- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.301
kızlar benim de 3 yaşında bi oğlum var şimdide 11+3 günlük hamileyimm..plansız oldu ama olsunn..dua edinde buda kız olsunnn
CANIIIIIMMMMMMMMMM bende seni ve burdaki arkadaşları çooooooooooooooooooookkkkkk seviyorum...
hep aklımdasın tatlım, Rabbim'in izniyle doğumda da söylüycem adını inşallah... seni, ayşeyi, flanı, bilgiyi... tabi ben doğurana kadar hamile kalmazsanız.. İnşallah kalırsınızda ben doğurmadan evvel sizlerinde o muhteşem haberlerinizi alırım..
merhaba semracım, bayağı yoğun bi tempoda sürüyor anlaşılan hayatın.. bebişinde bahsetmemişsin.. kaç aylık oldunuz, nasıl gidiyor.. herşey yolundadır inşallah
çok kolay gelsin size zor vallahi ama bir arkadaş tavsiyesi şimdiden alacağınız ne kadar takdir belgesi,onur belgesi vs. gibi belgeler varsa alın çünkü liseye gelince herşey çoook zorlaşıyor biz sadece sınıfı geçmeye çalışıyoruz çocuğum vakti zamanında bu belgelerin hepsini artı olarak da birincilik madalyası vs. aldı anadolu lisesini kazandı şimdi karneye düşmesi muhtemel 2 ve 3 leri kurtarmaya çalışıyoruz ailecek bunalıma girdik inanki:95:
öyle canım ya başladık bakalım,önümü bir görseydim iyiydi ama,neler için umut yeşertmedik ki onun için de yeşertirim tabii de pek isteksizim ya sonu hüsran olursa diye yoksa gayet yeşilci bir kadınım ben,bildiğin gibi değil hayırlısı olsun gülcüm ne diyelim.......hep beraber takip ediceğiz canım eksik olmayın bende birşey bilmediğim için,öğrenip anlatacağım
bu arada sen doktora gitmeyi düşünmüyorsun herhalde:26:gayet güzel takılıyon buralarda hiç demiyon bu kızlar merak ederler kaç haftalıkmış,bir tanemi iki tanemiymiş çık çık çık olmadı yaniiiii
hoşgeldin semracım,üçüncü sınıf hı:26::26::26:şimdiden telaşlansam mı kikolay gelsin tatlım,tatilde bol bol dinlenme fırsatı bulursun inş...gerçekten bebişi anlatmamışsın?bu koşuşturmaca da o kaynadı galiba
inş flancım,ruh sağlığım önemli yorulduğumu daha sık hissediyorum artık,bi tık ötesini kaldırır mı bünyem kestiremiyorum
gerçekten fark etmiyor,her yaşta çıldırmış anne,ben bazen bir şeyi on kere söyledikten sonra deliriyorum kendime bir geliyorum bu hale nasıl girdim diyorum,o derece çıldırtıyorlar sağlıklı sıhhatli ve bizimle olsunlar da biz çıldırmaya razıyız galiba ikinciyi ikişer ikişer istediğimize göre
hımmmmmmmmmmm yazdım aklımın bir köşesine,ipleri daha sıkı tutmam gerekiyor demek ki(çalışkan bir oğlum var ama daha çalışkan olmalı demek ki:26:)
bakalım haftaya karnemiz nasıl gelecek
kızlar benim de 3 yaşında bi oğlum var şimdide 11+3 günlük hamileyimm..plansız oldu ama olsunn..dua edinde buda kız olsunnn
Kııız allah 3üz versin emiii
bi heyecanla soluksuz okudum ıhı hamileyim yazacak diye
sonunda adet olmuş da çok sevinmişde
neyse canıım olmuşsun yaa,gecikmeler psikolojik olabilir,ben de şahsen 10 gün geciktirdiğimi bilirim
idrar testleri,kan testleri yok anam yok,sonra dr. psikolojik dedi bekliyosun ya dedi..
