2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
herkesler uğramış ne güzel
sedacım canım benim bizi takip ediyorsun,arada çook güzel dileklerde bulunuyorsuntosun paşa nasıl bakalım,büyümüştür artık,etrafa meraklı gözlerle bakmaya başladı mı?
ebrucum canım benim hoşgelmişsin
semracım tatlım öpüyorum
sadumancım uğramış,onunda hamile günlerini görürüz inş,teşekkürler canım geçmiş olsun dileklerin için
gülcüüüüm,şoku atlattın herhal,ohhhh kalçalar oynamaya başlamış:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:çok sallama bebiş var ona göre yerinden el çırp tatlış,birde gerdan kıvırabilirsiniz siz hamileler
flancım aşağıda ismini görüyorum,nasılsın bacım
ayşeeeeeeeeeeeee kız nerelerdesin hani güzel haberler,

kızlar ben ilaca rağmen bugün adet oldum:26::26::26:üç gündür hafif sadece peçeteye gelen kanamam vardı,bugün coştuhaftaya cuma olmam gerekiyordudoktorla görüşeceğim 15-20 dak sonra bakalım ne diyecek,ilacı içip içmeme konusunda kararsız kaldımben size sonucu yazarım bakalım ne diyecek,,,,,oğlum daha iyi bu arada,öksürüğümüz her zamanki gibi uzatmaları oynuyor,genel olarak toparladık sayılır.....

vallahi yolla o enerjiden çooook ihtiyacım var inanki şimdi sen yazınca farkettim benim enerjim düşmüş sanki bir yorgunluk bir bitkinlik tuhafım yani hayırlısı
bak ben yazmayı unuttum kafam dalgın,o enerjiden bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:hem de çook istiyorum
acemiciğim oğlun nasıl oldu canım ateş çocuğu çok yoruyor anne de ateş düşene kadar ölüp ölüp diriliyor iyileşmiştir inşallah kuzun canım
teşekkür ederim canım toparladık sayılır,bende onunla birlikte çok yoruldum üstüne adet te oluyorum galiba,bi sinir bi gerginlik hepsi bir aradakendimden hiç hoşlanmıyorum bu aralarbööö işte bana

sevindim canım oğlun hastalığı atlatmış gözün aydın canım ben en son tüpe başlayacağını okumuştum atladığım bir yer var mı acep?elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum çünkü ilaç demişsin ne ilacı bu kuzu?

polyanna nasılsın canım?az kaldı inşallah doğuma Rabbim hayırlı ve çok güzel bir doğum nasip etsin inşallah canım
sağol canım iyiyiz çok şükür.. Allah'ın izniyle 2 ay kaldı inşallah. sen nasılsın nasıl gidiyor..

YASEMİNCİM canım oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. Defne de öksürüyor, geniz akıntısı içe akıyormuş, ilaç başladık.. offf günde kaç tane ilacı var, şaşırıyorum artık :44::44::44::44:

doktordan iyi bi haber alırsın inşallah.. kullandığın ilaçla adet olmaman mı gerekiyordu?? peki 1 hafta sonra tedaviye başlamanıza bi etki edicekmi??? etmesin noooluuuuuuurrrrr

Son düzenleme:
BİLGİ evde tatilin keyfini çıkarıyor anlaşılan.. hiç girmiyor topiğe..

inşallah sağlığı sıhhati keyfi yerindedir

acemiciğim bende kendimden hoşlanmıyorum bu aralar bende asabiyet vs. de varda birde halsizim yani eşime oğlana saracağım halim yok sabah işe geleceğiz bildiğin benim halim yok diye ağladım uykudan kalkarken zaten mayıstan beri yok kist yok gebelik yok düşük hormon dengesi diye birşey kalmadı malum eşim ve oğlum beni hayretler içerisinde izliyorlar vallahi resmen değiştim

canım iyi diyelim iyi olsun inşallah düşüğün etkisini attım şükür ilk günler zordu haliyle ama hayırlısı böyleymiş diye düşününce acıyı hafifletmek mümkün oluyor kürtaj sonrası 2-3 gün kadar kanamam oldu bitti biraz kasıklarımda ağrılarım oldu ama çok değildi ağrı kesici ve antibiyotikle atlattık şükür çok sıkıntım olmadı yani operasyon sonunda bu 3.haftamız yavaş yavaş başladık denemelere

kızlaaar salı günü başlıyoruuuz biraz heyecan,biraz sevinç,biraz korku hepsi mevcut şuan:18::18::18::18::18::44::44::44::44::44:

semracım canım o ilacı bir önceki doktor adet olayım diye vermişti,erken adet olmamın tek dez avantajı eşimin işten izin alamıyacak olması,biz ona göre ayarlamıştık kendimizi,şimdi bir süre yalnız gidip geleceğim o yüzden biraz tedirginim,,,canım geniz akıntısı çok kötü yaaageçmiş olsun defneye....kış ayını sırf bu yüzden sevmiyorum,,birde bizimki okulda futbol oynayıp geliyor,ohhhh direk sinüzit yaniiiierkek çocuğu lafta geçiremiyorsun,birşey deyince de vücut benim diyor sıpavücut senin de sıkıntısı nı ben çekiyorum ama

