2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

evet canım fazlası var eksiği yok. olsun bu günümüzede şükür rabbim güç kuvvet versin bize.hııııı çok haklısın ben kuzumu nasıl unutmuşum 5 ci ayımızı doldurduk allahın da izniyle çoğu gitti azı kaldı çok şükür herşey yolunda canım

çok haklısın canım aynı şeyleri öğretmen arkadaşlarda söylüyorlar allah yardımcımız olsun .senin oğlun kaç yaşında flancım .okumalarını her anne baba gibi bizlerde isteriz ama öncelikle hayırlı bir evlat olması herşeyden önce gelir canım can ları sağolsun kuzucuklarımızın

hoşbuldum canım hayırdır şimdiden gözünmü korktu .korkucak kadarda var canım allah razı olsun oğlum bizi hiç zorlamadı ama yinede yardımcı olmamız gereken şeyler oluyor .senin oğlun anasınıfına gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam :26:evet şimdiden ipleri sıkı tut ilerisi için çok önemli .karnelerinin iyi oğlucağından eminim canım allah zihin açıklığı versin kuzularımıza

arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..

Canım o gücü kendinde buluyosan neden olmasın oğlun büyür gider küçük kalır yanında benim eltim 37 de doğurdu

Yeşerttt Yaseminim yeşert umutlarını bak ben arada eylül annelire takılıyorum ya
ordan sana şeyettirdim

SUDENAZ222 kullanıcısından alıntı
herkeseee selammmmmmm....
bende rabbim izin verirse eylül annesi olcağım....
benim hikayem uzun canınızı sıkmak istemem..özetle anlatayım...4,5 yıllık evliyim hiç korunmadık...evliliğimizin 1. yılında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik..sonra tüp bebek maceraları derken aralıkta başladığım 5. tüp bebek denememde ilk kez pozitif sonuç aldım çok şükür...o günden beri panik atak içindeyim çok korkuyorum bişey olacak diye...ama bir o kadar da mutluyum..rabbim bu günleride gösterdi...rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla anne baba olmayı nasib etsin inşallah...

bende henüz ultrasona girmedim ayın 18 inde randevum..inşallah herşey yolundadır...

bu arada liste yapmadınızmı kızlar....eğer isterseniz bu konuda ustalaştım ..burda güzel bir liste yapabilirim

Kundera kullanıcısından alıntı
Kızlar bende şimdi bakınırken gördüm burayı...Allahım nasip kısmet ederse bende sizinleyim

O kadar karışığım ki bende ne hissedeceğimi bilmiyorum...

Normalde gecikmem olmaz ama ben hiç ihtimal vermediğim için gecikmeyi bile önemsememiştim test bile yapmadım ama şeytan dürttü alalade bir iş gününde sürprizi öğrendim

Sat 8 aralık (Bu arada 8 aralık ne kadar cok bi baktım da şöyle bir)

Dün doktora gittik 5 hafta 3 günlük olduğunu öğrendik...

Doktorum daha önce gittiğim kişiydi ve kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi...

Pko vardı bende ve daha başka şeyler de...

Ve ben nasıl olsa olmaz diye korunmadığım ilk gün hamile kaldım...

Ben lavaboya çıktığımda doktor eşime; gerçekten çok şaşırdım ben bile 6 ay 1 sene uğraşırsınız diye düşünüyordum çok kıymetli bu durum demiş...

Bunun açıklaması tabiki; Alllah'ım OL dedi oldu...

Allah'ım herkese tamamına erdirmeyi nasip etsin

Yaaa bak işte gördün mü,olduran allah olduruyor şekeriim..

Bu arada ben yarın dr.a gidiyorum inşallah
kalp atışlarını duymaya ve keseyi görmeye.
bakalım hayırlısı.Bel ve kasık ağrılarım oluyor bulantı çok az
hala inanamaıyorum kızlar yaaa HAMİLEYİİİMMMM

POLLYCİİİM
EBRUU,
SEYDAAAM,
ŞADUMAN,
ÇİÇEKLARA
fLAN
SEMRAAA

Hepinizi öpüyorum:103::119::121::125::128::131::126::126::130::129:

