2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

sizin ağzınızdan bal damlıyor ne diyeyim kızlariyiki varsınız her zaman söylüyorum hep yanımdasınız çok çok çok teşekkür ederim,inş bir dahaki ayadoktor baştan söylemişti yolumuz uzun diye sanırım o yüzden de kendimi çok yıpratmadım,tabiii çok ta uzamasın bu yol daherşey güzel olacaaaak,su akıyorsa yolunu da bulacak,,,,,bende bekliyeceğim.....ben biliyorum sonu güzel bitecek bu hikayenin,inanıyorum da........hep beraber izleyelim bakalım....

şimcik tatlım ben senin ne demek istediğini anladımherkesin durumu farklı,o yüzden doktor karar veriyor nasıl bir yöntem uygulanacağına bu bir,ikincisi oraya ilk gittiğinde doktor muayene ediyor,kistin var mı,yumurtan var mı diye(adetin üçüncü günü gidiyorsun ya)herşey normalse kan tahlili istiyor,kan tahlili sonucu güzel gelip tedaviye başlarsan bu tahlil pakete dail oluyor ve sen para ödemiyorsun,sadece ikinci mi üçüncü mü gelişinde paket parasını alıyorlar,yoook eğer tedavi benim gibi iptal olursa sadece yaptırdığın tahlilin parasını ödeyip bir dahaki ay aynı işlemleri yapmak üzere eve geliyorsunilaç parasına gelince bunun tamamını sen karşılıyorsun,normal tüp bebek yapıyorsan ilaç bayağı pahalı tutuyormuş,[normal tüp bebeğin parası da farklı benimkinden bu arada)bana basit ilaçlar kullanacağını,diğer ilaçları kullanırsa(benim durumumda olanlar için)yumurtanın kalitesini bozacağını söyledi.300-400 lira gibi bir para tutacakmış kabaca.

amiiiiinnnn canım benim amiiiiiiinnnn

detaylı cevabın için çok ama çok çok teşekkür ederim canım yaseminim.
ben iyisi söyleyimde gitsin yüzyüze konussunlar.
neydi o israil mi israfil mi

bu arada arkadaşımın herşeyi normal çok şükür rahim filmi bile çekildi problem yok sadece prolaktini arada yükseliyo onuda ilaçla kontrol altında tutuyolar. ama esinin spermleri sorunlu

en iyisi gidip bi bilgi alsınlar bari. dimi ama..

tekrar çok ama çok teşekkür ederim canım benimm

Canııım hadi hayırlı olsun bi tanem
inşallahhh o uzun denilen yol sana şipşak geçer.
ilk izlenimlerin iyiyimiş hadi bakalım.Dr unda geveze ama boş olacağına
güven versin daha iyi bence.Ne dedi şimdi
tüp bebek tedavisine gelen bir bayan için herşey normal mi?:26::26:
o bi tane dengesiz drun vardı ya,sana tüp bebek de olmaz diyen
bunlar bişey dediler mi? Nasıl soracağımı bilemedim işte yaa
anla,yolundamıymış herşey??

Senin de canım aynen allah dilekleirnizi kabul etsin
ben de klomen kullanmıştım kzımda,dr tavsiyesiyle
yumurta olgunlaştırıcı eşimle leblebi gibi atıyoduk valla
sonra benim nur topu gibi bi kistim oldu,eritene kadar 4 ay daha bekledik
off off ne çekiyor şu kadınlar yaa:2::2::2:

Senin hikayeni yerim beeennnn
hadi ilk denemede şakkırt diye tutar inşallah
kız benim içimde iyi bi his var senin kutudan büyük çıkacak bak gör inşallah

Günaydın topiğin fıstıkları

polyanna doğuma ne kadar kaldı acemira inşallah olur be kuzum oğluşun dua etsin

SADUMAN canım 50 günümüz filan kaldı.. sezeryan günüm henüz belli değil ama muhtemelen 1-2 mart gibi olacak hayırlısıyla.

siz başladınız mı çalışmalara, yoksa biraz daha mı bekleyeceksiniz.. senin oğlan kaç aylıktı??

