2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

cnm ben perşembe gidicem inşalla bizde göruruz ya 5 hafta 4 gunluk olucak inşalla aralıkta kimyasal gebelik yaşdım korkularım var
canım allah yardımcın olsun inşallah korkulacak bişey olmaz ve tadını çıkarırsın gebeliğinin .......belki aynı zamanda dünyaya gelir bebeklerimiz.....

temmuzda kpss olursa 93 ve üstü alırsam eylülde hamile kalmayı planlıyorum
aaaaaaaaaaah ah bende girecektim sözde kpss ya YALAN OLDU.....

SEMRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM bugün son gün yarın kısmet olursa bebeğin kollarında olacak,belki bugün girip okursun diye yazmak istedim,herşey umarım istediğin gibi ve de çok ama çok kolay olur canım.defne de sana sorun çıkarmadan bundan sonrasını 4 kişilik bir aile olarak sürdürürsünüztabii ilerde belki 5. de gelir kim bilebilirçok çok çok öpüyorum seni ve yarın kuzunu teyzeleri adına da bol bol kokla annesi

yeni arkadaşlar gelimişler hayırlı olsun bebekleri,sağlıkla kucaklarına almak nasib olur inş,
berry de uğramış,hoşgelmiş,şu kpss yi kazansa da bize de hamileyim diye gelse artık

EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM canım büyümüşsünüz bayağı,canım sen çoruma gitsen de aynı ankara ya gitsen de aynı,anladığım kadarıyla doktorun detaylı bir ultrason istemiş,renkli de de aynı işlevi görür sanırım...sana en yakın neresiyse oraya git,tarama testlerin normal çıktıysa da hiçbirşeyi kafana takmabizi haberdar et canım

AYŞEM sen neler yaptın gülüm,ayın kaçını bekliyoruz güzel haber için?
topiğimin nadide anneleri herkese güzel bir pazar diliyorum ben kaçtııııııım

herkese selam

semram canim beklenen gün demek yarin mis kokulun kollarina gelecek negüzel,rabbim kücük kuzucuna hayirli yazilar yazsin ,acilarini göstermesin,simdiden gözünaydin allah anali babali büyütmeyi nasip eylesin canim benim

yaseminim bitanem beklenen tarih cok yakin ,yani bu sali 26. günümde kontrolum var:18::18::18::18: ,kuzucum gelmismidir bilemiyorum ama asiri bi bulanti var,günlük 7 puregeston kullanmaktanda olabilir tabi,insallah hayirli haberler vermek nasip olur canim,sende de almak tabi, benim canim arkadasim, oglusi cok cok öpüyorum rabbim ona uzun ömürler versin

bilgim canim sende durumlar nedir?? allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah canim,bu arada ecrin cok tatli masallah ,facedeki resimlerine kac defa baktim bilemezsin ,rabbim uzun ömürler versin yavruna.

ebrum sende benim gibi bi görünüp bi kayboluyorsun topikte:,masallah demek 20 hafta gecti bile,sonuna kadarda sorunsuz devam eder insallah,sende bizler gibi fazlasiyla bekledin melegini,rabbim saglikla kavustursun

flan canim sen nasilsin??varmi bi gelisme? rabbim senide cok bekletmeden gönderir kuzucunu insallah,bu arada kayseri baya soguk ve karliymis,cok sasiriyorum almanyada bahar havasi var kac gündür,normalde biz buralarda üsürken, orasi hep sicak olurdu,simdi tam tersiymis,artik kar görmek bile istemiyorumcok bunaldim, insallah ordada uzun sürmez bu durum

momy canim sende riskli dönemi atlattin ne güzel,darisi bizlere insallah

Son düzenleme:
Seydamcım amin canııım
bulantı mulantı dayanacaksınız artık,hamile kalınca da rahat yokki
hep bi bulanma hali olacak zaten ona çabalıyoruz ya burda

yeniler hoş gelmiiiş...
Yasoşuum gene top 10 larda

Polly doğurdumu?onu merak ettim???:26::26:

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

63:
:84::84::84::84::84::84:

CANLARIM CİĞERLERİM HEPİMİZE HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH

SEMRAMM BENİM GÜZEL ARKADAŞIM BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI ALLAH'IMIN İZNİYLE.
SAĞ SALİM KAVUSUN İNŞALLAH.
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

AYŞEM GELMİŞ HOŞ GELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ.
CANIM BENİM ÇOK SAĞOLASSIN RABBİM ECRİNDEN Bİ TANEDE SANA NASİP ETSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA.
SENDEN DE GÜZEL HABERLER DUYMAK BİZLERE NASİP OLUR İNŞALLAH BENİM CANIM ARKADAŞIM.

