2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

KOCAMAAAAAAN GÜNAYDINLAR BAYANLAR
biraz heyecanlıyım sanırım heyecanımı yatıştırmaya geldimumarım herşey güzel geçer,
SEMRAM sende çok güzel haberlerle gelirsin umarım tatlım
AYŞECİİİİİİİİM uğramışgüzel haberler vermiiiiiş,beklediği o adet gelmez de bebişi bu sefer annesine sıkı sıkı tutunur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
BİLGİCİM işe başlamışsınçiğliye geliyorum bugün,ama eşim yok kardeşim getirecektatlış değerlendir sende şu günleri bak güle azimli kadın vesselamne yaptı yaptı kaptı bebişi,bak sonunda ev hanımı olmak var ona göre çoook çalış
GÜLCÜM,SADUMANCIM öpüldünüz kızlar
ÇELİK tatlım arada takip ediyorsun bebişi benim için öp olur mu

günaydınlaaaaaaarrr

semram yaseminim çook güzell haberlerle gein canım arkadaşlarımmmmm..

sabırsızlıkla sizlerden gelecek çook güzell haberleri bekliyorum Rabbim'in izniyle inşallah.

kız yasemin ne işin var senin çiğli dee.

cumartesi günüde gelsene çiğliye :))

seydam çok sevindim canım seni gördüğüme toparlanmış olman daha da sevindirdi beni inanki olurda yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa biz burdayız canım bu arada geçmiş olsun dileklerin için sağol kuzum üzücüydü ama toparlanmak gerekiyor umarım Rabbim hiçbirimize tekrar yaşatmaz kürtaj sonu ilk adeti bekliyorum 24. gün ama gelecek gibi erken diye düşünüyorum ama hayırlısı adet gelse bir dert gelmezse başka bir dert bayan olmak zor ne diyeyim ki

kocaman kocaman günaydınlar hepinize acemiciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu merakta bırakma olur mu?

selam hanımlar...

hastaneye gittim geldim, çok şükür herşey yolundaymış. 2 hafta sonra tekrar giricem usgye bugün kan ve idrar da alındı, öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar bende gitmedim.. yarın eşim izinli onunla beraber gideriz inşallah.

YASEMİN canım sırf seni merak ettiğim için girdim ama uğramamışsın.

inşallah hayırlı haberler verirsin.

Yasemin ugramamışşş :26::26::26::26::26::26:
Semram gözn aydın çook güzel haberler getirmişssin bizlere

günaydınlarrrrr

yaseminnn bizi çok merakta bıraktın ama alacagın olsunnnnn

günaydın benim canım arkadaşlarım
sopayı hakettim biliyorumama dün uğrayamadım,işim çok uzun sürdü saat 14 gibi gelebildim eve,oğlumu hemen okula götürdüm oradan kursa gittim dayanılmaz bir baş ağrısı yüzünden hemen yattım,anca kendime gelebilmişim.
tedaviya başlayamadık maalesefhormonlarım geçen aydan da yüksek çıktıyumurta var ama bu hormonlarla olmaz dedi,bir dahaki aya başlayabilmek ümidiyle adetimi düzenlemek için ilacımı aldım eve geldim
herşeyin hayırlısı diyorum,üzülmedim diyorum ama üzülmüşüm ki başım çok ağrıdıvücuduma laf geçiremesem de geçirdiğim dört yılı düşündüğümde bu iş için yaptığım her şeyde bir engel çıktı,çaldığım her kapı teker teker kapandı,vardır bir hikmeti demekten başka çarem yok yani.....bir dahaki ay tekrar,ondan sonra ve ondan sonra gittiği yere kadar ne yapalım önümğze gelen bu yaşıyacağızbirde sonu güzel bitseydi

SEMRACIM kızımız iyimiş kan ve idrar tahlillerinde güzeldir inş.kaç kilo olmuş kızın tatlım
BİLGİM TATLIM hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum,ilk düşündüğüm dün evde yalnız kalmayım daha çok kurarım kafamda oldu,o gazla kursa gittim,sabahtan başlayan ağrım da çok fazla şiddetlenince yemek dahi yemeden yattım,niyetim en geç akşama size haber vermekti ama olmadıçiğliye kent hastanesine geliyorum tatlım..tedavim oradatedaviye başlarsak eğerelbet bir cumartesiye kontrol denk gelirgörüşürüz belkide kim bilebilir,ben isterim doğrusu,topiğimin güzel hatunlarıyla tanışmayımesela ankaraya gideceğim zaman semrayı rahatsız edeceğim yani
FLAN gülüm teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,ama başka bahara kaldık okuduğun gibi((((hayırlısı be tatlım,siz güzel haberler verirsiniz inş

cnm yaseminimhakkında hayırlısı olsun be tatlım inşallah önümüzdeki ay hayırlısıysa tabii başlarsınız tedaviye. ve sonunda yüzün ve yüzümüz güler inşallah.