YASEMİİİİİİNN aşağıda seni görüyoruuummm

Son düzenleme:

günaydını kaçırdım ama iyi günler dileyeyim bende
tatlım sabah bir bakınıp çıktım,ev işlerini halletmem gerekiyordu,emirhanı okula bıraktıktan sonra arkadaşıma yardıma gittim(pasta börek olayı)şimdi gelir gelmez buraya uğradım,birazdan yine çıkacağım ama bir merhaba demek istedim....50 gün ne ki canım su gibi akaaar geçer bak 8 ay geçti,daha dün gibi hamileyim deyişinsemra unutma bak doğumda ismimi söyliyeceksin,canım sedamın duaları kabul oldu kimin ismini söylediyse hamile kaldı,bir ben bir ayşe demek ki zamanı var,sen de unutma olur mune kadar garip ve ne kadar güzel hiç tanımadığımız,hiç görmediğimiz sadece buradan konuştuğumuz kadar bilebildiğimiz kişileriz ama birbirimizden birşeyler isteyip,birbirimize birşeyler dileyebiliyoruz..... seviyorum burayı ve burada tanıştığım arkadaşlarımı

anladım ben onuherşey çok ta yolunda değil,fifti fiftianladın sen onu......umut vaat etmiyor ama olmaz diyede birşey demiyor,deniyeceğiz ve göreceğiz diyor.....o yüzden yolumuz uzun dedi daha başlamadanbakalım ve tatlım gittiği yere kadar,bünyemi de çok zorlamadan(ruh sağlığımda önemli çünkü)ne kadar dayanabilirsem git gellere:18:başarı elde eden çok insan var,ama başaramayan da bu iş kısmet işi kısmetinde varsa birşey vesile oluyor işte,yoksa da olcak olan bile olmuyor......dört yıl kısa bir zaman değil,tecrübe ettim öğrendim.....en kısa zamanda da meyvesini almak istiyorum bu koşuşturmacanın bilemiyorum yaniiiii:44::44:

Son düzenleme:

canım hadi hayırlısı benim kız 19 aylık daha çalışmalara başlamadık erken gibi geliyo canım

E iyi o zaman uzun muzun başladın bi kere tekrardan hayırlısı olsun
sonuçta sen hep bi umutla 4 sene beklemiş kadınsın
bi minicik umutta bunun için yeşert,heyecanla takip ediyorum gelişmeleri...

anacım ben eylül anneleri topiğine de takılıyom da çoooook kişi var kimse kimseyi cevaplamıyor
herkes bişey sorup çıkıyor,daha pek kaynaşma olamadı,bi de çok toylar yaaa
çoğunun ilk bebeği,bura beni daha çok açıyor valla...

Ebruuuş seni görüyorum aşşağıda nasılsın canıım???

slm arkadaslar ,bende cok eski üyelerdenim ,bizde 1 senedir 2.bebegi istiyoruz okadar cok istiyorumki anlatamam icim kan agliyor gibi her bi gülümsememin arkasinda ,icimde bi SIKInti var.istedigim birsey oldugu zaman oturup saatlerce aglamak istiyorum ben sadece 2 . bebegim olsun kizima kardes olmasini cok istiyorum .
bende 1 senedir guatir var onun icin hap kullaniyorum , biran evvel onu atlatip bebegimi kucagima almayi okadar cok istiyorumki ne olur benim icinde dua edin dualarinda benide unutmayin

gününüz aydın cumamız hayırlı olsun .uzun zamandır yazamıyorum ama inanın oturmaya bile vakit bulamıyorum .bildiğiniz gibi üçüncü sınıfa giden bir oğlum var .nerdeyse bir aydır performans ezber baya bir yorulduk .oğlum değil ama ben tatili dört gözle bekliyorum çok yoruldum kurulmuş bir saat gibi hissediyorum kendimi.çocuğu ilk okula giden arkadaşlar beni çok iyi anlarlar.neyse benden haberler bukadar ya sizler nasılsınız güzel haberler almayı umuyorum

CANIIIIIMMMMMMMMMM bende seni ve burdaki arkadaşları çooooooooooooooooooookkkkkk seviyorum...