YASEMİNNNN KIZZ SENDEN NABER. BAK BU YANDAKİ SMİLE LARI GÖRÜYON DİMİ BUNLAR SANA HEHEHEH
NEYSE HADİ BARİM SORCAKLARIMI SORİM
OĞLUSUN NASIL SEN NASIŞSIN.
SEN GENE UNUTMUŞSUN BENİ.
AMA OLSUN YİNEDE BENİM CANIMSIN.GÜZEL ARKADAŞIM BENİMM.. HADİ BUNLARDA SANA GELSİN.

EBRUCUM 3 LÜ TARAMANDA SORUN YOKDA HİÇ ÜZÜLME TATLIM.
DOKTOR BANA İKİLİ TARAMANIN SONUÇLARI İYİ GELİNCE ÜÇLÜ TARAMA YAPTIRMAMIŞTI BİLE.
AYRINTILI ULTRASONA HER HAMİLE GİRİYO HAYATIM YAA TAKMA KAFANA.
İNŞALLAH BUGÜN SEMRAMI GÖNDERDİĞİMİZ GİBİ SENİ DE DOĞUMA GÖNDERDİĞİMİZ GÜNLER GELECEK.

GÜL CÜM SEN NASILSIN TATLIM.
İNŞALLAH SENİNDE HERŞEY YOLUNDADIR.

YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞLER HOŞ GELMİŞLER.
,
BENDE SON DURUMLAR ŞÖLE .
BİLİYOSUNUZ GEÇEN HAFTA KIRMIZI KARTI YEDİM.
VE HAYIRLISI İLE DÖRT AYI GERİDE BIRAKIP 5. AYIMIZA GİRMİŞ BULUNUYORUZ.
ADETİMİN 2. GÜNÜ İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM VE HALA DEVAM EDİYORUM.:120::120::120::120: KUSUCAM ARTIK :111::111::111::111:
BAKALIM İNŞALLAH VESİLE OLURDA KUZUCUM ÇOK BEKLETMEZ BİZLERİ.

HEPİNİZİ TEK TEK KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM
RABBİM'E EMANET OLUN ..

Son düzenleme:
GÜNAYDIN HANIMLAAAAAAARRRRRR

BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
KIZ İLAHİ SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ,ben seni unutmadım kihafta sonu genelde uğramıyorsun diye sana birşey yazmadım,bu sabah nasıl olsa o güzel günaydınını görürüm halini hatırını sorarım diyecanım arkadaşım beniiiimkafama kafama da vururmuşşşş,küsermiişşşş,yerim ben senin smeillerini yerim yerim:92::92::109::109::109::109::109::109::109::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
barıştık değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayşecim hoşgeldiinsalı günü büyük gün desene,benim içimde tuhaf bir his var,şimdi yazmayacağım yarın inş sen bize dönersin o zaman konuşuruzBİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR OĞLUM DA İYİ,proje ödevleriyle boğuşuyoruzöğretmen arkadaşlara bol bol selam iletiyorum

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

semrayı aradım şimdi bekleme odasındaymış birazdan doğuma girecekmiş
kayınvalidesiyle konustum.
Yaa çooookkkkkk heyecanlı rabbim arkadasımızı ve kızını sağ salim kavustur.
Bizlerede hayırlısı ile tez zamanda nasip et yarabbim. Aminn..

Kızlaaaaaaaaaarrrrrr semramız kurtulmuş şu dakika itibariyle kuzucugu kollarında
haydeee tey tey teyyyyy halay vakti
Ama kzucumun acısı çoktu herhalde sesi çok yorgun geliyodu (
canım arkadaşım güzel kardeşim güle güle büyüt bebeğini inşallah. Ikinizide kocaman kocaman öpüyorummmm.
Hoş geldin güzel bebek

