz niye yapmıyosunuz olmuyomu derler...

annem hamileliğime nasıl çok sevindiyse, eşimin tarafı da bi o kadar uzak yaklaştı (büyük görümcem hariç)

o yüzden kimseyi tınlama..

zaten sen bu zamana kadar milleti tınlasaydın, gerçekten şuan bi çöküntü içinde olurdun.. senin yapını çok seviyorum ben MAŞALLAH

Rabbim yardımcın olsun.

Semram yaa bak ben ecrine bağışıklık sistemini güçlndirmesi için bitkisel bi şurup veriyorum (doktorumuz tavsiye etmişti)
istersen eve gideince adını yazayım sende başla defneye ondan.
Hiç bi zararı yan etkisi yok.
Bi dene kuzum yaaaa. Defne'me iyi gelir şifa olur inşallah..
Arı poleni falan var içinde.

Sana gelince hadi bakam git gelde şu cinsiyet kesinleşsin atrık yaa.bzlerde meraklardayız ama bana sanki kız gibi geliyo yada ben kendim kız istiyorum diye öyle geliyo Tabi herşeyden önce sağlıklı sıhhatli.

Yaseminim canım arkadaşım bence sen iyisini yapıyosun
tadir allah'ımdan ise tekbir senden demişler.
Yarın öbür gün keşke sunuda deneseydik dememek için elinden geleni yapıyosun canım.
Rabbim hakkında hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah.

Evet hayatım benim geri syım başladı geçen ay 29 unda hastalanmıstım 4 gün gecikmeli olarak. Bu ay da 3-4 gün geç geleceğini düşünürsek ocak 1-2 gibi hastalanmam lazım.
Bu ay fazla bi çalışma yapamadık ama bakalım.
Ya tutturduysak hesabı beklemedeyiz

Umarım bu ay gelir bizim minik yoksa korkarım yine ertelemk zorunda kalıcaz biz bu işi

ne ertelemesi bilgi hıı yok öyle bişi olsa da devam olmasa daşaka şakainş güzel bir yeni yıl süprizi olur sanaayyyyyyyyyyy ne güzel olur,heyecan yaptım şimdiçok çalışmamız lazım diyoruz da şimdiye kadar öğrendiğimiz tecrübelere göre çok çalışmaya bakmıyor o değil mi kuzucuğumyoksa o filmlerde ilk denemede kimse hamile kalamazdızaten bende bir filmde oynamayı düşünüyorum hamile kalmak için e o zaman beraber sayalım yeni yıl konseptinede uygun olsun

SEM RAAAAAA bak benim içimden de kız geçiyor nedendir bilmem,yukarıda da bebişin için dileklerimi kızın diye yazacaktım sonra cinsiyeti kesin değil diye aklıma geldisen de iki kız annesi olabilirsin dikkat etama gönlüne göre olsun,benim gözüm kızlarda ya ondan öyle geliyor olabilir:))))))))
ahhhh defne yaa,kuşum neden bu kadar hasta oluyor kibilgimin dediği gibi vitamin falan kullansan,destek olur gerçekten,her hastalıkta yemek yemedikleri içingeçmiş olsun tatlım,ben gidip oğlumu okuldan alayım bakalım günü nasıl geçmiş,ben si

Yaseminciiiim allah gönlüne göre versin canım,hadi hayırlısı 3üz 5iz
o kadar bekledin,istedin allah evinizi şenlendirsinama ben gene de çok korkarım bu 3üz olayından yaa
ben almayiim,alana da mani olmayimm allah duysun sesimi 1 tanecik istiyom bennn
Bu arada sen takma o konuşanları da aynen senin gibi düşünüyorum bebek isteyip de olmayanlar için
bunu bulmuşlar insanların faydasına sunmuşlar,niye denemeyesin bu hayırsız olan evlatlar hep çok istenen zorla doğurulanlar mı ne alaka,allah gönlüne göre verisn canım
ben sırf böyle laflar yüzünden çok dillendirmiyorum bu isteğimi düşünmüyomusunuz diyenlere düşünüyoruz da bakalım falan diyorum uzatmıyorum lafı,herkes bişey söylüyor yoksa...

Turkuvaz canım ben de ilk hamileliğimde klomen kullanmıştım,o ay değil ama bi sonraki ay hamiş kalmıştım
bunda da kullanmayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyim kendiliğinden olsun diyorum kararsızım yani
dr verse daha iyi.ben de gitmedim dr.a bis orunum yok benim sadece takıntı yaptığım için olmuyor.

Çiçek kaygana gitii canım işte elimziden geldiği kadar çalıştık
bu ay bakalım benim de ben de 1-2 ocak gibi adet bekliyorum bakalım hayırlısı,gelmez inşallah

Pollyannacıım
bi arkadaşım var burda benim bahsetmişimdir en büyüğü 3 yaşında şimdi bitane daha bekliyor yani araları hep birer yaş
olacak 3.ye hamile,az önce faceden yazmış 31 haftalık ve -2 kilodaymış almamış üstüne vermiş:44::44:
ben ne deyim yaaaa,ben ilkinde doğuma 85 kiloyla gitmiştiiiimmm :18::18::18:18 kilo almıştım
heyyy gidi

BİLGİCİM ve YASEMİNCİM ilginize teşekkürler canlarım..

Defneye vitamin takviyesi yapyordum ama reflü ilaçlarına başladığımızdan beri vermiyorum, çocuk gün içinde 3-4 kez ilaç içiyor zaten((
marnys junor diye bi vitamini var arı sütlü, çokda severek içiyordu..
geçen kış boyu bu kadar hasta olmamıştı, şimdi daha kışın başında 2.kez hasta(
haftaya çarşamba kontrolü var, ilaçları bitiyor.. korkum ilaçlar bitince eskiye dönmesi Allah'ım yardım et, korktuğumu başıma verme. AMİN

bizim kızda da var ama!! gece üstünü açar, açtığı yetmezmiş gibi kalkar yatağa ters yatar.. sonra misafir gelsin veya biz gidelim rahat durmaz tüm hünerlerini sergiler.. e böyle olunca da nazar değiyor( bi türlü kuyruğu doğrulmuyor yavrumun.

şükür şimdi ilaçlar sayesinde kusamsı durdu ama kilo alması da yok.. gram kilo almadı aynı sayıyor yerinde...
kusmasında artık, kiloyu elbet alır hayırlısıyla

amanııııınnnn one öyle yaaaa... ben hiç vermedim habire aldım habire aldım:))) bu kez bulantı kusma da olmadı, yedimde yedim.. amaaaa şeker sınırda çıkınca, boğazıma: sen hele bi dur bakiiimm dedim:))) o gün bugündür 200 gram aldım:) doğuma 2 ay 1 hafta kaldı.. o zamana kadar en fazla 3 kilo filan alırsam çok iyi olur. kızımda 13 kilo almıştım, inşallah bunda da son öyle olur.

ha birde Defnenin sık hastalanmasının sebebi olabilirmi bilmiyorum ama doktor portakal mandalina gibi asitli meyveleri yedirip içirme demişti. o yüzden bunları yiyemiyor yavrum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…