2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam kızlaaar....bilgicim ve mommy cim ( kusura bakma canım adını bilemedim)çok teşekkür ederim canlarıım beniiim...Rabbim sizinde dileklerinizi kabul eylesin inşallah..

yaseminiiiiiiiiiiimmmm canıııımmm senin adına çok sevindim..inşallah bu tedavin hayırlı sonuçlar verir..bir iki aya kadar güzel haberlerinin müjdesini alırız canım beniim..dualarım seninle inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun yaseminim..

nasılsınız kızlaaarr...semraaa geçmiş olsun defneye..inşallah kısa zamanda atlatır canım..bende 2-3 gündür hastayım..sesim kısıldı bugün iyiyim çok şükür...

hepiniz Allaha emanet olun canlarııımm...

ha birde Defnenin sık hastalanmasının sebebi olabilirmi bilmiyorum ama doktor portakal mandalina gibi asitli meyveleri yedirip içirme demişti. o yüzden bunları yiyemiyor yavrum((
İlaçlar fayda etti demek,iyi bari
ama daha ne zaman başladın ilaçlara 1 ay falan oldu sanırımda
zaten senin minnoş düzenli kilo alıyormu?bizimki aylardır yerinde sayıyor
boya veriyor biraz o kadar.

Canım tekrardan hayırlı olsun gebeliğin...sağlıkla gelsin inşallah
bu arada eşine de nazını cazını iyice yap baksana yapmadan yaptı diyomuş madem
sende vur ateşi çıksın o zaman

sağol Gülcüm, çok şükür ilaçlar fayda etti, inşallah bırakınca eskiye dönmez.
3 hafta oldu ilaçlara başlayalı. benim ufaklık bayramda bi fena hasta olmuştu,2 kilo kadar kilo verdi 6 günde(( ondan önce gram gramda olsa alıyordu. 1 ayda, verdiği 2 kilonun 600 gramını alabildi.. 3 haftadırda hiç almadı (

günaydınn kızlar ben bu sabah kırmızı kartı yedimmmm
Allah'ım başka dert vermesin ama moralim çook bozulduu

Günaydın canım, ilk gün biraz moral bozuluyor haklısın, ama yarın daha iyi olacaksın emin ol.
sakın ertelemeyi filan düşünme tam gaz devam.. hem bak sevinmen gerek seni bekletmeden erken gelmiş ki, çalışmalara erken başlayabilesin

slm kızlar bu sıteye cok gırerdımde sımdı kısmet oldu kayıt olmak..benımde 4 yasında oglum var.sımdı 24 haftalık gebeyım.oglan dedı doktor ıkı oglan annesı olacam yanı.allahım tum ısteyenlere nasıp etsın..

hayırlı olsun, siteye de hoşgeldin..

bu sene çift senesi diyorlar zaten.. benimde bi kızım var, taaaa 15.haftada doktor kıza benziyor demişti ama bizim için hala netlik kazanmadı:)

ben geldimmm herkese ayrı ayrı yazmak istiyorum ama sonra şimdi çok meşgulüm herzamanki gibiama herkese teşekkürler kendimi çoook iyi hissetmemi sağladığınız içintam gaz yola devam diyorum

BİLGİCİM tam gaz yola devam bilmem anlatabildim mibende en az senin kadar üzüldüm,buraya gelirken böyle bir haberle karşılaşacağımı hiiiç düşünmemiştim,erken de gelmiş biraz ama semraya katılıyorum,erken başla çalışmalara....stres yapmayın kızlar ne olur,senin gerçi iş tenponda yoğun bu aralar ondan erken gelmişte olabilir,sıkma canını yeni bir ay var önünde yeni bir sene,gülün tarif ettiği o kızlardan gelecek bize de

SEMRAM canım arkadaşım bunlar sana::116::116::116::116::116::116::116::116:

EBRUM,GÜLCÜM

FLAN nerelerdesin kuzum,iyisin değil mi:26:

AYŞEEEE okuyorsan bir ses ver tatlım,
yine çenem düştü,birsürü şey yazdımben akşama uğrarım anca kursum var,hepinize iyi muhabbetler

ay ay ne güzel haberler aldım hayırlı olsn ebrucum ve yasemincim Allah tamamına erdirsin yasmin millete bakma sen onlar hep bişey bulurlar söyleyecek

semra momy çiçek lara............ hepinizi kocaman öptm

ay ay ne güzel haberler aldım hayırlı olsn ebrucum ve yasemincim allah tamamına erdirsin yasmin millete bakma sen onlar hep bişey bulurlar söyleyecek

semra momy çiçek lara............ Hepinizi kocaman öptm

Canımmmmmmmmmmmmmm çok sağolasın nasılsın tosunlar nasıl inşallah herşey yolundadır tatlımm

Kızlar günaydınlarrrrrrrrrr
öpüyorum hepinizi
inşallah jepiniz iyisiniz..
Bugün çok işim var çoooookkkkkkkkk

ay ay ne güzel haberler aldım hayırlı olsn ebrucum ve yasemincim Allah tamamına erdirsin yasmin millete bakma sen onlar hep bişey bulurlar söyleyecek

sedacım hoşgeldin tatlım,teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı desteğiniz için,sonu da güzel olur inşsen nasılsın tatlım bebiş nasıl,büyümüştür bayağı,zor oluyormu anlatsana biraz

kolay gelsin bilgicim,bende öptüm seni tatlım,bir gün denk getirip tanışalım be gülüm ikimizde aynı şehirde

aklıma geldi bugün FERHAT arada girip okuyormusun acaba nasılsın?bebeğin kocaman olmuştur,okuyorsan arada ses ver tatlım

bende çok isterim tatlıımmm e hadi ayarlayalım o zaman.
ben bugün izne çıkıyorum Allah'ımın izniyle taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 ocak ta iş başı yapcam nasip olursa.

günaydın güzel topiğin güzel bayanlarıherkese güzel bir gün diliyorummmmm,herşey gönlümüze göre olsun bayanlar
ben kahvaltıya gidiyorum isteyen herkes davetli

BİLGİCİM izinlisin ya tembellik yapıyorsun anlaşılan hala günaydın mesajın gelmediğine göreev hanımı olduğun günleride görürüz inş bacım

SEMRAAAAAAA nerelerdesin tatlım,defne nasıloldu?doktora gittin mi kız mı erkek mi?

