- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.201
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese kocaman bir merhabaherkesler iyidir umarım
SEMRAM çok geçmiş olsun tatlım,dikkat et sen yinede kendine bak sona yaklaşıyorsun,daha dikkatli olman lazımbiz sana ne dedik kız o kız demedik mi hayırlı ve sağlıklı olsun canım arkadaşım
MERYEM canım sende iki kız annesi oluyorsun inş.ne güzeeeel,bende ikiz hatta üçüz isteyen biri olarak kız istiyorum(gerçi bir oğlan daha istiyorum ama:26::26::26:)dur ben kaç tane doğuracağıma karar vereyim hayırlı ve sağlıklı olsunlar,zamanında gelsinler canım
MOMMY biz yarışmaya İZMİR den katılıyoruz tatlımyolun düşerse beklerim
OZEY2506 ilk önce çok çok çok geçmiş olsun bir daha böyle birşey yaşamazsın umarım,senin sıkıntını anlamaya çalışıyorum,ama eşine ve kendine biraz zaman versen arkadaşım hem kendini hem eşini üzmemiş olursun,bell ki eşin etkilenmiş,belki de sana birşey olacağından korkmuş,üzerinden biraz zaman geçmesine izin ver bence,yoksa sen de gerileceksin,her eşine bu konuyu
açtığında o da ve dolayısıyla sen de fazlasıyla gerileceksiniz,biraz zamanla çözülür gibi geliyor bu sorun,herşey gönlünce olsun,en kısa zamanda bebişin yine gelsin inş
çok sağol canım, teşekkürler.
teşekkür ederim, şükür yolunda herşey
seninde 2 kızmış:) çok güzel biliyomusun kız evlat.. benim kızım henüz 28.5 aylık ama daha şimdiden bana yardım ediyor Maşallah. inşallah ilerde de hayırlı bi evlat olur. bizde 3 kardeşiz 1 oğlan 2 kız.. 2 kız kardeş, veya 2 erkek kardeş çok güzel..
seninde hayırla sağlıkla doğup hayırlı evlat olurlar inşallah.
Ne güzel keske benimde senin gibi ikizlerim olsa Rabbim saglikla kucaklamanı nasip etsin doğal yollami hamile kaldın ikizlere
Benim kocam yanasmiyor cocuk I'sine bir iki sene daha bekleyeçez herhalde yani umarım ileride fikirleri değişir su anda cocuk düşünmüyorum diyo
Tek çocuklu olacaz sanırsam birkaç sene daha ama fikirleri değişmezse tek cocuk kalabiliriz hep
Bn hiç tek düşünmedim oğlumu ama rabbim büyük hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Ohhh gelsin bakalım kızlaar,allahııım bize de nasip et yareeeebbb
MERYEM canım sende iki kız annesi oluyorsun inş.ne güzeeeel,bende ikiz hatta üçüz isteyen biri olarak kız istiyorum(gerçi bir oğlan daha istiyorum ama:26::26::26:)dur ben kaç tane doğuracağıma karar vereyim hayırlı ve sağlıklı olsunlar,zamanında gelsinler canım
evt canım benim ablam var bazen iyki var diyorum herşeyim oluyor kardşeim arkadaşım sırdaşım dostum
ikizlerin kız olmasına ayrıca kendileri içinde sevindim,ikisi birlikte iyi anlaşırlar ne bileyim ... sağlıcakla gelsinler inşallah
allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin.canım benim oğlum vardı zaten biz henüz 2.istemiyorduk spirale rağmen hamile kaldım ben
ikizlermiş ayrıca sevindik.. doğal yolla oldu yani..
vallahi ne yalan söyleyim ben 2.çocuğu istesem eşim istemeseydi;eşimi kandırabilirdim yani korunuyom der korunmazdım herhalde..
sonrada ayy korundum ama yinede hamile kalmışım yaprdım
allahım herkesin gönlüne kalbine göre versin tabiki..