flan canım,birşey atlamadın gülüm tüp bebeğe başlıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:senin ruh haline ilgili birşeyler söylemek isterdim amma bende aynı durumda olduğum için hiç birşey diyemiyorumhavada kapalı burada,birde rüzğar falan çok kötü yani....akşama yemek yapmadım bugün,eşimi aradım benim canım bişi istemiyor söyle ne istiyorsan onu yapayım dedim,oda akşam hallederiz dedi,,,saldım yaniiiiiii

hayırlısı olsun kuzum başla elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım aşamaları inşallah hamileliğini de duyarız bir sürü bir sürü halay çekeriz burada bu arada erkek çocuğa laf geçiremiyorsun kısmına yüzde beşyüz katılıyorum ve sana daha dur bunun daha ergenliği var diyorum

canııımmmmmmmm nasıl heyecanlandığımı bi görsen, yakında olsydın boynuna atlardım sıkı sıkı sarılırdım şimdi

Yaradan dualrımızı kabul etsin, hayırlı haberlerini alalım inşallah yakında.

salı günü benimde randevum var, dönüşte buraya bakıcam hemen..

yaa hala gülümsüyorum varya:)) içime garip bi his geldi, bu kez olacak, sende hayırlısıyla hamile kalıp oğluşuna kardeş vericeksin inşallah Yüce Rabbimin izniyle.

çıktığın yol hayırlı olsun, devamı umut, sonu mutluluk olsun...

canım benim kocaman öpüyorum

flancım inş birtanem yaaa,tedirginlikle sevinç bir arada,anlatamıyorum:44::44::44::44:hep beraber halay çekelim inş kimsecikler geride kalmasın....erkek çocuğun ergenliğini düşünemiyorum bacım,şuan düşünmekte istemiyorum:))))sana çook kolay gelsin ben şimdiden bu haldeysem sen ne haldesindir..................yorum yok yani sadece kolay gelsin:))))))

semram canımmmmbende tuhaf tuhaf sırıtıyorum,sonra kendime geliyorum,arkasından acaba ne olacak diyorum.......sudan çıkmış balık misaliyim yanicanım arkadaşım inş sonu mutluluk olur,inş doğru merkez doğru doktor olur,doğru yumurtalar,doğru zaman ve sonu hayırlı ikizlerim olur.evlat isteyen kim varsa allah aratmadan versin inş,,,hamiş olanları da zamanında,en ideal kilolarda,sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuştursunbende öpüyorum canım....salı sabah 9 la 10 arası burda ol dedi....merkez biraz uzak öğlene yazmaya çalışırım gelişmeleri,eşimden sonra zaten ilk sizin haberiniz oluyor her durumdanbende bundan çook memnunum

Son düzenleme:
acemiciğim senin oğlanın ergenliğini düşünüp şimdiden strese sokma kendini zaten bu ergenlik düşünülmüyor anlaşılmıyor sadece yaşanıyor bacım benim oğlan bahsetmiştim boksa başladı diye tam kanamanın başladığı gün maça çıkacağım diye tutturdu gerçi bir haftadır bu maç olayı gündemdeydi ama vazgeçiririm diyordum yok vazgeçmedi neyse biz bunu nizah gürültü salona bıraktık dr.a gittik düşük kürtaj v.s. yapıldı benim aklım oğlanda operasyon bitti eşime dedim beni spor salonuna götür adamcağız diyor eve götüreyim seni yat ben oğlanı alır getiririm sana ben diyorum hayır o halde salona gittim kilosunda rakip yokmuş maç olmamış şükür biraz yanında durdum bebeğin gittiğini üzüntülü olduğumu münasip bir şekilde anlattım çok üzüldü kendide daha kalacağım diye zorlamadı aldık eve getirdik zaten ota çöpe ağlar vaziyetteyim çok üstüme gelmiyor bu aralar bakalım nereye kadar dayanır :44:

inşallah olacak canım bütün dualarım seninle

merhaba kizlar
yasemin canim hayirli ugurlu olsun tedavin, insallah allahim bu sefer yüzünü güldürur canim cok sevindim inan ,dualarim seninle,oglusinde hastaymis gecmis olsun onada, insallah hayirli haberlerini okumak kismet olur
semra canim masallah günün azalmis hayirlisiyla yavruna kavusursun insallah,defneyede acil sifalar versin rabbim cok üzüldüm ,sanirim reflü olmus insallah ilaclarin etkisiyle düzelir canim
ebrum canim seninle özelden yazismistik ama tekrar tebrikler canim,okumayalida baya büyümüs kuzun masallah size,rabbim sagsaglim kucagina aldigin günleride göstersin insallah
flan canim sana bi türlü gecmis olsun diyemedim,aslinda ilk hamile oldugunu okuyunca inan bana cok sevidim,tebrik etmek icin tekrar yazmak istedigimde ise malesef mesajini gördüm,rabbim bir daha yasatmasin cok üzüldüm,dilerim bu son acin olur ve yine gelir melegin sana
momy canim tebrikler ,yilin ilk hamilesi sensin ne güzel sorunsuz bir hamilelik diliyorum canim darisi bizlere ins.:48
bilgim canim sende calismalara basladin sanirim rabbim hakkimizda hayirli olani nasip eylesin insallah canim :48

