- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.181
İlaçlar fayda etti demek,iyi bariha birde Defnenin sık hastalanmasının sebebi olabilirmi bilmiyorum ama doktor portakal mandalina gibi asitli meyveleri yedirip içirme demişti. o yüzden bunları yiyemiyor yavrum((
Canım tekrardan hayırlı olsun gebeliğin...sağlıkla gelsin inşallahselam kızlaaar....bilgicim ve mommy cim ( kusura bakma canım adını bilemedim)çok teşekkür ederim canlarıım beniiim...Rabbim sizinde dileklerinizi kabul eylesin inşallah..
yaseminiiiiiiiiiiimmmm canıııımmm senin adına çok sevindim..inşallah bu tedavin hayırlı sonuçlar verir..bir iki aya kadar güzel haberlerinin müjdesini alırız canım beniim..dualarım seninle inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun yaseminim..
nasılsınız kızlaaarr...semraaa geçmiş olsun defneye..inşallah kısa zamanda atlatır canım..bende 2-3 gündür hastayım..sesim kısıldı bugün iyiyim çok şükür...
hepiniz Allaha emanet olun canlarııımm...
sağol Gülcüm, çok şükür ilaçlar fayda etti, inşallah bırakınca eskiye dönmez.İlaçlar fayda etti demek,iyi bari
ama daha ne zaman başladın ilaçlara 1 ay falan oldu sanırımda
zaten senin minnoş düzenli kilo alıyormu?bizimki aylardır yerinde sayıyor
boya veriyor biraz o kadar.
Canım tekrardan hayırlı olsun gebeliğin...sağlıkla gelsin inşallah
bu arada eşine de nazını cazını iyice yap baksana yapmadan yaptı diyomuş madem
sende vur ateşi çıksın o zaman
günaydınn kızlar ben bu sabah kırmızı kartı yedimmmm
Allah'ım başka dert vermesin ama moralim çook bozulduu
slm kızlar bu sıteye cok gırerdımde sımdı kısmet oldu kayıt olmak..benımde 4 yasında oglum var.sımdı 24 haftalık gebeyım.oglan dedı doktor ıkı oglan annesı olacam yanı.allahım tum ısteyenlere nasıp etsın..
ay ay ne güzel haberler aldım hayırlı olsn ebrucum ve yasemincim allah tamamına erdirsin yasmin millete bakma sen onlar hep bişey bulurlar söyleyecek
semra momy çiçek lara............ Hepinizi kocaman öptm
sedacım hoşgeldin tatlım,teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı desteğiniz için,sonu da güzel olur inşay ay ne güzel haberler aldım hayırlı olsn ebrucum ve yasemincim Allah tamamına erdirsin yasmin millete bakma sen onlar hep bişey bulurlar söyleyecek
semra momy çiçek lara............ hepinizi kocaman öptm
Canımmmmmmmmmmmmmm çok sağolasın nasılsın tosunlar nasıl inşallah herşey yolundadır tatlımm
Kızlar günaydınlarrrrrrrrrr
öpüyorum hepinizi
inşallah jepiniz iyisiniz..
Bugün çok işim var çoooookkkkkkkkk
sedacım hoşgeldin tatlım,teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı desteğiniz için,sonu da güzel olur inşsen nasılsın tatlım bebiş nasıl,büyümüştür bayağı,zor oluyormu anlatsana biraz
kolay gelsin bilgicim,bende öptüm seni tatlım,bir gün denk getirip tanışalım be gülüm ikimizde aynı şehirde
aklıma geldi bugün FERHAT arada girip okuyormusun acaba nasılsın?bebeğin kocaman olmuştur,okuyorsan arada ses ver tatlım
Günaydıııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli..
önceki gece wcye gittiğimde hafif bi lekelenme gördüm :44: ilk başta çok korkmadım olağan bişeydir diye:26:..eşime söyledim ağır bi işmi yaptın dedi, yok dedim.. sonra gece de ara yokladım hala vardı.. neyse sabah oldu kalktım bi baktımki koyu kırmızı az bi pıhtı( hemen eşimi kaldırdım lekelenmem artıyor hadi hastaneye gidelim dedim ve gittik.. çok şükür herşey yolundaymış.. zaten bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama ne olur ne olmaz gidelim dedik. usg ve nst de bişey çıkmadı. doktor içerde kalan bi kalıntıyı atıyor olabileceğimi söyledi.
bu gece de lekelenmem bitti gibi çok şükür.
cinsiyetini kesinleştirdik, Yaradana şükürler olsun bi kızım daha geliyor:)Hayırlı bi evlat olsun inşallah. Darısı YASEMİN AYŞE BİLGİ GÜL SADUMAN ve FLANa olsun
bizden haberler böyle güzeller...
