2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar merhabainanın iş yerinde epey bir yoğunluk var ,çok gelemiyorum buralara,gelincede habersiz kalmayayım diye okuyorum,pek yazamıyorum bu aralar benim kusuruma bakmayın olur mu?

yasemincim ne biliyim yaa, didem ismini eşim sırf ben beğendim diye beğeniyor gibiydi.

o damla isminde ısrar ediyordu. bende onu istemiyordum.. öyle işte.. şuan kararsız kaldık anlıycaan.. hayırlısı ne yapalım. isimsiz kalıcak hali yokya :))

FLAN canım sanada kolay gelsin.. gelip haber vermene çok sevindim

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
gününüz aydın olsun
neşeniz bol olsuuuun
süsünüz eksik olmasınnn:89::108::115:
güzel haberler alalımmmm:102::102::102:
çalışanlara kolay gelsiiiiinn:126::126:
kahvaltıya gidenlere afiyet olsuuuun
bide artık tüm topik hamile kalalımlütfen lütfen lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen

Ahali hadi kalkın bakem,bi silkelenin kendimize gelelim bacııııııım
ayy ben sahalara geri dönüyorum galibaaaaa
herkesleri çok öptüm

Günaydın canlarımmm hayırlı cumalarımız olsun inşallah inşallah

Yaseminim tüm güzel dileklerine kocaman bi amin diyorum canım benimmmm

Semrammm durumlar nasıl iyimisiniz

maşallah ne kar pozitifsin canım benim

Günaydın canlarımmm hayırlı cumalarımız olsun inşallah inşallah

Yaseminim tüm güzel dileklerine kocaman bi amin diyorum canım benimmmm

Semrammm durumlar nasıl iyimisiniz

maşallah ne kar pozitifsin canım benim

sadumanla bilgim dışında kimsecikler yooook,ama olmazki,atın arkadaşlar üzerinizden şu miskinliğiayyyyy bahar geliyor,kapıları pencereleri açasım,her yerleri yıkayıp paklayasım,yürüyüşlere çıkasım vaaaaaaar:111::111::111::111::124::119::118::122::128::128::128::128:

ay ben bu hızla ikizleri yaparım evelallah
kız SEMRAAAAA bendeki bu enerjiyi sana aktarsam normal doğum bile yaparsın anacımnerelerdesin son hazırlıklar mı tatlış,bu arada şafak 3

Merhaba annecikler nasılsıunız?

Arada gelip yazıyorum belki hatırlarsınız. ikinci bebeğimizi istiyoruz ama bu sefer bizi zorlayacak sanırım. Halal gelmedi meleğimiz. Aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum çünkü çevremde bu konuda bana hiç de güzel örnekler yok. Çok farkında olmadan bazı şeylerin ikisi de büyür diyorum ama beklemedeyiz hala. Ne güzel çoğu annemiz ikinci bebeğini de kucağına almış. Rabbim bizede göstersin o günleri inşallah. Oğlumu istediğim zaman 3. ayımda hamile kalmıştım ama bu sefer 5. ayı geçti bakalım inşallah çok bekletmez kuzum..

:))) sen o enerjiyi ikizler için harca, sonra kalırsa bana doğumdan sonrası için gönder kuzum olmazmı..

ayyy yasemincim yaaaaaa şaka maka son 3 gece....
bugün gittim son kontrolüme.. herşey yolunda gayet güzel dedi doktorum.benim küçük sıpa boylu olacak. ölçümler yanlış değilse Defnenin doğum boyunu geçmiş. defne 40+5 te 52 cm doğmuştu, bu 39+0da 53 cm olmuş. demekki Defne gibi bekleme şansımız olsa 55 cm doğacak :)))))))))

Günaydın arkadaşlar, mutlu bi hafta sonu diliyorum.. bizim 3 kişilik aile olarak geçireceğimiz son hafta sonu bu Allahın izniyle.

1-2 saate kaynanam gelir, vakit geçer biraz..

en zoru da yarın olucak sanırım.. Defneyi annemlere göndericem...

öpüldünüz.... uğrarsanız görürsünüz,
yoksa pazartesi fırsatım olursa yazarım.

canım hayırlı haberlerini bekliyorum,dualarımız seninle,)

slm kızlar bende 2. bebeğimi bekliorm daha başındayz 5 haftalık.allah kolaylık versin sağ salim limize kavuştursun bebeklerimizi inş.hayırlı ve sağlıklı olsun bebişlerimiz.

hayırlı akşamlar canlarıımm..kaçak geldii

nasılsınız canlarıımm..bizim burada internet sorunlu akşamları bazen geliyo bende gelmişken hemen girip kızlarla görüşeyim dedim..

semraaaa canıım beniimm..p.tesi Allah izin verirse ikinci meleğin Rabbimin izniyle doğacak inşallah..dualarımız seninle inşallah semracıım..Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin..belki tekrar giremem canım..Allaha emanet olun inşallah semraammm..güzel haberlerini alırız inşallah..

kızlar bende dün dr a gittim hastaneye..3 lü taram testimin sonuçlarını gösterdim..20 haftalık olduk çok iyi dedi dr.sonra usg ile bakarken bu erkeğe benziyo dedi...çok şaşırdım kime inanacağımı şaşırmış durumdayım..bebeğimi ne şekilde sevecem kafam karıştı..3 hafta sonra tekrar gel ankaraya gönderecem ayrıntılı ultrasona dedi..herhangi bir sorun mu var dedim yok korkma dedi ..herkesi gönderiyorum dedi..anlayamadım açıkçası eşimde çoruma renkli ultrasona gidelim diyo..ne yapsam bi akıl verin canlarıım..hangisine gideyim sizce????

semra sen ayrıntılı usg ye girdin mi canım??ne faydası var acaba??

neyse çok konuştum kızlaarr.. hepinize duacıyım inşallah..Allaha emanet olun..vakit buldukça girmeye çalışıyorum..öptüm canlarııımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…