- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.321
ahanda ben burdayım
yaseminnnnn,3üzlerin olur işşşaaaallahhhh
:82:
:118::122::122::119::119:
hııııııh şöyle be tatlım bi günaydın de şöyle neşeli neşeli sonra işlerine devam et bizde sana kocaman bir KOLAY GELSİN diyelimgünaydıngünaydın günaydınn günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalımmmm
kaç gündür giremedim daha doğrusu girip okudum fakat yazamadım çünkü accayip bi yoğunluk var bu aralar malum yıl sonu işlemleri :126
aysem gelmiş hoşgelmiş canımm arkadaşım nasılsın inşallah tez zamanda bize güzel çooook güzel haberler vermek nasip olsun inşallah inşallah inşalla
ebrucum sende güzel haberler getirmişsin bize ne kadar güzel Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah inşallah
yaseminimmmm canımmbenim sen nasılsın nasıl gidiyor bak bigün bekliyorum mutlaka seni haberin olsun emi bebeğimmmm
semramm sende haberler nasıl tatlımmmm :103::103: kızçeler nasıl herşey yolunda umarımm :70
bu arada bebişin adı ne olacak bacımm karar verdinizmi acep :26::26:
gül canımmm senin nasıl gidiyor :121:
bulantılar aşermeler falan başladımı :78:
bende aynı kızlar gidip geliyoruz işte ne olsun
bu arada bat son 8-9 gün kaldı
Rabbim güzel hayırlı haberler vermek nasip eder inşallah cümlemize
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum veeeeeeeeee ben hemen süpürgeme biniyorummahanda bindimm bilee.... pöff gerisi malum anladınız siz onuuu:25
günaydııııııın güzel topiğpin güzel anneleri,ben herzamanki gibi çok yoğunum bir günaydın deyip çıkıyorum,havadisleri sonra alırım tatlışlar
olsun kız olsun tabiiiii kontrole gittiğimde gelin de vardı yanımda,orda birsürü resimler ikizler,üçüzler,dördüzler!!! gelin başladı ikizlerden istermisin diye,delimisin dedim tabii isterim,sonra abla ya üçüz olursa dedi,olur manasında yüzüne baktım,abla sen normal olsaymışın tavşan gibi olurmuşsun dedi hep beraber güldük şimdi düşünüyorum tavşan gibi her sene bir tane doğururmuydum diye
hııııııh şöyle be tatlım bi günaydın de şöyle neşeli neşeli sonra işlerine devam et bizde sana kocaman bir KOLAY GELSİN diyelimgüzel haberler de verirsin bize inşşşşşşşş çiğliye gelince de denk geliriz umarım bir kahveye geliceğim bekle beni anacım
beklerim bekliyorum bekleyeceğimmm her zaman canım benim cumartesiye denk gelsin yeter ki.
dur ben sana özelden telefon numaramı da yazayım kaydet...
kaydettim tatlım,inş bir cumartesi görüşürüz......inanki heyecanlandım
semra 1,semra 2,flan,ayşe,ebru hepiniz iyisinizdir umarım herkesi çok çok öptümflan ve ayşe çok çalışıyoruz unutmayın,
tünaydın hanımlar, hayırlı cumalar...
topiği 3.sayfalardan topluyorum yaaaaa
nerelerdesiniz... dün sabahtan beri yalnızımDefneyi yine annennesine bıraktık, bugün alıcaktım, kardeşim sorun yok diyince bugnde kalsın dedim.. kendi minik ama evde kocaman bi eksiklik var.. çok özledim yavrumuuuuuu....
sizlerde ne var ne yok???????
tünaydın hanımlar, hayırlı cumalar...
topiği 3.sayfalardan topluyorum yaaaaa
nerelerdesiniz... dün sabahtan beri yalnızımDefneyi yine annennesine bıraktık, bugün alıcaktım, kardeşim sorun yok diyince bugnde kalsın dedim.. kendi minik ama evde kocaman bi eksiklik var.. çok özledim yavrumuuuuuu....
sizlerde ne var ne yok???????
oyyy bitseydi sizin şu yılsonu işlemleri hayırlısıyla....slmm canıımm nasılsınn.
ben yoğunum tatlı yaaaa. ya neyse beni boşver sen nasılsın nasıl gidiyor ağırlaştın artık iyice demi canım yaa.
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
adı yanılmıyosam didem olacak dimişeyyy keekümmm dün biraz sizin mart topiğini okudumda ordan bliyorum.
çok güzel bi isim adıyla yaşasın kuzucuğun inşallah.
inşallah darısı başımıza YaRabbim.
dogumda bizlere dua etmeyi unutma sakın emi canımm
canım kızın kalıyor ne güzel başka çocuk olsa hayatta kalmaz didem mi ismi ay çok güzel inşallah ikinci çocuğum seninki gibi kız ulur ben de idil nisa ismini seviyorum
iyi geceler hatunlar bayağı geç oldu değil mi?:))) yada ben yoruldum ondan öyle geldi:26:yokluğumda isimler konulmuşşşşşşşşşşşşismiyle yaşasın derler bizim buralarda güzel isim didem semracım hayırlı bir şekilde doğur da şu didemi sevelim karşıdan da olsa dün bir arkadaşıma uğradım bir haftalık bebişi,hayırlı olsuna hemen kucağıma verdi nasıl da özlemişim yeni doğan bebeği,uzun zamandır da sevmemiştim:))bizede kısmet olur inşşşşşşşş,ayşeme,bilgime,flanıma,,,,biz de tadarız inş tekrardan.sadumancım da istediği zaman inş gelir bebişi daha erken
yazmak istediğim çok şey var ama çok yorgunum,kimler geşmiş diye bakayım dedim semramın seslenmesine dayanamadım,buradayım demek istedimhepinizi çok çok öpüyorum haftasonum biraz yoğun geçecek gibi hafta başı görüşürüz....
flaaaan oğlanın dersleri nasıl geldi,sırtından yük kalktı mı bacımbizim tüm derslerimiz pekiyi teyzeleri ama büyüdükçe ne olur onu bilemiyorum
mommy,ve saduman güzel bir 15 gün diliyorum size,güzelce dinlenin sonra bomba gibi dönün öğrencilerinize
herkese iyi geceler,iyi tatiller şimdiden,beni özleyin anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?