demek kent hastanesine geliyosun. nasıl hayatım memnun kaldınmı doktorun kim birrde oranın faiyatlarını çok yüksek diye biliyorum bana biraz hastane, çalısan ve fiyatlardan bahsedermisin. benimde çook ama çok yakın biş arkadaşım orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyor o yüzden soruyorum.

inşallah hayatım denk gelmese bile sen denk getirt.
getirtki tanısıp görüşebilelim hatta hastane biz on dakika uzak gelirsin bize.
ayyy hayali bile nasıl mutlu etti beni.
gelirsin dimi gııı :26::26::26::26:

gelmem mi kızzzzzbekleme süresinde bir kahveni içerim,dün kipayı gezmeye gittik,iki saat hastanede beklemekten sesen bir de ev hanımı olsan tadından yenmezkısmet olur belki kim bilebilir,dünya küçük derler büyüklerimiz
hastanenin fiyatları gerçekten çok yüksek,dün üç tahlile 280 lira fiyat çıkrdılarmemur indirimi yaptılar205 lira olduo derece yani.ama şöyle bir sistemleri var tüp bebek fiyatlarını paket yapmışlar,ben kendim için bahsedeyim 200 dolar paket fiyatım,eğer başlamış olsaydık tahlil fiyatı ödemiyecektim,hatta embriyoları dondurmak dahil hiçbir para ödemiyecektim,hastanede yatış,yumurtaların toplanması herşey bu pakete dahil...o yüzden iyi ben sadece ilaçları kendim alıcağım.tedaviye başlayamadığımız için sadece tahlilin parasını alıyorlar....bir yandan iyi ama bir yandan kötü çünkü ben o tahlili düz hesap 100 liraya burada yaptırabiliyorum
personel gayet güler yüzlü,israel beye gidiyorum ben israel aruh. benim durumumdakiler için yurt dışında ihtisas falan yapmış,izmirde mini tüp bebeği uygulayan llk kişi,biraz ciddi biri ama işini iyi yapsın benim derdim o,,,şimdilik memnunum da herşey yeni zamanla ne olur bilemiyorum tatlım...ama adam işini çok disiplinli yapıyor herşeyi çok güzel takip ediyor.

bilgicim oğlanı okula götürmem gerekiyor,terziye uğrayıp iki de fatura yatırıp geliyorum,bekle beni anacımmmm

Teşekkürler tatlımmm
israil beyin metnini çooook duydum.
Ve gerçektende çok başarılı bi dr.

örn. Benim bi arkadasımın yumurtalıkları zamanında patlamış nasıl olduysa.
Yani kızda hiç yumurta yumurtlama yokken yaptırdıgı ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı ve oğlusu su an kollarında çok şükür.

Bu arada 200 dolar mı dedin sen yoksa 2000 dolarmı yazacaktın.

selam canlarıııımm..eşim bugün bilgisayarı evde bıraktı bana gün doğdu..nasılsınız kızlaaaarr..

yaseminiiimm canım beniim..tedaviye karar vermişsin çok sevindim canım ..hayırlı olsun inşallah..inşallah tedaviye gitmeden hamile kalırsın Rabbim bir mucizede sana gönderir inşallah canım beniim..ben de bu tatilde ya da yaz tatilinde aşılama yaptıracaktım..araştırmaya başlamıştım..herkes diyodu sen birden hamile kalırsın diye ben kendimden umudu kesmiştim tabi.dualarım seninle canım beniim..

semracım güzel haberlerle gelmişsin canım..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..

bende korkuyorum hayırlısıyla kontrole gitseydim tekrardan..herkes acele etme diyo kimi hiç usg ye girme diyo..iki hafta kaldı kontrole ..

hepinizi çok çok öpüyorum canlarıım..yine uğrarım sonra nasıl olsa net bende bugün..

bende çok araştırdım ama inş geç kalmamışımdır inş bana da uğurlu gelir israil bey:109:keşke 200 dolar olsaydı tatlım ben sıfırını eksik koymuşum2000 olacak
hoşgeldin ebrucum,o kadar çok istiyorum ki tedaviye başlamadan hamile kalabilmeyi,süpriz olsun yani,ama ben gerçekten kendimden kestim ümidi çünkü gittikçe yükselmemesi gereken değerler 30 ar 30 ar yükseliyorbakalım ne olacak be ebrucum,bekleyip görücez işte.....
sende bebişini merak etmekte çok haklısın,uzun zaman sonra olunca insan daha bir tedirgin oluyor,için rahat edecekse ki bu çok önemli,başka bir doktora kontrole geldim diye baktır tatlım....eminim bebişin birşeyi yoktur da,sadece senin için rahat etsin..büyüdüğü zaman daha rahat edersin,her kıpırdanışında bilirsin ki sağlığı yerinde,az kaldı 5. ayda herşeyini hissedersin en geç...