allahım herkese tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsi
ayy allahım gönlüne göre versin canım ,ikiz üçüz ne istiyorsan sağlıcakla gelsinler göbüşüne inşallah
Günaaaaayyyddıııınnnnnnnnn kuuuzuuummmm..GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese kocaman bir merhabaherkesler iyidir umarım
SEMRAM çok geçmiş olsun tatlım,dikkat et sen yinede kendine bak sona yaklaşıyorsun,daha dikkatli olman lazımbiz sana ne dedik kız o kız demedik mi hayırlı ve sağlıklı olsun canım arkadaşım
MOMMY biz yarışmaya İZMİR den katılıyoruz tatlımyolun düşerse beklerim
OZEY2506 ilk önce çok çok çok geçmiş olsun bir daha böyle birşey yaşamazsın umarım,senin sıkıntını anlamaya çalışıyorum,ama eşine ve kendine biraz zaman versen arkadaşım hem kendini hem eşini üzmemiş olursun,bell ki eşin etkilenmiş,belki de sana birşey olacağından korkmuş,üzerinden biraz zaman geçmesine izin ver bence,yoksa sen de gerileceksin,her eşine bu konuyu açtığında o da ve dolayısıyla sen de fazlasıyla gerileceksiniz,biraz zamanla çözülür gibi geliyor bu sorun,herşey gönlünce olsun,en kısa zamanda bebişin yine gelsin inş
Ben korunmuyorum esim de biliyor korunmadigimi ben neler düşündüm bir bilsen igne ile kondomlari delmeyi bosaldigi carsaftaki spermleri enjeksiyon ile icime yollamayı ama kızar diye korktum ama belki önümüzdeki ay sprial takdirdim derim takdirmam zaten takdirmam konusu gündemde ama esimin güvenini de sarsmak istemiyorum
MAsallah suphanallah Rabbim saglkla kucaklamanı nasip etsin insallahGünaaaaayyyddıııınnnnnnnnn kuuuzuuummmm..
şükürler olsun şuan iyiyiz yaseminim, ve dediğin gibi artık çok çok daha dikkatliyim.. her konuda
2 kızımız olacak hayırlısıyla teyzesi.. DARISI BAŞINA OLSUN İNŞALLAAHHHHH
canım bence hiç o risklere girme.. seninde dediğin gibi eşinin güvenini sarsarsan iş daha kötü sonuçlara varır.
burdaki arkadaşlar bilirler bende eşimi ikna etmek için çok uğraşmıştım. eşim 1 sene sonra diye düşünüyordu 5-6 ay sonra tesdüfen hamile kalmıştım ama bana tutunamıştı yavrumsonra onun beni bırakıp gittiğini öğrendiğimde üzüntümü gördü ve kendi de çok üzüldü. o ana bana söylediği şey "üzülme önümüzdeki maçlara bakıcaz artık" dı.. bu sözü duymamla acımın yerini umut almıştı.. İnşallah sen böyle bişey yaşamazsın, ama eşine güzellikle anlat..sakın diğer yollara başvurma.. ben çok anlattım,tabi çok sık boğaz etmeden. sonucu güzel oldu çok şükür.. şimdi 7 aylık hamileyim..
hakkınızda hayırlısı olsun..
CİNGIL BELS CİNGIL BEELLLSSS
KIZLAR MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU,BOL MÜJDELİ
HAYIRLI EVLATLI,YILLAR DİLERİM
İNŞALLAH BU TOPİĞE TAKILAN BÜTÜN GÜÜZEL ANNELER VE BİR DAHA ANNE OLMAK İÇİN YANANLAR
ÖNCE HAMİLE KALALIM SONRA DA HAMİLELİĞİMİZİ 8 KİLO ALMIŞ VE SAĞLIKLA TAMAMLAMIŞ OLALIM İNŞALLAHHHH
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum
yani mommy cim bütün ii dilekleri yollamış ona aynen katılıyorummm
bu yıl hepimizin yüzü güler insallah topik çocuğu olmuş annelerle dolup taşar inşallah
hepinize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum..
ve tabi birde bebiş isteyen arkadaşlarıma bebiş diliyorum hayırlısıyla
SEMRAOZSOY canım sende çift senesini doğruladın maşallah.
bu yıl 2.bebeğe hamile kalanların %70-80i ilk evladıyla aynı cinsiyette evlada hamile kaldı:))
sadece bizim topikten: REYHAN, ÇELİK, FATOŞ, BEN ve SEN varsın:))) ve tanıdığım, duyduğum birçok kişi:)
Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.