çok sağol canım, teşekkürler.oh canım bir şey olmamasına sevindim hayırlısı canım benim
selam kızlarr
nasılsınız herkesin keyfi yerindedir umarım
ben birkaç gündür bel ağrısıyla uğraşıyorum kilolar artıyor göbeğim büyüyo ondandır herhalde
kızlarr bizde cinsiyetlerini öğrendik ikizlerin ikiside kız göründü şimdilik,bir sonraki kontrolde iyice kesinleşirmiş..
ayy çokgarip oldumevde oğlum vardı hiç kız düşünememiştim yani bir kız bebeği nasıl olur nasıl annelik yapılır ay çok tuhafım yaa
ayyy 1 oğlum vardı şimdi ikide kızım olacak..
sağlıcakla doğsunlar inşallah ..
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
polyanna sevindim herşeyin yolunda olmasına,çiçeklara,saduman,acemiera diğer tüm arkadalar görüşmek üzere
selam kızlarr
ben birkaç gündür bel ağrısıyla uğraşıyorum kilolar artıyor göbeğim büyüyo ondandır herhalde
kızlarr bizde cinsiyetlerini öğrendik ikizlerin ikiside kız göründü şimdilik,bir sonraki kontrolde iyice kesinleşirmiş..
ayy çokgarip oldumevde oğlum vardı hiç kız düşünememiştim yani bir kız bebeği nasıl olur nasıl annelik yapılır ay çok tuhafım yaa
polyanna sevindim herşeyin yolunda olmasına,çiçeklara,saduman,acemiera diğer tüm arkadalar görüşmek üzere
Canım kırmızı kartına da hayırlı olsun,hoş gelmiiiş beş gitmişgünaydınn kızlar ben bu sabah kırmızı kartı yedimmmm
Allah'ım başka dert vermesin ama moralim çook bozulduu
Ohhh hadi maşallah sağlıkla gelsin oğluşuuunslm kızlar bu sıteye cok gırerdımde sımdı kısmet oldu kayıt olmak..benımde 4 yasında oglum var.sımdı 24 haftalık gebeyım.oglan dedı doktor ıkı oglan annesı olacam yanı.allahım tum ısteyenlere nasıp etsın..
Ben de öptüm yaffruuumay ay ne güzel haberler aldım hayırlı olsn ebrucum ve yasemincim Allah tamamına erdirsin yasmin millete bakma sen onlar hep bişey bulurlar söyleyecek
semra momy çiçek lara............ hepinizi kocaman öptm
Hemşeriz sizin memleket nireee??bende çok isterim tatlıımmm e hadi ayarlayalım o zaman.
ben bugün izne çıkıyorum Allah'ımın izniyle taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 ocak ta iş başı yapcam nasip olursa.
Geçmiş olsun canııım valla ben de bi solukta okudum ne olmuş diyeGünaydıııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli..
önceki gece wcye gittiğimde hafif bi lekelenme gördüm :44: ilk başta çok korkmadım olağan bişeydir diye:26:..eşime söyledim ağır bi işmi yaptın dedi, yok dedim.. sonra gece de ara yokladım hala vardı.. neyse sabah oldu kalktım bi baktımki koyu kırmızı az bi pıhtı( hemen eşimi kaldırdım lekelenmem artıyor hadi hastaneye gidelim dedim ve gittik.. çok şükür herşey yolundaymış.. zaten bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama ne olur ne olmaz gidelim dedik. usg ve nst de bişey çıkmadı. doktor içerde kalan bi kalıntıyı atıyor olabileceğimi söyledi.
bu gece de lekelenmem bitti gibi çok şükür.
cinsiyetini kesinleştirdik, Yaradana şükürler olsun bi kızım daha geliyor:)Hayırlı bi evlat olsun inşallah. Darısı YASEMİN AYŞE BİLGİ GÜL SADUMAN ve FLANa olsun
bizden haberler böyle güzeller...
Canım geçmiş olsun sana da çok kötü olmuştur eminimMerhabalar ben bundan 4 ay önce ikinci bebeğime hamileyken 5.5 aylık hamileyken kaybettim bebeğimi 4.5 yasında kardes isteyen bir oğlum var bende istiyorum bir bebis daha ama moralim bozuk esim moralimi çok bozuyor ben daha cocuk felan dusnuyorm acelen ne 38 yasında doğurursun bir tane daha diyor ikna olmuyor bir türlü ama ikinciye hamileyken bu iki yasına gelsin üçüncü düşünürüz diyordu kaybettikten sonra değişti yasım otuzdort ben istiyorum bir tane daha
selam kızlarr
çok sağol canım, teşekkürler.
teşekkür ederim, şükür yolunda herşey
seninde 2 kızmış:) çok güzel biliyomusun kız evlat.. benim kızım henüz 28.5 aylık ama daha şimdiden bana yardım ediyor Maşallah. inşallah ilerde de hayırlı bi evlat olur. bizde 3 kardeşiz 1 oğlan 2 kız.. 2 kız kardeş, veya 2 erkek kardeş çok güzel..
seninde hayırla sağlıkla doğup hayırlı evlat olurlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?