- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.221
YASEMİNCİM canım oğluşuna çok çok geçmiş olsun..
defnede bi keresinde aynı böyle olmuştu, bi ateşleniyodu bi düşüyordu.. bende doktora götürmemiştim evde ateş düşürücüyle filan geçiştirmeye çalışmıştım. şükürki 2 günün sonunda tamamen geçmişti. vücudu bişeye tepki veriyor demekki. ama öksürük kötüşuan Defne de de var ( bende hasta olucak gibiyim ya inşallah olmam.. oğluşun büyük nasılsa bal-zencefil versen yer dimi.. öksürüğüne iyi gelir. çocukların hasta olması en çok anneyi hasta ediyor malesef ( tekrar geçmiş olsun canım
GÜL canım inşallah adetin gelmezde, bebişin seninledir.. platform ayakkabılara bende bayılıyorum ama etek giyen biri olmadığım için hiç bakmıyorum bile:)) pantolonla da şuan giyemem zaten:))))
o ayakkabıları al bence, hamileysen bile 1-2 gün giyip tadını çıkar ve iyice sürü ayaklarını da topikteki arkadaşlarda hamile kalsın.. bak Allah söyletiyo belki de.. hamile olabilirsin canım
semracım canım çok teşekkür ederim,doktora gittik öğleden sonrabugün aşı da oldular okulda,söyledim durumu birşey olmaz dediler,aşıdan yarım saat sonra ateş neredeyse 40 oldu çok korktum,doktora gittik ikisi birlikte vücut kaldırmaz bide gece uğraşırız sonra diye kan tahlili falan,uğraştık bayağı çok fazla enfeksiyonu yokmuş allahtan,bu gece biraz ateşle uğraşabilirsiniz dedi aşıyla ikisi ağır gelebilir ama korkmamıza gerek yokmuş,şimdilik iyi ateşi de yok ama gece ne olur bilmem
şu aşı olmasaydı bende götürmüyecektim doktora ama maalesef gittik yine
inş sen hasta olmazsın semracım,o bal zencefilden sen de ye olur mubol bol da dinlen,ben yakında olsaydım sana çorbalar bitki çayları yapardım sen de dinlenirdin,defneyi de alırdık bize ohhh abisiyle oynardı ne güzel olur du kendine dikkat et,bak güzel haberlerde ardı ardına geliyor,iyi ol ki bizim halayımızı da çekelim
Aşkııım oğluna geçmiş olsun canım benim kzı da öksürüyor,geceleri
buğuseptil yapıyoruz,benical şurup artık bağımlılık yaptı
çünkü kış başlayalı beri öksürüğümüz bitmedii
Benim 2012 dileğim kabul oldu:2:
HAMİLEYİMbugün test yaptım ve silik çizgimi gördüm
havalara uçarım sanıyordum sadece muzipçe bi gülümseme belirdi yüzümde o kadar
benim 2012 dileğim sadece kendim için değildi bekleyen tüm güzel annelerin kucağı bi kere daha dolsun demiştim
inşallah allahım komple kabul etmiştir duamı,dileğimi,bu topikteki yerimizi,başka annelere bırakırız inşallah
Hislerim doğruymuş,içimde garip bi heyecan ve korku var:18::44:
insan çok koparım heralde diye düşünüyor ama çizgileri görünce
olgunlukla karşılıyormuş,darısı başınıza...
İsmen,cismen tanımasam da eşimden sonra ilk koşup haber verdiğim sizlersiniz
allah hepinizden razı olsun,muradınıza nail eylesin...
kızlar bende 2.ye hamileyim,ama bu hamileliğim çok zorlu geçiyor panik atak hastasıyım,ilaç kullanan veya benim gibi olan var mı?6.ayımdayım,ama artık çıldırmak üzereyim
yasemişn semra geçmiş olsn
veeeeeeeee
momy tebrik ederimmmmmmmmmmmm çok sevindim darısı diğerlerine inş
Deliiii,dualarımdasınız vallaçooooooooooook yorgun olmama rağmen sadece senin için girdim topiğe,güzel bir haber alırım umuduyla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:::124::124::124::124::124::124::124:adettir bizde:))))))sen ne kadar olgunlukla karşılasan da halay çekilecekhayırlı olsun 2012 nin ilk hamilesi sensin,inş ayağını sürmüşsündür de biz de arkandan hemencicik geliriz,,,,bilgi,flan,ayşe,ben ve isteyen herkesin bebişi hemen gelsin
CANIIIM SAĞOLyasemişn semra geçmiş olsn
veeeeeeeee
SAĞOL CANIM DARISI BAŞINAmommy çok çok çok sevindim canım Rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin inşallah hem sana hemde isteyen herkese dediğin doğru insan önce şöyle bir afallıyor ama emim ol hemen adapte oluyorsun inşallah 9 ayın çok güzel geçer ve sağlıklı bir doğum yaparsın her şey çooook güzel olur inşallah hepimiz için gerçekten birbirimizi tanımasakda bilmesek de birbirimiz için yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor seviniyoruz ben bugün senin adına çok sevindim inanki bundan sonra da hep sevincimizi paylaşırız inşallah hiç üzücü şeyler yaşamayız 2012 çok güzel başladı güzel gider inşallah
kızım 3 yaşında canım ona da aralıkta hamiş kalıp,eylülde doğurmuştum bu da öyle olacak inşallahcanım hayırlı olsun yılın ilk güzel haberi senin çocuk kaç yaşındaydı aklımda tutamıyorum kaç haftalık oldu?
