2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese kocaman bir merhabaherkesler iyidir umarım
SEMRAM çok geçmiş olsun tatlım,dikkat et sen yinede kendine bak sona yaklaşıyorsun,daha dikkatli olman lazım biz sana ne dedik kız o kız demedik mihayırlı ve sağlıklı olsun canım arkadaşım
MERYEM canım sende iki kız annesi oluyorsun inş.ne güzeeeel,bende ikiz hatta üçüz isteyen biri olarak kız istiyorum(gerçi bir oğlan daha istiyorum ama:26::26::26:)dur ben kaç tane doğuracağıma karar vereyimhayırlı ve sağlıklı olsunlar,zamanında gelsinler canım

MOMMY biz yarışmaya İZMİR den katılıyoruz tatlımyolun düşerse beklerim

OZEY2506 ilk önce çok çok çok geçmiş olsun bir daha böyle birşey yaşamazsın umarım,senin sıkıntını anlamaya çalışıyorum,ama eşine ve kendine biraz zaman versen arkadaşım hem kendini hem eşini üzmemiş olursun,bell ki eşin etkilenmiş,belki de sana birşey olacağından korkmuş,üzerinden biraz zaman geçmesine izin ver bence,yoksa sen de gerileceksin,her eşine bu konuyu açtığında o da ve dolayısıyla sen de fazlasıyla gerileceksiniz,biraz zamanla çözülür gibi geliyor bu sorun,herşey gönlünce olsun,en kısa zamanda bebişin yine gelsin inş

Herkese gunaydin
Haklısın arakadasim artık bu konuyu acmAyacam esime ona zama tanıyacak
Zamanla düzelir her şey insallah
Esimi üzmek onunla aramı acmak istemiyorum o yüzden bu konuyu acmayacam
Zaman geçsin biraz daha bakalim

evt canım benim ablam var bazen iyki var diyorum herşeyim oluyor kardşeim arkadaşım sırdaşım dostum
ikizlerin kız olmasına ayrıca kendileri içinde sevindim,ikisi birlikte iyi anlaşırlar ne bileyim ... sağlıcakla gelsinler inşallah

allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin.canım benim oğlum vardı zaten biz henüz 2.istemiyorduk spirale rağmen hamile kaldım ben
ikizlermiş ayrıca sevindik.. doğal yolla oldu yani..
vallahi ne yalan söyleyim ben 2.çocuğu istesem eşim istemeseydi;eşimi kandırabilirdim yani korunuyom der korunmazdım herhalde..
sonrada ayy korundum ama yinede hamile kalmışım yaprdım
allahım herkesin gönlüne kalbine göre versin tabiki..

Ohhh gelsin bakalım kızlaar,allahııım bize de nasip et yareeeebbb

allahım herkese tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

ayy allahım gönlüne göre versin canım ,ikiz üçüz ne istiyorsan sağlıcakla gelsinler göbüşüne inşallah

Ben korunmuyorum esim de biliyor korunmadigimi ben neler düşündüm bir bilsen igne ile kondomlari delmeyi bosaldigi carsaftaki spermleri enjeksiyon ile icime yollamayı ama kızar diye korktum ama belki önümüzdeki ay sprial takdirdim derim takdirmam zaten takdirmam konusu gündemde ama esimin güvenini de sarsmak istemiyorum

Günaaaaayyyddıııınnnnnnnnn kuuuzuuummmm..
şükürler olsun şuan iyiyiz yaseminim, ve dediğin gibi artık çok çok daha dikkatliyim.. her konuda
2 kızımız olacak hayırlısıyla teyzesi.. DARISI BAŞINA OLSUN İNŞALLAAHHHHH

canım bence hiç o risklere girme.. seninde dediğin gibi eşinin güvenini sarsarsan iş daha kötü sonuçlara varır.
burdaki arkadaşlar bilirler bende eşimi ikna etmek için çok uğraşmıştım. eşim 1 sene sonra diye düşünüyordu 5-6 ay sonra tesdüfen hamile kalmıştım ama bana tutunamıştı yavrum sonra onun beni bırakıp gittiğini öğrendiğimde üzüntümü gördü ve kendi de çok üzüldü. o ana bana söylediği şey "üzülme önümüzdeki maçlara bakıcaz artık" dı.. bu sözü duymamla acımın yerini umut almıştı.. İnşallah sen böyle bişey yaşamazsın, ama eşine güzellikle anlat..sakın diğer yollara başvurma.. ben çok anlattım,tabi çok sık boğaz etmeden. sonucu güzel oldu çok şükür.. şimdi 7 aylık hamileyim..
hakkınızda hayırlısı olsun..