evet sira bende sanirim :26: unuttuklarim varsa yada okuyamadigim kusuruma bakmayin olurmu
ben iyiyim cok sükür gecen ay hem ,korku hem sevinc basladim calismalara,evet evet nihayet basladim :26: son 2 gün benim icin beklemedeyim,bilmiyorum ama adet olucam gibi geliyo bana ,hayirlisi rabbimden artik,veripte almaz insallah bu seferde cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan ,sonu hayir olsunda ben beklemeyede raziyim diyorum hep,burdan sizlerden ayriyim sanmayin telle takibinizdeyim mutlaka okuyorum sizleri gün icinde,ama yazmaya vaktim olmuyor hafta ici cok yogun geciyor nasil aksam oluyor anlamiyorum simdilik kursa devam ediyorum,ama hamile kalirsam hemen birakicam insallah..bende haberler böyle kizlar
yaseminim semram hep kulaklarimi cinlatiyorlar sagolsunlar,okuyorum eksik olmayin dualariniz beni okadar mutlu ediyorki insallah bende güzel haberler vericem sizlere ...:48

Son düzenleme:
Canııım hadi hayırlısı başla baklımmm,yasemin bence ilk denemede tutacak seninki
bak gör canım,içimde öyle bi his var kııı

enerjinizi,içinizin pırpırını yüksek tutun canlarım yaa,bakın ben de kaldım
diyorum ya şuraya takılıpta hamile kalmamak gibi bişey yok
buraya böyle yazınca insan kendini şartlandırıyor,sıra bende gibi bi hisse kapılıyor sanki
siz de öyle hissedin hadi olumlu düşünün be yaaa

Canım teşekkür ederiiiim
darısı en kısa zamanda başınıza
yeni yılın müjdeleri ilk 3 ayda gelsin inşallah
ne deyim ki...

Kızlar saçımın önüne perçem kestirim dedim ben çok severim
anlattım da kuaföre uzun uzun
Gülben ergenin varya bu ara çok hoşuma gidiyodu
anacııım gitti bebek saçlarımı
bi kırptı sanki hiç bişey anlatmamışım ben

besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk

Ayça desen aynen sizinkiler gibi öksürük,balgam,akıntı,
bi de ateşi çıktı az önce inliyor yavruumm

pek tadımız tuzumuz yok yani,sabahtan beri kusmuk,bok temizliyorum off offff

günaydın ggünaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn

çoook güzel bi tatilin ardından işte yine yeniden buradayım ((

semram yaseminim gülcüm bebelerini hasta olmuş Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

güllll nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam canım arkadaşımm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
darısı ayşeme yaseminime flana bana ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.

yasemiiiinnnnnnn canııımmmm Rabbim hayırlısı ise bu ay yüzünü güldürsün canımmm benimmm.
ayseeemmmm gelmiş hoşgelmişşş canım benimmm seninde Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

semraamm çook ama çok az kaldı bi kız daha geliyomuş haa çok sevindi canı arkadaşımmm..

bana gellince iyice dinlendim bu on gün boyunca.
temizlik falan yaptım.. kızçemle vakit geçirdim. ona bi tane yelek ördüm daha bitiremedim ama.
böle işte canlar. benimde sanırım bu hafta yumurtlama haftası. bakalım çalışırmıyız çalışmazmıyız :26::26::26:

öpüyorum hepinizi tek tek masamın üstü çarşamba pazarı gibi.
Allah'ıma emanet olun inşallah.
bu arada semram ve yaseninim yarın inşallah çoook güzel haberler getirin bizlere.

hadi kaçtım benn

GÜNAYDIN FISTIK ANNELER...

GÜL canım kızına çooook geçmiş olsun..:2::2::2: çocukların hastalığı zor vesselam :26::26::26:
sana iyi dersler, kızını da öpüyorum

BİLGİ canım topiğe döndün nihayet.. oooohhh ne güzel bol bol dinlenmişsin, ayrıca pekde hamaratmışsın maşallah
bu günleri güzel değerlendirirsinizde meyvesini alırsınız inşallah ve sonra doooooğru ev hanımlığına:))) güzel bi dilek oldu dimi:)

Yasemin canım bu sabah uğramamışsın.. yarının heyecanı vardır içinde şimdi... bende çok heyecanlıyım.. 2 haftada ne kadar büyüdü diye merak ediyorum. akşam eşim annemi alıp gelicek, yarın defneye bakması için, sabah randevum 10:30da.
yarın sende hayırlı heberlerle gel inşallah

AYŞE canım uğramışsın ve çok güzel haberler vermişsin.. bundan sonra kafana takmadan çalışmalara devam hadi bakalım. Rabbim yardımcın olsun canım benim..

hepiniz öpüldünüz...

canım benim allah razı olsun ağzın bal yesin inşallahh.
önce sağlık tabikide ondan sonraki tek dileğim buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…