- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.261
bende çok araştırdım ama inş geç kalmamışımdır inş bana da uğurlu gelir israil bey:109:keşke 200 dolar olsaydı tatlım ben sıfırını eksik koymuşumTeşekkürler tatlımmm
israil beyin metnini çooook duydum.
Ve gerçektende çok başarılı bi dr.
örn. Benim bi arkadasımın yumurtalıkları zamanında patlamış nasıl olduysa.
Yani kızda hiç yumurta yumurtlama yokken yaptırdıgı ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı ve oğlusu su an kollarında çok şükür.
Bu arada 200 dolar mı dedin sen yoksa 2000 dolarmı yazacaktın.
hoşgeldin ebrucum,o kadar çok istiyorum ki tedaviye başlamadan hamile kalabilmeyi,süpriz olsun yani,ama ben gerçekten kendimden kestim ümidi çünkü gittikçe yükselmemesi gereken değerler 30 ar 30 ar yükseliyorselam canlarıııımm..eşim bugün bilgisayarı evde bıraktı bana gün doğdu.. nasılsınız kızlaaaarr..
yaseminiiimm canım beniim..tedaviye karar vermişsin çok sevindim canım ..hayırlı olsun inşallah..inşallah tedaviye gitmeden hamile kalırsın Rabbim bir mucizede sana gönderir inşallah canım beniim..ben de bu tatilde ya da yaz tatilinde aşılama yaptıracaktım..araştırmaya başlamıştım..herkes diyodu sen birden hamile kalırsın diye ben kendimden umudu kesmiştim tabi.dualarım seninle canım beniim..
semracım güzel haberlerle gelmişsin canım..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende korkuyorum hayırlısıyla kontrole gitseydim tekrardan..herkes acele etme diyo kimi hiç usg ye girme diyo..iki hafta kaldı kontrole ..
hepinizi çok çok öpüyorum canlarıım..yine uğrarım sonra nasıl olsa net bende bugün..
selam hanımlar...
hastaneye gittim geldim, çok şükür herşey yolundaymış. 2 hafta sonra tekrar giricem usgyebugün kan ve idrar da alındı, öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar bende gitmedim.. yarın eşim izinli onunla beraber gideriz inşallah.
YASEMİN canım sırf seni merak ettiğim için girdim ama uğramamışsın.
inşallah hayırlı haberler verirsin.
gelmem mi kızzzzzbekleme süresinde bir kahveni içerim,dün kipayı gezmeye gittik,iki saat hastanede beklemekten se sen bir de ev hanımı olsan tadından yenmez kısmet olur belki kim bilebilir,dünya küçük derler büyüklerimiz
hastanenin fiyatları gerçekten çok yüksek,dün üç tahlile 280 lira fiyat çıkrdılarmemur indirimi yaptılar 205 lira oldu o derece yani.ama şöyle bir sistemleri var tüp bebek fiyatlarını paket yapmışlar,ben kendim için bahsedeyim 200 dolar paket fiyatım,eğer başlamış olsaydık tahlil fiyatı ödemiyecektim,hatta embriyoları dondurmak dahil hiçbir para ödemiyecektim,hastanede yatış,yumurtaların toplanması herşey bu pakete dahil...o yüzden iyi ben sadece ilaçları kendim alıcağım.tedaviye başlayamadığımız için sadece tahlilin parasını alıyorlar....bir yandan iyi ama bir yandan kötü çünkü ben o tahlili düz hesap 100 liraya burada yaptırabiliyorum
personel gayet güler yüzlü,israel beye gidiyorum ben israel aruh. benim durumumdakiler için yurt dışında ihtisas falan yapmış,izmirde mini tüp bebeği uygulayan llk kişi,biraz ciddi biri ama işini iyi yapsın benim derdim o,,,şimdilik memnunum da herşey yeni zamanla ne olur bilemiyorum tatlım...ama adam işini çok disiplinli yapıyor herşeyi çok güzel takip ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?