MAsallah suphanallah Rabbim saglkla kucaklamanı nasip etsin insallah
Bende esimin güvenini sarsacak hicbirsey yapmayacak daha 4 ay gecti birkaç ay daha geçsin bakalım tekrar gündeme getiririm konuyu belki de kendiliğinden fikirleri değişir çok da üstüne gitmek istemiyorum zaman bıraktık artik

CİNGIL BELS CİNGIL BEELLLSSS

KIZLAR MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU,BOL MÜJDELİ
HAYIRLI EVLATLI,YILLAR DİLERİM

İNŞALLAH BU TOPİĞE TAKILAN BÜTÜN GÜÜZEL ANNELER VE BİR DAHA ANNE OLMAK İÇİN YANANLAR
ÖNCE HAMİLE KALALIM SONRA DA HAMİLELİĞİMİZİ 8 KİLO ALMIŞ VE SAĞLIKLA TAMAMLAMIŞ OLALIM İNŞALLAHHHH

herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum

yani mommy cim bütün ii dilekleri yollamış ona aynen katılıyorummm

herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum

yani mommy cim bütün ii dilekleri yollamış ona aynen katılıyorummm

bu yıl hepimizin yüzü güler insallah topik çocuğu olmuş annelerle dolup taşar inşallah

AMİİİİNNNNN
:119::118::119::118::103::103::124:
happy new year
benim adetime 2 gün var
allahhhh,ilk dileğim
kızıma sağlıklı,hayırlı bir minnoş kardeş:124::122::122::79::80::90::89::89:

selammmmmm herkeze sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorumsağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm kızlar ben size bebeğimin cinsiyetini söledimmi hatırlamıyorum ama allahında izniylen iki erkek evlat annesi olacağım çok mutluyum rabbim kimseyi zorda darda bırakmasın iyiki varsınız allah emanet olun

hepinize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum..

ve tabi birde bebiş isteyen arkadaşlarıma bebiş diliyorum hayırlısıyla

SEMRAOZSOY canım sende çift senesini doğruladın maşallah.
bu yıl 2.bebeğe hamile kalanların %70-80i ilk evladıyla aynı cinsiyette evlada hamile kaldı:))
sadece bizim topikten: REYHAN, ÇELİK, FATOŞ, BEN ve SEN varsın:))) ve tanıdığım, duyduğum birçok kişi:)

Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.

YASEMİNE, GÜLE, BİLGİYE, AYŞEYE ve dileyen herkese nasip etsin

MUTLU YILLAR KIZLAAAAAAR :116::116::116::116::116::116::116::116::116::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:,topikte yazan herkesin dileklerine bende katılıyorum,önce SAĞLIK, mutluluk,huzur,para ve hayırlı bebişler diyorum bende2012 de hepimizin ve tüm isteyenlerin göbeği önce sonra da kucağı dolsun,

bugün uğrayan olmamış:26:bende yazıp çıkacağım sonra uğrarmıyım bilmiyorum,oğlum hastadünden beri yediği herşeyi çıkarıyor,üşüttü herhalde,su dahi içse çıkıyorbu ara biraz rahatladı ilaç verdim inş çabuk toparlar,okula göndermedim bugün,yarın da aşı olcaklarmış bakalım bu durumda vurcaklarmı?((((
bu arada benim sağ kasığım çok ağrıyor,yumurtam büyüdü biliyorum(hatta geçen doktor muayene ederken iki tane yumurta büyüyordu)ama çatlamadı herhalde ağrı yapıyorzaten hormonlarda bu ay uçmuş durumdaydı ama bir ümitti benimkisi acaba olurmuy du?((neyse bu ayın 13 ünde başlıyoruz bakalım tedaviye,inş herşey güzel olur

semra özsoy tatlım hayırlı olsun,hakikatten bu sene çiftti herhalde,sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değilhayırlı olsun tekrardan

güllllllllll adet tarihin bugündü yanlış hatırlamıyorsam kız hastalandın mı?yoksa 2012 nin ilk hamilesi senmisin

herkesi kocaman öptüm kızlaryine uğramaya çalışırım

canım arkadaşlarım herkese mutlu huzurlu bol bereketli sıkıntısız nice yıllar diliyorum Allah'ım herkesin dileğini hayılısıyla versin inşallah