G Ü N A Y D I N N N N N N N N N N N N N N N N N 71::79::79::79::79::79::79::79::79::82::82::82::82::82::82::82:
nasılsınız bayanlar,erkenciyim bugün ama gidip biraz daha kestireceğim,kendimi yorgun hissediyorumçok çalıştım dün çooook,bugün yemeğe misafirim hemde öğlen günüm var(gün başkasında allahtan)neden benim işlerim hep üst üste gelir bilmem ki,birçok hazırlığımı dün bitirdim,bugün şöyle bir ortalık toplayıp,süslenip çıkıcağım e sonra son sürat mutfağa girip yiğenimin doğum günü için hazırlanmalıyımsizleri de bekleriiiiim
herkesleri çok çok öpüyorum
SEMRA2CİM bebişi büyütmüşsün sen deiyimişsiniz de çok şükürbenim oğlan 1e başladı bu sene teyzesi de o yüzden telaşlansam mı ki d
iye düşündüm:18:daha yolun başındayız ama.......
GÜLCÜM teşekkürler alıntılar için,umut oluyor bana tatlım,bizi de haberdar et pıt pıtlardan
BİLGİM şimdiden kolay gelsin sana tatlımçok çalışmayı unutma bu ay evde!!!!
SEMRACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM kocaman bir günaydıııııııın
EBRUUUUU,
biliyorum bizi okuyorsun AYŞEEEEEEEEE
ve SADUMANCIM sizede ve herkese güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar..

GÜL canım öpücüklerini aldım çok mersi

YASEMİN canım çok çok yoğun bi gün seni bekliyo desene.. ama imrenmiyor değilim sana. maşallahın var, elin çabuk, gayet sosyal bi hatunsun.. sana öyle bi dua edicem ki bu sosyalliğini ararsın inşallah. Rabbim sana en kısa en hayırlı zamanda ikizlerini versinde süslenip dışarı çıkmak, misafir ağırlamak nedir unut:)))))

Merhaba annişler nasılsınız?
Uzun zamandır giremiyordum netimiz arızalanmıştı. Bugün sağ tarafımda aşırı kasık batmalarım oldu göğüslerimde çok hassas ve halsizlik var hiçbir iş yapmak istemiyorum acaba bu ay gelecek mi ikinci mercimeğim sizce? Adetim de bugün olmalıydı ama bazen adet ağrısı gibi oluyor geçiyor bakıyorum birey yok

kızlar benim de 3 yaşında bi oğlum var şimdide 11+3 günlük hamileyimm..plansız oldu ama olsunn..dua edinde buda kız olsunnn

Canım nasibi varmış gelmiş bebisim
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin cinsiyete takılma sağlıklı vehayirli evlat olsun onemli olan o
Ben 5 ay önce ikinci bebegimi besbucuk aylık hamileyken kaybettim o da erkekti bir tane de dört buçuk yasında ogLm var kardes bekliyor ve istiyor ama babamiz yaşadığımız acı olaydan sonra ikinci istemiyor şimdilik
Kısacası önce saglik, saglkla kucağına alda gerisi onemlidegil

nasilsiniz kizlar ??
sizleri haberdar etmek icin girdim ,satim 13 aralikti benim ,bu ay ise normalde 28 günde olan adetimi olmadim,hemen doktora kostuk tabi ,aslinda tam anlamiyla bebek calismalarina baslamamistik, saskindim...neyse gitmedende evde test yaptim negativ cikdi,doktorumdada tekrarladik testi yine cikmadi,neyse muayneye aldi beni,sonuc hic bisey yok hamile degilsin dedi,ama yinede bekleyelim dedi, yumurtlama günlerinde beraber olup olmadigimi sordu ,bende hayir olmadik dedim,ozaman gec döllenme olabilir dedi,gecen hafta persembeden beri agrilar icinde kivrandim,belim, kasiklarimda asiri bi agri vardi takii dün aksama kadar,lavaboya gittigimde adet oldugumu gördüm,üzüldümmü hayir ! tam 34 gün sonra geldi adetim:44::44:üzülmedim cünkü böyle bir ihtimale alistirmistim kendimi,birazda isin kolayina kactim galiba ,olsaydi bu agrilarla bas edemeyecektim sanki,mutlu oldum acikcasi,suan yogun bi sekilde devam ediyor,cok cok rahatlatti beni,tabi???? neden gecikti,hic bilmiyorum,:44::44::44::44:,neyse rabbim hayirli zamanda hayirla verir insallah, benden haberler böyle kizlar öpüyorum hepinizi ... buay rabbim verirse yine deniycem ,insallah ayni acilari yasamadan tabi

Kııız allah 3üz versin emiii
bi heyecanla soluksuz okudum ıhı hamileyim yazacak diye
sonunda adet olmuş da çok sevinmişde

neyse canıım olmuşsun yaa,gecikmeler psikolojik olabilir,ben de şahsen 10 gün geciktirdiğimi bilirim
idrar testleri,kan testleri yok anam yok,sonra dr. psikolojik dedi bekliyosun ya dedi..

