- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.281
acemiciğim öbür aya Allah büyük sen önce verdiği ilaçla bir başla bakalım dr.işini disiplinli bir şekilde yürütüyor diyorsun bu çok önemli bence yeni bir dr.yeni tedavi herşey güzel olacak diye motive et canım kendini biz buradayız senin yanındayız tatlım
BİLGİ, YASEMİN, EBRU ve FLAN çooooooookkk teşekkür ederim arkdaşlar..
bugün sonuçları da aldık yeni geldik eve.. hatta kızlarımla ben geldim:) eşim traşa gitti:))))
idrar tahlilim temiz, kan değerlerim her zaman olduğu gibi düşük.. o kadar hap banamısın demiyor:) kızım tüm kanımı alıyor kendine.. alsın, yarasın kuzuma inşallah...
dün girdiğim usg yüzeysel olduğu için kilo hesaplanmadı.. 2 hafta önce 1600 gr.dı kuzum.bu hafta da olsa olsa 1800 ancak olmuştur:) 26 ocakta tekrar randevum var, bu kez ayrıntılı bakılacak usgye. artık kontroller sıklaştı.
bizden haberler böyle..
YASEMİN canım hep diyorum ya hakkında hayırlısı neyse o olsun.. bu ay olmamış ama üzülme sakın.. sen pozitif enerjiyle ve Allah'ın izniyle o hormonların hakkından gelirsin. gelecek aya da bomba gibi olursun inşallah.. yani yumurtaların patlamaya hazır bomba gibi olsunfiyatlarda uçukmuş gerçekten, inşallah sonu çoooook güzel olur.. olmalı...
BİLGİcim sen nasılsın tatlım..
EBRUcum uğramışsın.. seninde inşallah içerde herşey yolundadır.. 2011 de hamileliğe adım attın Allahın izniyle. bu yıl da hayırlısıyla doğum yaptığın günleri de görürüz inşallah.
FLAN canım sen nasılsın, yumurtlama günlerin geçti mi? inşallah sende en yakın zamanda tekrar güzel haber verirsin
sizin ağzınızdan bal damlıyor ne diyeyim kızlarselam kızlaar ben geldim yinee..
yaseminim canım çok haklısın..2008 de üye oldum kk ya..üzerime birçok arkadaşım hamile kaldı ,doğum yaptı..şimdi birçoğundan haber alamıyorum..yani bu topikte çok eskiyimartık düşünmüycem dedim kendi kendime.hatta eşime de dedim..artık aşılamaya odaklanmıştım..onuda bir kere deneyip artık hepten kendi haline bırakacaktım..hatta en son eylülde adet olduğumda tüm riskleri göze alıp klomeni dr kontrolsüz içtim..sonra tam 3,5 ay geçti adetim..düşün canım eylülde değilde sanırım ekim gibi kendiliğimden hamile kalmışım..bu arada namazlarımıda aksatmadan kılmaya başladım..ağlayarak dualar ettim kızım her sorduğunda "dua et kızım kardeşin duayla gelecek" diyodum öylede oldu şükürler olsun..şimdi senin için dua edicem inşallah yakın zamanda sende küçük mucizenle buradan bize müjdeni verirsin.. dualarım seninle bitanem..
semracıım sonuçların iyi çıkmış canım..çok sevindim.. dualarınada amiiin diyorum inşallah canım benim.. Allah razı olsun hepinizden..
Rabbim kısa zamanda buradaki tüm dostlarımın da güzel yüzlerini güldürsün inşallah..amiiinnn...
cnm yaa tekrar sorcam şimdi bu yukarıda bahsettiğin 2000 dolarlık bir paet var bu paketin içinde olanları anLadımyalnıııızzzzzz
"ben sadece ilaçları kendim alıcağım.tedaviye başlayamadığımız için sadece tahlilin parasını alıyorlar...." şu cümleni anlamadım desem.peki bu alaağın ilaçların fiyatı nasıl bi bilgin varmı.
sabah bahsettiğim arkadaşım gitse o da bu paketten faydalanabilirmi acaba.
yani hasta kendimi seciyo bu paketleri yoksa doktor duruma göremi karar veriyo..
ayy sanırım karıstı biraz sorular ama sen çözersin benim bu yazımı
şimcik tatlım ben senin ne demek istediğini anladım