çok şükür canım herşey yolundaymışdarısı bizlerede olsun inşallah

acemiciğim öbür aya Allah büyük sen önce verdiği ilaçla bir başla bakalım dr.işini disiplinli bir şekilde yürütüyor diyorsun bu çok önemli bence yeni bir dr.yeni tedavi herşey güzel olacak diye motive et canım kendini biz buradayız senin yanındayız tatlım

BİLGİ, YASEMİN, EBRU ve FLAN çooooooookkk teşekkür ederim arkdaşlar..

bugün sonuçları da aldık yeni geldik eve.. hatta kızlarımla ben geldim:) eşim traşa gitti:))))

idrar tahlilim temiz, kan değerlerim her zaman olduğu gibi düşük.. o kadar hap banamısın demiyor:) kızım tüm kanımı alıyor kendine.. alsın, yarasın kuzuma inşallah...

dün girdiğim usg yüzeysel olduğu için kilo hesaplanmadı.. 2 hafta önce 1600 gr.dı kuzum. bu hafta da olsa olsa 1800 ancak olmuştur:) 26 ocakta tekrar randevum var, bu kez ayrıntılı bakılacak usgye. artık kontroller sıklaştı.

bizden haberler böyle..

YASEMİN canım hep diyorum ya hakkında hayırlısı neyse o olsun.. bu ay olmamış ama üzülme sakın.. sen pozitif enerjiyle ve Allah'ın izniyle o hormonların hakkından gelirsin. gelecek aya da bomba gibi olursun inşallah.. yani yumurtaların patlamaya hazır bomba gibi olsun fiyatlarda uçukmuş gerçekten, inşallah sonu çoooook güzel olur.. olmalı...

BİLGİcim sen nasılsın tatlım..

EBRUcum uğramışsın.. seninde inşallah içerde herşey yolundadır.. 2011 de hamileliğe adım attın Allahın izniyle. bu yıl da hayırlısıyla doğum yaptığın günleri de görürüz inşallah.

FLAN canım sen nasılsın, yumurtlama günlerin geçti mi? inşallah sende en yakın zamanda tekrar güzel haber verirsin

cnm yaa tekrar sorcam şimdi bu yukarıda bahsettiğin 2000 dolarlık bir paet var bu paketin içinde olanları anLadım yalnıııızzzzzz

"ben sadece ilaçları kendim alıcağım.tedaviye başlayamadığımız için sadece tahlilin parasını alıyorlar...." şu cümleni anlamadım desem. peki bu alaağın ilaçların fiyatı nasıl bi bilgin varmı.

sabah bahsettiğim arkadaşım gitse o da bu paketten faydalanabilirmi acaba.
yani hasta kendimi seciyo bu paketleri yoksa doktor duruma göremi karar veriyo..

ayy sanırım karıstı biraz sorular ama sen çözersin benim bu yazımı

Son düzenleme:
selam kızlaar ben geldim yinee..

yaseminim canım çok haklısın..2008 de üye oldum kk ya..üzerime birçok arkadaşım hamile kaldı ,doğum yaptı..şimdi birçoğundan haber alamıyorum..yani bu topikte çok eskiyimartık düşünmüycem dedim kendi kendime.hatta eşime de dedim..artık aşılamaya odaklanmıştım..onuda bir kere deneyip artık hepten kendi haline bırakacaktım..hatta en son eylülde adet olduğumda tüm riskleri göze alıp klomeni dr kontrolsüz içtim..sonra tam 3,5 ay geçti adetim..düşün canım eylülde değilde sanırım ekim gibi kendiliğimden hamile kalmışım..bu arada namazlarımıda aksatmadan kılmaya başladım..ağlayarak dualar ettim kızım her sorduğunda "dua et kızım kardeşin duayla gelecek" diyodum öylede oldu şükürler olsun..şimdi senin için dua edicem inşallah yakın zamanda sende küçük mucizenle buradan bize müjdeni verirsin..dualarım seninle bitanem..

semracıım sonuçların iyi çıkmış canım..çok sevindim..dualarınada amiiin diyorum inşallah canım benim..Allah razı olsun hepinizden..

Rabbim kısa zamanda buradaki tüm dostlarımın da güzel yüzlerini güldürsün inşallah..amiiinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…