2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

semracım canım çok teşekkür ederim,doktora gittik öğleden sonrabugün aşı da oldular okulda,söyledim durumu birşey olmaz dediler,aşıdan yarım saat sonra ateş neredeyse 40 oldu çok korktum,doktora gittik ikisi birlikte vücut kaldırmaz bide gece uğraşırız sonra diyekan tahlili falan,uğraştık bayağıçok fazla enfeksiyonu yokmuş allahtan,bu gece biraz ateşle uğraşabilirsiniz dedi aşıyla ikisi ağır gelebilir ama korkmamıza gerek yokmuş,şimdilik iyi ateşi de yok ama gece ne olur bilmem
şu aşı olmasaydı bende götürmüyecektim doktora ama maalesef gittik yine

inş sen hasta olmazsın semracım,o bal zencefilden sen de ye olur mubol bol da dinlen,ben yakında olsaydım sana çorbalar bitki çayları yapardım sen de dinlenirdin,defneyi de alırdık bize ohhh abisiyle oynardı ne güzel olur du kendine dikkat et,bak güzel haberlerde ardı ardına geliyor,iyi ol ki bizim halayımızı da çekelim

kızlar bende 2.ye hamileyim,ama bu hamileliğim çok zorlu geçiyor panik atak hastasıyım,ilaç kullanan veya benim gibi olan var mı?6.ayımdayım,ama artık çıldırmak üzereyim

mommy çok çok çok sevindim canım Rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin inşallah hem sana hemde isteyen herkese dediğin doğru insan önce şöyle bir afallıyor ama emim ol hemen adapte oluyorsun inşallah 9 ayın çok güzel geçer ve sağlıklı bir doğum yaparsın her şey çooook güzel olur inşallah hepimiz için gerçekten birbirimizi tanımasakda bilmesek de birbirimiz için yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor seviniyoruz ben bugün senin adına çok sevindim inanki bundan sonra da hep sevincimizi paylaşırız inşallah hiç üzücü şeyler yaşamayız 2012 çok güzel başladı güzel gider inşallah

canım ben biraz geriden gelebiliyorum malum yıl sonu hesaplar kitaplar derken kuzun hasta olmuş çok geçmiş olsun ben çocukta ateşten çok korkarım geceyi nasıl geçirdiniz çok ateşlenmemiştir inşallah tekrar çok geçmiş olsun canım

canım hayırlı olsun yılın ilk güzel haberi senin çocuk kaç yaşındaydı aklımda tutamıyorum kaç haftalık oldu?

kızlar bende 2.ye hamileyim,ama bu hamileliğim çok zorlu geçiyor panik atak hastasıyım,ilaç kullanan veya benim gibi olan var mı?6.ayımdayım,ama artık çıldırmak üzereyim

canım ben çektim iyi bilirim panik atağı ilaç kullandığım için uzun süre 2.çocuk isteğimizi ertelemek zorunda kalmıştık mayısta bıraktım ilaçları ama kısmet o ay kist oluştu 2 ay kistin gitmesini bekledik sonra kasımda gebeliğim oluştu ancak gelişmedi kese bozuldu ve kürtaj oldum şimdi yeni bebek için uğraşıyoruz bu kadar badireye rağmen panik atak yoklamadı beni zaten hormonlarda saçmalamış durumda atak gelirse diye korkmuyorumda değil ama yapacak bir şey yok benim dr. bana kendini hazırla 9 ay ölüyorum desen ilaç yok vermem hamile olduğun sürece demişti klasik olacak ama olumlu düşünmeye çalışacaksın kötü olan düşüncelerden yapabildiğin sürece uzak duracaksın yaşamış biri olarak söylüyorum zor ama şu 3 ayı ilaçsız olarak atlatmaya çalışacaksın ama eğer çok zorlanırsan bunu mutlaka dr.ile paylaş çok zorunlu durumlarda tavsiyeleri olacaktır mutlaka gerçi benim psikolog asla demişti ama kadın doğumcu korkma hallederiz demişti sonuçta bir yolu olmalı mutlaka bunu çeken sadece biz değiliz ben yıllarca bu hastalık yüzünden bebek isteğimi ertelemk zorunda kaldım bu sefer yenilmeyi düşünmüyorum yine klasik olacak ama kafanı meşgul edecek bir uğraş bul seni yormayacak şekilde yürüyüş yap hava al atak geldiğini hissettiğin an ilk olarak ortam değiş başka bir odaya geç hava al biraz zor biliyorum canım ama öyle yada böyle geçecek şu 3 ay daha soracağın yada paylaşmak istediğin şeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım Allah yardımcın olsun

Deliiii,dualarımdasınız valla
ayağımı,elimi her yerimi sürüdüm valla inşallahhhh
benden sonra da sen ver hayırlı haberi
burda darısı başınıza darısı başınıza diyenler sayesinde hamiş haberi verdim
size DARISI BAŞINIZAAAA
YASEMİN,FLAN,DİĞER TATLI ANNELER...