ben bugün dr gittim,dandik bi ultrason cihazı vardı kalp atışı falan
duyamadık
kesemi gördük,normal görünüyor dedi,kalp atışı da görünüyor gibi ama 2 hafta sonra gel dedi,bakarız dedi

bi dolu tahlil verdi 150 TL tuttu tahliller normalmi kızlar yaa,bana çok pahalı geldi
dr vizitesi 12 TL,bi de önce tahlile mahlile bakmadan hiç kan hapı ve vitamin yazdı
belki ihtiyacım yok yaa,sinir oldum kullanmicam,boşuna kilo almak istemiyorum
hani tahlile bakar da ister ayrı...
bu arada zaten tahlilide tok gittiğim için veremedim
cumaya tekrar gidicem bakalım.

canım sosyal güvencen var bana de pahalı geldi özel hastane bile olsa yine pahalı başkayer araştır bence

mommy canim sanirim sen benim durumumu tam bilmiyorsun , ben eger hamile kalirsam bu benim 8. hamileligim olucak ,malesefki 6 melegimide ben bu agrilarla kaybettim ,böyle baslamasindansa hic gelmemesini tercih ettim acikcasi,onun icinde adet olunca sevindim yazdim ,rabbim hic birimize evlat acisi vermesin,dilerim sende 2 hafta sonra sevindirici haberlerle dönersin

Son düzenleme:

Cannnıııımmmm biliyorum durumunu bilmezmiyim bi tanem,okuyorum burdan çok da üzülüyorum
ama bu ağrılarla başlayan hamilelikler olduğunu bilmiyordum,ondan öyle dedim.
hakkında hayırlısı olsun tabiki,hepimiz için en güzel dilek bu.
allah sana da tekrar yaşatmasın,siz benim gözümde en kıymetli,en cefakar,en sabırlı analarsınız
bu kadar eziyete,acıya rağmen herşeye rağmen bi evlat daha diye yanan yüreğiniz var bi kere
allah çilenizi doldursun inşallah.

cok sagol canim,amin insallah kimseyi benim yasadiklarimla ve daha beterleriyle sinamasin ( benide) insallah

selam kızlar nasılsınız

bugün kontrolüm vardı dr da..usg de zor buldu bebeği ondan sonrada bebeğin kafa kemikleri oluşmamış dedi gıcık dr anlayamadısonra diğer dr u çağırdı o var dedi herşey normal dedi..bişey anlamadım açıkçasıyarın çoruma gidiyorum eski dr uma özel muayeneye gidecem..içim rahat etsin..nasıl kolayca korkutuyolar insanı ..Allahım sen yardım et ya Rabbim..kimseyi korktuğu yerlere uğratma..hareketleri iyi oynuyo usg de ..ama dr u anlayamadım..inşallah yarın güzel haberler veririm sizlere..bu arada 12 haftalık olduk..Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun canlarım..dualarınızı bekliyorum..

günaydıntabii bu satte günaydın denmez ama ben dünkü yorgunluktan sonra anca kendime gelebildim,hatta gelemedim

EBRUCUM canım o doktorlar varyaçöpe atıcan içine köpek koyucan,kapağını kapatıcan bir de üstüne taş koyucanbenim oğlumun üç yaşındayken birisine kızdığı zaman söylediği birşeydi buaynen öyle yaniiiiiiiiiiiiiiii.bakma sen onlara insanın içine kurt düşürmekte bire birler ,bak gör yarın birşey çıkmayacak,hemen telaşlanma olur mubak diğer doktor herşeyi normal demiş işte,üç aylık bebeği usg de bulamayanı doktor diye koymuşlar orayagönlünü ferah tut tatlım mucizenin durumu eminim gayet iyi,yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım.....

hadi hayırlı olsun canııım yaa ben de 12 haftalığı görebilecekmiyimm
daha kalp atışını bile duyamadım
içimde hep bi tedirginlik var....
bu dr.larında salak olanı çok haa
usg bakmayı bilmiyomuymuş o,nasıl yani kafa kemikleri yokmuş,kadın kalpten gidecek diye de
korkmuyolar lafa bak,insanın yattığı yerde tekmeyi koyası geliyor valla

heç valla
dimi yasoşum

geldim kızlaarr..çorum devlet hast. ne gittim.orda ikili tarama testimi verdim...ordaki başka bir dr a göründüm..oda baktı usg ile..dediki biraz kilolusun bu yüzden bebek net gözükmüyo..ama bencede birşeyi yok normal dedi..diğer ay büyüyünce daha net görürsünüz dedi..inşallah diğer ay daha güzel haberler alırız..Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun..amiiinn..

gülcüm sorma canım çok kortum..inşallah sende güzel haberler alırsın canım benim...

yaseminim..canım valla aynen oğlunun dediği gibi yapacaksın..yoksa bu dr lar akıllanmıyo..

ebrucum bu güzel haberi okumak için girdim,okudum ve rahatladım.gözün aydın tatlım,bundan sonra da hep güzel haberlerle gelirsin inş
ayyy sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…