çok şükür,kaç gündür girememiştim yoğunluktan ama aklım hep semradaydı,şükür kurtulmuş,güle güle büyütsün bebeğini inşallahkızlar alelacele okudum,sadece bu kadar yazabiliyorum şimdilik,hepinizi öpüyorum ve kaçıyorumvallahi şu saat oldu daha öğle yemeği yemedim,azıcık karnımı doyurayım:125:bende henüz bir haber yok,kırmızı kartı yedik,....:84::84::84:ama bitti,çalışıyoruzbirde seydam ben mümkünse uzun süre kar görmek istemiyorum,ama gerçekten çok bunalttı bu sene Allah beterinden esirgesin de 10 sene kar görmesem olur yaniçiçekciğim,acemiciğim,ebrucuğum,mommy kocaman öpüyorum sizide arkadaşlarımyeni gelen arkadaşlarımızada cümleten hoşgeldiniz diyorum ve kaçıyorum

oh gözümüz aydın çok sevindim semra'ya

selam kızlaaarrrr...topik güzel bir haberle şenlenmiş..ooohh ne güzel..

semracııımm doğum yapmışsın canım...Rabbim sağlıklı,sıhhatli analı babalı hayırlı uzun ömürler versin..hayırlı evlat olsun inşallah..amiinn..darısı bizlere inşallah ..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,ayrı ayrı da öpüyorum hepinizi...bende iyiyim çok şükür internet geldiği zamanlarda yazmaya çalışıyorum..

hayırlı akşamlar canlarııımmm...

kızlar merhaba bende 2. bebişime hamileyim 30 haftalık oldum :) ama korkuyorum biraz ilk sezeryandı buda öyle olacak

geç te olsa çok çok çok ama çok güzel bir habercanım semram analı, babalı sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı bir evlat olsun inşşşşşşşşş.......ben de bende kocaman öpüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumbilgiiiiiiiiiiiiiiim darısı bize olsun tatlım,flana ve ayşeye tüm isteyenlere
flancım bende öpüyorum tatlım,ne güzel oldu değil mi bu bebek topiğimize can geldii,bizimde sevincimizi beraber buradan paylaşmak nasib olur inşşşşşşş
sanada iyi akşamlar bacım.senin bebişini de kutlayacağız inan canım benim,sağlık ve sıhhatle
kızlar merhaba bende 2. bebişime hamileyim 30 haftalık oldum :) ama korkuyorum biraz ilk sezeryandı buda öyle olacak

hayırlı olsun canım,bayağı büyütmüşsün:))))korktuğun gibi olmaz umarım,sen iyi düşün iyi olsun

dünkü şenlikli topik nerede acaba? yanlış yerde olamam değil mi?
huuuuuuuuuuuuu hatunlar nerelerdesiniz nasılsınız?
BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM hani günaydın mesajı:26:semradan bir haber var mı ki?

iş yapıyordum oğlum canımı sıktıbıraktım herşeyi,geldim buraya....
kocaman bir of çekesim vardersleri bitti,telefonumda oyun oynamak istedi,bende bugün oyun günü değil oyuncaklarınla oyna dedim,demez olaydım.
''kendi başıma oynamak istemiyorum da,bir kardeşim bile yok ta,siz beni yalnız bırakıyonuz bir kardeş yapmıyorsunuz da,bir bebek doğursan ne olur da,arkadaşlarımın hepsinin kardeşi var da,ben hep yalnız başımayım da da da da.....hem ağladı hem söyledi:105::105::105:hiç birşey diyemedim,......şu işime yardım et sonra biraz oynarsın diyebildim.......ağlayamadım da,boğazımda kocaman bir düğüm,yutkunuyorum ama geçmiyorçok canım sıkıldı kızlar çok

canlarım benimmm yaa kıyamam ben oğlunada sana da.
Rabbim inşşallha tez zamanda o masumun dıleklerını kabul ederde en sağlıklısından en yaramazından bır kardes hatta iki kardes birden nasip eder.
ikiz olsun biri kız biri erkek olsun erkek olan ona yoldaş kızda sana yoldaş olsun herşeyden önemlisi sağlıklı olsun inşallah inşallah.
canım benimmm yaaa.

bende ecrine soruyorum annem kaçtane kardeş istiyon diyorum.
oda işaret parmagını gösteriyo ve bi tek bi tek diyo.
sonra aa iki iki diyo bende annecim bi tane yeter diyom ağlıyo vee aaaa iki diyo
inşallah YÜCE RABBİM evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasın tez zamanda onlarıda bizide sevindirsin inşallahhhhh.
gönüllerimizin muradlarını versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…