- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.581
evet bugün gittim 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah.......peki sen gittinmicnm benimde 29 ocak sen gittinmi dra
evet bugün gittim 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah.......peki sen gittinmi
canım allah yardımcın olsun inşallah korkulacak bişey olmaz ve tadını çıkarırsın gebeliğinin .......belki aynı zamanda dünyaya gelir bebeklerimiz.....cnm ben perşembe gidicem inşalla bizde göruruz ya 5 hafta 4 gunluk olucak inşalla aralıkta kimyasal gebelik yaşdım korkularım var
aaaaaaaaaaah ah bende girecektim sözde kpss ya YALAN OLDU.....temmuzda kpss olursa 93 ve üstü alırsameylülde hamile kalmayı planlıyorum
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsemraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam bugün son gün yarın kısmet olursa bebeğin kollarında olacak,belki bugün girip okursun diye yazmak istedim,herşey umarım istediğin gibi ve de çok ama çok kolay olur canım.defne de sana sorun çıkarmadan bundan sonrasını 4 kişilik bir aile olarak sürdürürsünüztabii ilerde belki 5. De gelir kim bilebilir çok çok çok öpüyorum seni ve yarın kuzunu teyzeleri adına da bol bol kokla annesi
Yeni arkadaşlar gelimişler hayırlı olsun bebekleri,sağlıkla kucaklarına almak nasib olur inş,
berry de uğramış,hoşgelmiş,şu kpss yi kazansa da bize de hamileyim diye gelse artık
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canımBüyümüşsünüz bayağı,canım sen çoruma gitsen de aynı ankara ya gitsen de aynı,anladığım kadarıyla doktorun detaylı bir ultrason istemiş,renkli de de aynı işlevi görür sanırım...sana en yakın neresiyse oraya git,tarama testlerin normal çıktıysa da hiçbirşeyi kafana takma bizi haberdar et canım
Ayşem sen neler yaptın gülüm,ayın kaçını bekliyoruz güzel haber için?
Topiğimin nadide anneleri herkese güzel bir pazar diliyorum ben kaçtııııııım
Seydamcım amin canııım
mommy tatlım uğramışsın,nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor.sanırım bulantın varöyle birşey varsa okulla beraber nasıl hallediyorsun be tatlım
hakikatten top 10 dayım bi de bebişim benimle oldu mu tam olacak ama
semram inş bebiş te sen de iyisiniz dir
FLANNNNN işler bitmedi mi kuzumarada uğra özletme kendini
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr semramız kurtulmuş şu dakika itibariyle kuzucugu kollarında
haydeee tey tey teyyyyy halay vakti
Ama kzucumun acısı çoktu herhalde sesi çok yorgun geliyodu(
canım arkadaşım güzel kardeşim güle güle büyüt bebeğini inşallah. Ikinizide kocaman kocaman öpüyorummmm.
Hoş geldin güzel bebek
çok şükür,kaç gündür girememiştim yoğunluktan ama aklım hep semradaydı,şükür kurtulmuş,güle güle büyütsün bebeğini inşallahkızlar alelacele okudum,sadece bu kadar yazabiliyorum şimdilik,hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum vallahi şu saat oldu daha öğle yemeği yemedim,azıcık karnımı doyurayım:125:bende henüz bir haber yok,kırmızı kartı yedik,....:84::84::84:ama bitti,çalışıyoruz birde seydam ben mümkünse uzun süre kar görmek istemiyorum,ama gerçekten çok bunalttı bu sene Allah beterinden esirgesin de 10 sene kar görmesem olur yani çiçekciğim,acemiciğim,ebrucuğum,mommy kocaman öpüyorum sizide arkadaşlarım yeni gelen arkadaşlarımızada cümleten hoşgeldiniz diyorum ve kaçıyorum
geç te olsa çok çok çok ama çok güzel bir haberKızlaaaaaaaaaarrrrrr semramız kurtulmuş şu dakika itibariyle kuzucugu kollarında
haydeee tey tey teyyyyy halay vakti
Ama kzucumun acısı çoktu herhalde sesi çok yorgun geliyodu(
canım arkadaşım güzel kardeşim güle güle büyüt bebeğini inşallah. Ikinizide kocaman kocaman öpüyorummmm.
Hoş geldin güzel bebek
flancım bende öpüyorum tatlım,ne güzel oldu değil mi bu bebek topiğimize can geldii,bizimde sevincimizi beraber buradan paylaşmak nasib olur inşşşşşşşçok şükür,kaç gündür girememiştim yoğunluktan ama aklım hep semradaydı,şükür kurtulmuş,güle güle büyütsün bebeğini inşallahkızlar alelacele okudum,sadece bu kadar yazabiliyorum şimdilik,hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum vallahi şu saat oldu daha öğle yemeği yemedim,azıcık karnımı doyurayım:125:bende henüz bir haber yok,kırmızı kartı yedik,....:84::84::84:ama bitti,çalışıyoruz birde seydam ben mümkünse uzun süre kar görmek istemiyorum,ama gerçekten çok bunalttı bu sene Allah beterinden esirgesin de 10 sene kar görmesem olur yani çiçekciğim,acemiciğim,ebrucuğum,mommy kocaman öpüyorum sizide arkadaşlarım yeni gelen arkadaşlarımızada cümleten hoşgeldiniz diyorum ve kaçıyorum
sanada iyi akşamlar bacım.senin bebişini de kutlayacağız inan canım benim,selam kızlaaarrrr...topik güzel bir haberle şenlenmiş..ooohh ne güzel..
semracııımm doğum yapmışsın canım...Rabbim sağlıklı,sıhhatli analı babalı hayırlı uzun ömürler versin..hayırlı evlat olsun inşallah..amiinn.. darısı bizlere inşallah ..
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,ayrı ayrı da öpüyorum hepinizi...bende iyiyim çok şükür internet geldiği zamanlarda yazmaya çalışıyorum..
hayırlı akşamlar canlarııımmm...
kızlar merhaba bende 2. bebişime hamileyim 30 haftalık oldum :) ama korkuyorum biraz ilk sezeryandı buda öyle olacak
dünkü şenlikli topik nerede acaba? yanlış yerde olamam değil mi?
huuuuuuuuuuuuu hatunlar nerelerdesiniz nasılsınız?
BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM hani günaydın mesajı:26:semradan bir haber var mı ki?
iş yapıyordum oğlum canımı sıktıbıraktım herşeyi,geldim buraya....
kocaman bir of çekesim vardersleri bitti,telefonumda oyun oynamak istedi,bende bugün oyun günü değil oyuncaklarınla oyna dedim,demez olaydım.
''kendi başıma oynamak istemiyorum da,bir kardeşim bile yok ta,siz beni yalnız bırakıyonuz bir kardeş yapmıyorsunuz da,bir bebek doğursan ne olur da,arkadaşlarımın hepsinin kardeşi var da,ben hep yalnız başımayım da da da da.....hem ağladı hem söyledi:105::105::105:hiç birşey diyemedim,......şu işime yardım et sonra biraz oynarsın diyebildim.......ağlayamadım da,boğazımda kocaman bir düğüm,yutkunuyorum ama geçmiyorçok canım sıkıldı kızlar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?