yasemişn semra geçmiş olsn
veeeeeeeee

momy tebrik ederimmmmmmmmmmmm çok sevindim darısı diğerlerine inş
CANIIIM SAĞOL
SAĞOL CANIM DARISI BAŞINA
gelecekse sağlıkla gelsin,yoksa başımız ağrımasın ne diyeyim
hala bi şaşkınım

canım hayırlı olsun yılın ilk güzel haberi senin çocuk kaç yaşındaydı aklımda tutamıyorum kaç haftalık oldu?
kızım 3 yaşında canım ona da aralıkta hamiş kalıp,eylülde doğurmuştum bu da öyle olacak inşallah
araları tam 4 yaş olacak:18::18:

canım nasılsın bebiş nasıl dualarımız sizinle canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

mommy doğum öncesi dönemi doğum sonrasıa aktarıtsan süper olur tam zamanında hamile kalmışsın hayırlı olsun tekrardan

amanda aman GÜL hamilemiymiş:))
ooyyyyyy canım çok sevindim valla.. yeni yıl hediyesi oldu sana ve topiğimize..
tebrik ederim, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Darısı YASEMİNE,FLANA,AYŞEYE, SADUMANA ve dileyen herkese olsun.
o ayakkabılarıda al da, az biraz tadını çıkar bari:))))))
şimdi hadi halaya:))

tekrar geçmiş olsun canm, inşallah şuan daha iyidir paşamız.

ayrıca düşüncen için çoooook teşekkür ederim. dün eşim diyoki : artık seni zor bi dönem bekliyo ne yapalım başa gelen çekilir. Sağlıkla sıhhatle hayırla eli ayağı düzgün bi şekilde gelsinde, bi şekilde idare edip gidicez artık..

yasemişn semra geçmiş olsn
veeeeeeeee

momy tebrik ederimmmmmmmmmmmm çok sevindim darısı diğerlerine inş
Sedacım çok sağol canım..
senin tosuncukta büyüyodur maşallah..
daha sık gelde anlat 2 çocuklu ev hallerini.. banada lazım :44::44::44:

selam kızlaarrr..herkese hayırlı akşamlar..
yaseminiim semracıımm ikinizede geçmiş olsun canlarıımm...

güüülll canıım beniimm gözün aydın tebrik ederim..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almanı nasip etsin..inşallah darısı yasemine,ayşeye ve flan arkadaşıma ve diğer adını bilmediğim arkadaşlara...

hepinizi çok çook öpüyorum..yine uğrarım inşallah..

teşekkürler Ebrucum..

nasılsın, nasıl gidiyor

okulların tatil olmasına az kaldı.. bol bol gel olurmu.. habersiz bırakma artık bizleri

teşekkürler Ebrucum..

nasılsın, nasıl gidiyor

okulların tatil olmasına az kaldı.. bol bol gel olurmu.. habersiz bırakma artık bizleri

iyiyim semracım iyi gidiyo çok şükür..ama kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum..o zaman ikili test için de gidicem ..hayırlısıyla o testlerde temiz çıksaydı çok rahatlıycam.. çok şükür kasık ağrılarım geçti..darısı yasemine,ayşeye ve flana inşallah..tatile az kaldı hayırlısıyla gelseydi biraz uyurduk güzel güzel..usg hesabı 10+2 olduk sanırım..Rabbim devamını nasip etsin..senin az kaldı değil mi semra ne güzel canım..öptüm canım beniim..vaktim oldukça uğramaya çalışırım..

Son düzenleme:
pPOLLYCİİİİMMMM

RABZEH,EBRUCUUUMMMMMM

TEŞEKKÜR EDERİM CANLAR DUALARINIZLA BENİM DE DİLEĞİM KABUL OLDU
GÜZEL KALPLİ İNSANLAR

HADİ ŞİMDİ HA GAYRET,FLAN,YASEMİN VE AYŞEYE POSİTİF HAMİLE
ENERJİSİ YOLLAYALIIIMMM

BUNDAN SONRA SIRAYLA HER AY Bİ MÜJDE ALALIM İNŞALLAHH

HEPSİ BİRDEN OLMASIN DA TADINI ÇIKARALIM MÜJDELERİN

KIZ BURAYA TAKILIP DA HAMİLE KALMAYAN VARMIII????
AMAAANN SABAHLAR OLMASIN KUDUUUURRR:119::119::119::92::92::92::124::124::122::122:

canım bu aralar yoğunum biraz gözün aydın demiş miydim kuzum sana hatırlayamadım bir an dediysemde olsun bir daha diyeyim zararı olmaz nasılsa Rabbim çok güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip etsin inşallah darısı başımıza

vallahi yolla o enerjiden çooook ihtiyacım var inanki şimdi sen yazınca farkettim benim enerjim düşmüş sanki bir yorgunluk bir bitkinlik tuhafım yani hayırlısı

acemiciğim oğlun nasıl oldu canım ateş çocuğu çok yoruyor anne de ateş düşene kadar ölüp ölüp diriliyor iyileşmiştir inşallah kuzun canım

polyanna nasılsın canım?az kaldı inşallah doğuma Rabbim hayırlı ve çok güzel bir doğum nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…