- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.161
Amiiin canım valla böyle süpriz haberler duyunca içime bi heves,bi kıpırtı doğuyor yaaben gezmelerden geldim,hani kimsecikler uğramamış ebrunun hamileliğini kutlayacaktık ama,çalıp söyleyecek tik:118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::
ben sabah sabah topik ahalisini buraya toplamazmıyım şimdigelmeyenin özel mesaj kutusunda yer bırakmıyacağım haberiniz olsun,HADİ KIZLAAAAAR TOPİĞE,MUTLU HABER VAR,BİR HAMİLEMİZ DAHA VAAAAAAAAAAAAAAAR.....
FLAN VE AYŞE bizde çok yakında böyle güzel haberler vereceğiz tamam mı kızlar,bizim sıpalarda böyle güzel süprizler yapacaklar haberiniz olsun,üçümüz için de İKİZ DİLİYORUUUUUUUUUM:
bilgi ve gülcüm sizde bir problem yok o yüzden disiplinli çalışmalarla en kısa zamanda güzel haberler umuyorum.....çalışın kızlar çoooook çalışın:
Anam yumurta toplayacak toplayacak kaç kaliteli embriyo varsa koyacak haa,sen bekledin bekledin depazar pazar uğrayan olmaz ama ben geldim
dün doktorla görüştük,pek iç açıcı konuşmadı ama içimi de karartmadı yanikeşke ilk öğrendiğinde yaptırsaydın bu takiple falan olacak iş değil dedi neyse bu adetimde başlıyoruz tüp bebeğe:)))))ama benim durumumda olanlar için mini tüp bebek diye bir program var onu uygulayacaklar,daha az hormon alıcağım hem de maliyeti çok daha düşük diğerinden bir kere deneyeceksem bundan iki kere deneyebileceğim
doktor bu uzun bir süreç dedi,birkaç ay üst üste yumurta toplayacak veya birkaç ay arayla,hormonlarım en düzgün seviyedeyken,sonra her ay topladığı(kaç tane çıkarsa artık)yumurtaları dölleyecek,eğer dondurulacak kalitedeyse donduracak ve en son biz yeter dediğimizde kaç kaliteli embriyo varsa koyacak
kesin olacak diye birşey yok bunu biliyorum,tüp bebek benim için son basamaktı,şimdi bu basamağı çıkıyorumilk önce hayırlısı olsun tabii ki de ama olmazsa da(ki inş olur) iki üç yıl sınra oturup ta konuştuğumuzda keşke o zaman deneseydik belki olurdu demek istemiyoruz o yüzden bir yerlerden başlamak gerekiyor,doktorun dediği de yumurtaları bir kontör gibi düşün,bunlar sana doğuştan yükleniyorlar ve bir daha yüklenme şansın yok,kontörün bittiği zaman yapılabilecek hiçbirşey yok,bu pişmanlığı yaşamamak için artık daha fazla ertelememeye karar verdik,çünkü kontörlerim bitmek üzere
içimde tuhaf bir rahatlık var,neyin rahatlığı bilmiyorum,doktor elinden geleni yapacağını söyledi,,,,bende elimden gelen herşeyi yapıyorum,çalınması gereken her kapıyı çalıyorum,bundan sonrası benim elimde değil,kendimi yıpratmama gerek te yok diye düşünüyorum
bu belki bir aylık belkide bir yıllık yeni bir süreç ondan sonra benim için bu defter kapanıyor,tabii ki korunmayı düşünmüyorum gelirse kendi gelir yine başım üstüne ama olmazsa da hayatı zindan etmeye gerek yok...........
ocak 14 de adet olacağım ve yeni bir dönem başlıyor benim için hiç bilmediğim yeni umutların olduğu(umarım hiç hayal kırıklığım olmaz)
gülcüm ağzından bal damlıyor tatlımAmiiin canım valla böyle süpriz haberler duyunca içime bi heves,bi kıpırtı doğuyor yaa
EBRU arkadaşımız,yeni bebeğimiz hayırlı,uğurlu olsun inşallah
sağlıkla koklayasın.