Günaydıııınnnnnnnnnnnn

nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli..

önceki gece wcye gittiğimde hafif bi lekelenme gördüm :44: ilk başta çok korkmadım olağan bişeydir diye:26:..eşime söyledim ağır bi işmi yaptın dedi, yok dedim.. sonra gece de ara yokladım hala vardı.. neyse sabah oldu kalktım bi baktımki koyu kırmızı az bi pıhtı( hemen eşimi kaldırdım lekelenmem artıyor hadi hastaneye gidelim dedim ve gittik.. çok şükür herşey yolundaymış.. zaten bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama ne olur ne olmaz gidelim dedik. usg ve nst de bişey çıkmadı. doktor içerde kalan bi kalıntıyı atıyor olabileceğimi söyledi.
bu gece de lekelenmem bitti gibi çok şükür.

cinsiyetini kesinleştirdik, Yaradana şükürler olsun bi kızım daha geliyor:) Hayırlı bi evlat olsun inşallah. Darısı YASEMİN AYŞE BİLGİ GÜL SADUMAN ve FLANa olsun

bizden haberler böyle güzeller...

Merhabalar ben bundan 4 ay önce ikinci bebeğime hamileyken 5.5 aylık hamileyken kaybettim bebeğimi 4.5 yasında kardes isteyen bir oğlum var bende istiyorum bir bebis daha ama moralim bozuk esim moralimi çok bozuyor ben daha cocuk felan dusnuyorm acelen ne 38 yasında doğurursun bir tane daha diyor ikna olmuyor bir türlü ama ikinciye hamileyken bu iki yasına gelsin üçüncü düşünürüz diyordu kaybettikten sonra değişti yasım otuzdort ben istiyorum bir tane daha

oh canım bir şey olmamasına sevindim hayırlısı canım benim

selam kızlarr
nasılsınız herkesin keyfi yerindedir umarım
ben birkaç gündür bel ağrısıyla uğraşıyorum kilolar artıyor göbeğim büyüyo ondandır herhalde
kızlarr bizde cinsiyetlerini öğrendik ikizlerin ikiside kız göründü şimdilik,bir sonraki kontrolde iyice kesinleşirmiş..
ayy çokgarip oldumevde oğlum vardı hiç kız düşünememiştim yani bir kız bebeği nasıl olur nasıl annelik yapılır ay çok tuhafım yaa
ayyy 1 oğlum vardı şimdi ikide kızım olacak..
sağlıcakla doğsunlar inşallah ..
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

polyanna sevindim herşeyin yolunda olmasına,çiçeklara,saduman,acemiera diğer tüm arkadalar görüşmek üzere

oh canım bir şey olmamasına sevindim hayırlısı canım benim
çok sağol canım, teşekkürler.

teşekkür ederim, şükür yolunda herşey

seninde 2 kızmış:) çok güzel biliyomusun kız evlat.. benim kızım henüz 28.5 aylık ama daha şimdiden bana yardım ediyor Maşallah. inşallah ilerde de hayırlı bi evlat olur. bizde 3 kardeşiz 1 oğlan 2 kız.. 2 kız kardeş, veya 2 erkek kardeş çok güzel..

seninde hayırla sağlıkla doğup hayırlı evlat olurlar inşallah.

Ne güzel keske benimde senin gibi ikizlerim olsa Rabbim saglikla kucaklamanı nasip etsin doğal yollami hamile kaldın ikizlere
Benim kocam yanasmiyor cocuk I'sine bir iki sene daha bekleyeçez herhalde yani umarım ileride fikirleri değişir su anda cocuk düşünmüyorum diyo
Tek çocuklu olacaz sanırsam birkaç sene daha ama fikirleri değişmezse tek cocuk kalabiliriz hep
Bn hiç tek düşünmedim oğlumu ama rabbim büyük hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

günaydınn kızlar ben bu sabah kırmızı kartı yedimmmm
Allah'ım başka dert vermesin ama moralim çook bozulduu
Canım kırmızı kartına da hayırlı olsun,hoş gelmiiiş beş gitmiş
ne güzel işte benim gibi bekletipte boş yere ümitlendirmemiş seni...

ayın 2si gibi ben de patlarım heralde

Ohhh hadi maşallah sağlıkla gelsin oğluşuuun

Ben de öptüm yaffruuum
bende çok isterim tatlıımmm e hadi ayarlayalım o zaman.
ben bugün izne çıkıyorum Allah'ımın izniyle taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 ocak ta iş başı yapcam nasip olursa.
Hemşeriz sizin memleket nireee??
ankara mı,kızlar ben yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
4. Leventteyim yakın oturan varsa buluşup halay çekmeye davet ediyooom

Geçmiş olsun canııım valla ben de bi solukta okudum ne olmuş diye
aman deyim güzelliim kendini yorma,dikkat et...

Canım geçmiş olsun sana da çok kötü olmuştur eminim
moralini toplaman zaman almıştır ama bence de sıcağı sıcağına düşün sen madem niyetin var

Ohhh gelsin bakalım kızlaar,allahııım bize de nasip et yareeeebbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…