ben bugün dr gittim,dandik bi ultrason cihazı vardı kalp atışı falan
duyamadık
kesemi gördük,normal görünüyor dedi,kalp atışı da görünüyor gibi ama 2 hafta sonra gel dedi,bakarız dedi
bi dolu tahlil verdi 150 TL tuttu tahliller normalmi kızlar yaa,bana çok pahalı geldi
dr vizitesi 12 TL,bi de önce tahlile mahlile bakmadan hiç kan hapı ve vitamin yazdı
belki ihtiyacım yok yaa,sinir oldum kullanmicam,boşuna kilo almak istemiyorum
hani tahlile bakar da ister ayrı...
bu arada zaten tahlilide tok gittiğim için veremedim
cumaya tekrar gidicem bakalım.
mommy canim sanirim sen benim durumumu tam bilmiyorsun , ben eger hamile kalirsam bu benim 8. hamileligim olucak ,malesefki 6 melegimide ben bu agrilarla kaybettim ,böyle baslamasindansa hic gelmemesini tercih ettim acikcasi,onun icinde adet olunca sevindim yazdim ,rabbim hic birimize evlat acisi vermesin,dilerim sende 2 hafta sonra sevindirici haberlerle dönersin
cok sagol canim,amin insallah kimseyi benim yasadiklarimla ve daha beterleriyle sinamasin ( benide) insallahCannnıııımmmm biliyorum durumunu bilmezmiyim bi tanem,okuyorum burdan çok da üzülüyorum
ama bu ağrılarla başlayan hamilelikler olduğunu bilmiyordum,ondan öyle dedim.
hakkında hayırlısı olsun tabiki,hepimiz için en güzel dilek bu.
allah sana da tekrar yaşatmasın,siz benim gözümde en kıymetli,en cefakar,en sabırlı analarsınız
bu kadar eziyete,acıya rağmen herşeye rağmen bi evlat daha diye yanan yüreğiniz var bi kere
allah çilenizi doldursun inşallah.
hadi hayırlı olsun canııım yaa ben de 12 haftalığı görebilecekmiyimmselam kızlar nasılsınız
bugün kontrolüm vardı dr da..usg de zor buldu bebeği ondan sonrada bebeğin kafa kemikleri oluşmamış dedi gıcık dr anlayamadısonra diğer dr u çağırdı o var dedi herşey normal dedi..bişey anlamadım açıkçası yarın çoruma gidiyorum eski dr uma özel muayeneye gidecem..içim rahat etsin..nasıl kolayca korkutuyolar insanı .. Allahım sen yardım et ya Rabbim..kimseyi korktuğu yerlere uğratma..hareketleri iyi oynuyo usg de ..ama dr u anlayamadım..inşallah yarın güzel haberler veririm sizlere.. bu arada 12 haftalık olduk..Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun canlarım..dualarınızı bekliyorum..
günaydıntabii bu satte günaydın denmez ama ben dünkü yorgunluktan sonra anca kendime gelebildim,hatta gelemedim
EBRUCUM canım o doktorlar varyaçöpe atıcan içine köpek koyucan,kapağını kapatıcan bir de üstüne taş koyucan benim oğlumun üç yaşındayken birisine kızdığı zaman söylediği birşeydi bu aynen öyle yaniiiiiiiiiiiiiiii.bakma sen onlara insanın içine kurt düşürmekte bire birler ,bak gör yarın birşey çıkmayacak,hemen telaşlanma olur mu bak diğer doktor herşeyi normal demiş işte,üç aylık bebeği usg de bulamayanı doktor diye koymuşlar oraya gönlünü ferah tut tatlım mucizenin durumu eminim gayet iyi,yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım.....
geldim kızlaarr..çorum devlet hast. ne gittim.orda ikili tarama testimi verdim...ordaki başka bir dr a göründüm..oda baktı usg ile..dediki biraz kilolusun bu yüzden bebek net gözükmüyo..ama bencede birşeyi yok normal dedi..diğer ay büyüyünce daha net görürsünüz dedi..inşallah diğer ay daha güzel haberler alırız..Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun..amiiinn..
gülcüm sorma canım çok kortum..inşallah sende güzel haberler alırsın canım benim...
yaseminim..canım valla aynen oğlunun dediği gibi yapacaksın..yoksa bu dr lar akıllanmıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?