hep aklımdasın tatlım, Rabbim'in izniyle doğumda da söylüycem adını inşallah... seni, ayşeyi, flanı, bilgiyi... tabi ben doğurana kadar hamile kalmazsanız.. İnşallah kalırsınızda ben doğurmadan evvel sizlerinde o muhteşem haberlerinizi alırım..

merhaba semracım, bayağı yoğun bi tempoda sürüyor anlaşılan hayatın.. bebişinde bahsetmemişsin.. kaç aylık oldunuz, nasıl gidiyor.. herşey yolundadır inşallah

bak ne kadar güzel söylemişsin ruh sağlığı da çok önemli tabii ki alnımızda ne yazıyorsa yaşayacağız kuzum yeterki Rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize

ilk bebek olunca öyle olur biz burda bebeklikten ilkokula ordan ergenliğe herşeyi konuşuyoruz mesela ben 15 yaşındaki oğlunun ergenelik isyanlarından dolayı delirmiş durumdayım sor anlatayım sana anne nasıl çıldırtılır?yanlış hatırlamıyorsam senin kızın vardı ama farketmez neden çünkü sonuç aynı sonuç çıldırmış bir anne

hoşgeldin canım olur inşallah üzülme bu kadar guatr tedavisi önemli hayırlısıyla tedavin bitsin bebeğin de gelir

çok kolay gelsin size zor vallahi ama bir arkadaş tavsiyesi şimdiden alacağınız ne kadar takdir belgesi,onur belgesi vs. gibi belgeler varsa alın çünkü liseye gelince herşey çoook zorlaşıyor biz sadece sınıfı geçmeye çalışıyoruz çocuğum vakti zamanında bu belgelerin hepsini artı olarak da birincilik madalyası vs. aldı anadolu lisesini kazandı şimdi karneye düşmesi muhtemel 2 ve 3 leri kurtarmaya çalışıyoruz ailecek bunalıma girdik inanki:95:

polyanna Rabbim hayırlısıyla güzel bir doğum yapmanı nasip etsin canım sonrada sırasıyla hepimize inaşallah

öyle canım ya başladık bakalım,önümü bir görseydim iyiydi ama,neler için umut yeşertmedik ki onun için de yeşertirim tabii de pek isteksizim ya sonu hüsran olursa diye yoksa gayet yeşilci bir kadınım ben,bildiğin gibi değilhayırlısı olsun gülcüm ne diyelim.......hep beraber takip ediceğiz canım eksik olmayınbende birşey bilmediğim için,öğrenip anlatacağım
bu arada sen doktora gitmeyi düşünmüyorsun herhalde:26:gayet güzel takılıyon buralarda hiç demiyon bu kızlar merak ederler kaç haftalıkmış,bir tanemi iki tanemiymiş çık çık çık olmadı yaniiiii
hoşgeldin semracım,üçüncü sınıf hı:26::26::26:şimdiden telaşlansam mı kikolay gelsin tatlım,tatilde bol bol dinlenme fırsatı bulursun inş...gerçekten bebişi anlatmamışsın?bu koşuşturmaca da o kaynadı galiba

bak ne kadar güzel söylemişsin ruh sağlığı da çok önemli tabii ki alnımızda ne yazıyorsa yaşayacağız kuzum yeterki Rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize
inş flancım,ruh sağlığım önemli yorulduğumu daha sık hissediyorum artık,bi tık ötesini kaldırır mı bünyem kestiremiyorum
gerçekten fark etmiyor,her yaşta çıldırmış anne,ben bazen bir şeyi on kere söyledikten sonra deliriyorum kendime bir geliyorum bu hale nasıl girdim diyorum,o derece çıldırtıyorlarsağlıklı sıhhatli ve bizimle olsunlar da biz çıldırmaya razıyız galibaikinciyi ikişer ikişer istediğimize göre
hımmmmmmmmmmm yazdım aklımın bir köşesine,ipleri daha sıkı tutmam gerekiyor demek ki(çalışkan bir oğlum var ama daha çalışkan olmalı demek ki:26:)
bakalım haftaya karnemiz nasıl gelecek

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iki gündür aklımda ama bir türü yazamadım, adet oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…