Yasoşcuummmm,henüz kırmızı yanmadı bana
tam gaz gidiyorum ama acı bi fren yaparım gibime geliyor

aslında bu ay kasıklarımda çekilme gibi his var,göğüslerim acıyor ve şiş,ama bunlar adet belirtisi de olabülüüür:26:
içimde bi his var ama daha önce de böyle olup da hayal kırıklığım çok oldu.
yarın bi test alacam gelmezse,bakalımm:18::18::18:
hatta çok güzel bi platform ayakkabı beğendim
normalde durmam hemen alırdım ama dur bi adet olayım da sonra dedim içimden sanki hamileymişim gibi

amin canım önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması.bende oğlan olmasını çok istiyordum çünkü oğlumun yaşı çok büyük kardeşiyle arasında 9 yaş olucak kız olursa fazla birşey paylaşamazlar erkek olursa daha farklı olur bu benim düşüncem allahtan hayırlısı canım

amin canım allah razı olsun .çok haklısın cinsiyet önemli değil sağlıklı sıhhatli bir evlat olsun o bize yeter.teşekkürler canımmmmmmm

inşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

kimsecikler günaydın dememiş bari ben diyeyimGÜNAYDIN bayanlar
çok yorgunum sabaha kadar ateşliydik dün,39 dan aşağıya düşmedi desem yeridir,sabahleyin de ateş bir düştü şimd, hiçbirşeyi yok gibi:26::26::26:anlayan varsa beri gelsin,öksürüğü var sadeceeşim doktora götür dedi,götürmedim,iyi o zaman akşam ateşi çıkınca gideriz dediama şimdi birşeyi yok ki ne dicem ben doktoraakşam olunca ne oluyor bilmiyorum,ateş fırlıyor yani(((((((
neyse herkesler iyidir umarım,
mommyyyyyyyyyyyyyy kız gelen giden ne durumda?????sen o platformu al canım elinin altında bulunsundokuz ay sonra salına salına gezersinyani ben olsaydım öyle yapardım bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

YASEMİNCİM canım oğluşuna çok çok geçmiş olsun..

defnede bi keresinde aynı böyle olmuştu, bi ateşleniyodu bi düşüyordu.. bende doktora götürmemiştim evde ateş düşürücüyle filan geçiştirmeye çalışmıştım. şükürki 2 günün sonunda tamamen geçmişti. vücudu bişeye tepki veriyor demekki. ama öksürük kötü şuan Defne de de var( bende hasta olucak gibiyim ya inşallah olmam.. oğluşun büyük nasılsa bal-zencefil versen yer dimi.. öksürüğüne iyi gelir. çocukların hasta olması en çok anneyi hasta ediyor malesef( tekrar geçmiş olsun canım

GÜL canım inşallah adetin gelmezde, bebişin seninledir.. platform ayakkabılara bende bayılıyorum ama etek giyen biri olmadığım için hiç bakmıyorum bile:)) pantolonla da şuan giyemem zaten:))))
o ayakkabıları al bence, hamileysen bile 1-2 gün giyip tadını çıkar ve iyice sürü ayaklarını da topikteki arkadaşlarda hamile kalsın.. bak Allah söyletiyo belki de.. hamile olabilirsin canım

Aşkııım oğluna geçmiş olsun canım benim kzı da öksürüyor,geceleri
buğuseptil yapıyoruz,benical şurup artık bağımlılık yaptı
çünkü kış başlayalı beri öksürüğümüz bitmedii

Benim 2012 dileğim kabul oldu:2:
HAMİLEYİM bugün test yaptım ve silik çizgimi gördüm
havalara uçarım sanıyordum sadece muzipçe bi gülümseme belirdi yüzümde o kadar
benim 2012 dileğim sadece kendim için değildi bekleyen tüm güzel annelerin kucağı bi kere daha dolsun demiştim
inşallah allahım komple kabul etmiştir duamı,dileğimi,bu topikteki yerimizi,başka annelere bırakırız inşallah

Hislerim doğruymuş,içimde garip bi heyecan ve korku var:18::44:
insan çok koparım heralde diye düşünüyor ama çizgileri görünce
olgunlukla karşılıyormuş,darısı başınıza...
İsmen,cismen tanımasam da eşimden sonra ilk koşup haber verdiğim sizlersiniz
allah hepinizden razı olsun,muradınıza nail eylesin...

çooooooooooook yorgun olmama rağmen sadece senin için girdim topiğe,güzel bir haber alırım umuduyla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:adettir bizde:))))))sen ne kadar olgunlukla karşılasan da halay çekilecekhayırlı olsun 2012 nin ilk hamilesi sensin,inş ayağını sürmüşsündür de biz de arkandan hemencicik geliriz,,,,bilgi,flan,ayşe,ben ve isteyen herkesin bebişi hemen gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…