canım nasılsın bebiş nasıl dualarımız sizinle canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
amanda aman GÜL hamilemiymiş:))Aşkııım oğluna geçmiş olsun canım benim kzı da öksürüyor,geceleri
buğuseptil yapıyoruz,benical şurup artık bağımlılık yaptı
çünkü kış başlayalı beri öksürüğümüz bitmedii
Benim 2012 dileğim kabul oldu:2:
HAMİLEYİMbugün test yaptım ve silik çizgimi gördüm
havalara uçarım sanıyordum sadece muzipçe bi gülümseme belirdi yüzümde o kadar
benim 2012 dileğim sadece kendim için değildi bekleyen tüm güzel annelerin kucağı bi kere daha dolsun demiştim
inşallah allahım komple kabul etmiştir duamı,dileğimi,bu topikteki yerimizi,başka annelere bırakırız inşallah
Hislerim doğruymuş,içimde garip bi heyecan ve korku var:18::44:
insan çok koparım heralde diye düşünüyor ama çizgileri görünce
olgunlukla karşılıyormuş,darısı başınıza...
İsmen,cismen tanımasam da eşimden sonra ilk koşup haber verdiğim sizlersiniz
allah hepinizden razı olsun,muradınıza nail eylesin...
tekrar geçmiş olsun canm, inşallah şuan daha iyidir paşamız.semracım canım çok teşekkür ederim,doktora gittik öğleden sonrabugün aşı da oldular okulda,söyledim durumu birşey olmaz dediler,aşıdan yarım saat sonra ateş neredeyse 40 oldu çok korktum,doktora gittik ikisi birlikte vücut kaldırmaz bide gece uğraşırız sonra diye kan tahlili falan,uğraştık bayağı çok fazla enfeksiyonu yokmuş allahtan,bu gece biraz ateşle uğraşabilirsiniz dedi aşıyla ikisi ağır gelebilir ama korkmamıza gerek yokmuş,şimdilik iyi ateşi de yok ama gece ne olur bilmem
şu aşı olmasaydı bende götürmüyecektim doktora ama maalesef gittik yine
inş sen hasta olmazsın semracım,o bal zencefilden sen de ye olur mubol bol da dinlen,ben yakında olsaydım sana çorbalar bitki çayları yapardım sen de dinlenirdin,defneyi de alırdık bize ohhh abisiyle oynardı ne güzel olur du kendine dikkat et,bak güzel haberlerde ardı ardına geliyor,iyi ol ki bizim halayımızı da çekelim
Sedacım çok sağol canım..yasemişn semra geçmiş olsn
veeeeeeeee
selam kızlaarrr..herkese hayırlı akşamlar..
yaseminiim semracıımm ikinizede geçmiş olsun canlarıımm...
güüülll canıım beniimm gözün aydın tebrik ederim..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almanı nasip etsin..inşallah darısı yasemine,ayşeye ve flan arkadaşıma ve diğer adını bilmediğim arkadaşlara...
hepinizi çok çook öpüyorum..yine uğrarım inşallah..
teşekkürler Ebrucum..
nasılsın, nasıl gidiyor
okulların tatil olmasına az kaldı.. bol bol gel olurmu.. habersiz bırakma artık bizleri
iyiyim semracım iyi gidiyo çok şükür..ama kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum..o zaman ikili test için de gidicem ..hayırlısıyla o testlerde temiz çıksaydı çok rahatlıycam.. çok şükür kasık ağrılarım geçti..darısı yasemine,ayşeye ve flana inşallah..tatile az kaldı hayırlısıyla gelseydi biraz uyurduk güzel güzel..usg hesabı 10+2 olduk sanırım..Rabbim devamını nasip etsin..senin az kaldı değil mi semra ne güzel canım..öptüm canım beniim..vaktim oldukça uğramaya çalışırım..
pPOLLYCİİİİMMMM
RABZEH,EBRUCUUUMMMMMM
TEŞEKKÜR EDERİM CANLAR DUALARINIZLA BENİM DE DİLEĞİM KABUL OLDU
GÜZEL KALPLİ İNSANLAR
HADİ ŞİMDİ HA GAYRET,FLAN,YASEMİN VE AYŞEYE POSİTİF HAMİLE
ENERJİSİ YOLLAYALIIIMMM
BUNDAN SONRA SIRAYLA HER AY Bİ MÜJDE ALALIM İNŞALLAHH
HEPSİ BİRDEN OLMASIN DA TADINI ÇIKARALIM MÜJDELERİN
KIZ BURAYA TAKILIP DA HAMİLE KALMAYAN VARMIII????
AMAAANN SABAHLAR OLMASIN KUDUUUURRR:119::119::119::92::92::92::124::124::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?