YASEMİNE, GÜLE, BİLGİYE, AYŞEYE ve dileyen herkese nasip etsin
MUTLU YILLAR KIZLAAAAAAR :116::116::116::116::116::116::116::116::116::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:,topikte yazan herkesin dileklerine bende katılıyorum,önce SAĞLIK, mutluluk,huzur,para ve hayırlı bebişler diyorum bende2012 de hepimizin ve tüm isteyenlerin göbeği önce sonra da kucağı dolsun ,
bugün uğrayan olmamış:26:bende yazıp çıkacağım sonra uğrarmıyım bilmiyorum,oğlum hastadünden beri yediği herşeyi çıkarıyor,üşüttü herhalde,su dahi içse çıkıyor bu ara biraz rahatladı ilaç verdim inş çabuk toparlar,okula göndermedim bugün,yarın da aşı olcaklarmış bakalım bu durumda vurcaklarmı? ((((
bu arada benim sağ kasığım çok ağrıyor,yumurtam büyüdü biliyorum(hatta geçen doktor muayene ederken iki tane yumurta büyüyordu)ama çatlamadı herhalde ağrı yapıyor zaten hormonlarda bu ay uçmuş durumdaydı ama bir ümitti benimkisi acaba olurmuy du? ((neyse bu ayın 13 ünde başlıyoruz bakalım tedaviye,inş herşey güzel olur
semra özsoy tatlım hayırlı olsun,hakikatten bu sene çiftti herhalde,sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değilhayırlı olsun tekrardan
güllllllllll adet tarihin bugündü yanlış hatırlamıyorsam kız hastalandın mı?yoksa 2012 nin ilk hamilesi senmisin
herkesi kocaman öptüm kızlaryine uğramaya çalışırım
Yasoşcuummmm,henüz kırmızı yanmadı bana
tam gaz gidiyorum ama acı bi fren yaparım gibime geliyor
aslında bu ay kasıklarımda çekilme gibi his var,göğüslerim acıyor ve şiş,ama bunlar adet belirtisi de olabülüüür:26:
içimde bi his var ama daha önce de böyle olup da hayal kırıklığım çok oldu.
yarın bi test alacam gelmezse,bakalımm:18::18::18:
hatta çok güzel bi platform ayakkabı beğendim
normalde durmam hemen alırdım ama dur bi adet olayım da sonra dedim içimden sanki hamileymişim gibi
Aşkııım oğluna geçmiş olsun canım benim kzı da öksürüyor,gecelerikimsecikler günaydın dememiş bari ben diyeyimGÜNAYDIN bayanlar
çok yorgunum sabaha kadar ateşliydik dün,39 dan aşağıya düşmedi desem yeridir,sabahleyin de ateş bir düştü şimd, hiçbirşeyi yok gibi:26::26::26:anlayan varsa beri gelsin,öksürüğü var sadeceeşim doktora götür dedi,götürmedim,iyi o zaman akşam ateşi çıkınca gideriz dedi ama şimdi birşeyi yok ki ne dicem ben doktora akşam olunca ne oluyor bilmiyorum,ateş fırlıyor yani (((((((
neyse herkesler iyidir umarım,
mommyyyyyyyyyyyyyy kız gelen giden ne durumda?????sen o platformu al canım elinin altında bulunsundokuz ay sonra salına salına gezersin yani ben olsaydım öyle yapardım bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
YASEMİNCİM canım oğluşuna çok çok geçmiş olsun..
defnede bi keresinde aynı böyle olmuştu, bi ateşleniyodu bi düşüyordu.. bende doktora götürmemiştim evde ateş düşürücüyle filan geçiştirmeye çalışmıştım. şükürki 2 günün sonunda tamamen geçmişti. vücudu bişeye tepki veriyor demekki. ama öksürük kötüşuan Defne de de var ( bende hasta olucak gibiyim ya inşallah olmam.. oğluşun büyük nasılsa bal-zencefil versen yer dimi.. öksürüğüne iyi gelir. çocukların hasta olması en çok anneyi hasta ediyor malesef ( tekrar geçmiş olsun canım
GÜL canım inşallah adetin gelmezde, bebişin seninledir.. platform ayakkabılara bende bayılıyorum ama etek giyen biri olmadığım için hiç bakmıyorum bile:)) pantolonla da şuan giyemem zaten:))))
o ayakkabıları al bence, hamileysen bile 1-2 gün giyip tadını çıkar ve iyice sürü ayaklarını da topikteki arkadaşlarda hamile kalsın.. bak Allah söyletiyo belki de.. hamile olabilirsin canım
Aşkııım oğluna geçmiş olsun canım benim kzı da öksürüyor,geceleri
buğuseptil yapıyoruz,benical şurup artık bağımlılık yaptı
çünkü kış başlayalı beri öksürüğümüz bitmedii
Benim 2012 dileğim kabul oldu:2:
HAMİLEYİMbugün test yaptım ve silik çizgimi gördüm
havalara uçarım sanıyordum sadece muzipçe bi gülümseme belirdi yüzümde o kadar
benim 2012 dileğim sadece kendim için değildi bekleyen tüm güzel annelerin kucağı bi kere daha dolsun demiştim
inşallah allahım komple kabul etmiştir duamı,dileğimi,bu topikteki yerimizi,başka annelere bırakırız inşallah
Hislerim doğruymuş,içimde garip bi heyecan ve korku var:18::44:
insan çok koparım heralde diye düşünüyor ama çizgileri görünce
olgunlukla karşılıyormuş,darısı başınıza...
İsmen,cismen tanımasam da eşimden sonra ilk koşup haber verdiğim sizlersiniz
allah hepinizden razı olsun,muradınıza nail eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?