Anam yumurta toplayacak toplayacak kaç kaliteli embriyo varsa koyacak haa,sen bekledin bekledin de
mini tüp bebek derken mini mini üçüzlerin olsunda gör bakalım
Ne güzel yaa en azından canım kararını vermiş,geleceğini belirlemişsin
bizimkisi bi belirsizlik içinde hala,bu ay mı öbür aymı,bu yıl mı,seneye mi,olurmu,olmazmı
hepsini allah biliyor,kararın hayırlı olsun tedavinde seni yıpratmaz
ilk denemede inşallah müjdeyi verirsin canııım
Kıııız Yasemin bak o kadar aydır yazışıyoz anam bişey recaa edeceğdiiim
senin şü üçüzlerden birini diyecektim bana şey etseeennnn
napacaaan sana da zor olur diye diyooommm
YENİ BİR YIL,YENİ UMUTLAR
HADİ İNŞALLAH,BADEM GÖZLÜ,ELMA YANAKLI,POĞAÇA AYAKLI,BAL DUDAKLI
LÜLE LÜLE SAÇLI,CIVIL CIVIL SESLİ BEBEKLERİN OLSUN CANIIIM
BENLE BİRLİKTE BEKLEYEN BÜTÜN GÜZEL KALPLİ ANNELERİN DE İNŞALLLLLAAAHHHHHHHHH
merhaba canım,inş bebeğin seni daha fazla bekletmez,annesini üzmeden gelirMerhaba arkadaşlar.benim 4 yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım 1 yıldır 2. çocugu istiyoruz maalesef olmadıbu hafta dr a gittim klomen ve yumurta takibi verdi..bakalım bundan sonra nasıl olacak..bekle bekle bebişim gelmiyoooo .yalnız olmadığımı hissetmek ve güzel haberleriniz umut verdi bana
canım ben bebişi yapmasamda işim çok stresli zaten ama hemen olsun istiyom acaba aranızda klomen kullanan varmı ?? Nekadar sürede olacak bebişimm..birinci kendiliğinden olmuştu bu nie böle oldu anlamadım zatengülcüm ağzından bal damlıyor tatlımayyyyyyyyyyyyy bütün güzel dileklerine canı gönülden katılıyorum üçüz kısmına,al yanaklı bal dudaklı poğaça ayaklı kısmına ise bittim resmen inş diyorum tüm isteyenler için,senin için ,ayşe, falan,bilgi için ve kendim için.......2012 hepimize uğurlu gelir inş senin bebişte biran önce annesine merhaba der umarım hayır yani benim üçüzde olsa kimseye vermek gibi bir niyetim yok ta dört yıldan sonra hepsi benim yani bilemiyorum o yüzden seninki biran önce gelsin bence
Merhaba canım,inş bebeğin seni daha fazla bekletmez,annesini üzmeden gelirherhangi bir sorun yoksa stres yapma,daha rahat olmaya çalış çünkü stres kadar bu işe mani olan başka birşey yok tatlım,
pazar pazar uğrayan olmaz ama ben geldim
dün doktorla görüştük,pek iç açıcı konuşmadı ama içimi de karartmadı yanikeşke ilk öğrendiğinde yaptırsaydın bu takiple falan olacak iş değil dedi neyse bu adetimde başlıyoruz tüp bebeğe:)))))ama benim durumumda olanlar için mini tüp bebek diye bir program var onu uygulayacaklar,daha az hormon alıcağım hem de maliyeti çok daha düşük diğerinden bir kere deneyeceksem bundan iki kere deneyebileceğim
doktor bu uzun bir süreç dedi,birkaç ay üst üste yumurta toplayacak veya birkaç ay arayla,hormonlarım en düzgün seviyedeyken,sonra her ay topladığı(kaç tane çıkarsa artık)yumurtaları dölleyecek,eğer dondurulacak kalitedeyse donduracak ve en son biz yeter dediğimizde kaç kaliteli embriyo varsa koyacak
kesin olacak diye birşey yok bunu biliyorum,tüp bebek benim için son basamaktı,şimdi bu basamağı çıkıyorumilk önce hayırlısı olsun tabii ki de ama olmazsa da(ki inş olur) iki üç yıl sınra oturup ta konuştuğumuzda keşke o zaman deneseydik belki olurdu demek istemiyoruz o yüzden bir yerlerden başlamak gerekiyor,doktorun dediği de yumurtaları bir kontör gibi düşün,bunlar sana doğuştan yükleniyorlar ve bir daha yüklenme şansın yok,kontörün bittiği zaman yapılabilecek hiçbirşey yok,bu pişmanlığı yaşamamak için artık daha fazla ertelememeye karar verdik,çünkü kontörlerim bitmek üzere
içimde tuhaf bir rahatlık var,neyin rahatlığı bilmiyorum,doktor elinden geleni yapacağını söyledi,,,,bende elimden gelen herşeyi yapıyorum,çalınması gereken her kapıyı çalıyorum,bundan sonrası benim elimde değil,kendimi yıpratmama gerek te yok diye düşünüyorum
bu belki bir aylık belkide bir yıllık yeni bir süreç ondan sonra benim için bu defter kapanıyor,tabii ki korunmayı düşünmüyorum gelirse kendi gelir yine başım üstüne ama olmazsa da hayatı zindan etmeye gerek yok...........
ocak 14 de adet olacağım ve yeni bir dönem başlıyor benim için hiç bilmediğim yeni umutların olduğu(umarım hiç hayal kırıklığım olmaz)
semram canım arkadaşım,ağlattın benihaftaya güzel başlamak böyle bişey işte...
yaseminiim canım benim, yazılarını okurken içim öyle kıpır kıpır oldu ki.. bunları yazarken yüzümde hala tebessüm var:) inşallah seninde için her zaman kıpır kıpır olur ve Allah'ın izniyle yüzünden gülücükler eksik olmaz.
2012 yılı sana hayırlı kapılar açsın, göbeğini ve sonra da kucağını doldursun.. sen nasıl istiyosan ikiz, üçüz..
öyle mutlu oldumki şimdi mutluluktan ne yazacağımı bilemiyorum..
çıktığın yol hayırlı olsun canım arkadaşım, yolun sonundaki ışık en kısa zamanda seni bulsun.
Selaaaammmmmmm ben geldimmm
Hatunlar nasışsınız bakalım.
Ebruuuuuuuuuuuuuu canım nasılll sevindim anlatamam canımm yaaaRabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inşallah.
Yasemin canımm seninnadına çokk ama çooookkkkk sevindim canım arkadasımm
Hadi bakalım ikiz istiyom ikiz istiyom diye diye getirtcen ikizleri inşallah sağlıklı sıhhatlii..
Hakkımızda hayırlısı olsunn..
bilgim çok teşekkür ederim,yukarda da dedim sizin gibi arkadaşlarla yola çıkmak güzel,bana çoook destek oldunuzumarım güzel haberler de vermek kısmet olur
geri sayım başladı demişsin:26:kaç gün kaldı hatun,hadi çoook güzel haberler ver bizeherşey gönlünce olsun arkadaşım,bir an önce hamile kal vede işten tüm haklarını alarak ayrıl,
öptüm hepinizi
Semram yaa bak ben ecrine bağışıklık sistemini güçlndirmesi için bitkisel bi şurup veriyorum (doktorumuz tavsiye etmişti)
istersen eve gideince adını yazayım sende başla defneye ondan.
Hiç bi zararı yan etkisi yok.
Bi dene kuzum yaaaa. Defne'me iyi gelir şifa olur inşallah..
Arı poleni falan var içinde.
Sana gelince hadi bakam git gelde şu cinsiyet kesinleşsin atrık yaa.bzlerde meraklardayız ama bana sanki kız gibi geliyo yada ben kendim kız istiyorum diye öyle geliyoTabi herşeyden önce sağlıklı sıhhatli.
Yaseminim canım arkadaşım bence sen iyisini yapıyosun
tadir allah'ımdan ise tekbir senden demişler.
Yarın öbür gün keşke sunuda deneseydik dememek için elinden geleni yapıyosun canım.
Rabbim hakkında hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah.
Evet hayatım benim geri syım başladı geçen ay 29 unda hastalanmıstım 4 gün gecikmeli olarak. Bu ay da 3-4 gün geç geleceğini düşünürsek ocak 1-2 gibi hastalanmam lazım.
Bu ay fazla bi çalışma yapamadık ama bakalım.
Ya tutturduysak hesabı beklemedeyiz
Umarım bu ay gelir bizim minik yoksa korkarım yine ertelemk zorunda kalıcaz biz bu işi
Yaseminciiiim allah gönlüne göre versin canım,hadi hayırlısı 3üz 5iz
o kadar bekledin,istedin allah evinizi şenlendirsinama ben gene de çok korkarım bu 3üz olayından yaa
ben almayiim,alana da mani olmayimm allah duysun sesimi 1 tanecik istiyom bennn
Bu arada sen takma o konuşanları da aynen senin gibi düşünüyorum bebek isteyip de olmayanlar için
bunu bulmuşlar insanların faydasına sunmuşlar,niye denemeyesin bu hayırsız olan evlatlar hep çok istenen zorla doğurulanlar mı ne alaka,allah gönlüne göre verisn canım
ben sırf böyle laflar yüzünden çok dillendirmiyorum bu isteğimi düşünmüyomusunuz diyenlere düşünüyoruz da bakalım falan diyorum uzatmıyorum lafı,herkes bişey söylüyor yoksa...
Turkuvaz canım ben de ilk hamileliğimde klomen kullanmıştım,o ay değil ama bi sonraki ay hamiş kalmıştım
bunda da kullanmayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyim kendiliğinden olsun diyorum kararsızım yani
dr verse daha iyi.ben de gitmedim dr.a bis orunum yok benim sadece takıntı yaptığım için olmuyor.
Çiçek kaygana gitii canım işte elimziden geldiği kadar çalıştık
bu ay bakalım benim de ben de 1-2 ocak gibi adet bekliyorum bakalım hayırlısı,gelmez inşallah
Pollyannacıım
bi arkadaşım var burda benim bahsetmişimdir en büyüğü 3 yaşında şimdi bitane daha bekliyor yani araları hep birer yaş
olacak 3.ye hamile,az önce faceden yazmış 31 haftalık ve -2 kilodaymış almamış üstüne vermiş:44::44:
ben ne deyim yaaaa,ben ilkinde doğuma 85 kiloyla gitmiştiiiimmm :18::18::18:18 kilo almıştım
heyyy gidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?